עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד : Athlon 64 3200 939 Venice גוף קירור : Zalman CNPS7700 Cu לוח אם: ASUS A8N SLI Deluxe זיכרון : 2 Samsugn 512MB DDR400 x כ.מסך : ASUS Extreme N6600 TD PCIe 256MB מארז : Thermaltake Tsunami VA3000SNA ס.כוח : Thermaltake 430W W00069 דיסק : WD 160G SATA II כונן: DVD סטנדרטי כונן DVD + צורב של Pioneer

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין במפרט לחבר עד 2500 עם חריגה ל2600 ש"ח, לWOW בעיקר ולמשחקים אחרים, חשוב שיהיה מארז ספק וכל שאר רכיבי החומרה, ציוד היקפי לא צריך, תודה. אם ניתן מחנויות SKYPC IQPC או כל חנות אמינה בת"א או רשל"צ.

3. אני מתכנן לקנות מחשב חדש כולל מסך וציוד היקפי בסכום בין 4500 ל5500 זה מחשב לגיימינג. אני רוצה מסך 19 אינץ' דק. תודה

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם פעם ראשונה שאני כותב כאן אני צריך מפרט מחשב המחשב יהיה מיועד למחשקים לא ממש התפרעיות של "גיימר מטורף" אבל משחקים אופיס אימוייל וכול שאר השטויות אז ככה אני חשבתי כבר לקחות קונרו ולא לקחת פנטיום D מה שהוא צריך זה קשיח של 160 גגיה עם ההבדל לא גדול במחיר 50 שח +- אז יותר 1 גגיה זיכרון מאוד רצוי בדואל צ'אנל מארז +ספק טוב ואיכותי כרטיס מסך שעם ההחומדים ירצו להשתגע שיצליח להריץ משחקים בצורה נוראמלית צורב DVD לא צריך פלופי ! ________________________ אז מה יוצא לי ???... חחח לוח אם +מעבד זיכרונות 512מגה כפול 2 אפשר יותר מאוד תלוי במחיר מארז + ספק צורב DVD דיסק קשיח 160 או יותר שוב תלוי במחיר מה עוד ? התקציב 4000

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  5. מצורף תמונה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by LiorZi,

לפני 4 חודשים רכשתי בארה"ב נטבוק מדגם 1215B של חברת Asus, המחשב עשה בעיות בעיקר בטאצ'פד (עכבר) ולאחר 4 תיקונים במעבדה החליטו שאי אפשר לפתור את הבעיה ולכן הוחלט לשלוח לי מחשב חדש. מכיוון שכרגע לחברת רונלייט אין את הדגם הנ"ל (יגיע רק עוד 3 שבועות) הם הציעו לי את ה-1215N. את ה-1215B קניתי בעיקר ללימודים ולהרצת סרטי FULL HD, אפשר לומר שהמחשב לא ממש סיפק את הסחורה. בניגוד למה שטוען היצרן - המחשב לא ממש יכול להריץ סרטים באיכות 1080, יש לא קצת frame lost ב-VIDEO LAN והוידאו ביוטיוב בלתי ניתן לצפייה באיכות 1080. לעומת זאת קראתי קצת באינטרט והבנתי שב-1215N עם כרטיס ION 2 יותר עמיד ברזולוציות גבוהות, אומנם המעבד שלו (D525) קצת פחות טוב מזה של ה-1215B (מעבד E-350). ולשאלתי - מה עדיף…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4063 או שכדאי לקנות את המחשב http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 המחשב מיועד למשחקים GTA , call of dute , משחקי ספורט EA ... pro evolution soccer מוסיקה סרטים וישומי אופיס תודה מראש אלון

8. שלום לכולם! אני בלי המון ניסיון בהרכבה עצמית וכדו'. אני מעוניין במחשב שיפעיל את המשחקים הכי חדשים ברמה כיפית לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות אבל בהחלט שיהיה יפה ומהנה. אשמח להמלצות לשילוב של הרכיבים הבאים: מארז, לוח אם, מעבד, כרטיס גרפי (שהכל ביחד יעלה בערך עד 1,500 ש"ח, אפילו עד 2,000) יש לי כבר ואצרף ולכן לא ארכוש : כונן קשיח, 4 ג'יגה זכרון פנימי, מסך HD, כונן תקליטורים, מערכת הפעלה תודה מראש! רונן

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  9. היי. במחשב תשתמש אדריכלית בעיקר על אוטוקאד 2010 ועל עוד כמה תוכנות קטנות יותר, אך המרכזית תהיה אוטוקאד. הנה אתגר קטן - היא מעדיפה מארז Micro ATX וגם שיהיה שקט. הרכישה תתבצע בפנדה או בנועה, אז אני אשמח לקבל מפרט משם אם אפשר. תודה מראש.

10. שלום לכולם, אני שואל בשביל חבר שמעוניין לקנות מחשב, הוא נמצא כרגע בארה"ב ולכן למה שראלי ומשתלם להביא משם אשמח אם תתנו קישורים לאמזון, כל השאר מחנויות בארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל ללא התפשרות גדולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן ב1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט, משחקים פשוטים יחסית (פרו לדוג'), מוזיקה (Ableton) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אבלטון (Ableton) - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: פרו, פיפא, SON…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום, אני צריך מפרט למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, קצת משחקים ואופיס. המפרט בלי מסך או ציוד הקפי ויש אפשרות לOC התקציב שלי בסביבות ה2200 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  12. שלום לכולם אני מעוניין במחשב ביתי למשחקים תקציב: 1500-2200 שקל לא כולל מסך תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  13. קניתי מארהב דרך חבר : 3800+ (S-939) X2 DUAL ?1Gb 400MHz Corsair (CMX) CL2? X 2= 2gb evga ?7900GT CO 256MB חסר לי לקנות מארז ולוח אם לצורך העניין של השאלה שלי. מה דעתכם על המארז הבא (לגבי אספקת הרעש שלו או השקט שבו?) ולגבי הלוח אם איך הוא למרות שהוא יוצא לי איזה 820 שח מKSP? אני לא בקטע של אוברקלוקינג אז לא למהר להגיב. תודה אה המארז והלוח: HEC Compucase CI-69U6 400W DFI Lanparty UT NF4 Ultra-D s939

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  14. שלום! קניתי מחשב עם מפרט שקיבלתי כאן בפורום וכשהגעתי לקחת אותו נאמר לי שהזכרונות היו תקולים והחליפו לי (על דעת עצמם) לדגם אחר בטענה שבדגם שרציתי יש המון בעיות. הדגם שרציתי היה: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL9 - VALUE : OCZ3V10664GK וקיבלתי 2 יחדות של: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ הייתי צריך להוסיף בשביל זה עוד 35 שקל (למרות שהייתי צריך להוסיף יותר, עשו לי הנחה). השאלה אם זה לא פחות טוב ואם זה מתאים לי. נ.ב. הייתי צריך מפרט לגרפיקה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  15. שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לקנות מחשב חדש שישמש לצרכים שלי מכיוון שהנוכחי שלי איתי כבר זמן רב, ואין ספק - הגיע הזמן לתרום אותו. המחשב סה"כ לשימוש כללי אך יש נקודות ספצפיות שחובה לציין. 1. אני מתעסק באבטחת מידע באופן כמעט יום-יומי. זאת אומרת הרצה של מספר מכונות וירטואליות, תוכנות סריקה וניטור שונות,כמו כן תיכנות ועבודה בסביבות Visual Studio וכד'. 2. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (לא צריך להיסחף, איני גיימר משוגע לדבר - אך בהחלט משחק) כמו כן משתמש באופן תדיר יחסית בפוטושופ. המפרט שהרכבתי, ועליו ארצה חוות דעת (מובן לי שהידע שלכם גדול בהרבה משלי, ועל כן אני זקוק לעזרתכם): מעבד: Intel 2500 Quad Core i5 box מחיר: 845 ש"ח. CoolMaster Hyper TX3 מחיר: 103 ש"ח G…

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  16. . מה התקציב המקסימלי?3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכנות visual studio, office, visual c++, jbuilder תכני HD גרפיקה עריכת תמונות, קול וסרטים משחקים - עדיין לא יודע איזה אבל תלת מימד ומעדיף שירוצו ברזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא בתקציב אבל אשמח לקבל המלצה על מסך מתאים ומומלץ. כרגע יש לי מסך CRT 17 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך במעבד. יש לי מעבד I7-860 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד…

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by AQ King,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיוצאים mafia 3, battlefield 1..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p של דל 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למפרט גיימינג לחבר. התקציב שלו זה עד 7.5K , אבל לנסות לחסוך. התקציב כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מטרות גיימינג בעיקר אבל גם HD ושימוש רגיל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ייקנה מסך של 24-24" רזולוציה של 1920*1080 או 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by House M.D.,

הזמנתי לפטופ מדגם Dell n5010 מחודש מדל האמריקאית (דרך Ezbuyus) עכשיו לפי מה שהבנתי כדי להתקין מחדש את הוינדוס 7 שבא איתו צריך להשתמש בתוכנה מיוחדת של דל ולא מביאים איתו דיסק התקנה רגיל, האם זה כך? אם כן, האם אותה התקנה מחדש תפגע בקבצים שנמצאים במחיצה שעליה מותקן הוינדוס או שהיא רק תשים את הקבצים של הוינדוס הישן בתיקיה windows.old (כמו שקורה כשמתקינים וינדוס בצורה רגילה על מחיצה שבה כבר יש התקנה ישנה). כמו כן האם פעולה זו תפגע בקבצים שנמצאים על המחיצה השניה עם קבצי המשתמש? ואם אני משנה את הגודל של המחיצות (לפי מה שהבנתי במחיצה הראשית יש רק 60GB מקום פנוי ואני הייתי רוצה לשנות קצת את הפרופורציות ולהקטין את מחיצת המשתמש) האם זה יפגע בתהליך ההתקנה מחדש? מצטער על כל השאל…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by barak157953,

אני מחפש מפרט למחשב שיהיה בעיקר בשביל משחקים ואינטרנט אם למישהוא יש מפרט של עד 3500 שקל ולא שקל מעל כי פשוט אין עוד אבל פשוט מושלם כולל הכל הכוונה רק מחשב ללא עכבר רמקולים מסך וכדומה...אך ורק את המחשב ובמקום שממוקם בערך במרכז הארץ תודה

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  21. בהנחה שעושה פעולות בסיסיות כמו אינטרנט וכאלו, קצת תכנות, ומשחקי מחשב מריץ חלונות 8 ולא מריץ איזה VM וכו' יש טעם ליותר מ 8?! כלומר שני סטיקים של 4, ואפילו 4 שהם DDR 3 מהירים, יספיקו? יש בכלל טעם בלקנות יותר כיום?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by Gx2BR,

בבקשה אני צריך את חוות הדעת שלכם על המחשב כי אני לא מבין במחשבים ניידים אז הדעה שלכם מאוד חשובה לי כל מה שאני רוצה לדעת זה שאני קונה מחשב נייד טוב ואיכותי, אני לא מחפש לקנות מחשב ע"מ להריץ עליו משחקים כבדים- בשביל זה יש לי את המחשב נייח שלי. פשוט תגידו לי על-סמך המפרט האם המחשב הזה מהיר ואיכותי ואם יש לו רק S-VIDEO או שיש לו גם HDMI כי אני לא ממש הבנתי. סוג: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor סדרה: TK-57 מהירות: 1.9 GHz סוג צ'יפסט: AMD M690G נפח: 2,048 MB (1,024 + 1,024) מהירות: (667 MHz) סוג זכרון: DDR2 RAM אפשרות להרחבה עד: 4,096 MB כונן: DVD Super Multi (Double Layer) drive נפח איחסון דיסק קשיח: ATA-300 120 GB מהירות דיסק קשיח: 5400 RPM מערכת מעקב אחר תקינות הדיסק…

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  23. היי, אני די סגור על מה שאני רוצה לקנות אבל תמיד כדאי לבדוק ולא להצטער אחר כך. 1090 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz S1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150 370 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 1900 ₪ - * חדש במלאי! * - Sapphire Radeon R9 290 4GB GDDR5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 810 ₪ - Fractal Design Define R4 Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE מחיר סופי: 5245 ₪ אני יודע שהמעבד מיועד לאוברקלוקינג ואני כן מתכוון לעשות אבל עקב תקציב אני אשאר בנתיים עם קירור סטוק ובעתיד שאקנה קירור נפרד אתחיל לעשות את האוברקלוקינג - במילים אחרות, אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג בקירור סטוק. אני כן מחפש איפה אפשר לחסוך בלי לוותר על ביצו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. בוקר טוב, ההורים שלי זקוקים למחשב חדש. הם מוכנים להוציא עד 2000 ש"ח עבור מחשב שיהיה אמין (אני גרה בחו"ל ולכן אין ביכולתי לעזור להורי) ויחסית מהיר, ושיהיה רלוונטי בשנים הקרובות. כל שימושם הוא אינטרנט (פייסבוק, יוטיוב, YNET וכו'), ומדי פעם הם צופים בסדרות או סרטים בסטרימינג. המחשב גם יריץ אופיס. לגבי המסך, מכיוון שהם לא רואים טוב והם לא מרכיבים את המשקפיים שלהם, המסך צריך להיות בין 21 ל23 אינץ'. אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל מהתקציב אבל לא יותר, זה על חשבון תקציב האוכל שלי עדיפות למסך עם רמקולים. חשוב לי כמו שציינתי שהמחשב יהיה אמין ורלוונטי למספר שנים (בסביבות השלוש, זה בהחלט זמן נורמלי למחשב נייח) ועדיף שהאחריות למחשב תהיה לזמן כמה שיותר ארוך ואם תהיה בבית הלקוח. אם לא, א…

25. המחשב מיועד למשחקים, שיכלול גם כרטיס רשת אלחוטי. תודה מראש. עריכה: התקציב יכול לחרוג טיפה לא ביג דיל, אבל זה פחות או יותר הבסיס. עוד כמה דברים שחשבתי שחשוב לציין: * לא חייב הארד דיסק גדול * צריך ציוד היקפי * שהמסך יהיה LCD זהו פחות או יותר, תודה.

• 6 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.