עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. AMD ATHLON_64_3200-939-E6-Tray-VEN + SCNJ-1000P - Scythe NINJA PLUS כרטיס מסך: Leadtek PX7800GT-TDH זיכרון: ADATA DDR 1024MB 400MHZ CL3 דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII צורב דיוידי: LG DVDRW GSA-4167B BLACK וספק: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm ומארז לא כ"כ משנה לי, בינתיים חשבתי אולי על : COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU לוח אם: DFI \ ASUS Infinity-NF4-Ultra מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי , אני רוצה למכור 5 חלקים מהמחשב שלי כמה הייתם נותנים עליהם ? 1. GTX 570 - Zotac 1280mb 2. intel core i7 2600k 3.4GHz 3.g.skill ripjaws-x 1600mhz 4*2 - 8g 4.gigabyte z77-d3h - עם שני סלוטים תקולים של זיכרון 5.ספק כוח מודלרי 750w - אני לא זוכר כרגע של איזה חברה תודה מראש לעונים !! :)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eshtul,

בעלים של חנות מחשבים גדולה במנהטן נתן לי הצעת מחיר למחשב שבקישור למטה ב750$ מכיון שאני המדריך של הבן שלו במחנה קיץ ברור שזה נראה מפתה היות והמחיר המקורי הוא קרוב ל1000$ אבל מה לעשות ואני לא ממש מבין בענינים האלה. אשמח אם תאמרו לי האם העסקה משתלמת http://rcsnet.com/www_site/product.cfm?prd=07632LU [email protected] נ.ב. דרך אגב רציתי לדעת איך הויסטה רץ על המחשב הזה, עם הגדרות גרפיקה מלאות? חלק? שוב תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. פתחתי לא ממזמן דיון בקשה למפרט (קישור בסוף ההודעה), אבל בסופו של דבר לא עשיתי הזמנה (מסיבות כאלו ואחרות), ומאז החלטתי שאני לא רוצה XP mode, ולכן אני לא צריך Win7 Pro, אלא מספיק לי Win7 Home. בניתי מפרט חדש בהתאם, מה דעתכם? מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪877 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪474 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum ₪642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3414K כרטיס גרפי Sapphire ATI Ra…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את מוצרי אדובה כמו פוטושופ, אילוסטריטור ודריימוויבר(לא התוכנות לוידאו) ישמש בעיקר לתיכנות ועיצוב גרפי. מחפש משהו בין 2k ל3k עם עדיפות לחלק התחתון של הסקאלה. לא מחפש משהו לערוך איתו וידאו או לשחק באטלפילד 4. מעוניין במסך 15 אינץ׳. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום! אני צריך מפרט דחוף עפ"י הקרטריונים הבאים. 1. עד 5500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. המחשב מיועד לCAD בתוכנות 3DMAX 2010 ו AutoCAD 2010 וכו'. עבודת גרפיקה תלת מימדית. 3. אין צורך בציוד היקפי ומסך. 4. אין צורך בפלופי וקורא כרטיסים. 5. כרטיס מסךPNY Quadro FX 580 צריך להכלל במפרט. מינימום 8GB זכרון פנימי RAM. מעבד I7 870 עדיף. 1156 עדיף. 6. השקט רלוונטי 6/10 7. המשתמש אינו מתמצא באוברקלוק ואף אינו מתכוון לבצע אותו אי פעם. 8. מערכת הפעלה Windows 7 64x כבר קיימת, אין צורך לכלול במפרט. 9. רצוי מאוד מרשת IVORY. בשום פנים ואופן לא KSP! נכוותי מKSP קשות. 10. דרישה למארז מאורר וקר. המחשב יעבוד בתנאים של עומס כמעט 24/7. 11. שדרוג של המפרט בהמשך לא יתוכנן. תודה רבה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הי לכולם ראשית תודה לעוזרים אני מחפש להרכיב מחושב נייח לאישתי לעבודות גרפיקה היא משתמשת בתוכנות כמו sketchup עם vray לרינדור ו-lumion גם לרינדור ולנוף בנוסף יש את תכנות אוטודסק כמו רויט ואוטוקאד אני רוצה שירוץ מהר וחלק ושיהיה הארדיסק אמין לשמירת קבצים ומספיק גדול

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mofig,

שלום חברים בחרתי מחשב גמינג מתוך הרשימה המומלצת, וקיבלתי 2 הצעות שאלתי לשם מה צריך 2 דיסקים קשיחים. ואיזה הצעה טובה יותר מהשנים שקבלתי ומצורפים כאן ההצעה שלכם בקטגוריה גיימנג ההצעה 4 מלמעלה תודה הצעת מחיר למחשב.pdf

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לפי החיפושים המטורפים שעשיתי בשבוע האחרון נראה לי שזה אחלה מפרט , מי שרוצה יכול להשתמש בו , מי שרוצה יכול להגיב עליו שימו לב שיש שם 2 עכברים , אחד לאבא שלי ואחד לי (MX518) לזה תוסיפו את המארז הזה : - 404 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1946 ואת הספק הזה: - 195 ש"ח http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2973 [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם. בקורב אני מתחיל ללמוד ארכיטקטורה ולשכור דירה קרוב לאוניברסיטה. לשם כך אני רוצה להתחיל להתנייד. יש למישהו המלצה למחשב נייד טוב בגודל 14 אינטש של DELL עם מעבד טוב וכרטיס מסך טוב? כרגע אני לא כל-כך מוצא מחשב כזה. וחיפשתי בהרבה אתרים. באופן כללי, איפה המקום הכי טוב לחפש? והאם כדאי לקנות מחשב נייד בתאילנד? האם יש דרך להפוך את המקלדת לעברית בארץ אם מביאים מחשב מחו"ל? הבנתי שDELL היא חברה טובה גם באמינות והאיכות של המחשב וגם באחריות בין לאומית. אבל בעיקרון, מה שבעיקר אני רוצה לשאול אתכם זה בנוגע למפרט מחשב ודגם שכדאי לקנות. במה שבעיקר חשוב לי במחשב זה שיוכל להריץ תוכנות גרפיקה ועיבוד. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי.. ראיתי כמה מחשבים. הראשון TOSHIBA Satellite L500-1FW עם 3 ג'יגה DDR2 השני LENOVO G550 NTD9AIV 2958-9AG עם DDR3 ועוד שניים חופפים, אחד של LG והשני של DELL.. רציתי לדעת בגדול אם מישהו משתמש באילו מאלה.. שכן היו לי כבר כמה סוגי מחשבים (מהעבודה) אבל אף פעם לא טושיבה.. את המסך של LENOVO ממש לא אהבתי.. נמוך ומעצבן. וגם התזוזה של העכבר לא מרשימה. השימוש חופף.. בעיקר עבודה. קצת מולטימדיה (סרטים, מוזיקה.. וכד,).. דעתכם והמלצותיכם בברכה.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שבוע טוב מחפש לקנות מחשב נייח לעבודה עם התוכנת Maya ו Blender, רינדור ויצירת אנימציה תלת מימדית. כרגע ירוץ על מסך 1080P אבל אני מחפש משהו שיתאים גם ל4K ויחזיק שנים ארוכות בניתי מפרט ואשמח לחוות דעתכם https://www.wellcom.co.il/builds/26721 אני לא סגור לגבי המעבד אם צריך את הגרסא K או להסתפק ברגיל כרטיס מסך? הלוח אם אוברקיל? כל תגובה תעזור מעוניין לרכוש את המחשב היום

13. אני מתחיל בימים אלה ללמוד באוניברסיטת חיפה ואני רוצה לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב (3 חודשים נקרא אצלי קרוב) אני לומד בפקולטה למדמ"ח ומחפש מחשב שישרת אותי למשך כל תקופת התואר. התקציב שיש לי לקנייה הוא סביב 3500 שח. יש לי 2 שאלות בנושא 1. האם יש צפי ליציאת טכנולוגיה חדשה (מעבדי I5/זכרונות וכו) בחודשיים הקרובים בוודאות, ששווה להמתין לה? 2. אני בודק אפשרות להזמין מחשב של לנובו מדגם T500 מאתר החברה בארה"ב אני מודע לעובדה שצריך כרטיס אשראי אמריקאי, ופטרתי את הנושא הזה על ידי הוספת כתובת אמריקאית לכרטיס אשראי ישראלי האם אתם צופים בעיה שיכולה להיות עם הזמנת מחשב מחו"ל ושירות שלו בארץ? (המחיר יוצא משהו כמו 3400 שח אחרי משלוח ומיסים במקום 6500 שח בארץ) המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות של …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה לשחק משחקים כמו סאן אנדראס ואולי GTA4 שיצא אבל אני רוצה לחסוך על הכרטיס מסך. מה שאני עושה זה בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות הארד דיסק כבר יש אני רוצה אפשרות להפעלת הרבה ישומים בו זמנית נגיד הרבה ישומי פלאש באינטרנט ועוד דברים ברקע ושהכל יהיה חלק צורב דיוידי מסך יש וכל המסביב אני אשיג בנפרד. אני רוצה רק קופסא ומצידי שהמארז שלה יהיה הכי מכוער אבל הכי זול XP יש לי לא רוצה ויסטא בבקשה תרכיבו לי מפרט ואם אתם יכולים לרדת במחיר בלי לפגוע בסטנדרטים, מה טוב.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז בשבוע הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד שצריך להתאים לצרכים הבאים: עריכת וידאו SD בתוכנת Premier CS2 תכונות Office כגון Word ( לא חובה שיבוא עם עותק מקורי של Office ) וזהו בעיקרון, התקציב הוא 2,000 ש"ח - יש עדיפות לקנייה מאייבורי. אשמח להמלצות, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AlexG Respect,

שלום.. אני חדש כאן ויש לי שתי שאלות.. 1) האחות הקטנה של חבר שלי צריכה מחשב אז הסכמתי למכור לו אותו ורציתי לשאול בכמה בערך למכור אותו.. הנה הפרטים.. 1133MHz.. 256MB זיכרון.. G-Force 2 64MB.. 40GB מקום.. XP.. בן 5 שנים.. חשבתי אולי 700 ש"ח? 2) מוכרים מחשבים עם 64 סיביות ושמעתי שתוכנות רבות לא יעבדו עם 64 סיביות כי הן מותאמות ל - 32 סיביות.. האם זה נכון? והאם זה שווה לקנות מחשב עם 64 סיביות? תודה מראש, אלכס.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by alopss,

לאחר התלבטויות רבות. הכי אני מקווה לא להתאכזב ממערכת הרמקולים שבחרתי. זהו אני חושב להזמין עכשיו מפנדה. מה דעתכם? LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro 603 ש"ח AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN 404 ש"ח Samsung DDR 256MB 2700/333mhz 428 ש"ח WD 40GB 7200RPM 498 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 545 ש"ח Lite on 48x12x48 RETAIL BLACK 378 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 68 ש"ח Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 423 ש"ח FLATRON 17 F700P 1,317 ש"ח LUXEON Logicfox T5.1 574 ש"ח סה"כ 5,237 ש"ח ולבקש שירכיבו לי או להרכיב בעצמי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. * מטרות המחשב? לדוגמה: משחק פוקר ולומד מדי פעם. מתכנן לחבר אותו למסך גדול בעמדה בבית ורוצה את האפשרות לקחת אותו איתי * גודל המסך? פחות חשוב, 13" ככה * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?שיהיה אפשר לחבר מקלדת ועכבר נראה לי סטנדרטי * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שאני יכול להסתדר עם SSD256 וללא כונן קשיח. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן כי אני קונה בחו"ל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היה לי ASUS שנגנב והיה מצויין. …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by pwntigo,

פתחתי כבר אשכול בפורום אחר (לינוקס) http://whatsup.co.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=110433 ושם יש את כול המפרט שאני רציתי, ואחרי זה שיניתי, וגם המליצו לי שם לבדוק גם פה. אאז השאלה העיקרית שלי זה איזה לוח אם לקנות? עריכה: אני מחפש משהו בסביבות 6000 שקל, הייתי מעדיף לקנות xfx 6800ultra של nvidia אבל ראיתי ב ksp שהוא עולה מעל 2000 אז ויתרתי על הרעיון.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by agator,

שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד עד סכום של 3000 שח. קנייה בארץ או מארה"ב עם משלוח. * מטרות המחשב? עבודה עם RHINO כולל רינדור. בעיקר לעיצוב טבעות ועגילים. * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? NA * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NA * משקל רצוי? NA * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? NA * Bluetooth? NA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? NA * כונן אופטי? NA * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? NA * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? NA * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם זיכרון 8GB כריס מסך nvidia geforce עדיף עם אחריות ארוכה בשל מגבלו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hakoki,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1079 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤582 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3 - RETAIL ¤1445 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤620 מארז: COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤243 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤436 עכשיו אני צריך רק עזרה אחרונה ובאמת באמת צריך תשובה חד משמעית אני הולך להתגייס בקרוב (מרץ) האם באמת כדאי לי להשקיע בכרטיס מסך חזק כמו ה 1950 פרו? עזבו כרגע את ה 256 כי אם כבר אני לוקח אותו אז אני יוסיף 200 בשביל ה 512 mb האם פשוט עדיף לי לקחת כרטיס הרבה יותר זול כמו ה gf 7300?ככל שאני חושב על זה…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, קודם כל מילה טובה על כל הרצון הטוב שמופגן כאן, בעזרה אחד לשני מבלי להתייאש. אני מחליף מחשב (בשעה טובה). ייעודם של המחשב החדש הם: 1. עריכת גרפיקה (PS, Illustrator) 2. בניית אתרים - בעיקר DreamWheaver ו FLASH. 3. משחקים (אין צורך במשהו הכי חדש, אבל משהו באזור. 4. כמו כולם (איטרנט סרטים מוזיקה וכד'). המסך שאני משתמש בו הוא Samsung 22BW. ברזולוציה של 1650*1050. אני לא מתכנן O.C אבל אם ההמלצה עומדת בעינה אשמח לקנות מחשב מTMS אשר הבנתי שעושים זאת. יש לי צורב DVD כך שאם זה קריטי אפשר להשאיר אותו מחוץ למפרט. כמו יש אני אתקין מערכת הפעלה. זהו, מקווה שזה יספק FOR NOW. תודה רבה מראש, צחי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by adamkat,

אני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט אבל רוצה שהוא יהיה זריז. שום משחקים או תוכנות כבדות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, אני חייל שמשרת במסגרת עם מספיק זמן פנוי בשביל שיהיה לי מחשב בבסיס, אבל לא מספיק כדי שיהיה נייח(מה גם שלסחוב אותו זה יהיה סיוט...) ואני מחפש בסופ"שים כבר משהו כמו 3 חודשים מחשב נייד עם יכולות טובות להריץ משחקים חדשים יחסית(אני מן הסתם לא מצפה להריץ את קרייסיס בצורה חלקה על הגדרות בינוניות אפילו בתקציב הזה, אבל מספיק לי שאני אוכל לשחק משהו כמו Assassin's creed או אפילו להריץ Bioshock ומשחקים ישנים יותר כמו Supreme commander. כל מני משחקים שפשוט פיספסתי כי לא היה לי מחשב להריץ אותם(כרגע פנטיום 4 2.4 GHZ עם GeForce 5600...). אז בקיצור אני צריך מחשב שלא צריך להיות הרבה יותר מדי נייד(בסיס-בית, בית-בסיס) וצריך להיות עם כרטיס מסך שלפחות שווה ל8600GT אם לא יותר, לא? עכשיו,…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shaibend,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב נייד עם קורא טביעות אצבע. התוכנה של ההתקן שהגיעה עם המחשב דורשת credentials, מישהו יודע מה זה? ואיפה אני יכול למצוא את זה? תודה וש"ש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים