עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Crash5,

שלום לכולם. חבר שלי מתכנן לשדרג את מחשבו הישן ולכן הוא מבקש את עזרתכם בבחירת הרכיבים הבאים: מעבד לוח אםזיכרונות (512MB) מארז התקציב הוא כאמור 1800 ש"ח, והשימושים של המחשב יהיו אינטרנט, סרטים ועריכת מוזיקה. אם יש צורך לחרוג מן התקציב (עדיף שלא) ציינו מדוע כדאי להוסיף עוד כסף. תודה לכל העוזרים ושבוע טוב.

• 32 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. המחשב של HP Pavilion dv6690ej http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5085&catcode=237&AdCat=&parentid=0 המחשב של ‏Gigabyte W566N-DC24M‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5177 אני צריך השוואה ביניהם כי חוץ מהרד דיסק יותר גבוה בHP וזיכרון יעודי של הכרטיס מסך יותר גבוה בGB בלוטוט ומעבד שונה לא ראיתי עוד הבדלים.. ולמה הבדלי המחיר יחסית גבוהים? מה יותר עדיף לי אם המחשב יריץ גם משחקים? תודה. עריכה: מצאתי גם את זה של ג'יגה בייט http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8645 המחיר של זה הרבה יותר נמוך מהHP אבל הוא נראה יותר טוב, מה הקאץ'? הדבר היחידי שראיתי בהבדל של חיסרון זה שיש לו הרד דיסק יותר נמוך ושאין לו בלוטוט. אולי זה בעצם הכי עדיף?

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by noam31,

המחשב מיועד לגלישה ו OFFICE ומעט משחקים קלים מאוד. נראה על פניו עסקה מצויינת עם התמיכה של DELL . מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-bn2450m.htm אם יש מחשבים אחרים באותה רמת מחיר עם יתרונות ברורים אשמח לשמוע.. תודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by XnirX,

שלום רב, מחפש מחשב לחמותי לשימוש משרדי ומשחקים לא עתירי גרפיקה - משחקי אינטרנט\גרפיקה דו מימדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בהכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית\משחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gidonmar,

שלום רב אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי פשוט (לא למשחקים כבדים) שישמש גם לצפייה בסרטים ברזלוציית 1080 התקציב הכולל הוא 2000 שח השאלות שלי: 1. האם לקחת מעבד עם מאיץ גרפי מובנה, האם זה מספיק לדרישות או שחייב להוסיף כרטיס גרפי נפרד? 2. האם יש המלצות לכאלה? 3. האם יש משמעות גם ללוח האם ולצ'יפסט במקרה זה? 3.1 ראיתי את המפרט הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2755 באייבורי, זה יכול להיות טוב? תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  6. Started by gun007,

תיראו אני בסוף קונה מחשב חדש בתקציב של 3500 שקל ^^ יש אפשרות לחריגה של 100 שקל ככה אם זה נחוץ ביותר .. אז המחשב למשחקים כבדים ובניתי לי משהו כזה בערך: ***ואני לא מתכוון לעשות OC*** מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤880 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤380 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤352 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤261 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB PCIe ¤910 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  7. די, נמאס לי להתלבט ולחכות. אני רוצה מחשב חדש! תנו מפרט מתאים לאוברקלוק ול"משחקים כבדים" מבוסס AMD ללא מסך ,כולל DVD וצורב. תודה!

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. היי אני צריך מספר מחשבים, ברמות מפרטים שונות: שניהם אינם משמשים למשחקים, יהיה נחמד אם כן אבל לא יותר מזה. הראשון: ישמש לסביבות פיתוח, כמו כן לעיבוד גרפי קל (עריכת תמונות פרטיות ויצירת ווידאו קל). המחיר הוא עד 4K: מפרט חלקי לדוגמה שהכנתי (גם בעקבות מעבר פה בפורום): מעבד: Core 2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח: GIGABYTE 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E דיסק:‏ WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כמו שאתם רואים אני צריך השלמה למארז, ספק, זיכרון (2GB) וצורב. כמו כן, האם יש לוח אם מקביל ללוח הזה עם כרטיס מסך ONBOARD? וכמו כן הייתי שמח לקבל לינק לאתר שמשווה בטבלא בסיסית בין לוחות אם שונים, אם יש. מצאתי שזה קצת מסובך להשוות בין כל הלוחות אם, האם יש מקום…

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  9. Started by mr_sababa,

שלום וברכה לכל חברי הפורום המדהים הזה. מפרט המחשב הנוכחי: Mainboard : Asus P4SP-MX Processor : Intel Pentium 4 @ 2400 MHz Video Card : ATI Radeon 9600 / X1050 Series Hard Disk : WDC (80 GB) Physical Memory : 768 MB ברצוני להחליף לו לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך , ודיסק קשיח. טיפול 10,000 שכזה. המחשב מחובר קבוע לטלוויזיה ללא מסך נוסף, הטלוויזיה היא lcd 32" HDREADY חשוב לי שהוא ידע לנצל אותה כמו שצריך, במקס' רזולוציה שהיא מאפשרת. המחשב הולך להריץ בעיקר מדיה, אם כי גם משחקים פה ושם חשוב שיעבדו טוב! התקציב: 2000 ש"ח ניתן לחרוג בעוד כ-500 ש"ח אם זה הכרחי. יש צורב במחשב, מקלדת ועכבר אלחוטי, מארז, ספק. פעם הייתי חזק בענייני החומרה, היום הכל מדבר לי סינית. תודה רבה מראש על העז…

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by e-r-a-n,

אהלן, אני מחפש נייד לשימושים רגילים במסגרת ה 4 אלף שקל. גמיש, אם כי אני לא רואה את ההכרח לעבור את הסכום הנ"ל הדרישות הן למסך 15.4", שנתיים-שלוש אחרית, ושיגיע עם מע' הפעלה ( היום כולם מביאים כבר על כונן נסתר? ) ראיתי דגמים של דל, שבדר"כ מעבד 2ג"ה, 2-3ג'יגה ראם ואחרית רחבה. למשל, http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3126&products_id=24514 מחירו 4 אלף, ועונה לדרישותיי. האם קיימים מוצרים עם מעבד מתקדם יותר במסגרת התקציב? אשמח להמלצות שלכם, וכן המלצות למקומות אמינים שמומלץ לרכוש משם את הנייד. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by Avivuzan,

השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים. אין צורך בציוד היקפי, אני אחבר אותו למסך Full HD.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המחיר גמיש. השימושים: אינטרנט ואופיס. אני רוצה שמארז יהיה קטן. אתקין ווינדווס 8.1 ואשדרג ל-10. רצוי שיהיה שקט. מיועד לאימי המבוגרת. אני עוד לא בטוח לגבי האם לקחת SSD. הנה המחשב שהרכבתי. אשמח לשמוע מה דעתכם. האם הרכיבים מתאימים זה לזה? האם הספק מתאים או חזק מדי? האם יש לכם ביקורת על אחד הרכיבים? האם אפשר לשפר משהו? לקחתי מעבד box כי הבנתי שהמאוורר שלו מספיק. האם זה נכון? האם יהיה שקט יחסית? עוד משהו שתרצו לומר? דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 4170 3.7Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81I-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: …

13. קודם כל שלום רב! מחר אני צריך לקנות מחשב חדש והתקציב הוא בסביבות ה3500. אני חיפאי, ומתכוון לנסוע לחנות ולא להזמין דרך האינטרנט, לכן החנות שאני מתכוון לקנות ממנה היא נעה מחשבים. אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך ומיניהם וגם לא צורב. תודה על העזרה והמשך יום נעים.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אין חשיבות רבה למארז, חשוב רק שיהיה יציאה לHD וכרטיס קול טוב עם סראונד. אגב, בחנויות שאתה מרכיב לעצמך את המחשב, אתה מקבל אותו גם עם מערכת הפעלה?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח להצעות ותגובות לגבי הרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הינו 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה אפשרית במידת הצורך, 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לניגון סרטים, מוזיקה ושימושי מחשב כללים (אינטרנט וכו') מתוכנן להיות HTPC, אשמח אם המחשב יוכל גם להריץ משחקים בסיסיים+ אם כי אני לא יודע אילו משחקים אני אשחק עליו כרגע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בשלב זה ציוד היקפי ירכש בנפרד, אשמח להמלצות למקלדת+עכבר שיתאימו למחשב סלוני 4…

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , עריכת וידאו , משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות של אדובי העיקרות : פוטושופ, איילסוט' , לייט רום , פריימיר , אפטר . שימוש תדיר . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

17. שלום לכולם, ותודה מראש על העזרה , אני זקוק למפרט מחשב לחדר ילדים אני מעוניין שהמחשב יהיה מחובר למסך 22" , ושיהיה אפשר לחבר גם ממיר למחשב, ולראות טלויזיה שימושים למחשב - אינטרנט , עבודה עם אופיס , סרטים , עריכת סרטי וידאו ביתיים, וזהו (בלי משחקים) ואם אפשר שלא ירעיש , ז"א שיהיה אפשר לישון בחדר גם שהמחשב עובד.

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by Lahad,

צריך בבקשה עזרה במפרט עד 3500 שקל, המחשב ישמש עבודה כללית במחשב , למידה , עבודה בWORD ,תוכנות למידה, עבודה שוטפת וגלישה באינטרנט,ובעתיד עבודה עם תוכנות גרפיות כנראה. 3500 שקל כשלא צריך ציוד הקפי ומסך עדיפות לקניה בTMS תודה.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  19. במצב רגיל כשסוגרים את מכסה המחשב, גם המסך הרגיל נכבה.. 10x

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  20. Started by hbuskila5,

1.מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, 3D מודלינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solidworks 2015 ו-solidcam 2015 פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by nsheep,

אני מחפש המלצה למחשב לוח תקציב עד 10000 ש"ח, המחשב מיועד לצרכי עבודה ולא למשחקים, אני מתכנן להתקין עליו Visual Studio , מה שחשוב לי שהוא יהיה נייד ונוח.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. Started by eblr,

בסה"כ הצרכים שלנו די בסיסיים. אופיס, קצת תכנות (C, מתל"ב), ואינטרנט. לא קריטי לנו DVD כן חשוב צורב, ואפשרות לכמה משחקים "קלים". אנחנו צריכים ה-כ-ל (מסך, רמקולים, מדפסת), כנראה שבתור מערכת הפעלה נלך על ויסטה. התקציב די גמיש אבל אנחנו לא רוצים להוציא כסף סתם על דברים שלא יוסיפו לנו. נשמח לשמוע המלצות על מקום אמין לצורך הרכישה הזו באיזור ירושלים. ואחרון חביב- האם אתם מכירים במארז אפשרות נעילה של כונני הדיסקים וכפתורי ההפעלה כהגנה מפני ילדים?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  23. לוח אם : ABIT Fatal1ty FP-IN9 SLI - ש"ח750 שח מעבד: Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz 4Mb Box -ש"ח2000 כונן קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID -ש"ח 460(מה זה RAID) זכרון: G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 - ש"ח 600 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 7600 GS 256MB PCI-E - ש"ח 650 צורב: LG DVDRW GSA-H30N SATA - ש"ח 210 אל פסק : EITAN ENGINEERING LINE INTERACTIVE VP625 - ש"ח 300 מקלדת + עכבר: LOGITECH DELUXE CORDLESS DESKTOP - ש"ח 230 * איך המפרט הזה ואיך אפשר לשפר/להוזיל אותו? * איזה מארז +כרטיס טלוויזיה כדי לי לבחור?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום יש לי פה DELL 1520 עם GEFORCE 8600M GT הבעיה היא שמשום מה נדפקו ההגדרות של הכרטיס מסך ובמשחקים שאני מפעיל רואים ריבועים בשחור לבן בחלקים שונים במסך וגם ה- TVOUT הפסיק לתפקד ניסיתי להתקין גרסאות רבות של דרייברים לכרטיס מסך אך ללא הצלחה.. מישהו מכיר את הנושא ויכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  25. שבת שלום אני צריך את עזרתכם השבוע התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים ועבודה מהבית. צריך מחשב שיוכל להריץ את התוכנות כמו שצריך בלי קושי מסויים, המליצו לי על טושיבה וSatellite A300-1LTוToshiba האם הוא טוב בשבילי? יש דברים טובים יותר? תקציב: 5000 סוג התוכנות: פוטושופ, פלאש, אינדיזיין,אילוסטרייטר. תודה מראש, אלירן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.