ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
המפרט של המחשב: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12686 אני צריך אותו ללימודים בתור סטודנט. האם מחשב זה יעשה את העבודה?. האם ניתן למצוא מחשב זול יותר עם מפרט טוב? המחשב צריך להיות בעל מסך 15.6 אינצ'. עדיף עם זמן סוללה חזק יחסית. הארדיסק לפחות 500. זיכרון של 4 GB. בנוגע למעבד אני לא כל כך בקיא מה עדיף. האם המעבד של המחשב בלינק הוא חזק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט מחשב עבור חבר, שיש לו כמה דרישות בסיסיות אבל קריטיות מבחינתו. אני אמלא את השאלון של הפורום, ולאחר מכן אציין מספר נקודות נוספות ואת המפרט עליו אני חשבתי. אשמח אם תוכלו להביע דעה, לשנות, או להציע משהו אחר בהתאם לדרישות. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח כולל מסך וציוד היקפי (אין צורך ברמקולים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי, אין צורך לבזבז סתם, מצד שני לא צריך לחסוך, יש תקציב שאמור להספיק למשהו טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג, מה שלא נראה לי הכרחי, ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, דואר אלקטרוני, כמו …
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מאוד המחשב הוא בשביל דודה שלי זה לא משהו רציני זה למחשקי דפדפן ואולי אני יוריד שם משחק אבל לא משהו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ofiice ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מיקמק וויבקינז -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צו…
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1441 קירור למעבד: ZALMAN 9500AT PWM SI EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪144 לוח אם: Gigabyte GA-P67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪489 מארז: Raidmax Iceberg + Seasonic SS-750AT 750W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪731 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 - מחיר: ₪157 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪276 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1441 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪100 תוכנות: Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 32/64…
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל לפני הבנייה שאלה:המחשב שלי כבר בן 4 בערך,לאחרונה יש לו שגעונות מוות כאלו,הכוונה הוא לא נדלק ועובד נורא לאט הגיע הזמן להחליף אותו,נכון? כדאי לי להחליף אותו אם אני משתחרר עוד עשרה חודשים? ואם כן,אני צריך מחשב שיהיה טוב למשחקים,וגם שישמש אותי כסטודנט,כי מין הסתם יהיה גם איזשהו נייד אבל בבית כשאצטרך לכתוב עבודות וכו' אצטרך אחד נייח אז אשמח לקבל מפרט,ולשאול שאלה נוספת:כדאי לי אולי לקנות מחשב נייד,חזק כזה גם למשחקים וגם שישמש אותי כסטודנט? תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
- גודל מסך 13.3-14" - משקל קל יתרון (כמה שמחשב בכזה גודל יכול להיות קל) - זמן סוללה יתרון (4 שעות זה טוב אבל אם אפשר 6 או יותר שעות זה יהיה מצויין) - יציאת HDMI - כונן קשיח מינימלי של 320GB אבל עדיף 500GB - צורב DVD יתרון אבל לא חובה - שלא יתחמם יתר על המידה או לפחות שידוע שאין לדגם הנ"ל בעיות התחממות - רמקולים טובים בעלי עוצמה גבוהה (יחסית למה שאפשר לקבל בנייד) יתרון
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לקצת עזרה מכל המבינים... אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב למטרות עבודה בלבד שיריץ כמה תוכנות במקביל (גם תוכנות כמו office וfirefox וגם תוכנות קצת יותר כבדות למטרות קידום אתרים) ושהולך לעבוד רצוף בערך 18-20 שעות ביממה כל יום. כמה דברים שחשוב לי שיהיו/לא יהיו במחשב: 1. מעבד טוב, נראה לי שintel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray או משהו דומה זה הכיוון 2. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני 3. כונן קשיח לא צריך להיות גדול, 500GB מספיק בהחלט 4. 8GB זיכרון נראה לי שיהיה עדיף אבל אם נראה לכם ש4 מספיק למטרות הנ"ל אז אין שום בעיה 5. אין צורך במערכת הפעלה, מסך, תוכנות כלשהן או ציוד היקפי 6. סה"כ מחיר בסביבות 2000-2500 ש"ח כל הצעה תתקבל בברכה, ת…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב לחבר לספסל הלימודים בתחום האדריכלות, מיועד בעיקר לרינדורים. הרכבתי את המפרט הבא, אני רק לא בקיא בלוחות אם, אם יש משהו עם USB 3.0 זול יותר ועדיין מוגדר כלוח איכותי. יחובר למסך DELL 23" שנקנה לפני מספר חודשים. רכיבים שאני לא בטוח בהם ואולי כדאי לצמצם/לשנות: - לוח אם - זיכרון - ספק כח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 בממוצע עם רצון לחסוך. 2. מה שימושי המחשב? אוטוקד, סקצ'אפ, Revit, מקס ורינדורים בעיקר - המחשב נקנה כדי לחסוך זמן ברינדורים כאשר במקביל יש מחשב נייד שבו משרטטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הרכיבים אותם פירטתי אלו היחידים שצריכים להיות. 5. עד כמה חשוב השקט? בערך 8~, לא קריטי אבל רצוי שיהיה שקט כי הוא יעבוד …
-
- 19 תגובות
- 5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 1700 בדיוק ללא חריגה זה המקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקרון מחשב לחייל חוזר פעם בשבוע-שבועים לבית לגיימינג קל בינוני עד כמה שאפשר.... סרטים אינטרנט וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המח…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 עד 4,000 ש"ח עם אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מסחר במניות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר \ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 7, הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ת"א. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA,…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נייד למטרת לימודים ושימוש ביתי שלא כולל משחקים אבל כן ידרוש מעבד חזק ללייטרום ופוטושופ. התקציב הוא בערך 3200 ש"ח. חשבתי בנתיים על האופציה הזאת: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7645 יש משהו יותר טוב בסביבת מחיר הזאת?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(autodesk 3ds max)+גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש?משחקים כמו WOW CRYSIS וכל אלה שיפעלו מצויין על גרפיקה גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקניית לפטופ ללימודים (כלומר בעיקר צפייה בסרטי HD בתקופות בחינות לחוצות) ולתכנות. המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, עריכה גרפית או דברים כאלה. דרישות נוספות: גודל המסך: 15 אינץ' לפחות משקל: פחות קריטי. אני מעדיף מחשב חזק (פיזית) גם אם הוא שוקל מעט יותר. לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד נדרשות יציאות USB רבות (3 לפחות) וUSB 3.0 HDMI הוא בונוס נחמד, אבל לא הכרחי כונן קשיח: 250 ג'יגה מספיקים, אבל אפשר יותר נדרש כאמור ניגון סרטים באיכות HD בקלות, ועדיף בלי להתחמם יותר מדי. לא נדרש: בלוטות, צורב, כונן bluray, אחריות בינלאומית מאוד קריטי לי שהמקלדת תהיה חזקה ונוחה. אני מקליד הרבה, ולרוב המחשבים הניידים אין מקלדת מספיק טובה עבורי. בנוסף, אני מתכנן להתקין לינוקס …
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, גג עד 3500 אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יום יומית + סרטי FHD + משחקים חדשים שיצאו בקרוב, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO3 GUILD WARS 2, ELDER SCROLLS SKYRIM וכד' לא כל כך בקטע של SHOOTERים ו GTA שאלה בד"כ המשחקים עם הדרישות היותר כבדות למיטב ידיעתי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב עבד מצויין ובלי שום בעיות עד אתמול. באתי להדליק אותו והוא לא נדלק, חיברתי את המטען וגם החיווי של הטעינה לא נדלק! הדבר היחידי שנדלק כאשר אני מחבר את המטען זה הלד ליד שקע הטעינה. אני מפספס פה משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת Vostro v131, הדבר שמפריע לי בדגם שראיתי שנמכר בארץ הוא שבגלל סוללת 6 תאים יש בליטה מגוף המחשב. בפרסומים של dell בחו"ל רואים גם שהדגם יכול להמכר עם סוללת 4 תאים ובלי הבליטה. האם מישהו יודע אם מייבאים את הדגם הזה לארץ?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
הלפטופ שלי נפל על הרצפה(כמה פעמים השנה ) מאז הסוללה שלו קצת נופלת, אבל הוא בסדר. קניתי לו רמקולים בחיבור USB והם נהרסו אחרי חצי שנה, חשבתי שאני הרסתי אותם אז קניתי את אותו דגם שוב והפעם הוא נהרס אחרי שלושה חודשים(נהרס הכוונה הרמקולים עושים רעש של טרקטור כזה) אז עכשיו קניתי X-MINI 2 מדהימים. חיברתי למחשב והכל טוב, אבל כשהם מחוברים דרך הUSB לטעינה הם מקרקשים קצת... אני משקשקת שהם יהרסו גם!!! עלו לי 230 שקל! יש מצב שהמחשב רוצח לי ציוד היקפי? איך אפשר לבדוק דבר כזה? ???
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד עם המפרט הבא..... האם יש חלקים שכדאי לי לשמור ויהיו שימושיים גם למחשב חדש ? מעבדIntel Pentium D 805 2.66Ghz 1Mx2 LGA775 FSB533 64 bit Dual Core Boxלוח אםGigabyte GA-8I945PG Intel 945P Socket 775, SATAII, PATA, PCI-Express, Dual DDR LAN, Bulkדיסק קשיחWestern Digital 80 Gb 8Mb 7200RPM SATAזיכרוןSAMSUNG DDR2 512MB 533MHZ X2כרטיס מסךnVIDIA GeForce FX6600 256MB Gigabyte PCIXמארזFoxconn TLA397 Silver/Black 1x 90 mm CPU V- Tube FSP F400A PSU 20/24 pin תודה ! רועי
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
ראיתי שיש הרבה סוגים של i5 ורציתי לשאול למשל מה ההבדל באחוזים בין ה intel core i5 760 2.8 לבין Intel CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz ? יש אולי איזה בנצ'מארק שאני אוכל לבדוק ? כי בשביל הפרש גדול אני כנראה אחשוב לשדרג את של שה ה760
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסוך ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין. 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש לקנות מחשב לשימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה). חשוב לי שיהיו לו יציאות HDMI ותמיכה ב-USB3 ו-SATA3 (אם אפשר במסגרת התקציב גם FireWire מה טוב, אבל לא קריטי). כמו כן חשוב שלספק הכח יהיו 3 שנים אחריות. מבחינת שקט - בינוני (שלא ירעיש כמו טרקטור אבל גם שקט מוחלט לא נדרש). חשבתי על המפרט הבא (שאלה לגביו - האם יהיו לו יציאות USB3 מקדימה). האם יש המלצות ? מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - BOX - זמין במלאי ₪553 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪365 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪100 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 34…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך מחשב לגיימר שקט וחזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA,GTA,CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD יש לי מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבועות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי להחליש את המחשב אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה500 שקל ורק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CoD MW3, Crysis 2, Assasian's Creed BH וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" של PILOT ואני לא בטוח בקשר לרצולוזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. כאמור, התקציב הוא 2000. אם אפשר - לחסוך. חריגה מקסימלית 100-200 ש"ח. 2. מדובר במחשב לזוג מבוגר, לשימוש בסיסי. היישום הכי כבד שצפוי לרוץ עליו הוא סקייפ, ואולי יישומי פלאש. מבחינת גרפיקה - צריך להיות מסוגל להקרין וידאו ב- HD, אבל לא מעבר. 3,4. ללא מסך או ציוד היקפי (נלקחו בחשבון בנפרד). 5. שקט לא קריטי - המחשב יהיה בחדר נפרד, רק שלא יטחן (4-5?). 6. לא יהיה OC. 7. ללא מע' הפעלה. הרכבה בחנות. 8. אזור חיפה והקריות. עדיפות לנעה מחשבים. 9. אף אחד לא יפתח את המארז וינקה. יש למישהו המלצה על מארז זול יחסית ועמיד לאבק? 10. לא מתוכנן שדרוג. חשבתי ללכת על AMD תלת ליבתי, משהו בסגנון הזה: AMD Athlon II X3 450 3100MHZ Box, יחידות 1 ₪400 http://www.n…
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש לפטופ חזק ביותר, כזה שיתאים הן לעבודה רציפה עליו, הן לשימוש בתוכנות כבדות למיניהם, תוכנות עריכת סרטונים ותמונות והן שיעמוד בעומס של תוכנות ועידה בוידאו כמו סקייפ ואובו. אובו היא תוכנה רצינית שניתן להעלות אליה עד 12 אנשים לשיחות וידאו בועידה וזה דורש מחשב חזק מאוד. אני אתן כמה כללי ברזל שמאוד חשובים לי ואשמח אם תעזרו לי לקבל החלטה נבונה ולהפנות אותי למקומות הנכונים. אני משתמש במחשב לעבודה, כך שהוא חייב להיות מהיר ולזוז מהר, אין לי זמן למחשבים שנתקעים כל שנייה ולצערי נתקלתי בכאלה. כמו כן, שיתפקד בצורה טובה גם עם הרבה תוכנות שפתוחות בבת אחת על המסך. אני עובד עם לפחות 15 מסמכים פתוחים בו זמנית, כמה דפדפנים שונים והרבה מאוד דפי אינטרנט בבת אחת. שיוכל לעמוד…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-