עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברה, אני רוצה לדעת מה צריך לשדרג במחשב הנוכחי לצורך הפעלת הGTA באיכות מלאה המפרט של המחשב הנוכחי: מעבד: AMD ATHLON 6000+ X2 לוח אם: asus m2n32-sli premium vista edition זיכרון: ocz 2gb kit cl 4-4-3-15 כרטיס מסך: leadtek geforce 8600gts 256mb ספק כוח: corsair 520W HX קירור למעבד: big typoon vx תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by bd,

DELL Inspiron 6400 IN-RD09-2117 Intel® Duo Processor T2450 מעבד 2.00Ghz, 533Mhz FSB מהירות 2MB L2 Cache זכרון מטמון 2GB נפח 667MHz מהירות זיכרון 2GB קיבולת זכרון מקסימלית 160GB גודל דיסק 5400RPM מהירות דיסק DVD Multi Burner TFT (מסך מט) סוג 15.4" Wide גודל 1280x800 רזולוציה כן מודם 56K כן כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 Integrated Intel Media Accelerator 950 כרטיס מסך upto 224MB shared system memory זיכרון כרטיס מסך bit Analog 18-20bit כרטיס קול Two 4-ohm stereo speakers רמקולים יציאות : כן S-Video Out X 4 USB כן RJ-11 כן RJ-45 כן FireWire 2.9ק''ג משקל 6CELL סוללה Integrated 5-1 Card Reader …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום אשמח להצעה למפרט למחשב...מתנה לבר מצווה של אחיין. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, אינטרנט, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב מחשב מיועד למשחקים כמו פיפא, NFS לסוגיו עד לרמה (בערך) של משחק כמו דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה של המסך שיחובר למחשב? מסך 20 אינץ רזולוציה 1680x1050 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב 40% אינטרנט. 30%סרטים. 30% משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? סט מקלדת ועכבר דגם 2000 של מיקר…

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  4. המפרט צריך להכיל מסך טוב לעבודות משרדיות והכי חשוב שהמחשב יהיה מהירררררר לא למשחקים בכלל.. אולי סרטים ומוזיקה אבל זה גם ככה לא משפיע... רצוי כרטיס מסך סביר לא משהו שמולחם על הלוח על הפנים. וחשוב לי גם שיהיה ציוד הקפי... סתם כי הבנאדם אוהב שנותנים עם המחשב. תודה רבה לעוזרים. ואם יש אפילו חנויותעם מפרט בנוי כבר אני גם ישמח להפניות.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  5. מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤974 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2 ¤679 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39231 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤488 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤177 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז כולל ספק HEC 6A19-2F 300W ¤342 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19-2F קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ¤133 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AC-FREEZER-7-PRO סה"כ מחיר לכל המוצרים:3156¤ ה…

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by gallevy,

אני צריך לבנות מחשב מדיה סנטר עם מארז htpc מיועד לסרטי full hd. אין צורך בכרטיס הקלטה... עדיפות לקיי אס פי (חלקים שהם מחזיקים).. כי אני דילר שם.. אז עדיף לי... אם יש צורך בחריגה מהתקציב כדי שסרטי hd יעבדו כמו שצריך אז אין בעיה לחרוג מעט מהתקציב. תודה רבה מראש...

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

אוקי, יש לי 400 ש"ח ספייר לחג ואני מתכנן לשדרג משהו, רק לא יודע מה.. אם אני אשדרג רכיב כלשהו אז אני אמכור את הקודמים לו, כך שבפועל התקציב גדול יותר, בהתאם לרכיב. 1) זכרונות איכותיים לאוברקלוק. 2) מארז מרווח שנוח לעבוד עליו, היות ואני משדרג דיי הרבה ואני צריך מקום עבודה. 3) חשבתי על לקנות עוד קשיח ולעשות RAID 0, רק שהלוח שלי לא תומך ב RAID אז מה אני גם אחליף לוח? (כל זה נשמע קצת מסובך מדי אבל RAID 0 יתן לי ביצועים הרבה יותר טובים באופן מורגש). 4) כרטיס קול (למרות שאני לא יודע אם אני ארגיש הבדל באמצעי האודיו שלי, ראו מפרט). 5) Accelerio Twin Turbo-קירור לכרטיס המסך. 6) לשדרג מעבד. 7) לשדרג כ.מסך ל HD5850.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by House M.D.,

