עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ערב טוב! לא מזמן קנו לי בהפתעה כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti 4GB DVI HDMI DP PCI-E וספק כוח Corsair 550W 80+ VS550 כרגע זה המפרט שלי (מה שמודגש אני צריך להחליף) כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1050 Ti לוח אם: ASUS P8H61-M LX R2.0 מעבד: Intel i-3 2120 ספק כוח: Corsair 550W 80+ אני אשמח לעצות כי אני נוסע עוד מעט לאילת ויתאפשר לי לקנות שם במחיר מוזל.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eran256,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. יש לי קצת לבטים בנוגע למעבד, I5 או I7, אני יודע שנכון לעכשיו אין ניצול של הi7 השאלה היא האם עוד שנה-שנתיים זה ישתנה? השקט חשוב לי, נניח 7 מתוך 10. אין צורך בהארד דיסק רגיל, רק SSD. עדיפות ל16 גיגה זיכרון. אני עושה OC נניח ל4.5 פחות או יותר. רזולוציה 1080*1920. משחקים, אני לא משחק הרבה אבל כשאני משחק אני אוהב שהכל על ההגדרות גבוהות תכנות הוא משהו שעכשיו נכנסתי אליו. יש צורך בחיבור של 5.1 קואקסיאלי או אופטי (מתחבר לרסיבר), ועדיפות לכמה שיותר יצאות USB3. המפרט שאני הרכבתי : מעבד: Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1674 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by galdavid,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת ועכבר (כלול בתקציב). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה ARGB (בכל זאת מחשב לבר מצווה). 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. מחודש אפריל, לא עידכנו את "המפרטים המומלצים". תורידו את החלק הזה מהאתר אם הוא לא פעיל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by מנחם כהן,

אני צריך מחשב לתוכנות גרפיות. מציעים לי או לנובו חדש ב3200 ש"ח כולל מסך 24 אינטש. זה המפרט או מחשב מחודש RAM 8 ,I5 כולל מסך. מה אתם מציעים? האם נצרך לתוכנות גרפיות דוקא המחשב היותר חזק? האם המחשב החדש יחזיק לי כפליים בזמן מן המחודש? ואולי יש עוד פרמטרים?

6. Started by DrShawarma,

מחפש אולטראבוק במחיר הנ"ל. שמתי עין על ה740u3e של סמסונג, אבל אני מתרשם שפחות או יותר לא ממש מוכרים אותו בשום מקום והוא מחכה להאסוול, אבל אלוהים יודע כמה כזה יעלה. האם יש אופציות נוספות? מטרות המחשב? - המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות אופיס וסט התוכנית של אדובי (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור), ומעט תוכנות איזוטריות שהן די כבדות. * גודל המסך? 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? הייתי מעדיף FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי מעדיף מסך מגע, נראה לי שימושי ביותר לווינדוס 8. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא עקרוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא עקרוני,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ofko,

שלום, מצאתי את המפרט הבא למחשב נייד באתר של למיר מחשבים ורציתי לדעת אם הוא טוב. המחיר שהם דורשים עליו הוא 4981 ש"ח. HP PAVILION INTEL CENTRINO 1.4GHZ ZE4907EA Screen : 15" TFT CPU : Intel Celeron M330 1.4GHz VGA : Integrated Intel Extreme Graphics2 Up To 64-MB Modem 56k LAN 10/100Mb HDD : 40Gb Main Memory : 256Mb DDR Optical Drive : DVD-CDRW Combo Drive Weight 3.30kg Battery : Lithium SYSTEM : WIN XP Home Edition, 1 YEAR LOCAL WARRANTY תודה עופר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. * מטרות המחשב: בעיקר עבודה בפוטושופ,עד היום עבדתי עם מחשב של ACER I3 והכל היה סבבה,עד שהתחלתי לעבוד על קבצים גדולים (פוסטרים וכו') והוא התחיל להיתקע ולא אפשר לי להמשיך לעבוד בקצב כזה * גודל המסך: 15.6 , לא משנה מאט או מבריק * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי,אך מעדיף שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI,USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא מבין יותר מדי את ההבדלים בשביל השימוש שלי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: עדיפות למחשבים של HP וASUS ( יש לי אפשרות לקנות אותם במחירים טובים) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: המחשב עתיד להמשיך איתי שנים רבות קדימה,אז שיהיה איכותי ויחזיק שני…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by the_lighting,

צריך מפרט בסכום של כ15 אלף ללא ציוד היקיפי, למחקים כבדים ולOC חייב להיות בו QX9650 כמובן גם לוח שיתמוך בו וזיכרונות מהירים שלא יהוו צוואר בקבוק!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by YTZ,

