ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בחידושים ובכל המעבדים והצ'יפסטים החדשים ואני מחפש מחשב ביתי לשימושים בינוניים המחשב בעיקר לאינטרנט מסמכים וסרטים (ולמידה בסיסית של הכרת המחשב) אבל יש מצב שאצטרך גם תוכנה שדורשת יותר משאבים כמו אוטוקאד ישן (כנראה עד גירסה 2008 - יש לי בעיה בנוגע לאיזה מערכת הפעלה להתקין - כנראה אתקין XP) לעבודה התקציב הוא עד 1500 (אם קיימת עסקת חבילה יותר יקרה בתוספת למסך מקלדת עכבר ואולי גם מדפסת משולבת עם פקס אשמח לשמוע) חשבתי על מעבד I3 2100 ולהשקיע מעט יותר בכרטיס מסך ובזכרון (בערך 4GB) מצורף קישור למערכת מוואלה שופס מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB ולשדרג את הכרטיס מסך ביררתי את זה בנוגע למארז אי אפשר להוסיף מאווררים (האם…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם זה לא יפגע יותר מידי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב משחקים כבדים, תיכני HD ואינתרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המחשקים הכי כבדים... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? אם יש אפשרות למארז טוב ושקט במזגרת התקציב אז אני אשמח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לאינטרנט וסרטים מידי פעם .. לא משו רציני מידי .. מיועד להרבה נסיעות אז חשוב שתהיה סוללה חזקה ,מקשים נוחים ולא קטנים מידי . מה אתם ממליצים ? דרך אגב האם עדיף לקנות מחשב עם מודם סלולארי מובנה ? כי אין לי שום דרך להבטיח שיהיה לי גישה לרשת אלחוטית במקומות שאני נוסע בהם . תודה =]
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב קטן אבל זה מה שנתנו לי אין הרבה לכתוב בלי OC גימינג בינוני בלי חריגות תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שתוכלו לעזור לי עם רכישת נייד. הLG בן ה5 נפח את נשמתו. אז ככה: * מטרות המחשב? - שימושים שותפים, אופיס מיילים ומשחקים קל עד בינוני. לא קרייסיס על FULL. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה, לא יוצא מהבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, תמיד מחובר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - אפשרי, לא צריך משהו ספציפי. * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי טרה יהיה נחמד, 320 גם בסדר. * צורב DVD? לא חובה, יש חיצוני. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל כן שתיהיה אחריות מקומית טובה ואפילו אפשרות להאריך מעל השנה הדיפולטית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. בנוסף, מה שכן חשוב לי זה איכות המרכב ואיכות המסך, אז אם לאיזה חברה יש יתרון בזה נא להציע. תודה מרא…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים, קניתי לא מזמן מחשב נייד של DELL מדגם VOSTRO 3350 עם כרטיס מסך ATI 6470M. הבנתי שיש איזו בעיה שהמחשב לא רואה את הכרטיס מסך. ובכן, אצלי הוא לא רואה את כרטיס המסך הזה למרות שהתקנתי דרייברים כנדרש. (בדקתי עם CPU-Z). האם יש תיקון לבעיה הנ"ל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
מארז Silverstone PS03B ATX + מאוורר למארז CoolerMaster BLUE LED 14CM - 420ש"ח ספק כח CoolerMaster Extreame power plus 650W - 530ש"ח לוח אם INTEL DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 460ש"ח מעבד INTEL 1155 Core i5 Quad 2400, 3.1Ghz 6MB 855ש"ח זיכרון GeIL HS VALUE PLUS 4GB DDR3 1333Mhz 300ש"ח דיסק קשיח WB 1TERA SATA3 7200 32MB 380 ש"ח כ.מסך Nvidia EVGA GeForce 560GTX SuperOC 1024MB 1390 ש"ח צורב LG - DL 22X 40 ש"ח ללא מערכת הפעלה, כרטיס קול ורשת מובנים. סה"כ 4,340 ש"ח. משהו נראה לי קצת לא בסדר עם המחירים של הדברים ויש לי הרגשה שאני לא ממצא נכון את הסכום. אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ועזרה. תודה מראש, נתי. נ.ב : המפרט נבנה באתר Ivory
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי, הנה מפרט שבנו לי בלוג'יק פי סי. הסברתי שאני שאני לומד אנימצית תלת מימד וכול שלבי ההפקה של סרט תלת מימד, קומפוזטינג וגרפיקה. אני מעוניין במחשב חזק שיענה לכול דרישות העבודה האלו. אני מעוניין להשקיע במחשב אמין שאוכל גם לעבוד על תרגילים שיתנו לי במהלך הלימודים, לעשת איתו סרט גמר איכותי ובהמשך לעבוד איתו בתור פרילנס. אני רוצה לקבל את חוות דעתכם לפני שאני קונה מפרט כזה. האם הוא טוב, אמין, בזבזני, אפשר לשפר, אפשר להוריד? תודה רבה, [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב מדיה\עבודה עבור אחותי. התכנון הוא מחשב שיהיה מחובר גם למסך בפינת עבודה וגם לטלוויזיה, וישלט ע"י מקלדת אלחוטית משותפת העיצוב של המארז מאוד חשוב, והוא צריך להיות קומפקטי ונקי, ושקט במידה הגיונית מבחינת ביצועים הוא צריך להיות מסוגל להריץ FHD ו-OFFICE. אם הגיוני ואפשרי מבחינת מחיר אז אפשרות לראות סרטי בלו ריי היא גם יתרון חשבתי גם על אלטרנטיבות של מחשבים בנויים כמו מאק מיני (יתרון - יפה, די חזק, חסרון - מחיר, אופיס ב-OSX, אין דיסק )או דל אינספריון (יתרון יפה, חסרון מעבד ישן) רכישה בארה"ב אפשרית http://www.dell.com/us/p/inspiron-560s/pd?oc=dddwca1&model_id=inspiron-560s& תודה רבה וסופ"ש נעים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח, גמיש …
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב מיני נייד של Compaq, מסוג Mini PC יש לו דיסק קשיח 1.8" והוא דיי בעייתי, ההוינדוס נותן שגיאות שצריך להחליף אותו, השאלה שאלי אם אפשר להשיג דיסק קשיח כזה, פתחתי את המחשב ושמעתי את הדיסק עושה קצת רעשים מה שכן גם שמדליקים את המחשב הBIOS נותן שגיאה, מה עושים ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1. תקציב המקסימאלי עד 6500 א) לנצל את כל התקציב ב) גג 6500 2. מה שימושי המחשב הרצה של MAC OSX כמ. הפעלה ראשית, אם אין ברירה כוירטואלי א) רוצה להריץ PRO TOOLS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב יכול לשמש פחות לגיימינג פחות חשוב 3. ציוד הקפי פשוט... מסך מקלדת עכבר - רמקולים להשקיע 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספ…
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
באתר הקופונים "גרופון" צד את עיני לפטופ לנובו מדגפ T61 במחיר של 990 ש"ח למחשב מחודש. אמנם לא שיא הטכנולוגיה אבל מדובר במחשב מעולה עם מסך מט ואיכות בנייה משובחת. להלן קישור: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם! אני מחפש נייד שיתאים לצרכים משרדיים ( הרבה פגישות עם מצגות מחוץ למשרד) וכמו כן שיהיה כבר מחשב חזק שניתן להציג דרכו סרטי HD עם חיבורי HD מסך באזור ה 15 אינץ זיכרון גדול דיסק גדול אבל הכי חשוב לי שהסוללה תחזיק מעמד כמה שיותרהתקציב המירבי הוא 3500 כולל מע"מ ( אני קונה 2 מחשבים כאלה )תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב כולו. כולל הכל. והתקנתי בו מחדש windows 7 proffesional שעובד על 64 ביט. הכל עבד טוב ויפה רק דבר אחד. אין לי את הדיסק עם הדרייברים של המחשב. ככה שיש כמה דברים שלא מותקנים טוב במחשב. חיפשתי במחשב (אחר, כי אין את הדרייבר של האינטרנט) את הדרייברים ואכן מצאתי אותם בלי בעיה. הורדתי אותם. והעברתי את קבצי ההתקנה למחשב נייד שעליו הם צריכים להיות מותקנים. הבעיה היא כזאת: בתחילת ההתקנה של כל דרייבר הוא רושם לי שגיאה ולא מתקין אותו בכלל. the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file verify its integrity and try again. חשוב לציין שניסיתי כמה גירסאות של דרייברים מכ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושי המחשב: תכנות פיתוח - Visual Studio, Eclipse, MatLab ודומיהם גלישה באינטרנט צפייה בתכני HD, הן על המחשב והן על מסך חיצוני דרישות נוספות: גודל מסך 13.3 משקל עד 2Kg 5 שעות עבודה ללא טעינה צורב DVD תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נטבוק קטן וקל (10 אינצ' יספיקו) לעבודת משרד קלה וגלישה בכל שעה. אין דרישות מיוחדות למעט: ניידות, עמידות, חיבור רציף לאינטרנט. מוכן לשלם עוד קצת (לכיוון הרף העליון של התקציב) עבור מסך מט באיכות גבוהה יותר וחסכון בזמן סוללה. יש צורך באינטרנט זמין בכל מצב - לכן חשבתי על נטבוק בתוספת מודם סלולארי (או אפילו ipad עם יכולת 3G). העזרה שאני מבקש מכם היא בהחלטה: אפשרות א' - נטבוק ומודם סלולארי - במקרה זה אבקש המלצה על שני מחשבים: (1) נטבוק קל, אמין וזול יחסית. (2) נטבוק עם מסך איכותי (רצוי מט) וזמן סוללה ארוך יותר - כמובן שבמחיר גבוה יותר. אפשרות ב' - האם יש חלופה זולה יותר לאייפד, שכוללת אינטרנט סלולארי מובנה? אשמח גם לתגובות חלקיות (המלצה על מודל שעונה רק על אחד …
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
משמועות ומהמאמר באתר הזה נראה שקיימת כדאיות לקניית מחשב נייד דרך האינטרנט בחו"ל וייבוא אישי דרך הדואר מהשוואה נראה שבמחיר של מחשב שנמכר במבצע בחנויות בארץ (1500 ש "ח פלוס מינוס) ובד"כ או שאינו כולל מערכת הפעלה או שמדובר במערכת הפעלה ויסטה / XP או שמדובר במעבד חלש מאוד או שבמעט מאוד זיכרון אפשר לקנות בחו"ל מחשב חזק ב 400$ וגם בחישוב מע"מ שנגבה במכס (15%), חריטה של המקלדת לעברית (100 ש"ח) והוצאות משלוח. האם משהוא התנסה בכך ויכול להמליץ ולהסביר על התהליך באופן כללי ועל חנויות אינטרנט בחו"ל שכדאי לקנות מהם וכיצד מתבצע המשלוח לארץ המלצות על מחשבים ספציפים יתקבלו בברכה המדובר בתקציב כולל של 1500 ש"ח - 2000 ש"ח למחשב עם מסך 15" כולל מערכת הפעלה ווינדוז 7 DVD המחשב ישמש בעיקר לג…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מחשב נייד עד 4.5 K (גמיש) - מחשב בעל מסך 13.3 - מחפש מחשב קל דק - אין צורך בצורב - הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית וצפייה בתכני HD בעיקר דרך מסך LCD נפרד, אשמח אם יהיה כמובן כ.מסך שיריץ במשחקים באופן מינימלי. לאחר חפירה קטנה באיטנרט הגעתי להתלבטות בין כמה דגמים: 1) אסוס U36JC http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=U36JC_i5-480M&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2) אסוס U31JG http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori49&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 3) דל Vostro V131 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-241.htm אני נוטה מאוד לדל הן בגלל המחיר והן בגלל הגודל שלו ורציתי לד…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי - אני מתחיל ללמוד ומחפש לאפטופ איכותי שישמש אותי. להלן השימושים העיקריים: הרבה גלישה באינטרנט, תוכנות OFFICE למיניהן, צפייה בסרטים (גם ב- 1080p כסטרימר), אופצייה