ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
מהירות מדהימה של 3.0Ghz 800FSB HT עם אחריות לכל החיים על המעבד לוח אם של יצרנית הלוחות ממובילות בעולם ECS, לוח חדש עם תמיכה בדיסקים קשיחים מהירים Serial ATAותמיכה במהירות 800FSB ותמיכה במעבדי PRESCOT דיסק גדול 80GB 7200RPM זיכרון מהיר 256MB DDR 400Mhz לוח אם של ECS 800FSB + SATA מדגם ECS 661FXM תומך מעבדי PRESCOT תומך Hyper-Threading תומך דיסקים SATA תומך 800FSB תומך DDR 400Mhz תומך זיכרון עד 2GB תומך AGP x8 לכרטיסי מסך מתקדמים 6 יציאות USB 2.0 מעבד Intel Pentium 4 3.0Ghz HT 800FSBבטכנולוגיה Hyper-Threading המפעילה את המעבד כמו 2 מעבדים לשיפור הביצועים והמהירות של המחשב ובמהירות BUS מדהימה של 800MHZ. חבילת זיכרון 256MB DDR 400Mhz עם אפשרות שדרוג עד לנפח של 2GB!!! דיסק…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שמסוגל לטפל באינטרנט, קצת תוכנות אופיס, מדיה (סרטים תמונות), וגם לספק יכולת משחקים סבירה. התקציב - עד 2500 ש"ח למחשב ללא מסך וללא אביזרים נילווים. קיבלתי את המפרט הבא: · לוח: GIGABYTE INTEL GA-EP43T-UD3L DDR3 1600MHZ · זיכרון: ddr3 - 4giga – שני סטיקים של 2GB 1333 Mhz CL9 KINGSTON · מעבד: E7500 2.93G CORE2D 1066MHZ 3M BOX · דיסק קשיח: HITACHI 320GB 16M SATA II או כל דיסק SATAII בנפח 200-320 ג'יגה מיצרן מוכר אחר. · כרטיס מסך: ATI VTX3D HD 4670 1GB DDR3 HDMI/ DVI / VGA · ספק כח: Spire Jewel 550WATT או כל ספק 450W-550W מיצרן מוכר אחר. · צורב DVD: LG GH22NP20 · מארז: נתנו לי Compucase 6A19 אבל האמת הוא שהוא לא מאד מו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בונה מפרט לשימוש כללי וגיימינג בסיסי (total war series, משחקי FPS בהגדרות בינוניות פלוס) ללא OC. רעש סביר זה בסדר, לא כמו בג'נרי שיש לי עכשיו. הרכבתי משהו ב SKY, יש הצעות לשיפור? אפשר גם בחנויות אחרות באזור המרכז. איך הלוח הזה? האם עדיף לקחת 2 גיגה RAM ואז כשהמיינסטרים יהיה סטיקים של 4 אז להוסיף (לוח עם 2 סלוטים...)? 2 גיגה יסחוב סביר על WIN7 עם כרטיס מסך? איזה ספק בא עם המארז? לא רשום הדגם למרות שאני מתאר לעצמי שזה HEC. תודה מעבד AMD Athlon II X2 245 Box ₪314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX245OCGQBOX לוח אם Asus M4N68T-M ₪282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941040 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שווה לקנות מחשב נייד עם המעבדים האלה? יש המלצות כאלה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למחשב נייד, בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים עם 17 אינץ' ודיסק מהיר (SSD). אני לא יודעת מה המחיר הסביר לדבר כזה. אני סך הכול צריכה מחשב טוב במחיר כמה שיותר זול, אבל בלי להתפשר על מינימום איכות- שירוץ חלק, בלי תקיעות, לעוד הרבה שנים. אציין: יש לי מחשב בן 9! שנים שרק עכשיו הפסיק לעבוד בצורה מספיק טובה (Lenovo G550) כך שיש לי שאיפות גבוהות. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע עוד שבוע לארה"ב ואחי רוצה לקנות לעצמו מחשב נייח חדש לגיימינג. התוכנית שלי היא להזמין דרך אמאזון חלק מהרכיבים ואז בארץ לקנות את שאר הרכיבים ולהרכיב. רכיבים עד כה שנראה לי עשויים להשתלם בקנייה דרך אמאזון - לוח אם, ספק, זיכרונות, כונן SSD 128 Crucial m4, אולי מעבד.. הבעיה היא שלמיטב הבנתי צריך שכל רכיב יעלה פחות מ - 200 דולר.. בכל מקרה אלה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי ביקש ממני לחפש לו מחשב נייד בתקציב של 2000-2500 ש"ח. * גודל המסך - לא מהקטנים , ז"א13'-14' , אם התקציב מאפשר יותר אז בסדר. * משקל רצוי - שיהיה ממוצע אין דגש על מחשב קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - המחשב יהיה הרבה בבית בקרבת חשמל , מצד שני עדיף מחשב שלא יכבה אחרי שעה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות * בלוטות - לא מחייב , אם נכנס בתקציב עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB * צורב DVD - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - מספיקה אחריות לאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. המחשב ישמש לגלישת אינטרנט(אין לו מחשב בבית) , פה ושם סרטים ואולי משחקים ברמה של פיפ"א. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ממלא שאלון היות והדרישות למטה ויותר ממוקדות: ---------------------------------------------- 1. יצרן - עדיפות dell או לנובו אחריות IBM 2. גודל מסך - 13.3 או 14 גג . משקל וניידות 3. סוג מסך - fhd. Ips לא חייב טאצ' 4. דיסק קשיח - ssd m.2 או ssd nvme מינימום 256gb 5. מקלדת מוארת - חובה נוחות וראייה בגילי 6. חיבור שמאפשר טעינה כמו סלולארי וגם טעינה מהירה 7. משקל - עד 1.7 קג. עדיפות לקל. 8. מעבד מינימום i5 דור 8 9. זיכרון פנימי - מינימום 8 גיגה עדיפות ל-16 גיגה. 10. כרטיס מסך - לא הכרחי. אפשר פשוט. 11. תקציב - עד 4000 שח , 12. מערכת הפעלה - לא הכרחי. תודה למומחים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ולהשקיע בו כ- 8,000 - 9,000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, רובם חדשים (גלישה ועבודות משרדיות הן לא פקטור במצב כזה, נראה לי) המחשב אמור להחזיק מעמד לאורך זמן (לפחות שלוש שנים) ולהריץ גם אז משחקים חדשים ביעילות, עד כמה שניתן. אם ישנה טכנולוגיה חדשה שתנוצל במלואה רק בעוד שנה, אני אעדיף להשתמש בה, כל עוד השימוש בה כיום לא יפריע יותר מדי להרצת משחקים עכשויים. אני מבקש את עזרתכם במיוחד כדי לפתור את הדילמות הקלאסיות של AMD vs. Intel ו- ATI vs. nVidia, וגם dual-core: כן או לא, ודיעות בקשר לכדאיות של SLI/Crossfire. כפי שכתוב בכותרת, אני לא מתכוון לבצע OC משום סוג שהוא, אבל מעוניין במחשב ללא בעיות של חימום יתר, שקט ויציב. כלומר, מארז, ספק ומאוו…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא למישהו לראות אותו? ראיתי אותו היום בתאילנד, במחיר בדיחה, והוא נראה פשוט כמו מחשב אדיר. לא התעמקתי בפרטים הטכניים (אבל ראיתי שהוא לא בדיוק מפלצת ביצועים, WHO CARES), רק הסתכלתי עליו, על המשקל האפסי שלו, על המחיר הנמוך בצורה מגוחכת שלו - ולא הבנתי איך זה יכול להיות. באתי עכשיו לגוגל בשביל לבדוק את זה, ומצאתי את זה: http://blog.laptopmag.com/dell-inspiron-mini-12-first-impressions-the-600-macbook-air סתם לידיעתכם... נראה כמו מחשב נחמד למדיי. מעניין אם הוא קיים/יגיע לארץ מתישהו..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל העוזרים שלום רכשתי HP Pavilion dv6-6140ej לפני שנה ושמתי לב כי האפשרות של התאורת מסך לא עובד בכלל, לא בשילוב על כפתור הFN ולא דרך האפשרויות של צריכת חשמל, לא משנה אם המטען מחובר או לא פשוט האופציה של בהירות מסך לא עובדת במחשב בכלל. מישהו מכיר/נתקל??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 ₪, חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, SAP, אופיס, אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטיים COMBO 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן - Windows…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הוצאתי את המפרט מהמחשב דרך everrest מה דעתכם אליו ?! ואיזה משחקים אני יכול להריץ כדי לבדוק את יכולתו Computer: Computer Type ACPI x64-based PC Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate OS Service Pack - Internet Explorer 8.0.7600.16385 DirectX DirectX 11.0 Computer Name LIOR-PC User Name lior Logon Domain lior-PC Date / Time 2009-09-25 / 04:08 Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 3400 MHz (8.5 x 400) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Eaglelake P43 System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 S…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם עם תוכל לעזור עם המפרט. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך כלשהו 20-23 אינץ' 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אודה על המלצה ללוח אם מיקרו ATX , לוחות לדעתי שטובים אם זאת עלות לא יקרה , ברור שיש יותר טובים וגם המחיר בהתאם לכן אודה אם אפשר ומי שרק רוצה לתת חוות דעת לאחד מהלוחות הבאים : MSI B360M GAMING PLUS או ASTROCK B360M PRO 4 שניהם כ107$ עד הבית בנוסף האם עדיף WD blue 500GB M.2 או m.2 WD black 250 GB שניהם 117$ עד הבית המחיר דומה אבל השחור מהיר בהרבה ( 8 GB) לעומת 6GB האם שווה להתפשר על אחסון בגלל המהירות הזאת ועם זאת אפשר להוסיף כונן נוסף SSD או HD תודה לעוזרים ועונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים! אני מתלבט האם לקנות את המחשב שלי במקום אחד ואז יעשו לי גם הרכבה במקום ויבדקו לי את החומרה או לקנות במספר מקומות שבהם זול יותר? יוצא לי חסכון של כ-500 שח אם אני לא קונה במקום אחד,בגלל שחלק מהרכיבים זולים יותר וחלק אני לא צריך (אבל חייב להוסיף לחשבון אם אני מרכיב מערכת דרך "בנה לך מחשב") . כאשר מרכיבים לי את המחשב במעבדה הם גם בודקים את החומרה ומגדירים כל מיני הגדרות בביוס של הרכיבים. מצד אחד זה יתרון להרכיב במקום שאני יבחר כי ככה אני יוכל להשגיח על התהליך , אבל מצד שני זה חסרון כי במקרה של תקלה יהיה לי יותר קשה להוכיח שזה בעיה של החומרה ולא שאני קילקלתי משהו. מה תגידו ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בדל 15R ואני מעוניין להעביר את הקבצים שלי מהמחשב הישן לנייד בנייד יש חיבור esata , ניסתי להעביר דרך wifi אבל זה ממש איטי ומעביר בין 2-3.8 מגה בייט אני מחפש דרך יותר מהירה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד חדש (לא בשבילי..) שיחליף את ה-DELL LATITUDE. חשוב שהביצועים שלו יהיו סבירים ושלא יהיה כבד מדי, הוא הולך להיסחב כל יום ממקום למקום. אין חשיבות למשחקים. יש צורך בזמן סוללה טוב. תקציב: 7,000 ש"ח. אני יודע שזה דיי כללי, תנו לי בבקשה כל מיני אפשרויות מתאימות (בגדלים שונים וכו'), ואני אעביר את זה הלאה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב! אני מבקש עזרה במציאת מחשב נייד עבור אחותי לצורכי עבודה בעיקר, ומולטימדיה מעט. התקציב הוא אמנם 4000 ש"ח, אך כל חיסכון מחושב יתקבל בברכה. הקנייה תהיה מאחד מסניפי KSP אילת. רמת השימוש שלה במחשב תהיה די בסיסית... השתדלתי לפרט מטה כמה שיותר, ואודה לכם מאד על כל ייעוץ בנושא. * מטרות המחשב? עבודה בשירות לקוחות ותמיכה של אתר אינטרנט, הכולל מעבר בין הבית למשרד. בנוסף ייתכנו שימושים כלליים נוספים- עריכת וידאו, צפייה בסרטים אך אלו בחשיבות פחותה מהעבודה. בהעדר מחשב נייח, ניתן לאמר שהמחשב יהיה תחנת עבודה ניידת. * גודל המסך? 15" ומעלה נראה לי הכי מתאים למטרות הללו. זאת משום שכבר קיים נייד 11" ישן מאד שיכול לשמש במקרים של צורך חזק בניידות. הלפטופ ייסחב ברוב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש בסביבה המפרט : מעבד:Athlon 64 3200+ (S-939) לוח אם: ASUS A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E) זיכרון: DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 כרטיס מסך:PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E כרטיס קול: 5.1 channel audio-out S/PDIF צורב: DVD Recorders NEC 1300 DVD±R ציוד רשת: On Board 1000 מארז:2209 ATX MIDI PFC, usb מקלדת: 2/3 Lang. Rus or Arb עכבר:MOUSE PS2 + roll רמקול: 400 W מסך:MAG 17'' 786 PF FLAT סה"כ: 5315 ש"ח קודם כל לפני שיתחילו השאלות סטייל "לא עדיף שתוריד את הכרטיס קול ואת העכבר ועוד כמה דברים" ? אז ככה שאי אפשר.המחשב הזה בא קומפלט.אם היה אפשר הייתי מוריד את המקלדת,את הכרטיס ק…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מגשים חלום של כמה שנים ועובר סוף סוף מגיימינג בקונסולות לPC. זה פעם ראשונה שאני בונה מחשב ואני חדש בתחום לכן אם יש לכם הצעות לדברים אחרים ממה שרשמתי בטופס אני פתוח לשינויים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K אופציונלי לחריגה של 500 שח אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד- בעיקרון רוצה מחשב חזק שאוכל להחזיק איתו תקופה ארוכה על איכויות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה למסך מתאים בסביבות ה2000 שקל (מחוץ לתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון שאינני יודע כמה תקציב נדרש בשביל השימושים שלי נתתי תקציב מקסימלי שאני כמובן רוצה לחתוך אותו לפי השימושים צימצמתי את הדרישות לפי מה כן צריך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לפי השימושים המפורטים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? תוכנת טורנטים לשיתוף קבצים שרצה קבוע,פתיחת 10 טאבים במקביל פחות או יותר , הרצת תכני HD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. העדפה לאזור ראשון 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להצעות שלכם עבור מחשבים לעיצוב גרפי ללימודים אשמח לביקורת עבור 2 המחשבים הבאים במי לבחור: http://www.nayadnayad.co.il/product.aspx?productid=10631 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11701&perur=4 איזה מחשב טוב יותר והאם יש את אותו מחשבים בזול יותר. בנוסף זה בערך המפרט שרשמתי אז אם יש לכם המלצות ( לא מק) אשמח. מפרט מחשב נייד: מעבד: CPU Intel® Core i7 2630QM Processor, 2.3GHz, 6MB Cache,1066MHz – 4 ליבות זיכרון: Memory 8GB DDR3 1066MHz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB דיסק קשיח: בין 500 ג'יגה ל 750 HD GB (SATA) 7200rpm צג: 15.6-17.3 Full HD LED אם ניתן anti glare עם ניגודיות טובה באור כ. מסך: ג'יפורס של NVIDIA עם 2 ג'יגה כונן אופטי: או צורב DVD או צורב בלו ריי (אם …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט דחוף עפ"י הקרטריונים הבאים. 1. עד 5500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. המחשב מיועד לCAD בתוכנות 3DMAX 2010 ו AutoCAD 2010 וכו'. עבודת גרפיקה תלת מימדית. 3. אין צורך בציוד היקפי ומסך. 4. אין צורך בפלופי וקורא כרטיסים. 5. כרטיס מסךPNY Quadro FX 580 צריך להכלל במפרט. מינימום 8GB זכרון פנימי RAM. מעבד I7 870 עדיף. 1156 עדיף. 6. השקט רלוונטי 6/10 7. המשתמש אינו מתמצא באוברקלוק ואף אינו מתכוון לבצע אותו אי פעם. 8. מערכת הפעלה Windows 7 64x כבר קיימת, אין צורך לכלול במפרט. 9. רצוי מאוד מרשת IVORY. בשום פנים ואופן לא KSP! נכוותי מKSP קשות. 10. דרישה למארז מאורר וקר. המחשב יעבוד בתנאים של עומס כמעט 24/7. 11. שדרוג של המפרט בהמשך לא יתוכנן. תודה רבה…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שהאפליקציה הזאת מבצעת גיבוי של הדיסק ל- partition נפרד. שם גם מאוחסן דיסק ה- recovery. כרגע מותקן לי XP ואני רוצה להתקין Vista ב- partition נפרד ולהשתמש ב- dual boot. האם R&R תדע לגבות את 2 המחיצות או שהיא מגבה רק מחיצה אחת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-