ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, יש לי מיני לפטופ של Dell עם מסך 10" ואני רוצה להשתמש בו ברכב בתור GPS אתם מכירים תוכנה של GPS שאפשר להתקין על לפטופ? לגבי האנטנה, אני מתכנן לקנות מדיל אקסטרים אנטנה שמתחברת עם USB הצעות? מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 -7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ברצון .. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני לומד תלת מימד ודו ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ( 3ds max ,maya) התחלתי ללמוד לפני חודשיים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם לפעמים משחק במשחקים כגון CALL OF DUTY -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-25 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש אני צריך מפרט טוב עד 2800ש"ח למטרת גיימינג ועבודה (לא כולל מסך ואביזרים). חשוב: שיהיה מהיר כרטיס מסך טוב מעבד 3Ghz ומעלה זיכרון 4G ומעלה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימאלי- 3,000 ש"ח. א) ניתן לחסוך אם אפשר. ב) חריגה מהתקציב- עד 500 ש"ח. 2. שימושי המחשב- גלישה, אפליקציות ווב למסחר ויישומי Office א) תוכנות מסחר מבוססות WEB- אורדרנט, אורדרנט פרו. בשימוש תדיר. ב) לא מיועד למשחקים. -גודל מסך אופטימלי- 15.6”. -הגדרות גרפיות נמוכות-בינוניות 3. רצויה יכולת להתחבר לעמדת עבודה- docking station. 4. אין רכיב אשר לא נדרש במפרט. 5. רצוי לשמור על פעולה שקטה עד כמה שניתן- 8. 6. לא מתוכנן אוברקלוק . 7. יש לכלול מערכת הפעלה. הגרסה אינה משמעותית אך חשוב שתהיה בעברית. 8. אין העדפה לחנות ספציפית. 9. במהלך השבוע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי ללמוד את שפת התכנות java בבית הספר, וזו השנה השנייה שאני לומד את שפת התכנות c# ויש לי בעיה גדולה והיא שהמחשב שלי וגם המחשב בבית הספר איטיים מאוד. ההרצה לוקחת הרבה זמן, הם כל הזמן נתקעים וקורסים וקשה מאוד לעבוד ככה. לכן חשבתי לעבור למחשב נייד שאני אוכל לקחת לבית הספר ולעבוד איתו... אני באמת צריך מחשב אבל לתכנות, לא משנה לי משחקים או דברים כאלה.. האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב טוב ? נ.ב לא משנה לי אם מהארץ או מחול, שיהיה חברה שאני אוכל לסמוך עליה ושלא יעבור את ה 3000 שקלים אם זה אפשרי ... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המחשב הנייד ThinkPad R50e 1834-9LG ? האם הוא שווה את המחיר של כ 7,500 שקל והאם הוא מתאים לצורכי תיכנות ועיצוב גרפי (לא תלת מימדי כבד)? Original description: P M 715, 512MB RAM, 60GB 4200rpm HDD, 15 XGA(1024x768) TFT LCD, Intel Extreme, 24x24x24x/8x CD-RW/DVD, Modem(CDC), 10/100 Ethernet(LOM), 6 cell Li-Ion battery, WinXP Pro לחץ כאן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y700-series/y700-15-inch/?sb=:000001C9:00015FF4:#SYSTEM VS http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/700-series/700-15-inch/#SYSTEM אני מעצב גרפי ומשתמש גם בתוכנות כבדות כמו אילוסטרייטור, פוטושופ ואפטר אפקטס רציתי לשמוע המלצות בעד או נגד אחד מהדגמים האלו.. לא להתייחס למחירים כי יש לי קופון שמעתי דברים טובים ורעים על ה Y-700 אבל לא שמעתי כלום על ה700. העיצוב של הY-700 קצת מרתיע אותי, אבל על הנייר הוא חזק יותר (כרטיס מסך, עוד ssd) דבר אחרון, מישהו יודע להגיד לי מה הכוונה ב ' PCIe SSD ' ? אני יודע מה זה SSD אבל רוצה לדעת אם יש משמעות ל PCIe (כי זה מה שיש לY-700) תודה ר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המחשב - http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=BOXDC3217IYE-Kit כמה לדעתכם שווה לשלם על מחשב כזה יד שנייה (מחשב חדש עולה מ-1889 ועד 2200 תלוי בחנות)? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך כרטיס מסך וזוג מודולים של זכרונות בשביל משחקים כבדים וכ'ו עד 2K פחות או יותר המערכת שיש לי כיום Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @ 3.20GHz Gigabyte H87M-D3H Kingston 1333 Mhz שני סטוקים של 4G NVIDIA GeForce GTX 550 Ti sandisk ssd plus 480gb Windows 7 Ultimate אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לבנות מפרט לעצמי בסביבות ה-3K - מבחינת תוכנות - הייתי רוצה שהמחשב יריץ בקלות (יחסית)- -מטלאב -ויז'ואל סי -סולידוורקס(תכנה גרפית תלת מימד) -סרטי HD -משחקים כמו NBA,FIFA,Football manager (בצורה טובה) -נכון לעכשיו יש לי מסך 17 אינץ' CRT אבל מתכנן בעתיד(הלא קרוב) לקנות 22 או 24 אינץ'. הרכבתי משהו ניסיוני: אני בעיקר לא נעול על הכרטיס מסך והמעבד- המעבד- האם הוא נותן תורה טובה למחיר ? עדיף E7500? E8*** ? מרובע ליבות ? הכרטיס מסך- יש טעם לשרדג ל-HD4770 או 4830 עם ג'יגה זיכרון או 4850 עם חצי ג'יגה זיכרון? מעבדים INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX 7400BOX ¤ 670.00 1 ¤ 670.00 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 GEP43DS3 ¤ 448.00 1 ¤ 44…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נעזרתי בחבר להכין מפרט ואני רוצה לשמוע מה דעתכם על המפרט, אם הוא יקר מידי מה אפשר להחליף להוסיף לשנות הכל [= מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 זיכרון OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL2.5 DUAL CHANNEL 600 ¤ 2 הארדיסק WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 600 ¤ 1 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX6800 GS TDH pci-e 256mb 1380 ¤ 1 צורב דיוידי NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 280 ¤ 1 מארז Thermaltake Swing VB6000 Silver 420 ¤ 1 ספק Thermaltake W0062RU Silent PurePower 420W V2.0 360 ¤ 1 לוח אם DFI Infinity Ultra סה"כ: ¤ 6950 זה המפרט והמחירים והמחיר הסופי אני אשמח לשמוע תגובות
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש. אני גיימר + עובד בפיתוח, אז חשוב לי שהמחשב יהיה חזק בכל קצוות הספקטרום. עם זאת, ברגע שאני מוסיף כרטיס מסך טוב (הסתכלתי על הgtx 980ti שעולה בארץ 3400!) התקציב של המפרט מרקיע לאיזור ה8000 שקל. זה מעל ומעבר לתקציב שלי כרגע, וגם שמעתי שבחודשים הקרובים ייצא הדור החדש של הכרטיסים שצפוי מן הסתם לשפר בהמון את הביצועים ב4K. אז היה לי רעיון: האם אני יכול לקנות מחשב חזק מכל הבחינות, אבל לקנות את כרטיס המסך בנפרד אחרי כמה זמן מענייני תקציב? בהנחה שאני לא מצפה באמת לשחק בלי כרטיס, רק לעבודה ואינטרנט לבינתיים. המעבד שאני שם עליו עין הוא הi7 skylake 6700k, והבנתי שיש לו integrated graphics סבירים. אין לי …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1INEE1D1ED הדרישות שלי הם בגדול: סרטים, מוזיקה, אינטרנט, משחקים לא כבדים מדי, ובעיקר לפנאי. התקציב הוא זהה למחשב הזה. משהו כמו 4,000 עם אפשרות לחריגה. אשמח אם תעזרו לי, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות מחשב חדש לא מזמן אבל עלה לי הרעיון שאולי שדרוג המחשב יהיה לי יותר משתלם ורציתי לשתף אותכם ולשמוע את דעתכם בנושא. המחשב שלי בן 7-8 שנים. מפרט נוכחי: Intel Core2Duo E8400 3 Ghz OC 3.6 ghz Gigabyte EP43-DS3L 4gb ram 800mhz NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (changed my old HD4850 since it was overheating) 500gb hdd WD sata Antec 300 Corsair 550watt מה שחשבתי זה לקנות את החלקים הבאים: Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6mb L3 cache s1150 - Tray Asus P8z77-M pro LGA1155 core i3/i5/i7, intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI G.Skill 2x4gb ddr3 2400mhz trident x edition dual channel cl10-12-12-31 seagate 2tb barracuda sata 3 st2000dm001 ולהחליף את החלקים הישנים אצלי, כ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון הכל, משחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? 4.