עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by לביא2112,

בס''ד כמה יעלה בערך מחשב נייח עם הפרטים האלו וגם עם אפשר בבקשה הצעות למחשבים 6\8 ג'יגה זיכרון 250\1000 ג'יגה 2 כוננים קשיחים מעבד i7 4 ליבות מערכת הפעלה פרופשונל\אולטימיית וינדווס 7 64 סיביות וכרטיס מסך שיספיק להפעלת המשחקים האלו Portal 2,Crysis 2,Brink PC,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft תודה לעוזרים !!!

• 52 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. Started by captaincaveman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, VMWare ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. ה…

3. Started by joeperetz,

שלום לכולם. אשמח אם תוכלו להמליץ על המחשב העדיף בין השניים הבאים: 1. HP Probook 4330s http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796043 2. Lenovo Thinkpad E320 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18382 תודה רבה מראש!

4. המחשב הנ"ל הומלץ ע"י חבר. 1. אני צריך כרטיס מסך שיש במלאי של TMS אשר שווה +- לביצועים של הASUS 6670 http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6670DI1GD3/ 2. אם יש משהו אקוטי שצריך לשנות אשמח לשמוע. 3. ממה שהבנתי TMS זאת חברה שבסך הכל ממליצים עליה בפורום כאן. הבנתי נכון? *אני לא גיימר ולא מתכוון להשתמש במחשב מעבר לסרטים אינטרנט ועבודה עם הרבה מאוד חלונות במקביל וכל מיני תוכנות כבדות(לכן יש צורך ב8GB זיכרון פנימי) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by erez213,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashkelon&uin=13068 כבר פתחתי בעבר דיון פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509520.0 חיכיתי כמה זמן שיצא פיתרון לבעיה של הוסטרו והלנובו, אבל לא ראיתי שיצא משהו, ואז נתקלתי במחשב הזה בksp (לא מופיע בזאפ), והוא דיי זהה לוטסרו וללנובו רק עם כרטיס של nvidia ובלי הבעיה עם הכרטיס. אז איך המחשב הזה?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by maccabita78,

שלום רציתי את חוות דעתכם לגבי המחשב הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6505&CatCode=315 בעיקר האם המעבד יתמוך בזיכרון הגבוהה? לגבי מערכת הפעלה אני יתקין בעצמי

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by ברוס לי,

[table][tr][td] ntel Core i5-2400 Box, LGA1155 152,65 € 152,65 €[/t] Scythe Katana 3, nur für Intel-CPUs 16,89 € 16,89 € ASUS P8Z68-V LX, Sockel 1155, ATX, DDR3 106,07 € 106,07 € Artikel-Nr. HV20G331DE 8GB-Kit G.Skill RipJaws-X PC3-12800U CL9 42,83 € 42,83 € Lian Li PC-8FIA Midi-Tower - silver, ohne Netzteil 127,49 € 127,49 € be quiet! STRAIGHT POWER CM BQT E8-CM-480W 81,36 € 81,36 € Sony NEC Optiarc AD-5260S, SATA, Silber, bulk 20,88 € 20,88 € Logitech G500 Gaming Mouse 38,61 € 38,61 € Logitech G110 Gaming Keyboard 66,14 € 66,14 € Crucial M4 64GB SSD 6,4cm (2,5")[/td][/tr][/table]

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by diablo4u,

מה ההבדל בין שני הדגמים האלה? http://www.xoticpc.com/sager-np8130-built-clevo-p151hm1-custom-sager-laptop-p-2973.html?wconfigure=yes http://www.xoticpc.com/sager-np8150-clevo-p150hm-p-2972.html?wconfigure=yes&change_view=rbm האם יש לכם מחשב אחר מומלץ ב15.6 שיתן ביצועים טובים יותר במשחקים? אגב, יש לכם מושג איך זה ששני אלו הם הדגמים הקלים ביותר בקטגוריה עם הכרטיס מסך הזה?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  9. שלום לכולם ותודה מראש, מחפש מפרט למחשב עד 2000 ש"ח, אפשר פחות.. שימושים: שימוש יומיומי פשוט, בטוח לא משחקים. אבל שיחזיק הרבה שנים ושיהיה יחסית חזק, לא צריך גרפיקה, כמו כן, רוצה שיהיה HDMI. תודה על העזרה, אלון.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  10. שלום לחברי הפורם. יש עניין להחליף את שילוב הHTPC הקיים שלי באחד חדש יותר למען ניצול טוב יותר, השילוש הבא זה השילוש הנוכחי שלי. מעבד - P4 3.0GHZ 1MB S775 לוח אם - FOXCON G41M-F זיכרון - KINGSTON DDR2 1GB 667MHZ הכרטיס מסך שעומד שהם זה ה8800GT, מחשב הHTPC מציג ביצועים לא רעים אבל הוא מיושן מאוד ובHD הוא פשוט נופל שלא נדבר על FHD, יש צורך בקניית שילוב חדש שיאפשר את כל השימוש הרגיל ואולי גם קצת מעבר המעבר זה אולי קצת משחקים, בינתיים אני דיי סגור על השילוב הבא אבל אולי יש משהו שלא מתאים לכן צריך חוות דעת על השילוב ואולי שיפורים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪289 קירו…

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  11. מחשב למשחקים, תכני hd ושימוש יומיומי. תקציב עד 3.5k בלי לעבור. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן oc. דיסק קשיח לפחות 1 TB אין חנות ספציפית שמתוכן לקנות דרכה. רצוי שיהיה שקט אבל לא להגזים. תודה!

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by zvi8875,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אבל כדאי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים ששוחררו וכמובן המשחקים שיבואו בין אם זה BIOSHOCK2 או Battlefield 3 MW3 ,הבנתם את הפואנטה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Spider1,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד ברמה גבוהה שיעבוד חלק עם אינטרנט+PDF+WORD קטן - עד 12 אינץ במחשב נועד ללימודים. תקציב עד 600$, אשמח להמלצות גם מחנויות\דגמים מארה"ב אם יש מחירים טובים, ניתן לחרוג מהתקציב אם יש פער משמעותי בביצועים. יש לי LG X110 מהעבודה ואכלתי איתו כל כך הרבה חרא שהוא איטי אז החלטתי לשדרג אני רוצה משהו משמעותית יותר מהיר וכדומה. תודה לעוזרים SPIDER1

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  14. שלום לכולם אני טס לאירופה לתקופה ומחפש מחשב לשימושים הבאים: - אינטנרנט ושיחות וידאו, אופיס וקצת סרטים. (ארדיסק 320G אמור להספיק) - אין לי חובה במערכת הפעלה, אבל כן רוצה אחריות בינלאומית. יש 3 דגמים שנראים לי רלוונטים: הזול בחבורה HP G62-B50SJ - עם שנה אחריות בינ"ל, מחיר אטרקטיבי. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12497 החזק בחבורה probook 4530s - שיש בו מסך מט (לא ראיתי את המסך מט שלו ספציפית ולא ברור אם זה חסרון או יתרון במקרה הזה), מצלמה משופרת -3 שנות אחריות בני"ל. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13297 והמגניב בחבורה ASUS KSE - שגם לו 3 שנות אחריות בני"ל. גרסה ללא מ.הפעלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=1249…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by RONG23,

אשמח לעזרה במפרט הנ"ל מכם חברים, אשמח ללוח אם שמאפשר oc בעתיד אך אינו יקר תודה מראש . מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ושימוש סטנדרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 mw3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 23" 1900*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, מעוניין לקנות מחשב בתור מתנה ורציתי להתייעץ קצת. מטרות המחשב? שימוש כללי. סרטים, אינטרנט ומוזיקה * גודל המסך? 14' * משקל רצוי? משהו סביר (באזור ה-2 קילו~) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף שיהיו יציאות שכאלה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320-500, הזול מבניהם * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * משום שהמחשב נקנה במתנה אז אני מעוניין במחשב אמין והנושא של האחריות די חשוב. * מקלדת מוארת - מאוד יעילה ונחמדה התוספת. דגמים שנראים לי הם: http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת SolidWorks- פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.The witcher, Call of duty, medal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אני רוצה לקנות מסך 23' איכותי לעבודה רצופה מול המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by sheepz,

רציתי לקבל חוות דעת לגבי מפרט לגיימינג - למרות שאני גם משתמש בו לא מעט לצורכי מוזיקה(שם הדגש הוא על המעבד וזיכרון) לכן אני הולך על 8 ג'יגה למרות שגם 4 היה מספיק לבנתיים. המפרט מ-tms אם יש לכם שינויים/המלצות אני יותר מאודה לכם. שיהיה לכולנו אחלה שבוע! Uploaded with ImageShack.us

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by nburyan,

שלום לכולם!!! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ב3200 שקל פחות או יותר המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברזולוציית full hd אין צורך בציוד היקפי כמו עכבר מקלדת ומסך מה שכן אני צריך זה מעבד וכרטיס מסך טובים, לוח אם עם וויפיי וטרה זכרון. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by ofircohen15,

קניתי מחשב נייד dell inspiron n5110 -4042 מעבד : intel core i 5 זיכרון : 8 גיגה כרטיס מסך : nvidia geforce gt525 1gb כאשר אני בא להפעיל את הפרו הוא רושם לי שיש לי בעייה בכרטיס וידאו ( 128 gpu : vram ) מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה דחוף !

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  21. מחפש המלצה לנייד מארה"ב. הקניה תתבצע או בחנות עצמה או באינטרנט והאיסוף יהיה איפשהו בארה"ב. התקציב הוא 850$+- עם אפשרות חריגה למטה או למעלה. המסך אמור להיות 15.6 אלא אם יש המלצה אחרת. אין כוונה להריץ משחקים על המחשב אך חשוב שיהיה חזק מכל שאר הבחינות. תודה לעוזרים,

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  22. שלום אנשים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב ב KSP 1. התקציב 4500 ש"ח, לנסות לחסוך, (לא במסך,רמקולים,מקלדת), ואני לא רוצה לחרוג מעבר לזה. 2. שימושי המחשב: שימושים בייתים-משרדיים (מסמכים,גלישה, סרטים) תיכנות, קצת משחקים מעבר לתוכנות הרגילות אני משתמש הרבה בסביבות פיתוח (visualStudio , eclipse ) לjava ו C# וכד' . 3. ציוד הקפי - נראה לי שכבר בחרתי,אבל אני פתוח להערות: מסך:DELL Dell U2311H UltraSharp LCD IPS 23'' DVI DP WideScreen רמקולים: Microlab FC-530U Speakers 2.1 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד, 8-9. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. מערכת הפעלה -וינדוס 7, הרכבת המחשב תעשה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? - חנות בירושלים…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by nburyan,

שלום לכולם!!! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ב3200 שקל פחות או יותר המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברזולוציית full hd אין צורך בציוד היקפי כמו עכבר מקלדת ומסך מה שכן אני צריך זה מעבד וכרטיס מסך טובים, לוח אם עם וויפיי וטרה זכרון. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by levybar86,

שלום לכולם, כבר התייעצתי אתכם לפני כמה שבועות לגבי מפרט שמתאים לי וקבלתי מפרטים ממש טובים. כבר די החלטתי על מפרט, אבל אז שמעתי על משהו שנקרא SSD. השאלה שלי היא האם כדאי להוריד קצת את האיכות של המעבד, לוח האם והקירור (כדי להוריד במחיר), ובתמורה להוסיף SSD של 60GB בערך בשביל מערכת ההפעלה, תוכנות כמו אופיס וכו'. אלו שני המפרטים (הרכבתי אותם בiqpc) ההבדל במחיר בניהם הוא מעל 300 ש"ח, כשהמחשב עם הנתונים הפחות טובים (אבל עם SSD) הוא היותר יקר. אז מה אתם חושבים שעדיף? בלי SSD: מעבד: [..] INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- TRIPLE GOLD II - זמין במלאי ₪1611 זיכרון: [..] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪228 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  25. שלום לכולם, חבר שלי מעוניין בקניינת מחשב נייד. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). מחשב לעבודה שישמש כתחליף למחשב נייח. גודל המסך: בין 15.6 ל 17 אינץ'. משקל רצוי: לא משנה כל כך כי זה ישמש כתחליף למחשב נייח. לא נדרך סוללה לטווח ארוך כי זה ישמש כתחליף למחשב נייח. יש צורך ב HDMI. גודל מינימלי לכונן קשיח 250GB ומעלה יספיקו. בעיקרון הוא מצא שני מחשבים ורצה לשאול מה עדיף: :Toshiba L675D מעבד: AMD Athlon™ II Dual-Core Mobile Processor P320 מערכת הפעלה: Genuine Windows 7 Home Premium (64-bit)* מנוע גרפי: ATI® Mobility Radeon™ HD 4250 זכרון גרפי: 256MB-1405MB dynamically allocated shared graphics memory RAM: 4GB כונן קשיח: 5400RPM עם 500GB מחיר: 1700 ש"ח ללא אח…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים