עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eran898,

שלום. אני מחפש מחשב נייד לגיימינג כלומר חשוב שיהיה לו מעבד חזק מינימום4ג'יגה ראם וכמובן כרטיס מסך חזק חשוב לציין שאני חייל שזה אומר שהאחריות היא גם מרכיב עיקרי אבל לא הכי חשוב התקציב שלי הוא בערך 6000 שקל ועדיף תשלומים בנתיים ראיתי תמחשב הבא בבאג שדיי מסקרן אותי intel icore5 430m(2.26\2.53 1066MHZ) מערכת WIN7 64BIT מסך 15.6 אינץ HD זיכרון 6גיגה ראם כ.מסך ATI M96PRO DDR3 1GB דיסק קשיח 500GB ואחריות של אם נשבר או נגנב מקבלים חדש למשך שנה עריכה: לא ראיתי את הפורמט אז הנה: * מטרות המחשב? משחקים כבדים,לא יודע ספציפית אבל כל מה שיש בשוק היום.. * גודל המסך15:+ * משקל רצוי:לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך :לא כזה חשוב אבל מעל שעתיים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? :לא * בלוט…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  2. מחפש מחשב ללימודי עיצוב תעשייתי, ישנה אופציה לרכוש בארה"ב התקציב הוא 4000 שקלים, עם אופציה לחריגה עד איזור ה-500 שקלים * מטרות המחשב- עריכה גרפית גם דו-מימדית (פוטושופ אילוסטרייטור וכו') וגם תלת מימד (סולידוורקס וכו') * גודל המסך - גודל המסך לא כזה מפריע לי 14-15 סטנדרטי, חשוב שזה יהיה פאנל איכותי ובעל רזולוציה גבוהה 1080P לפחות * משקל רצוי - משקל הוא לא בעיה כמובן לא מחשב ששוקל 15 קילו, משהו סטנדרטי * זמן סוללה - רצוי כמה שיותר, למרות שביצועים כמובן באים על חשבון סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - סטנדרטי לחלוטין, USB3 ו-HDMI * כונן קשיח - לפחות חצי טרה, אם אפשר שילוב של SSD כמובן שזה יהיה מצוין אבל גמיש * האם נדרשת אחריות בינלאומית - במקרה של רכישה בארצות הברית, אחר…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  3. שלום לכולם! אני עוקב אחרי הפורום שלכם כבר כמה ימים ברציפות ואני חייב לציין שאתם גדולים! אז ככה, יש לי מחשב פנטיום III 450Mhz , 192MB SDRAM, VOODOO3 3000 בן שלוש וקצת. ;D הגיע הזמן להחליף אותו מכיוון שהדרישות שהיו לי לפני שנים בודדות השתנו. אני צריך מחשב בתקציב של 5000-6000. כרגע יש לי מאג 17" DJ700e. במידה ואתם חושבים שיש צורך להחליף אותו (מרצד) אז מסך חדש גם יצטרך להכנס לתקציב ולמפרט. 1. המחשב יפעל 24/7 - כלומר כל הזמן (מחובר לADSL ברשת) כלומר צריך מארז + ספק + קירור סביר. אין לי צורך בOC - אני לא רואה בזה צורך ממשי אם מישהו יצליח לשכנע אותי..... 2. לגבי המעבד יש לי נטייה לכיוון AMD בגלל שהם זולים יותר ומשתלמים יותר. גם אינטל יתקבלו בברכה. 3. מכיוון שכבר יותר מ…

• 30 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. Started by MadEddy,

אם אני מזמין דרך האינטרנט חלקים למחשב,למשל מ-newegg, אני אצטרך לשלם על זה מכס כשזה מגיע לארץ? ???

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה בנייד המשטח של העכבר לא עובד פתאום אני לא מצליח להזיז את החץ רק כשאני מחבר עכבר חיצוני זה בסדר המערכת הפעלה היא וינדוס ויסטה מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מעבד- Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוח אם- P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E asus זיכרון- 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel כרטיס מסך- HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI קירור למעבד- CNPS10X Extreme Blue LED סה"כ- 3145 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה משרדית וקצת משחקים. מתוכן לעשות OC

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  7. AMD Athlon 64 3000 ABIT NF8 nForce3 250 Support: Sata, Raid WD 160G + 8MB Buffer SATA KINGSTON CL3 Dual channel kit 512Mb (256X2) DDR 400MHz Sapphire ATI 9800 Pro 128Mb 128 bit +DVI + TV OUT 1.44 G-Bit 10/100 On board DVDRW LG GSA4161B x16 DUAL LAYER Case: CHEBRO XSPIDER II PSU Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN 6 Channels onboard / SPDIF

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  8. שלום לכולם הרבה בעזרתכם החלטתי ללכת על אחד מהדגמים של LENOVO R 61. כרטיס האשראי של ההורים כבר אצלי בכיס... אבל מעולם לא ראיתי את המחשבים הללו בעיניים... אני רוצה לקפוץ כבר מחר בבוקר לרכוש לפני שהם מתחרטים אין איזה אולם תצוגה מסודר פה באיזור?? או חנות עם דיספליי מכובד? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by galmic,

היי, יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין למכור ואשמח לעזרה בכמה אני יכול לתמחר אותם במחיר הגיוני למכירה: 1. מחשב נייח תחנת עבודה, נקנה למשרד לפני שנה ובקושי היה בשימוש Dell precision 3660 i7-12700 32GB RAM 512 GB NVMe Nvidia RTX A2000 Windows 10 ברישיון 2. לפטופ של לנובו בן 3. גודל 15.6" i7-10750H 16GB RAM 512 GB SSD Nvidia GTX 1650 4GB Windows 11 ברישיון תודה.

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  10. שלום! אני מבקש המלצה למחשב נייד שיהיה בשימוש לשרטוט בסולידוורקס ועבור שימוש ביתי סטנדרטי. דרישות: תקציב: עד 4000 שקל מעבד: i5 לפחות מסך: 15" זכרון: 4gb לפחות יצאות: hdmi צורב אין משמעות למשקל וזמן סוללה. עדיפות ל: lenovo או dell תודה מראש, גלעד.

11. Started by Alex89,

אני צריך מחשב עם כ.מסך ONBOARD פנל אודיו קימי שיהיה עדכני, כלומר לא ישן מדיי ואם אפשר תמיכה לעתיד כמו למשל DDR3 (לא חייב לכלול DD3 אבל לתמוך כן)

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חג פסח שמח ותודה על העזרה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עוד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, עבודת אופיס, סרטים ומוזיקה ואחסון קבצים (מחשב דלוק 24/7) - המחשב לא יכבה בכלל. בגלל החום בארץ כנראה צריך מערכת קירור טובה וכמה שיותר שקטה. וספק כח איכותי שלא יתחמם ויתקלקל בקלות. חשוב גם כן העברת נתונים בקצב מהיר USB 3.2 או יותר מהיר. המחשב יתממשק גם לדיסקים חיצוניים/ניידים ושישמש כגיבויי וגם כן לשליפה/אחסון נתונים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, אשמח לעזרה לגבי השלמה למחשב גיימינג, רכשתי את RTX4090 ו ryzen 9 7950x3d . אשמח להמלצות לגבי שאר הפריטים שצריך, מעוניין במארז מינימלי אורות וכו' לא מעניין, רק אני רוצה לציין ש4090 הוא founders edition אז אולי צריך עוד מאוורר?. האם ספק כח 750 יספיק או צריך יותר ? ואשמח לדעת מה אתם ממליצים לגבי לוח אם וזכרונות. תודה רבה

14. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?פלוס מינוס 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ביתי - אופיס, קצת משחקים (GTA SA, DIABLO) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.אופיס, אינטרנט, סרטים, קצת משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מקלדת, ע…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - שיהיה מסוגל להריץ כל משחק באיכות גבוהה, (כרגע אני עם מחשב שלא מסוגל להריץ משחקים אז אין לי משחקים לדוגמה), ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מסך 27 QHD, IPS , brightness>=350 עם height adjustment 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך לכלול הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם אפשר מבלי לפגוע ביצועים אז כמובן שעדיף …

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  16. Started by HGR,

שלום לכולם, אני צריך עזרה לבניית מפרט למחשב סלוני. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט סדרות וסרטים (גם בHD) OFFICE 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר המתאימים למערכת סלונית. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקים צורב כרטיס טלוויזיה 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. יש צורך בכונן קשיח אחד בלבד בגוד…

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  17. שלום לכולם, ברשותי מחשב LENOVO G550 עם INTEL CORE 2 DOU T6400 (אם אני זוכר נכון). לאחר ששמתי לב שהמחשב מבצע REBOOT באופן עקבי אחרי שאני מפעיל את INTERNET EXPLORER החלטתי לבדוק את העניין. ההימור הראשוני היה שזה באג באקספלורר אבל חיפוש מהיר ב GOOGLE לא הצביע על קיומו של באג כזה. ההימור הבא היה בעיית התחממות אז התכבדתי והורדתי את HWMonitor ולהפתעתי הרבה גיליתי שהמעבד קופץ לטמפרטורה מדאיגה של 75 מעלות בזמן גלישה באינטרנט ומגיע עד 88 מעלות אם משלבים את זה עם קצת סקייפ ומסנג'ר. יש לציין שאני דואג לפתוח את המחשב כל חודשיים בערך כדי להוציא את האבק שהצטבר במאוורר ובצלעות הקירור. נשאלת השאלה: 1. למה הוא מתנהג אליי ככה? 2. האם מישהו חווה בעיה דומה עם מחשבים מהסדרה הזאת? 3…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  18. מחפש המלצה למפרט למחשב חזק לעבודות עיבוד נתונים שדורשות כוח עיבוד (CPU) והמון גישות לדיסק (עיבוד נתונים בתוכנה שאני כותב). כמו כן, עבודות בפוטושופ ועריכת וידאו. לא ישמש לגיימינג. . מה התקציב המקסימאלי?5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עיבוד נתונים, פוטושופ, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עיבוד נתונים כבד (ריצה למשך ימים ברצף) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  19. אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר למשחקים וגם ללימדים בשנה הבאה. הכי חשוב שיהיו לו ביצועים טובים. זמן סוללה לא חשוב בכלל ומשקל גם לא לגמרי חשוב אבל ברור שעדיף פחות כבד. אני מחפש משהו בגודל 15" אבל לא מאלה שהם בעצם בגודל של 17" קיבלתי כמה הצעות, אחת מהן היא זו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5039&CatCode=315 אבל אני לא יודע מה טיבה, אם מישהו יוכל לייעץ לי או לחוות את דעתו אני אשמח מאוד תודה רבה, מוטי

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכם, אז כך, יש לי מחשב נייד מבית Acer (דגם: Aspire 5610), יש לי מספר בעיות (מצורפות תמונות): 1. המסך תמיד חשוך, ויש לי כפתורי ניווט של בהירות וניגודיות אך איני יודע כיצד להשתמש בהם! [http://www.2image.us/images/47070DSC01214.JPG] 2. המחשב שלי תומך בחיבור Bluetooth אך שוב איני יודע כיצד להשתמש בפונקצייה. (ישנם 3 כפתורים, האחד להדלקת Wireless, השני להדלקת 3G, והשלישי להדלקת Bluetooth והשלישי, שאני לוחץ לכיוון הWireless האור נדלק ואני יכול לגלוש באינטרנט אלחוטי, אך כאשר אני לוחץ לכיוון ה3G או הBluetooth האור לא נדלק ואין אפשרות להשתמש בפונקציות). [http://www.2image.us/images/658900DSC01213.JPG] 3. בצד הימני של המחשב יש לי כפתורי ניווט (לשלוט בנגן מדיה פלייר וכו'), אך שו…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. צריך מחשב הכי חזק שניתן להרכיב היום לצורך סימולציות בתוכנות כגון Mathlab,FULLWAVE,BEAMPROP תקציב כולל מסך 8000 ש"ח או פחות. צריך שיהיה כרטיס מסך אבל לא חייבים משהו אליפות כמה שיותר ליבות? כמה ניתן לקנות היום 4,8? המון זיכרון אני לא רוצה שזה יהיה שרת, אלא מחשב פרטי לא מתכנן OC חייב שיהיה קרור טוב ושיהיה שקט יחסית. צריך מסך 19-22 אינץ בסיסי לעבודה, לא צריך רזולוציה מטורפת. שיהיה גם כרטיס מסך סביר למה לא (אין צורך ביותר מ 600 ש"ח לזה). בקיצור מה הכי חזק שאפשר לקנות בכסף הזה, ואני לא צריך, לא מארז מנצנצ ושום שטויות מסביב. כמובן צריך מקלדת ועכבר בסיסיים. ואני צריך גרסה חוקית של WINDOWS 7. חשוב מאוד שעל כל הרכיבים יהיה כמה שיותר אחריות אין צורך לדאוג בנושא שידרוגים בעתיד. קדימ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. דרישות: עבודה משרדית כלומר אופיס אינט' וכו אפשרות לחיבור לטלויזיה LCD כמובן חיבור wireless חיי סוללה ארוכים (כלומר כמה שיותר זמן בלי חיבור חשמל) אופציונלי: מצלמת אינט' מובנת וכל זה עד 2.5K

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות BF3 ואני לא בטוח ב100%שהמחשב שלי יסחוב אותו טוב הנה המפרט מעבד PENTIUM DUAL CORE E6600 3.07 GHZ כרטיס מסך SPARKLE GTS450 1GB לוח אם Foxconn G41MXE זיכרונות 2GB 1033 MHZ מערכת הפעלה Windows 7 PRO 32BIT ומסך שהרזולוציה המקסימלית שלו זה 1920X1080 מה כדאי לשפר במחשב כדי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה וטובה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (עדיף שלא, רק אם זה ממש דורש ומומלץ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני. אין צורך ב970. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, CodeBlocks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO, COD, DayZ, ARMA 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, גבוהות במידה ואני מקבל יות…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by proviewz,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3.5K עד 4K אם ממש חייב. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, התמקדות על חלקים שיחזיקו גם משחקים חדשים הכי טוב שאפשר בייחס לתקציב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. ללא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיפות למעבד Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבע…

• 5 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.