עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אנשים... עוד שבוע בערך אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בימים האחרונים התלבטתי הרבה ושאלתי הרבה שאלות פה בפורום כדי להיסגר על החלקים. המטרה של הדיון הזה היא לסכם את הכל ולבקש את הדעה שלכם על המפרט המוגמר. המחשב מיועד למשחקים כבדים ולסרטים. אין לי ידע רציני בOC אבל אני בהחלט רוצה ללמוד. החנות ממנה יקנה המחשב צריכה להיות מאזור חיפה והקריות. את המסך אפשר לקנות מחנות אחרת מזו שבה נבנה המחשב. (יש עדיפות ל-TMSFOX). המפרט עד כה: AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX, יחידות 1 ¤845.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1756 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler , יחידות 1 ¤240.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1909 Gigabyte GA-MA790X-DS4 AM2, יחידות 1 ¤…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by b_yaniv,

שלום רב מבקש מפרט למחשב בתקציב של 2500 ש"ח לפי הפירוט הבא: סוג שימוש: אינטרנט,אופיס,סרטים, משחקים קלים - בינוניים סוג מסך: סמסונג 23 אינץ' חשוב: שיהיה שקט...(ולא אכפת לי לשלם עוד קצת בשביל זה, נגיד עוד 100 ש"ח) סוג מעבד,כרטיס מסך וכדו': לא חשוב ציוד היקפי: לא נדרש תודה לכל העונים! יניב

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. זה יוצא בערך 9000 שקל, תלוי איזה כרטיס מסך אני אקח בסוף: MotherBoard: Abit IC7-MAX3 Proccesor: Intel Pentium-4 2.8C 800Mhz FSB Case: Antec Sonata Mid Tower (Black) 380W PSU Memory: OCZ 2x512MB PC3200 Dual Channel Kit EL-DDR Platinum Edition Graphic Card: ATI Radeon 9600Pro 128MB (or 9800P, depends on budget...) Hard Drive: Maxtor 120GB S-ATA 7200RPM 8MB Buffer Monitor: LG 17" Flatron F700P Burner: Lite-On 52x32x52 BLACK Speakers: Creative Inspire 2.1 2500 מה אתם חושבים? משהו לשנות? לשפר? זה למשחקים כבדים דרך אגב, אובר-קלוק רק עוד שנה או משהו (לא צריך בינתיים...) וזה בערך.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום רב, אני מתכונן לרכוש חלקים להרכבת מחשב חדש ורציתי לדעת את חוות הדעת שלכם. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,OC ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,CRYSIS2,RA3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yaniv15,

שלום, אם אני מתכנן לקנות מחשב לשימוש ביתי כללי (כ-3,000 ש"ח) ללא כרטיס מסך ומבוסס i5 עדכני, האם יש סיבה לקנות מחשב רגיל ולא minipc קומפקטי? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by stingeR-,

הגג של התקציב הוא 6000 , אבל עדיף באיזור ה5500-6000 אוקיי , אז דוד שלי צריך מחשב נייד בשביל אינטרנט בעיקר וקצת עבודות אופיס , וצריך שהמחשב יהיה מהיר ביותר עם לפחות 512MB זיכרון , המחשב צריך לשקול פחות מ3ק"ג... מכיוון שאני לא מבין בתחום אני פונה אליכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by doronkohen,

המחשב אמור להיות למשתמש ביתי ממוצע (משחקים+גלשיה והורדה) יש לי כבר את רוב החלקים מהמחשב הישן (כוננים, ספק, ציוד הקפי) אני צריך מעבד חדש לוח אם זיכרונות (2G) וכרטיס מסך שיחזיקו לאורך זמן. תודה מראש דורון

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Yotam Tayer,

אהלן! חבר שלי בנה לעצמו מפרט לפני חודשיים ב5K שאמור לנצל את כל התקציב במלואו. המפרט הוא לגיימינג ושימוש בתוכנות עריכה (וידאו וסאונד). אני לא ממש מעודכן בחומרה ויכול להיות שהתחדשו מאז דברים/יש עסקאות שוות יותר על המוצרים פה. אז אשמח אם מישהו יוכל לעבור על המפרט ולראות האם הוא באמת מנצל את מלוא התקציב, ואם מישהו מכיר או מחזיק מקום שיעשה לי מחיר יותר טוב אז אעדיף לקנות שם. ואם מישהו גם יוכל להסביר לי מה הולך עם AMD נגד NVIDIA ובאיזה צד אני צריך להיות (מבחינת יחס תקציב-ביצועים כמובן). שוב, אני מחפש למצות את התקציב. המפרט הנ"ל נבנה בStartPC אבל לא ממש אכפת לי מאיזו חנות לקנות. מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 לוח אם: 429 ₪…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by robin7,

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4891 אשמח לקבל חוות דעת לגביי מחשב זה,אחריות של Acer ודגמים דומים של מחשבים בגודל 11-12" תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום אני מחפש מפרט למשחקים בערך ב5000 6000 כמובן לא חייב לנצל את כל הסכום חשוב לי השקט והקירור של המחשב אני לא צריך מחשב שיריץ כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיריץ משחקים לפחות לשנה שנתיים הקרובות ואופציות לשידרוג בעתיד לא מתוכנן OC אני מעוניין במארז הזה: http://tms.co.il/product/4565 או http://tms.co.il/product/5398 כמובן אם המארזים האלה לא יוכלו לקרר\להיות שקטים אני אוותר במידה ולא נוצל כל הסכום אפשר להכניס מסך 19-20 תודה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שבת שלום, מבקש עזרה עבור חבר לספסל הלימודים המעוניין לרכוש מחשב נייח עבור שימוש בתוכנות שרטוט והדמיות. הוא קיבל הצעת מחיר למחשב בסביביות 10K שנראה לי overkill עבורו.חשוב לציין שאנו משתתפים בקורס vray for sketchup בשלב זה רמת השימוש היא בינונית . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש עיקרי של המחשב : אוטוקד פוטושופ ויריי וסקצאפ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר בעתיד כרגע מתחיל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של אפל, השימושים שלי הם די רגילים (אינטרנט, מסמכים, וידאו, חיבור מרחוק לעבודה), ברור לי שכל מחשב נייד עם חלונות יכול לעשות את העבודה בחצי מחיר אבל אני בכל זאת מעוניין לרכוש MAC אודה לייעוץ שלכם, ועכשיו ללבטים: בכל מקרה אני מחפש נייד עם מסך קטן אז אני אקנה את ה-13.3 בין אם זה AIR ובין אם זה PRO האם מספיק לי לרכוש את דגם ה-AIR ולהשקיע בזיכרון של 16GB או לחלופין לרכוש את דגם ה-PRO עם זיכרון של 8GB האם כדאי לעשות את הקפיצה הנוספת ולקחת את דגם ה-PRO עם המעבד החזק יותר? התקציב שלי הוא 7,500 (הרכישה תתבצע באילת אז אני מסתכל על מחירים לפני מע"מ ואני מוגבל ל-IDIGITAL או ל-KSP/אייבורי) ת…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אין תקציב משוער, זו שאלה די כללית. מחשב לשימוש ביתי, סרטים וגלישה בעיקר... כולל מסך 23 של DELL. אני לא מבקש המלצה למפרט אלא על מחיר משוער. (מחיר שיהיה כולל המסך)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by gil_k,

עשיתי קצת חיפושים בקשר לקניית נייד וראיתי שיש הכרזות על ניידים חדשים (נטבוקים עם חומרה מעט יותר מתקדמת ומסכים יותר גדולים) כמו ה DM3 של HP אבל הם יצאו רק כשתצא ה windows7 , אז השאלה שלי היא האם דאי לחכות שתצא ה7 ואז לקנות מחשב, או שחבל לי על הזמן ועדיף שאני יקנה עכשיו ממה שיש בשוק ולהתפשר על נידות? הנייד האידיאלי בישבילי, נייד שיהיה אפשר להתנייד איתו (2 קילו+-) עם מעבד סביר ( 720P אינטרנט, משחקים-NFS וכו') וזמן בטריה של 4.5+ שעות, אבל לא נראה לי קיים דבר כזה ..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי אני עשיתי הרבה חיפושים בפורומים כבר הרבה זמן ואני לא מצליח להגיע להחלטה סופית.אני רוצה לקנות את המחשב כבר השבוע אז אני צריך ממש עזרה בבקשה. אז המחשב יהיה לשימוש גרפיקה,תלת מימד,ועריכת סרטים באיכות גבוהה .אני לא ממש יודע OC אבל אני רוצה ללמוד איך לעשות אז נגיד שאני כן אעשה . המפרט: Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R זכרון Kingston נפח 6GB Kit 3 x 2048MB תדר 1600MHz HD 5850 Vapor-X OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז מחשב Cooler Master HAF 932 המאוורר למעבד Zalman CNPS10X Extreme‎ את השאר אני לא רושם כי זה לא ממש משנה לי השאלה העיקרית שאני בהתלבטות כרגע זה שאני רואה הרבה שכותבים שהמחשב שלהם לא קורה את כל הזכרונות .נגיד שרואים 4GB…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by diablo4u,

אהלן, בשמחה רבה מצאתי הורים של חבר שנמצאים בארה"ב מחפש מפרט ללפטופ 14 - 15 אינצ' לשימושים של משחקים גלישה וסרטים בשאיפה אורך חי סוללה סביר ומשקל סביר המחשב הקודם שלי הוא dell xps 16 עם המעבד p8600 לפני שיצא הI5 I7 ובשאיפה אצליח למכור אותו. כרגקע הכיוון שלי הוא alienware mx14 רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי מבחינת הממפרט בין גדלי המסך השונים (נגיד אפילו בין ה17 ל14 כי פשוט פיזית יש יותר מקום להכניס דברים) גם הבנתי שיש אתרים שנותים קופונים או כאלה דבריםף אתם מכירים? תודה רבה,

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ehud101,

שלום, שמתי לב שמחשב זה עלה לדיון כבר מס' פעמים (היות ובאג עכשיו מפיצים אותו והוא עושה רושם של מחשב טוב). אך עדיין ישנן מס' שאלות. המחשב שאני מחפש הוא לצרכי תוכנות גרפיות ומשחקים. כ. המסך הוא מסוג ATI m96 pro 1G שמעולם לא שמעתי עליו- אשמח לשמוע תגובה עליו אם מישהו מכיר. שנית הדיסק הקשיח עובד במהירות 5400 סל"ד- מהי ההשפעה על ביצועי המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש, דרישות: שיטוט אינטרנט ניגון 1080P בלי גמגומים יציאת HDMI מסך 14-13 רצוי עם כונן אופטי אך לא חובה. משקל עד 2 קילו לפחות 2GB זכרון מעבד כפול ליבה אין שום חשיבות לאיכות רמקולים וטביעת אצבע. מה יש לכם להציע ? תודה לעוזרים עריכה: תקציב עד 4000 ש"ח, מקווה למצוא משהו יותר קרוב ל3000.

19. שלום לכולם, כחלק מהעבודה שלו, אבא שלי נזקק למחשב שיהיה תמיד לידו לצורך התחברות לאינטרנט, צריבה/העברה של תמונות דיגיטליות, יישומי office וכו'. הוא לא משחק בכלל, אם הוא ישחק פעם בהרבה זמן זה באיזה משחק שטותי שלא דורש כלום. אני זקוק להמלצתם למחשב נייד כלשהו שיהיה בתקציב של לכל היותר 6000 שקלים. הדרישות הן כונן קשיח של 60ג'יגה לפחות, עדיף 5400סל"ד. צורב ו-DVD (או צורב DVD אם אפשר). זיכרון 512MB שבימינו לדעתי הוא המינימום האפשרי לפעולה תקינה של מחשב. מעבד אני ממש לא רוצה סלרון. יצא לי להיתקל בהרבה מעבדים כאלה בניידים, והם איטיים מדיי אפילו לגלישה באינטרנט או צפייה בסרטים וכו'. כמו כן, ישנה חשיבות רבה לאפשרויות שדרוג וחיבורי כמו רשת חוטית/אל-חוטית ועוד. אודה לכל העוזרים. Anatol…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש לשדרג את הדסקטופ שיש לי בבית. אני מחפש משהו יחסית בסיסי, אבל שיהיה מהיר יחסית ומתקדם מבחינת חומרה. אין דרישה מיוחדת ל SSD, אני יכול לעבוד עם מהירות של 7200 בכונן הקשיח (כנפח של 500-1000 ג'יגה), אבל כן זיכרון מורחב (לפחות 8 גי'גה) כשדי שהמחשב לא יתקע, מעבד מתקדם, ספק כוח איכותי ומארז נוח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח... אפשר לחרוג ב 200-300 ש"ח בשביל מפרט משמעותית משתלם יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - יישומי אופיס, אינטרנט -מהי הרז…

21. Started by The_protector,

אוקיי, לאחר 4 שנים החלטתי שהגיע הזמן לשנות מחשב אני קונה את המחשב באיזור ראשון לציון. המחשב מיועד למשחקים כבדים ולצפייה בסרטים וסדרות. אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המפרט, או להציע אלטרנטיבה אני מאוד אעריך את זה תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד: המחשב ישמש לאופיס ואינטרנט, סרטים, משחקים, קצת עריכות בקיובייס. המסך ברשותי הוא DELL 2209WA 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אני צריך צורב.5 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריט…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ohaina,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב ממוצע שימלא את התכונות הרשומות מטה... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יש אפשרות לחריגה עד 3,500 מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות נמוכה,מוזיקה,בעיקר סרטים (HD) וסדרות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Age Of Mythology וכו... לרוב משחקי אסטרטגיה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1036/1862 FHD גודל מסך 32 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by M7a,

שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי . אני זקוק ל: לוח מעבד (מעדיף של אינטל) מאוורר למעבד (של טרמלטייק) זיכרון דיסק קשיח (320G ומעלה) כרטיס מסך המחשב מיועד להכול, מגלישה באינטרנט ועד עבודות גרפיקה ומשחקים. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by MODY69,

שלום, סבתא שלי מעוניינת להפוך להאקרית מגניבה ולכן רוצה לפטופ אז הדרישות הן: 15 אינץ' מערכת הפעלה win7/8 כונן DVD המחשב צריך להיות מסוגל להריץ skype/browser... לא דברים כבדים. 3 שנים אחריות - עדיפות גדולה. תודה רבה, MODY.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by dark_b0y,

אני צריך חוות דעת על המחשב הבא : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D - ¤860.00 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX - ¤2,290.00 PQI 400MHZ PC3200 DUAL CHANNEL 1024MB Mirrored Black Copper 2-3-3-6 - ¤800.00 eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E - ¤2,550.00 סה"כ - ¤6,500.00 האם הלוח מספיק טוב ? האם הזכרון אמין ? מהיר ? נראה לי שזה יקר מדי .. מחשב בשביל משחקים / תוכנות עריכה / סרטים / אינטרנט ועבודות .. שאמור להחזיק 3-4 שנים לפחות .. תודה לכולם ..

• 20 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.