היי, יש ברשותי מחשב Dell n5010 עם מעבד i5 460M וכרטיס מסך HD4650. נקנה בינואר, ועבד מעולה עם משחקים בינוניים. לפני חודש הוא התחיל להתחמם מאוד, סביב 90 מעלות בזמן משחק למעבד וכרטיס ו55 מעלות לדיסק קשיח. החלפתי משחה טרמית, זה מאוד עזר (הוריד ל75 מעלות את המעבד והכרטיס והדיסק ירד ל50 בערך). לצ'יפסט אין heatsink אז לא יכולתי להחליף לו משחה. זה היה לפני חודש, עכשיו זה התחיל להיות עוד יותר גרוע: מעבד כרטיס מסך וצ'יפסט סביב ה95 מעלות בזמן משחק. לאחר כמה דקות הכרטיס עולה ל102 ואז המחשב נכבה. דיסק קשיח סביב 57 מעלות בזמן משחק. מכיוון שהחלפתי משחה טרמית רק לפני חודש וזו כנראה לא הבעיה - מה אני יכול לעשות בנידון? אין עליו אחריות כי הוא נקנה באמריקה וחוץ מזה פתחתי אותו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by zxcv12,

יי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש מחו"ל שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות כגון PHOTOSHOP, VISUAL STUDIO וכו' בצורה טובה. בנוסף אני ארצה להריץ על המחשב VMWARE של LEOPARD עבור פיתוח. התקציב המקסימלי הוא 3500-3000 ש"ח. מעדיף של חברת DELL לכיוון ה-VOSTRO. מסך 13,14 אינטצ'. המחשב ישמש גם לחיבור לתחנת עגינה כמחשב נייח. ומיועד עבור פיתוח, מעט עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים רק כאופציה. בסופו של דבר מחשב שבאמת יספק את הביצועים הטובים במחיר מתאים לתוכנות הללו. השקט חשוב אבל לא ברמה של לא לשמוע כלום בכלל ,כמובן שעדיף לא לשמוע את רעש המאווררים אין העדפה לרכוש מחנות ספציפית, אני מאזור המרכז. חשוב שיהיה ניתן בעתיד להוסיף עוד זיכרון במידה ויהיה צורך. המון תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לא לחרוג בבקשה, איך המפרט הזה ? אני יודע שהספק ג'נרי... מה אתם אומרים יחזיק ? זה אמור ליהיות מחשב למשחקים .

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by shiran,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש עד 6000 ש"ח בערך ואני לא יודעת מה אני צריכה לקנות איזה חלקים למחשב וגם אם משהוא יכול להציע לי חנות טובה שבה אפשר לקנות את המחשב ושהם עושים שם מחירים טובים ואם משהוא יודע אם יש win xp חדש??

12. המפרט של המחשב הנוכחי שלי הוא: AMD Athlon XP 1500 Gigabyte GA-7VTXE 512MB 266Mhz Trancend Sapphire Radeon 9500 Pro Benq DVD X16 Plextor 24x10x40 Terratec 512i monitor Dell P780 17" Trinitron IBM 40GB 60GXP WD 80GB 8mb buffer כמה לדעתכם אני יכול לדרוש עליו?

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by omerboy,

שלום רב, אפשר בבקשה מפרט של מחשב ב3100 שח הדרישות שלי הן מחשב שקט מאוד! זה מאוד חשוב לי, צורב דיוידי טוב, השימושים של המחשב הם בעיקר הורדות, צפייה בסרטים וסדרות ומשחקים קלים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  14. שלום, אני מתכנן לקנות לפטופ חדש בתקציב של 3000 שקל עם חריגה של 200. מיועד לעבודה עם תוכנות עיצוב גראפי קלות ובינוניות ולחישובים מורכבים: SolidWorks, CAD, Sketchup, MatLab - רוב הזמן לא אעבוד איתן, לא מדובר כאן בשימוש יומיומי בתוכנות האלה. כמובן שיהיה גם שימוש שוטף באינטרנט ובאופיס. חשוב לי שהוא יהיה אמין - לפטופים של DELL ידועים כאמינים יותר ולכן אני יותר בעדם כרגע. לפטופים כמו LENOVO ידועים בשירות לקוחות לא טוב, או שמות כמו ASUS שידועים כמוצלחים הרבה פחות, ולכן אני נרתע מקניה של מותגים שהם לא DELL. אבל מצד שני אני רואה שגם לפטופים אחרים כמו של LENOVO, HP וACER מצליחים וכנראה שווים את הכסף - אשמח לחוות דעת בעניין הזה. חובה: -מסך בגודל 13.3-14 אינץ' -ללא מערכת הפעלה -סולל…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. התקציב 3500 . מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים(בינוני), צפיה בסרטים, הורדות, לא צריך ציוד הקפי, לא צריך מערכת הפעלה. שיהיה צורב DVD, כרטיס גרפי טוב. תודה..

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  16. שלום לכם, אני לומדת אדריכלות, התוכנות שאשתמש בהן כל הידוע לי כרגע הן אוטוקאד ורוויט, מניחה שבעתיד יהיו עוד תוכנות. אוטוקאד הבנתי שתומכת בריבוי ליבות, חשוב לי בעיקר שהתוכנות הללו ירוצו ולא אתקל בקשיים ו"מריחות" בעבודה איתן. קיבלתי הצעה למחשב נייח והיות ואני לא הכי מבינה בפרטים אשמח לשמוע את דעתכם עליו. מעבד- INTEL E7500 2.93GHZ 1066MHZ 3MB לוח אם- INTEL LOS INDIOS G43 L1G + 1333MHZ דיסק קשיח- 500GB SAMSUNG 7200 RPM זכרון- DDR2 2GB 800 KINGSTONE/PATRIOT כרטיס מסך- GT220 1GB אז הבנתי מהתגובות שלכם שהמפרט הנ"ל לא שווה. אשמח אם תוכלו לכוון אותי, באמת שאני לא מבינה בזה. אם אתם יודעים על חנות אמינה, אני מתגוררת באיזור חולון-בת ים. תודה רבה, הילה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד עם יכולות הרצת משחקים גבוהה. הנה שלושה מפרטים (שניים של דל ואחד של פוג'יטסו סימנס) התקציב הוא עד 2300$ ואני ישמח לשלם הרבה פחות מזה. חוץ מהמפרטים שהבאתי אם למישהו יש המלצות למשהו אחר אני ישמח לשמוע. מפרט מס' 1 - Dell XPS M1330 Base Intel® Core 2 Duo Processor T8300 (2.40 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 cache) Memory 2048MB 667MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2x1024] Video Card 128MB nVidia® GeForce® 8400M GS Hard Drive 160GB Free Fall Sensor (7200RPM) Hard Drive Optical Devices Fixed 8x DVD+/-RW Slim Slot Load Drive, including SW Wireless Networking Intel® Pro Wireless 3945 802.11a/b/g Mini-Card - Europe - Core 2 Duo Processors Bluetooth Dell …

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  18. רוכש בקרוב לפטופ של דל מסך 13.3 i3-330m 2G זכרון 320GB SATA 7200 מגיע ללא כונן DVD וללא מערכת הפעלה מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מתקין מערכת הפעלה ..? (USB אני נאלץ להניח...?)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by dor962,

אני צריך מפרט למשחקים בתקציב של 6500 פחות או יותר.. בניתי לי משהו כזה: http://img329.imageshack.us/img329/9976/skypcro2.jpg אני לא צריך הארד דיסק כל כך גדול 80-120 מספיק. ועם הזמן נראה לי שאני אוסיף לי עוד סטיק זיכרון.. איך המפרט הזה? יש משהו לשנות?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  20. אהלן פעם (בגיל 12) הבנתי טוב במחשבים, הייתי מרכיב חלקים ובונה מחשבים לבד ומתעניין בכל הנושא הזה ובכל החידושים שיוצאים. בגיל 12 קניתי את המחשב הכי טוב שהיה בזמנו (לפני 10 שנים) על פי המפרט הבא: פנטיום 4 1.4 ג'יגהרץ, 256 MB RDRAM, לוח אם - גריבלדי, וכרטיס מסך ג'יפורס 4 65מגה MX, יחד עם זה הוספתי עוד 2 הארדיסקים וצורב פשוט (עלה אז 4000 ש"ח!). עם הזמן מחשבים כבר לא מעניינים אותי והשימושים העיקריים למחשב כיום זה: אינטרנט , הורדות סרטים\מוזיקה\ צריבה\כתיבת מסמכים-מצגות באופיס וקווסטים\משחקים ישנים כמו FARCRY וסאן אנדרס שממש משעמם , ובכללי זמן שימוש במחשב ביום מסתכם בלא יותר משעה (יכול מקסימום להגיע לשעתיים). בכל אופן אחרי החפירה הזו- הגיע הזמן להחליף למחשב חדש. מסך\מקלדת\עכבר ו…

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  21. אהלן, זה מפרט שחבר שלי המליץ לי עליו: [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪849 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT[/td][td] 1 [/td][td] ₪193 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155[/td][td] 1 [/td][td] ₪631 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]Coolermaster HAF 932 Black[/td][td] 1 [/td][td] ₪599 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]Seasonic M12II-520 520W Active PFC Modular 80+ Bronze[/td][td] 1 [/td][td] ₪417 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333…

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  22. מחשב דיי ישן יצא בשנת 2009 כמה הוא שווה כיום?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Eran-s,

חבר מעוניין לקנות את המחשב EZ-DECK QUAD אך עם מעט שינויים, כ. מסך GIGABYTE 8800GT הארדיסק WD 500GB SATA II האם כדאי? והאם אפשרי להכניס פנימה את המאוורר BIG TYPHOON VX? מה ההבדלים בין לוחות האם הבאים: GIGABYTE P35-DS3L ו-GIGABYTE GA-P35C-S3 ומה מביניהם מומלץ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  24. צריך עזרה בבחירת מפרט מחשב שירוצו עליו משחקים חדשים, יורידו בו המון המון דברים מכל מני תוכנות בו זמנית (UTORRENT, EMULE, FTP וכדומה) ישמעו מוזיקה ויראו סרטים, כנראה שהרוב יהיו HD לא צריך ציוד היקפי, יש לי מסך 22" מסך רחב HD, מקלדת ועכבר אלחוטיים ומערכת סאונד של 2.1 תודה רבה לכל מי שעונה ועוזר

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  25. קודם כל שלום... אני הייתי Fredy מזמן בפורום אבל עשיתי הפסקה של חצי שנה אני מצטער על התקציב הנמוך... המחשב הוא לא למשחקים כבדים כ"כ... אבל שיהיה טוב... חשבתי על מפרט בסגנון הזה, אבל לא חישבתי את המחירים. זה רק ניחוש שזה יתאים לתקציב: AMD AXP 1800+ GB GA-7VAX GB Radeon 8500 LE TEAC Floppy, או סתם משהו סטנדרטי... 256MB 266Mhz DDR-ram... חברה סטנדרטית, לא צריך משהו מיוחד... Generic CD-ROM - אתם תמליצו על חברה מארז סטנדרטי - ספק 300/350 וואט (נראה לי שצריך 4 אמפר) HD 20/40 GB גם סטנדרטי אבל עדיף SEAGATE/MAXTOR/W.D אין צורך במודם! יש כבלים מסך "17 CRT! נראה לי סטנדרטי של MAG! ציוד הקפי - מקלדת, עכבר, רמקולים - הכל סטנדרטי - עכבר אופטי. אם יתאים לתקציב אז אולי סא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.