ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
מחיר עד 3000 שקל, עדיף פחות. * מטרות המחשב? עריכת סאונד, יצירת מוזיקה, מחשב לסטודנט. * גודל המסך? לא כזה חשוב, 15.6" לרוב זולים יותר. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? לא חשוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיף 500G ומעלה. * צורב DVD? עדיף שיהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב הכי מתאים שראיתי במחיר הזה זה ה IdeaPad G570 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=12401 מחיר נוח, מעבד חזק יחסית למחיר, דיסק קשיח גדול ו 4G זיכרון. יש אפשרויות שקרובות למחיר הזה וכוללות גם כרטיס קול טוב יותר מהפשוט שיש ב…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באוקטובר ואני צריך מחשב נייד.. * מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים * גודל המסך?13-14, 15 אם אין ברירה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * צורב DVD?לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אשמח לתשובה מהירה, יש לי פרק זמן מוגבל בו יהיה מי שיקנה לי את המחשב בארה"ב. הוא יהיה בLA אם זה עוזר. תודה מראשדן
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מצד אחד למחשב הראשון המעבד יותר טוב. מצד שני למחשב השני הכ.מסך הרבה יותר טוב.. אומנם אני יודע ששניהם לא מחשבים ענקים..אבל זה התקציב שיש לי.. מה יותר טוב משניהם? הראשון: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6505&CatCode=315 השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5688&CatCode=315 תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להרקיב מחשב טוב למשחקים, קצת עריכה (לא רציני), ולשימוש יומי. אחרי שבוע של חיפושים ואני לא מעודכן בחידושים הגעתי למערכת כזאות התקציב שלי 3500-5000 אין צורך בציוד הקפי, אין צורך במסך, לא מתוכנן אוברקלוק אין צורך לכלול את התוכנות, מארז יש לי מהמחשב הישן אני חושב שהוא מתאים... לוח אם: ASUS MAXIMUS EXTREME III SOCKET1156 מעבד: INTEL CORE I7 2600K 3.4 GHZ , S1155, 8MB זכרון: DDR3 2X4 PATRIOT GAMER2 DUAL CHANNEL כרטיס מסך: ASUS HD 5850 1GB GDDR5 דיסק קשיח: 'WESTERN DIGITAL 1TB SATA III 7200RPM 64MB ספק כוח: CORSAIR CX 600W ACTIVE PFC 12CM FAN מה דעתחם על המחשב? מה חסר? מה לא מתאים וצריך להחליף? מראש תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצות למחשב נייד. חשוב לי שיהיה קל (ורצוי גם דק). גודל מסך עדיף שיהיה 13-14 אינץ'. שימושים עיקריים יהיו אינטרנט, מוסיקה וסרטים, ועבודה על תוכנות אופיס. לא יהיה מיועד למשחקים. תקציב עד 4000 ש"ח. אשמח לעזרה. המון תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן, מחר אני קונה מחשב ואני רוצה לקבל המלצות למפרט גיימינג: ללא OC, אני מעוניין לשחק במשחקים ברזולוציה גבוהה, שהמפרט יהיה כולל מסך, לא צריך מערכת הפעלה,יש לחדר שלי נטייה לאבק אז אם אפשר משהו טוב נגד זה, עדיפות לחנות RSM משם אני רוצה לקנות. התקציב הוא 4500 שח כשאם יש חריגה אז עד בין 200-300 שח.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו בכותרת המחשב ישמש למטרת לימודי אדריכלות כך שאני מעריך שמעבר לשימושים משרדיים בסיסים המחשב יצטרך להריץ גם תוכנות שרטוט / מידול כלשהן אני לא כל כך בקיא בתחום אז אני לא יודע להגדיר בדיוק אילו תוכנות. אין צורך במשחקים, יהיה נחמד אם יהיה אפשר לצפות בסרטים באיכות טובה, אבל לא חובה. כמו כן היא תיקח את המחשב איתה ללימודים אז יש להתחשב בנושא משקל וזמן סוללה כך שיהיה סביר לסחוב אותו איתה כל היום ולעבוד איתו זמנים ממושכים על הסוללות. כמו כן בנוגע למסך, היא חושבת ללכת על מסך קטן (11.6). האם זה קריטי מבחינת מחיר ומשקל? או שעדיף כבר ללכת על 14" סטנדרטי? תקציב עד 550$ גג, המחשב ירכש בארה"ב. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SKYRIM, RAGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כמובן שהמחיר ללא משלוח+מכס יש לי אפשרות לרכוש את המחשב גם בארץ וגם בחו"ל - אז אשמח לשמוע על 2 האפשרויות: * מטרות המחשב? - אינטרנט, תוכנות אופיס, מולטימדיה. * גודל המסך? - 13.3 - 14 אינצ'. * משקל רצוי? - עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - משמש לנסיעות אז ארוך יותר - טוב יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - HDMI ו-VGA/DVI * בלוטות? - צריך * גודל מינימלי של ? - 500GB * צורב DVD? - נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מטרת המחשב - לימודים בעיקר (כנראה בעתיד גם דיאבלו 3....) וסרטים כמובן. גודל מסך - בין 13 ל-15. יציאות מיוחדות - HDMI. בלוטוט - כן. גודל מינימאלי של כונן קשיח - 250 ג'יגה. צורב DVD - כן. אחריות בינלאומית - כן. זמן סוללה ארוך - כן. משקל - כמה שפחות. העדפה לחברה מסויימת - אין ממש.... אבל אני כן נוטה לכיוון אפל. את המחשב אני קונה בארה"ב! תודה.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אחרי סקר שוק ענקי אני מתכנן לרכוש מחשב נייד עוד השבוע או שבוע הבא... ואני מתלבט אין כמה דגמים שהם קצת שונים - הדרישות שלי הן בעיקר שיהיו ניידות (זמן סוללה כמה שיותר גדול) והשימושים שלי לא כבדים - בעיקר סרטים וכתיבה של קוד (C/C#/PHP וכ"ו דרך קומפיילרים שלא דורשים יותר מדיי גם כן) והדברים הרגילים כמו גלישה באינטרנט ואופיס וכ"ו אני מתלבט בעיקר בין Aspire AS5750-2414G50MN http://www.mwave.com.au/sku-31010933-Acer_Aspire_AS5750_2414G50MN_Notebook_Intel&_174;_Core_i5_2410M_dual_Core_Proces#Specs היתרות שלו לדעתי זה המעבד i5 שהוא יחסית מאוד חדש אבל החיסרון הוא המסך 15.6 שהבנתי שיגרום ל"ביזבוז" סוללה.. ומחשב אחר שהסתכלתי עליו הוא Samsung Q330 http://www.techrada…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מפרט מומלץ להורים, שימוש באינטרנט ואופיס. כולל מערכת הפעלה XP PRO או WIN 7 PRO לא חייב רשיון. לא כולל אופיס כולל מסך 22' מקלדת + עכבר מארז טוב + קירור. + המלצה איפה לרכוש את המוצר.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד dell latitude d430. בדקתי לו טמפ' עם everest והטמפ' הם בסביבות 60 מעלות. עכשיו - משטח קרור אני אקנה לו היום, השאלה שלי - מה אפשר לעשות כשהוא לא בבית ואין את המשטח קרור? האם אפשר איכשהו לשפר לו את הקריר? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כולם אני צריך רשימת יבואנים של מחשבים זולים מאוד למטרת "לקנות ולמכור" באיזור : ת"א תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טס לשיקגו שבוע הבא וצריך מחשב נייד בסיסי בתקציב של כ 400$ גמיש . | הצרכים שלי : [list type=decimal] [*]אינטרנט , [*]שימוש כמרכז מולטימדיה (שידור סרטי HD לטלויזיה , עדיפות ליציאת קול סטריאופונית לפחות כדי לחבר מגבר , יכולות אלחוטיות עבור חיבור למגבר, טלויזיה וכו' ) , [*]יכולות משרדיות בסיסיות OFFICE וכו' , [*]נפח דיסק מעל 300 GIGA , [*]מסך גדול 15 אינץ ומעלה , [*]אין חשיבות מרובה למשקל וזמן בטריה מכיוון שלא מתכנן להוציאו מהבית בדר"כ , [*]אחריות בינלאומית - שמעתי ש HP נותנים זאת היום. [*]אין צורך ביכולות גרפיות עבור הרצת משחקים. האם יש המלצות וחנות או אתר כדי להזמין ? ראיתי בארץ שדגמי HP Pavilion dv6 מתחילים באזור ה 2800 ? האם כדאי ללכת על סדרה זו ואם כן מה ל…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מבקשת את עזרתכם בקניית מחשב נייד לצורכי עבודה, אחרי אין ספור חנויות מחשבים ונציגים להוטים מדי שמפזרים שמות באוויר אני פונה אליכם, חברי הפורום המלומדים. הדרישות שלי ממחשב זה, הסכום הוא עד 3,500: מעבד: Core i5, אני עובדת עם תוכנות לעיבוד תמונה (קל להגיד פוטושופ, אך הן אינן כאלו, הן חזקות יותר, ודורשות הרבה זיכרון וכוח מהמחשב) זיכרון: מעל 4G מסך: גודלו מעל "15.6, ומסוג LED, כפי שהבנתי עד עתה, זהו מסך שחוסך בחשמל כמו גם הרזולוציה שלו היא ממש טובה(עדיפות למסך HD). משקל: בין 2.5-3, כאשר יש לזכור שאני מסתובבת עם המחשב עלי ולכן רצוי שיהיה במשקל נמוך. בטריה: העדפה ל6 שעות (למרות שגם 3 זה בסדר, במיוחד אם אפשר לצרף עוד אחת). הסתכלתי עד היום על מספר חברות, ועל דגמי…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוואלה שופס מוכרים את הסמסונג Q330 JS03IL ב-3100 שקל כולל משלוח. זה הלינק למכירה (http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330i5), ואת המחיר הסופי הספציפי הציעו לי בטלפון אחרי שלא סגרתי עסקה במחשב. על פניו, ובהשוואה למחירים בזאפ, נראה די שווה. מה אתם אומרים על המחשב בכלל ועל הדיל בפרט?