עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by -m..l-,

אני צריך מפרט למשחקים ב2000 שקל. לא צריך:מסך,הרד דיסק וצורב. אני מתכנן לקנות gf260, יש בשבילו 1500 שקל בנפרד. אז בבקשה תבנו מפרט ב2000 שיכלול לוח אם,מעבד,זכרונות,ספק,מארז ותמליצו איזה חברה עדיפה לכרטיס מסך(leadtek,asus...) מעבר רק של אינטל וזכרונות עדיף מחברה מוכרת.

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by infer73,

שלום, יש לי תקציב של 4000 בשביל לקנות מחשב חדש, עכשיו אני לא קונה מחשב חדש לגמרי, אלא משדרג חלק מהרכיבים, עכשיו זה המפרט שיש לי כרגע: 1.9Ghz P4 לוח אם של איזה חברה מסכנה, PCPartner GeForce 4 Ti 4200 64MB 384MB DDR 266Mhz (אחד של 128 ועוד אחד של 256) המחשב אגב מיועד למשחקים השאלה זה האם בכלל כדאי לי לשדרג את הרכיבים הללו (האלה שכתבתי למעלה) או שכדאי לחכות כמה זמן (נגיד עד שיצאו כרטיסי מסך של 512 מגה או משהו)? ואם כדאי לקנות עכשיו, אז מה כדאי לי לקנות? (שוב,תקציב של 4000) תזכרו שהרכיבים שכתבתי אלה הרכיבים היחידים שאני צריך לקנות, את כל השאר (הארד דיסק,צורב וכו') אני מעביר מהמחשב הנוכחי כל עזרה תתקבל בשמחה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  3. שלום לכולם, לפני כחודש וחצי קיבלתי מארה"ב את הלפטופ החדש שלי Dell Studio 14z עם סוללה 8 תאים ובכללי אני מרוצה ממנו הדבר היחידי שמפריע לי איתו זה שלפי הנתוני יצרן המחשב אמור להחזיק עם הסוללה שלי בסביבות ה5 וחצי שעות אני יודע שאני צריך לקחת את ה"הבטחות" האלה בערבון מוגבל, והייתי מצפה שהסוללה תחזיק לי כמו שקראתי בביקורת של אתר מחו"ל שהצליחו לסחוט מהמחשב מעט מתחת ל5 שעות לאחרונה בדקתי את העניין, הטענתי את המחשב באופן מלא, כיביתי את כל ההתקנים האלחוטיים (Wireless, Bluetooth) הורדתי את הבהירות של המסך למינימום האפשרי והעברתי את המחשב למצב Power Saver. בדקתי כמה זמן המחשב יחזיק מעמד בעבודה רגילה (צפייה בסרט) והתוצאה שקיבלתי היית שעתיים וחצי מה שלא נראה לי הגיוני השאלה שלי היא, ה…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by orila,

שלום אני חדש לפורום הזה ולכן אני מרבה לקרוא על המפרטים (רק מחשב בלי ציוד סובב) השונים בעיקר למחשבי משחקים אני רוצה לשאול מה ההבדלים בין מפרט של 5500 ל6000 ל7000 ש"ח ? האם יש הבדל של שמיים וארץ ביכולת או שרק מדובר בדוקיות זניחות , נניח שמדובר במחשב שאמור להריץ משחקים חדשים שעוד לא יצא כמו skyrim ,rage, nba2k12,pro אני אשמח לשמוע את דעתכם... שיהיה אחלה של ערב

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by גיאy,

שלום לכולם אני באתי לקנות עכשיו מחשב נייד והמוכר אמר לי שהנייד של חברת DELL מאוד איטי לעומת HP ולנובו האם זה נכון? סדרה I5 סדרה 8 8G SSD256 תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לצורך הרצה של OFFICE, אינטרנט וסרטים. ברצוני לקבל מפרט למחשב לצרכים אלה שיהיה טוב ב-4 השנים הקרובות. דברים חשובים: כרטיס מסך לא ONBOARD לפחות 512MB זכרון תקציב: 1500-1700 ש"ח (ללא מסך)

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by Wz4,

הינה המפרט שלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315 1)האם ציון 925 ב3dmark 2011 נחשב לטוב? 2)אילו תוכנות מומלצות כדי לבדוק שהמחשב פועל כמו שצריך מבחינת ביצועים? 3)האם במקרה של המחשב שלי מומלץ לאפשר DXVA בצפייה בסרטי HD? כי יש לו מעבד חזק (core i7) לעומת הביצועים הגרפיים שמתחלקים בין הכרטיס המובנה של אינטל לבין gefore gtx 525m תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by treekiller,

היי מעוניין מחשבים למשחקים, שיהיה מחשב מרכזי בבית (ולכן יפעל די הרבה וחשוב שיהיה גם שקט) מחפש משהו אמין, אני לא גיימר אלא אחד שמשחק פה ושם (דיאבלו, סטארקראפט, הירוס, דברים כאלה). בנוסף לפעמים אני משתמש במחשב הזה לתיכנות (שהמחשב הנייד לא זמין או לצורך בדיקת תוכנות כבדות יותר). בנתיים שמתי לב שיש באופיס דיפו מחשב נייד של AMD ב3.6 אלף שקל. כולל ווינדוס (יש לשים לב שאני מעדיף לא מערכת הפעלה מקורית, ולא לא לינוקס [בכל זאת משחקים ]) מפרט המחשב המוצע באופיס דיפו: מעבד: AMD Phenom Quad Core 960 2.3GHz לוח אם: Gigabyte GA MA790FXQS זיכרון: 2G DDR2 800MHz דיסק קשיח: 500GB מעבד גרפי: ATI HD38070 512>MB צורב DVD אחריות ל3 שנים מערכת הפעלה: windows vista home premium, …

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  9. שבוע טוב. אני מעוניין לקנות מחשב ב3000 ש"ח... כעיקרון אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מספיק בשביל משחקים כמו COD4... בערך כמובן שימושים עקרוניים כמו אינטרנט ומוזיקה. שיהיה מהיר מאוד ועם דיסק קשיח גדול. אין צורך במסך או ציוד היקפי, רק מארז. תודה מראש ושבוע טוב.

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  10. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%)? לא הוחלט (רוב הסיכויים אשראי) | תקציב: 4000 ש"ח ללא חריגות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? דברים סתמיים שיעלו את המחיר (כ. קול יעודי לדוגמא) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? במעבד: INTEL, ביצרן של לוח האם או הכרטיס מסך: GIGABYTE, בדיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים…

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  11. שלום לכולם. אני מחפש מחשב לשימושים שבכותרת. יש את המפרטים הבאים באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode=1 מה אתם אומרים עליהם השני שווה את התוספת במחיר? האם שווה להוסיף קצת למפרט הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode=1 אם יש לכם מפרט אחר סביב המחירים הנ"ל שיתן תמורה טובה יותר (ביצועים ואמינות) אני אשמח לשמוע. תודה מראש.

12. היי, חבר רוצה לקנות מחשב חדש ב-1800 ש"ח, על מה אתם ממליצים? המחשב ישמש לדברים בסיסיים כמו אינרטנט וכד'. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  13. אני צריך המלצות לניידים עד 3000 שקל הכי חזקים שאני יכול לקנות במחיר הזה ! שיהיה מעבד הכי חזק שיכול להיות במחיר הזה זיכרון עד 4 גיגה מינימום וכרטיס מסך מהחזקים במחיר הזה איזה נייד יש לו קומבינה טובה מהכל במחיר כזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מנסה לבנות מחשב משרדי בכמה שפחות כסף, על כל הרכיבים אני יחסית סגור, הבעיה היא למצוא מארז קטן יפה וטוב שיכיל את כל העסק. אני מנסה להתחמק מbarebones כי אין להם אפשרויות הרחבה נורמליות (וחוץ מזה, לא מיבאים בינתיים את הדגם SN45G ה nforce2 ultra400 של SHUTTLE - שהוא היחיד שאולי הייתי מתפשר עליו). זה המפרט שבניתי - CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ ¤ 268.43 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 408.87 ] 1 Video Cards …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by עידולו,

שלום לכולם, לאחר שנים של שימוש בנייד שלי החלטתי להשתדרג ולקנות מסך, איך אני יודע איזה מסך מתאים למחשב שלי 3:4 או 9:16 ? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  16. שלום חברים, ראיתי מחשב נייד - Lenovo IdeaPad G550 NTD8EIV Model‎ ‎ NTD8EIV‎ ‎ Machine Type‎ ‎2958-8EG‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4400 2.2GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB Sata‎ ‎ Display‎ ‎15.6 '' WXGA LED Backlight TFT (1366x768)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator 4500M‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Recordable (Dual Layer) 24X Max‎ ‎ Wireless‎ ‎Wi-Fi 802.11a/b/g‎ ‎ Ethernet Port‎ ‎ 10/100 Ethernet ‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ No‎ ‎ Integrated camera‎ ‎ Yes‎ ‎ Ports‎ ‎3 USB 2.0 ‎ ‎ 1 VGA port‎ ‎ 1 RJ45 ethernet connector‎ ‎ 1 headphones-out ‎ ‎ 1 mic-in ‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows 7 Home Premium 32Bit‎…

17. אני לא יודע אם השאלה הזו מתאימה לפורם הזה אבל בכל זאת..... מישהו יודע האם יש אפשרות כלשהי להעביר קבצים מהארד דיסק של מחשב נייח למחשב נייד???

• 6 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. Started by Alexkmr,

לחברה שלי יש מחשב נייד של HP 620. המחשב דיי ישן בן כ3 שנים, עבר הרבה העללויות. לפני חצי שנה הבטריה חדלה לתפקד, ועכשיו אנחנו משתמשים בו רק בעזרת חיבור ישיר לחשמל. אבל החיבור ממש לא יציב, ואם מזיזים קצת את הכבלים או המחשב המחשב נכבה. למשהו יש רעיון איך אני יכול לקבע את חיבור החשמל?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  19. שלום רב, אני צריך המלצה למפרט מחשב שעיקר עבודתו תיהיה עיבוד תמונות, גרפיקה בסיסית, הרבה צריבות והעלאת חומרים כבדים יחסית דרך האינטרנט. התקציב שלי הוא עד 1.5K ללא מסך וציוד היקפי. היכן כדאי לבצע את הריכשה באזור חיפה? תודה מיכאל.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by shibby15,

אני כרגע בארה"ב, ושוקל לקנות נייד בתקציב מאד מאד מוגבל, למטרות אינטרנט אלחוטי, סרטים ומוסיקה. האם יש משהו בגבול הסביר במחירים האלו? כרגע יש לי בבית מחשב athlon xp 1700+ עם 768 מגה בייט זיכרון, יש נייד שישווה או יעלה על הביצועים שלו? תודה מראש רום

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אני משתמש במחשב לעבודה עם אוטוקאד, REVIT ARCHITECTURE, 3D MAX DESIGN וחייב מחשב חדש מעבר לכך צפייה בסרטים ושימוש רגיל הורדות , אינטרנט וכו' תקציב עד 2500ש"ח ללא ציוד היקפי חשוב שיהיה שקט והרכבה במעבדה לא חייב מערכת הפעלה קיבלתי מפרט: מעבד 4 ליבות Q8200 זיכרון 4 GB לןח GIGABITE 31 ציפ סט אינטל כ. מסך geforce 9400 gp 512 hd 500 GB DVD BURNER 2200 ש"ח אשמח לחוות דעתכם.

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  22. מפרט שהוצע לי ב-KSP מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Turbo s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1300, PCI-E 2.0, HDAudio, 1394a זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E כרטיסי קול OB צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ציוד רשתות OB מארזים DiamondStone Lascala SST-LC17B HTPC Black (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מקלדות Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 (Retail) רמקולים …

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  23. מאוד אהבתי את המפרט של 6000,אך לדעתי אני לא ממש צריך כרטיס של ATI ב1600 שח...אז חשבתי על כמה אופציות נוספות: לשים את הכרטיס מסך ממפרט של 5000 שח(את ה6600GT) עכשיו על הכסף שנותר לשים עוד 512 RAM שהסופי יהיה 1534 כך שיהיה יותר מהיר בפונקציות כמו קידוד וכל מיני דברים בסיסים וברצוני לקנות רמקולים של CREATIVE 5.1

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  24. אני צריך המצלה ושיהיה בלי ציוד הקייפי כונני DVD CD צורבים פלופי וכו'.. רק מעבד כרטיס מסך זיכרון לוח-אם דיסק קשיח ומארז.... עד 4600 ש"ח .. ושהיה מבוסס אינטל קונרו!!! כרטיס מסך לא פחות טוב מ 7600GT 256MB.. תודה לכולם!!!

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by ninja29,

חברים . יש לי E4300 משו יודע אם אפשר לקנות לו כרטיס קול אופטי כך שאפשר לחבר אותו לרסיבר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.