אהלן, שוב עולה הסוגיה בנוגע לקניית נייד מארה"ב. הצרכים שלי הם כלליים (משרדיים, תכנות וכו'), בתוספת משחקים קלים-בינוניים. גודל מסך עדיף 15.6" עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה אחריות בינלאומית חובה זמן סוללה כמה שיותר ארוך ועדיפות למקלדת מוארת. אני יכול לקנות מחנויות פיזיות ומאתרים: http://www.newegg.com http://www.bestbuy.com http://www.frys.com http://www.tigerdirect.com/ http://www.buy.com/ הנה מחשב לדוגמא: http://www.frys.com/product/7161832?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG ו- http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834131305 בינתיים הכי טוב שמצאתי. עוד אחד: http://www.buy.com/prod/samsung-np700z3ah-14-ultrabook-intel-core-i5-i5-2450m-2-50-ghz-silver/227218435.html?…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eshtul,

בעלים של חנות מחשבים גדולה במנהטן נתן לי הצעת מחיר למחשב שבקישור למטה ב750$ מכיון שאני המדריך של הבן שלו במחנה קיץ ברור שזה נראה מפתה היות והמחיר המקורי הוא קרוב ל1000$ אבל מה לעשות ואני לא ממש מבין בענינים האלה. אשמח אם תאמרו לי האם העסקה משתלמת http://rcsnet.com/www_site/product.cfm?prd=07632LU eshtul@gmail.com נ.ב. דרך אגב רציתי לדעת איך הויסטה רץ על המחשב הזה, עם הגדרות גרפיקה מלאות? חלק? שוב תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Lital Laufgas,

מי שזוכר קניתי u430 של לנובו שנהרס. אחרי זה ניגשתי ל ksp ולא החליפו לי אבל לנובו הביאו לי חדש. הבעיה שגם הוא היה דפוק ואז לקחו אותו לבדיקה ואמרו שגם הוא דפוק. (כנראה שזאת הסיבה שלא מחדשים מלאי מהמחשב הזה). אחרי כל זה היום אני הולכת לקבל החזר מ kSp. כעת אני צריכה מחשב אחר;כרטיס מסך שסוחב סימס 4, זכרון 500 לפחות עם ssd קטן שיאיץ אותו. 8 ראם (אפשר ארבע אם ניתן להרחיב בתוספת תשלום), מעבד i5, מסך 14''.

13. היי כולם אני מתארגן לקניית נייד 15.6, core i7 עם 4-8 ג'יגה זכרון. אשמח לשמוע את דעתכם בקשר למה שקורה היום בשוק כרטיסי המסך לניידים בלי קשר לתקציב. איזה 2-3 כרטיסים הם החזקים ביותר ו\או נותנים תמורה הטובה ביותר למחיר מAMD ומnvidia? בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות באזור המרכז. איך notebookclub? (לא חשוב לי שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה). בנוגע ל KSP, אני לא מת עליחם, אבל הבנתי שהם עובדים עם היבואנים הרישמיים ברוב המקרים (ואז לאחר הקנייה אתה לא קשור אליהם יותר), זה נכון? אשמח לשמוע כל הערה או הארה שיש לכם (כמו למשל: אידיוט, אם אתה רוצה מחשב למשחקים אל תקנה בכלל לפטופ וכו'). שבת שלום גל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מעבד - Core 2 Duo 6600 לוח אם - GIGABYTE 965 chipset זכרון - DDRII KINGSTON 667MHZ דיסק קשיח - WD 250GB SATAII 16MB X 2 כרטיס מסך - GIGABYTE מבוסס 7950GT מארז - Thermal Take swing VB6000BWS ספק - Thermal Take TR2-550W אשמח למצוא משהו שיוזיל את זה קצת.. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אורח עומר
    Started by אורח עומר,

צריך מחשב נייד חזק- מעבד 4 ליבות לפחות, ראם 16 לפחות, נפח זיכרון רצוי 256ssd+tera. דרוש מחשב שיצליח להריץ ביעילות תוכנת סוליד וורקס (להנדסת מכונות), כרטיס גרפי ברמה גבוהה. תקציב- עד 4.5 אלף תודה מראש! עומר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by amirn,

היי, אודה לעזרה למפרט מחשב לדרישות הבאות: תקציב בסביבות 6000 שימושים: תכנות, פוטושופ קבצי RAW גדולים, VIRTUAL MACHINES, קידוד וידאו, מעט עריכת וידאו בסיסית. שקט: סביר - לא קריטי. מארז: נוח להרכבה, מקום לפחות 5 דיסקים + SSD. חשוב: פילטרים נוחים לניקוי למאוררים, USB3 * לא משחקים * OC אולי קל בהמשך. ללא ציוד היקפי. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zvielmen,

מי שקונה (204 פינים) ומוכן לקנות שתים אחד בשבילי שידבר איתי...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי רציתי לקבל חוות דעת על מפרט למחשב משחקים שהציעו לי. ללא כרטיס מסך כי קניתי לפני כמה חודשים את ה8600GTS 512 של BLISS וללא ציוד עיקפי. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤594 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤364 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤387 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD ¤183 hמארז ללא ספק HEC 6A19B ¤206 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W ¤437 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ: 3711¤ המלצות ושינויים יתקבלו בברכה =]

