עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה, יש לי מחשב די ישן (3 שנים ככה): e6750 p35-ds3l 4GB ram DDR2 HD4870 corsair 450 ספק NZXT apollo מארז SSD 120GB עכשיו לדילמה שלי, חבר שבא מארהב עוד שבוע סיפר לי שקנה לעצמו זיכרון למחשב 4 סטיקים של 4GB 1333MHz, הוא משתמש רק ב2 סטיקים ויתן לי את ה2 האחרים. מאחר ואני לא יכול להשתמש בהם נפל לי האסימון שאולי הגיע זמן לשדרג כי שלי כבר די מיושן. המחשב מיועד לגיימינג כמובן, עכשיו לשאלות: 1)האם שווה להשקיע בשדרוג לוח אם + מעבד+ כרטיס מסך (צריך גם ספק חדש? ) כי גם ככה שלי כבר מיושנים (רוצה USB3 וSATA 3 ) והוא בארה"ב אז זאת הזדמנות. 2)האם המחירים בארה"ב זולים משמעותית בהתחשב בזה שאין אחריות בארץ? 3) האם יש טעם לשדרג את המערכת הנל או עדיף לקנות כבר חדש עוד כמה חודשים? 4)במי…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. קודם כל הערה כללית: אם חשבתם לקנות מחשב נייד של סוני - אל תעשו את זה. לא ראיתי מעולם תמיכה כל כך גרועה במחשבים מבחינת מידע והורדות. אני רגיל לדל, HP, לנובו וזה הבדל של שמים וארץ. מסתבר שאפילו מדריכי החלפת רכיבים במחשב הם סודיים בסוני. שלא לדבר על הורדות שגם הן בבלגן אחד גדול. בכל מקרה, המחשב הגיע עם ויסטה והתקנתי עליו התקנה נקיה של 7. הכל עובד סביר למעט מקשי ה FN שכוללים את האופציות כמו שינוי בהירות וכו'. ניסיתי כל מיני הורדות אבל אין שום עזרה. מישהו מכיר אולי את הדגם או דגם דומה ויודע איך לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by afikgo,

שלום חברים, עבר הרבה זמן מאז שהתעדכנתי בנושא חומרה... אבל, אני רוצה סוף סוף להשתדרג ולקנות מחשב חדש. כאמור, מחשב חדש בלבד, בלי ציוד היקפי ומסך, רק מחשב, 2.3K-2.6K ... חשוב לי שתיהיה אפשרות להפעיל הרבה יישומים במקביל. אני לא משחק כמעט במחשב אבל אני רוצה כרטיס מסך טוב, רזולוציה גבוהה וסרטים. מה לגבי כ. קול? יש לי 5.1... צריך/לא (או שהכרטיס בלוח מספיק)? מעבד חזק אני רוצה עם מספיק זיכרון. הארדיסק 1טרה לאחסנה. יש טעם להשתמש בשני דיסקים קשיחים נפרדים - אחד למערכת (קטן - 250GB) ושני (גדול - 1T) לקבצים ומדיה? זה עוזר בהורדת העומס/המחשב עובד יותר מהר? מארז נוח, די שקט ולא רעשני + יציאות USB קדימה... ספק שיעמוד בעומס בכבוד... חשבתי פעם על קירור מים? יש טעם להשקיע? במה זה כרוך? יש …

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  4. Started by inbarush,

שלום, אני מחפשת לקנות מחשב... אני מתחילה תואר שני במדעי המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר תכנות. אני לא מתכוונת לקחת את המחשב איתי ללימודים כך שאני לא הולכת לסחוב אותו הרבה. ראיתי מחשב של HP שלדעתי מתאים לי (מצ"ב המפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512195.new;topicseen#new). ב- 2517 ש"ח כולל תיק למחשב מתנה. אשמח לתגובות וחוות דעת. עוד אשמח לקבל הצעות נוספות של מחשבים המתאימים לצרכים שלי. תודה רבה, ענבר.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by Michaelkras,

