עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by דין כהן,

שלום זה המפרט שאני רוצה לקנות....עכשיו השאלה שלי האם הוא טוב ואם לא אתם יכול להגיד לי מה כדאי לשנות....אני לא רוצה למלא שאלון כי אני רוצה את המפרט אתה ורק אם צריך אז לשנות כמה דברים....תודה נ.ב- אני יכול לקנות רק מאייבורי. מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz box מאוורר למעבד:KATANA 3 SCKTN3000I לוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3 זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333 דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD ספק כוח:seasonic-boronze 520w מערכת הפעלה: windows 7 home primium 64 bit מארז:מארז Thermaltake דגם Armor A60 יש לי עוד שאלה האם עדיף לי לקחת את הלוח אם הזה Gigabyte GA-H67M-D2-B3 ואז…

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לצערי :\ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וכמעט כל משחק חדש שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 22 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח אך רק במידה וזה קריטי ממש לביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS 2010 ו- Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ו- Diablo3 (משחקים חדשים בעיקר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך גם במסך אני חושב ש23 אינץ' יספיק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by LaorBen,

שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה מקסימלית של המסך שתציעו לי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים: FPS, RTS, RPG החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366 * 768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי בגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

6. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, גג עד 3500 אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יום יומית + סרטי FHD + משחקים חדשים שיצאו בקרוב, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO3 GUILD WARS 2, ELDER SCROLLS SKYRIM וכד' לא כל כך בקטע של SHOOTERים ו GTA שאלה בד"כ המשחקים עם הדרישות היותר כבדות למיטב ידיעתי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by psybrain,

מעבד: Intel Core i7-2600K Processor 3.4GHz 8MB Quad Core LGA1155 Box BX80623I72600K 1540 ש"ח קירור למעבד : CoolerMaster Hyper V8 For Socket 1366/1155/1156/775/AM2/AM3 315 ש"ח לוח אם : Gigabyte GA-P67A-UD4 Intel P67 Chipset DDR3 GP67AUD4/951122 1005 ש"ח זיכרון : Corsair 4Gb Kit (2X2GB) XMS3 1600MHz DDR3 CL7 Model C4G1600C7X 679 ש"ח דיסק קשיח : Western Digital 1TB Caviar Black 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX 418 ש"ח כרטיס מסך : Gainward GeForce GTX580 1536MB GDDR5 PCI-E Model 426018336-1749 2735 ש"ח מארז : Lancool Midi Tower PC-K62B 569 ש"ח ספק כוח : Seasonic X-750 750W Active PFC Retail Modular 785 ש"ח מסך : Samsung 24 LCD LED BX2450 2ms 1379 ש"ח מה אתם אומרים ?…

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? אני לא ממש יודע אבל אני חושב עד 2K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר אבל אם יש מצב לחריגה אז אני אשמח לראות את האפשרויות הקיימות. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Windows Server 2008 RC2 Hyper-V וגלישה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Windows Server 2008 RC2 Hyper-V ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המ…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by c0der,

היי, אני מעוניין במחשב PC עבור פיתוח תוכנות. אשמח לעזרתכם!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-1000 2. שימושים צפויים - פיתוח תוכנות. צפייה ב-HD תוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש באופן תדיר: Visual Studio 2010, eclipse המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן לצפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן, שני מסכים מאותו סוג של כ-22 אינץ' כל אחד 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. אין צורך במפרט חלקי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא – בהזמנה אבקש מהחנות. …

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by ilantzur,

ראיתי נושא דומה אבל הצורך שלי קצת שונה אז אני אהמר על נושא חדש. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעמוד בביצוע וירטואליזציה של רשת מחשבים הכוללת שרתים שונים (אינרנט,דואר,איחסון וכו') כמו כן יכלול כמה וכמה תחנות עבודה במקביל. כל זה אמנם לצרכי לימוד וניסוי ביתיים אבל אני רואה בו גם כמחשב למשחקים - אך זהו צורך משני. אני צריך: 1. מארז וספק (אולי בנדל של שניהם-ראיתי בנדל של ANTEC NSK6580B שנראה טוב ואם מישהו מכיר ויכול לאשר את טיבו). 2. דיסק קשיח של 500GB. 3. כרטיס מסך נורמאלי. 4. 4 גיגה זיכרון 1333(פתוח להצעות בקשר לסוג, העיקר שיבצע את העבודה). 5. מעבד מרובע ליבות (פה אני חייב עזרה כי למרות שמאז ומעולם היה לי אינטל אני מוכן לנסות להשתכנע על AMD אבל לפחות ברמה של I5-2300/24…

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. שלום לכולם, חברה מהעבודה מחפשת מחשב בבערך 2000 ש"ח (אפשר למשוך לכאן ולכאן אם מקבלים תמורה) קריטריונים חשובים: FireWire על לוח האם אם עדיין קיים בלוחות אם "תקציביים" עדיף הרבה זיכרון- אני רואה שהרוב ממליצים על 2GB במפרטים, אך לא רואה ש4GB זו תוספת כל כך משמעותית במחיר ותמיד יש מה לעשות עם עוד RAM. ספק טוב חנות שקיימת יותר משלוש שנים ועדיף כזו שיש בה מסכים של Dell בניגוד לעם ישראל, מוכנים גם לפתרון AMD אין שימוש במשחקים כבדים אך כן יריץ משחקי פלאש ומשחקים "פשוטים" (שלושה ילדים קטנים בבית...) אם זה לא ברור מאליו, אין מצב לOC, והתוכנה הכי כבדה שתרוץ תהיה Windows Movie Maker. תודה לעוזרים!