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את מוצרי אדובה כמו פוטושופ, אילוסטריטור ודריימוויבר(לא התוכנות לוידאו) ישמש בעיקר לתיכנות ועיצוב גרפי. מחפש משהו בין 2k ל3k עם עדיפות לחלק התחתון של הסקאלה. לא מחפש משהו לערוך איתו וידאו או לשחק באטלפילד 4. מעוניין במסך 15 אינץ׳. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים דרך הטלוויה. לא משחק עליו. * גודל המסך? 12-13" * משקל רצוי? 1.5-2.2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיהיה סוללה 6 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה יציאת HDMI!! * בלוטות? לא משנה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 160GB * צורב DVD? לא חובה, עם כלול אז סבבה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, אבל אני פתוח להצעות! העיקר שתיהיה חברה טובה ומוכרת. בינתיים חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 מה אתם אומרים??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היום יש הרבה סוגים ותצורות של מחשבים ניידים ואיני מבין איזה מהם טובים וחזקים לתוכנות גרפיקה וצילום. מבקש את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב לשימוש של סטודנטית (כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, סרטים, מיילים). הדרישות הן: אמינות - שלא יתקלקל מהר. אם כבר מתקלקל - אחריות טובה 8GB RAM 128GB SSD משקל עד 1.3 סוללה טובה מסך 13 +- ראיתי את המחשבים של אסוס (Asus ZenBook UX305 ) איך הם? הבנתי שהאחריות שלהם לא טובה, עד כמה? אשמח לקבל המלצות על המחשב הנ"ל (איזה דגם כדאי?), על מחשבים אחרים ועל חנויות שכדאי לקנות מהם. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, מתלבט לגבי מחשב נייד (סטודנט למדעי המחשב - ישמש בעיקר לפיתוח, ולעבדה שוטפת אבל צרך להיות מסוגל להריץ תוכנות כבדות) גודל המסך - רצוי 14", אפשר להתפשר על 13.3", עדיף מאט (לא הכי קריטי). רזולוציה - אין דרישה מיוחדת משקל רצוי- כמה שיותר קל (בטח לא יותר מ-2קג, עדיף עד 1.7-1.8) זמן סוללה - חשוב מאוד, כמה שיותר ארוך (4+) כונן קשיח - SSD, לפחות למעה"פ, רצוי בכלל לא צריך אחריות בינלאומית. הדברים שחשובים ביותר הם משקל קטן,זמן סוללה ארוך, SSD, מעבד טוב פחות חשוב - יכולות גרפיות (אשמח לראות סרטים בצורה טובה, לא יותר), מסך מגע, רזולוציה, וכו' תקציב - 4000-4500 בערך (אם יש משהו ששווה קצת יותר - אפשר גם) חשבתי על VOSTRO 5470, הE330 (אבל הוא לא נראה חזק מספיק), חלק מהlattitude נראים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם. בקורב אני מתחיל ללמוד ארכיטקטורה ולשכור דירה קרוב לאוניברסיטה. לשם כך אני רוצה להתחיל להתנייד. יש למישהו המלצה למחשב נייד טוב בגודל 14 אינטש של DELL עם מעבד טוב וכרטיס מסך טוב? כרגע אני לא כל-כך מוצא מחשב כזה. וחיפשתי בהרבה אתרים. באופן כללי, איפה המקום הכי טוב לחפש? והאם כדאי לקנות מחשב נייד בתאילנד? האם יש דרך להפוך את המקלדת לעברית בארץ אם מביאים מחשב מחו"ל? הבנתי שDELL היא חברה טובה גם באמינות והאיכות של המחשב וגם באחריות בין לאומית. אבל בעיקרון, מה שבעיקר אני רוצה לשאול אתכם זה בנוגע למפרט מחשב ודגם שכדאי לקנות. במה שבעיקר חשוב לי במחשב זה שיוכל להריץ תוכנות גרפיקה ועיבוד. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. להלן מפרט למחשב רב תכליתי (אופיס, סרטי וידאו, משחקים בסיסיים, חיבור לטלוויזיה HDMI), רמת שקט 7-8, לא מעוניין ב- OC חוות דעתכם בבקשה על ההתאמות מעבד (780 ש) Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray ‎ מאוורר למעבד (125 ש) Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 ‎ לוחות אם (530 ש) ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות (310 ש ל- 8GB) DDR3 1333Mhz 2x4GB Kingston דיסק קשיח (245 ש) Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI כרטיסי מסך (830 ש) Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב (120 ש) DVD Samsung SH-S222A DVD±RW x22 Black IDE מארזים (320 ש) Antec Sonata Proto Quiet Mid Tower…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים