עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חברים לידידה שלי יש Lenovo Ideapad Z360 עם Windows 7 איך שהגיע, עם הכל מותקן עליו. המצלמה דרך התוכנה שמגיעה עם המחשב עובדת, אך עם Google Talk - לא מזהה את המצלמה האם לפי דעתכם הבעייה היא בתוכנה? אולי להתקין סקייפ לבדיקה?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג / עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - PHOTOSHOP תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, Microsoft Flight simulator X , Crysis, Deus Ex:Human Revolution, Elder Scrolls 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 41 תגובות
    • 4k צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש.. הדבר הכי חשוב לי זה שהוא יריץ את NBA 2K12 באיכות הכי גבוהה.. עכשיו עשיתי כמה בירורים והבנתי שבמחשב (המפרט מוצג בהמשך) ASUS G53SW-A1 אין 3D.. השאלה שלי היא אם אני קונה את הערכה של NVIDIA של ה-3D (עם המשקפיים וכאלה) ומתקין על המחשב אני אוכל לשחק NBA 2K11-2K12 בתלת מימד עליו? ואם כן באיזה איכות? זה המפרט של המחשב: 2GHz Intel Core i7-2630QM Quad-Core 8GB RAM 750GB 7200rpm Hard Drive SuperMulti DVD Burner nVIDIA GeForce GTX 460M 1.5GB GDDR5 GPU 15.6" LED Backlit Widescreen DisplayIntegrated Camera and Microphone Bluetooth 2.1+EDR, 802.11b/g/n Wi-Fi Windows 7 Home Premium (64-bit)7.9 lb וזה קישור לערכה של NVIDIA: http://…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  4. שלום לכולם, לחברה שלי הציעו את המחשב הנ"ל ב-3000 ש"ח דרך האוניברסיטה: HP ProBook 4330s QJ664AV מעבד: intel core i3-2330M Processor (2.20GHz, 3MB L3, 1333MHz FSB, 35W) זיכרון: 4GB =1x4GB DDR3 1133MHz דיסק קשיח: 320GB 7200 RPM S.ATA מסך: 13.3" 1366X768 HD anti-glare LED כרטיס מסך: mobile intel Graphics יציאות: HDMI, VGA ,3Xusb 2.0, 1Xusb 3.0 משקל התחלתי: 2 ק"ג סוללה 6 תאים. מערכת הפעלה windows 7 home premium 64BIT אחריות 3 שנים באתר הלקוח לפי מה שבדקתי המחיר מאוד סביר לתצורה הנ"ל. השימושים הם: קריאת מסמכים, אינטרנט, סרטים (גם ב-FHD), חשוב שהמחשב ירוץ חלק ללא גימגומים, אין צורך במשחקים כבדים אולי אנגרי בירדס ומשחקים דומים כאלו. התקציב הוא התקציב הנ"ל - 3000 ש"ח. הסוללה היא 6…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by swisaman,

אני מעוניין לשדרג את המפרט הנוכחי על מנת לקבל כמה שיותר FPS בגיימינג(BF3,MW3 וכו) המפרט העכשווי: AMD 955 3.2@3.8 with MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-usb3 4GB RAM kingston 1333mhz SAPPIRE HD5850 SS 520W CM590 SAMSUNG 1TB F3 אני אישית חשבתי להוסיף עוד כרטיס לCF,ליקנות 8GB RAM וספק חדש.. מה דעתכם אני יכול לקבל עם התקציב הזה? :>

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. Started by Aviad6,

שלום, אני מזמין lenovo y470 (מי שזוכר היה לי נושא בעניין) ואני רוצה לצרף לו סוללה נוספת ואולי אני יוסיף גם מטען. העניין זה שלא הבנתי למה יש כל כך הרבה דגמים למטענים..... אז שאלה א': מה ההבדל במטענים?, ניתן לראות תמטענים והסוללות פה http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:show-category-with-items?category-id=4364BD0F20B94413B5AD6E684D2848E9&menu-id=products&current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087 או בדף שממנו מזמינים את המחשב ושם יש קישורים ישירים http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/builder.workflow:Enter?mtm-item=%3A000000F3%3A00004496%3A שאלה ב': המחשב נקנה באמריקה, האם…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  7. אהלן, ברצוני לקנות מחשב, אני מתלבט בין בחירת כרטיסי מסך. האחד יש את החיצוניים (ATI או NVIDIA) ומנגד יש Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD האם מישהו יודע והתנסה בהרצת סרטי HD באיכות 720P על הכרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD ? האם מישהו יודע והתנסה בהרצת סרטי HD באיכות 1080P על הכרטיס מסך?" תודה, משה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, יש לי דילמה בין שני מפרטים, אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני זקוק למחשב, אז אם תוכלו לעזור. אם יש לכם רעיונות למחשבים יותר טובים\שימושיים, בשמחה. מפרט ראשון - המבצע מוצג באתר "בהצדעה" ומחירו של המחשב 2840. acer Aspire AS5750-2414G50MN מעבד: Intel Core i5 2410M 2.4GHz 3MB Cache זיכרון: DDR3 1066Mhz GB4 ניתן להרחבה ל - 8GB כונן קשיח: 500GB SATA 5400RPM כרטיס גרפי: Intel HD Graphics כרטיס קול: High Definition Audio כונן אופטי: צורב פנימי DVD Super Multi Dual Layer רשת: GIGA Lan רשת אלחוטית: 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED מסך: LED LCD 15.6" WXGA (HD) 1366X768 מצלמה מובנית ACER Crystal Eye Webcam 2 רמקולים מובנים + מיקרופון סוללה בעלת 6 תאים עד 4.5 שעות. מ ערכ…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  9. שלום, אין לי כל כך מושג במחשבים היום אז אני ממש צריך את העזרה שלכם. תודה רבה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 אני מתכנן להחליף אותו בעוד שנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  10. שלום הרכבתי מפרט למטרת GAMING ו צפייה בסרטי HD בעיקר ואשמח לעצתכם בנושא , בגדול המטרה היתה להגיע למפרט במחיר של 2500 ש"ח אבל זה גלש לי לכוון ה 3K אז אם אתם רואים מקום שאפשר לקצץ בו אשמח וכמובן אשמח לדעה שלכם לגבי תאימות הרכיבים והמפרט אז ככה : מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - 125W - BLACK EDITION - BOX - זמין במלאי ₪643 לוח אם: [..] ASROCK 970 EXTREME 4 ₪643 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪100 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6770 1G GDDR5 DVI/HDMI/DP + DiRT3 - RETAIL - מבצע מיוחד! - זמין במלאי ₪575 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC ONE HUNDRED w/o PSU ₪243 ספק כוח: …

11. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לבנות עבור אח שלי מפרט למחשב תקציבי שיאפשר גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by anton11,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחותי שמתחילה ללמוד השנה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), (קצת) צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3 או 14 (עדיף עם מסך מט) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התקציב קצת גבולי (שאיפה לסדר גודל של 2500) תודה מראש לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  13. Started by AmiT-AmiRa,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא רועש, אמור להיות בחד…

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  14. או שמא טושיבה משום שיש לה אחריות טובה? התקציב הוא עד 1400. מבין המגוון הלא גדול בחנויות המחשבים הגדולות- מהי הבחירה בטובה ביותר?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. Started by moping,

שלום יש לי מחשב HP 705EI MINI אני רוצה להחליף דיסק קשיח לגדול יותר מאחר ו60 ג'יגה זה קצת. ניסיתי לבצע זאת אך מעט מסובך מאחר ואינו נגיש. יודע אני שיש SERVICE MANUEL לכל מחשב כולל תמונות כיצד לפרק,מה לפרק וכן הלאה. אשמח מאוד לעזרה בענין הפירוק או לכל הפחות להוביל אותי אל הקובץ. מצאתי קובץ דומה אך הוא ללא תמונות ממתין לסיוע המון תודה!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by NoN3,

הנה המחשב: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1058 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Scythe Slip Stream SY1225SL12M 120mm 1200rpm, יחידות 1 ₪49 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=527 ASROCK P67 Extreme 4 B3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪776 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2879 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3080 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪279 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 HIS 6870 IceQ X 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 2 ₪1598 http://www.rsm.co.il/p…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by .Infern0,

שלום לכולם, אז כמו שרשום בכותרת, אני מחפש לקנות מחשב נייד: תקציב: סביבות ה-4000 ש"ח, אהיה מוכן לעלות קצת בשביל משהו ששווה את זה. שימושים: אני רוצה מחשב שיוכל להחליף בכבוד את המחשב הנייח הישן שלי ושיוכל לספק כל צורך אפשרי כמו שצריך - אמנם הוא ישמש חלק גדול מהזמן ללימודים (אני סטודנט), אבל אני רוצה שתהיה לי האופציה לשחק על הגדרות סבירות גם במשחקים חדשים, ולראות סרטים כבדים בצורה חלקה (הוא ישמש לא מעט לסרטים...). מבחינת גודל ומשקל אני חושב על מסך בסביבות ה-15.6 אינץ' (נראה לי שיותר מזה יהיה גדול מדי...) ושלא יהיה כבד יותר מדי(אני לא יודע להגיד בדיוק כמה אבל בכל זאת אני הולך להסתובב איתו כל היום בלימודים). בקשר לסוללה ויציאות מיוחדות - לא כזה קריטי שיהיה זמן סוללה ארוך, אבל כ…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  18. אהלן אני מחפש מחשב נייד כדי שיהיה גם ללימודים וגם להחליף את הPC משחקים זה לא הכי חשוב לי אלא יותר המשקל הסתכלתי על מחשב :Portege R830-S8330 Laptop רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שלו ביחס למחיר 1599 דולר בארהב השאלה הגדולה היא מה טיב האחריות שאקבל בארץ (רשום באתר שהאחריות היא בינלאומית) האם מפעיל יתנו לי שירות בכלל? החלטתי ללכת על טושיבה בגלל שהבנתי שיש להם אחריות טובה בארץ (מישהו יודע אם דברים השתנו) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  19. Started by l0ki,

אהלן, מחפש מחשב למטרות לימודים בלבד, קרי אינטרנט ואופיס ולא יותר מזה. לא צריך משחקים בכלל. * גודל המסך- גודל סביר שיאפשר עבודה בכיתה, סביבות 13 אני מניח. יש לי מחשב נוסף בבית, כך שאני לא צריך אותו לעבודות ארוכות. * משקל רצוי- סביבות הקילו, שניים. * זמן סוללה- זמן סביר שמתיישב עם הדרישות הקודמות. כונן קשיח- שוב, מינימלי, לאחסון מסמכים. * כונן CD/DVD? - סידי, עדיף עם צורב. * כונן Bluray?-לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא לא פוסל קנייה של מחשב יד שנייה, ואשמח גם להמלצות בכיוון הזה. תודה!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by lior00112,

אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג התקציב שלי הוא 2300 שקל אני לא יודע אם לקנות מחברה די גדולה כמו KSP וכאלה או ללכת לחנות פרטית איפה יהיה יותר זול ? חשבתי אל המפרט הזה זאת פעם ראשנה שאני בונה מפרט אז אם הוא גרוע ואתם יכולים להציע לי משהוא יותר טוב באותו סכום מחיר אני ישמח אני לא צריך כונן אופטי מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS M4N68T-M V2 AM3, nForce 630a, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDAudio, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11711 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ks…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  21. אהלן חברים! רכשתי מק-בוק אייר לפני שבועיים. אפשר להגיד שהייתי ממש בשמים עד הרגע שגיליתי שבתקופה הקרובה (לפחות) אין באפשרותי להתקין אופיס על המחשב - כי הרי אין תמיכה עברית באופיס למק. אני סטודנטית לתואר ראשון ואופיס היא אחת התוכנות העקריות עבורי. ולכן אני צריכה את עצתכם: האם להתקין ווינדאוס + אופיס המקביל למערכת ההפעלה LION על המק? או האם כדאי לי כבר לרכוש איזה נט-בוק הכי פשוט ולהשתמש בו לשימושי האופיס בלבד? ואם אתם ממליצים על האפשרות השניה, האם יש לכם נט-בוק מועדף? רעיון לאיזה מחשב זול בעל תמורה גבוהה יחסית? רק אציין שבשני המקרים אני חוששת שעלי לרכוש את האופיס כי אין לי אופיס לווינדאוס בבית, אבל יש לי דיסק של ווינדאוס 7. תודה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by omrik10,

מעוניין לשדרג את המחשב למשחקים, בעיקר BF3. לא צריך: מארז - יש Antec P182, דיסק קשיח, צורב ,ציוד היקפי ומסך - יש DELL 2209WA צריך: מעבד - חשבתי על 2500K, מאוורר, זיכרונות, לוח אם, כרטיס מסך - חשבתי על 560 או 570. ספק יש CorSair VX550 בן שנתיים, לא ברור לי האם מספיק. מה התקציב המקסימאלי? 3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מ…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by Harlequin,

טוב אחרי הרבה בדיקות זה משחב שבניתי , חלק מרכיבים מחו"ל(חנות אמינה שאני מכיר, ויש לי יכולת להגיע ולהחזיר להם אם המוצר נהרס) המפרט - מארז: FT03 Silver 965 שקל IQPC ספק: Seasonic X660W 718 שקל IQPC לוח אם: Asus maximus IV gene-Z 675 שקל חו"ל כרטיס מסך: Asus Gtx 570 dcii 1200 שקל חו"ל מעבד: i5 2500k 1009 שקל IQPC קירור למעבד: Corsair H80 300 שקל חו"ל זכרונות: corsair Vengeance 2x4gb 1600 mhz 250 שקל חו"ל SSD: OCZ vertex 3 60gb 500 שקל חו"ל HDD: Samsung F3 1tb 32mb 275 IQPC סה"כ:5892 שקל אישית אני מרוצה וכן אני יודע שבתקציב כזה אני יכול SLI עם ביצועים יותר טובים, אני יודע שהמארז קטן ויש יותר טובים,וכו') לגבי הcorsair לא בטוח אם הוא יותר טוב מקירור אוויר , אבל הוא נותן ל…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by curdi1,

שלום לכם, אני מחפש לקנות מחשב לשימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה). חשוב לי שיהיו לו יציאות HDMI ותמיכה ב-USB3 ו-SATA3 (אם אפשר במסגרת התקציב גם FireWire מה טוב, אבל לא קריטי). כמו כן חשוב שלספק הכח יהיו 3 שנים אחריות. מבחינת שקט - בינוני (שלא ירעיש כמו טרקטור אבל גם שקט מוחלט לא נדרש). חשבתי על המפרט הבא (שאלה לגביו - האם יהיו לו יציאות USB3 מקדימה). האם יש המלצות ? מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - BOX - זמין במלאי ₪553 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪365 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪100 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 34…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. -מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS5 (אפטר אפקטס בעיקר), פוטושופ, תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, רצוי firewire, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן ק…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים