עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Cyron,

בלי מסך, מקלדת, עכבר. המחיר דיי גמיש, מוכן להשקיע עד 4000 אם צריך.... נראה לי ש AM2 3800x2 יתאים לתקציב, מה אתם חושבים ? לוח אם - לא gigabyte ! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by IdoShamriz,

אהלן חברה, ראיתי את הדגם הזה: http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y510p/ והתעניינתי בתצורה בעלת שתי כרטיסי המסך ב SLI. קראתי בכל מיני מקומות באינטרנט שאם שני כרטיסי המסך נמצאים במחשב, אז כרטיס "ברירת המחדל" לא יהיה הליבה הגראפית במעבד, אלא אחד הכרטיסים הללו, דבר שיגרום לאיבוד סוללה בזמן מהיר יחסית. רציתי לדעת אם זה נכון ואם יש איזושהי דרך לנטרל את זה ולגרום למחשב להשתמש בליבה הגראפית כשאני מבקש ובכרטיסי המסך הנפרדים כשאני מבקש. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by joe0077,

שלום רב. בשעה טובה החלטתי לשדרג את המחשב שלי. המטרה בעיקר למשחקים שלאחרונה זנחתי את העניין בהם. מה שאני מבקש זה המלצות על זכרון (ג'יגה) ועל כרטיס מסך טוב (לא הכי טוב ולא סתם זבל) שיחד לא יעלה לי יותר מידי וייתן לי את היכולת להעלות משחקים חדשים. מעט מידע נחוץ על המחשב בהודעה הבאה. תודה רבה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 -7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ברצון .. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני לומד תלת מימד ודו ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ( 3ds max ,maya) התחלתי ללמוד לפני חודשיים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם לפעמים משחק במשחקים כגון CALL OF DUTY -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-25 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by UC,

אי אפשר לחרוג מהסכום הזה אבל, אני רוצה שהמפרט יכלול בתוכו את המארז thermaltake xaser 3(לא משנה הדגם עצמו) לכן אני זקוק במפרט הזה גם לספק אין צורך במסך, עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת וכל החומרה שמסביב רק בחלקים שבמארז עצמו אני לא גיימר כבד, אבל שהמחשב יוכל להריץ את פיפא, nfs וכו' תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן, זה המפרט שאני חושב עליו, המחשב יהיה מדיה סנטר + טיפה משחקים לא כבדים + אינטרנט + צרכים סטודנטיאלים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא אבל אם חובה ואני די בטוח שלא חובה אז ב250 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD + סאונד וצרכים סטודנטיאלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by poao,

זה המחשב - http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=BOXDC3217IYE-Kit כמה לדעתכם שווה לשלם על מחשב כזה יד שנייה (מחשב חדש עולה מ-1889 ועד 2200 תלוי בחנות)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן אנשים , תודה מראש למי שעוזר ! אז ככה : המחשב הוא למשפחה של אחותי - בעיקרון אף אחד מהם הוא לא גיימר או משהו שמתקרב לזה אפילו . המחשב הוא יותר לאינטרנט , סרטים , משחקים לילדה (בינתיים אין לה שנה אפילו) ואולי משחקים בסיסיים לבעל . התקציב כמו שאמרתי הוא 3,500 הם רוצים מסך LCD 17 רמקולים , מקלדת ועכבר כמובן . במידה ויש חריגה שלא תעבור את ה4000 שקל . תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by efee123,

שלום, ברצוני לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים ומעט עריכת וידאו ופוטושופ. זה המחשב. אשמח לשמוע דעתכם עליו! דגם מחשב: i7a מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9214 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6819 כרטיסי מס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by jambo7,

מעבד לוח מארז כרטיס מסך gf4 זיכרון 256 ddr דיסק קשיח cd 52x מקלדת עכבר אופטי מסך 17 רמקולים פשוטים המחשב מיועד לילד בגיל 12 אני מבקש פירוט בקשר למהירות הזיכרונות ולFSB של המעבד והלוח תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Street-Fighter,

שלום לכולם.. אני צריך מפרט למחשב. אני צריך שהמחשב יהיה חזק למשחקים (גיימר כבד) ללא ציוד היקפי-ללא מסך, ללא רמקולים, ללא מקלדת, ללא עכבר... המפרט צריך להיות חזק אבל משתלם עד 5000 ש"ח. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by GREED,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואני מיתלבט בין שתי הצעות 1. מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות DDR 400 1GB 400MHz Corsair (Value) CL2.5 (512X2) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X550 PCI-E 256MB +TV, DVI כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות On Board 1000 מארזים 2433 ATX MIDI PFC 400W Gray and Blue מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None מחיר 4850 ¤ 2. מעבדי אינטל P4 3.0 Ghz S-7…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך 23"-24" 4. האם יש רכיב שאין…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה...הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טוב ומהיר שיש מקווה שתעזרו לי תודה

