ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
על הדגם היקר שלו (10000 ש"ח) - מה זמן הבטרייה שלו במשימות יום יומיות (עם WIFI דולק?) - האם הוא יכול לאכול את כל המשחקים שיש היום על מקסימום רזולציה ואיכות גרפית גבוהה שלהם (והאם אפילו את CRYSIS) ? - איך איכות הבניה שלו יחסית לדגמי TP קודמים ויחסית לתחרות שלו ? - האם הוא שווה את הכמה אלפים יותר שהוא עולה יותר מהאחרים ? - האם יש מחיר יותר זול בארץ חוץ מ http://buy4less.co.il/product.asp?f=3131&p=0 ? - איך השירות של IBM/LENOVO בניידים בארץ ? - מישהו יודע עד כמה התמיכה שלו טובה בלינוקס ? - אם היה לכם 10 אלף ש"ח הייתם משקיעים אותו בנייד זה או בדגם אחר ? - מה החסרונות שלו ? - כמה זמן אחריות יש עליו ? - באמת אין לו יציאת DVI ? רק VGA אנלוגי ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי קנה את הMSI WIND והעביר לי הנייד הישן שלו - 15' של ACER. הTOUCHPAD לא עובד (מסבר שהוא אף פעם לא עבד ואבא שלי פשוט לא טרח לתקן את זה לפני שפגה האחריות - הוא העדיף להשתמש בעכבר בכל מקרה). ניסיתי להתקין דרייברים חדשים אבל שום דבר לא מגיב , לא המשטח ולא הכפתורים של הTOUCHPAD. אני מניח שחייבים להחליף את כל המערך של הTOUCHPAD. מישהו יודע איפה אפשר לבצע כזה תיקון? האם צריך מעבדה מתמחה או שכל מעבדה תדע לבצע החלפה כזאת? וכמה אמור כזה תיקון לעלות לי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=class: grid, width: 600, align: right] [TR] [TD]קטגוריה[/TD] [TD]שם מוצר[/TD] [TD]מחיר[/TD] [TD]הערות[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150[/TD] [TD]1,640[/TD] [TD]יש לי איך להשיג ב1,000. מבחינתי אין לשנות מוצר זה במפרט. [/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד[/TD] [TD]Arctic Freezer 7 Rev. 2[/TD] [TD]120[/TD] [TD]אין לי בעיה להוציא עוד כמה שקלים, אבל בכללי אני חושב שזה אמור להספיק.[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]ASUS Z87 Deluxe LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 3xPCI-E, HDMI, TB[/TD] [TD]1,400[/TD] [TD]לא מבין מספיק בלוחות אם. לפי סקירה מהירה של מספר חברים הם אמרו לי שזה מעבד ממש משתלם.[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרונות[/TD] …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, אפשר לחרוג אם אין ברירה כדי לעמוד בדרישות 2. מה שימושי המחשב? עיבוד וידאו (תוכנת DaVinci resolve 16). התוכנה תעבוד לבד, לא במקביל לתכנות כבדות אחרות. חשוב שהיא תרוץ חלק, והרינדור יהיה מהיר בלי קטיעות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת רגילה בלבד. לא צריך עכבר או מסך. לא צריך צורב (אם עדיין מוכרים דברים כאלה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא יודע למה הכוונה ב"רכיב בסיסי". צריך מחשב שאני מחבר לחשמל ולמסך שיש לי ויכול להתחיל לעבוד מיידית. …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם? (תודה למי שעזר) (כל הרכיבים אבל כולם, חייבים להיות מסקייפיסי)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן עוזר למישהי לבחור מחשב אבל לא יודע עד כמה התוכנות שאמרה לי באמת כבדות (אם יש עדיפות למשהו חשוב שלא כתבתי) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, לא חייב לנצל הכל אם לא צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחזיק את התוכנות אילוסטריטור rhino (שיש בתוכו v-ray) טרידי מקס (שיש בתוכו גם v-ray) פוטושופ סקאצ׳פ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD חשוב,לפחות 16 ראם, לא מכיר את התוכנות, אם צריך יותר אז 32 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הציעו לי את המפרט הבא, ורציתי לדעת איך הוא נחשב ואם כדאי לשפר, לשנות או להוסיף כסף! תודה רבה! Gigabyte ga-p35-ds3p (LGA775) Intel P35 HD Audio+DTS GBL Intel Core2 Duo E6420 2.13GHZ 1066mhz 4MB 64BIT Lga775 Box G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 Leadtek PX8800 GTS TDH Geforce 8800GTS320MB DUAL DVI PCI-E SEAGATE St33206020AS 320GB SATA 2 7200 16MB Cache Barracuda 7200 HecCOMUCASE 6A19B NSP 120MM FAN FRONT USB X2+AUDIO BLACK THERMALTAKE W0089RI 470W PFC+120MM+PCI-E+SATA+24/20 PIN+ SAMSUNG DVDRW X18 S183L LIGHTSCRIBE SATA מחיר: מוצר 1: 784 ש"ח מוצר 2: 964 ש"ח מוצר 3: 700 ש"ח מוצר 4: 1562 ש"ח מוצר 5: 454 ש"ח מוצר 6: 228 ש"ח מוצר 7: 352 ש"ח מו…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, סבתא שלי מעוניינת להפוך להאקרית מגניבה ולכן רוצה לפטופ אז הדרישות הן: 15 אינץ' מערכת הפעלה win7/8 כונן DVD המחשב צריך להיות מסוגל להריץ skype/browser... לא דברים כבדים. 3 שנים אחריות - עדיפות גדולה. תודה רבה, MODY.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ,אבל אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Metro Last Light, Far Cry 4, Assassins Creed Unity -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' , 1920:1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 2,207 ש"ח DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR 1,395 ש"ח Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 266 ש"ח Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 550 ש"ח Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline 1,379 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 66 ש"ח GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,790 ש"ח SunBeam Transformer Black case 633 ש"ח OCZ PowerStream Power Supply 520W 868 ש"ח Vantec ThermoFlow 120MM Smart 87 ש"ח ZALMAN ZM-MFC1 152 ש"ח המחשב מיועד למשחקים תוכנות בין השאר ולאוברקלוק (בעתיד) כמה שאלות אחרונות 1. האם המאוורר שלקחתי מתאים לגוף קירור? 2.האם הספ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין תקציב קשיח, הדרישות הביאו אותי לסכום שמופיע בכותרת (כ-3800 ש"ח). אם צריך להוסיף עוד קצת בשביל משהו נחוץ אז אפשר, אם ניתן לחסוך על משהו מיותר אז גם טוב אבל זה פחות חשוב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפייה בסרטים/סדרות ב-HD ובנוסף גיימינג קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו פיפא ו-NBA2K, לא יותר מזה. מה שכן, צריך שהמחשב יוכל להריץ את המשחקים הכי עדכניים כמה שיותר שנים קדימה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור מדף קטן לנייד לפינת עבודה בבית איפה שאני בכל מקרה מחבר אליו מסך ומקלדת. חשבתי במקום ליצור מדף שבולט מהקיר פשוט לעשות מדף בזווית כך שהמחשב יונח בפנים ויבלוט מהקיר רק 5-7ס"מ. הדאגה שלי היא האם יש רכיבים שעלולים לההרס כתוצאה מכך (HDD) והאם זה בכלל תקין.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אי אפשר לחרוג מהסכום הזה אבל, אני רוצה שהמפרט יכלול בתוכו את המארז thermaltake xaser 3(לא משנה הדגם עצמו) לכן אני זקוק במפרט הזה גם לספק אין צורך במסך, עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת וכל החומרה שמסביב רק בחלקים שבמארז עצמו אני לא גיימר כבד, אבל שהמחשב יוכל להריץ את פיפא, nfs וכו' תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד בעיקר לעבודות משרדיות שיהיה מהיר ויעיל שאפשר לקנות אותו בחנות ממשית לא באינטרנט, אם אפשר שיראה גם טוב (זה לאחותי,סטודנית בערך ) מחיר עד 4K ראיתי מלא מחשבים במחירים האלו בבאג ואופיס דיפו אבל אני לא ממש מבין בתחום והכל נראה לי דומה וטוב יש איזה דגם בולט שידוע כאמין וטוב? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי כאן לפני שבוע דיון ואחרי שקצת קראתי ובדקתי החלטתי לעדכן את המפרט שהציע לי idanmal במעבד ולוח אם תואם אני מניח שרובכם יגיד שהוא יקר מידי ולא משתלם אבל אשמח בכל זאת לשמוע את דעתכם תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4930K 3.4Ghz BOX LGA2011 כמות: 1 - מחיר: ₪2939 Gigabyte GA-X79-UD3 for 2011 socket ₪1145 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪683 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪650 קשיח למחשב שולחני: …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם 299 ש"ח Biostar H67MU3 for socket 1155 - SATA3 + USB 3.0 - VGA/DVI/HDMI o.b מעבד 314 ש"ח [table][tr][td]מעבד Intel Pentium Dual Core G620 FCLGA1155 Box [/td][td] [/td][/tr][/table]זכרון 104 ש"ח Transcend 4GB DDR3 1333Mhz ספק 223 ש"ח Antec EarthWatts EA380 380Watt 80Plus מארז 235 ש"ח NZXT Source 210 Black שחור מקלדת ועכבר 101 ש"ח Logitech WireLess Desktop Set MK250 Retail סט אלחוטי כרטיס מסך 161 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD 5450 512MB DDR2 memory and 64-bit memory סהכ 1437 ש"ח איך מפרט שאני בניתי ?אולי אפשר לבנות יותר זול ? מפרט לילד בן 6 , משחקים קלים , קצת איטרנט , סרטים . אני מעדיף שיהיה שקט ומחשב לא יתפוס יותר מדי מקום. במסך שלי יש כניסה DISPLA…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב הנה מפרט שבניתי דומה למפרט אחר שראיתי באתר אבקש התייחסותכם ודעתכם למפרט זה שימוש עיקרי אינטרנט, אופיס צפייה בסרטים. משחקים קלים ביותר שלא דורשים גרפיקה גבוה. תודה מראש AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪262 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1120 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪321 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 ₪233 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN, יחידות 1 ₪242 http://www.rsm.co.il/product.aspx?producti…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקום לקנות בו חלקי מחשב מחו"ל במחיר זול אבל שיהיה באותה מידה אמין אם אפשר אז מקבילה לKSP או לTMS זולים ואמינים כזה(מין הסתם יותר זולים מבארץ בגלל זה אני רוצה לקנות מחול) כן ידוע לי שלא תיהיה אחריות על המוצרים ואין לי בעיה עם זה השאלה שעכשיו עומדת היא האם ביטול המס שקראה לפני מספר חודשים חל גם על המוצרים שאני יקנה מחו"ל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט אינטל חובה, לא AMD ולא משנה למה. חשבתי על משו בכיוון של פנטיום 4 2.8-3.0 גה"צ. לא מיועד OC. הוא לא ישמש למשחקים מיוחדים או כבדים כלל, ככה שמבחינת כ מסך מספיק משו ברמה של 300-500 שקל - גם 6600 יהיה מיותר... אני צריך מחשב שיהיה חזק יותר בקטע של המשימות, משמע מעבד חזק, לוח אמין, 512 או ג'יגה זיכרון וזה צריך לכלול מסך דק חובה 8MS איכותי. כמו כן עדיפות לד קשיח 160. כמו כן צריך עכבר אופטי רגיל (חשבתי על של MS עולה 50 ש"ח) ומקלדת רגילה, מצלמה ומדפסת. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש ר…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה חשוב האיכות של המכרז? מה הבדל בין מארז זול ליקר(מחיר וכו) (אין משהו ספציפי רק לדעת)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עבור תחביב של עריכה ב-After Effects (התוכנה ברשיון אבל לא משמשת לעבודה מקצועית) המחשב הנוכחי עובד סביר עם תמונות, אבל מאד מאד איטי כשזה מגיע לשילוב ועריכה של סרטונים. אנחנו שוקלים קנייה של דסקטופ חדש כדי לשפר ביצועים, איחסון SSD עד 256GB , זיכרון , כרטיס מסך וכו', מה הדרישות החשובות ואיזה חלקים מומלצים? כרגע משתמשים בדסקטופ בן 8 שנים (!) עם intel i3 3GHz עם 4GB RAM כרטיס מסך פשוטon-board של אינטל ו-Windows10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 ש"ח , אפשר לחרוג במידה והמחשב יתאים לדרישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ב-After Effects 3. ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב נייד לעבודה. צרכים: - שימושים: פיתוח לאינטרנט, גרפיקה דו-מימדית. - תוכנות - גרפיקה דו-מימדית (אילוסטרטור, פוטושופ [עריכות קלות יחסית]), עבודה בדפדפנים במקביל, עריכות קוד (ללא קומפילציה). אני יוצא די הרבה לפגישות עם המחשב ולכן הוא צריך להיות: - קל משקל. - עמיד למכות. תקציב: אין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות זכרון של 1GB למחשב נייד IBM ThinkPad R50 , השאלה שלי היא האם הזכרון הזה מתאים : http://www.upgradememory.com/1GB_200_Pin_DDR-2_400MHz_(PC2-_P59556C15028.cfm תודה רבה על העזרה. רותם
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בעיקר למשחקים ללא ציוד היקפי וללא צורב בתקציב של 5650.. שהיה Q6600 וכרטיס מסך 8800GT רצוי גרסת OC. OC למעבד היה אולי בעתיד הקרוב... עריכה: שכחתי לציין אני חייב לקנות רק בSkyPC כי רק הם מאפשרים לי צ'אקים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-