ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי ללמוד את שפת התכנות java בבית הספר, וזו השנה השנייה שאני לומד את שפת התכנות c# ויש לי בעיה גדולה והיא שהמחשב שלי וגם המחשב בבית הספר איטיים מאוד. ההרצה לוקחת הרבה זמן, הם כל הזמן נתקעים וקורסים וקשה מאוד לעבוד ככה. לכן חשבתי לעבור למחשב נייד שאני אוכל לקחת לבית הספר ולעבוד איתו... אני באמת צריך מחשב אבל לתכנות, לא משנה לי משחקים או דברים כאלה.. האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב טוב ? נ.ב לא משנה לי אם מהארץ או מחול, שיהיה חברה שאני אוכל לסמוך עליה ושלא יעבור את ה 3000 שקלים אם זה אפשרי ... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, זה המפרט: Core 2 Duo E6300 1.86 GHZ 1066 MHZ S775 2X1 MB Cache Dfi Infinity 975X /G TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 - קניתי סטיק אחד כי אני משדרג את הזיכרון בקרוב... Western Digital 160GB 7200 RPM 8MB SATA II WD1600JS Leadtek Winfast PX7600GT TDH 256 MB LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מארז COMPUCASE CI-6A19 ספק כח HEC 400W TRT 20/24 PIN סה"כ: 4606 ש"ח, איך? שאלה, הספק הזה תומך במתח ל-PCI-E? תודה מראש,
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי הביא לי את הלפטופ שלו , מסוג HP Pavillion DV6950ej בסיום הפירמוט והתקנת הוינדוס 7 יש לי בDEVICE MANAGER כמה דרייברים שמזוהים ככאלו שלא הותקנו : fingerprint sensor base system device base system device base system device Unknown device את הfinger print sensor הורדתי מהאתר של HP והתקנתי וזה הסתדר. מה עם האחרים? איך אני יכול לפתור את הבעיה? מה הם בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש מפרט: 1. תקציב מקסימלי : 2000 ש"ח א. לנסות לחסוך ב. ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. שימושים עיקריים: תכנות ומשחקים לא כבדים במיוחד, שימוש תדיר א. חובה: visual studio, eclipse ב. חובה: league of legends - כרגע משתמש במסך 17 inch עם רזולוציה מקסימאלית 1280X1024 -הגדרות בינוניות\גבוהות 3. במידה וניתן במסגרת המפרט (אך לא חובה), מסך (אין העדפות ספציפיות) 5. השקט לא הכרחי ~3 6. לא נדרש OC 7. לא חובה מערכת הפעלה, עדיף (אך לא חובה) הרכבה בחנות 8. אין העדפה לחנות, הקנייה מתבצעת באילת (אז המחיר ללא מע"מ) 9. הקנייה (הזמנה) מתכוננת לשישי הקרוב ה19.12.14 10. (לא חובה) חיבורי אודיו מרובים 11. מבחינתי המחשב צריך להחזיק בדיוק שנתיים וחצי מהיום ולהתפגר 12. אי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד בגודל 12 אינץ' עם תחנת עגינה. חשוב מאד - לא מדובר בתחנת עגינה של USB אלא בתחנה קבועה (כמו שצריך).. שמתי עין על ה-Z1-BRAVE של LG אבל בשתי חנויות אמרו לי שאין בשבילו תחנת עגינה (כמו שאני רוצה), אשמח לקבל מידע ממישהו שיודע אחרת.. וכמובן כל פרט על כל מחשב אחר עם תחנת עגינה יתקבל בברכה.. תווווווווווווווווווווווווודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני סוגר\מקפל את המסך האינטרנט נכבה איפה אפשר להגדיר שהאינטרנט ימשיך לפעול בזמן הזה ? מחשב נייד של DELL , וינדוס 7. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד LG R500-UPOCE עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600M GS מהסדרה הדפוקה שהוכרזה ע"י היצרן. LG לא עשתה שום דבר בנידון, ובאתר של NVIDIA מופיע שדרייברים ופתרונות אחרים מועברים ליצרני המחשבים הניידים שיתאימו אותן להנדסת הדגמים שלהם. המחשב עושה בעיות, מתחמם ונתקע לי דווקא בזמנים הכי קריטיים (פריזנטציות וכד').. אין לי שימושים גרפים מיוחדים אז חשבתי לבטל את הכרטיס-מסך (אפילו פיזית אם אפשר).. הנה תיאור לסתירות שקיבלתי ועוד לפני שהעזתי לעשות משהו: ---------------------------------------------------- ב- DEVICE MANAGER ב- SYSTEM DEVICES מופיע שיש לי צ'יפסט מהסדרה 965, ---------------------------------------------------- לפי האתר של אינטל ולפי תוכנת זיהוי אוטומטי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב נייד לעבודה. צרכים: - שימושים: פיתוח לאינטרנט, גרפיקה דו-מימדית. - תוכנות - גרפיקה דו-מימדית (אילוסטרטור, פוטושופ [עריכות קלות יחסית]), עבודה בדפדפנים במקביל, עריכות קוד (ללא קומפילציה). אני יוצא די הרבה לפגישות עם המחשב ולכן הוא צריך להיות: - קל משקל. - עמיד למכות. תקציב: אין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד 10.1" שהשימושים העיקריים שלו יהיו מוזיקה, אינטרנט, יוטיוב וקליפים לפעמים.. התקציב הוא עד 1500 ש"ח.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש עוד הצעות... כרגע חשבתי על זה: מעבד ?AMD Athlon 64 3000+ (S-939) זכרונות DDR 400 512MB A-DATA x2 דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) FLOPPY Teac/SONY 1.44 DVD Recorders NEC 3520A מקלד ועכבר MS Internet + MS Mouse Optical Compucase CI-6AR1 MIDI Tower Case Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB ALBATRON K8X890 PRO II סה"ך 6133 למזומן... שווה??? יש עוד הצעות??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ששימושיו העיקריים יהיו גרפיקה (אילוסטרטור, פוטושופ וכד'), וגיימינג. התקציב הוא עד 5000 גג. מצאתי כמה מחשבים שיכולים לענות לי על רוב הדרישות, אבל תמיד זה מרגיש כמעט. הגעתי למסקנה שהמעבד הכי טוב שאני אקבל במחיר הזה הוא i7-2630QM, כרטיס המסך הוא GT525M . גודל המסך לא משנה כל עוד הוא בסביבות ה-15"-16". נפח הרדיסק 500GB ומעלה. שתי נקודות התורפה הן הכרטיס מסך, ומהירות ההרדיסק. שאלותיי: - לגבי כרטיס המסך, בשביל לקבל כרטיס מסך GT540M, אני אצטרך להעלות את התקציב ל-6000. האם זה קריטי וכדאי? - האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין מהירות הרדיסק 5400 ל-7200? - ושאלה שלישית, חשבתי על אופציה לקנות מחשב עם הרדיסק פחות מהיר (ובכך לחסוך כמה מאות שקלים) ובכסף שחסכתי להוס…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין שתרכיבו מפרט לחבר. הנה כל התשובות לשאלות הרלוונטיות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מעט מאוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים פלאש קלים, ושאר משחקים קלים …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז קיצור קניתי מחשב חדש... וזה המפרט שלו: CPU- Athlon 64bit +3000 939pin CPU Cooler- tt Venus +12 Matherbord- ASUS A8N SLI DELUX Memory- GEIL 512MB DDRAM 400MHZ Video Card- GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-E DDR III + TV OUT HD- WD 160GB 7200RPM SATA 8MB LG DVD X16X48 Floppy Drive 3.5" 1.44MB Case- RAIDMAX SCORPIO 868 Blue 420W