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by piston,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, PES14,NBA2K14, משחקים חדשים בכללי.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, אני מתחילה ללמוד באוקטובר, מסלול שדומה קצת למדמ"ח מבחינת הדרישות ללימודים. בנוסף אני רוצה להתחיל ללמוד פוטושופ ועריכה. כרגע חשבתי על הZENBOOK של אסוס, עם מעבד I7 ו16RAM, מתלבטת איזה כרטיס מסך. בין NVIDIA GeForce MX250, ל intel UHD GRAPHICS 620 . אמרו לי שהאינטל יספיק למה שאני צריכה, ושהNVIDIA סתם יכביד על המחשב, יאכל יותר סוללה וכאלה, אבל לא הצלחתי למצוא על האינטל שום ביקורת שזה באמת לא יפריע. אשמח לעזרה בקשר לכרטיס מסך או אפילו להצעות אחרות למחשב אם יש תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Gilgamesh,

* מטרות המחשב? משחקים, כבדים ככל האפשר (למרות שאני מניח שבסכום הזה הביצועים יהיו מוגבלים) * גודל המסך? עד 15.6 אינץ'. * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDDת לפחות 0.5TB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בקיצור, שיהיה אופטימלי למשחקים בתחום המחירים הזה. כמו כן, עדיף מחנות שיש לה סניף באילת. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by aviKing,

אחרי תקופה נצרך מחשב חדש. תודה רבה לכל מי שעוזר לא ברור מאליו. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 עד 200 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

19. Started by xgamer,

היי, אשמח לקבל המלצה לגבי מחשב בעל מסך 13". המחשב הולך להיות מיועד לעבוד משרדית (אופיס ו WIFI). דבר שמאוד חשוב הוא זמן הסוללה וכונן CD מובנה. מחיר 3000-3500 חשבתי על המחשב dell vostro 13.3 370m עם שדרוג של הסוללה ל 8 תאים. מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני אדריכלית המתמחה בהדמיות אדריכליות. תוכנות עיקריות - 3ds max, כולל רינדורים של סצנות כבדות יחסית, ועריכה גרפית בפוטושופ. אין צורך במשחקי מחשב. אשמח לחוות דעת לגבי המפרט הבא: מעבד Quadcore i7 950, מחיר 1465ש"ח לוח אם GA-X58-USB3 מחיר 1077ש"ח זיכרון DDR 4096 1333 MHz, 4x6GB total 24GB מחיר 2070ש"ח דיסק קשיח Seagate 1TB SATA-2 32MB Buffer מחיר 689ש"ח, כנראה נתקין שניים כאלה בתצורת Raid צורב DVD-RW Sony-NEC x24 Dual Layer מחיר 164ש"ח כרטיס מסך Geforce GTX 560, 1024MB DDR 5 מחיר 1380ש"ח מארז Huntkey Hespers מחיר 303ש"ח ספק כח FSP 600W מחיר 388ש"ח יחידת קרור Cooler Scythe Grand Kama Cross מחיר 215ש"ח סה"כ 6,800 ש"ח. המפרט הוצע לי ע"י אלף אנד אלף בסניף חדרה. המלצו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Avi Gaffa,

שלום, אשמח לקבל המלצה לפי הפירוט המצורף 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט, משחקי אינטרנט אונליין, צפייה בסרטי HD, חיבור לטלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך ב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הלפטופ ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, שמיעת מוזיקה ומעט WORD, אשמח להמלצה, ובנוסף לדעתכם בנוגע לסמסונג RV511 חשובה אחריות לפחות לשלוש שנים, יריץ Windows 8, לכן לא פחות מ 2GB זכרון, דיסק קשיח מספיק גם 500GB, גודל מסך סביב ה "15. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by k-o-b-y,

סופית, אחרי הרבה דחיות, אני קונה בפסח מחשב חדש, ללא ציוד היקפי וללא צורב (יש לי כבר). המחשב ישמש בעיקר למשחקים, תכנות, קצת עריכת גרפיקה (לא משהו רציני). חשבתי על המפרט הזה: מעבד: [intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz [1335 לוח אם: [Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 [833 זיכרון: [Geil 256mb pc2700 333mhz X2 [255*2 הארד דיסק: [WD 80GB 7200RPM 8 MB special version [668 כרטיס מסך: [Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB [1354 כרטיס קול:[Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 [306 מארז: [Dragon DX-01BD Tower [453 ספק כוח: [HEC 300ART WATT PSU [189 כונן דיסקטים: TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 [67] די וי די: [LITE-ON DVD 16*48 Retail Black [270 סה"כ: 5975 יצא 200 יותר, לא נורא המחירים מ[צונזר]…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by booli123,

אני מחפש מחשב נייד לקנות שיהיה חזק ויוכל להחזיק תוכנה גרפית כמו סוליד וורקס קוראים לה solid edge לכן אני צריך עזרה לבחור מחשב שהיעוד שלו זה מידול 3D. בין3.5 ל4 אלף מה שכן אני יכול לקנות את המחשב מארה"ב כי יש לי בן דוד שמגיע משם פעם בכמה חודשים. אני רוצה את המחשב לאוקטובר. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר מחשב כזה. תודה מראש לירון יוליס

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם חייב לחרוב אז לא בהרבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי למשחקי דפדפן\אינטרנט וצפייה בסטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים