ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
הדגמים הם: Lenovo G560 0679-B6G HP 630 LV970UT תודה רבה על כל עצה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב בשביל חברה שלי היא צריכה אותו בשביל לימודים בעיקר, שמיעת מוסיקה סרטים וכו. חשוב מאוד שתהיה אחריות בינלאומית כלשהי, יכאב הלב לקבל חתול בשק. המקסימום שירוץ על המחשב זה Pro engineer. גודל מסך בין 14 ל 15 אינצ' יהיה בסר גמור. 4 ג'יגה זכרון, וקצת העדפה לאינטל על AMD. תודה רבה למי שיתן מזמנו ויעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, קיימת לי בעיה כבר תקופה ארוכה בכרטיס מסך. מופיעה לי כל פעם שגיאה שהכרטיס הפסיק לעבוד וחזר חזרה. יש לי מחשב טושיבה נייד. אצרף תמונה של התקלה בתקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב אז ככה .. יש לי עכשיו תקציב של פחות או יותר של 4.5K בשביל להשקיע במחשב לגיימינגן רציני כמובן אחרי שהשקעתי המון זמן בלקרוא את רוב הדברים בפורום הגעתי לכמה מסקנות ( הכל פתוח לא סגרתי שום דבר ועוד לא קניתי .. הרי אני פונה בשביל לקבל תמיכה ועזרה ממכם נכון ? ) מעבד - עדיף לי ללכת על I5 2500K עם מכפלה פתוחה ככה שאוכל לעשות OC שאני ארצה במקום ה I7 2600K כי הבנתי אם אין לי שימוש ברנדרים חזקים אז אין לי שימוש ממשי בו ואז זה יהיה כסף מבוזבז .. פה מדובר על 400 ש"ח הבדל בכסף שהייתי שמח שיילך לחלק אחר שאני דווקא כן מעדיף להשקיע בו יותר בשביל שקט נפשי בעתיד .. למשל ב כמ .. ( לפי הבדלי מחיר של קיי אס פי ) לוח אם - פשוט יש המון מאמרים שמדברים על P67 או על Z68 .. למרות שאני יודע מ…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אחרי שקיבלתי תגובות שליליות על 2 מפרטים שקיבלתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510162.0 אני מבקש משהו יותר טוב ממה שהציעו לי ,תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 תנסו להימנע מחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA,NEED FOR SPEED -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 75 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את המחשב הנייד מהדגם הבא... 15.6 Fujitsu i5-2410 500GB 6GB GF525 3D הינה קישור לאתר אשר מוכר אותו http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3HL531077 חשוב לי שלא יתחמם חשוב לי עוד יותר שמעבד מהסדרה החזקה של הI5 גם מעניין אותי לדעת עם 3D פוגע כי לא נראה לי שאני אשתמש בו בהנחה והמחשב הזה לא משהו אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד שיש לו את המעבד הזה i7 ,2.8GHZ או טיפה פחות טוב אבל חייב באזור הזה הכי זול שאפשר למצוא כמובן שלא יתחמם תודה רבה על העזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר שהתחיל ללמוד עריכת וידאו ורוצה מחשב חזק ע"מ שבעתיד יוכל לשדרג אותו. התוכנות שהוא יעבוד איתם הם פרמייר ואפטר אפקטס חשבתי על משהו כזה: מעבד - Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core Arctic Alpine 11 Rev.2 - מאוורר למעבד GIGABYTE H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7 - לוח אם DDR3 1333Mhz 2x4GB Kingston - זכרון Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ - דיסק קשיח LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA - צורב Thermaltake V3 Black Edition Midi Tower Series Black Case - מארז SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 - ספק המחשבה פה זה על מעבד חזק לוח עם 4 סלוטים של זכרון - לשדרוג עתידי דיסק קשיח - אפשר להוסיף בעתיד ספק - לשדרוג עתידי/להוספת כרטיס מסך אש…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט איכותי למחשב גיימינג יציב למהלך 3-4 השנים הבאות חריגה מהתקציב: עד 5000 אלף בקשות מיוחדות: המעבד יהיה : intel core i5 2600 איני חושב שאצטרף לבצע OC לצרכים שלי ללא ציוד נלווה מחשב נטו בנוסף מחשב שאם הרצה לשדרג חלקים בעתיד אני תמיד יוכל תודה מראש, RefleX נ.ב: עדיפות רצינית לקנייה בKSP
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום את המפרט הבא: לוח אם של MSI 865PE זיכרון 4GB ב-4 סלוטים(סטיקים, חריצים, אני לא בדיוק יודע איך קוראים לזה). מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3GHZ סדרה 530 2 דיסקים קשיחים, 1 IDE, 1 SATA 1 DVD 1 צורב DVD כרטיס טלוויזיה TV anywhere PLUS(מחובר אליו ממיר כבלים). 3 מאווררים מחוברים ללוח חוץ מהמאוורר למעבד ספק של סיסוניק 520W כרטיס מסך fx 5200 128t מערכת הפעלה xp pro service pack 3 המחשב בעקרון לשימושו של ילד בן 11 למשחקי רשת אופיס ואינטרנט. עלה בדעתי להחליף את כרטיס המסך לדגם SAPPHIRE RADEON HD 3650 512MB במחיר של 300 שקלים האם ההבדל בין ביצועי כרטיסי המסך שווה את המחיר. בנוסף חשבתי לשפר את קירור המעבד (פרסקוט) ל-katana3 או פריזר 7 או 13. אודה להמלצותיכם. גיל.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן, בהנחה שאני לא רוצה 17 או 18 אינץ'. אלא 15. יש מחשב מועדף? שמעתי דברים לא טובים על הALIEN WARE 14X (רעש, חום). האם יש מחשב 15 אינץ' שעולה על האחרים באשר למשחקים? רשמתי DELL כי יש לי אופציה להביא ללא מכס. אז אלא אם כן תחדשו לי כאן ממש - אלך על אחד הXPS. עוד כמה שאלות: 1. ראיתי במפרטים מומלצים פה שכמעט ואין I7 למשחקים אלא I5. פשוט הI7 אין צורך בו והוא סתם יקר? סיבה אחרת? 2. כל מיני חברות בארה"ב שבכלל לא שמעתי עליהן. Schenker Notebooks Clevo widow זה דברים רלוונטיים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימושי המחשב: תכנות פיתוח - Visual Studio, Eclipse, MatLab ודומיהם גלישה באינטרנט צפייה בתכני HD, הן על המחשב והן על מסך חיצוני דרישות נוספות: גודל מסך 13.3 משקל עד 2Kg 5 שעות עבודה ללא טעינה צורב DVD תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בקהילה שמעתי שאתם הכי טובים ומקצועיים אז פניתי אליכם התקציב הוא 4 עד 5 אלף גג לא כולל מסך השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים כשאני חוזר הבייתה אני רוצה להנות ממשחק טוב. כמו משחקי יריות חדשים שדורשים גרפיקה גבוהה ומשחקי מרוצים ושיהיו בגרפיקה גבוהה. אני לא הכי מבין במחשבים אז אני לא יודע לפרט יותר מדיי אני רוצה להתמקד בi5 כי עדיף i5 חזק מאשר i7 חלש וככה אני גם יוכל לעמוד בתקציב זיכרון 8 גיגה DDR3 קיבולת 2 טרה למרות שחבר המליץ לי על 1 טרה ולקנות עוד אחד חיצוני לגיבוי, אני פשוט אוהב לשמור את כל הקבצים במחשב לא יודע מה ההבדל בין sata 2 ל3 אז מה הכי עדיף? חשוב לי כרטיס מסך חזק בין 1 גיגה ל2 שיהיה DDR5 אני רוצה להשקיע ככה שכל משחק יעבוד לי חלק אני גם לא מ…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קודם כל פורום יקר, אני ממש מתנצל על כל הבילבול. אני מודה אכן לא ממש הייתי סגור על עצמי לגבי OC או לא. זה גרם לבלבול רב וסתם התעסוק יתרה שלי ובעיקר שלכם. אני החלטתי לפתוח דיון חדש לא במטרה של "להציף" את הפורום. פשוט לחסוך חוסר הבנה ובילבול מצד האנשים הנפלאים כאן שעוזרים. בין אם זה כאן על גבי הפורום ובין אם זה בהודעות פרטיות. להלן מספר נקודות שחשובות לי שאני רוצה לשמור עליהן, 1. קודם כל אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA בלבד. אל תביאו לי מפרטים של RADEON חבל על המאמץ. 2. אני מעוניין שהחברת כרטיס מסך והלוח האם תהיה GIGABYTE - אני יודע שיש זולים ומשתלמים יותר כנראה שזה שריטה שלי אך בכל זאת. אני רוצה שהלוח אם והכרטיס מסך יהיו של GIGABYTE. אל תביאו לי של חברות אחרות. אחרת חבל על…
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים, קניתי מחשב נייד מהדגם המדובר בארה"ב. עבד בהתחלה אבל לאחר כמה שימושים בודדים הוא מסרב להיטען וגם לא מגיב לכפתור ההדלקה. עושה רושם שהבעיה היא לא במטען. בכל אופן דיברתי עם התמיכה הטכנית בארץ והם לא יכלו לעזור לי יותר מדי כי את הדגם המסויים הזה לא מייבאים לארץ, את שני הדגמים המקבילים 4530s ו- 4330s דווקא כן. פניתי גם לעזרה בארה"ב ולאחר שהם הפנו אותי כל פעם חזרה לישראל, הבהרתי להם שבישראל לא ממש יכולים לעזור. עכשיו המצב הוא כזה: אני יכול לשלוח אותו לארה"ב לתיקון או החלפה. מישהו פעם שלח מחשב של HP לארה"ב לתיקון ויכול להמליץ על אופן המשלוח ומרכז שירות שכדאי לפנות אליו? לחילופין, האם יש אלטרנטיבות אחרות בארץ? אשמח לכל עזרה,טיפ בנושא.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 2800אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50-100שימושים מהם השימושים במחשב?גיימניק כבדהמשחקיםtf2,bf3,mw3,crysis2,assaiians creed revolustion (אבל tf2 I bf3 בעיקר)באיזו מערכת הפעלה תשתמש : 64bitשימושים מיוחדיםהאם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? לא! *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד? אולי רוב הסיכוים שלא.ציוד היקפימה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שברשותך?1920 על 1080 האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? אין לי רמקולים יש לי אוזניות tt shockone חומרה אופציונליתהאם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? עדיף…
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב gaming. זה המפרט שבניתי ב-ksp, מה אתם אומרים? מה התקציב המקסימאלי? 5300 1) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- SKYRIM,RAGE, TOTAL WAR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא גיימינג כמו gta ו need for speed ומשחקי רשת יש לי את שתי ההצעות ההבאות: לוח אם - Intel® WoodWorth H61 LGA 1155 uATX מעבד - Intel® Core i3 530 2.90Mhz 4M 1333 זיכרון - Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 *2 דיסק קשיח - WD 500GB SATA כרטיס מסך - G-Force GTS450 1024MB DDR5 HDMI מארז - Generic ספק - 3R System Gold 500W והשני: מעבד:AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪370 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪318 מארז: Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2 כמות: 1 - מחיר: ₪151 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - מחיר חם ניתן לרכוש יחידה אחד בלבד כמות: 1 - מח…
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לאוניברסיטה בתקציב המצוין בכותרת, לקניה בישראל. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וכו'. גודל המסך: 13.3'' משקל רצוי: בסביבות ה-2KG (כמה שיותר קל). נדרש זמן סוללה ארוך! (5-6 שעות מינימום) אין צורך ביציאות מיוחדות, בלוטות או כונן אופטי. גודל מינימלי לכונן קשיח: 250GB. אחריות: שנתיים מינימום. אין העדפה לחברה. בדקתי כבר מספר דגמים ואני מתלבט בין שלושה: -DELL INSPIRON N3010 (למיטב הבנתי החיי סוללה די קצרים, ויש הרבה דגמים http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=613) - SAMSUNG 300V3A01IL (לא מצליח למצוא עליו ביקורת או נתון על חיי סוללה) - Asus U35JC i5-460M 2.53GH אודה לכם אם תוכלו להציע לי מחשב או להמליץ לי מהדגמים שהבאתי. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני סטודנט לתוכנה שלא סגור על עצמי המחפש מחשב נייד לא יקר שיעבוד טוב עםתוכנות שפות תיכנות למינהן ויזואל ו אס-קי-אל עם מעבד טוב וכרטיס גרפי מעולה ישמח לשמוע או לקבל המלצה...
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, שימושים: גלישה, משחקי פלאש, סרטי HD, חיבור לLCD עם HDMI , תוכנות אופיס וכדו'. חשוב לי שהמחשב פשוט יטו מבחינת גלישה והמערכת הפעלה, שהכל ירוץ חלק חלק ויסחוב לכמה שנים הבאות בכיף. מעדיף מעבד של אינטל, אם אפשר איזה CORE I3 בתקציב, אבל פתוח לשמוע גם הצעות אחרות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב חדש לקניה, שתכליתו הוא נכון לעכשיו משחקים,לא גיימרים,אבל שיחזיק את המשחקים העכשוויים ושיהיה בטווח של ה3-4 שנים קדימה. הרכבתי מחשב בKSP ורציתי לדעת מה דעתכם: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=155 אשמח לשינויים,ביקורות,תגובות... נ.ב - יש לי עד 2000 ש"ח.
-
- 42 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות סוללת 9 תאים חדשה עבור המחשב הנייד שלי - Dell Studio 1557 חיפשתי ב-eBay ומצאתי שיש מספר סוגים עבור סוללה זו אשר לכל אחת דירוג הספק שונהמחירי כל הסוללות נע בין 40 ל 50 דולר) 9 תאים 6600mAh לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/140547049595?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 9 תאים 7200mAh לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/9-Cell-Battery-Dell-Studio-1535-1536-1537-1555-1557-/320699168541?pt=AU_Laptop_Accessories&hash=item4aab28f71d 9 תאים 7800mAh לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/250792576926?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 השאלות שלי הן: 1. האם באמת קיימים שלושה סוגי סוללות 9 תאים בעלי הספקים שונים (660…
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את תחביב הפנאי הבא שלי: 1.מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- SKYRIM,NBA2K12,RAGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח גם להצעות על מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נוסף תקציב! אשמח לעזרה ויעוץ. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנצל- כמובן בקשר ליחס עלות תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לנסות ולא לחרוג- אלא אם כן צפוי שדרוג ענק בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA IV, COD MW2- מישחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ - 1024/ 768 בעתיד תתכן שידרו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 2000 ש"ח למשחקים (לא כבדים כל כך..) , מה שחשוב לי שיהיה בו זה: מעבד I3 קצת שקט ושהכרטיס מסך יריץ משחקים... 4 ג'יגה ראם ו 500 ג'יגה דיסק קשיח... תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-