עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, עדיין מחפש עזרה לגבש מפרט מתאים. אשמח לקבל הערות לגבי המפרט הבא: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 מאוור AMD מקורי , יחידות 1 ₪15 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2143 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 3 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪193 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 PowerColor ATI Radeon 4650 512MB GDDR2 HDMI, יחידות 1 ₪263 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=156…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ZiX,

היי חברים, יש לי מעבד שקניתי בארה"ב 4790K ואני רוצה לבנות מחשב סביבו. חלק מהחלקים הנוכחיים שלי אני אשמר למחשב הבא כי שידרגתי לא מזמן. הנה הפרטים הרלונטיים: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - תלוי ברמת הכדאיות. המחשב מיועד לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - התקציב הוא 3 אפשר להגיע ל3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בעתיד - עבודות עיבוד כבדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תכנות בשפות שונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -FULL HD 24ִ 3…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ofko,

שלום, מצאתי את המפרט הבא למחשב נייד באתר של למיר מחשבים ורציתי לדעת אם הוא טוב. המחיר שהם דורשים עליו הוא 4981 ש"ח. HP PAVILION INTEL CENTRINO 1.4GHZ ZE4907EA Screen : 15" TFT CPU : Intel Celeron M330 1.4GHz VGA : Integrated Intel Extreme Graphics2 Up To 64-MB Modem 56k LAN 10/100Mb HDD : 40Gb Main Memory : 256Mb DDR Optical Drive : DVD-CDRW Combo Drive Weight 3.30kg Battery : Lithium SYSTEM : WIN XP Home Edition, 1 YEAR LOCAL WARRANTY תודה עופר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by poao,

זה המחשב - http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=BOXDC3217IYE-Kit כמה לדעתכם שווה לשלם על מחשב כזה יד שנייה (מחשב חדש עולה מ-1889 ועד 2200 תלוי בחנות)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by tidan31,

שלום! על איזה משטח מומלץ לשים את המחשב נייד משטח עץ או זכוכית או משטח אחר שאתם ממליצים חוץ ממשטח קירור?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ברצוני לקנות מחשב ממעבדה שמרכיבה מחשבים לפי דרישותך אז איך אני רוצה שאתם תעזרו לי? אני רוצה שתביאו לי חלקים למחשב +הדגמים של החלקים אז מה הדרישות שלי? תקציב: 5000 שקלים (אולי קצת פחות אבל זה בערך התקציב ואני אל משלם במזומן) מטרות המחשב: משחקים כבדים כגון Call of Duty 4,GTA 4 בקיצור משחקים חדשים וכבדים כמו המשחקים הנ"ל וגם הורדות וקצת צפיית סרטים אך בעיקר בעיקר משחקים ציוד הקפי: לא צריך שום ציוד הקפי דבר ספציפי שלא צריך למחשב: ללא אוברקלוק עיצוב למחשב: לא חשוב לי נושא השקט: נושא השקט די חשוב לי אך לא ברמה שאני לא מצליח לשחק אם אין שקט.. כרטיס זיכרון: 500GB כרטיס RAM: מינימום 4GB רמת כרטיס המסך: טוב מאוד-טוב איזה מסך יש לי?: חברה: NU דגם: QL-711V נושא הקירור במחשב חשוב לי כ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אז קיצור קניתי מחשב חדש... וזה המפרט שלו: CPU- Athlon 64bit +3000 939pin CPU Cooler- tt Venus +12 Matherbord- ASUS A8N SLI DELUX Memory- GEIL 512MB DDRAM 400MHZ Video Card- GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-E DDR III + TV OUT HD- WD 160GB 7200RPM SATA 8MB LG DVD X16X48 Floppy Drive 3.5" 1.44MB Case- RAIDMAX SCORPIO 868 Blue 420W

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אשמח לקבל הצעות למפרטים עד 6000 ש"ח , אפשרות לחריגה קטנה.. המחשב מיועד למשחקים, משחקים חדשים של DX10(כדון קרייסיס..) אין צורך בציוד היקפי ו\או במסך, יש לי מסך 19 אינץ'.. אני לא מתכנן OC, תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מה התקציב המקסימאלי? 700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם באמת יש צורך אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערוצי טלויזיה ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by JVC,

הלכתי היום לחנות www.com4u.co.il וביקשתי הצעת מחיר... אז רציתי לדעת מה לשנות ושיישאר באותו תקציב... הצעת מחיר - com4u.co.il 24/10/2004 19:02:42 1,097.74 1,097.74 1 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX מעבדים AMD 133336661 687.23 687.23 1 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX לוחות אם עבור AMD EP-8KDA3J 498.70 498.70 1 זכרון 512MB DDR 400MHZ של חברת ADATA זכרונות 13699253 401.39 401.39 1 דיסק קשיח 80GB 7200RPM IDE/100 8MB BUFFER WD דיסקים קשיחים 54445441 504.78 504.78 1 צורב DVD X16 DUAL LAYER מדגם 3500A חברת NEC צורבים necnd350aw 1,423.11 1,423.11 1 כרטיס מסך 9800PRO ATI RADEON 128 MB 256BIT כרטיסי מסך TUL9800PRO2 155.08 155.08 1 כונן DVD מבית Toshiba BULK במהירות X16 כונני DVD …

11. Started by The Ball,

לאחר ההצלחה האחרונה עם המחשב שרכשתי בהמלצתכם, חברתי זקוק למחשב נייד בשבילה. אשמח אם תוכלו לעזור. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 - מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע למחשבים מסוג זה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500gb. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל שיהיה עם אחריות 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום וברכה, אפשר בבקשה לקבל מפרט שיתאים לגלישה באינטרנט, ולעבודה מהירה וחלקה(מעבד מהדור החדש) עם כרטיס מסך טוב(לא חייב משהו מטורף העיקר שיהיה מספק לעבודות משרדיות) עד 2000 ש"ח. המפרט השני אם אפשר מעבד יותר חזק ומהיר עם כרטיס מסך שיתאים למשחקים אבל שוב לא צריך את הכי טוב, אלא משהו טוב+ יספק אותי, עד 3000 ש"ח. שני המפרטים כמובן לא כולל מסך. תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אלה הן הדרישות: 10-12 אינץ' קל משקל יחסית (לא יותר מ-2 ק"ג) מבוסס חלונות בלבד עדיפות לכזה שמגיע עם Office באופן מובנה אפשר להימתח עם התקציב עד 1700 ש"ח, אבל רצוי כמה שפחות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. תראו אני רוצה לשדרג את הלוח אם+מעבד+כרטיס מסך+כרטיס זיכרון.. מעבד בערך 3 גיגה הרץ ,כרטיס מסך radeon 9800 pro , כרטיס זיכרון 512, לוח אם לא יודע שיהיה משהו טוב לא זבל... כמה זה יעלה לי.. ותיזכרו שאני שמדרג זאת אומרת מביא גם מה שיש לי עכשיו: 2.4 ghz, Geforce mx 440, 256 זיכרון......... אז יאללה מי שמבין שיגיד

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by omerzZ,

שלום, אני מחפש מחשב לעיצוב גרפי לא מתקדם במיוחד אבל משהו שיוכל לספק אותי כבר עכשיו וגם בעתיד. סה"כ אני צריך מחשב רק לעיצוב גרפי ולמשחקים פה ושם לא משהו מי יודע מה. אין צורך בצורב...

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by mikish99,

אני שוקל בימים אלו לקנות מחשב סטנדרטי ובסיסי לשימושים שלי כמו אינטרנט, סרטים, אופיס, ועוד.. עד מחיר 3500 ש"ח אני רואה מחשב בדגם עם מפרט מצוין וחזק מצויין יחס למחיר שלו. מחשב נייד "15.6 HP G6-1260SJ A1Q03EA 2.4GHz יש את מחשב נייד חברת DELL אחת החברות נחשבות וטובות בעולם, אותו מפרט הזה פשוט יקר ביותר. וגם אני לא צריך את מחשבון במקלדת בפינה הכי ימנית. אני לא משתמש אף פעם בגלל העדפתי את מחשבתי שרציתי כנ"ל בלי מחשבון רק מקלדת יותר נוח בשבילי, וזה מחשב היחיד שבא בלי מחשבון. ומה אתם אומרים? או לתת לי הצעות מחשב נייד בחברה אחרת באותו מפרט?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. אני מתכוון לקנות מחשב, כי המחשב שלי הלך לעולמו לכן איני צריך מסך, מקלדת ועכבר אבל מחשב בכל זאת אני צריך הנה המפרט שהציע לי מוכר חנות מחשבים, אגב לא הזכרתי, אני רוצה מחשב שיהיה חזק אני לא גיימר, אבל עדיין האימיול אצלי דלוק יומם וליל, ואני מפעיל איתו עוד כמה תוכנות לכן אני צריך מחשב שיהיה חזק הנה המפרט: יש כמה מילים שהוא רשם ולא כלכך הבנתי, אז אם אתם רואים משהו מוזר, תבינו intel core 2 dau E6300 1.6GB FSB 1066 --- מחיר 1170 Intel ----------------------------------- מחיר 520 DDR2 2X512 Supertaran ------------------- מחיר 663 SATA II 80GB ---------------------------- מחיר 244 DVD-RW Sony/Asus ------------------------ מחיר 200 soundcard & network card VGA: GeForce 6200 TC …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by בני,

שלום לכולם אני חדש כאן ואני מבקש לקבל מפרט טכני להרכבת מחשב . התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים והוא אמור לשמש אותי לחמש השנים הקרובות. השימושים העיקריים שלי הם מוסיקה, אינטרנט וצפייה בסרטי וידאו באיכות full hd . אני לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכה גרפית . בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות אמינה ( מה דעתכם על ksp ? ) בתודה מראש בני

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Chura,

היי, אני צריך לבנות מפלצת לעיבוד מידע, לGNS וDYNMIPS מי שמכיר. זה בולע זיכרון ומעבד. חשבתי לבנות משהו מבוסס i7 אבל אני לא בטוח ולכן אני צריך את עזרתכם. חשוב לציין שאני רוצה להשאיר אופציה עתידית למשחקים, שאצטרך רק לשדרג כרטיס מסך. אה, ואם ניתן אז לדחוף אותו לANTEC P182 שיהיה שקט תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by LIgor86,

שלום, אני מעוניין לרכוש HTPC בסכום של עד 2000 ש"ח!!! הדרישות שלי זה כמובן סרטים FHD, מוזיקה, משחקים (עד כמה שאפשר במגבלת התקציב) ואינטרנט. אשמח לקבל הצעות. תודה! ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod black ops3 (במידה ויתאפשר|) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Avivf88,

היי, אשמח לקבל פה המלצה למחשב נייד, את המחשב אני אזמין בארה"ב ממש בימים הקרובים ככה שאשמח להמלצה עדכנית (מניח שיש גם מבצעים בכל מיני אתרים) בגדול התקציב שלי הוא 4K (באזור ה 1050-1100$). עיקר השימוש יהיה יומיומי, ומשחקים סטייל מנג'ר (רוב הזמן לא אשתמש למשהו עתיר גרפיקה, אולי מדי פעם ארצה להתקין איזה משחק אבל לא אכפת לי אם לא יהיה ברזולוציות הכי גבוהות). ועכשיו לסט השאלות לצורך התאמת הלפטופ: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש תמורה בעד המחיר אז אין בעיה להגיע עד התקרה שכתבתי (4K) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל, אבל עדיף להישאר באזור של התקציב שכתבתי, אלא אם לדעתכם…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by garydia1,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד DELL Vostro 1500 נכון להיום המחשב חדש לגמרי, בעל סוללה של 6 תאים המספיקה לארבע שעות עבודה (בערך) באינטרנט. רוב העבודה על המחשב הינה בתוך הבית, אז רציתי לדעת האם ניתן להוציא את הסוללה מן המחשב על מנת לא לפרוק אותה כל הזמן ולהטעין מחדש? הבנתי שאם עובדים על מחשב עם סוללה אשר מחובר כל הזמן לרשת חשמל ביתית, הדבר גורם להרס הסוללה באופן מהיר ביותר. יום טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מחשב נייד Dell Vostro 1015 T5870 4500MHD המחשב עולה בערך 2800 האם שווה את המחיר? הינה המפרט. אחריות: 3 שנים *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: DELL מעבד: Intel Core 2 Duo T5870 2.1Ghz זיכרון: 2GB 800Mhz דיסק קשיח: 320GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: SoundMAX Integrated HD Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 4 כניסות FireWire: יש קורא כרטיסים: יש משקל: 2.5 ק"ג צבע: שחור סוללה: 6cell Lithium-Ion

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Flea,

אהלן.. זוכרים אותי? שאלתי לפני איזה שבוע בקשר למפרט.. אז עכשיו הגענו למפרט כמעט סופי. מעבד - ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? לוח אם - ?DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? זכרונות - סטיק אחד של 1G Kingston DDR2 667mhz הארדיסק - ?160GB 7200RPM, 8MB, SATA II? WD כרטיס מסך - X1650 Pro 512MB, DDRIII, TV, DVI, PCI-E מארז - HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black כל זה ב3800. המפרט נבנה מKSP. במארז יש ספק מובנה 500W נכון? עכשיו...אני צריך את הדעה לגבי כל חלק, האם משתלם.. בקשר לכרטיס מסך אנחנו עוד לא סגורים...איזה כרטיסים יש ב900 שקל פלוס מינוס. יאללה אני סומך עליכם תודה רבה...

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.