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הינה המפרט שלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315 1)האם ציון 925 ב3dmark 2011 נחשב לטוב? 2)אילו תוכנות מומלצות כדי לבדוק שהמחשב פועל כמו שצריך מבחינת ביצועים? 3)האם במקרה של המחשב שלי מומלץ לאפשר DXVA בצפייה בסרטי HD? כי יש לו מעבד חזק (core i7) לעומת הביצועים הגרפיים שמתחלקים בין הכרטיס המובנה של אינטל לבין gefore gtx 525m תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בניתי לעצמי מפרט, אשמח אם תתנו לי חוות דעת על מה ניתן לשפר ו\או לתקן. בעיקרון, המחשב אמור לשמש אותי כשרת טורנטים וכ VOD פרטי בסלון, חשוב לי שיהיה שקט ויוכל לעבוד 24\7. עוד פרט חשוב: שיוכל להריץ סרטים באיכות הטובה ביותר על טלויזיה FULLHD 40' דגם מחשב: computer לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE E350N-USB3, AMD E-350, AMD Hudson M1, 2xDDR3 1066, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12365 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11724 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11724 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS http://www.ksp.co.il/hmain.…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שזה לא בדיוק שאלה סטנדרטית אבל רציתי לדעת כמה לדעתכם שווה לשלם על המפרט הבא שהוא כמובן יד שניה. חשב חזק, מארז ZALMAN GT1000, מעבד Extreme QX6700 2.66 GHZ, ספק ZALMAN כוח 600 וואט, 4GB RAM, לוח אם GIGABYTE DQ6 היוקרתית.לוח בקרה על מאווררים של ZALMAN, כרטיס מסך 8800 GT 512 מ"ב, מאוור למאבד של ZALMAN דגם 9700. הארד דיסק 250GB. גמיש במחיר. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
רכשתי נייד עם המפרט הבא: Processor: 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz Video Card: NVIDIA® GeForce® GT 550M 1GB graphics with Optimus Memory: 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory Battery: 90 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery LCD: 17.3" FHD (1080p) with 2.0MP HD Webcam 1. ככול הנראה למחשב יש 2 כרטיסי מסך אחד של NVIDIA והשני של INTEL זה של INTEL מוגדר ככל הנראה ככרטיס הראשי. כאשר אני משתמש בתוכנות גרפיות קלות כמו SKETCHUP הביצועים ממש לא "מעוררים השתאות" בלשון המעטה. מה אפשר לעשות בנידון? 2. לכמה זמן בטרייה כזו צריכה להספיק בין הטענה להטענה [אינטרנט+מוזיקה] בשימוש רגוע [ המסך 17 אינטש
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 550 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחק שנחשב כ"כבד" , כמו כן רצוי שמשחקים עתידיים לפחות ירוצו לא משנה על איזה הגדרות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset + Intel i5 2500K +ThermalRight Ultra-120 Extreme +120mm - 1649 128GB Crucial m4 2.5-inch SATA 6GB/s - 1067 Kingston KVR1333D3N9/4G X2 - 236 Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ X2 - 508 צורבים LG - צורב DVD פנימי 22X LG GH22NS30 - 128 Gigabyte GeForce GTX 570 1280MB GDDR5 320Bit Overclocked - 1,479 מארז מחשב NZXT Phantom - 625 Seasonic 620W S12II Bronze - 400 סה"כ: 6092 יש אילו המלצות לשינוי רכיבים לשיפור היחס בין המחיר\תועלת? לא מתוכנן OC כבד(אולי ברמת התוכנה) בתודה, נתן. נ.ב: כל תגובה שתיכתב פה אני אתייחס אליה ברצינות אז אנא לשקול מילים, זה הכסף שלי. בנוסף נא לציין אם אמור לצאת חלק כלשהו ב 30 הימים הקרובים שיכול …
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - אינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים קלים עד בינוניים (SC2, Diablo 3 ). * גודל המסך? - אני לא כ"כ מבין בגדלים, אבל גודל המסך צריך רק להתאים לעבודה סטודנטיאלית בכיתה, לכל שאר הדברים אני אשתמש במסך חיצוני. * משקל רצוי? - כמה שפחות זה יותר טוב, אבל זו לא דרישה מהותית מבחינתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - צריך ביום לימודים של 5-6 שעות שכולל שימוש באינטרנט ואופיס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - HDMI ו-VGA/DVI * בלוטות? - לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500GB * צורב DVD? - לא נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-