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב כנראה זה המפרט הסופי שלי : אחרי הרבה והמון החלפות מפרטים ועוד בכלל שלפני חודש ההיתי נעול!!! על אינטל אבל הבנתי והפנמתי שעדיף AMD זה המפרט החמוד והצנוע שלי שישמש אותי לשימוש ביתי ביותר גלישה באינטרנט תוכנות לא כבדות משחקים בקושי פה ושמה לא גיימר בכלל שמיעה מוזיקה ומחשב מהיר עכשיו לשאלות ... המפרט שיש לי הוא מעבד ולוח סוקט 939 החדש זה אומר שתיהיה לי תאפשרות לשדרג בעתיד לוח אם מעבד כרטיס מסך זה AGP אז אולי תיהיה בעיה אבל לא מפריע לי כרגע אבל בעיקרון אני רוצה לדעת עם אני יוכל לשדרג ? וכמה שאלות על החלקים קודם על הכרטיס מסך שלי Gigabyte Radeon 9550 GV-R955128D 128Mb 128 bit Bulk Video Card עכשיו אני רוצה לדעת עם זה אותו כרטיס מסך כמו שיש בקי אי ספי Sapphir (ATI) RADEON 9…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים רציתי חוות דעת על מפרט מסויים אשים קישור למטה בסוף, וכן אמלא טופס אם יש לכם מפרט אחר בתקציב שלי שיותר טוב.. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 כולל מסך ומערכת הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כמו FIFA16,FIFA17 אולי דברים טיפה יותר חזקים לא חושב שיותר מזה.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
WD 40GB 7200RPM 299 ש"ח 300W ATX 87 ש"ח Genius LIVE Maker 5.1 Sound Card 92 ש"ח SAMSUNG CDROM x 52 Bulk 120 ש"ח Creative SBS 230 * 68 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 51 ש"ח Viewsonic 17 E70 661 ש"ח הרכבת מחשב + התקנת מערכת הפעלה 260 ש"ח Sapphire Radeon 7000 64MB DDR 246 ש"ח SPIRE HD05040B FlowCooler 76 ש"ח Asus P4S800 SIS 648FX 435 ש"ח Samsung 256MB DDR 400 Original 354 ש"ח Thermaltake Lanparty Xaser-Bag for Midi Tower Cases 142 ש"ח Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 136 ש"ח Intel Pentium 4 2.4GHz E Prescott 1MB 533MHz BOX 789 ש"ח CoolerMaster Aero 4 Lite 92 ש"ח למישו י…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לפני שאני רושם את המפרט אני רק רוצה להוסיף כמה דברים... המפרט הוא ללא OC (לא אוהב ולא רוצה להתעסק עם זה) המערכת בנויה בעיקר למשחקים אך גם לעיצוב ובניית אתרים ועבודה עם הרבה תוכנות וטאבים פתוחים בו זמנית... שימו לב שגם חשוב לי איכות החומרים ולכן שמתי מארז יחסית יקר (גדול מבפנים ובכללי קראתי עליו כמה ביקורות והציונים שלו לא יורדים מ 90) המעבד נבחר בכווה למרות שרבים פה אומרים שהוא לא שווה את ההפשר, החלטתי להמר עליו.. אני אשאיר כמה שאלות בסוף.. מפרט : Core I5 3570 3.4 Ghz 1100 שח Arctic Freeze 13 135 שח Gigabyte H77-DS3H s1155 DDR3 1600Mhz 500שח Corsair XMS 8GB DDR3 1600Mhz CL11 X2 195 שח X 2 = 390 שח Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata3 420שח Sapphire HD…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למפרט מחשב לעריכת וידאו. המחשב צריך להיות עם מעבד i7 זיכרון 8 ג'יגה כרטיס מסך 2 ג'יגה .תקציב עד 7000 עדיפות לכמה שיותר נמוך. אין צורך במסך. רשת אלחוטית.לא כולל מערכת הפעלה ואופיס. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחברבסופו של דבר 4 מסכים לאותו מחשב (במסכים אני רואה בעיקר גרפים). לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. אני אתחיל בשאלה כללית מה ההבדל בין BOX ל OEM והאם זה משנה לי? Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤925 url]http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809'>http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809 האם כדאי לי לקחת את המעבד Q9300 למרות שהוא יקר יותר? האם אני…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בעיקרון מחפש פחות מ1000 ש"ח רק שיהיה עליו 7 ואופיס! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אין לי יותר מדי נסיון בעולם השרתים ואני צריך את עזרת הפורום. החלטנו בקבוצת התוכנה אצלנו בעבודה לרכוש שרת שנוכל לקמפל (gcc) עליו את הפרויקט בהתחברות מרחוק בלי להשבית את המחשבים האישיים שלנו. מדובר על מוצר מאוד מורכב וקומפילציה מלאה לוקחת באזור השעתיים. אני צריך שרת כמה שיותר חזק בתקציב שבכותרת. אין צורך במסך, ציוד הקפי או מערכת הפעלה. אין צורך ביותר מ-4 ג'יגה זיכרון (הסביבה היא 32 ביט) הסדר גודל זה 4 משתמשים שמקמפלים בו זמנית. לא צריך כרטיס גרפי או SSD לא צריך אחסון (500 ג'יגה בהחלט יספיק) - אפשר לשים 2 בשביל RAID גיבוי שקט לא רלוונטי אתגר שאתם לא מקבלים פה כל יום... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי באתרים בחו"ל ולא מצאתי משהו רלוונטי, מראים שם איך לחבר ל- IDE לדוגמא.. יש לי צורב DVD של מחשב נייד שמת. יש לו חיבור ATAPI והייתי רוצה לחבר אותו לנטבוק לדוגמא, בעזרת חיבור USB. השאלה אם יש מתאם כזה, ואיפה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי נושא דומה, וחיפשתי מתאם בחנויות ולא מצאתי גם כן. מישהו מכיר את הנושא? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב- 2000 ש"ח, לא כולל מסך (יכול להגיע עד 3000 ש"ח עם מסך) 2. מטרות המחשב- אני מוריד חומרים בצורה מסיבית מהרשת, ולאחר מכן צופה בסרטים\סדרות (באמצעות טלויזיה LCD שמחובדרת למחשב בכבל S-VIDEO). חוץ מזה אני נהנה לשחק מדי פעם (כשיש זמן) במשחקים. כמובן שאני לא מדבר על המשחקים החדשים ביותר עם הדרישות המטורפות ביותר אלא על משחקים טובים שיצאו בשנים האחרונות. 3. ציוד הקפי- באופן עקרוני אני לא זקוק לציוד היקפי כלל. ישלי מסך CRT 19' שמשרת אותי כבר 5 שנים, עד עכשיו בלי בעיות (טפו טפו). מצד שני אני לא יכול להגיד שלא מפתה אותי לרכוש מסך LCD '22 במיוחד עם ההצעות המפתות שקיימות היום בשוק למסכים שכאלה (LCD 22') במחירים מצחיקים 750-900 ש"ח. השאלה היאמה הקטץ? ממה צריך להיזהר? ועל איזה נ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א)לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 23 INCH FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב. כיום אני משתמשת ב-DELL VOSTRO 1310, הייתי די מרוצה ממנו, אבל האמת היא שהוא מאוד כבד לי והסוללה מאוד חלשה. השימוש העיקרי הוא לימודים רגילים (כלומר וורד, אקסל), מצגות, סרטים, ומעט פוטושופ (ממש לא שימוש כבד בתוכנה). יש לי כמה דרישות: א. גודל מסך - 12-13.3 עדיף 13.3 ב. לא כבד - לא מכירה בדיוק את המשקלים לגדלים האלה, פשוט כמה שפחות כי אני סוחבת אותו הרבה ג. מסוגל להריץ כמה דברים במקביל, אני אוהבת לעבוד במקביל עם כמה תוכנות, מהיר יחסית ד. ממש חשוב - סוללה טובה, שיחזיק כמה שעות טובות עם שימוש באינטרנט ה. חיבורי USB - עדיף 3 ומעלה + חיבור HDMI לטלוויזיה יהיה בונוס מעולה ו. עכבר ומקלדת - שיהיו נוחים ה. אמין - את המחשב הנוכחי לא הייתי צריכה לשלוח לתיקו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-