ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מחפש מחשב דיי פשוט שלפחות מסוגל להריץ Team fortrres2, מסך 19 אינץ׳ יש לי כ.מסך 8600gt (אולי נשדרג בהמשך) צריך צעות בקשר ל מארז (מידת רעש לא אכפת לי) ספק, זכרונות, מעבד, לוח אם, דיסק קשיח כל השאר יש... תודה!! אם אפשר הצעות מחיר מ TMS או חנויות אחרות באיזור קריות-חיפה
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג עד ל 6000! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GO. RAINBOW SIX , ועוד משחקים שעתידים לצאת שכחתי שמות כרגע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיתן תוצאות הכי טובות גם אם זה מנצל את כל התקציב עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקי מחשב ותכנות (המון) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , Total War Rome 2, Dragon Age Inquisition וכותרים חדשים שיצאו( M&B Bannerlord ו- Star Wars Battlefront החדש כשהם יצאו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 47 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
1000 שח, שפצורון קטן מה כדאי להטיס מהמפרט ומה לקנות חדש תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט זה לפני קניה אך אינו סופי מכיוון שאני צריך את חוות דעתכם לגבי מה עדיף יש לי אופציה להוסיף עוד 2,000 ש"ח לרכיבים רק עם יש צורך כמובן!!! מעבד- Q6600 G05 - QUAD CORE 2.4 G TRAY 8MB 95W 775/1066 מאוורר למעבד- THERMALTAKE MAX ORB אשמח עם אקבל חוות דעת על מאוור נוסף לוח אם- GIGABYTE - GA-EP35-DS4 - Intel P35+ICH9R אופציה שניה ללוח-אם- ASUS P5N-E SLI הייתי רוצה לדעת מי מבין השניים יותר טוב והכי כדאי לרכישה. אשמח לשמוע עם יש הצעות על לוחות יותר טובים מאלו ומומלצים זכרון- Corsair - 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-4-4-4-12 DHX--DDR2 800 דיסק קשיח- Seagate 500GB 32MB --ST3500320AS כרטיס מסך- Sparkle Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail PASSIVE COOLING CoolPipe 3 מארז- EUR…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אז ככה: אחרי שחיכיתי זמן רב, בדקתי והשוואתי החלטתי שאני הולכת על DELL N3010 13.3 אינץ. אפשרויות המעבדים הם core i3 או core i5. אתמול באחת החנויות שראיתי שם ניידים, נאמר לי שמעבדי ה core i זוללים מאוד בטריה ומספיקים ל שעתיים וחצי - שלוש שעות גג ושכדאי לי לחכות למעבדי ה core i ulv שצריכים לצאת. האם זה נכון לגבי "הזלילה" של הבטריה? ומה דעתכם על מעבדי ה core i ulv שצריכים להגיע? דבר נוסף שברצוני לשאול זה לגבי המהירות של הדיסק קשיח, האם זה משמעותי בין 5400 ל7200? במה מתבטאים ההבדלים? אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי במעט...
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בניתי שתי מפרטים אותו הדבר עם כרטיס מסך שונה(8800GTS ו9800GTX) וההבדל במחיר הוא בינהם הוא 300 ש"ח. השאלה שלי היא כמה ההבדלים בינהם גדולים\מורגשים? חוץ מהכרטיסי מסך יש עוד הצעות לשיפור? Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1060 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤483 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA ¤149 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1081 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤429 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=920 Corsair VX Series 450W PSU ¤430 http://www…
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד בסכום של 6000-7000 ש"ח אני סטודנת להנדסת תוכנה והמחשב מיועד בעיקר לכך, משקל וחסכון בסוללה הן לא התכונות החשובות ביותר בשבילי. כבר כמעת חודש אני רואה דגמים שונים והגעתי למסקנה שהדבר שאני לא רוצה לתפשר עליו זהו מעבד: חייב להיות כפול ליבה - כי מחשב ישמש אותי כ3 שנים ולא כדי לקנות היום טכנולוגיה מיושנת בכסף שאני מוכן להשקיע. וזכרון של 1024 אלו דגמים ששמתי עין עליהם: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=420791 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=416883 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415464 רציתי חוואת דעת של אנשים שמבינים בעניין ומוכנים לעזור... אם יש הצעות אחרות אשמח לקבל. נ.ב הכי אהבתי את ACER בעיקר בגלל שהוא כולל את כל הדר…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ביתי, לא מתכוון להריץ עליו ויסטה (נשאר עם XP). אני לא גיימר, ולכן אין צורך בכרטיס מסך מוצלח (או בכלל..?)- למרות שיש צורך לצפות בסרטים+חיבור DVI. עיקר השימוש יהיה למוזיקה/גלישה/מסנג'ר/סרטים/ אופיס. אני צריך מפרט שיהיה שקט! המחשב יהיה בחדר שינה. התקציב מאפשר לי- עד 5100. כולל מסך 19 - (VIEWSONIC 19" VP930) עריכה- חשוב- ללא OC! עדיף אינטל בתודה מראש לעוזרים :yelclap:
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למשחקים, התקציב הוא 2200 וניתן לחרוג (אבל עדיף שלא) עד 2500. אין צורך בדיסק קשיח ובכונן DVD כי כבר יש לי חדשים. כמו כן אין צורך בציוד היקפי. בעיקרון המשחקים שאני אשחק הם Starcraft 2 ו-Guild Wars 2, על מסך 20" ברזולוציה 1680X1050. אני לא צריך לשחק על ההגדרות הכי גבוהות, לכן אני מעדיף לא לחרוג מהתקציב. לא מתוכנן OC וגם לא שדרוג. אני גר בצפון, אז החנות ממנה אני אקנה תהיה KSP. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בין 8K ל-10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל כמובן במסגרת עקרון 'תועל מול עלות' ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הרבה. כמה שצריך בעיקרון אפילו 2K-4K למרות שאני לא רואה שזה קורה בתקציב ששמתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עריכה אני מניח מינימלית ולא מקצועית בעיצוב גרפי , ובנוסף עריכת סרטים. אבל בעיקר משחקים באיכות גבוה 4K סגנון the witcher א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי MMORPG מהטובים שיש היום ומשחקי RPG -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, קיימת המלצה לנייד, רצוי מסדרת לנובו, בעל יכולות גרפיקה גבוהות שמומלץ למטרות משחקים?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כמה אפשר לקבל על הרכיבים הנ"ל (אם אפשר), בנפרד או ביחד? לא עברו אוברקלוקינג לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R מעבד Intel i7-930 זכרונות Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX) (אגב - רוצה לשדרג ל Gigabyte GA-Z170X-Gaming-3 i5-6600 HyperX HX421C14FBK2-16 (2X8GB DDR4 2133Mhz אשמח לחוות דעתכם על הדרך)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, בתור לא מבינה כזאת ענקית במחשבים אנסה לפרט עד כמה שאני יכולה מה אני צריכה מהמחשב. אני אשתמש בו לאינטרנט והורדות מהאינטרנט, גם של מוזיקה וסרטים, ומן הסתם צפייה בסרטים. חוצמזה, שיהיה אופיס. אין צורך בתוכנות ספציפיות ואולי גם אופציה קטנטנה למשחקים אבל ממש בלייט. מבחינת ציוד היקפי יהיה מסך LCD שעדיין לא קניתי אז אני לא יודעת מאיזה דגם, רמקולים ומדפסת. יש לציין שהמחשב ישב בסלון ככה שחשוב לי גם שלא יהיה רועש מדי. בהתאם לזה אני צריכה המלצה על כל חלקי המחשב כולל צורב DVD אך ללא הציוד ההיקפי האחר. התקציב שלי הוא עד 1800 ש"ח אבל כמובן שאשמח להצטמצם עם זה ככל האפשר. זהו, תודה רבה לכל מי שיכול להמליץ ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר לטלוויזיה סלונית 1080P 48 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שהתקציב מאפשר 3…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - המחשב ישמש כמחשב עיקרי ללימודי הנדסה . * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן ,5-6 שעות . אבל מכיוון שהתקציב דל ניתן לרדת במשך זמן הסוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - רצוי יציאת HDMI * בלוטות - רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB נראה לי סביר * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - טושיבה (בגלל האחריות המקיפה שהם נונתים) אבל לא חובה . מה שכן מאוד חשוב לי במחשב זה מקלדת מלאה עם NUMPAD ורגישות של הטאצ' כמו כן יש עדיפות למעבד i3 . וכן , איפה עדיף לקנות את הנייד ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לעצתכם בקשר לשידרוג שאני הולך לבצע למחשב שלי זה המפרט הנוכחי: AMD Athlon 2500 ABIT NF-7 MEM - 512 (2X 256) TWINMOS - HD - 120G Maxtor 7200/133 ATAדיסק מעפן לגמרי בעיקר בגלל שהוא מייצר רעש של טרקטור כשהוא עובד DVD-RW Pioneer A09 Nvidia - GForce 4 Ti 4200 - כרטיס מסך מעולה (למרות שהוא קצת ישן) אבל לפי דעתי הגיע זמנו להשתדרג אני יודע ש"יחסית" המכונה הנוכחית לא רעה אבל אני רוצה לשדרג בעיקר בגלל שתי סיבות 1. אני צריך לבצע מספר בדיקות די קריטיות על מערכת Server 2003 64bit Edition של מיקרוסופט וכפי שכולכם מבינים אני זקוק למעבד 64bit שכרגע לא נמצא במינין החומרה של המכונה שלי. 2. אני צריך שהלוח יתמוך בעבודה עם כמות גדולה (ואני מתכוון מאד גדול…
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש רק HP או DELL או IBM אז בבקשה להציע לי רק מחשבים שלהם אני צריך מחשב ללימודים ונסיעות שאני יוכל לראות בוא גם סרטים (גם בדיוידי וגם בדיויקס) וגם שיהיה אפשר גם לשחק עליו קצת חשוב שיהיה צורב דיוידי,הרד דיסק גלול יחסית (לפחות 60), 512-1024 זיכרון (עדיף DDR2), רשת אלחוטי מובנה, וכרטיס מסך של ATI או NVIDIA (לא האלו של אינטל) (עדיף PCI-E ומינימום 128 זיכרון) אני מחפס שיהיה קרור טוב למחשב וחשוב ביותר זמן סוללה ערוך עד כמה שאפשר (דגם שיש לו תוספת סוללה שמתלבש מיתחת למחשב) ועדיף שיהיה חיסית דק וקטן (לא משנה לי גודל מסך) וכמובן שיהיה Centrino ועדיף כמה שיותר מהיר ועדיף את הדגם החדש ביותר (נראה לי הדוטן) אני יודע שזה נשמע כאילו אני יודע בדיוק מה אני רוצה א…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואולי איזה משחק פשוט כמו WC3... חיבור אלחוטי כמובן לאינטנט.. והבחור ביקש רק לא סלרון. אני לא מבין בניידים ולכן אני פונה לאלו שכן תודה מראש, רומן.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
זה מפרט שאני בניתי עכשיו, לפי דעתי יצא לי נחמד אבל אני לא מבין גדול בעניין אפילו אחרי שחרשתי את הפורום הזה קשות מה דעתכם ? מה אפשר לשפר ? אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח אם תסבירו גם ביחס למפרט שלי מעבדים Intel Core 2 Duo E6320 1.86Ghz Conroe 4MB Cache OEM E6320T ¤ 939 לוחות אם Abit IL9 Pro IL9P ¤ 434 1 קירור למעבד Thermaltake Silent 775 ¤ 136 1 מארזים Winsis WB-13 Silver/Black Screwless 2x120mm V-Tube NO PSU ¤ 168 1 ספקי כוח FSP Real 400W 60THA Noise Killer ¤ 206 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667N ¤ 293 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI Bulk ¤ 752 1 מחיר : ¤ 2928 מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, מסגרת תקציב: 4,500K אופן תשלום: מזומן שטרות! מקום הקנייה: Ivory / KSP אני מתכנן לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים נראה לי - אני רוצה שהכל יעבוד לי חלק על רזולוצייה גבוהה שלא נופלת מ- 1280x960 על מסך 22" LG אין צורך בציוד היקפי, אני יחליט לבד. אני מרכיב את כל החלקים + התקנת מערכת הפעלה, תוכנות, משחקים וכו'. שקט חשוב לי, אבל שלא יהיה מטוס אני לא מתכוון ואפילו לא לרגע לעשות OC אפילו לא את הכי קל שבניהם. ככה שזה לא מעניין אותי אפילו. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מה שאני צריך המצלה לגביו הוא: א. לוח-אם (שמעתי שלוח Intel הוא הכי טוב וגם MSI הוא לוח…
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב 4500 שקל בלי מסך לחבר תודה :-*
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי, אני יודע שDELL לחלק מהניידים מביאם אחריות 3 שנים בבית הלקוח, האם יש גם חברות אחרות? תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני חדש כאן ובד"כ לא הייתי כותב כאן מודעה אך מכוון שישנה הזדמנות שאולי לא כדאי למישהו לפספס !! קיבלתי במתנה לפני יומיים מחשב נייד של HP DV6-3060 והוא מעל ומעבר לשימושים הבסיסיים שלי אני מוכר אותו חדש !! חדש !! מי ששוקל לקנות מהחנות יכול לחסוך 500 ש"ח בקנייה דרכי - אז חבל.. מחשב אדיר בעל נתונים מרשימים ביותר !! פרטים נוספים בקטגוריה של מכירה - יד שנייה סליחה עם הפרעתי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-