ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
מדוע המחשבים שלהם כל כך יקרים ביחס למה שהם מציעים? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=60_292_2174
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם המפרט הבא ואני רוצה שתגידו מה דעתכם עליו... (יש לי עוד זמן לשנות..) (המחשב מיועד למשחקי תלת מימד מורכבים.. [כל המשחקים החדשים שיצאו לשוק..] ) אז ככה: 1) core2 Duo E6300 1.86 Ghz 2MB Chache s775 1066Mhz 2) (Abit IB9 (775 conroe,Intel P965,DDR2 800,PCI-E, HD Audio,GBL 3) TWINMOS DDR2 667Mhz 1024 MB 4) WD1600JS - WD 160 GB (8mb) 7200 RPM SATA2 5) point of view Geforce 7600GS 256 mb DDR2 TVout,DVI,PCI-E 6) NEC DVD+RW AD-5170A X18 7) COMPUCASE (HEC) 6A21 No PSU (beige+silver 8) FLOPPY SONY / ALPS / NEC 9) JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 25pin Retail קניתי את החבילה הזאת במחיר של: 3,900 האם המחיר שווה את המפרט הזה??? תודה, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט של מחשב חזק במיוחד. אני שחקן פוקר מקצועי ואני צריך מחשב שאוכל לפתוח כ20 חלונות שונים מבלי שהמחשב יאט. אני משחק ב20 שולחנות בו זמנית ואם המחשב נתקע אני מפסיד הרבה כסף אז החלק הזה נורא חשוב לי. אני יודע שאתם חושבים שלפתוח 20 חלונות לא אמור לקחת המון ראם אבל זה כן. אני מחבר שני מסכי LCD של 37 אינץ למחשב אז אני צריך גם כרטים מסך לא רע. כרגע יש לי מחשב עם windows XP SP3 Intel Core 2 Duo 2.80GHZ 2.98GB RAM וכשאני פותח יותר משישה חלונות מתחיל להיתקע לי המחשב.... נורא חשוב לי שהמחשב יהיה הכי מהיר כשאני משחק. הכרטיס המסך אני לא צריך משהוא יותר מידי טוב. אבל אני לא רוצה שוב לקנות מחשב שייתקע לי כמו האחד שיש לי. גם... אני שם לב שכולכם משתמשים באתר RSM האם זה האתר שאתם …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים ומעט עריכת וידאו ופוטושופ. זה המחשב. אשמח לשמוע דעתכם עליו! דגם מחשב: i7a מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9214 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6819 כרטיסי מס…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן אני רוצה רק להחליף את המעבד זיכרון ולוח אם וכל זה עד 1000~ חריגות קטנות ביותר . מיועד לשימוש משרדי בלבד וכל שאר הרכיבים מתאימים ללוח אם(חיבורי SATA). הרכבה לבד. אשמח להמלצות של שילובים של השלושה חשוב שיהיה לטווח ארוך והאם כדאי לחכות קצת שיצאו סדרות חדשות של מעבדים- בסופו של דבר אין לאן למהר המחשב עובד מעולה עם XP אך ווינדוס 7 כבר לא ממש אפשרי עקב זכרון פנימי 512(שבמחיר שלו עדיף לא להשקיע).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימושים משחקים בינונים גלישה רגילה סרטים חלקים נידרשים .. מעבד. כרטיס זיכרון. כרטיס מסך.לוח אם. כול השאר יש כבר. תקציב 1200 ש'ח אני חשבתי על מפרט כזה מה דעתכם לוח אם M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025 מעבדAthlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz Socket AM3 3.1Ghz Box זכרונות 2GB Kingston כרטיס מסך GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E עם יש משהו לתקן משהו יותר מישתלם במחיר להגיד גג 1300 ש'ח
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1INEE1D1ED הדרישות שלי הם בגדול: סרטים, מוזיקה, אינטרנט, משחקים לא כבדים מדי, ובעיקר לפנאי. התקציב הוא זהה למחשב הזה. משהו כמו 4,000 עם אפשרות לחריגה. אשמח אם תעזרו לי, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קודם כל שבוע טוב לכולם,מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרתכם בעניין. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ןעדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם ההבדל יהיה ממש קריטי עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כגון cod,BF,gta V וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050. אני יודע שיש צורך בשדרוג המסך, יהיה בהמשך. -לאילו הגדרות גר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה אוקי הבנתי שאני צריך להוסיף עוד קצת מידע 1. מקסימום הטווח הוא 3000-3500 שקל, אם לדעתכם שווה לחרוג קצת (=גג 300 שקל נגיד) מעל ה3500 בשביל משהו שישתלם לי אז אני זורם. 2. השימושים למחשב תהיינה לרוב עבודה עם התכנה קיובייס(תכנת עריכת סאונד), משחקים(כמו COD או באטלפילד) וסרטים. בשביל קיובייס ידוע לי שצריך זיכרון פנימי טוב וחזק, ובעיקר מעבד 4 ליבות. והתכנה הזאת דיי מאוד כבדה... לגבי הרזולוציה של המשחק אני לא ממש אחד שמשחק כל כך, ואז אני לא יודע מה לכתוב לגבי איך אני הולך לנצל את הכרטיס מסך שלי עם משחקים ואיזה רזולוציה. אני לא בנאדם הכי גיימר, כך שלא יהיו לי הרבה משחקים אני מאמין. ואני לא חושב שאני נגיד יצטרך ת'כרטיס מסך הכי הכי חזק, אבל משהו שיחזיק טוב את המשחקים של התקו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, מחפש מחשב נייח לשימושים רגילים עד 3,500 שקלים, השאיפה שיהיה כמה שיותר יחס עלות מול תועלת ולא לבזבז את כל התקצית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש רגיל (Word, Chrome, Photoshop). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך כונן SSD, כונן HD של 1TB יש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית. 6. ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, אז אחרי הרבה זמן יחסית שלא הייתי פעיל בפורום, החלטתי לפנות אליכם לגבי יעוץ לשדרוג מחשב בן 6 שנים (שעדיין בועט) ובגלל מבצעי הבלאק פריידי. בגדול המחשב מבוסס מעבד AMD, זכרונות 4GB ב-D/C, כרטיס מסך ישן Radeon 5770 ולוח אם מסוג GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H. רושם פה מפרט מלא של המחשב: ספויילר CPU: AMD Athlon II X4 635 (Propus, BL-C3 (Bloodhound)) 2900 MHz (14.50x200.0) @ 803 MHz (4.00x200.9) Motherboard: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H Chipset: AMD RS880 + SB750/SB710 Memory: 4096 MBytes @ 669 MHz, 9-9-9-24 - 2048 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Transcend JM1333KLU-2G …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הנוכחי(מפרט מצד) כבר בן 6, מראה סימני גסיסה כבר כמה זמן שיש לי ארטיפקטים, עכשיו גם BSOD בזמן משחקים(הכי כבד GTA San Andreas) ולא תמיד מצליח להעלות את מערכת ההפעלה. אחרי כל זה אני כבר נואש ומעוניין במחשב חדש. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל לפחות 3K. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומשחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן(וחלש ברמות..), ואני רוצה לעשות לו שידרוג רציני ... מהמחשב הישן אני יכול לקחת את הדיסק הקשיח, כונן אופטי אחד, ציוד הקפי, ואם לא תהיה ברירה אז גם את הזיכרות(256MB מלפני בערך 6 שנים...) והמארז(משו ג'נרי עם ספק שאין לי מושג של כמה..) אני לא מתכנן OC בכלל, אך חוץ מזה אני עושה איתו קצת מכל דבר... משחקים, סרטים, קידוד, גראפיקה, משרדי, וכו'... בקשר למשחקים, אני לא צריך משהו חזק במיוחד, אבל חשוב לי שהוא יוכל לתמוך בכל(או לפחות ברוב) האפקטים של DirectX 9c, לא רק בגלל המשחקים עצמם, אלא גם מכיוון שאני מתחיל לנסות לפתח משחקים ..(ב3D) אממ .. התקציב זה 3000+\- עדיף לכיוון המינוס... טוב בקיצור.. חשבתי על משהו כזה: NEC ND-3520AW 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 319.00…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום !! רציתי לדעת מה ההבדלים, ומי עדיף, בין שני המחשבים הללו של HP. זה : HP dv5269ea http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 או זה: HP Dv6160 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2151&scat=320&tcat= מה ההבדלים ?? כי הם נראים מאד דומים במפרט... ואם יש מחשב שיהיה יותר טוב בתקציב הזה אז אני אשמח לקבל הצעות. !! תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי thinkpad e330 שעבד כמו שצריך וגם ראיתי בו את הגמר היום. ברגע שנגמר המשחק וסגרתי את המסך החיבור האל חוטי הפך להיות "לא זמין". ניסיתי לשחזר לנקודת שחזור אחרונה, עשיתי "רענון" למערכת הפעלה (מה שהחזיר אותי לwin8 במקום 8.1). בדקתי דרך ה intel proset והופיע שם שהרדיו כבוי. אז הפעלתי מחדש את המחשב ושחזרתי את הBIOS לברירת מחדל ככה שמופיע שהרדיו במצב ON ושום דבר לא עוזר. יש הצעות מה עוד אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא משתמש במצלמה ולכן רוצה לכבות אותה מתאמי חיסכון חשמל וגם חום ואני לא הצלחתי למצוא את האופציה של הכיבוי. האם מישהו יודע? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד שישמש אותי ללכידה ,עריכת וקידוד וידאו וכמו כן לשימוש בתוכנות שרטוט הנדסי ממוחשב ותוכנות מתמטיות. תקציב עד 8000 שח. עכשיו ראיתי שלושה דגמים שמצאו חן בעיני ואחרי שדרוגים שמביאים אותם למצב זהה כולל אחריות המחיר דיי דומה. אז רציתי לברר גם על מה אתה ממליצים יותר על : lg p1-jacke/ hp dv6186/dell inspiron 6400 תודה מראש יניב
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? שבוע טוב אפשרות א': http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11142 אפשרות ב': http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=12338 ההתלבטות שלי היא בעיקר על עיניין של הכרטיס מסך, באמת יש שוני משמעותי בינייהם? אני גם לוקח במחשבה את עיניין השירות, אני יודע שלHP יש שירות מעולה, לא יצא לי לשמוע ביקורות על סמסונג. -המחשב נועד לשימוש יום יומי, לא מתכוון להריץ משחקים על אולטרא כל הזמן, אבל כן יהיה נחמד אם אוכל להריץ על מדיום~HIGH אשמח לדעות בעיניין נ.ב: אם יש לכם אפשרות טובה יותר בטווח של המחירים שלהם, אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד מדגם lenovo g550 והבעיה שלי היא שהמחשב לא עולה , הוא פשוט נתקע בלוגו של לנובו . ניסיתי לפתוח את המחשב וניקיתי קצת את המחשב מאבק וגם בנוסף שמתי לב שהמאוור עובד רק בחצי דקה הראשונה ולאחר מכן מפסיק, ואחרי עוד 10 דקות עוד פעם עובד ואז מפסיק כעבור דקה. אחרי הרבה זמן שהמחשב נשאר במצב תקוע עם הלוגו של לנובו יש לי הודעות בלולאה עם המסר הבא : media test failure',chrck cable exiting broadcom pxe rom תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלפטופ ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, שמיעת מוזיקה ומעט WORD, אשמח להמלצה, ובנוסף לדעתכם בנוגע לסמסונג RV511 חשובה אחריות לפחות לשלוש שנים, יריץ Windows 8, לכן לא פחות מ 2GB זכרון, דיסק קשיח מספיק גם 500GB, גודל מסך סביב ה "15. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נטבוק להרצאות ולנסיעות כלומר בעיקר לאינטרנט, קריאת מסמכי וורד וPDF (לא להקלדת סיכומים תוך כדי). כמו כן אם זה אפשרי במסגרת התקציב, אולי לעיתים רחוקות סרטים ומשחקים קלילים (און ליין חינמים באינטרנט). אבל המטרות האלו הן בגדר בונוס ולא צורך. אני מתקשה לברור בין הדגמים והיצרנים השונים, כולם נראים אותו הדבר. (מה עם זהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2839&products_id=27017?) אם יש באיזור הזה איזשהו דגם שמתעלה מעל השאר, אני אשמח להכוונה. תודה מראש. נ.ב. 1. האם יש הבדלים בין המפרטים בחנויות שונות לגבי אותו דגם שכדאי לשים לב אליהם? 2. כשכתוב "אפשרות שדרוג ל2GB", האם זה שידרוג שאני יכול לעשות בעצמי או שזה דורש מעבדה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב הנני מתעתד להחליף את ה LENOVO X61S הנושן שעוד משרת אותי, אבל מתחיל להכביד עליי ועל אשתי בעבודה שוטפת איתו, איטי להחריד והסוללה מתחילה להחלש בצורה דרסטית.. מה שמביא לי הזדמנות להצדיק החלפה למחשב חדיש יותר לאחר כל כך הרבה שנים איתו. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? 13-14 אינץ'. אני חושב שמט יהיה עדיף בכדי להמנע מהשתקפויות ומהחזרי אור * רזולוציית המסך? אין דרישה ספציפית. מה שיהיה ייספק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה ספציפית * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. עדיף כמה שפחות כדי להקל על הניידות בתוך הבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, לפחות 4-5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ייספק לכל הצרכים * Bluetoo…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי את הרכיבים הבאים שמסביבם אני רוצה לבנות מחשב: 1. מעבד AMD 3000+ 64 bit סוקט 939 2. זיכרון קינגסטון 1GB DDR2 3. כרטיס מסך x850xt בממשק PCI-E צריך את כל המסביב: ספק, מארז, הארדיסק, לוח אם, רמקולים, קירור למעבד, מסך LCD - אני חושב ש 17" יספיק אבל אם יש 19" טוב בהבדל מחיר מזערי אז אפשרי, מקלדת ועכבר. תקציב: 2500 +- כמו-כן שהמפרט יורכב מחנות אמינה ואם אפשר באיזור ירושלים (לא מחייב) ושתאפשר תשלום במזומן לשליח (גם לא מחייב אבל יעזור). חנויות שהם טאבו מבחינתי הם גיבור מחשבים ואייבורי. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. מחפש מחשב לצורכי עריכת וידאו פשוטה- מצגות לבר מצווה וכד'. מעדיף כח על פני יופי או גודל מסך. תקציב- 1k, חריגה עד 300 שח. עדיפות להרבה זיכרון על פני ssd יכול להתקין בבית מערכת הפעלה- נא להוריד 50 מהתקציב אם מציעים ללא os. מבין שהתקציב לא ממש ריאלי, מחפש את הטוב ביותר ביחס למחיר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, אשמח לעזרה קטנה איזה מחשב נייד יותר עדיף? מחשב נייד Dell Vostro 14 5000 5401 1035G18G51GL3OS או Dell Inspiron 14-3493 ה -vostro עולה 200 שקל יותר הצורך שלי הוא בסיסי לחלוטין. אולי להוריד תוכנה להקלטת שירים.. אשמח לעזרתכם. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-