עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AmiT-AmiRa,

זה המפרט לא הצלחתי להעלות תמונה: http://www.fastup.co.il/images/70293208.jpg 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300, רק אם משפר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. הא…

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by tomerdol,

היי יש לי מחשב נייד TOSHIBA L300 1A6 שהיה מותקן עליו ויסטה. לאחרונה הופיעו הרבה BSOD עד למצב שהווינדוס אפילו לא היה עולה, אז קנינו מחשב חדש. לפני שזרקתי את הישן החלטתי לנסות לפרמט אותו ולהתקין windows 7. הבעיה הייתה שההתקנה נכשלה בשלב הפירמוט של הדיסק (אני לא זוכר כרגע את הודעת השגיאה, אבל אפשר לנסות שוב). אח"כ ניסיתי להתקין לינוקס (opensuse) וגם שם הוא לא הצליח לפרמט. בסוף ניסיתי לפרמט עם active killdisk אבל גם זה לא עבד... כנראה שאיפשהו בדרך הrecovery partition נפגם בגלל שלהדליק את המחשב ולהחזיק את 0 לא עושה כלום, ולצערי אין לי recovery disk... ההעדפה הראשונה שלי, מן הסתם, להצליח להתקין איזושהי מערכת הפעלה, אבל אם זה לא הולך, אז לפחות לוודא שהכונן ריק לפני שאני…

3. שלום, לאח שלי הלך המחשב הרגיל בבית והוא חשב לקנות מחשב חדש אבל בסופו של דבר אבא שלי המליץ לו לקנות מחשב נייד כי בעוד פחות משנה הוא משתחרר מהצבא והוא כבר רוצה מחשב שיהיה לו גם ללימודים. הוא גם רוצה שהמחשב יריץ לו משחקים על הגדרות גבוהות מאוד. כמה בערך צריך להשקיע במחשב נייד בשביל זה? האם המחשב הזה מספיק טוב: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12996 אם לא אז איזה מחשב כדאי לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by elyasaf755,

היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי שBF3 יוכל לעבוד עליו כמו שצריך, גם אם זה יהיה על הגראפיקה הכי נמוכה, אבל שבאמת שהמחשב יחזיק את המשחק כמו שצריך - זה הכי חשוב! המפרט הקיים הוא: לוח אם - ASRock G14C-GS מעבד - Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz זכרון - 2GB RAM DDR2 כ.מסך - Gigabyte GT 220 בנוסף, אני מעוניין גם במערכת קירור יעילה, אבל זה כבר בונוס אם נשאר מהתקציב. וכמובן שהתקציב הוא 900 ש"ח, אפשר לחרוג עד 950 בערך, אבל כמובן שאני מעדיף להוציא כמה שפחות...אז לא חייבים לנצל את כל התקציב... תודה רבה, ושיהיה אחלה יום! -אליסף

• 33 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by Danits1,

1. מה התקציב המקסימאלי? מה שנדרש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יש תוכנת SOLIDWORKS של מהנדסים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך, אמור להשתלב 23 אינץ' של סמסונג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, נוסיף אחר כך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם הא…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by eliavra,

היי אני בונה מדיה סנטר לסלון אין לי צורך ביותר מהכרטיס קול מובנה ויציאת HDMI אז בתחום הזה אני לא צריך כרטיסים מיוחדים העיצוב של המארז צריך להיות יפה הבעיה שלפי דעתי לוח האם לא מתאים למארז מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12458 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB SATA III WD20EARX http:…

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  7. שלום, אני מחפש עבור ידידה שלי מחשב נייד שיהיה מסוגל לערוך וידאו בתוכנה AVID . הדרישות הבסיסיות הן: Computer: Avid-qualified Windows-based computer or laptop2 (see details) OS: Windows 7 Professional (64-bit), Windows XP Professional SP3 (32-bit), Windows Vista Business SP2 (64-bit), Windows Vista Ultimate SP2 (64-bit) Processor: Intel Core 2 Duo 2.33 GHz processor or faster Memory: 4 GB of RAM (6 GB of RAM recommended for Windows 7 and Windows Vista) Graphics Card: NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) Internal Hard Drive: Minimum 80 GB 7200 rpm hard disk אשמח אם תעזרו לנו, תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  8. Started by Offset,

תקציב 1000 ש"ח - אפשר לחרוג 100 עד 200 ש"ח מטרות השדרוג אני לומד C++,VC, בניית משחקים, תכנות בכללי אני שולט בהמון שפות ואני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי(אני רוצה לשדרג מעבד) באיזו מערכת הפעלה תשתמש ?ווינדוס XP או WINDOWS 7 HOME PREMIUM.מעדיף את 7 . מסוג 32BIT מפרט נוכחי http://www.upf.co.il/file/36918915.html אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה לקנות את הרכיבים?א.א מחשבים או כל חנות מחשבים אחרת באשקלון, באג או KSP אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. באיזו עיר אתה גר?אשקלון האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה?לא יודע, מעדיף שלא את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? כן הרכבה עולה עד כ- 100 שקלים. הערות…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by baruh443,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל אם אין הבדל משמעותי לנסות לחסוך טיפה... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר, אולי 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות, הכי טוב שאפשר בתקציב.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  10. שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מערכת מחשב לקרובי משפחה. התקציב: עד 3000 ש"ח ועדיף לנסות לחסוך. שימושים: גלישה באינטרנט (כולל צפיה ישירה ומשחקי פלאש), אופיס וסרטים. ציוד היקפי: יש צורך גם במסך, עכבר מקלדת ורמקולים (2.1) חשיבות השקט: אין חשיבות מיוחדת. רק שלא יהיה טרקטור. אוברקלוק: ממש לא. תוספות: לא צריך מערכת הפעלה. צריך הרכבה בחנות. חנות: הם גרים בירושלים ולכן אני מעדיף לקנות שם. חשבתי על www.p-see.co.il. אם המחיר שם יקר במיוחד, נקנה מחנות אחרת. שדרוגים: לא מתוכנן. בקשר למסך: הם ראו את ה דל 2209 שלי והתלהבו. לכן חשבתי לקחת עבורם DELL U2311 או SAMSUNG 2333T. את המסך אפשר לקנות במקום אחר. התחלתי לנסות להרכיב לבד לפי המפרטים המומלצים. אשמח מאד לכל הצעה. מעבד - AMD Athlon II X2 …

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  11. Started by benny-a1,

שלום רב, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב סלוני עד 3000 ש"ח: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטי HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר ל 50"+ מקרן רזולוציה מקסי' של 720 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. שלט מדיה סנטר של מיקרוסופט(לא חובה) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. היי, לפני חודש קניתי את ה Vostro 3550 אך עקב הבעיה עם הכרטיס מסך החזרתי אותו לחנות. עכשיו אני שוב במירוץ למחשב נייד. המטרה של המחשב - עבודה, לימודים, הרצת 2 מכונות וירטואליות , משחקים (כגון NBA,FIFA). גודל המסך בין 14-15.5. משקל רצוי - כמה שיותר קל.. הוא כל היום איתי. זמן סוללה - ארוך כמה שניתן(9 תאים יהיה מעולה!) יציאות - חשוב שיהיה HDMI, ESATA. בלוטוס - חשוב - לדעתי זה די בסיסי היום בניידים. גודל ארדיסק - 500GB כונן CD/DVD - אין חובה בכלל כאשר היום יש USB. מערכת הפעלה - ממש לא רצוי אחריות בבית הלקוחות וכמה שיותר עדיף (שקט נפשי) תודה רבה רבה משה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש''ח 2. מה שימושי המחשב-גלישה,סרטים ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-FIFA12,NBA,GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)-1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי טוב שאפשר בתקציב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי ש…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  14. אני טירון בחומרה, ולאחרונה רציתי לקנות מחשב לבן שלי בעל אוריינטאציית משחקים. בהמלצת חבר נכנסתי ללינק המפרטים המומלצים" שבאתר, ובחרתי בשימוש "משחקים" ויצאו 8 מפרטים מהזול ביותר (מס' 1) עד ליקר ביותר (מס' 8) בתור אדם ממוצע (בעל משאבים ממוצעים) החלטתי ללכת על מפרט מס' 5 (כמו שהוא) כמעט בכל מקום שפניתי אליו, לא יכלו להציע לי מחיר למפרט זהה. תמיד היה חסר להם איזה חלק כזה או אחר. לבסוף, הלכתי על ספק מחשבים שהיה הכי קרוב למפרט 5- השינויים שלו היו: מעבד AMD Athlon 455 (במקום 450) גוף קירור למעבד סיפק לי ZALMAN CNPS7000V-ALCU OEM (במקום ARCTIC COOLING FREEZER 7 Rev.2) וכרטיס מסך Gainward GeForce GTS450 1GB GDDR5 (בשעה שבמפרט הופיע כלל השם הארוך הזה אבל עם השם Nvidia בהתחלה...) כל …

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by Style_Shachar,

ערב טוב, יש הבדל גדול בין הכרטיס מסך הזה: nvidia geforce 540 לבין nvidia geforce 525 הסתכלתי באתר: netbookcheck אבל בכל זאת אני שואל כי אני לא כל כך מבין.. ומה ההבדל בטכנולוגיה של כרטיסי המסך בין DDR3 לבין DDR5 ? רוב בכרטיסים הם עם DDR3 נכון? תודה רבה לעוזרים..=]

16. היי אני בונה מדיה סנטר לסלון אין לי צורך ביותר מהכרטיס קול מובנה ויציאת HDMI אז בתחום הזה אני לא צריך כרטיסים מיוחדים העיצוב של המארז צריך להיות יפה הבעיה שלפי דעתי לוח האם לא מתאים למארז מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12458 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http://www…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by CheckInOut,

מחשב נייד Dell XPS i7 מסך בגודל "17.3: 1. אשמח להמלצה על תיק ללפטופ הנ"ל הנ"ל במחיר שפוי. 2. מעוניין לרכוש מטען נוסף ללפטופ, איזה מטען בדיוק עלי לחפש מבחינת הפרמטרים הטכניים (בהנחה ולא חייבים לרכוש רק מהיצרן)?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. שלום! אני מתעסק באופן קבוע בתוכנות הנ"ל בעיקר, ומחפש כרטיס מסך שיענה על הצרכים שלי. עם זאת, אני לא בטוח שיכול לקנות כרטיס במעל 1000 ש"ח (כמו רוב הכרטיסים בסדרת ה- quadro). השאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות משהו כמו Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DP DVI PCI-E של PNY או משהו של ASUS-NVIDIA כמו: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שהם בערך באותו מחיר. חשוב לי מאוד שיראו מאוד טוב צבעים (לגרפיקה) ושהכרטיס יעמוד באופן סביר ואף טוב ברינדורים בתוכנת התלת מימד SOLIDWORKS אם לממישהו יש הצעות אחרות כמובן שמתקבלות על הדעת.... תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן! אני מחפש מחשב שיחליף את הלפטופ-טאבלט HP הישן שלי שכבר עומד למות... אני צריך אותו ללימודי עיצוב גרפי, ומה שאני מחפש: טווח מחירים- 4000-5500 (מוכן להשקיע יותר אם באמת יהיה בדיוק מה שאני מחפש...) - 13"-14" (מוכן ללכת על 15" אם כל שאר הקריטריונים מצדיקים את זה) - מסך כמה שיותר איכותי (LED, צבעים אמיתיים, קונטרסט טוב וזוויות צפייה טובות... רזולוציה פחות עקרוני) - כמה שיותר קל, עדיף פחות מ2 קילו -i5 - i7 (מוכן להתפשר על i5 אם המשקל מצדיק את זה) - 4GB RAM + (מובן מאליו... עדיפות ל8 GB) - מבחינת כונן קשיח, עדיפות ל SSD, ואם לא אז 7200 RPM- כמות הזכרון לא חשובה לי. - סוללה שמספיקה ל5 שעות+ כדי שהסיכוי שאצטרך לסחוב ללימודים את המטען יהיה כמה שיותר נמוך... עד כה, שקלתי את המחש…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by TalShafir,

. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי להחליש את המחשב אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה500 שקל ורק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CoD MW3, Crysis 2, Assasian's Creed BH וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" של PILOT ואני לא בטוח בקשר לרצולוזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ronll,

שלום, אני צריך מפרט לחבר למשחקים ב4.5 ללא ציוד הקיפי ולא לOC, ניתן לחרוג אבל עדיף שלא, אם ניתן לחסוך גם יתקבל בברכה. הרזולוציה של המסך הקיים היא FULL HD 1920, השקט לא קריטי, אין העדפה לחנות מסויימת, עדיף שתהיה באיזור המרכז (אני מראשון לציון) תודה!

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by inbarush,

שלום, אני מחפשת לקנות מחשב... אני מתחילה תואר שני במדעי המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר תכנות. אני לא מתכוונת לקחת את המחשב איתי ללימודים כך שאני לא הולכת לסחוב אותו הרבה. ראיתי מחשב של HP שלדעתי מתאים לי (מצ"ב המפרט). ב- 2517 ש"ח כולל תיק למחשב מתנה. אשמח לתגובות וחוות דעת. עוד אשמח לקבל הצעות נוספות של מחשבים המתאימים לצרכים שלי. תודה רבה, ענבר. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  23. שלום לכולם אני אשמח לקצת עזרה מכל המבינים... אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב למטרות עבודה בלבד שיריץ כמה תוכנות במקביל (גם תוכנות כמו office וfirefox וגם תוכנות קצת יותר כבדות למטרות קידום אתרים) ושהולך לעבוד רצוף בערך 18-20 שעות ביממה כל יום. כמה דברים שחשוב לי שיהיו/לא יהיו במחשב: 1. מעבד טוב, נראה לי שintel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray או משהו דומה זה הכיוון 2. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני 3. כונן קשיח לא צריך להיות גדול, 500GB מספיק בהחלט 4. 8GB זיכרון נראה לי שיהיה עדיף אבל אם נראה לכם ש4 מספיק למטרות הנ"ל אז אין שום בעיה 5. אין צורך במערכת הפעלה, מסך, תוכנות כלשהן או ציוד היקפי 6. סה"כ מחיר בסביבות 2000-2500 ש"ח כל הצעה תתקבל בברכה, ת…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, גג עד 3500 אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יום יומית + סרטי FHD + משחקים חדשים שיצאו בקרוב, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO3 GUILD WARS 2, ELDER SCROLLS SKYRIM וכד' לא כל כך בקטע של SHOOTERים ו GTA שאלה בד"כ המשחקים עם הדרישות היותר כבדות למיטב ידיעתי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by aadidi454,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מאוד המחשב הוא בשביל דודה שלי זה לא משהו רציני זה למחשקי דפדפן ואולי אני יוריד שם משחק אבל לא משהו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ofiice ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מיקמק וויבקינז -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צו…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.