ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש טאבלט אנדרואיד כמה שיותר גדול 12" במחיר סביר. להזמנה מיידית מאמאזון ארה"ב מתלבט לגבי זה לדוג': https://www.amazon.com/gp/product/B077TCVT7Q/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A3GQ8W9AF8L0NJ&psc=1 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שפחות. לא יותר מ $400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסך מגע, משרדי, עבודה שוטפת כתיבת מסמכים אונליין ואפליקציות של אנדרואיד. עריכה: לא קריטי הצפייה בוידאו HD, חיבור למקרן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מק…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הסיבה לKSP כי אני קונה באילת. אפשר גם אייבורי אם זה משנה. יש מסך כבר(אין צורך להוסיף). חשוב שיכיל כרטיס מסך ומעבד שיחזיק להרבה זמן, אין חשיבות לרעש. (לא חובה מחשב שקט). המחיר שכתבתי הוא ללא מע"מ. ז"א בערך 5 עם המע"מ.(אפשר חריגה קלה למעלה). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב(לפי מה שכתוב ב EVEREST ): CPU Type Intel Pentium 4 630, 3100 MHz (15 x 207) Motherboard Name MSI 945P Series (MS-7176) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN Motherboard Chipset Intel Lakeport i945P System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 LE (256 MB) Monitor AOC FT7x0 Series [17" CRT] (161715272) Maximum Resolution 1280 x 1024 איך אני יכול לדעת איזה ספק כח יש לי? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לשדרג תמחשב בסכום של עד 2500 + - ......שיריץ את כל המשחקים שיצאו לאחרונה ושיצאו ב…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח ויש אפשרות לחריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מתכנת בandroid studio, unity ועורך בתוכנות אדובי. בנוסף משחק league of legend ומשחקי fps. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן ssd 480gb. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מומלץ. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים זקוק למפרט מחשב למישהי שהעיסוק שלה הוא פלאש (צד שרת / צד לקוח / עיצוב / תכנות) ציטוט שלה : לא צריך מסך וציוד היקפי, רק מחשב. אז האם זה אפשרי לדחוף ב 3K איזה C2D חביב, לוח וג'יגה זכרון, כרטיס גרפי או OB או חלש כלשהו (לא גיימרית) הרדיסקים וצורב ? (ומארז וספק שלא יהיה ערומכו) אשמח לשמוע הצעות, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי שכבר לא סוחב: מעבד e4500 או e4600 שעשיתי לו אוברקלוק לאיזור ה 3ghz זכרון ddr2 2gb כרטיס מסך nvidiga 8500 אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ל: אינטרנט: תמיד יש לי פתוח על המחשב פיירפוקס עם איזה 30 טאבים פתוחים. מדיה: סרטים, סדרות באיכות 720P. תכנות: אני עובד כמתכנת JAVA ומשתמש בסביבת ECLIPSE. בערך פעם בחודש אני עובד מהבית. כרגע המחשב הנוכחי סוחב אבל לוקח לו יותר מידי זמן לקמפל ולעשות suggest כשעושים ctrl+space ב ECLIPSE. בעבודה יש לי e8500 ו3 גיגה זיכרון אבל גם הוא מרגיש איטי לפעמים. משחקים לייט: אני משחק בעיקר משחקי פלאש דרך kongregate, המחשב הישן נחנק לפעמים איתם.. כמו כן אשמח אם יהיה אפשר לשחק FALLOUT 3 בהגדרות גבוהות. במחשב הישן שיחקתי על נמוכות והיה די …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד לאחי אשר מטייל הרבה ומתעסק בצילום .. הוא מחפש מחשב שהוא יוכל להסתובב איתו בעולם ולהעביר כל הזמן תמונות מהמצלמה שלו אליו וגם בו זמנית לערוך את התמונות במחשב. אין לו מחשב שולחני בבית לכן כאשר הוא יהיה בבית המחשב הזה יהפוך להיות לא נייח .. וכנראה שהוא ישתמש בו גם לצפיית סרטים בעיקר בנוסף לעריכת תמונות. מכיוון שהוא מתעסק עם הרבה תמונות צריך הרדיסק גדול מאוד, מינימום 200 GB. עריכת תמונות והתעסקות רבה עם כמות גדולה של קבצים וצפיית בסרטים שהם השימושים העיקרים במחשב, לאחר שקראתי את הטיפים שיש למעלה.. רשום שרצוי מעבד כפול ליבה ו1GB זכרון לפחות .. זה נכון ? על איזה מעבד אתם ממליצים ? והאם צריך 2GB? כי אחי מחפש מחשב שיעשה את העבודה כמו שצריך לכן המחיר גמיש .…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב שבוע ויום אחד הגעתי הביתה והנחתי את היד על צד שמאל של המחשב והוא ירד כזה (כמו שולחן עם רגל אחת קטנה יותר) בדקתי שכל הגומי למטה במקום ושום דבר לא יצא . יש מצב שהוא פשוט התעקם ? קניתי את המחשב בארהב בבסט ביי ואמרו שיש אחריות בינלאומית ? למי אנע פונה לאחריות יש לכם מושג ??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד I5-3470 לוח האם שלי יכול לתמוך במעבדי SOCKET 1155 LGA האם כדאי לשדרג למעבד I7 חזק יותר או שהשינוי יהיה בלתי מורגש?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם צריכה עזרה עם מפרט שיכלול גם מסך שימושים עיקריים גרפיקה עריכת וידאו ופלאש מערכת הפעלה יש XP 64 BIT ספק כח יש מהמחשב הקודם LIBERTY 500W צריכה את כל השאר כולל מסך תעזרו לי בבחית המסך המתאים כולל הגודל האופטימלי בהתאם לצרכים שלי תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש דל בתקציב אבל מצד שני אין מצב שאני לא נוגע ב fallout 4. לא יכול להרשות לעצמי כרגע מחשב חדש אז השאלה אם יש לי למה לשדרג בשביל שיסחוב עוד שנה/שנתיים או פשוט לא לעשות כלום. וגם במידה וכן מה כדאי להחליף וכמה זה יעלה, תבורכו(: זה המפרט שלי: לוח אם MA770T-UD3P מעבד AMD Phenom II X4 945 זיכרון 4GB של G.SKILL הארד דיסק SAMSUNG HD103SJ כ.מסך ATI Radeon HD 4870 מסך DELL U2312HM
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 והוא נראה לי כמו אחלה של מחשב. בעקרון אני מחפש מחשב למשחקים עד 4000 שקלים. השאלה האם החברה טובה מבחינת אחריות והאם המחשב יוכל להריץ לי משחקים באיכות גבוהה ואם אפשר לדעת מה היתרונות והחסרונות אני אשמח תודה :-) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדגיש שאין צורך להחליף רכיבים וכו' - זה לא אופציה. הבקשה שלי היא לדעת האם המפרט הזה ייתן את התמורה שלו בסכום הכספי הזה. אם לא, אשמח לראות מפרטים אחרים בסכום כזה או קצת פחות שייתנו עבודה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג (כללי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב מאוד 11. האם חשוב לשמור על…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/amd-ryzen-5-5500-am4-tray]AMD Ryzen 5 5500 AM4 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 427 [b]לוח אם:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?rout…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אבא שלי קנה את הMSI WIND והעביר לי הנייד הישן שלו - 15' של ACER. הTOUCHPAD לא עובד (מסבר שהוא אף פעם לא עבד ואבא שלי פשוט לא טרח לתקן את זה לפני שפגה האחריות - הוא העדיף להשתמש בעכבר בכל מקרה). ניסיתי להתקין דרייברים חדשים אבל שום דבר לא מגיב , לא המשטח ולא הכפתורים של הTOUCHPAD. אני מניח שחייבים להחליף את כל המערך של הTOUCHPAD. מישהו יודע איפה אפשר לבצע כזה תיקון? האם צריך מעבדה מתמחה או שכל מעבדה תדע לבצע החלפה כזאת? וכמה אמור כזה תיקון לעלות לי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לקנות לחברה שלי מחשב נייד, גודל:13-14 אינצ' מחיר:5000 גמיש. משקל:1.5- שימושים:office,Full HD גלישה באינטרנט סוללה:לפחות באיזור ה4 שעות היא מאוד אהבה את האולטרא בוקס המעוצבים וכד' ולא חשוב לה הנפח הארד דיסק כ"כ ככה שSSD בלבד יכול להתאים. מה שכן התקציב הוא 5000 ש"ח בלבד אפשר לארגן בזה אולטרא בוק טוב שיחזיק לה לכמה שנים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרטים המומלצים לא עודכנו זמן מה... ניסיתי לקרוא ברשת על ביצועים של רייזן עם cubase/ reaper/ abelton וכו' לעריכת אודיו ולא יצאתי עם מסקנות חד משמעיות. יש נתונים רציניים בנושא? יש למישהו נסיון? דרוש מפרט לעריכת אודיו (תחביב תדיר) ושימוש ביתי, ללא ציוד היקפי או תוכנות נלוות, עדיף עם אופק שדרוג, אם אפשרי עדיף במארז קטן (לפחות יחסית) אך לא ע"ח ביצועים. שקט יהיה נחמד אבל לא הכרחי ולא ע"ח ביצועים. אם ניתן להתכנס לכיוון ה3K מה טוב, ניתן לעלות עד 4K אם הקפיצה בביצועים משמעותית. עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Hello, first of all my hebrew fonts are screwed and I dont have power to fix it so sorry for the english... anyway Its time after allmost 2 years to upgrade my pc ;D I wanna run FarCry/Doom3/HalfLife2 after all dont I ? Anyway the parts im gonna upgrade is this: Leadtek GF4 TI4400 Athlon XP 2000+ (0.18micron...fucking toaster oven) GA-7VRXP 2.0 so I need a new graphic card, motherboard and processor. I have 2000nins to spend (after working this summer hehehe) I thought mabye I will get exoneration (zhikoi) for the old parts so it will sum up to about..uhh.. dunno +600-900nins ? could be cool if you can tell me how much I can get from this parts. Now I check th…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צרכים: שימוש משרדי בלבד. מה חובה מבחינתי: מסך 13, מעבד i3 או i5, זיכרון של 4 ג'יגה, יציאת HDMI, יציאות USB3.0. עדיף שיהיה קל ככל האפשר כי אני אסתובב איתו הרבה. ה-Dell Vostro V131 נראה נחמד. עולה 3190 בKSP. מה דעתכם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת ועכבר (כלול בתקציב). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה ARGB (בכל זאת מחשב לבר מצווה). 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי . אני זקוק ל: לוח מעבד (מעדיף של אינטל) מאוורר למעבד (של טרמלטייק) זיכרון דיסק קשיח (320G ומעלה) כרטיס מסך המחשב מיועד להכול, מגלישה באינטרנט ועד עבודות גרפיקה ומשחקים. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התלבטות נוספת לרכישת מחשב. נדרש מחשב סביב 2500 ש"ח, מסך עד 14. לשימושיים בסיסיים (אופיס, אינטרנט, סרטים וכד'). איך המחשב הזה? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12640
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד , שימושים: 1.לימודים 2.סרטים עדיפות למחשב בעל סוללה טובה +מהיר + מסך גדול. עניין התקציב פתוח , תודה ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנם שני מחשבים שאני מעוניין לקנות: 1. Lenovo G550 2958-8LG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5735&CatCode=315 . Acer Aspire 5732Z. .2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 Lenovo B550 0880-EJG .3. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4669&CatCode=315 Dell Inspiron N5030 4. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5802&CatCode=315 Lenovo G550 2958-XDG. 5. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5805&CatCode=315 מה כדאי לי? אני די מתלבט בין השניים שעולים 2500 בערך. בבקשה תעזרו לי הפעם...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך בלי לפגוע בביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת וידאו, ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקסט וסוני וגאס באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים, באטמן ארקהם סיטי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-