ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי לאתר של לנובו לא קיבלתי פרטים על הדגם של המחשב הנייד הזה, המחשב לא בשבילי אבל חשוב לי לא להטעות את הבן אדם שהצעתי לו המחיר של המחשב במבצע כרגע עולה כ1395 בKSP. זה פחות או יותר התקציב של הבן אדם ראיתי אותו דגם בRSM ב 1743 שקל. המטרה היא בעיקר גלישה באינטרנט, חשוב לי לדעת זמן סוללה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי 2 מפרטים של מחשבים אחד מהם ישבתי עם חבר והשני מישהו ששמעתי עליו הרבה יצר לי רציתי לדעת מה ההבדלים באיחויות ומה משתלם יותר.. אם יש לכם הצעות לשיפור זה יתקבל בברכה^^ 1. מה התקציב המקסימאלי? -4K-4.5K לא כולל מסך (אם יש הצעות למסכים טובים אז זה יעזור) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -מקסימום ניצול ביחס למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -אפשר לחרוג במידה וזה ישתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -עוד לא התבוננתי במ…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3002. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך PROVIEW בן 3 שנים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד השנה מדעי המחשב ומחפשת מחשב נייד. חשובה לי איכות המסך, שיהיה לפחות 14", כרטיס גרפי סביר, לא להרצת משחקים כבדים (רציתי יותר אבל הבנתי שזה גם עולה הרבה יותר), ומשקל נמוך ככל הניתן. ניתקלתי במחשב הזה- http://www.behatsdaa.org.il/uploads/PDF/LepTop_LG.pdf נראה שהוא דיי תואם את צרכיי,אבל אני לא בטוחה לגבי הכרטיס מסך. חשבתי על תקציב של 3000 והמחשב עולה 3400 אבל אני אוכל להתגמש בגלל המסך והמשקל. מה אתם אומרים? ותודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב מעוניין בלוח אם, מעבד, זכרונות הארד דיסק ומאוורר למעבד בסכום הנ''ל כל זה יחובר למארז שיש ברשותי (cm690) ספק סיסוניק 500 וואט וכרטיס מסך 9800gt 512mb 256bit pci-e תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת: "מחשב נייח למשחקים ותכני HD עד5 k ללא מסך וללא ציוד היקפי אחר" אני מעוניין לקבל המלצה ממביני ענין למפרט מחשב נייח איכותי מהיר ושקט כמה שאפשר עם קירור טוב למשחקים כבדים, תכני HD כבדים, ריבוי יישומים ועוד עד5 k ללא מסך וללא ציוד היקפי אחר 1. התקציב: 5000 ש"ח ניתן לחרוג קצת מהתקציב. 2. השימושים הצפויים של המחשב: המחשב יהיה בשימוש אינטנסיבי למשך שעות מרובות, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות גבוהות, סרטי HD כבדים ,הורדות מרובות, דפדפן עם הרבה טאבים פתוחים, תוכנות פתוחות ברקע וקצת עריכת\המרת סרטים. הציוד ההיקפי שברשותי: מסך (שנקנה לאחרונה): Samsung syncmaster bx2450 24" full HD 1,920 x 1,080. חיבורים HDMIX2, D-sub, audio out הארד דיסק (נקנה מלפני שנה וחצי בערך): WD cavier b…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מבחינתי לוקח מחשב מה"מחשבים במבצע" של KSP, ז"א מפרט מוכן, לא רואה בזה שום בעיה. אבל אני רוצה מחשב בסיסי עם כרטיס מסך חיצוני בסיסי (X570 לAMD\ משהו בסגנון GT430 לNVIDIA), ושהספק יתאים לעסק המשודרג. לכן אני פונה אליכם. אבל בכל זאת, אעשה את זה לפי הספר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייתכן …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי אחרי המון זמן שלא נכנסתי לפורום, שאלה קטנה הביאה אותי לפה. יש ברשותי Dell Vostro 3300 עם הזכרון הזה? איזה זכרון לא יקר (2GB) יתאים לי ל Dual Channel ? תודה מראש, יאן.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר עד 2000 ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית סרטים דרך טלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 CRYSIS 2 SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהה אם מתאפשר אם לא אז בינוני 3. האם יש צורך בצ…
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לתקשורת אינטראקטיבית מתחיל בקרוב שנה ב' בשנה הזאת נתחיל להיכנס לעומק של תוכנות כבדות כמו אפטר אפקטס ונתחיל ללמוד את התוכנה 3D מקס. (ההתמחות שלי תהיה בתוכנה אפטר ולכן המחשב צריך להיות ממש חזק) לכן אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חזק כמה שיותר בתקציב שיש לי - 5000-6000 ש"ח האם אתם ממליצים על מחשב מותג? כמו DELL לדוגמא? האם אתם ממליצים לבנות מחשב עם מפרט שתתנו לי? כמו כן, כרגע אני משתמש במסך לד סמסונג 24 אינץ ומעוניין לרכוש עוד אחד, כדי שאוכל לעבוד עם שניהם, ועל כן אצטרך כרטיס מסך עם שתי יציאות HDMI - כך שאוכל לחבר את שתיהם ולעבוד איתם בצורה האיכותית ביותר. אז כשאתם מציעים לי מפרט תיקחו בחשבון את העניין הזה שאני משתמש בשני מסכים. אשמח לתשובותיכם, מסקנותיכם …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, באתי לפה כי זה נראה לי המקום הכי אמין שאני יוכל לקבל תשובה לשאלתי... קניתי מחשב נייד חדש K53SV-SX318V Asus עכשיו מערכת ההפעלה שהגיעה אם המחשב היא Home Premium. הבעיה שיש לי אם מערכת ההפעלה הזאת היא שאני לא יכול לשנות Display Language.. בחרתי באנגלית אבל אני צריך משתמש נוסף ששפת המערכת בו תהיה רוסית (עבור ההורים שלי). עכשיו השאלה שלי איך אני מתקין win 7 ultimate (אני מעוניין גם לפרמט את המחשב בנוסף גם ככה)? אני יכול פשוט להכניס DVD ולהריץ את ההתקנה? להריץ את ההתקנה דרך הביוס (לשנות את BOOT לDVD ראשון - האם זה יריץ את זה?) או שאני צריך לעשות משהו אחר? בדרך כלל אני לא שואל כאלה שאלות דפ"ר - אבל אני לא רוצה להדפק ללא מערכת הפעלה במיוחד שהמחשב הזה מיועד כמתנה לה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעלה לי על המחשב GTA החדש ( יותר מ IV ) , GTA IV , קרייסיס 2 וכל החדשים מה אתם אומרים על המפרט הזה : מארז + ספק כח מארז מתוצרת IN-WIN הכולל יציאות אודיו ו-USB קדמיות ואחוריות ספק כחHec Win+ 500W 80+ מעבד Intel® Core™ 2 Quad Q8400 2.66GHz מאוורר למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev 2 לוח אם לוח MSI דגם G41M-P28 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח Seagate 500GB SATA3 7200RPM 16MB Buffer זכרון פנימי Kingston/Ceon 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 מאיץ גרפי GPU NVIDIA GeForce GTX550 Ti מסך מחשב Samsung סמסונג 21.5 אינג' כל הפרטים :http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7505&CatCode=398 טופס : מ…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מעבד i5-2500 8GB RAM 1333Mhz לוח Intel H67-CL http://www.landmarkpc.co.za/store/intel-h67clb3-cold-lake-allinone-revb3-intel-chipset-p-6576.html כרטיס מסך gainward gtx 460 768mb דיסק samsung 1TB תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים. BF3 וכל RPGים ואסטרטגיות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 בגודל 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ושישארו גבוהות לזמן ארוך בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות נייד, ואני אשמח לעזרתכם: (זה הנייד הראשון שלי, אז יש דברים שאני לא כ"כ מבין בהם) * מטרות המחשב: תכנות (אני סטודנט למחשבים. דוגמא לתוכנות: visual studio, eclipse, IDA, python interpreter...), אינטרנט, סרטים. אין צורך בכלל במשחקים. אני מתכנן להשתמש בנייד גם בבית אבל גם הרבה בנסיעות באוטובוס, ולכן חשוב שיהיה נוח (למשל: עדיף שמסך לא יהיה מבריק, אבל זה לא חובה). * גודל המסך: לא קטן מידי (כדי שיהיה נוח לתכנת), אבל לא יותר מידי גדול (כדי שיהיה נוח להתנייד). (אני לא נותן מספרים מדויקים כי אני לא כ"כ מבין בזה.) * משקל רצוי: כמה שיותר קל. אני מניח שהגבול הוא 2-2.5 ק"ג (אבל שוב, אני לא כ"כ מבין בזה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן - לפחות 5 שעות. * כונן CD/DVD? …
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש לגיימרים.. תקציב מאוד מאוד גבוה! אני לא יכתוב פה את המחירים(מהסיבה שהמחשב בן כמה חודשים) אבל אני מעוד מעוניין לדעת את דעתכם על המפרט.. היה חשוב לי מאוד לשלב ביצועים מקסימלים ושקט בהתאמה. בעניין של השקט אני לא חושב שבאמת הלך לי טוב.. לא יצא לי לקרוא פה את התוכן יותר מדי ואני מאוד מאוכזב מרמת הרעש של המחשב.. אני ישמח לדעת מה היה עדיף לי לשנות בכדי ליצור מצב של רעש מינימלי. מפרט: AMD Radeon HD 6950 WDC WD1002FAEX-007BA0 ATA Device (931 GB, IDE) OCZ-VERTEX2 ATA Device (51 GB, IDE) מארז Thermaltek Element G Core i7 2600 8GB Ram ddr3 G.skill crosair a70 - קירור למעבד אשמח גם לדעת מהו המארז השקט ביותר שקיים היום ושמתאים למפרט שלי.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שישוחקו הם כמו BATTLEFIELD 3, MASS EFFECT 2 ועוד... רזולוציה מקסימאלית 1920 על 1080. הגדרות גרפיות ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרט…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז אני רוצה לכנות מחשב.. יש לי מפרט שישבתי עליו עם חבר רציתי לשעת עם אפשר לשפר את הדברים עם מחיר סביר המפרט: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 Gainward GeForce GTX 560 1024MB GDDR5 426018336-1824 Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster HAF922 ATX Black Case CoolerMaster V8 CPU Cooler 750W Modular 14cm fan, Active PFC (Retail)
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג במאה ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים של המחשב יהיו: צפייה בתכני HD עבודה על תוכנת SOLIDWORKS(סטודנט לא פרנסה) באופן תדיר משחקים כמו FALLOUT LAS-VEGAS,METRO2133 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה היא 1920*1080 בגודל 23 אינצ'(dell U2311H( -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כ…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים, עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Adobe Photoshop CS5 תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Call of Duty: Black Ops / BF3 / Deus Ex Human Revolution / DCS: A10 / Microsoft Flight Simulator X / Total War Shogun 2 / Call of Duty: Modern Warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב נוכחי: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name Asus P5LD2 SE NVIDIA GeForce 7600 GT Drive #1 - Hitachi HDT721032SLA360 (298 GB) 512MBx2 ddr2 667 1024x2 ddr2 667 ocz מארז טרמלטייק SOPRANO + ספק כח 450W של טרמלטייק. וצורב דיוידי רגיל של LG. המחשב שאני צריך: מחשב לפעולות כלליות, שיהיה מהיר, העיקר הוא העבודה בו, התפעול שיהיה זריז כמה שניתן, הצורך המשני בו זה המשחקים, לא דרוש כרטיס מסך כ"כ רציני.. רק באופן מינורי שיהיה גם נוח ויכול לתפעל בסדר גמור משחקים. כך שבינתיים הכי חשוב זה המעבד עצמו, פחות הכרטיס מסך. לשם כך אני מציב 1500 שקל, מתוך הנחה שאפשר להשאיר את המארז, הספק, צורב דיוידי ואולי אפילו את הכונן קשיח.. זה מה ש…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בזמן האחרון הגיעו אלי תלונות של אנשים שקנו מחשבי HP עם אחריות בינלאומית בחו"ל ומחשבים מייבוא מקביל עם אחריות כנ"ל על יחס לא טוב מצד היבואן בעת מימוש אחריות. מעיקרי התלונות שקיבלתי: 1. לא רק שהיבואן לא שולח טכנאי עד הבית (שזה היה סוג האחריות עד היום), אלא שהוא לא מוכן לקבל לתיקון בנקודת איסוף אלא רק במעבדה הראשית בפתח תקווה. 2. מקלדת תוחלף למקלדת אנגלית, גם אם הגיעה חרוטה בעברית. 3. האחריות היא רק על המטען שהגיע עם המחשב, אם המטען הוחלף בחנות\יבואן לא תינתן אחריות (למרות שמדובר על מטען מקורי). יש להדגיש שהתלונות הגיעו על דגמים ביתיים ועסקיים כאחד. שאלתי מישהו שמתעסק ביבוא מקביל והוא אישר שהיבואן בארץ "עושה שרירים" כדי להקשות על היבוא המקבילי. יש לציין שהדבר כרגע בגדר שמועה…
-
- 16 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
ברשותי לטופ חזק מבחינת חומרה, גדול מסך וכבד, אני מעוניין לשבת ולעבוד על כורסא נפתחת מרופדת, בסרטים אני רואה לפעמים מתקן שניתן להרכיב על הכיסא שניתן להזיז הצידה, או למשוך לעבר החזה, כאשר הלפטופ מונח עליו, כך שנוח לשבת על הכורסא הנפתחת ולעבוד, האם יש דבר כזה בנמצא?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט ומאד קשה לי להחליט בין כמה דגמים אפשריים. (וחייב לקבל החלטה עד מחר בצהריים). מדובר על מחשב לעבודה משרדית, סרטים ואינטרנט (ללא משחקים). התקציב נע בין 700 ל-850$ - איאפשר לחרוג. ואגב, הוא נקנה בארה"ב- כלומר זה חייב להיות כולל אחריות ל-3 שנים. בגדול מחפש 14" i3 או i5 מהסידרה החדשה (sandy bridge), עדיף עם משקל כמה שיותר נמוך (סביב ה-2 ק"ג) עדיף בטרייה ארוכת טווח. עדיף עם כרטיס מסך on board (פחות מתחמם וזולל בטריה). כונן 320 או 500, לא מאד משנה- אם אפשר 7200 זה יהיה נמחד מאד. 4GB של זכרון. אני מתבלט בין: lenovo e420s שיעלה באתר שלהם 731$ והוא פחות מ2 ק"ג- כאשר הבעיה איתו היא הבטריה הלא חזקה Lipolymer 48. lenovo t420 שיעלה 850$ יהיה כבד יותר, אבל עם בטרייה…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-