…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואני מיתלבט בין שתי הצעות 1. מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות DDR 400 1GB 400MHz Corsair (Value) CL2.5 (512X2) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X550 PCI-E 256MB +TV, DVI כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות On Board 1000 מארזים 2433 ATX MIDI PFC 400W Gray and Blue מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None מחיר 4850 ¤ 2. מעבדי אינטל P4 3.0 Ghz S-7…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן(וחלש ברמות..), ואני רוצה לעשות לו שידרוג רציני ... מהמחשב הישן אני יכול לקחת את הדיסק הקשיח, כונן אופטי אחד, ציוד הקפי, ואם לא תהיה ברירה אז גם את הזיכרות(256MB מלפני בערך 6 שנים...) והמארז(משו ג'נרי עם ספק שאין לי מושג של כמה..) אני לא מתכנן OC בכלל, אך חוץ מזה אני עושה איתו קצת מכל דבר... משחקים, סרטים, קידוד, גראפיקה, משרדי, וכו'... בקשר למשחקים, אני לא צריך משהו חזק במיוחד, אבל חשוב לי שהוא יוכל לתמוך בכל(או לפחות ברוב) האפקטים של DirectX 9c, לא רק בגלל המשחקים עצמם, אלא גם מכיוון שאני מתחיל לנסות לפתח משחקים ..(ב3D) אממ .. התקציב זה 3000+\- עדיף לכיוון המינוס... טוב בקיצור.. חשבתי על משהו כזה: NEC ND-3520AW 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 319.00…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודש הנייד שלי (Dell Inspiron 3421) נפל לרצפה, על הפינה שבין המסך למחשב עצמו... כתוצאה מכך המסך הפסיק לעבוד, אך המחשב עצמו עבד (חובר למסך חיצוני ונבדק)... שלחתי אותו למעבדת Dell, והם טענו שה-connectors שמחברים בין המסך ללוח אם תקולים, ושצריך להחליף אותם... בלי להיכנס יותר מידי לפרטים, המחשב ישב במעבדה שלהם במשך שבועיים מבלי שהם עשו יותר מידי ובגלל הצעות מחיר מבולבלות עבור התיקון, החלטנו להוציא את המחשב ולהכניס אותו למעבדה (פרטית) אחרת... במעבדה השניה טענו כי המחשב כלל לא עובד (המחשב עצמו, לא רק המסך), וכי נוצר קצר בלוח אם, והבעיה כלל לא קשורה ל-connectors. אתמול קיבלתי את המחשב חזרה, וכשהפעלתי אותו שמתי לב שהמאוורר רועש מאוד ומוציא אויר בעוצמה גבוה בהר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, PES14,NBA2K14, משחקים חדשים בכללי.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שהכרטיס מסך יהיה מדהים והכי חשוב מעבד קוואד. בלי היקפי,סלי מסך רק כונן נטו.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הזה מיועד לעבודה משרדית ומעט משחקים מדי פעם. וחשוב שלא ידגיש שהוא "נחנק" תוך שנתיים שלוש. לא מתכנן OC רציני - אולי לשם נסיון : CPU : AMB 2600+ Barton 512 KByte L2 333 MHz BOX [ ¤ 711 ] 1 Motherboard: Asus A7N8X-delux (SATA , dual DDR ) [ ¤ 665 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 502 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 613 ] 1 Video Cards : Asus 9600SE / TD [ ¤ 644 ] 1 סה"כ 3637 ¤ הערות: 1. מישהוא אמר ASUS 2. רוצה לקנות כבר עכשיו 1 GB RAM כדי לא להסתבך בעתיד עם זכרונות לא זהים ל dual DDR 3. עוד מתלבט בקשר לכרטיס מסך הזה שהוא לא משהוא , אבל לא רוצה להוציא 1000+¤ על כרטיס מסך ... …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס בלבד * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: ישמש מזכירה בחצי משרה שתעבוד מהבית. מחשב פשוט וזול שיענה על הצרכים שרשמתי למעלה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם באמת יש צורך אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערוצי טלויזיה ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מחשב עדיף והאם הם שווים את הכסף (המחיר שכתוב ליד השם ולא שכתוב באתר] ASUS Eee PC 1005HA 1921 שקל http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12913 Acer Aspire One Atom N270 1.6GHZ 1GB 160GB 10.1" 1569 שקל http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=414211356&sog=C-PCLaptop
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-