עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד 775 לוח תואם וכרטים pcie אם vivo באיכות מגבילה או טובה יותר מראדון 7600

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by 0110,

היי , המחשב הנוכחי שלי Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU AMD Phenom II X4 925 49 °C Deneb 45nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GMT-UD2H (Socket M2) 36 °C Graphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) SMEX2220 (1920x1080@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (Sapphire/PCPartner) 34 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HJ ATA Device (SATA) 34 °C 1863GB Western Digital WD Ext HDD 1021 USB Device (USB (SATA)) 34 °C Optical Drives EREH A7WHIJC SCSI CdRom Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio AMD High Definition Audio Device עד היום הוא הספיק לצרכים שלי , אבל לפי הבנתי …

3. אני הולך לקנות כנראה בבאג, אני פשוט לא רוצה שיהיו הפתעות או משהו שצריך לשים לב אליו. [הביקורת היחידה בנוטבוק רביו נתנה 60\100] אם יש מחשבים ברמת מעבד ובניה שלו באותו מחיר אני אשמח לשמוע. 13 אינצ' ומטה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9637&perur=2&t=1&c=320

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש (כולל מסך) בתקציב שלא עולה על 3500 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש ביתי ויריץ משחקים בסיסיים (לילדים) כך שלא צריך כרטיס מסך טוב. רציתי לשאול כמה שאלות: 1)כמה באמת מהירות הזכרונות משנה ב DDR III? האם יש הבדלים משמעותיים בין DDR III 1333Mhz לבין DDR III 2000Mhz? 2)האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חיצוני או שעדיף להסתפק בכרטיס מסך מובנה? 3) האם כדאי לשדרג ל i5 או i7? האם יש הבדלים משמעותיים? אני מצרף מפרט שהיה נראה לי סבבה. אם תוכלו להגיד לי מה אתם אומרים אני אשמח מאוד. התקציב הינו 3500 ש"ח. למיטב ידיעתי המחשב שאני צריך אמור לעלות פחות אך התקציב נועד לקנות חלקים איכותיים כדי שאוכל לפתוח דלת לשידרוגים עתידיים.המחשב לשימוש ביתי לילדים אין העדפות מיוחדות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by RonCohen,

אני צריך מפרט למחשב סלוני למולטימדיה בלבד מה שהוא יעשה זה: לאחסן שירים ולהשמיעה לא צריך איכות גובהה לשירים הוא יציג תמונות גם לא צריך על זה דגש אני רק אומר את כל הצרכים אבל הכי חשבו זה סרטים בFHD 1080P ללא ציוד היקפי חוץ משלט שהוא מחוץ לתקציב יש לו תקציב של עד 300 שקלו לכל החומרה 2500 שקל זה לדודים אז הם ביקשו גם שהמארז יהיה יפה חח

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני לא רוצה מחשב חדש אני רק רוצה לשפר את שלי! ותודה לכולם על העזרה כבר מראש (: זה מה שאני רוצה לקנות: 300 ג'יגה זיכרון 2 ג'יגה ראם כרטיס מסך 8800GT ובינתיים חבר הציע את המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤1042 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤554 זיכרון: Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB כמות: 1 מחיר: ¤316 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤1434 סה"כ: ¤3346 מה אתם אומרים? אפשר לשפר? ביצועים טובים יותר ומחיר יותר זול? תודה רבה לכולם!

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by KF,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד 13/12 לצורך שימושים כלליים כמו אינטרנט/אופיס/קצת מסחר בבורסה/ואולי קצת משחקים למרות שזה זניח. בנוסף המחשב גם יהיה מיועד לצפייה בסרטים דרך טלוויזית full hd כך שחיבור HDMI הוא חובה. חשוב לי שיהיה לפחות 4G זיכרון,כונן אופטי אפשרי אך לא קריטי (עם אפשרות לרכישה בנפרד). לגבי דיסק קשיח אני עדיין לא יודע אם ההבדל בין 5400RPM ל 7200RPM הוא קריטי ? זמן סוללה בערך 3-4 שעות. חשוב שהמחשב יהיה אמין וישרת אותי לטווח ארוך. חשבתי על הדגמים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3419&products_id=31649 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8872 תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by uh615,

הכוונה כמובן שהמחשב יהיה קל.... מה דעתכם מבין השלושה: 1. toshiba Satellite T115D-S1120 AMD-NEO , 2G 250G 2. Lenovo IdeaPad U350 2963-E2G SU 2700, 3G 250G 3. MSI Slim X350 1.3GHz SU 4100, 2G 320G תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. איזה ציפסט עדיף - G31 , P35, 945 או X38 ובמעבד מה עדיף - E6750 או Q6600 השימוש הוא ביתי - למשחקים ו- MULTY TASKING

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן! אשמח לעזרה בנושא, הנה המידע לפי הפורמט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה ברמה גבוהה, עיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטריטור - ללא תוכנות תלת מימד), ופעם באף פעם - משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ברשותי ספק כוח 550W של CORSAIR, וכונן 1TB (אשמח ל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום אני מתכוון להחליף לוח ומעבד ועקב כך גם כרטיס מסך ובנוסף יפנק את עצמי בספק נורמאלי אני מתכוון לחסוך כמה שניתן חשוב לי שיהיה אפשר לעשות אובר קלוק בינוני לא יותר ולגביי הכרטיס מסך לא מתכוון להריץ על הכי גבוה.בעיקר סרטים ומשחקים אבל שוב לא ברמה הכי גבוהה נראה לי חשוב שיהיה DX10 המעבד הוא זמני לתקופת מעבר עד שיהיה כסף או חשק למשהו חזק יותר מעבד D2C 2180 _מחיר 472 שקל לוח גיגהבייט GA-P35-DS3_מחיר 615 שקל קירור פריזר 7 _125 שקל ספק OCZ STEALTHXSTREAM 600W_550 שקל כרטיס מסך כאן יש התלבטות בין משהו מבוסס על 8600GT או HD2600PRO/XT בערך 600 שקל סך הכל יוצא 2400 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Aviad1988,

שלום, אני רוצה לקנות נטבוק בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש באופיס. תקציב - עד 2000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה). חשוב שהוא יהיה קל, שהסוללה תחזיק זמן רב (6 תאים), ושגודל המסך יהיה בין 10.1" - 12". ב-KSP המליצו לי על הדגם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11164, אבל אני מעדיף לבדוק גם אופציות נוספות. האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על הנטבוק שייתן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. היי, אני מחפש מחשב נייד לאחי אשר מטייל הרבה ומתעסק בצילום .. הוא מחפש מחשב שהוא יוכל להסתובב איתו בעולם ולהעביר כל הזמן תמונות מהמצלמה שלו אליו וגם בו זמנית לערוך את התמונות במחשב. אין לו מחשב שולחני בבית לכן כאשר הוא יהיה בבית המחשב הזה יהפוך להיות לא נייח .. וכנראה שהוא ישתמש בו גם לצפיית סרטים בעיקר בנוסף לעריכת תמונות. מכיוון שהוא מתעסק עם הרבה תמונות צריך הרדיסק גדול מאוד, מינימום 200 GB. עריכת תמונות והתעסקות רבה עם כמות גדולה של קבצים וצפיית בסרטים שהם השימושים העיקרים במחשב, לאחר שקראתי את הטיפים שיש למעלה.. רשום שרצוי מעבד כפול ליבה ו1GB זכרון לפחות .. זה נכון ? על איזה מעבד אתם ממליצים ? והאם צריך 2GB? כי אחי מחפש מחשב שיעשה את העבודה כמו שצריך לכן המחיר גמיש .…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by natielmaliach,

שלום לכולם! מאחר שעבודה על המחשב הקיים נהיה סיוט, אני מחפש להשתדרג למחשב נייד חזק מספיק שהעבודה עליו תהיה נוחה בהרבה! חומרה היא לא הצד החזק שלי אז אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000,אוכל להוסיף עוד כמה מאות אבל עדיף להישאר בתקציב(סטודנט) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? visual studio,unreal engine,web,android ואני מאמין שבעתיד יתווספו עוד כמה פלטפורומות תכנות ועריכה שונות. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה חזק מספיק להריץ מספר תוכנות במקביל,ומבלי לזייף בביצועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

15. Started by אביטלתל,

acer Aspire AS5742-374 G50MN ( אני לא שמה קישור למפרט, כי בכל אתר מצאתי מפרט קצת שונה ) מיועד לשימוש עבור אדם מבוגר בעיקר למטרות גלישה באינטרנט ומסמכי וורד ואקסל המפרט המוצע בחנות: מעבד INTEL Core i3-380M 2.53GHz זיכרון 3GB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA מעבד גרפי Intel HD Graphics יציאת HDMI מסך 15.6" מקלדת מלאה תקשורת אלחוטית 802.11b/g/n מערכת הפעלה windows 7 אחריות בינלאומית לשנה המחיר 2000 ש"ח בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Fortunes,

שלום חברים! הגעתי למפרט הנ''ל באייבורי. אני יודע שהחברה לא הכי ידוע בלשון המעטה בשירות שלו, בכל מיקרה המפרט ממש זול וכמו כן יש שנתיים אחריות (הרחבה ל3 בעוד 300 שח), כמו כן מימוש האחראיות לנייד נראה לי לא כל כך תלוי באיבורי עצמה אז אולי אין לי כל כך מה לדאוג? בכל מיקרה, הנה המפרט http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724&catcode=315 מאוד מאוד אשמח לקבל את חוות דעתכם!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by robin7,

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4891 אשמח לקבל חוות דעת לגביי מחשב זה,אחריות של Acer ודגמים דומים של מחשבים בגודל 11-12" תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1486 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 604 1 מארזים ANTEC P180 Aluminium Black ¤ 913 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 474 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1576 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 180 1 מקלדות LOGITECH G15 Gaming Keyboard ¤ 601 1 עכברים LOGITECH MX518 Gaming-Gr…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by -Cobra,

;)טוב אז הינה המפרט שלי - תענו לי בבקשה על השאלות בסוף מעבד : אינטל פנטיום 4 2.4 800 באס לוח אם: msi neo 2 865pni כרטיס קול: O/b 5.1 כרטיס מסך : geforce Fx5900 Tv In+ Tv out מקלדת : מיקרוסופט אינטנט עכבר: לוגיטק mx500 מסך : 17" שטוח AOC צורב: 52x24x52 רמקולים : 2 + באס 540W דיסקטים : 1.44 מארז: לא משהו בכלל + 8 usb דיסק קשיח: 80G maxor 7200rpm זיכרון: 512MB dual ddr 400Mhz בקיצור השאלות: - דבר ראשון לדעתכם המחשב בסדר?!?!?!? - דבר שני מה כדאי לשפר בו?!?!?! -דבר שלישי כדאי לעשות overclock>????!?!?! ועוד משהו אם מישהו יכול לתת לי קצת הסבר על כל המושגים העלו של המחשב כמו: מיקרון טרנזיסטורים L2 Cache וכל החרא הזה?!?! טוב אז תודה רבה מראש למי שעוזר!!…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Roma bluz,

שלום חברים. לפני שאני ממשיך לקנייה רציתי להתייעץ. מה אתם חושבים על המפרט. המחיר בסביבות העשרייה. לגבי הכרטיס רשת האם כדי להוסיף אחד חיצוני או מה שיש על הלוח אם יספיק. השימושים בעיקר אנימציה ומידול. תודה מארזי מחשב - ATX מארז =CC-9011081-WW]CC-9011081-WW - Corsair - Black Carbide Series® Clear 400C Compact Mid-Tower Case - NPS...[/url] שנתיים אחריות ספקי כח - ATX =CP-9020091-EU]CP-9020091-EU - Corsair - 650W RMx Series™ RM650x — 80PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU...[/url] חמש שנים אחריות מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358220]CM8068403358220 - Intel - i7-8700K Coffee Lake Six cores CPU - 3.7 GHz - Max Turbo Frequency 4.7 GHz - Inte…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום אשמח לעזרה בהרכבת מחשב היעוד:בעיקר אינטרנט אופיס וצפייה בyes עם ממיר מחובר עם כרטיס טלויזיה (הכרטיס תקין ואני לא רואה צורך להחליף אותו) וגם שיפעיל משחקים לא הדבר המרכזי. המחיר סביב 2000 ש"ח יש לי מסך 22" חדש מקלדת ועכבר סבירים לא צריך יותר מזה. השאלה אם אני יעביר את הכרטיס טלויזיה למחשב החדש לא יעשו לי בעיות עם האחריות? לא צריך דווקא אינטל הבנתי שהיום יש דברים ברמה גבוהה במחיר סביר . לא צריך מארז מטורף יספיק משהו פשוט אין טעם שיהיה מאוורר בצד שמאל כי המחשב צמוד לדופן השמאלית אז אם כבר שיהיה עוד אחד מאחורה. כבר היום יש לי תוכנה שהופכת את הממיר לסוג של YES MAX אפשר להקליט ולעשות פאוז הבעיה שהיום אין לי בכלל מקום ובגלל זה לא עובד אם אפשר אשמח ליותר מ- 160 . אשמח …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by motir,

הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד, קל וקטן. הבחירה הראשונה והטבעית שלי היא IBM X40. האם מישהו יודע לספר לי על אלטרנטיבות? חשוב שהמחשב יהיה אמין מאוד, ושהשירות בארץ יהיה מעולה. תודה מוטי

23. Started by xDa,

1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך,אבל אם כדאי לנצל אז.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג GTA IV GTA V BF 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 לא תומך HD,אני צריך להחליף מסך אבל בזמן אחר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות להוסיף מסך,אבל רק אם המפרט ממש טוב,אם לא אז בפעם אחרת אני מעדיף. 4. האם יש ר…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי הסתכלתי כבר בשרשור של מפרטים שהוצעו כאן אבל לא מצאתי בהכרח משהו שמתאים. אני מנסה להרכיב מפרט למחשב נייח חזק. המחשב הוא לבן דוד שלי, בן 11 שהשימוש העיקרי שלו יהיה למשחקי מחשב (לכן רצוי שיהיה כרטיס טוב שיכול להתמודד עם הדרישות של המשחקים) בנוסף, רצוי שיהיה מחשב טוב שיוכל להחזיק מעמד כמה שנים (לא מצפה לניסים אבל את שלי קניתי לפני שנתיים והוא עדיין מעולה כמו ביום שקניתי אותו) התקציב ינוע עד 5,000 5,500 לערך אם יהיה צורך אני נורא אשמח אם מישהו יוכל להציע מפרט שנראה מתאים... תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by dorosh,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אפשרי לא חייב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.