ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מדובר במחשב לאחי שירוץ על אקס פי ואולי על ויסטה מתישהו.. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים (לא למשחקים ולא ל- OC): אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה.. למשל באייבורי: C2D E7300 G31, GMA 3100, VGA ASUS P5KPL-CM 1X2GB (OCZ PLATINUM) DDR2 800 CL4 EZcool 450W true sataII HDD WD 320GB, 16MB LG DVDRX22 1450 ש"ח המחשב יחובר למסך LG 20.1 אז אולי יהיה כדאי ללכת (בתוספת של 100 ש"ח) על לוח עם יציאה דיגיטלית (כמה זה חשוב באמת??): nForce 630i, GeForce 7100, VGA/DVI/HDMI GIGABYTE GA-73PVM-S2H ולמרות ששני הלוחות מופיעים ברשימת הלוחות המומלצים בפורום זה אני חייב להגיד שאף פעם לא ניסיתי GIGABYTE ובטח שלא צ'יפסט של NVIDIA.. מה יש לכם להגיד בנושא? המחשב האחרון של אחי מלפני 6 שנים :'( …
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/eb7rclpu המחשב יהיה עם מסך 22 ומיועד למשחקים בעיקר. מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגדול הכותרת אומרת הכל אמרו לי שעדיף לעבוד עם מסכים כמה שיותר גדולים ב RATIO של 4:3 . ממה שהבנתי הכי גדול זה 16" בנוסף אמרו לי שcore 2 duo זה המעבד שהכי שווה לקנות. כמובן כמה שיותר RAM ו HD (משהו כמו 3GB+ ו 160GB+) מה שהכי משתלם. אם אתם חושבים שבשביל עריכת תמונות חלק מהדברים לא הכרחיים אנא ציינו זו. אני רוצה את המחשב הכי משתלם למטרה הספציפית הזו. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוצע לי לקנות את המפרט שמצורף בתמונה ב2000שח. חשבתי לקנות אותו ולשדרג את כרטיס המסך בעתיד במידת הצורך למשחקים. השאלה שלי היא האם זה כדאי, האם לוח האם מספק ומה עוד יהיה לי כדי להוסיף לו במקרה הצורך. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מתלבט איזה לפטופ להמליץ לאחי לקנות. הצרכים הם רגילים, גלישה ואופיס, צפייה בסרטים מידי פהם. מסך 15.6 אינץ', ובעקבות לחץ תקציבי, הוא רוצה הכי אמין והכי זול שיש. מצאתי כמה דגמים ואני מתלבט בינהם: dell n5010 2300 ש"ח שנה אחריות http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=591#descriptionDiv hp 4520S 2500 ש"ח שנה אחריות http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=550 toshiba C650 2800 ש"ח שנתיים אחריות http://www.getit.co.il/Prod/63399/#description המפרטים דיי זהים, איזה מהם עדיף מבחינת אמינות? (משקל, בטרייה וכיו"ב לא רלוונטי) האם יש דגמים אחרים עדיפים? (כמו lenovo G560, Fujitsu Siemens Lifebook AH530)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מהתרשמות ראשונית שלי נראה מחשב נחמד. אני לא מחפש מחשב שעולה על המחיר שמציעים בK.S.P והמטרות שלי הן (מלבד לסתם לגלוש באינטרנט): סרטים, לימודים (כנראה אלמד משהו שקשור לאבטחת מידע וכו') ומשחקים להעביר את הזמן (אפילו אם זה אומר קצת משחקי יריות כדוגמת CS שאני רוצה שירוצו על FPS גבוה). הקישור הוא מאתר IVORY מכיוון שבK.S.P זה לא קישור ישיר למוצר אלא לרשימת הניידים של TOSHIBA. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8108 תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משדרג את המחשב למטרות גיימינג, הרצת משחקים כבדים כמו destiny 2 ו-COD MW4 מה שאני קונה: RAM: Patriot Memory VIPER 4 Series 3000MHz (PC4 24000) 16GB Dual Channel DDR4 Kit PV416G300C6K (Motherboard: GIGABYTE B450 AORUS M (AMD Ryzen AM4/M.2 Thermal Guard/HDMI/DVI/USB 3.1 Gen 2/DDR4/Micro ATX/Motherboard Processor: AMD Ryzen 5 2600 Processor with Wraith Stealth Cooler - YD2600BBAFBOX SSD: Kingston A400 SSD 480GB SATA 3 2.5” Solid State Drive SA400S37/480G - Increase Performance מה שיש לי: (Processor: Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 2.80GHz, 2794 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s Motherboard:Gigabyte P55M-UD2 (Storage: (2*) Model Inte…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב למהנדס שעובד הרבה על SolidWorks, חוץ מזה שימושים רגילים במייל, אינטרנט ואופיס. ניסיתי לבקש הצעות מחיר לאחד המפרטים שהופיעו באתר אבל ב-2 מקומות הודיעו לי שלא מוכרים יותר את הלוח אם והמעבד הנ"ל. מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 (S775) - 2.33GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box לוח אם GA-EP31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty כרטיס מסך Quadro FX570 256MB 128BIT DDR III - Leadtek Professional 3D Card- 3 Year Warranty מארז …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה אפשרי ושווהי להחליף בגלל פיקסל אחד שרוף?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בייעוץ ברכישת מחשב נייד. אני מורה וסטודנטית. כך שהשימוש העיקרי שלי שלי זה תוכנות אופיס- וורד, מצגות (לעיתים גדולות וכבדות) ואקסל (לעיתים טבלאות מורכבות). קבצי PDF כיום בגלל הלמידה מרחוק משתמשת גם בזום וTEAMS אני מחפשת מחשב שיצליח לפתוח קבצים (גם גדולים) במהירות ויצליח להתמודד עם שילוב תוכנות - כמו זום\טימס וקבצים ביחד. ***עריכה*** בנוסף, שלא יהיה כבד, כי לפעמים אני אצטרך להסתובב איתו ואין לי רכב. כרגע יש לי מחשב של לנובו בן 7 שנים שעדיין עובד אבל המעבד שלו חלש - אינטל פנטיום והוא לא מצליח להתמודד עם קבצים כבדים או אפילו לוקח את הזמן בפתיחה של הזום או הTEAMS. התחלתי לחפש והבנ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לרכוש בעוד כחודש מחשב שיתאים למשחקים לטווח הרחוק. -אני לא אוהב את ATI במיוחד עקב הPhysX שיש לNvidia. -שיקולים: 1.תקציב - בסביבות ה6000 ש"ח (המערכת תפעל או על ה32" שיש לי או על 24" שאני אקנה בהמשך או שניהם) 2.מטרות המחשב - להיות מחשב משחקים שיחזיק מעמד 3-5 עם שידרוגים מינוריים (כמו רק כרטיס מסך) 3.אין לי צורך בציוד היקפי , אולי בהמשך דברים פשוט שיראה יפה יותר כמו תאורה וצעצועים כאלו 4.אין לי דרישות למחשב שקט , ואני יודע לדאוג לענייני חום וקור. 6.יש לי העדפה לNvidia על פני ATI , לגבי מעבדים אני רוצה להתייעץ איתכם. 7.אני יודע להרכיב כל דבר לבד וכמובן כל מה שקשור למערכות הפעלה. 10.אני לא מעוניין לעשות OC 11.אני מעוניין לשחק מחשקים ברזולוציה של לפחות FULL HD - 192…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5568 אני חושב שזה המחשב הכי מציאה במחיר שנע בין 2500-3500 ויש גם 3 שנים אחריות שזה בכלל מציאה מה אומרים לקנות או שיש מציאה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין ככ את ההבדלים בין הדגמים הבאים ואשמח לקבל את עזרתכם והמלצתכם איזה מהם עדיף: Lenovo ThinkPad T500 2243-7SG = 5800 http://www.thinkpadworld.co.il/Product.asp?Pid=2243&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=33&aff=Zap〈=he Lenovo ThinkPad R500 2732-76G – 5250 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1960 Lenovo ThinkPad SL500 2746-4GG http://www.thinkpadworld.co.il/Product.asp?Pid=27464GG&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=62&aff=Zap〈=he יש גם את דל E5500 או E6500 אבל הבנתי שהמקלדת של הלנובו עדיפה. אני נוטה לכיוון ה SL500 אבל אני לא ממש רואה הבדל ברור בינו לבין ה T500 תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב! לא מזמן קנו לי בהפתעה כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti 4GB DVI HDMI DP PCI-E וספק כוח Corsair 550W 80+ VS550 כרגע זה המפרט שלי (מה שמודגש אני צריך להחליף) כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1050 Ti לוח אם: ASUS P8H61-M LX R2.0 מעבד: Intel i-3 2120 ספק כוח: Corsair 550W 80+ אני אשמח לעצות כי אני נוסע עוד מעט לאילת ויתאפשר לי לקנות שם במחיר מוזל.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX כמות: 1 מחיר: ¤1611 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-Extreme כמות: 1 מחיר: ¤1788 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤389 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤611 זיכרון: G.Skill 6GB DDR3-1600 Tripple Kit (3x2GB) CL9 6GBNQ כמות: 1 מחיר: ¤1448 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤412 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail כמות: 1 מחיר: ¤2735 כונן אופטי: LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer IDE LightScribe Black כמות: 1 מחיר: ¤149 עכבר: LOGITECH MX518 Gaming-Grade Optical Mouse - אחריות 36 חודשים כמות: 1 מחיר: ¤213 רמקולים: LOGITECH X-530 כמות: 1 מחיר: ¤499…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב נייד ונושא השירות והאחריות חשוב מאוד בשבילי. לרוב אני רואה תגובות שליליות כי כנראה מי שקיבל שירות טוב מרוצה ולא רץ לספר לכולם, ומי שנדפק כותב על זה כדי להעניש את נותן השירות על השירות הגרוע. אני מסתכל על מחשבים ביתיים זולים בלבד (עד 3000 שקל) של פוג'יטסו, דל וטושיבה. אשמח אם תיתנו חוות דעת בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשב לצורך הרצת תוכנת VM לצורך לימוד למעשה אני צריך מחשב בעל יכולת עיבוד חזק עם זיכרון חזק עם כרטיס מסך בסיסי אנא עזרו לי אני הרבה זמן לא בענינים :-) : מהסתבבות בפורומים אני חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core i7-930 Tray ₪1344 לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪431 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪361 זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27X2 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4550 OC 1024MB DDR3 PCIe ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W קרור למעבד Scythe Mugen 2 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪4424 1. תקציב 5000 ש"ח אפשר לחרוג עד 2000 ש"ח מעדיף לקנות מחשב מאוזן עד 5000 2. שימושים של מחשב זה הרצת תוכנה שזוללת זיכרון ומעבד …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר פרפורי גסיסה של שנה הלך המחשב הנייח, פשוט מסרב להידלק (כמעט בן 7) רצינו לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח השימוש בו הוא בעיקר משרדי, אבל כן רואים בו סרטים. כמו כן, אני כן אוהב לעיתים לשחק משחקים כגון SKYRIM, HOM&M, DIABLO וכאלו. הצעות מעניינות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב וברצוני לדעת מתי יש הורדת מחירים קרובה, עם יוצא חלק חדש והחלקים האחרים יורדים במחיר.. כל פרט קטן שיכול לעזור בהורדת מחיר עם תוכלו לעזור בבקשה.. תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים! דבר ראשון.. יש כאן מישהו שיש לו HP DV5T..? אני רוצה לדעת אם יש לו בעיות.. כי מבחינת מפרט.. הוא מחשב חזק מאוד.. הוא מריץ כל דבר שקיים עכשיו (כולל GTA IV וFAR CAR והכול..) אבל ראיתי ביוטיוב כמה שהיה להם בעיה... המחשב עשה הבזקים כאלה.. נדלק ונכבה כל פעם.. אני רוצה לדעת אם זה קורה להרבה.. וזה בעיה רצינית של HP.. או שזה אחד למיליון.. ועוד דבר. אני בהתלבטויות אחרונות.. בין המחשב הזה.. HP DV5T.. אני לא מוצא קישור למפרט שלו באינטרנט.. אז: New Model: HP DV5t Notebook Features: Intel Core 2 Duo P7350 CPU (2.0GHz x 2) 4GB DDR2 Memory (2 dimms, professionally upgraded) 15.4" WXGA HD BrightView Widescreen Display 512MB NVIDIA GeForce 9600M GT 250GB SATA Hard Drive 8X DVD+/…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הקדמה קצרה: לפני כמה חודשים פירסמתי כאן, אבל הרכישה לא יצאה לפועל באותו זמן ולכן אני מפרסם שוב, אני מניח שהיו קצת עדכונים מאז. אני קונה מחשב רק אחת לכמה שנים טובות. אני מחליף כעת מחשב בן 7 שנים שנרכש בשנת 2007. וזו הגישה שלי גם למחשב הבא, אני רוצהשיישרת אותי נאמנה ויהיה רלוונטי גם בשנים הבאות. בראיה אשמח מאד לשמוע מניסיונכם ולקבל את ההממלצות שלכם למחשב הבא, אם לדתעכם אני צריך לחרוב מהתקציב, אשמח לשמוע הסבר מדוע ובאיזה רכיב. אם אני מבין נכון ממה שנכתב כאן באתר אני צריך שהשילוש הקדוש של מעבד, לוח אם וזיכרון יהיו כאלה שיוכלו ללכת איתי קדימה בנים הבאות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 - נא ראו דגש בסעיף 11 למטה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך תמ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לקבוצת מחקר באוניברסיטה בתחום של סימולציות פיזיקליות ואנחנו מחפשים לקנות מחשב נייח לצורך פיתוח. - הפיתוח הוא של סימולציות מונטה קרלו פיזיקליות בעיקר בjava וc/c++ ואולי matlab. יתכן קצת עיבוד נתונים בpython, לא משהו יוצא דופן. - צריך להדגיש שאת העבודה הרצינית אני מריץ על cluster של האוניברסיטה, והמחשב הזה ישמש לפיתוח ודיבוג. - צריך חומרה היקפית כולל הכול (מסך, מקלדת, עכבר) אבל הכי גנרי ובסיסי יספיק. - לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך, אבל אתם תגידו לי. - יש די הרבה תוצאות שצריך לשמור, אז מבחינת מקום צריך בסביבות ה-1TB. - אני לא בטוח לגבי SSD כי בשאיפה המחשב ירוץ 24/7 אז זמן העלייה שלו לא קריטי. אם נכנס בתקציב אז יופי. …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה זמן רב שאני מחפש מחשב נייד שישמש כמה שיותר תחליף לנייח, שישאר שמיש לכמה שיותר זמן וכל שאר הדרישות הסטנדרטיות על אמינות. התקציב הוא 5k. לאחרונה Asus N61Jv תפס את תשומת ליבי - דגם חדש עם תג מחיר סביר יחסית: i5-430M 4Gb זיכרון פנימי 16" GeForce GT325M USB3 שנתיים אחריות עולה כ-5k. לעומת זאת יש את Toshiba L505-13Z: i3-330M 4Gb 15.6" Radeon HD 5165 שנתיים אחריות של טושיבה - No Matter What (אחריות שמכסה הרבה סוגי נזק - לא בוודאות שהמבצע הזה עדיין בתוקף) עולה קצת יותר מ-4.5K. הנייד של טושיבה קצת לא מאוזן לדעתי - מעבד די חלש וכרטיס מסך בינוני-גבוה חזק יחסית. מפחיד אותי שהמעבד יחנוק את כרטיס המסך והוא לא ינוצל על הסוף באפליקציות כבדות (או משחקים לצורך העניין). מצ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, מחפשת אולטרה בוק * מטרות המחשב? תכנות והדברים הרגילים (אינטרנט, אופיס, סרטים...) * גודל המסך?13-14 (לא חשוב מט או מבריק) * רזולוציית המסך?לא מבינה בזה מספיק.. משהו טוב * משקל רצוי? עד 1.5 עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , לנובו לא מתחמם , אפשר i5 עדיף i7 חסכתי בשביל מחשב יוקרתי ויפה אבל העיקר שהביצועים שווים את המחיר! (כנראה אר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המפרט מיועד בעיקר למשחקים הוא לא כולל מסך כי את המסך אני ארכוש בנפרד אני סגור על 2007WFP/FP עם פזילה לכיוון 2407 עכשיו השאלות במידה ואני משקיע על 8800 GTS הוא לא יחזיק מעמד להרבה זמן ולכן חשבתי על 8600 כפתרון זמני אבל יש בעיה כשיגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך אני לא רוצה להיות מחויב לשדרג רכיב נוסף ופה באה שאלה נוספת שהיא על הלוח אם הרי ידוע שהכרטיסי מסך דור הבא כולם יהיו PCIE 2 וכול הלוחות שכרגע נמצאים בשוק הם PCIE לא תיווצר בעיה של אי תאימות בגלל שהלוחות היחידים שיש להם תמיכה בPCIE2 הם לוחות ה X38 תודה לעוזרים ולמשיבים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-