ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
המחשב בשביל אח שלי, בעיקרון הוא מתכוון להשתמש במחשב למשחקי telnet (MUD, אבל אני חושב שיהיה לו יציאות מדי פעם עם NeverWinterNights ודומיו. בעיקרון אלו היסודות של המפרט: Athlon 2400 (גמיש - אבל אל תורידו לו את המהירות יותר מדי כדי שלא ירגיש נחות D:) nForce 2 Mobo (כלשהו) 512 DDR (אפשרי שני סטקים/סטיק אחד - לשיקול דעתכם [אם אין כסף אז אפשר להוריד ל-312...]) WD\Maxtor 7200 80 GB HDD (אם יש תקציב אז לשדרג ל-120) צורב כלשהו - ממש לא משנה המהירות - לא LG כנ"ל לגבי כונן DVD מארז כלשהו - לא ממש משנה איזה, שלא יראה גרוע, לא יקר. [בטווח מחירים הנ"ל - אתם חושבים שניתן להוסיף FanBus? - משהו זול, אבל עם עיצוב יפה.] O/C לא מתוכנן. בתודה, --אבינועם. נ.ב.אם יש משהו לא בסדר לדעתכם בהודעה …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תקציב: 2500 ש"ח ללא מסך ואביזרים נלווים לשימוש משרדי בעיקר וקצת משחקים לא ממש כבדים
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לאח שלי מחשב נייד Dell Inspiron 1100 והוא אמר שהסוללה שלו נגמרת אחרי 20 דקות זה הגיוני? היא לא אמורה להחזיק יותר או שהיא כבר עשתה את שלה? אני לא מבין במחשבים ניידים אז אודה לכם אם תענו לי! תודה!
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב חזק ומהיר, ישמש צלם. עיבוד תמונה, פוטושופ, ושאר התוכנות הגרפיות. הולך לעבוד הרבה שעות ביום. משקל לא כזה חשוב לי, אבל עדיף שלא יעלה על 3 ק"ג. סוללה מעל 4 שעות. (כרגע המחשב מת אחרי שעה) לא כ"כ מבין במהירויות ואיכויות מסך וכרטיסי מסך. אבל ברור לי שאני צריך משהו מתקדם. כרגע המחשב שיש לי מאוד איטי כשאני עובד עם פוטושופ ומנסה לעשות דברים במקביל. תקציב עד 6000 ש"ח. כנראה יקנה בארה"ב. אני רוצה להחליט קודם איזה דגם. אשמח לשמוע חוות דעת על ניידים של אפל. איך המפרט שלהם לעומת מפרטים אחרים שבתקציב דומה. תודה לעוזרים חג שמח לכולם !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 3000+ (S-754) 540 1 540 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK Price Units Total K8-UP-VM800 s754 360 1 360 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Samsung 280 2 560 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E 730 1 730 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 80GB 7200RPM 8MB SATA II 310 1 310 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 450 1 450 Total price 2950 ¤ for payments 12 X 269 ¤ תראו אם תוכלו לבנות משהו יותר טוב ממנו כדי שיריץ משחקים חמודים על LOW וMEDIUM גג וכמובן שיריץ פיפא ואלה על HIGH +יעבוד חלק בתוכנות יעני אייסיקו וורד אינטרנט אודה לכם ותגידו לי האם הלוח הוא תומך …
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, המחשב הישן שלי שכבר אצלי איזה 5 שנים מתחיל לגסוס, ואני רוצה להחליף אותו... בעיקרון הדרישה זה: מחשב עבודה/אינטרט תמיכה ב-2 מסכים וTVOUT יכולת להריץ באופן סביר משחקים חדשים בלי OC אני מנהריה, משהו באיזור זה עדיף מבחינת רזולוציית מסך זה משתנה, כרגע אני עובד עם 2 מסכים במקביל 1 של 1280 על 960 והשני 1440 על 900 או 960 אני לא בדיוק זוכר. תודה רבה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בעבר ניסיתי להתקין וינדוס XP על מחשב נייד של LENOVO (דגם אני לא זוכר) הגדרתי בביוס שיתמוך בIDE הוא עובר את השלב הראשון של ההתקנה מסיים את המאה אחוז ובשלב של אחר כך שהוא צריך להמשיך בהתקנה הוא עושה מסך כחול והפעלה מחדש לפני כשבוע חבר שלי ניסה להתקין מערכת הפעלה על מחשב נייד של MSI, הוא הגדיר בביוס שיתמוך בIDE עשה לו את ההתקנה סיים את השלב הראשון של האחוזים וכשהיה צריך להגיע לשלב השני של ההתקנה הוא עשה לו גם מסך כחול והפעלה מחדש וכל פעם חזר על עצמו מה הבעיה כאן ואיך אפשר לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום רב, אבקש עזרה בבנית מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2-3 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כבדה מקצועית - photoshop, flash professional וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשמתי למעלה, מחשב לעבודה מקצועית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
הייתי שמח לדעת מה דעתכם על 2 הניידים הבאים: GIGABYTE W566N http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2504 לבין HP Pavilion dv5-1179 GIGABYTE נותן כמעט את אותו המפרט כמו הHP.. רציתי לשאול מה דעתכם? ואם יש הצעות לניידים אחרים באותה רמה אני אשמח לשמוע! עריכה: מחפש מחשב נייד בעיקר לכתיבת מוסיקה.. עד 6 אלף שקל. עובד בעיקר עם Cubase, צריך שהיו כמה שיותר חיבורי USB למחשב נייד. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט למדיה סנטר (htpc) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי לבית אופיס ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה (לא חייב) ועם הרכבת מחשב בחנות 8. ה…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איך המפרט הזה ? אני מחפש מחשב חזק לגראפיקה ומשחקים - השימושים שלי / העדפות בנוסף שיהיה "סבבה" גם בשנים הבאות אם יש לכם דרך להפחית את המחיר בלי לפגוע בביצועים או להפך לשפר אותם אני זקוק לכם תודה ! מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤1049 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם Asus P5QL ¤471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 XP ¤414 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996599 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe …
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?8200 נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.קריסיס,GTA IV,ומשחקים כבדים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1080*1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין לגבי קנית המחשב הנ"ל בעקבות המלצות של חבר. רציתי לשאול לגבי ההבדל בין הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239055&db147729=1133427&db1634543=1763302&db1302178=1522153&db1634540=2875906 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחי, סטודנט שאוהב גם לצפות בסרטים במחשב, בתקציב של כ-5,000 ש"ח. מההמלצות כאן צימצמתי את האפשרויות לכמה דגמים של HP, DELL ו-Gigabyte. כיוון שמבחינת חומרה אין הבדלים גדולים, נושא השרות חשוב לי במיוחד (ולכן שלושת שנות האחריות של Dell קורצות לי במיוחד) - מנסיונכם, איזו משלושת החברות נותנת שרות טוב יותר ללקוחות פרטיים בארץ? עד כמה הם מנסים "למרוח" את הלקוח, או שהם מתקנים את הדרוש תיקון מהר וביעילות? האם אני צריך להביא את המחשב ליבואן הרשמי, או כל נציג מכירות יכול לעשות את זה בשבילי? אגב, אחי נמצא במכללת תל-חי, לכן תחנת שרות בצפון (או שרות עד הבית) הוא חשוב במיוחד. תודה מראש, אדם
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HEROES 6, FLIGHT SIMULATOR X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 * 1024 (''19, 3:4) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לכסוך אבל לא על חשבון ביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, תכני HD וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר (כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? התקציב כולל מסך שצריך חיבור HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? דמייני טיסה, פיפא ופרו. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר אז לחסוך יהיה מצוין אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקטנה 100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג סביר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.NBA 2K PES 2012 COD... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש מסך 19 אולי אקנה 22 -לאילו הגדרות…
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב. * שימושי המחשב: אינטרנט, אופיס, קצת סרטים (לא בהכרח HD), וגם מיועד לפיתוח קל של תוכנה (שיריץ בנוחות Visual studio וכד') * גודל המסך - מסך נוח לעבודה * בלוטות: כדאי * כונן DVD: כן * אחריות: 3 שנים * מערכת הפעלה: לא צריך * כל שאר הפרמטרים לא קריטיים עבורי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GTA IV, SkyRim ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
* מטרות המחשב:בעיקר משחקים בינונים-כבדים * גודל המסך:15.6+ * האם נדרש זמן סוללה ארוך:כן, לצורך גלישה באינטרנט/אופיס וקצת סרטים מחוץ לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:יציאת מהכרטיס מסך לטלוויזיה * בלוטות:כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:500GB * כונן CD/DVD? צורב:אם אפשר צורב DVD * כונן Bluray:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:DELL או ASUS חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=15801 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=15605
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ה-Acer Aspire One Cloudbook הוא נייד חלונות אולטרה זול ברוח הכרומבוקים, שיתומחר בכ-650 שח בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/אייסר-ומיקרוסופט-יציעו-לנו-מחשב-נייד-ע/
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום! בקטגוריית המפרטים המומלצים באתר נתקלתי במפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הייתי מעוניין לשמוע מה אתם חושבים עליו, איך הוא יריץ משחקים חדשים ועל אילו הגדרות, ולעוד כמה זמן הוא יהיה רלוונטי. כמו כן אם יש טעם לשדרג את הכרטיס הגראפי (אולי HD7850 - האם הוא מתאים למפרט?). אני יכול לגמש את התקציב לעד 4K אם השיפור משמעותי במיוחד, אבל מעדיף לחסוך. תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, בניתי את המפרט הבא ב-KSP: [TABLE=width: 650] [TR] [TD]קטגוריה[/TD] [TD]פריט[/TD] [TD]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD]31881[/TD] [TD=class: computer]מעבד אינטל[/TD] [TD] Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]32974[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]קירור למעבד Scythe Mugen MAX SCMGD-1000[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]30949[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD]לוח אם Asus Z97-PRO LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]31673[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD]זכרון למחשב Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2400MHz Kit[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]33022[/TD] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD]כרטיס מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אם מפרט מומלץ למחשב נייד שיצטרך להריץ תוכנות תלת מימד בצורה טובה. קצת הסבר, אני סטודנט לאדריכלות ואנחנו משתמשים המון בתוכנות תלת מימד ורנדרינג. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ראיתי את זה נראה מפרט חלומי http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ עם הפנטים d 805 איך אני מקצץ ודוחף גם מסך CRT נחמד???
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-