ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
לאחר סקר שוק נרחב במיוחד דיי ננהלתי על הדגמים האלה... HP ProBook 4330s http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13299 Dell Vostro V131 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm שניהם בתקציב של 3200שקלים שניהם עם מסך 13.3 שניהם עם מסכי מט שניהם עם HDD של 7200RPM שניהם עם חיבורי USB3 אבל הHP מגיע עם i5, ועם כונן אופטי ולעומת זאת הDELL מגיע עם i3 ובלי כונן אופטי אבל שניהם מגיעים לאותו מחיר... ככה שנראה שטכנית הDELL יותר טוב - או שהקירבה במחיר לעומת ההפרש המהותי במפרט נובע מה"שם" של DELL? (כי גם HP יש לה שם מבוסס בתחום) האם מישהו יכול להכריע ביתר קלות בין 2 הדגמים הנ"ל? מדוע בDELL אני אשלם אותו הדבר ואקבל "פחות"? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, חייב לרכוש בהקדם מחשב חדש ללא ציוד היקפי, בעיקר למשחקים. יש ברשותי ספק די חדש מדגם thermaltahe tr2 rx 500w ובנוסף מסך סמסונג T240, בגודל 22". רמקולים מקלדת ועכבר ישנם גם. עדיפות ללוח אם של GIGABYTE. מעוניין במערך של 2 כרטיסי מסך (עדיפות גם של חברת GIGABYTE) ודיסק קשיח SSD, באופן כללי זקוק לדיסק קשיח עם נפח גדול מאוד. לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש, דני
-
- 41 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי כרגע מוציא אותי מדעתי כי הוא נתקע בפעולות בסיסיות ועושה שטויות (פירמוט כבר לא יעזור לו). אשמח לעזרתכם, הדרישות הן: 1. התקציב המקסימאלי הוא 2,000 ש"ח. כיוון שאני לא מבינה בסדרי גודל של מחירים, מוכנה לנצל את כל התקציב, אבל אם ניתן לחסוך, אז מעולה. 2. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, מוזיקה, סרטים. אני צריכה שהוא יעבוד מהר ולא יטריף אותי. 3. בלי ציוד היקפי (גם בלי מסך). 4.כמה עולה אופיס10 ווינדואוס7 בחנות? 5. כן מעוניינת שירכיבו את המחשב בחנות. 6. אין העדפה לחנות ספציפית, אבל כן באזור בבאר שבע. 7. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי. בקיצור, אני צריכה משהו בסיסי, אבל לא בסיסי מדי (שלא יקרטע אם אני מריצה כמה תוכנות במקביל). תודה רבה מראש! סשה
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד להרצת סרטי וידאו בלבד. * חייב מסך מט - כי המחשב יושב על דוכן באמצע הרחוב, לאור השמש ולכן חשוב שהמסך לא ישתקף * גודל המסך מינימום 15" או יותר גדול * משקל רצוי - לא משנה * זמן סוללה - שיחזיק שעתיים מינימום. * יציאות מיוחדות - כלום * בלוטות - לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי * צורב DVD - לא צריך. עדיף לי להריץ מהדיסק הקשיח למיטב ידיעתי (מבחינת צריכת חשמל) * אפשרות למחשב מחודש/יד שנייה וכו' - כן
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעדכן את המחשב הקיים (מפרט בצד ימין) כאשר הרכיבים המיועדים הם: לוח-אם, מעבד, זיכרונות וכ.מסך. ההעדפה היא למחשב זול ככל הניתן אשר יוכל להריץ את המשחקים שעתידים לצאת בקרוב על ההגדרות המירביות ברזולציה של 1680*1050. כמוכן אני עורך חובב בפוטושופ ובתוכנות עיצוב בתלת מימד (לא צריך לתת דגש כמעט לכיוון). לא מתוכנן אוברקלוק או מערך SLI/CF, אך אם הדבר כלול בלוח-אם באותו המחיר, מה טוב. כמובן יש יתרון ללוח-אם שיכלול את החיבורים העדכניים כגון; USB 3.0, SATA III וכד'. אין עדיפות לחנות מסויימת כל עוד היא בסביבת חיפה, ואין תוכניות לשדרוג מסיבי בזמן הקרוב. בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes/crysis/battelfeeld ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכל בערך בכותרת, בתקציב של בין 3000 ל6000 שקל. אני מחפש מחשב מוכן ומורכב של HP (או של חברה אחרת, העיקר שלא יהיה מורכב CUSTOM), שיריץ משחקים חדשים בקלות ושיצליח להריץ באופן סביר משחקים עתידיים. זה לאחי הקטן ליום הולדת נ.ב: מבחינת ציוד הקפי, דרושה רק מקלדת ביחד עם המחשב. אין צורך במסך. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר, אני מזמן לא מעודכן בחומרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה חריגה קטנה והשיפור משמעותי אז אפשר. עדיף להשאר בגג-3,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, אינטרנט, עבודה משרדית, סרטים ו-DIABLO 3. ;D הכי חשוב שהמחשב יוכל להריץ את דיאבלו3 כשייצא. בדר"כ דיאבלו לא צורך הרבה, אבל מה שזה אומר שפשוט צריך כרטיס מסך סבבה (לא משהו חיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דיאבלו3, אמרתי כבר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הכרטיס intel wifi link 5100 נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה של הכרטיס הנוכחי שיש לי במחשב, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי לאחרונה DELL VOSTRO3350 ועדיין יש לי מספר דרייברים שלא מותקנים, למרות שהתקנתי ככל הזכור לי את כל הדרייברים מהאתר של DELL. צירפתי תמונה. אשמח לקבל עזרה תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח (אם קיימת חריגה קטנה אשרוד את זה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? go wild ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה pokito 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות ב-Photoshop, Lightroom, עריכת וידאו ב-Premiere, After Effects ו-Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS וספורט למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אצרף מסך 24" -לאילו …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריכה אותו לתוכנה גראפית solidworks שדורשת מאיץ גראפי nvidia quadro, אני חייבת להבין באיזה מבין שני הדגמים נמצאת העלות מול תועלת הכי גבוהה מבחינת איכות המוצר (הרכבה), אחריות המוצר וכמובן מחיר. באתר אחד מצאתי את הדגם הזה במחיר הזה http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=PM-RD33-4661&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=108&aff=Zap〈=he ופה הציעו לי את הלנובו הזה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=9776 כל דגם ויתרונות שלו האם היתרונות בכל אחד מהדגמים מצדיקים את המחיר, אני אדגיש שאת הלנובו אני די מכירה מהעבודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד איכותי בעיקר לצרכים הרגילים של גלישה באינרטנט, אופיס, שמיעת מוסיקה, פוטושופ אבל גם לצורך עבודה ולימודים (טלסמינרים שאני לומד בצפייה בזמן אמת דרך האינטרנט), וצפייה בסרטים. אני חושב שאני צריך מסך של 15.6 אינטש... הוא צריך להיות מתאים לנסיעות לחו"ל לא מבין גדול במחשבים אז אולי יש דברים שלא ציינתי... והתקציב עד 4500 עם עדיפות לפחות... אשמח להמלצה לדגמים ספציפיים וגם המלצות כלליות לקניה יתקבלו בתודה גדולה!
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות מחשב נייד להתניידות בעיקר (ושיהיה לקצת משחקים וסרטים אבל לא מחייב) התקציב גמיש, יכול להסתובב ב3K גם * מטרות המחשב? מגוון (משחקים לא מפוצצים כמו קרייסיס אבל נגיד הירוז 3 וסטארקראפט, בנוסף סרטים באיכות HD וגלישה באנטרנט) * גודל המסך? 15.6'' מעדיף * משקל רצוי? שיהיה נוח להתניידות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות מספיק בכללי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-500GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שלא, מוסיף למשקל * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חובה אחריות בינלאומית (שנה-3 שנים) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL! …
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לצורך לימודים בעיקר, לומדת מדעי המחשב--> יש צורך בהרצה מהירה של תוכנות כבדות * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ארוך ככל הניתן 4-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבינה בזה * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי חברה לאחר 4 שנים מספקות הגיע הזמן לחדש את המחשב (את הישן אני מייעד לHTPC). הוספתי לא מזמן כרטיס גראפי 6970 ואני לא זקוק לציוד היקפי. אני עובד עם מסך DELL 23 ברזולוציה של FULL HD. ארצה לבצע OC גבוהה ככל הניתן. ארצה כמות זכרון גדולה ככל האפשר (עובד על VM ועל sql, .net ולעתים עריכה גראפית). כמה דגשים שחשובים לי: מעבד 2500k כרגע יושב לי על המעבד מאוורר Scythe Mugen והגם שעשה את עבודתו נאמנה עד היום, ארצה להתקדם למשהו פחות מפלצתי בגודל אם אפשר ולכן חשבתי על Corsair Hydro H100 שאמנם לא פחות גדול וגם יותר יקר, אך מפנה הרבה מקום לאוויר במארז. האם הוא יעמוד במשימה של קירור מעבד i5 2500k בOC? אני מחפש מארז full tower עם מקום בתקרה לרדיאטור (אם אקח...) כשחשוב לי השקט …
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה מזל שיש פורום כזה אחרת הייתי בצרות! :s05: קודם כל, המטרה של המחשב היא למשחקים ועבודה, כלומר יש צורך במעבד חזק. הציעו לי כבר את המפרט הבא - [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]באנדלים :INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- "השילוש הקדוש I "₪ 1648[/t][/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון :CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי₪ 110[/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסק קשיח :SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM -…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים (כמה שהתגעגעתי למקום הזה ) אז כמו שכתוב בכותרת: הייתי מעוניין לקבל המלצות על ניידים. השימוש הוא משרדי בלבד (יישומי אופיס) הדרישות העיקריות (והיחידות) הן: - גודל מסך: 15" - משקל: נמוך ככל הניתן (חשוב מאוד) - זמן סוללה: עדיף שיהיה כמה שיותר ארוך. - צורב DVD פשוט (אין צורך ב-BR וכד') - רשיון למערכת הפעלה כל שאר השיקולים (BT / BR / כונן קשיח בנפח גדול וכו' וכו' לא מעניינים) התקציב לא מוגבל ברמת העיקרון, אבל בואו נתחיל מאזור ה-7K ומשם נראה איך אנחנו מתקדמים זה מה שאני ראיתי מחיפוש קצר: http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=928 מה דעתכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
רקע: מדובר במחשב לאמא שלי היא תשתמש בו בעיקר לאינטרנט (מייל), אופיס ובהמשך גם עריכה גרפית פשוטה. הייתי מעדיף שהמשקל יהיה כמה שיותר נמוך, כי היא תיקח אותו איתה למקומות שונים מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, סרטי HD, מוזיקה, עריכה גרפית דו מימדית. גודל המסך: 15 משקל רצוי: לא יותר מ-3 ועדיף כמובן כמה שפחות. האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, רצוי 6-8 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI בלוטות:כן. גודל מינימלי של כונן קשיח: 500. כונן CD/DVD/צורב: נדרש. כונן Bluray: לא נדרש. האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא המון המון תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה לגבי רכישת מחשב -בארה"ב בתקציב של 400-500 $ (עדיף קרוב ל 400) עדיפות ל HP או LENOVO ודגם שנמכר בארץ עבור האחריות הבינ"ל. * מטרות המחשב? שימוש משרדי בסיסי(OFFICE) , הרצת סרטי HD , תחליף למחשב השולחני. אין צורך בכרטיס מסך חזק עבור משחקים. * גודל המסך? 15.6'' מעדיף * משקל רצוי? ומשקל לא משמעותי לי . יהיה בעיקר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן בטריה לא משמעותי לי . יהיה בעיקר בבית. יספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI - יש צורך ב HDMI * בלוטות? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב DVD. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאו…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
רקע: הסיטואציה היא כזו: יש לי מחשב נייד בן 4 בערך, עם מעבד C2D 1.5GHZ, זיכרון בנפח 2GB וקשיח 120GB עם כ.מסך X1100 של ATI, הוא מריץ WIN7, ועובד לאט, הצ'יפסט לא תומך במעל ל2GB, הצורב DVD מת, והוחלף במשהו שהיה זרוק לי פה, שקורא, אבל נכשל בכל כתיבה. בהתחלה חשבתי לקנות לו צורב וקשיח של 500GB 7200RPM, אבל זה לא יעזור לו מבחינת המעבד החלש וכמות הRAM הנמוכה. בסוף, החלטתי לתת אותו לאחותי שתהיה סטודנטית בקרוב, ולא ממש צריכה מעבר למה שהמחשב הנ"ל מסוגל לתת לה, היא תצטרך בסך הכל אופיס, קצת אינטרנט וצפיה בשטויות שהיא מורידה. אני עדיין לא סגור על עצמי מבחינת צרכים ותקציב, אבל זה יהיה אחד מהשניים הבאים: א. מחשב חזק למדי ב3800-4000 ש"ח שיאפשר גם עריכת וידאו וקצת משחקים. ב. מחשב פשוט למד…
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ניד נטו בשביל לשלוח הזמנות בעבודה באקסל\וורד, ללא שימושים מעבר לזה(גג כניסה למייל...). 1.חשוב לי שהוא יהיה מהיר מאוד. 2.שיתמוך בעברית מלאה מבחינת אופיס ומערכת ההפעלה(כמובן WIN 7). 3.שיעלה מהר כמו שטאבלט נפתח, ולא לחכות 2 דק' לעלייה של המחשב... 4.שיקלוט רשת אלחוטית. 5.שיהיה קטן וישקול מעט. 6.זמן סוללה של 5 שעות. אלה הן בקשותיי המינימליות, יש משהו שיכול לענות על זה? אין בעיה להביא\להזמין מארה"ב. תקציב: 500-700 דולר? אם לא מספיק.. נעלה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, תקציב: עד 6600 (המחיר של ה-MBA, גרסת 13"), רצוי הרבה פחות. שימוש: אינטרנט, סרטים (Full HD), מוזיקה, תוכנות משרדיות. מעבד: 1.7GHz ומעלה. זכרון: 4GB ומעלה. גודל מסך: 13" כמובן. משקל: עד 1.5 קילו. זמן עבודה מסוללה: הכי קרוב שאפשר לאורך החיים של המחשב. חיבורים: USB3, רשת (אפשר גם עם מתאם),Mini DP/Mini HDMI, קורא כרטיסי SD. אחסון: SSD 120/128GB. מ"ה: לא משנה, יותקן Dual/Triple Boot של חלונות ולינוקס שטח נדל"ן על שולחן העבודה הוא נושא רגיש וחשוב ולכן אני נוטה לכיוון ה-MBA שהוא בעל רזולוציה של 1440x900 בניגוד לאחרים שהם 1366x768 אבל הארנק שלי חולק על דעתי ולכן אני פונה אליכם. כמו רבים אחרים גם לי נמאס להסתובב עם תיק גדול על הגב ובו מחשב 15.6" במשקל של יותר מ-2.5 קילוגרם. …
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אוקיי...אז אתמול אני וחבר שלי ישבנו והחלטנו לבנות את המחשב האולטימטיבי - החלקים הכי "כבדים",עם הביצועים הכי מהירים וטובים. ו...זה מה שיצא לנו.אני רוצה דעות. דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x6 Six Core 1100T Socket AM3 3.3Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12026 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS9500A LED http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=5237 לוחות אם למעבדי AMD: ASUS Crosshair IV Extreme AM3, 890FX, DDR3 1600, Lucid Hydralogix, ATI CrossFireX, 1394a http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13301 זכרונות: DDR3 1600Mhz 3x4GB Corsair Vengeance Triple Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12344 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 2TB 7…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרצתי 3DMark 2011 עם real temp ברקע ואני רואה שדבר ראשון בidle הטמפ' מגיעה ל60 מעלות ובמאמץ הכי גבוה (כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת) היא הגיעה ל85 מעלות!! האם הדבר הזה תקין? (הקירור הוא מה שמגיע עם הנייד ללא תוספת) בנוסף ברקע רץ אנטי וירוס אם זה משנה במשהו מה עליי לעשות? זה אומר שמשהו לא תקין? לצורך העניין המחשב מונח על שולחן ואין משהו שמפריע לפתח האוורור שלו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-