למשחקים (למרות שלא קריטי, אני כבר לא משחק), יכולת להפעלה של מספר תוכנות במקביל: פוטושופ, תוכנת הורדה, וורד, דפי אינטרנט וכו'. כמו כן, ניתן להניח שאני אשתמש בו בסופו של דבר בתוכנות מתמטיות (שאני לא יודע אם הן מעמיסות מאוד על המחשב) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? - לא מהותי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה זמן פחות או יותר מחזיקה סוללה רגילה? הייתי שמח לשמוע לפחות על אפשרות של סוללה חזקה יותר שתחזיק ככה 3 וחצי שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב לעבודה ביתית רגילה עד 1300 ש"ח . מה התקציב המקסימאלי? 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כ"כ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה רגילה - אינטרנט/פייסבוק/צפייה בסרטוני יוטיוב. פשוט לשדרג ממחשב P4 ישן מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צור…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב חזק ואיכותי ללימודי ניהול רשתות,הסתכלתי על הרבה ניידים ומצאתי שניים טובים,זקוק לעזרתכם בבחירה להכי איכותי והכי טוב, זה הראשון של HP : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12398 וזה השני של אסוס : http://www.fre.co.il/sg_product~ori60~39~89.htm תודה מראש על עזרתכם,תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.tigerdirect.com/applications/category/guidedSearch.asp?CatId=22 (זה דף המעבדים) המחירים שם יותר זולים אז אזמין משם. אני מבין במחשבים אבל אין לי כל כך ידע בחומרה אז בעיקרון אני רוצה כרטיס מסך שתומך DIRECTX 11 ויריץ משחקים חדשים כמו BF3 חלק (בלי יותר מדי AA) לגבי המעבד - אני גם רוצה מעבד טוב שכמובן לא יגביל את הכרטיס מסך ובעיקרון יאיץ לי את המחשב. כרגע המעבד שלי הוא Intel Pentium Dual CPU E2180 הכרטיס מסך שלי הוא Geforce 8800GT 1024MB לוח האם שלי הוא Gigabyte G41M-Combo זיכרון RAM אני כנראה אקנה בארץ באופן עצמאי התקציב שלי הוא 500-600$ למעבד ולכרטיס מסך ביחד. תודה!! עריכה: שחכתי לומר שאם יש לכם אתר יותר טוב מ TIGERDIRECT להזמנות כאלה אז בכיף
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743038 או http://www.bestbuy.com/site/Gateway+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Ebony+Black/2930088.p?skuId=2930088&id=1218364887693 אני מעוניין לקנות מהאתרים הבאים ובמחירים הנ"ל. אני רוצה לדעת בבקשה איזה מחשב עדיף לי ביחס למחיר, ואיזה מחשב יותר חזק. (שימו לב שבacer יש כרטיס מסך) תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לעוזרים למיניהם, אני מעוניין בהצעות למחשב נייד, לשימוש כסטודנט, בתקציב של גג עד 2000 ש"ח. יש הרבה חנויות והרבה דגמים אז חשבתי שתוכלו לעזור לי להתמקד בכמה ספציפיים. אני אקנה את המחשב בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים, תוכנות רגילות , משחקים לא גרפיים (לא בעלי גרפיקה מטורפת) * גודל המסך? יכול להיות שאחבר לו את המסך מהבית (17"), אבל עדיין בגדול 14-15" * משקל רצוי? פחות קריטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סטנדרטי, מאמין שרוב הזמן יהיה מחובר גם ככה למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש מבין בזה... * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? יהיה לי חיצוני, אז לא צריך גדול במיוחד, מאמין ש100-150 יספיקו * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ל…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-