ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אשמח לחוות דעת והערות על המפרט שבניתי בKSP (לא חייב להיות בKSP). השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, סרטים ופה ושם משחקים לא כבדים במיוחד (Football Manager בעיקר). רצוי שיסחוב באופן סביר יישומים מתמטיים אם אצטרך לעבוד מהבית (MATLAB או R). מעבד: Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box עושה רושם שהתועלת שבi7 לא מצדיקה את התוספת מחיר. לא לקחתי סדרה K כי אני לא מתכוון להתעסק עם OC. מאותה הסיבה נשארתי עם המאוורר של אינטל. אני רואה שהמפרטים המומלצים תמיד כתוב מאוורר אחר, יש בזה תועלת אם לא עושים OC? כמה רועש המאוורר של אינטל וכמה שקטות אופציות לא יקרות מידי אחרות (100-150 ש"ח)? לוח אם: Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI מנסיון עבר שדרוג…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל בבקשה מפרט מחשב למשחקים חדשים יחסית ולעיבוד נתונים בתוכנות CAD. עם המחשב אני צריך מסך ורמקולים, אולם הרמקולים פחות קריטיים מהמחשב עצמו. להלן שאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4.5 אלף שקל, כולל כל הציוד ההיקפי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 5 אלף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, גרפיקה (סולידוורקס), עיבוד נתונים (ANSYS) וכדומה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Solid Works, Ansys, ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בע…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש בארץ נייד 15" או 14" בתקציב של עד 4000-3,500 ש"ח. שימושים: כתחליף למחשב ביתי (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים וכו). מעדיפה מסך מט עם חברה אמינה שנותנת אחריות לשלוש שנים. ראיתי ארבעה דגמים רלוונטיים: 1. Dell Inspiron N5521 IN-RD33-6506 2. Dell Inspiron 3521 I5-3317U HD 8730M 3. Dell Inspiron 5423 14z i7-3517U HD 7570M 6GB (יחיד עם 14") 4. Samsung NP350V5C-S07IL (היחיד שהוא מט) מצ"ב טבלת השוואה ואשמח להתייחסותכם המהירה (אני לא ממש בקיאה במפרטים): http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,21514,21529,21677 בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם, מקום העבודה שלי עתיד לספק לי מחשב נייד והתבקשתי להגיש הצעת מחיר למחשב שאני מעוניינת בו. התקציב המקסימאלי לא ידוע לי (המעסיק מחכה לתשובה ממני כמה זה עולה), וכרגע אני לא יודעת מהו הטווח הסביר. כמובן שהמעסיק ישמח להצעה הזולה ביותר, אבל המחשב חייב לעמוד בדרישות. המחשב יחליף מחשב נייח של המשרד, אך גם ישמש לפרזנטציות במקומות רחוקים (ולכן קריטי שלא יקרוס או יתקע ברגעי אמת מול עשרות אנשים). בשוטף, הוא יעבוד כשמונה שעות רצוף (לרוב עם חיבור לחשמל) וישמש להרצה במקביל של מספר קבצי אופיס ולגלישה באינטרנט (עם מספר רב של טאבים פתוחים 20-30 + יוטיוב, wix). אני עשויה לראות עליו סרט מדי פעם, אבל זה לא קריטי. כיוון שרוב הזמן המחשב יחליף מחשב נייח, יחובר אליו עכבר ואולי מסך נוסף. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שימושים משחקים בינונים גלישה רגילה סרטים חלקים נידרשים .. מעבד. כרטיס זיכרון. כרטיס מסך.לוח אם. כול השאר יש כבר. תקציב 1200 ש'ח אני חשבתי על מפרט כזה מה דעתכם לוח אם M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025 מעבדAthlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz Socket AM3 3.1Ghz Box זכרונות 2GB Kingston כרטיס מסך GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E עם יש משהו לתקן משהו יותר מישתלם במחיר להגיד גג 1300 ש'ח
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים בינוניים (בהמשך ההודעה אפרט ), סרטים ובעתיד הקרוב גם ללימודים.. * גודל המסך? לא חשוב לי כל כך * רזולוציית המסך? רזולציה נורמלית לא חשוב כל כך.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?אם יהיה HDMI זה יהיה מעולה אבל לא קריטי * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 500 GB * כונן אופטי?כן רצוי שיהיה צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף שתיהיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אין העדפה כלשהי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אין משהו ספציפי עכשיו לגב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר ימבה עיונים בהרבה פורומים הבנתי שבשביל לנצל כ. מסך טוב חייבים גם מסך טוב. הפנמתי, קראתי והגעתי למסקנה (כמעט סופית) שאני אקנה את ה-DELL 2007 (עולה בערך 2500 ש"ח). נשאר לי 5500 ש"ח לשאר המפרט. הדרישות שלי מהמחשב (והבקשות מכם): 1. אין כוונה לבצע OC (לא מספיק מבין בזה ובנוסף, דיי עצלן). 2. שיהיה שקט. 2. עבודה מרובה במסמכים. 3. תמיכה ביישומים רבים במקביל. 4. חשוב לי שהמחשב יתמוך במשחקים החדשים ביותר בצורה חלקה. 4.1 אין לי בעייה לרדת כרגע בעוצמה של כרטיס המסך ולהמתין ל-DX10 עוד שנה. חשבתי על X1950PRO או להמתין קצת לדור ביניים בעוד חודשיים. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרישות שלי מהמחשב: גודל מסך: 15.6'' דיסק קשיח: 1T/750GB זיכרון פנימי: לפחות 4GB מותג המחשב: חברה שידועה באמינות שלה (DELL וכו'), וכן ישנה העדפה לאחריות כמה שיותר ארוכה. חנות: TMS,KSP,IVORY,BUG או כל חנות מוכרת עם מוניטין גבוה באיזור ת"א חיבורים: HDMI המחשב מיועד לעבודה שוטפת באינטרנט, אופיס וכו'. אני רוצה מחשב שיוכל לעמוד במולטיטסקינג ושיעבוד במהירות ללא תקיעות. תקציב: עד כ-3500 ש"ח אודה לעזרתכם המהירה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הוא כזה: ASUS "A8N-SLI Deluxe" nForce4 SLI Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU -RETAIL - $269.00 AMD Athlon 64 3200+, 512KB L2 Cache, Socket 939 64-bit Processor - Retail - $215.00 CORSAIR XMS Xtreme Memory Speed Series, Xtra-Low Latency 184-Pin 1GB(512MBx2) - $247.25 DDR PC-3200 w/ Heat Spreader, Model TWINX1024-3200XL - Retail Albatron nVIDIA GeForce 6600GT Video Card, 128MB GDDR3, 128-Bit, DVI/TV-Out, PCI-Express, Model "PC6600GT/128" - Retail - $194.00 אני חושב שהמפרט הוא טוב בגלל שהוא משאיר הרבה אפשרויות פתוחות...כמו להוסיף עוד כרטיס מסך וכולי... אני לא מתכוון ברגע לעשות OC אבל אולי בהמשך...אני כרגע רק רוצה מחשב מהיר שיריץ לי את כל המשחקים הח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000, ניתן לחרוג עד 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? HTPC לניגון סרטים ב-4K עם מעבד תמונה madVR דרך PotPlayer 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ספק כח 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב+ 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעוניין במארז Mid Tower, שחור, איכותי ושקט, בלי RGB 7. האם האם יש צו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני צריך מפרט בעיקר למשחקים, רק קופסה ז"א: מעבד, לוח, זכרונות, קשיח, כ. מסך, מארז וספק אם זה מוזיל אני יכול להרכיב בעצמי תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מחשב ב 4000 שקל עבור מישהו מהמשפחה שלי השימוש: הרבה אינטרנט, קצת משחקים, המון spyware וadware ותזרקו גם כמה וירוסים מדי פעם המפרט שעלה לי בראש: A64 3000+ Abit KV8 Pro סטיק של 512 kingmax DDR400 GF 6600 ועכשיו לשאלות: איך ה 512 של A-data? מה דעתכם על ה GIGABYTE K8NS? ה6600 הוא AGP, נכון? יש כרטיס עדיף ב 800 שקל? (לא 1200.. אהם *6600GT*) התקציב דחוק.. המחשב גם כולל צורב dvd סידירום, מארז, ספק ושאר ירקות
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,אני צריך עזרה להרכיב מפרט למחשב שישמש בעיקר להקלטה ועריכת מוזיקה(שימוש בקיובייס פרוטולוס וכו'),עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה. ברצוני לקנות משחב All -In -One הצורך במחשב כזה הוא הצורך בחיסכון במקום- ובסרבול של הכבלים. ראיתי את IMac החדש שאמור להגיע אוטוטו לארץ ואני חושב על לקנות אותו אך האם ישנם אלטרנטיבות זולות וטובות יותר. חשוב שהמחשב יהיה אמין ויחזיק כ 5 שנים ומעלה. חשוב מאוד שיהיה שקט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד לסכום של 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לתכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגדול המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ומשחקים לילדים קטנים (קומפי) אז למעשה אני צריך מחשב ,מסך ,מקלדת ,עכבר, קומפי,רמקולים והמחשב ירכש מKSP אז אם המפרט יהיה משם זה יעזור. ממש תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה המחשב הנייד הכבד והאנטיקה שלי התפגר סופית. הגיע הזמן לקנות מחליף. אני הולכת הלוך ושוב לפקולטה כל יום חצי שעה בכל כוון אז משקל הוא רלוונטי ולכן אני מבקשת שעדיף נטבוק ולא מחשב נייד (אלא אם כן הוא קל יחסית - המחשב הקודם שלי שקל 3 ק"ג) מצרפת לפי חוקי הפורום את הפרטים: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (divx סטנדרטי ואולי סרטים בyoutube ב- 720/1080p). אין צורך בגיימינג, תכנות או עיבוד גרפי. * גודל המסך? כמה שיותר גדול לתקציב. * משקל רצוי? 1.5 ק"ג נשמע לי סביר, לא צריך להשתגע על כל גרם אם זה מקפיץ את המחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כל דבר שמאפשר 8 שעות ניגון וי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחותי מתחילה ללמוד עוד חודש, וצריכה לפטופ ללימודים. * מטרות המחשב? לימודים לתואר הנדסאי אדריכלות. עבודה עם תוכנות כמו AUTOCAD ותוכנות מידול ועיצוב נוספות. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? פחות קריטי, מן הסתם 1080 יהיה נחמד יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל אני לא מניח שהתקציב יאפשר אולטראבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) משהו סטנדרטי אני חושב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB במינימום. פחות קריטי כרגע סוג הכונן. * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות ב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייח למשחקים לאחי הקטן סכום עד 3000 ש"ח ניתן לחרוג קצת גג עד 3500 ש"ח אני מאזור המרכז. והיכן עדיף לרכוש מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במידה וזה לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בין 200 עד 300 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע כרגע, בטח משחקים חדשים ומשחקי ספורט וגוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש של סטודנטית (כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, סרטים, מיילים). הדרישות הן: אמינות - שלא יתקלקל מהר. אם כבר מתקלקל - אחריות טובה 8GB RAM 128GB SSD משקל עד 1.3 סוללה טובה מסך 13 +- ראיתי את המחשבים של אסוס (Asus ZenBook UX305 ) איך הם? הבנתי שהאחריות שלהם לא טובה, עד כמה? אשמח לקבל המלצות על המחשב הנ"ל (איזה דגם כדאי?), על מחשבים אחרים ועל חנויות שכדאי לקנות מהם. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש והדגש הוא שהמחשב מיועד ללימודים, פחות תוכנות וכו'.. אלא נטו אופיס והרצת דפי אינטרנט ושימוש בvisual studio. הדגש הוא על מהירות ללא תקיעות, זמן סוללה ארוך ומשקל נמוך, כמה שפחות פונקציות שמכבידות על המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -גודל מסך רצוי : 13 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נייד עם מערכת הפעלה ויסטה . הבעיה היא כזאת : אני לא יכול לשמוע צלילי התראה כאשר הסוללה נגמרת . אני מצליח לראות את הבהוב הסוללה אך לא לשמוע צליל. בדקתי את מערכת הקול (sound) היא עובדת. הגדרות התראת הסוללה עובדות טוב בגלל שאני רואה את הבהוב הסוללה ( אך ללא צליל... ) . גם כאשר אני נכנס להגדרות קול ומגדיר צלילי התראה אני יכול לשמוע את הצליל אך לא כאשר זה צריך צריך לפעול. ליש למישהו מושג מה הבעיה ? האם זה דרייבר או איזה חוסר במשהו אחר ? צריך לציין שהמחשב חדש כלומר מספר שבועות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר מפרט ב3500 לחבר כולל מסך הציעו לו את זה מאייבורי מעבדAMD ATHLON64 3000 939 VENICE לוח אם GIGABYTE GA-K8NF-9 AMD939 כ.מסך(MSI GEF'NX6200TC-TD64E(256 זכרון KINGSTON DDR 512M 400MHz דיסק קשיחSAMSUNG SATA 80G7200 8M כונן דיסקטים 1.44 מקלדת מולטימדיה ואינטרנט עכבר לוג'יטק אופטי מסך MAG 17" AH778 שטוח כסוף אני יודע שאף אתר לא יוכל להגיע ב3500 לרכייבים האלו אבל כאן המארז לא מצוין אבל הוא גנרי מאה אחוז הכרטיס מסך גרוע הזיכרון כנראה cl3 המסך עדיף כבר 17'' 786 PF FLAT? mag או 17'' 793 סמסונג יש לכם משהו לארגן ב3500 יותר טוב מהמפרט שלו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, שלום חברים ושיהיה שבוע טוב. אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי לצרכי עבודה יומיומיים. העבודה כוללת בעיקר פיתוח תוכנה (ויזואל סטודיו וכדומה) ושאר ירקות של גלישה באינטרנט מיילים ומה שכולנו עושים. יש לי גם נטייה לעבוד במקביל על הרבה תוכנות אז אשמח אם הזיכרון יהיה בהתאם. חשוב לי להגיד שהייתי מעדיף מחשב נייח חזק - הרי בסך הכל הרבה יותר קשה לפתח על נייד, גם ביצועים וגם סביבת העבודה. אבל לצערי כרגע אין לי משרד קבוע ואני אהיה בנדדיה ככה שהאלטרנטיבה תהיה מחשב נייד. לגבי התקציב - ברור לי שאין גבול, חשוב לי שהמחשב יהיה מספיק חזק לעבודה וישחזיק לי לפחות שנתיים מבחינת הביצועים מול מה שהשוק מציע. אני מוכן להשקיע באזור 4-5 אלף. לא רוצה לעוף על הרכיבים הכי חדשים וחמים בשוק. אין לי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לבנות מפרט עד 4000 שקל ללא חריגות. קודם כל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ומחשב לסטודנט למדעי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:DIABLO3,SC2,ROME2,BF3,SHUGON2,SKYRIM וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן קום כל המפרט הקיים זה: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF D…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-