עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alex5687,

צריך מחשב לגיימר שקט וחזק 1.מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Crysis II,PES2011,GTA IV,FEAR II 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. X 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כולל כל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10. = 8 6. האם מתוכנ…

2. Started by royruho,

שלום חברים, מבקש עזרה במפרט מחשב 1. התקציב עד 3000 מה שראיתי נראה שגם 2500 זה תקציב הגיוני 2. ישמש ל MATLAB PYTON מעט פוטושופ ותכנות וכמובן אופיס ואינטרנט - מתוכננים גם משחקים כמו CIV4 או STARCRAFT2 שירוצו בהגדרות בינוניות. 3. אין צורך בציוד היקפי 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט משום שהמחשב יהיה דלוק בחדר השינה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, לפני חודש קניתי את ה Vostro 3550 אך עקב הבעיה עם הכרטיס מסך החזרתי אותו לחנות. עכשיו אני שוב במירוץ למחשב נייד. המטרה של המחשב - עבודה, לימודים, הרצת 2 מכונות וירטואליות , משחקים (כגון NBA,FIFA). גודל המסך בין 14-15.5. משקל רצוי - כמה שיותר קל.. הוא כל היום איתי. זמן סוללה - ארוך כמה שניתן(9 תאים יהיה מעולה!) יציאות - חשוב שיהיה HDMI, ESATA. בלוטוס - חשוב - לדעתי זה די בסיסי היום בניידים. גודל ארדיסק - 500GB כונן CD/DVD - אין חובה בכלל כאשר היום יש USB. מערכת הפעלה - ממש לא רצוי אחריות בבית הלקוחות וכמה שיותר עדיף (שקט נפשי) תודה רבה רבה משה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  4. שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מערכת מחשב לקרובי משפחה. התקציב: עד 3000 ש"ח ועדיף לנסות לחסוך. שימושים: גלישה באינטרנט (כולל צפיה ישירה ומשחקי פלאש), אופיס וסרטים. ציוד היקפי: יש צורך גם במסך, עכבר מקלדת ורמקולים (2.1) חשיבות השקט: אין חשיבות מיוחדת. רק שלא יהיה טרקטור. אוברקלוק: ממש לא. תוספות: לא צריך מערכת הפעלה. צריך הרכבה בחנות. חנות: הם גרים בירושלים ולכן אני מעדיף לקנות שם. חשבתי על www.p-see.co.il. אם המחיר שם יקר במיוחד, נקנה מחנות אחרת. שדרוגים: לא מתוכנן. בקשר למסך: הם ראו את ה דל 2209 שלי והתלהבו. לכן חשבתי לקחת עבורם DELL U2311 או SAMSUNG 2333T. את המסך אפשר לקנות במקום אחר. התחלתי לנסות להרכיב לבד לפי המפרטים המומלצים. אשמח מאד לכל הצעה. מעבד - AMD Athlon II X2 …

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שיעבדו על ULTRA HIGH עם כל הפילטרים על הכי גבוה ורזולוציה FULL HD (יש לי מסך 24") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אך ורק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, קרייסיס. GTA4, Red Orchestra 2 ושהכל יעבוד חלק על FULL HD עם כל הפילטרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[/U2410 Dell…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  6. שלום לכולם, לחברה שלי הציעו את המחשב הנ"ל ב-3000 ש"ח דרך האוניברסיטה: HP ProBook 4330s QJ664AV מעבד: intel core i3-2330M Processor (2.20GHz, 3MB L3, 1333MHz FSB, 35W) זיכרון: 4GB =1x4GB DDR3 1133MHz דיסק קשיח: 320GB 7200 RPM S.ATA מסך: 13.3" 1366X768 HD anti-glare LED כרטיס מסך: mobile intel Graphics יציאות: HDMI, VGA ,3Xusb 2.0, 1Xusb 3.0 משקל התחלתי: 2 ק"ג סוללה 6 תאים. מערכת הפעלה windows 7 home premium 64BIT אחריות 3 שנים באתר הלקוח לפי מה שבדקתי המחיר מאוד סביר לתצורה הנ"ל. השימושים הם: קריאת מסמכים, אינטרנט, סרטים (גם ב-FHD), חשוב שהמחשב ירוץ חלק ללא גימגומים, אין צורך במשחקים כבדים אולי אנגרי בירדס ומשחקים דומים כאלו. התקציב הוא התקציב הנ"ל - 3000 ש"ח. הסוללה היא 6…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אני טירון בחומרה, ולאחרונה רציתי לקנות מחשב לבן שלי בעל אוריינטאציית משחקים. בהמלצת חבר נכנסתי ללינק המפרטים המומלצים" שבאתר, ובחרתי בשימוש "משחקים" ויצאו 8 מפרטים מהזול ביותר (מס' 1) עד ליקר ביותר (מס' 8) בתור אדם ממוצע (בעל משאבים ממוצעים) החלטתי ללכת על מפרט מס' 5 (כמו שהוא) כמעט בכל מקום שפניתי אליו, לא יכלו להציע לי מחיר למפרט זהה. תמיד היה חסר להם איזה חלק כזה או אחר. לבסוף, הלכתי על ספק מחשבים שהיה הכי קרוב למפרט 5- השינויים שלו היו: מעבד AMD Athlon 455 (במקום 450) גוף קירור למעבד סיפק לי ZALMAN CNPS7000V-ALCU OEM (במקום ARCTIC COOLING FREEZER 7 Rev.2) וכרטיס מסך Gainward GeForce GTS450 1GB GDDR5 (בשעה שבמפרט הופיע כלל השם הארוך הזה אבל עם השם Nvidia בהתחלה...) כל …

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by Style_Shachar,

ערב טוב, יש הבדל גדול בין הכרטיס מסך הזה: nvidia geforce 540 לבין nvidia geforce 525 הסתכלתי באתר: netbookcheck אבל בכל זאת אני שואל כי אני לא כל כך מבין.. ומה ההבדל בטכנולוגיה של כרטיסי המסך בין DDR3 לבין DDR5 ? רוב בכרטיסים הם עם DDR3 נכון? תודה רבה לעוזרים..=]

9. Started by CheckInOut,

מחשב נייד Dell XPS i7 מסך בגודל "17.3: 1. אשמח להמלצה על תיק ללפטופ הנ"ל הנ"ל במחיר שפוי. 2. מעוניין לרכוש מטען נוסף ללפטופ, איזה מטען בדיוק עלי לחפש מבחינת הפרמטרים הטכניים (בהנחה ולא חייבים לרכוש רק מהיצרן)?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש''ח 2. מה שימושי המחשב-גלישה,סרטים ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-FIFA12,NBA,GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)-1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי טוב שאפשר בתקציב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי ש…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  11. המלצתי לחבר על הנייד הזה, הוא הזמין אותו מהחנות KSP, אמור להגיע בשבוע הקרוב. זה יותר שאלה על מה אפשר לעשות עם KSP אם זה 4CELL כמו שכתוב באתר בית: http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X54HY/ ולא כמו שכתוב בקטלוג שלהם: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13737 אפשר לקבל החזר כספי/להחזיר את המוצר ולקבל משהו אחר בגלל שיש להם טעות בקטלוג?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי אני בונה מדיה סנטר לסלון אין לי צורך ביותר מהכרטיס קול מובנה ויציאת HDMI אז בתחום הזה אני לא צריך כרטיסים מיוחדים העיצוב של המארז צריך להיות יפה הבעיה שלפי דעתי לוח האם לא מתאים למארז מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12458 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http://www…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  13. שלום, לאח שלי הלך המחשב הרגיל בבית והוא חשב לקנות מחשב חדש אבל בסופו של דבר אבא שלי המליץ לו לקנות מחשב נייד כי בעוד פחות משנה הוא משתחרר מהצבא והוא כבר רוצה מחשב שיהיה לו גם ללימודים. הוא גם רוצה שהמחשב יריץ לו משחקים על הגדרות גבוהות מאוד. כמה בערך צריך להשקיע במחשב נייד בשביל זה? האם המחשב הזה מספיק טוב: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12996 אם לא אז איזה מחשב כדאי לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Offset,

תקציב 1000 ש"ח - אפשר לחרוג 100 עד 200 ש"ח מטרות השדרוג אני לומד C++,VC, בניית משחקים, תכנות בכללי אני שולט בהמון שפות ואני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי(אני רוצה לשדרג מעבד) באיזו מערכת הפעלה תשתמש ?ווינדוס XP או WINDOWS 7 HOME PREMIUM.מעדיף את 7 . מסוג 32BIT מפרט נוכחי http://www.upf.co.il/file/36918915.html אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה לקנות את הרכיבים?א.א מחשבים או כל חנות מחשבים אחרת באשקלון, באג או KSP אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. באיזו עיר אתה גר?אשקלון האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה?לא יודע, מעדיף שלא את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? כן הרכבה עולה עד כ- 100 שקלים. הערות…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום! המחשב הלך לעולמו במפתיע- לקח עימו את כל ההארד דיסק.. (כן, כן, הייתי צריכה לגבות. למדתי את הלקח..). צריכה עזרה בבחירת יורש המטרות שלי הן אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים- דיי בסיסי סה"כ.. * גודל המסך: 15 +/- * משקל רצוי: לא מאוד משנה.. רצוי שיהיה קל יחסית. * זמן סוללה: כמה שיותר ארוך.. עדיף אם תהיה בת 6 תאים. * יציאות מיוחדות: לפחות 3 USB, ושיהיה גם VGA או HDMI (ואם יש קורא כרטיסי זיכרון- מה טוב) * בלוטות: בוודאי. ושיהיה גם כרטיס אינטרנט אלחוטי.. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB. *זיכרון- לפחות 2 GB * כונן CD/DVD +צורב. * כונן Bluray? לא צריך * אחריות ליותר משנה. * שיכלול windows 7 * החברים התחלקו בין dell ו- Lenovo.. רוב תודות, ושבוע מצויין, מור

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tgen,

אם אפשר, הייתי מעדיף שהמעבד יהיה i5 והכרטיס מסך יהיה radeon טוב כלשהו. בהארדיסק אפשר לחסוך ולהסתדר עם 500GB. קירור אפשר לחסוך אם זה לא קריטי. תודה

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  17. אהלן! אני מחפש מחשב שיחליף את הלפטופ-טאבלט HP הישן שלי שכבר עומד למות... אני צריך אותו ללימודי עיצוב גרפי, ומה שאני מחפש: טווח מחירים- 4000-5500 (מוכן להשקיע יותר אם באמת יהיה בדיוק מה שאני מחפש...) - 13"-14" (מוכן ללכת על 15" אם כל שאר הקריטריונים מצדיקים את זה) - מסך כמה שיותר איכותי (LED, צבעים אמיתיים, קונטרסט טוב וזוויות צפייה טובות... רזולוציה פחות עקרוני) - כמה שיותר קל, עדיף פחות מ2 קילו -i5 - i7 (מוכן להתפשר על i5 אם המשקל מצדיק את זה) - 4GB RAM + (מובן מאליו... עדיפות ל8 GB) - מבחינת כונן קשיח, עדיפות ל SSD, ואם לא אז 7200 RPM- כמות הזכרון לא חשובה לי. - סוללה שמספיקה ל5 שעות+ כדי שהסיכוי שאצטרך לסחוב ללימודים את המטען יהיה כמה שיותר נמוך... עד כה, שקלתי את המחש…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש להחליף את המחשב הנייד שלי שהוא כבר בן 4 למחשב נייח שיחזיק עוד 4 שנים. השימוש שלי הוא בעיקר יישומים משרדיים למיניהם, אינטרנט, סרטים ב-HD ועריכת תמונות. אני כרגע עובד עם Adobe Lightroom 2.6 שעובד לי באיטיות מחרידה ואני מתכוון לשדרג לגרסה 3.0. למי שלא מכיר זו תוכנה לעריכת תמונות בדו מימד, בלי תלת מימד בכלל. אם זה חשוב אז הנייד שלי הוא core 2 duo 1.5ghz עם 1G RAM, HDD120gb 5400 וכרטיס מסך מובנה. המחשב יעבוד עם מסך DELL U2311H. 1. תקציב כ-2400 ש"ח, ניתן לחרוג אם הכרחי אך דגש לתמורה למחיר. 2. השימושים שלי לפי סדר חשיבות יהיו עריכת תמונות ב-Lightroom (בלי תלת מימד), עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD. לא למשחקים בכלל. 3. אין צורך בציוד היקפי, אך אם אפשר להמליץ על …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא רמקולים או מסך אבל במארז חדש. אני מוכנה לשלם 2,000 ש"ח בערך ללא עבודה של טכנאי. הדרישות שלי הן: 1. גלישה מהירה- שסרטים לא יתקעו לי. 2. חיבור לטלוויזיה FULL HD ולראות את תוכן המחשב על מסך הטלוויזיה (כלומר צריך גם כבל). 3. אני לא גיימרית אבל נראה לי שברגע שאוכל לראות את תוכן המחשב על מסך הטלוויזיה אז ארצה לנסות כמה משחקי מחשב או משחקי רשת. 4. אשמח אם המחשב לא יהיה רועש. 5. בנוגע למערכת ההפעלה- יש לי XP אבל הבנתי שבקרוב לא תהיה תמיכה אז על מה אתם ממליצים וכמה זה עולה? 6. אם אתאהב במשחקים אז יכול להיות שבעתיד אשדרג את המחשב, אבל אני לא בטוחה. 7. אני לא יודעת לחבר מחשב לבד ואני גרה במרכז. אם יש מקום של רכיבים ממש זולים אז ארכוש אותם…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  20. שלום! ברצוני לשדרג את המחשב שלי (בן 3 בערך) מכיוון שהוא מתחיל לקרטע לי במשחקים שאני משחק (פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס) וגם כי הגיע הזמן לחדש קצת 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין ש-3000 ש"ח יענה על הצרכים שלי, אבל אם ייצא יותר וזה יצדיק את זה אז סבבה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש ממש מצדיק - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (HD), משחקים (פרו אבולושן, פיפא, קאונטר סטרייק סורס), אינטרנט ואופיס בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד…

21. Started by benny-a1,

שלום רב, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב סלוני עד 3000 ש"ח: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטי HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר ל 50"+ מקרן רזולוציה מקסי' של 720 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. שלט מדיה סנטר של מיקרוסופט(לא חובה) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by Danits1,

1. מה התקציב המקסימאלי? מה שנדרש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יש תוכנת SOLIDWORKS של מהנדסים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך, אמור להשתלב 23 אינץ' של סמסונג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, נוסיף אחר כך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם הא…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by Ronll,

שלום, אני צריך מפרט לחבר למשחקים ב4.5 ללא ציוד הקיפי ולא לOC, ניתן לחרוג אבל עדיף שלא, אם ניתן לחסוך גם יתקבל בברכה. הרזולוציה של המסך הקיים היא FULL HD 1920, השקט לא קריטי, אין העדפה לחנות מסויימת, עדיף שתהיה באיזור המרכז (אני מראשון לציון) תודה!

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by Double-U,

שלום, אנחנו (האחים) רוצים לקנות מתנה להורים מחשב נייד ופה אני צריך את העזרה שלכם. אז ככה התקציב הוא 2000₪ . השימושים הם עבודות משרדיות ( אופיס , אינטרנט , יוטיוב ו ). גודל המסך 15 אינץ ,משקל לא משנה, זמן סוללה סביר, דיסק קשיח סביר (250 gb נראה סביר ), חשוב כונן dvd . חשוב שיהיה מהיר, שלא יתקע, שיהיה נוח( המחשב הוא למבוגרים), עדיפות לאחריות גדולה, אמין, לא חובה מערכת הפעלה מובנית. אני גר ליד אשדוד אז עדיף לקנות מחנויות באיזור אבל אפשר גם בתל אביב. תודה לכל העוזרים ושבת שלום

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by bigben,

לגיימינג קל ושימוש של עד 3 פעמים בשבוע בערך כי אני חייל דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Athlon II x3 Triple Core 455 3.3Ghz Socket AM3 Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12902 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 GT http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8259 לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS M5A78L-M LX AM3+, 760G, DDR3 1333, VGA, ATI HD3000, PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12897 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11724 דיסקים קשיחים: Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III ST3500413AS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12074 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6570 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים