ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. איך אני מעביר אליו קבצים מהמחשב האישי? 2. האם יש לו חריץ USB? 3. איך אפשר לשים לו עברית? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי כבר מחשב וזה המפרט: מעבד intel e6300 לוח אם gigabyte ds3p זיכרון ocz 2GB 800mhz cl4 דיסק קשיח 250gb western digital דגם הys שנועד לעבוד 24/7 כ.מסך his radeon x1950pro צורב DVD של LG סה"כ: 5600 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש לצורכי מסחר בבורסה, הכוונה היא למחשב (יחסית) שקט שיוכל להתחבר לארבעה מסכים בו זמנית ולעבוד כל הזמן עם תוכנות מסחר. הפרטים המלאים (בהתאם לפורמט ההודעה המומלץ): 1. א. תקציב מקסימאלי : אשמח אם יהיה פחות מ-4000, אפשר לחרוג במידה וממש צריך (האם התקציב ריאלי?) ב. עדיף לחסוך, אבל לא על חשבון הביצועים או הרעש 2. א. שימוש ביתי רגיל (אופיס, אינטרנט, סרט מדי פעם) ותוכנות מסחר בבורסה, מחשב שיעבוד מסביב לשעון ויראה נתונים "בזמן אמת" על 4 מסכים. ב. לא לגיימינג 3. לא צריך ציוד היקפי 4. לא, אני צריך את כל הרכיבים 5. השקט חשוב אבל לא קריטי, לא צריך דממה מוחלטת אבל שגם לא ירעיש ברמה שמפריעה 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אשמח לדעת גם כמה עולה מ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש של סטודנטית (כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, סרטים, מיילים). הדרישות הן: אמינות - שלא יתקלקל מהר. אם כבר מתקלקל - אחריות טובה 8GB RAM 128GB SSD משקל עד 1.3 סוללה טובה מסך 13 +- ראיתי את המחשבים של אסוס (Asus ZenBook UX305 ) איך הם? הבנתי שהאחריות שלהם לא טובה, עד כמה? אשמח לקבל המלצות על המחשב הנ"ל (איזה דגם כדאי?), על מחשבים אחרים ועל חנויות שכדאי לקנות מהם. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב די חזק לא לגיימינג ... קצת לעריכת סרטים ומולטימדיה יש למישהוא מפרט טוב להציע ובבקשה להגיד מאיפה כל החומרה . תודה רבה !!! ושבת שלום!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בעיקרון מחפש פחות מ1000 ש"ח רק שיהיה עליו 7 ואופיס! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד, שיהיה ניתן להפעיל עליו ILLUSTRATOR & PHOTOSHOP CS4 ושישמש כמחשב עבודה נוסף. עדיין לא יצא לי לעבוד עם גרסא זו, אך לפי מה שהבנתי, ע"מ לעבוד עם גרסא זו בצורה טובה על המחשב להיות מצוייד בכרטיס מסך לא משולב. עלי לציין כי שימושיי בפוטושופ ואילוסטרייטור הם דו מימדיים בלבד! אך לעיתים קיימת עבודה עם מספר קבצים רב במקביל. ואני לא משחק משחקים כלשהם. ע"מ שתבינו את רמת השימוש שלי והדרישות שלי מהמחב אפרט את המצב הנוכחי, כרגע אני עובד עם PS3 עם מחשב : AMD DUAL-CORE 3800 2GB RAM INTEGRATED ATI X1250 ואני יחסית די מרוצה. כמובן שאם אקנה נייד חדש, אעדיף שכבר יעבוד יותר טוב. חשבתי על מעבד 5800 2.0MHZ זכרון 3GB 800MHZ כ.מסך ATI 3470/3450 או GEFORCE 9300 …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. מחפש מחשב לצורכי עריכת וידאו פשוטה- מצגות לבר מצווה וכד'. מעדיף כח על פני יופי או גודל מסך. תקציב- 1k, חריגה עד 300 שח. עדיפות להרבה זיכרון על פני ssd יכול להתקין בבית מערכת הפעלה- נא להוריד 50 מהתקציב אם מציעים ללא os. מבין שהתקציב לא ממש ריאלי, מחפש את הטוב ביותר ביחס למחיר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ממש צר לי למכור מחשב כזה, אבל בעקבות השינויים בבית ובמשפחה כבר אין לי כל כך צורך במחשב ואני נוגע בו אולי פעם בשבוע. המפרט: GIGABYTE Z68XP-UD4-REV 1.3 Intel® Core™ i7 2600K @ 4.4Ghz G.Skill Ares 8GB (4X2GB) 1333Mhz Zotac GeForce GTX670 2048MB GDDR5 Samsung 830 Series 2.5'' 64GB SSD SATA III G.Skill Phoenix III 240GB SSD SATA III 250GB Hitachi DeskStar 7200RPM 8MB 1TB Hitachi DeskStar 7200RPM 32MB Corsair TX850W Power Supply Noctua NH-D14 CPU Cooler CoolerMaster CM 690 II Plus וגם אם נוסיף לו את הציוד ההיקפי זה: Dell U232HM Logitech MX518 Microsoft Sidewinder X4 מעוניין למכור הכל יחד. אני חשבתע משהו בכיוון ה6500, הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://newprice.shopy.co.il/products/63133 נראה ממש טוב יחסית למחיר לא? המפרט: מעבד טכנולוגיית Intel® Centrino® Duo Mobile Technology מעבד Intel® Core™ Duo T2400 1.83 GHz , זיכרון מטמון של 2 MB ברמה 2, 667 MHz Bus speed Intel® Pro/Wireless 2200 802.11b/g LAN אלחוטי משולב מערכת הפעלה מותקנת גירסה מקורית של Windows XP זיכרון סטנדרטי 512 MBסוג הזיכרון DDR2 667 MHz מערך הזיכרון (1 x 512 MB)זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR של עד 2GB כונן דיסק קשיח פנימי 80 GB בקר הדיסק הקשיח כונן קשיח EIDE, SATA מהירות כונן הדיסק הקשיח 5,400 סל"ד סוג הכונן האופטי Lightscribe DVD Writer (+/-R +/-RW) עם תמיכת Double Layer (שכבה כפולה) התקן כרטיס זיכרון Digital Media Rea…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל פה המלצה למחשב נייד, את המחשב אני אזמין בארה"ב ממש בימים הקרובים ככה שאשמח להמלצה עדכנית (מניח שיש גם מבצעים בכל מיני אתרים) בגדול התקציב שלי הוא 4K (באזור ה 1050-1100$). עיקר השימוש יהיה יומיומי, ומשחקים סטייל מנג'ר (רוב הזמן לא אשתמש למשהו עתיר גרפיקה, אולי מדי פעם ארצה להתקין איזה משחק אבל לא אכפת לי אם לא יהיה ברזולוציות הכי גבוהות). ועכשיו לסט השאלות לצורך התאמת הלפטופ: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש תמורה בעד המחיר אז אין בעיה להגיע עד התקרה שכתבתי (4K) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל, אבל עדיף להישאר באזור של התקציב שכתבתי, אלא אם לדעתכם…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? ש"ח3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.שימוש עיקרי יהיה למשחקים, סרטים ואינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין מסך כרגע, רוצה לקנות אחרי שיהיה לי מפרט למחשב * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקי אסטרטגיה/ספורט/תפקידים/ירייה בגוף ראשון ברשת ובמחשב החדשים ביותר או שעומדים לצאת. * באילו …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא ידעתי היכן להוסיף את זה. אם זה לא המקום להזיז. שמתי לב שבכל ההצעות שמים רק את רשימת הרכיבים ללא הרכבה. יש חלק גדול שלא יודע להרכיב מחשבים. שמעתי לב שהרכבה יכולה כולל בדיקה יכולה להגיע לעד 200 שקלים. לדעתי זה פקטור שצריך להוסיף במידה והחנות לא נותנת הרכבה בחינם לבאי הפורום.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המפרט לדעתכם, אני אקנה אותו אחרי יציאת הכרטיסים החדשים ככה שאם ירדו המחירים אני יעלה בכרטיס. מה דעתכם? בנוסף לכך הזיכרונות תומכים בלוח? כי ראיתי באתר IQPC שיצאו זיכרונות לi5.. מה ההבדל בין אלה לחדשים? (אלה יותר Zולים.) אשמח לשמוע חוות דעת. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 - BOX ¤1087 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ¤754 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P13334GK ¤392 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 PCS+ 512MB GDDR3 - RETAIL ¤570 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤125 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU ¤277 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ¤352 דיסק ק…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז בשבוע הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד שצריך להתאים לצרכים הבאים: עריכת וידאו SD בתוכנת Premier CS2 תכונות Office כגון Word ( לא חובה שיבוא עם עותק מקורי של Office ) וזהו בעיקרון, התקציב הוא 2,000 ש"ח - יש עדיפות לקנייה מאייבורי. אשמח להמלצות, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני 3 חודשים קניתי lenovo flex 15 ויש לו בעיה..כל פעם שהמחשב נכנס לsleep mode הוא לא מתעורר. המחשב עובד וכל הנורות חיווי דולקות אבל המסך לא נדלק.. מישהו יודע איך לטפל בזה? אם זה בעיה של הלפטופ ספציפית או של הווינדוס?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אחי מעוניין לרכוש מחשב חדש. תקציב : 1600 ש"ח.לא כולל מסך. לצרכים הבאים : 1.המחשב נועד לגלישה באינטרנט,אופיס,מוסיקה,וידאו,שיתוף קבצים - שיעבוד כמה שיותר מהר. 2.גם קצת למשחקים ( לא מעל הרמה של gta). 3.מערכת הפעלה :xp אך אם אופציה לויסטה.(שויסטה תעבוד טוב ללא שום איטיות). 4.מחשב שיהיה ניתן לשדרג בעוד שנה. עברתי בכל הודעות של הפורום של השבוע האחרון - מצאתי 3 מפרטים מעניינים - איזה מפרט יותר טוב ? ( כמובן שאני פתוח להצעות אחרות). מפרט מס' 1 - משתמש : pl ----------------------------------------------------- והנה מפרט אחד זול: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤469 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤493 די…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני ליאור אני חדש בפורום אשמח לעזרה בבנית מחשב . חשוב לי צייין המטרה שלי זה לבנות את המחשב הכי טוב/ חזק שאפשר מ 2.5K . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 50 שקל לא נורא אבל לא יותר מי זה . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים , מכונות וירטואליות , וקצת משחקים בשביל הנשמע D: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיודע לתכונה ספציפית . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן אבל לא רק . -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב לאחי הסטודנט. הקריטריונים שחשובים לו בנושא הם: מעבד טוב (i3 לצורך העניין נשמע טוב) 4 ג'יגה זיכרון (לא קריטי) מסך 15-16 ללא כרטיס מסך חיצוני (ע"מ לחסוך סוללה, ולהימנע מפיתויים מיותרים). סוללה סבירה - 4 שעות לפחות חברה דיי אמינה לפחות. ווינדוס 7. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט טכני: לוח אם דגם: Intel® GRANT COUNTY 2 סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 300 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16 יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 945 מהירות מעבד: 3.4GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 4 MB אחריות: כל החיים זכרון נפח: 1024MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667MHz דיסק קשיח יצרן: MAXTOR/W.D/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני סטודנטית ורוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ולאופיס.. תקציב: עד 3000 ש"ח המליצו לי על המחשב הזה- http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=H4R68EA&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 13.3 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו, ממש עדיף שישקול כמה שפחות.. * האם נדרש זמן סוללה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אחסון תמונות וסרטונים, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטי HD (לרוב בSTREAMING) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24". 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מחפש לתחדש במחשב שיריץ הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר. כבר ברשותי ספק כח CROSSAIR 950W וברשותי מארז PHANTOM של NZXT. בבקשה אל תמליצו על i5 2500 אלא אם כן יש לכם איזה שכנוע חדש... בעוד נגיד שנה... יהיו משחקים שייתמכו בהייפרטרדניג ואז מה יעשו הI5 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחודש אפריל, לא עידכנו את "המפרטים המומלצים". תורידו את החלק הזה מהאתר אם הוא לא פעיל
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-