עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא , ברשותי מסך גיימיניג 32 ״ 144 HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה יפה אבל לא חייב להגזים כדי לא ליצור עלויות גבוהות על נראות 7. האם האם יש צורך לכל…

2. Started by יוספי,

ציטוט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 2000 שח,יש אפשרות אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי בעיקר,אינטרנט,אופיס וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מסך יש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. באסוס ארה"ב יש: https://www.asus.com/us/Laptops/ProArt-StudioBook-One-W590G6T/. אבל באסוס ישראל לא מצאתי. האם יש?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by TheDiesel,

שלום רציתי לקבל ייעוץ לקבל מפרט מחשב אני מעוניין לבנות מפרט שמבוסס על לוח אם Z490 VISION G gigabyte שגם מומלץ ע''י אתר HW ZONE תודה

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by yaniv_scr,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימושי ביתי טוב, לא לגיימינג אבל לא משהו בסיסי מידיי. AMD הוציאו את Ryzen שקיבל מחמאות ביחס מחיר לביצועים. השאלה שלי האם לקחת סיכון ולרכוש Ryzen או ללכת על intel (ה'בטוח'). ואשמח לקבל המלצה ללוח אם לשימוש הביתי. בנוסף, האם כדאי לרכוש כרטיס מסך חיצוני או שמספיק המובנה על לוח האם. תודה מראש

6. שלום לכולם, אני צריך המלצה לנייד קל דק וחזק לסטודנטית. i5/i7 עם מינימום 8GB RAM עדיפות ל- 16GB, עם SSD 256GB ומעלה, מסך 15~ אינצ'. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכני HD. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה לא חייב אופיס. כל השאר אינו רלוונטי. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. המחשב טוען הרבה. אתקין אותו מחדש. אוכל גם אעשה OVERCLOCKING אם אסתדר עם זה. יש לי תחושה שצוואר הבקבוק הוא הכונן הקשיח. האם כדאי להשקיע בכונן SSD עבור מערכת ההפעלה? (כונן הDATA יישאר HDD) אם כן, איזה כונן מומלץ? תודה. נתונים על המחשב כאן:

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by mj23,

משיהו מכיר את המסך הזה איך הוא למשחקים? ואם יש למשיה המלצה על מסך IPS 2K עד אלפיים שקל למשחקים רצוי 27 אינצ

9. Started by אמיר בושרי,

אהלן אני לפני הזמנת מחשב ע"פ מפרט שנבנה עבורי, איך אני בוחר מארז מתאים? יש חברות מומלצות? טווחי מחירים? המליצו לי בחברה 2 מארזים אך ע"פ הסתכלות עליהם ביוטיוב, לא באו לי טוב בעין. :}

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by almog almog,

אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים בעיקר, סרטים, סדרות ומעט תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של Doom ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

11. Started by ORrrr,

1. 6000 שח +- א) לנסות לחסוך ב) חריגה עד 200 שח 2. לצורך תיכנות א) שימוש ב - WebStorm בעיקר. ב) לא מיועד לגיימינג. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך במסך מגע. 5. רמת שקט סבירה. 6. ללא אוברקלוק. 7. כולל מערכת הפעלה. 8. העדפה לרכישה באיזור המרכז, אלא אם כן יש אפשרות לשירות עד הבית. 9. רכישה בשבוע-שבועיים הקרובים. 10. דרישות מיוחדות: 16GB, SSD, מעבד מהדור החדש, סוללה סבירה, מסך 13 או 14. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: כרגע אני עם לנובו יוגה 700 בן שנתיים עם 8 ג'יגה זכרון, 250 ג'יגה SSD, והמחשב לא מספק אותי …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Eyal Golan,

היי אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים. אני מתלבט בין הi5 8400 לבין ה AMD 1700. האם ההפרש במחיר לAMD מוצדק? (ההפרש קצת מצטמצם כי לAMD אפשר לקנות לוח אם יותר פשוט שכרגע אין לאינטל)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אהלן. אני מעוניין לנצל את המבצעים השבוע ולשדרג את המחשב שלי בתקציב של עד 4500. אין צורך בכרטיס מסך כי יש לי את ה GTX1070 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch/destiny/assassin's creed/wolfenstein -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אודה על עזרתכם בחוות דעת על מפרט לגיימר מתחיל. יש לי מספר שאלות- 1. ספק כח - האם מבחינת ביצועים הספק הבא יספיק ויכול להחליף את הספק שבבנדל https://www.tms.co.il/power-supplies/ss500e 2. כרטיס מסך - לא ברור לי ההבדל בין הגרסאות של Gigabyte GTX 1060 6 GB. האם יש עדיפות לדגם אחר על זה שבחרתי? 3. מארז - כיום יש לי Fractal Design עם פילטרים מתפרקים. האם במארז שבחרתי יש פילטרים בחזית, למעלה ולמטה וניתן לנקות אותם (כתוב שהם לא מתפרקים)? 4. זיכרון - ניתן להחליף ב-2 יחידות של https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=16954 נראה אותו דבר רק בלי כיסוי. האם יהיו הבדלים בביצועים? תודה רבה על …

15. 1 - תקציב עד 5 אלף 2 - חריגה מקסימאלית - ללא 3- לנסות לחסוך כל עוד זה לא בא על חשבון האיכות. 4- שימושי המחשב הינם גיימינג וסרטים . משחקים לדוגמא : DBZ Xenoverse 2 , WWE 2k 18 , GTA V 5 - הגדרות גרפיות שיעלו את המשחקים הנ"ל באיכות סבירה . 6 - יש צורך באביזרים נלווים - רמקולים - פשוטים עד 100 ש"ח מקלדת + עכבר אלחוטי עד 150 ש"ח 7 - השקט חשוב - 5 8 - לא מתוכנן אוברקלוק 9 - לכלול מערכת הפעלה אופיס , לא חשוב לי אם מרכיבים או מורכב . 10 - איזור ב"ש והסביבה 11 - לא מתוכנן שדרוג מחשב בעתיד 12 - כמו שנאמר למעלה , מתחיל מאפס בשביל מחשב חדש שישמש לגיימינג ולכן אני מבקש לכלול במחיר ( 4200 ) מסך 24 אינצ' …

16. שאלה

17. Started by Roma bluz,

שלום חברים. לפני שאני ממשיך לקנייה רציתי להתייעץ. מה אתם חושבים על המפרט. המחיר בסביבות העשרייה. לגבי הכרטיס רשת האם כדי להוסיף אחד חיצוני או מה שיש על הלוח אם יספיק. השימושים בעיקר אנימציה ומידול. תודה מארזי מחשב - ATX מארז =CC-9011081-WW]CC-9011081-WW - Corsair - Black Carbide Series® Clear 400C Compact Mid-Tower Case - NPS...[/url] שנתיים אחריות ספקי כח - ATX =CP-9020091-EU]CP-9020091-EU - Corsair - 650W RMx Series™ RM650x — 80PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU...[/url] חמש שנים אחריות מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358220]CM8068403358220 - Intel - i7-8700K Coffee Lake Six cores CPU - 3.7 GHz - Max Turbo Frequency 4.7 GHz - Inte…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k (מספיק?) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר למשחקי FPS - כמו fortnite, PUBG, COD.. לא למשחקים כבדים יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי את המסך Zowie BenQ LED RL2455 גודל 24״. רזולוציה מקסימלית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by TheFly,

מתכנן לקנות מחשב לצרכי גיימינג, תכנות, MATLAB ועריכה גרפית בדו מימד. הכל בשימוש בינוני. יש לי ספק SeaSonic eco 430w 80+ bronze בן שנה, אבל המוכר בחנות אמר שזה "גבולי" למפרט הבא: מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti 4GB DVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX לוח אם Asus Prime Z370-P LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit מארז ללא ספק Antec P8 Tempered Glass Mid Tower צבע שחור אי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by MaidBoxie,

היי, אני מעוניין למכור את מחשב הווינדוס שלי בגללי עברתי לMacBook Pro. כמה שווה המחשב שלי? Asus UX510UX-FI058T 4k Display - 15.6" (16:9) LED backlit UHD (3840x2160) 60Hz Intel® Core™ i7 6500U Processor Windows 10 Pro 16 GB SDRAM NVIDIA GeForce GTX 950M , with 2GB VRAM 1TB 5400RPM SATA HDD 240GB SATA3 M.2 SSD (Installed) Integrated 802.11 AC (WIDI Support) 1 x COMBO audio jack 1 x Type A USB3.0 (USB3.1 GEN1) support display 2 x USB 3.0 port(s) 2 x USB 2.0 port(s) 1 x HDMI 1 x USB Type-C במצב כחדש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קודם כל מעוניין לציין כי בניתי מפרט ראשוני (אני לגמריי חסר ידע בכל הנוגע לבניית מפרטים, כאן מתבקשת עזרתכם :)) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג, אם חייב אז כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LEAGUE, CSGO, אבל פתוח להתאהב במשחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by iMeash,

אהלן, יש לי 3 מפרטים שאני מתלבט בניהם. הבדלים קלים בין 2 מהם חוץ מאחד שכולל מכרטיס מסך טוב יותר וכך גם המחיר. בנוסף המחיר שמצויין עליו (7033) הוא לא מדוייק כי חסר שם אזניות מקלדת ועכבר ככה שהוא יגיע ל 7500. השימושים העיקריים זה גיימינג בינוני. להריץ משחקים כמו PUBG, COD, FAR CRY 5 ודומיהם (לא חובה להריץ על אולטרה אבל שיריץ משחקים גם עוד שנתיים שלוש בערך). אלו המפרטים + המחירים של כל אחד: וזה המפרט עם הכרטיס GTX 1070 תודה רבה לעוזרים.

24. שלום לכולם. רוצה לקנות מחשב למשחקים ולעבודה משרדית. יש לי כבר כרטיס מסך 1060 3GB + דיסק קשיח. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 3,000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי קצת לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית (אינטרנט עם כמה מסכים במקביל, לא משהו רציני). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחק PUBG, CSGO, WOT. -מהי הרזול…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.