לפני שבוע הווינדוס הזהיר אותי שכנראה יש תקלה ב GPU ואז המחשב נכבה וכשהוא עלה הוא רק הראה מסך שחור עם פסים לבנים אנכיים שיערתי שיש תקלה עם כרטיס המסך לכן הבאתי אותו למעבדת מחשבים באזור מגוריי בכדי שיבדקו אולי ניתן להחזיר אותו לחיים בלי להחליף לו את כל הלוח מסתבר שטעיתי והלוח וכרטיס המסך תקינים לטענתם הבעיה היתה באינברטור ומשום מה הם טוענים שגם המסך שרוף ויש להחליף את שניהם עבור האינברטור נם גובים כ 350 ש"ח ועבור המסך עוד כ 1000 אולי קצת יותר יש לי מספר שאלות 1. האם זה בכלל יתכן שהאינבטור הפגום יהרוס לי את המסך? הבנתי שיש אנשים שהאינבטור שלהם פגום ומספיק רק להחליף אותו נשמע לי קצת הזוי שבאותו יום גם האינבטור וגם המסך נפגעו 2. האם המחיר שהם דורשים ממני מוצדק לדעתכם? (בקשר…

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by poki366,

שלום, אני צריך שתמליצו לי על איזה חלק הכי כדאי לי לשדרג כדי לשפר את מהירות המחשב ואת חווית המשחק בכל מיני משחקים. הנה המפרט שלי:

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by below_z,

תקציב: 2000 שח ועדיף פחות * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים (גם FHD) * גודל המסך? לפחות 15" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מספר שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI ו USB3 במידת האפשר * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היה ניסיון טוב אם HP בעבר. בגדול מדובר במחשב לאדם מבוגר שלא משחק ורוצה שהכל יהיה כמה שיותר פשוט (plug&play), לכן אין צורך בחומרה הכי חזקה, אבל יש צורך במחשב אמין, מקלדת נוחה, מסך גדול ומערכת הפעלה. מ…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  8. Started by ngc224,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הרכבתי מפרט כזה : AMD A6 3650 2.6Ghz 100W HD6530D Socket FM1 Box, יחידות 1 ₪550 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3030 Gigabyte GA-A75M-UD2H AMD A75 CHIPSET, יחידות 1 ₪540 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3045 Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 1 ₪145 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3225 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪205 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Sony / Nec AD-7260S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1622 Cooler Master Elite 335, יחידות 1 ₪180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1348 הרכבת …

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  9. Started by guy81,

יש לי מחשב נייד מיני. בשנה האחרונה מדי הפעם המחשב הציג מסך שחור עם כיתוב לבן. נראה לי שתמיד זה בא ביחד עם התחממות של המחשב..אחר כך הייתי צריך לכבות את המחשב לחכות כמה שעות ולהדליק שוב..עד שזה קרה שוב. מדי פעם הייתי צריך לאתחל אותו(נראה לי שזה אתחול של המערכת הפעלה-ע"י לחיצה על f9 רצוף מיד לאחר הפעלה של המחשב) זה קרה הפעם שוב רק שעכשיו כשמדליקים אותו הוא משמיע גם צפצופים ולא הצלחתי לאתחל אותו ע"י f9 והוא ככה כבר כמה זמן. לקחתי אותו לתיקון והוא אמר לי שהבעיה בדיסק קשיח והוא יחליף לי אותו עם משומש(+תיקון התקלה ב-350..) האמת שנראה לי הוא מחרטט אותי..לא מבינה מה הקשר לדיסק קשיח ואמא שלי גם אומרת שאם זה הבעיה המחשב בכלל לא היה נדלק. אפשר חוות דעת מאנשים שמבינים?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by Adir88,

שלום אני מחפש מחשב חדש שישרת אותי ב4 שנים הקרובות לפחות. השימושים הם די סטנדרטיים - אופיס, אינטרנט, סדרות ומוסיקה בעיקר (בדר"כ הכל פתוח אצלי ביחד). התקציב הוא 2500. ניתן לחרוג במעט ובמידה ונדרש. (150-200 גג). כונן 1T. תקציב כולל ציוד הקיפי - מסך 22', מקלדת עכבר סטנדרטים (ללא רמקולים). אני אסתדר עם רמת שקט סבירה. לא צריך להשתגע עם ציוד חרישי. לא מתוכנן OC. אין צורך להכניס בתקציב תוכנות כלשהן. גם הרכבה אפשר לחסוך. אני אסתר לבד. מומלץ מKSP. הם ליד הבית. אני קונה מהם בדר"כ ומרוצה. תודה מראש.

11. Started by extremex,

שלום חבר שלי קונה מחשב בקרוב ויש כבר מפרט מוכן , אני צריך חוות דעת לשיפור ולשינויים אשמח אם תוכלו לעזור לי : ) הינה המפרט : רק מ KSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 בלי מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יש מפרט אני צריך שתגידו לי מה לשפר / להחליף וכדומה כולל חוות דעת 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג - משחקים חדשים / כבדים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים / חדשים כמו MW3 שיצא GTA וכדומה ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה Resolution 1,600 x 900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשו…

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  12. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וניגון סרטים בחיבור לטלויזיה (כולל סרטי HD). * גודל המסך? 13.3-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בין 4-6 שעות בערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD. אם נכנס צורב אז עדיף. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשוב גם שתהיה תמיכה באינטרנט אלחוט…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלחום רב מעוניין במחשב לקומפוזינג: * תוכנות אפטר-אפקטס * שילוב של וידאו, עם אפקטים, גרפיקה, אנימציה בתלת מימד. * סכום: 10,000-12,000 * ללא ציוד נלווה * אשמח לתשובותתודה.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. יש לי מחשב LENOVO U350, בזמן האחרון הוא מתחיל לעשות קולות של גסיסה (יש לי אותו רק שנתיים :-( ) גם חסרים לי כונן DVD וביצועים שפויים, אז החלטתי להתחדש לקראת החגים ( סתם, לקראת הלימודים הבאים עלינו לטובה) מטרות המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט בהרבה חלונות בו זמנית, מדי פעם פוטושופ, עריכת מוזיקה. לא גיימרית... אבל רוצה ביצועים טובים. למשל כשאני רואה צפיה ישירה, שהמחשב יעמוד בזה ולא יעשה עליי פוזות שהוא גוסס... גודל מסך: 12-14 אינץ'. עדיפות גדולה ל13. משקל: המחשב הקודם שקל 1.6, אז יהיה לי מאד קשה להתרגל למשהו כבד... אז גג 2 קילו... זמן סוללה: 4-5 שעות זה סבבה... יציאות מיוחדות: שיהיו לפחות 3 יציאות USB. גודל מינמלי של כונן קשיח: הסתדרתי עד עכשיו עם 160 ג'יגה…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. Started by Eugene,

שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד עם פרטים הבאים: יצרן: ASUS LENOVO DELL מעבד: i3 / i5 / i7 זיכרון: DDR 3 4 ג'יגה ויותר. גודל מסך: 13 אינץ' מערכת הפעלה WINXP 64 BIT יציאות: HDMI, USB3 כונן קשיח: לפחות 250 ג'יגה. כל השאר סטנדרטי. תקציב: עד 800 דולר. (אקנה בארה"ב)

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  16. Started by inbarush,

שלום, אני מחפשת לקנות מחשב... אני מתחילה תואר שני במדעי המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר תכנות. אני לא מתכוונת לקחת את המחשב איתי ללימודים כך שאני לא הולכת לסחוב אותו הרבה. ראיתי מחשב של HP שלדעתי מתאים לי (מצ"ב המפרט). ב- 2517 ש"ח כולל תיק למחשב מתנה. אשמח לתגובות וחוות דעת. עוד אשמח לקבל הצעות נוספות של מחשבים המתאימים לצרכים שלי. תודה רבה, ענבר. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וכד' ממש לא משהו כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  18. שלום! אני מתעסק באופן קבוע בתוכנות הנ"ל בעיקר, ומחפש כרטיס מסך שיענה על הצרכים שלי. עם זאת, אני לא בטוח שיכול לקנות כרטיס במעל 1000 ש"ח (כמו רוב הכרטיסים בסדרת ה- quadro). השאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות משהו כמו Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DP DVI PCI-E של PNY או משהו של ASUS-NVIDIA כמו: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שהם בערך באותו מחיר. חשוב לי מאוד שיראו מאוד טוב צבעים (לגרפיקה) ושהכרטיס יעמוד באופן סביר ואף טוב ברינדורים בתוכנת התלת מימד SOLIDWORKS אם לממישהו יש הצעות אחרות כמובן שמתקבלות על הדעת.... תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ידוע כנראה 4000-4500תלוי בבוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - בעיקר פיתוח ב visual studio , sql server, virtualization, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: וירטואליזציה לבדוק את התוכנה שבפיתוח במערכות הפעלה שונות (vmWare) . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יהיו משחקים אבל יש ראייה לעתיד - 3 שנים וכנראה שמערכת הפעלה שתהיה עליו בעתיד תהיה windows 8 . …

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. -מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS5 (אפטר אפקטס בעיקר), פוטושופ, תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, רצוי firewire, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן ק…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ran1809,

יש לי מחשב של HP DV3-2150ej אני רוצה להריץ VM על המערכת אך כרגע אני רואה שהמעבד שלי לא פתוח לאופצייה הזו. הבנתי שצריך לשנות את זה ב BIOS ואני יודע להתעסק בו אך לא מצאתי את האפשרות והבנתי שהחברות לפעמים חוסמות חלק מהאפשרויות בפני שינוי של המשתמש. איך אני אוכל לשנות את זה שהמחשב שלי כן יוכל לעשות Virtualization תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by .Infern0,

שלום לכולם, אז כמו שרשום בכותרת, אני מחפש לקנות מחשב נייד: תקציב: סביבות ה-4000 ש"ח, אהיה מוכן לעלות קצת בשביל משהו ששווה את זה. שימושים: אני רוצה מחשב שיוכל להחליף בכבוד את המחשב הנייח הישן שלי ושיוכל לספק כל צורך אפשרי כמו שצריך - אמנם הוא ישמש חלק גדול מהזמן ללימודים (אני סטודנט), אבל אני רוצה שתהיה לי האופציה לשחק על הגדרות סבירות גם במשחקים חדשים, ולראות סרטים כבדים בצורה חלקה (הוא ישמש לא מעט לסרטים...). מבחינת גודל ומשקל אני חושב על מסך בסביבות ה-15.6 אינץ' (נראה לי שיותר מזה יהיה גדול מדי...) ושלא יהיה כבד יותר מדי(אני לא יודע להגיד בדיוק כמה אבל בכל זאת אני הולך להסתובב איתו כל היום בלימודים). בקשר לסוללה ויציאות מיוחדות - לא כזה קריטי שיהיה זמן סוללה ארוך, אבל כ…

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  23. שלום, אני מנסה להרכיב מחשב עם כמה שיותר זיכרון, עדיף 32-48 ג'יגה למטרות SQL-Server. מעבד צריך להיות חזק ועם כמה שיותר ליבות אבל כבר ברור לי שזה לא מה שיעלה הרבה כסף במחשב הזה. כרטיס מסך לא רלוונטי וכנ"ל שאר הרכיבים. יש משהו יותר טוב מ-1366 עם 6x4GB=24GB? האם כדאי לחכות כמה חודשים למעבדים חדשים של אינטל/AMD? אלטרנטיבית, וכי אני נואש, מישהו יודע איפה קונים שרת קטן במחיר סביר? אולי יד שנייה, אבל איפה בכלל מחפשים כזה דבר? למה בNEWEGG הכל כל כך זול!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by Hazedrill,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד שלוש אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים D: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefiled 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שם המסך בוא Benq E2200HD גודל המסך הוא 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  25. Started by OR2OOO,

צריך מפרט לסבא וסבתא שלי צרכים משרדיים אופיס ואינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ודפדפן אינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים