ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני צריך כרטיס מסך וזוג מודולים של זכרונות בשביל משחקים כבדים וכ'ו עד 2K פחות או יותר המערכת שיש לי כיום Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @ 3.20GHz Gigabyte H87M-D3H Kingston 1333 Mhz שני סטוקים של 4G NVIDIA GeForce GTX 550 Ti sandisk ssd plus 480gb Windows 7 Ultimate אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אולי שכחו איזה אפס http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PEF256GSMNUSB
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד חזק ויחסית לא יקר. תקציב : '1000-1200$ מסך 14'' חשוב שיהיה דק. זיכרון :8-16gb לפחות Hdd : 1t כרטיס מסך סבבה (שיריץ gta v ומשחקים חדשים יחסית) * המחשב ישמש בעיקר ללימודים וסרטים. לכן הכרטיס מסך לא צריך להיות כזה טוב אבל שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות. אשמח לקבל המלצות על דגם טוב . ואם מישהו מכיר מקום טוב שמומלץ לקנות ממנו אשמח לשמוע . תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, ניתן לחרוג מהתקציב אם יש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנות ב Visual Studio , והרצת תוכנה 24 שעות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מכיר את המושג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הנה מפרט של מחשב שאני כנראה מתכוון לרכוש, מה אתם אומרים? שווה את הסכום? המחשב ישמש למשחקים כבדים, המרת סרטים/צפיתם, גלישה באינטרנט וכו'. מעבד AMD ATHLON 3000 S-754 64-BIT לוח אם EPOX 8KDA3J S-754 NFORCE 3-250 כרטיס מסך XFX 6800 128MB, DVI זכרון DDR 512MB A-DATA 400 דיסק קשיח 120 ג'יגה- אני לא זוכר של איזו חברה מכיוון שהוא כבר ברשותי ונמצא במחשב הנוכחי מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב, אחרי שנים של ציפייה לדיאבלו 3 סוף סוף זה קורה! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, עדיף כמה שיותר קל (רציתי 12-13 אינצ' אבל הבנתי שזה לא ריאלי - אז לכל היותר 15 אינצ', עדיף פחות). אני עוברת בקרוב לארה"ב, שם גם ארכוש את המחשב, כך שלא חשוב לי השירות בארץ. המחיר מאד גמיש. ברור לי שהבעיה העיקרית היא כרטיסיי המסך, אני לא מבינה בזה דבר, ואמנם יש את רשימת הכרטיסים הנתמכים כאן: http://us.battle.net/support/en/article/video-card-support-for-diablo-iii אבל הכרטיסי מסך שראיתי בלפטופים לא מופיעים, ואין לי מושג כיצד להשוותם למה שכן מופיע. כרטיסי מסך שנתקלתי בהם: lenovo y series: NVIDIA GeForce GT 555M 1GB graphics AMD Radeon™ HD 7690M 1GB graphics dell 15 xps: NVIDIA® GeForce®…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי ;D בקרוב אני מתחיל ללמוד ואני מעוניין לרכוש Netbook ללימודים. אני כרגע מעוניין ב Asus EEE 1005HA (החדש). יש לו אחלה מפרט וסוללה של 10 שעות!!! העניין הוא שאני לא יודע אם זה תזמון טוב לקנות מחשב נייד. הרי בקרוב תושק Windows 7 ואני מניח שיצאו מחשבים חדשים עם ה Windows הזה... השאלה אם לחכות להשקה של ה Windows החדש? האם כדאי לחכות ולקנות Netbook עם Windows 7 כבר? האם הוא יהיה בכלל מותקן על Netbookים? הוא יהיה יעיל כמו ה XP? אשמח לשמוע הצעות... תודה רבה! 8)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב?אינטרנט ואופיס (מחשב ללימודים לא צריך משהו למשחקים) * גודל המסך? 14-15 (עדיפות ל14 אלא אם כן יש ב15 עם משקל נמוך) עדיף שהיה מאט אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיפות לפחות מ2 ק"ג אך אפשר לחרוג קצת מעל ה2 ק"ג אם המחשב שווה את זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות בשימוש אינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה אבל מתכוון להתקין עליו SSD ולהשתמש בכונן בתור כונן חיצוני * כונן אופטי? עדיף לא,סתם מעמיס משקל חשבתי לקנות את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=23089 ולשים לו את הSSD הזה http://ksp.co.il/?uin=23931 כך שבסה"כ הכל יוצא הכל כמעט 4000 שקל חשוב שהמחשב יהיה אמין ויחזיק להרב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רשמתי בכותבת 3000 אבל האמתי שאני מחפש ב-2000, אלא אם יש הצעות ממש ממש טובות בשביל עוד קצת כסף.. אז תאמרו או שהכי טוב, תביאו נניח אחד של מקסימום 2000 ואחד של 2500-3000.. ותציינו לי את ההבדלים והיחס של עלות-איכות.. ואני כבר אעשה החלטה עם עצמי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב משרדי, וזקוק לכוח עיבוד רב, לא עבור משחקים אלא עבור תכנות וניתוחי נתונים כבדים. מה דעתכם על המפרט להלן? האם יש רכיבים שהייתם מחליפים באחרים? https://www.ivory.co.il/build_computer.php?ccfg=5dcec3fcc27ec5dcec3fcc27ed
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם להרכיב מפרט מחשב או לקחת עמדת עבודה מוכנה כמו HP Z230 Workstation. אשמח לקבל את המלצתכם ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג, עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, illustrator וכן הלאה, כל תוכנות הגראפיקה החזקות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD - אשתמש ב EVO 840 5. עד כמ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ומתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע ללא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא עריכה\קידודי וידאו והמרות. בנוסף אפשרות להרצת משחקים כדוגמת CALL OF DUTY, battlefield 3 על רזולציית FULL HD בהגדרות גבוהות. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רזולוציית המסך היא FULLHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא, אבל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצות לגבי מארז וזיכרון (ראו אופציות בהמשך) למפרט הבא, שהינו למחשב למשחקים בתקציב עד 10000 (ממש לא חייב להגיע ל-10K...) CPU: Intel Core 2 Duo E8500 CPU cooler: Thermaltake V1 GPU: SLI של שני Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe הערה: הכרטיס כולל קירור שמוריד את הטמפ' שלו משמעותית, לכן כאן לא צריך קירור נוסף PSU: Antec Quattro 850W Motherboard: (עדיין לא החלטתי סופית) Harddisk: RAID של שני Seagate 500MB ST350032AS מקלדת, עכבר, כרטיס קול ומסך יש לי, אז לא צריך. אוקיי, עד כאן זה היה רק כדי לתת מושג מה אני מרכיב. ולשאלות... 1. מארז: אחד מהבאים, אודה להמלצות (חשוב בעיקר שיהיה אוורור טוב כדי ששני ה-GT לא יטגנו לי את המחשב) (א) Aerocool ExteremEngine 3T htt…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 999 ש"ח Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra 939-pin 1,332 ש"ח A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 592 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 584 ש"ח PowerColor R41A-PD3 PCIe ATi Radeon X700 Pro 128-bit GDDR3 256MB 1,677 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 460 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt 386 ש"ח Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 135 ש"ח Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 69 ש"ח דעתכם. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רצה שאני אברר לו לגבי לפטופ, התקציב שלו 2000 שקל והוא ישתמש בו בעיקר לפייסבוק, אינטרנט בכללי, מוסיקה וleague of legends. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה, league of legends * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב מדי, כל עוד זה גודל סביר ולא משהו קיצוני * רזולוציית המסך? לא חשוב מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא צריך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כלכך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה מדי, כמובן שום דבר קיצוני. מעל 300-400 ג'יגה זה יספיק * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי באתרים בחו"ל ולא מצאתי משהו רלוונטי, מראים שם איך לחבר ל- IDE לדוגמא.. יש לי צורב DVD של מחשב נייד שמת. יש לו חיבור ATAPI והייתי רוצה לחבר אותו לנטבוק לדוגמא, בעזרת חיבור USB. השאלה אם יש מתאם כזה, ואיפה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי נושא דומה, וחיפשתי מתאם בחנויות ולא מצאתי גם כן. מישהו מכיר את הנושא? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ההבדל בין מהירות המעבד תהיה מורגשת בכלל? האם בגלל שהT8100 מיוצר בשיטה יותר יעילה והוא יותר יעיל לפי מה שהבנתי יורגש בהתחממות פחותה? אורך עבודה עם סוללה יותר ארוך? והאם שווה תוספת של 400 ש"ח? האם יש קישור למבחנים בנושאים הללו שעשו לסוגי המעבדים הללו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... אני הולך להחליף תמחשב הישן שלי ואני רוצה להביא אחד חדש...: 1. מה התקציב המקסימלי? 2.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית, תכני HD, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שיעלה כל משחק ברזולוציות גבוהות... * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 19 סאמסונג ולפעמים אני אחבר אותו לLCD 32 של LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי ספורט, יריות וכ"ו... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2436&CatCode=315 ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2557&CatCode=315 האם יש הבדל גדול ביניהם האם המעבד משמעותית יותר חזק מהדגם הזול?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד , אך ורק גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בלימודים בתקציב של עד 5K לצורך צפייה בווידאו 1080P עריכת תמונות ב LIGHTROOM ו PHOTOSHOP, עריכה בסיסית יחסית אופיס ואינטרנט כמובן תכנות, JAVE, פייתון, C ודברים כאלה ואולי גם תוכנות מתמטיקה כמו MATHLAB ודומיהם אחרי שבדקתי קצת והתייעצתי עם אנשים הגעתי לקרב בין דל ללנובו לשניהם יש מפרטים דומים יחסית ללנובו יש TOUCH ששמעתי שיכול להיות מועיל מצד שני שמעתי גם על בעיות אמינות במחשב בגלל הפיצ'ר של המסך המסתובב אשמח לחוות דעת, איזה מחשב עדיף, איזו חברה עדיפה בעיקר מבחינת אמינות, אחריות, שירות לקוחות ודברים כאלה.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אסלח לכם אם תחרגו קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט ופוטושופ קל מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט כל הזמן מן הסתם, פטושופ פעם בשנתיים ומשחקים מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. civilization iv, ומשחקי אסטרטגיה אחרים בעיקר האמת. אולי גם skyrim כשיצא, סתם כי המשחקים מהסדרה הזאת מתאימים יותר למחשב בגלל התוספות שלהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט ל- HTPC בתקציב של עד 2300 ש"ח. נכון לעכשיו מדובר רק על צפייה בסרטים ללא חיבור לכבלים/אנטנה. לא נראה לי שיש למה לעשות לו OC. הטלויזיה הקיימת היא 1366x768, אבל ייתכן שתוחלף בעתיד. אני רוצה להשאיר אופציה להוספה של כרטיס טלויזיה ואולי לשדרוג כרטיס מסך (האם סביר שיהיה צורך???). חוץ מזה, הוא הולך לשבת בסלון ולכן חיפשתי מארז שקט. חוץ מזה, אם כבר מחשב נוסף בבית, אז שיאפשר לשחק CIV5 ב- LAN, ולכן הלכתי על i3 (המשחק תוכנן לרוץ גם על הליבות הגרפיות החדשות של אינטל, בהגדרות נמוכות) הנה המפרט שהגעתי אליו בינתיים (ותודה לכל מי שעזר עם שאלות בסיסיות בת'רד הקודם!): מעבד - i3 530 tray קירור למעבד - Scythe Big Shuriken לוח אם - H55M-D2H או H55M-S2H…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-