עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אסיWOW,

מעבד: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX כמות: 1 מחיר: ¤1611 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-Extreme כמות: 1 מחיר: ¤1788 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤389 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤611 זיכרון: G.Skill 6GB DDR3-1600 Tripple Kit (3x2GB) CL9 6GBNQ כמות: 1 מחיר: ¤1448 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤412 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail כמות: 1 מחיר: ¤2735 כונן אופטי: LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer IDE LightScribe Black כמות: 1 מחיר: ¤149 עכבר: LOGITECH MX518 Gaming-Grade Optical Mouse - אחריות 36 חודשים כמות: 1 מחיר: ¤213 רמקולים: LOGITECH X-530 כמות: 1 מחיר: ¤499…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dmitrys,

אני שוקל לקנות מחשב נייד ונושא השירות והאחריות חשוב מאוד בשבילי. לרוב אני רואה תגובות שליליות כי כנראה מי שקיבל שירות טוב מרוצה ולא רץ לספר לכולם, ומי שנדפק כותב על זה כדי להעניש את נותן השירות על השירות הגרוע. אני מסתכל על מחשבים ביתיים זולים בלבד (עד 3000 שקל) של פוג'יטסו, דל וטושיבה. אשמח אם תיתנו חוות דעת בנושא.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני צריך מפרט למחשב בין 1500 ל 2000 ש"ח מארז מלא ! עם צורב ו 1.44 ( זה אפשרי ? ) ושלא יהיה סמפרון ! לא סלרון !!!! לא מהזבל הזה אם היה רק DURON 64 BIT הייתי בולע אותו ומלקק את האצבעות ? L2 64 והוא חיה רעה. בכל מקרה...חוות דעת על הלוח הזה של ECS עם צי'פסט Nforce 4 -----> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB379

4. אהלן מחפש לתחדש במחשב שיריץ הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר. כבר ברשותי ספק כח CROSSAIR 950W וברשותי מארז PHANTOM של NZXT. בבקשה אל תמליצו על i5 2500 אלא אם כן יש לכם איזה שכנוע חדש... בעוד נגיד שנה... יהיו משחקים שייתמכו בהייפרטרדניג ואז מה יעשו הI5 ? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Rיה,

מה שידוע זה מסך 17 שטוח כרטיס מסך 6600 gt לא בטוח איזה יצרן של הכטיס אולי gigabyte מעבד s-939amd 3200 venice core זיכרון 512 אם אפשר אז יותר צורב דיוידי ללא כונן דיסקטים עם מקלדת רגילה ועכבר של מיקרוסופט(ב-40 ש"ח בערך)ולוח אם איכותי והכי חשוב כרטיס קול איכותי (dj)וכל השאר...אם שחכנו ללא רמקולים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אז, המחשב הוא לילדה בת 14 . ניסיתי להתקין לה סימס 3 אבל אני מקבל שגיאה DEVICE 0 , בגלל שאין מאיץ גרפי אני מניח ( למרות שזה עבד בעבר ואני לא מבין איך זה הגיוני) בכל מקרה צריך מחשב נייד פשוט עם מאיץ גרפי סביר שיריץ משחקים ברמת הגראפיקה הזו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by EviLeader,

שלום חברי קהילה. לפני שאפתח בשאלה, המפרט שלי נמצא בפרופיל. היום אני מחזיק בלוח אם יחסית לא משהו שנקרא Gigabyte K8nf-9, בלוח אם הזה אי אפשר להכניס הטסינק מתקבל על הדעת וזה בגלל חוסר מקום באיזור המעבד (את Zalman CNPS 8000 אני לא מצליח להכניס!). הזיכרונות עדיין בDDR1 אולם בתחום הזה אני ממש לא רואה בעיה, ddr2 לא בדיוק הוכיח את עצמו. בתחום המעבד, לדעתי אני יוכל עוד להחזיק אבל זה די קשה.. הכרטיס מסך ממש לא משהו אבל גם איתו אני חושב שאוכל עוד לסחוב. עכשיו, באתי לשאול את דעתכם ואני בטוח שאשמע כאן כמה הצעות. האם שווה לי לעשות את השידרוג עכשיו? אם כן מהו? הרי ב3200 ש"ח לא בדיוק הייתי קונה גם לוח אם גם זיכרון גם מעבד וגם כרטיס מסך.. האם יש צורך בלהחליף ספק? יש לי 400W של RAIDMAX, מה…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. המחשב נרכש כמעט לפני שנתיים, יש לו אחריות עדיין וגם את כל הקופסאות והאריזות שמרתי (מוסיף למחיר??) מעבד Intel i5 4590 3.3Ghz (אחריות עד יוני 2018) קירור למעבד Artic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם GigaByte GA-H97M-D3HL (אחריות עד יוני 2018) זיכרון Corsair Vengeance 2x4GB ddr3 1600MHz (כל החיים) כונן WD Black 1TB (אחריות עד יוני 2021) ספק SeaSonic 620W Bronze (אחריות עד יוני 2021) מארז Antec GX500 עם חלון בדקתי מפרט דומה (אך עדכני יותר כיום) ויצא באזור 2800. המארז, ספק, כונן, קירור עדיין בשוק כיום. להוריד 30% יהיה סבבה לגמרי? אם מוסיף כונן DVD? כמה הוא יוסיף? ועוד דבר, אוזניות steelseries siberia v…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by mrmoti,

הי! מחשב למשחקים, מבוסס AMD, צריך לוח עם FIREWIRE, מעבד, 1 GB זכרון וכרטיס מסך PCI-E תודה מראש!

10. Started by IdoShamriz,

אהלן חברה, ראיתי את הדגם הזה: http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y510p/ והתעניינתי בתצורה בעלת שתי כרטיסי המסך ב SLI. קראתי בכל מיני מקומות באינטרנט שאם שני כרטיסי המסך נמצאים במחשב, אז כרטיס "ברירת המחדל" לא יהיה הליבה הגראפית במעבד, אלא אחד הכרטיסים הללו, דבר שיגרום לאיבוד סוללה בזמן מהיר יחסית. רציתי לדעת אם זה נכון ואם יש איזושהי דרך לנטרל את זה ולגרום למחשב להשתמש בליבה הגראפית כשאני מבקש ובכרטיסי המסך הנפרדים כשאני מבקש. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by omi_n,

היי, מחפשת אולטרה בוק * מטרות המחשב? תכנות והדברים הרגילים (אינטרנט, אופיס, סרטים...) * גודל המסך?13-14 (לא חשוב מט או מבריק) * רזולוציית המסך?לא מבינה בזה מספיק.. משהו טוב * משקל רצוי? עד 1.5 עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , לנובו לא מתחמם , אפשר i5 עדיף i7 חסכתי בשביל מחשב יוקרתי ויפה אבל העיקר שהביצועים שווים את המחיר! (כנראה אר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by shaikap,

היי. אני רואה בקספ שhd ssd בממשק m.2 עולה פחות מhd זהה בממשק sata. בהנחה שלוח האם תומך בm.2, האם יש סיבה להעדיף את הsata? למה במפרטים המוכנים שלהם (ובמפרטים שיצא לי לראות פה בפורום) ממליצים על sata?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט תכני HD עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

14. Started by IdoShamriz,

שלום לכולם לאחרונה התחלתי ללמוד את שפת התכנות java בבית הספר, וזו השנה השנייה שאני לומד את שפת התכנות c# ויש לי בעיה גדולה והיא שהמחשב שלי וגם המחשב בבית הספר איטיים מאוד. ההרצה לוקחת הרבה זמן, הם כל הזמן נתקעים וקורסים וקשה מאוד לעבוד ככה. לכן חשבתי לעבור למחשב נייד שאני אוכל לקחת לבית הספר ולעבוד איתו... אני באמת צריך מחשב אבל לתכנות, לא משנה לי משחקים או דברים כאלה.. האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב טוב ? נ.ב לא משנה לי אם מהארץ או מחול, שיהיה חברה שאני אוכל לסמוך עליה ושלא יעבור את ה 3000 שקלים אם זה אפשרי ... תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרז…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Lock-Dog,

שלום רב. אשמח לעזרה שלכם בהערכת המחשב הבא כיום? יד שניה, נקנה לפני שנתיים. תודה רבה לעוזרים. https://imageshack.com/i/p4hf7puAj

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by אלעד עזרא,

אני מחפש מפרט מתאים למחשב נייח ביתי שנועד לשימוש בוויזואל סטודיו ושיעבוד באופן נוח, ללא גיימינג (אין צורך), איזה מעבד דרוש? כמה זיכרון ram?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. החליפו לי את המסך לאחר שנהרס לגמרי, אבל עכשיו כל פעם שאני לוחץ קלות על דפנות המסך (בפלסטיק השחור שמקיף את המסך), כל הנוזלים בו מתחרבשים (כמו שקורה במחשבונים) ועם המסך הקודם זה לא היה ככה. יש מצב שהייתה שכבת הגנה שהם שכחו לשים או מה? שמו לי ווינדוס HOME PREMIUM בעברית, ואני רגיל לאנגלית. איך ל*****ל אני מחזיר את זה לאנגלית? יש לי קוד מקורי אבל אין לי לא סידי ולא כונן דיסקים דבר אחרון שקורה, זה שהוא לא מזהה כמה שעות נותרו לסוללה. הוא מראה אך ורק את האחוזים שנותרו. מה הולך שם ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ומצאתי שני אנשים שמציעים לי מחשבים שנראים לי דיי טובים, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מי לדעתכם יתפקד יותר טוב.. הדרישות הן גם שיחזיק כמה זמן בעתיד גם שיריץ משחקים ושיתפקד בכללי חלק.. מה דעתכם למי יהיה ביצועים יותר טובים, ולמי זמן סוללה עדיף: Asus G50vt: core 2 dou T9400 Geforce 9800M GS 4GB DDR3 320GB 7200 RPM HP Pavilion Dv6 3125ej: Core i5 460m ATI Mobility Radeon HD 5470 4GB DDR3 500GB 7200 RPM אני יודע שהרדאון 5470 הוא כרטיס מסך לא כל כך חזק וה9800M GS אמור להיות יותר טוב אבל אני מפחד שהמעבד היותר ישן T9400 יצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך והוא לא יוכל לנצל אותו כמו שצריך ושהI5 אולי יהיה עדיף במובן הזה, מצד שני לרדאון יש דיירקס 11 ולג'י פו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yotaman,

הנה מפרט של מחשב שאני כנראה מתכוון לרכוש, מה אתם אומרים? שווה את הסכום? המחשב ישמש למשחקים כבדים, המרת סרטים/צפיתם, גלישה באינטרנט וכו'. מעבד AMD ATHLON 3000 S-754 64-BIT לוח אם EPOX 8KDA3J S-754 NFORCE 3-250 כרטיס מסך XFX 6800 128MB, DVI זכרון DDR 512MB A-DATA 400 דיסק קשיח 120 ג'יגה- אני לא זוכר של איזו חברה מכיוון שהוא כבר ברשותי ונמצא במחשב הנוכחי מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כן כן גם זמנו של המניאק הזה הגיע והשתחררתי... לכבוד המאורע חשבתי לשדרג את המחשב הישן, בו בקושי נגעתי ב-3 השנים האלו, אולי לא למפלצת גרפיקה, אבל כן למשהו שיוכל להריץ משחק חדש וגם מחשקים עוד שנה ככה בלי לעשות בושות. כרטיס המסך שלי עכשיו הוא דווקא קצת יותר חדש מהמחשב (מפרט לא משנה, בואו נגיד שהוא צריך שדרוג): GeForce 7800GT השאלה שלי - האם זה אפשרי רק לקנות את הכל מסביב לכרטיס המסך, או שגם הוא חייב ללכת? בכל מקרה אשמח לקבל הצעות למפרטים עם \ בלי כטיס מסך, לפי מה שנראה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח \ 4000 כולל כרטיס מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, אבל 100-200 שקל זה מקובל 2. מה הם השימושים…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by EyalOnn,

שלום, חשבתי לקנות מחשב חדש לא מזמן אבל עלה לי הרעיון שאולי שדרוג המחשב יהיה לי יותר משתלם ורציתי לשתף אותכם ולשמוע את דעתכם בנושא. המחשב שלי בן 7-8 שנים. מפרט נוכחי: Intel Core2Duo E8400 3 Ghz OC 3.6 ghz Gigabyte EP43-DS3L 4gb ram 800mhz NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (changed my old HD4850 since it was overheating) 500gb hdd WD sata Antec 300 Corsair 550watt מה שחשבתי זה לקנות את החלקים הבאים: Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6mb L3 cache s1150 - Tray Asus P8z77-M pro LGA1155 core i3/i5/i7, intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI G.Skill 2x4gb ddr3 2400mhz trident x edition dual channel cl10-12-12-31 seagate 2tb barracuda sata 3 st2000dm001 ולהחליף את החלקים הישנים אצלי, כ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by DAVIDD,

חבר שלי לא רשום כאן אז ביקש ממני לכתוב כאן הודעה וזה מה שאני עושה תגיבו בבקשה.. 1 DFI Best Bundle For Overclocking NF4 64Bit AMD http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10678&PHPSESSID=49822d3e1a64b33dc9cfa8e4fe636f3e 3,350 ש"ח 1 Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 635 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח 1 Thermaltake Soprano VB1000BNS Black Window 506 ש"ח 1 TAGAN EasyCon TG480-U15 480Watt Active PFC 695 ש"ח 1 Thermaltake Volcano SilentBoost K8 Cpu Cooler A1838 148 ש"ח 1 ViewSonic LCD 19 VX924 3,104 ש"ח 1 Logitech® Media Keyboard …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yarin153,

טעות במיקום הפוסט אפשר לסגור

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by hedBisker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, OFFICE, סרטים, SPSS, וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין עדיפות מיוחדת, מה שיכנס בתקציב המחשב הנייד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? פחות משנה לי.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 8GB RAM, +512SSD+ מעבד i5+ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.