ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
קונה מחשב חדש המחשב מיועד לאינטרנט גלישה הורדות ולצפייה ב HD כמו שצריך ללא תקלות וללא שום הפרעה HD כמו שצריך מעבד Core I5 2300 לוח אם Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 זכרון Kingston 4GB DDR3 1333 כונן אופטי LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כ.מסך Sapphire HD 5450 כונן קשיח 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ מארז Hec CompuCase 6T10 black ספק Seasonic S12 II 520W מחיר: 2400
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?- 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא חשוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שניתן במסגרת התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?יצירת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא חשוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא חשוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא צריך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - לא חשוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תקציב: 2000+- ש"ח גודל מסך: 10-12" כונן קשיח: 250 ומעלה זקוק לזמן סוללה ארוך. מטרה: אינטרנט,סרטים,עבודות וורד. בנתיים מצאתי את הנייד של אסוס: asus eee pc 1215N האם יש לו מתחרים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, מחפש מפרט למחשב עד 2000 ש"ח, אפשר פחות.. שימושים: שימוש יומיומי פשוט, בטוח לא משחקים. אבל שיחזיק הרבה שנים ושיהיה יחסית חזק, לא צריך גרפיקה, כמו כן, רוצה שיהיה HDMI. תודה על העזרה, אלון.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני צריך מחשב הכי בסיסי שיש לשימוש משרדי אופיס ועבודה משרדית אחרת, לא משהו יותר מידי כבד. ללא ציוד היקפי ללא מסך. אני מעדיף שיעלה כמה שפחות.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רציתי את חוות דעתכם לגבי המחשב הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6505&CatCode=315 בעיקר האם המעבד יתמוך בזיכרון הגבוהה? לגבי מערכת הפעלה אני יתקין בעצמי
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. ברצוני לרכוש את Dell Vostro V131 מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm תודה
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, אחרי שנעזרתי בכם והחלטתי על מפרט, התקדמתי לשלב הבא שהוא לדבר עם החנות. הבחור שם אמר לי שהספק שאני רוצה לא כל כך מתאים למפרט, בגלל שהמפרט הוא תואם OC, והספק הוא היחיד שלא יעמוד בדרישות של הרכיבים במידה ואני באמת יעשה OC (אני לא מתכנן לעשות עכשיו, אולי בעוד שנתיים אם יהיה בזה צורך) מה אתם אומרים? הספק המדובר הוא ANTEC EARTHWATTS 500W וההמלצה של הבחור מהחנות הייתה לשדרג את הספק ל HEC COUGAR RS 550W - RETAIL זה שאר המפרט שבניתי: מעבד: [..] Intel 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- TRIPLE GOLD II - זמין במלאי ₪1611 זיכרון: [..] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪228 מארז: [..] Antec THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪275 דיסק קשיח…
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקצת עזרה לאחר שהמחשב הישן שלי מתחיל לקרטע ומתרסק בערך כל יום. 1. מה התקציב המקסימלי? 2.5 K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי שאני משתמש בו כל הזמן. אימיול, תוכנות סרטים, סרטים באיכות גבוהה און ליין ומהמחשב, משחקים כמו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כרגע לא רלוונטי, יהיה מסך…
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מחשב בתור מתנה ורציתי להתייעץ קצת. מטרות המחשב? שימוש כללי. סרטים, אינטרנט ומוזיקה * גודל המסך? 14' * משקל רצוי? משהו סביר (באזור ה-2 קילו~) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף שיהיו יציאות שכאלה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320-500, הזול מבניהם * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * משום שהמחשב נקנה במתנה אז אני מעוניין במחשב אמין והנושא של האחריות די חשוב. * מקלדת מוארת - מאוד יעילה ונחמדה התוספת. דגמים שנראים לי הם: http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אבל כדאי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים ששוחררו וכמובן המשחקים שיבואו בין אם זה BIOSHOCK2 או Battlefield 3 MW3 ,הבנתם את הפואנטה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, חייב לרכוש בהקדם מחשב חדש ללא ציוד היקפי, בעיקר למשחקים. יש ברשותי ספק די חדש מדגם thermaltahe tr2 rx 500w ובנוסף מסך סמסונג T240, בגודל 22". רמקולים מקלדת ועכבר ישנם גם. עדיפות ללוח אם של GIGABYTE. מעוניין במערך של 2 כרטיסי מסך (עדיפות גם של חברת GIGABYTE) ודיסק קשיח SSD, באופן כללי זקוק לדיסק קשיח עם נפח גדול מאוד. לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש, דני
-
- 41 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד dell inspiron n5110 -4042 מעבד : intel core i 5 זיכרון : 8 גיגה כרטיס מסך : nvidia geforce gt525 1gb כאשר אני בא להפעיל את הפרו הוא רושם לי שיש לי בעייה בכרטיס וידאו ( 128 gpu : vram ) מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה דחוף !
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, VMWare ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. ה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב למשחקים, תכני hd ושימוש יומיומי. תקציב עד 3.5k בלי לעבור. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן oc. דיסק קשיח לפחות 1 TB אין חנות ספציפית שמתוכן לקנות דרכה. רצוי שיהיה שקט אבל לא להגזים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ב3200 שקל פחות או יותר המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברזולוציית full hd אין צורך בציוד היקפי כמו עכבר מקלדת ומסך מה שכן אני צריך זה מעבד וכרטיס מסך טובים, לוח אם עם וויפיי וטרה זכרון. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ב3200 שקל פחות או יותר המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברזולוציית full hd אין צורך בציוד היקפי כמו עכבר מקלדת ומסך מה שכן אני צריך זה מעבד וכרטיס מסך טובים, לוח אם עם וויפיי וטרה זכרון. תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
רציתי לקבל חוות דעת לגבי מפרט לגיימינג - למרות שאני גם משתמש בו לא מעט לצורכי מוזיקה(שם הדגש הוא על המעבד וזיכרון) לכן אני הולך על 8 ג'יגה למרות שגם 4 היה מספיק לבנתיים. המפרט מ-tms אם יש לכם שינויים/המלצות אני יותר מאודה לכם. שיהיה לכולנו אחלה שבוע! Uploaded with ImageShack.us
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הדגמים האלה? http://www.xoticpc.com/sager-np8130-built-clevo-p151hm1-custom-sager-laptop-p-2973.html?wconfigure=yes http://www.xoticpc.com/sager-np8150-clevo-p150hm-p-2972.html?wconfigure=yes&change_view=rbm האם יש לכם מחשב אחר מומלץ ב15.6 שיתן ביצועים טובים יותר במשחקים? אגב, יש לכם מושג איך זה ששני אלו הם הדגמים הקלים ביותר בקטגוריה עם הכרטיס מסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לק"י בס"ד שלום. אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לעבודה עם התוכנה Microsoft Visual C# (פרוייקטים כבדים יחסית) וכן לוורד ואינטרנט, ושכמובן יוכל להריץ אותם יחד (גם עם מוזיקה ברקע) בלי להיתקע ולעשות בעיות. לא יזיק אם הוא יוכל להריץ גם משחקים קלים * גודל המסך? 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי (כמובן שכמה שיותר יותר טוב). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) usb3 יהיה נחמד, אך ממש לא קריטי. * בלוטות? לא נדרש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB (עדיף 7200RPM, אך לא קריטי). * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? האמת שאין לי מושג כל כך מה ההבדל מאחריות רג…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בחידושים ובכל המעבדים והצ'יפסטים החדשים ואני מחפש מחשב ביתי לשימושים בינוניים המחשב בעיקר לאינטרנט מסמכים וסרטים (ולמידה בסיסית של הכרת המחשב) אבל יש מצב שאצטרך גם תוכנה שדורשת יותר משאבים כמו אוטוקאד ישן (כנראה עד גירסה 2008 - יש לי בעיה בנוגע לאיזה מערכת הפעלה להתקין - כנראה אתקין XP) לעבודה התקציב הוא עד 1500 (אם קיימת עסקת חבילה יותר יקרה בתוספת למסך מקלדת עכבר ואולי גם מדפסת משולבת עם פקס אשמח לשמוע) חשבתי על מעבד I3 2100 ולהשקיע מעט יותר בכרטיס מסך ובזכרון (בערך 4GB) מצורף קישור למערכת מוואלה שופס מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB ולשדרג את הכרטיס מסך ביררתי את זה בנוגע למארז אי אפשר להוסיף מאווררים (האם…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset + Intel i5 2500K +ThermalRight Ultra-120 Extreme +120mm - 1649 128GB Crucial m4 2.5-inch SATA 6GB/s - 1067 Kingston KVR1333D3N9/4G X2 - 236 Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ X2 - 508 צורבים LG - צורב DVD פנימי 22X LG GH22NS30 - 128 Gigabyte GeForce GTX 570 1280MB GDDR5 320Bit Overclocked - 1,479 מארז מחשב NZXT Phantom - 625 Seasonic 620W S12II Bronze - 400 סה"כ: 6092 יש אילו המלצות לשינוי רכיבים לשיפור היחס בין המחיר\תועלת? לא מתוכנן OC כבד(אולי ברמת התוכנה) בתודה, נתן. נ.ב: כל תגובה שתיכתב פה אני אתייחס אליה ברצינות אז אנא לשקול מילים, זה הכסף שלי. בנוסף נא לציין אם אמור לצאת חלק כלשהו ב 30 הימים הקרובים שיכול …
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח אם תוכלו להמליץ על המחשב העדיף בין השניים הבאים: 1. HP Probook 4330s http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796043 2. Lenovo Thinkpad E320 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18382 תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום רב , אשתי גרפיקאית ומעצבת אתרים וברצוני לרכוש לה מחשב נייד אשר יוכל לשמש אותה בעבודתה השוטפת. (כפי שאתם מבינים - אני מדבר על מכונה חזקה!) מטרות המחשב? עבודה על תוכנות גרפיות כבדות photoshop indesign illustrator dreamweaver כל חבילת adobe flash * גודל המסך? כמה שיותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף שיהיו יציאות שכאלה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? ברצוני לרכוש כוננים סטנדרטים 500-1000 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש ברשותי תקציב של …
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashkelon&uin=13068 כבר פתחתי בעבר דיון פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509520.0 חיכיתי כמה זמן שיצא פיתרון לבעיה של הוסטרו והלנובו, אבל לא ראיתי שיצא משהו, ואז נתקלתי במחשב הזה בksp (לא מופיע בזאפ), והוא דיי זהה לוטסרו וללנובו רק עם כרטיס של nvidia ובלי הבעיה עם הכרטיס. אז איך המחשב הזה?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-