ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לקנות לחברה שלי לפטופ התקציב הוא עד 2000 אז כמובן שהאטרקטיביים במחירים האלו זה המיני ניידים כמו Dell Inspiron Mini 1012 Acer Aspire One Asus EeePc 1015P מתלבט בינהם אבל לא יודע כמה הביצועים שלהם יהיו משביעי רצון, לא מחפש מפלצת מהירות אבל גם לא מחשב איטי שיוציא את הנשמה עד שעושה כל פעולה. עוד דבר שמבאס אותי בהם זה המסך הקטן של 10' אם יש המלצה ללפטופ במחיר הזה עם מסך קצת יותר גדול כמו 12' או 13' אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! לפני כמה שבועות בקשתי עזרתכם כאן בנוגע למפרט מחשב ב5K וייעצו לי פה ובפורום אחר לחכות מעט ליציאת המעבדים החדשים והכ.מ של NVIDIA המעבדים יצאו כבר לפי מיטב הבנתי, יש טעם לחכות עוד לכ.מ ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)1366X768 זה מספיק. אם יש אפשרות לרזולוציה גבוהה יותר בתוך מסגרת התקציב - למה לא. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן - אבל באופן כללי הוא לא אמור להיות באמת נייד במיוחד. מקסימום להתנייד בתוך הבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא. זמ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר במחשב לאחי שירוץ על אקס פי ואולי על ויסטה מתישהו.. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים (לא למשחקים ולא ל- OC): אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה.. למשל באייבורי: C2D E7300 G31, GMA 3100, VGA ASUS P5KPL-CM 1X2GB (OCZ PLATINUM) DDR2 800 CL4 EZcool 450W true sataII HDD WD 320GB, 16MB LG DVDRX22 1450 ש"ח המחשב יחובר למסך LG 20.1 אז אולי יהיה כדאי ללכת (בתוספת של 100 ש"ח) על לוח עם יציאה דיגיטלית (כמה זה חשוב באמת??): nForce 630i, GeForce 7100, VGA/DVI/HDMI GIGABYTE GA-73PVM-S2H ולמרות ששני הלוחות מופיעים ברשימת הלוחות המומלצים בפורום זה אני חייב להגיד שאף פעם לא ניסיתי GIGABYTE ובטח שלא צ'יפסט של NVIDIA.. מה יש לכם להגיד בנושא? המחשב האחרון של אחי מלפני 6 שנים :'( …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/eb7rclpu המחשב יהיה עם מסך 22 ומיועד למשחקים בעיקר. מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט, שימוש בסקייפ ובוורד. התקציב הוא 2,500. יחד עם זאת, אני מאמין כי ניתן למצוא מחשב שיענה על צרכים אלו במחיר נמוך באופן משמעותי. אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על מחשב לשימושים אלו.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצתכם למפרט למחשב למטרת משחקים ב - 5K עבור מתנה לילד בן 14. התקציב צריך לכלול מסך וציוד היקפי. אין צורך בתוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעריך שמשחקים עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - שצריך לרכוש גם. סביב 23'…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
Intel מעבד i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte לוח אם Socket LGA1150 KVR16N11-8 - Kingston זיכרון ראם 8GB DDR3 1600MHz Sapphire כרטיס מסך AMD Radeon HD7950 Crucial (SSD) 256GB MX100 Series Seagate כונן קשיח 2TB - 3.5 inch [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]GX900-550 - Antec מארז+ספק כוח Antec GX900 550W Army Edition MidiTower 3x120mm Fans included - Fan controller - USB3.0 Front ports - Dust Filters - With Antec VP-550P Arctic קירור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 Samsung צורב SAMSUNG DVD-RW Burner DELL מסך 24 inch LED AH-IPS - FullHD 1920x1080 resolution [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני שמח להיות פה. זאת פעם ראשונה שלי באתר, אחרי שראיתי את התגובות הכתבות והמסירות לעזור דיי קניתם אותי הייתי חייב להרשם. טוב מספיק עם הליקוקים ... לעבודה עברו 6 שנים מאז המפרט האחרון שעשיתי ודיי איבדתי קשר עם עולם המחשבים ולכן יש הרבה חללים רקים במידע. בזכות אתרים וכתבות הרכבתי מחשב שיענה על הדרישות שלי שהם דיי כלליות (הרצת משחקים באיכות טובה וכל הנלוה מוסיקה סרטים וכו') לכן הצורך בעזרה מאנשים שמבינים ויכולים לייעץ. אחרי כתבות מאמרים וביקור בפורומים דבר אחד הבנתי שיותר משתלם לקנות מחשב הסובב סביב מעבד AMD וnVIDIA לביצועים הגראפים (למרות שאני לקוח של ATI). המפרט להלן מורכב מחוסר החלטיות (השקעה עד 4500 ש"ח בלי מסך): מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core AM2 6000+bo…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אם אפשר להביא משהו עם משמעותי בכל התקציב אז גם טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 ש"ח רק אם זה הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS6 - כבד/פרנסה Cinema 4D R14 - תדיר Illustrator CS6 - כבד/פרנסה Sony Vegas 11 - מזדמן After Effects CS6 - כבד FL Studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי היום מחשב נייד חדש http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9899 אשמח לדעת מה דעתכם עליו אני אישית לא אוהב את המחשבים של HP (אחרי חוויה קשה עם המחשב הקודם) ולכן חיפשתי משהו קצת אחר. אשמח שתגידו לי מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אבקש הצעה למחשב למשחקים, עם דגש על איכות הרכיבים, מכיוון שאני לא מחליף מחשב בתדירות גבוהה (המחשב שלי כרגע בן 5.....) כמו כן ארצה לכלול quad, 8800GT, מינימום 2 ג'יגה זיכרון עם עדיפות ל4 מכיוון שאני רוצה את המחשב להרבה זמן המארז המינימאלי שיכול להחזיק, הרדיסק קטן יחסית כי יש כבר דיי חדש כמו כן אני לא ראיתי באף חנות כרטיס קול של חברת m-audio, אבל אם מישהו יכול לצרף כרטיס מתוצרת חברה זו זה יהיה עדיף רמקולים JBL ומסך 22 תודה לכולם מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 והוא נראה לי כמו אחלה של מחשב. בעקרון אני מחפש מחשב למשחקים עד 4000 שקלים. השאלה האם החברה טובה מבחינת אחריות והאם המחשב יוכל להריץ לי משחקים באיכות גבוהה ואם אפשר לדעת מה היתרונות והחסרונות אני אשמח תודה :-) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX ASUS P5WDG2 WS Professional Intel 975X LGA 775 OCZ 2GB Kit DDR2 1066Mhz PC2-8500 nVIDIA SLI-READY EPP 5-5-5-15 WD Raptor 36.7GB 3.5 10000Rpm 16Mb Buffer SATA II WD360ADFD Western Digital 400GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD4000KS Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe Creative SoundBlaster X-Fi Fatal1ty FPS NEC AD-7173 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X LabelFlash Black Bulk ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File Server No Psu Enermax Liberty 620W Active PFC סה"כ: 15,166 ש"ח מה אתם אומרים האם זה מנצל את התקציב היטב (תקציב של 15K).
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 ושאר המשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-780 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז , מסך , דיסק קשיח (כן SSD למערכת הפעלה ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מאפריל 2008 אבל בשנתיים האחרונות בשימוש רק בסופי שבוע (שייך לבן שלי, החייל, שמגיע רק בסופי שבוע הביתה). הוא רוצה לשדרג את המחשב למשחקים חזקים יותר שהמחשב הזה לא מתאים להם. [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P35-DS3L [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] ANTEC SONATA II 450W [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz [/td] [/tr] [tr] [td] קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] Western Digital 320Gb 16MB AAKS [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את המחשב בישביל כל המחשקים החדשים שעומדים לצאת ב 2011 וכל המשחקים שיש היום החדשים ! מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 - TRAY ₪977 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-US3L ₪495 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪974 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - זמין במלאי ₪330 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪421 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB ₪225 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪341 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד, קל וקטן. הבחירה הראשונה והטבעית שלי היא IBM X40. האם מישהו יודע לספר לי על אלטרנטיבות? חשוב שהמחשב יהיה אמין מאוד, ושהשירות בארץ יהיה מעולה. תודה מוטי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי קנה את הMSI WIND והעביר לי הנייד הישן שלו - 15' של ACER. הTOUCHPAD לא עובד (מסבר שהוא אף פעם לא עבד ואבא שלי פשוט לא טרח לתקן את זה לפני שפגה האחריות - הוא העדיף להשתמש בעכבר בכל מקרה). ניסיתי להתקין דרייברים חדשים אבל שום דבר לא מגיב , לא המשטח ולא הכפתורים של הTOUCHPAD. אני מניח שחייבים להחליף את כל המערך של הTOUCHPAD. מישהו יודע איפה אפשר לבצע כזה תיקון? האם צריך מעבדה מתמחה או שכל מעבדה תדע לבצע החלפה כזאת? וכמה אמור כזה תיקון לעלות לי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט טכני: לוח אם דגם: Intel® GRANT COUNTY 2 סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 300 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16 יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 945 מהירות מעבד: 3.4GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 4 MB אחריות: כל החיים זכרון נפח: 1024MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667MHz דיסק קשיח יצרן: MAXTOR/W.D/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולםםם! אני צריך לקנות מחשב לאיזה ידידה עדיין את האמת לא החלטתי אם כדי שהוא יהיה מבוסס AMD או INTEL כל מקרה צריך זכרונות, מעבד, לוח אם, ספק כוח, מארז וכרטיס מסך אני חושב שאפשר פשוט שיהיה על הלוח כבר ולא צריך הרכבה המחשב נועד רק לאופיס ואינטרנט ולא מעבר לכך התקציב הוא 1400 שקל תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים בתקציב של עד 3K לא כולל מסך, אבל אני כן מעוניין לרכוש רמקולים עם איכות טובה,לא מתוכנן OC בעקרון חשוב לי שמשחקים כמו BIOSHOCח INFINTIE או GTA V ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות, בנוסף ממש חשוב לי מחשב שקט הפעם.. ההעדפה שלי לקנות מאייבורי אני יודע שאין עליהם ביקורות טובות אבל סה"כ זה נוח ויש להם אחריות לטווח ארוך ובסה"כ הייתי מרוצה מההזמנה הקודמת.. תודה מראש רק חשוב לי לציין שהפעם האחרונה שגלשתי פה הייתה לפני 8 שנים כך שאני לא מבין כלום ממה שהולך כיום בשוק . מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל דעה על המפרט הבא: עניתי כאן לפי השאלון: זה מחשב לשימוש משרדי קל בלבד, אופיס ואינטרנט. התקציב הוא 1300, ואם אפשר הייתי חוסך יותר. אוברקלוק קל אולי, אם אפשר בכלל לעשות עם המעבד והזכרון האלה. גרפיקה ושקט לא רלוונטים. הארד דיסק אני מביא שלי מהבית אז לא רלוונטי. הייתי רוצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן בעתיד ושאם חלק או חיבור יהרס תהיה לי אפשרות להחליף (לדוגמה: חיבור אטרנט על הלוח אם נהרס אז אפשר להוסיף כרטיס ethernet pci). הייתי רוצה גם להוציא את מירב הביצועים במחיר הזה. הקירור חשוב, בקיץ המחשב ישב בחדר חם. מעדיף לקנות מksp. אני גר בחולון. שאלה נוספת, אני קורא הרבה תגובות חיוביות שליליות בnewegg ואמזון על ההארד דיסק WD20EFRX למישהו יש נסיון איתו ?…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בין 1500 ל 2000 ש"ח מארז מלא ! עם צורב ו 1.44 ( זה אפשרי ? ) ושלא יהיה סמפרון ! לא סלרון !!!! לא מהזבל הזה אם היה רק DURON 64 BIT הייתי בולע אותו ומלקק את האצבעות ? L2 64 והוא חיה רעה. בכל מקרה...חוות דעת על הלוח הזה של ECS עם צי'פסט Nforce 4 -----> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB379
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-