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, לאחר המון שנים של דבקות בקלסר ודפדפת A4 החלטתי שנשבר לי הגב. אני מעוניין להחליף את המחברת במשהו שבו אוכל לרשום את הרצאות (ז"א מסך עם תמיכה טובה בסטילוס) וגם שיוצכל להציג PDF ו DJVU כדי שאפסיק להסחב עם ספרים, כמו כן אם זה לא סותר אחד את השני שאני אשמח מאד אם המסך גם יתמוך במולטיטאץ' עם האצבעות וזמן סוללה סביר. לא הולך להריץ עליו תוכנות כבדות, עבור זה יש לי נייד חזק ונייח חזק אבל שלא יהיה איטי במיחד גם כן. יש המלצות או שאני קופץ מעל הפופיק?

• 24 תגובות
    • 12.9k צפיות
  13. Started by manz11,

שלום, רצוי עם מעבד בעל ליבה גרפית (אלא אם כן הוא לא ממש יעיל לשימושים שלי ) חברה ,טעות שלי , שמתי מסך בטעות . (הורדתי אותו) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 עם חריגה קלה מאד האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : עבודה משרדית, תכני HD, , תכנות 3. האם יש צורך בציוד היקפי : , רמקולים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים,) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 =6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק ? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני אקבל את הנייד החדש שלי בקרוב (אין לי נייד ולא היה לי מעולם), וכבר מטרידה אותי השאלה איך לשמור על הסוללה שתאריך ימים ובכל יום כזה תשמור על הביצועים ההתחלתיים שלה ככל האפשר (ברור לי שיש פחת טבעי). גורמים שאני מתלבט לגביהם (שאני מכיר מעולם הצילום אבל לא בטוח שהתאם החשמליים בסוללות הניידים מתנהגים באותה צורה): זמן טעינה (לנתק כשנטען עד הסוף או לא?) תזמון/תדירות טעינה (האם להחזיק את המחשב מחובר לטעינה בשימוש שולחני או לתת לסוללה להתפרק ולטעון רק כשנגמרת?) אז מה אתם אומרים?

• 24 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. Started by levy18,

שיריץ vista חלק ומשחקים חדשים (אבל לא בהגדרות הכי גבוהות כמובן) ללא ציוד היקפי בלי מערכת הפעלה מעבד intel כפול ליבה נ.ב שיהיה מורכב מאתר ksp משם אני רוכש את המחשב ואני מעדיף שאני ילך לחנות שלא יגידו לי פתאום שאת החלק הזה והזה אין להם.. סומך עליכם

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by matant13,

טוב אז אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לקחת את המחשב הנ"ל לטווח הקצר הוא מיועד למוזיקה סרטים קצת דחיסת וידאו אימיול ביטורנט הורדות ומשחקים בכלל לא כבדים ובעוד איזה חודשיים שלוש כשיתאפשר לי, אני אקנה כרטיס מסך חדש. הסיבה שלקחתי את המעבד הזה, שכביכול הוא מעל ומעבר לצרכים שלי, היא שאני רוצה שהמחשב יטוס וישמש בעתיד הקרוב למשחקים אז ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤444 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 מחיר: ¤362 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 מחיר: ¤418 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Palit Nvidia Ge…

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤522 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1379 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD מארז ללא ספק NZXT Hush Silver ¤407 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=HUSH ספק כח ThermalTake ToughPower 600W ¤446 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0103R סה"כ מחיר לכל ה…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מי שעקב אחרי ההודעות שלי יודע שבשנה האחרונה התעליתי על עצמי לא להחליף מחשב כל חצי שנה ו חיכיתי שכרטיסי המסך יגיעו. עברתי את יציאת הG92 בחורף עברתי את הילדים שיצאו אח"כ ה9800GTX למיניהם ועכשיו סוף סוף החלטתי שחוזרים ל ATI אחרי שראיתי את איכותהתמונה האגדית של ATI מחשב ליד מחשב עם 9800GTX כאשר ב ATI יצאו במשחק פסים וחדות ופירוט כזה שפשוט מי שמשחק על NVIDIA לא יודע שהיה קיים והאמת זה הזכיר לי את ה ATI האחרון שהיה לי הRADEON 9800PRO שקניתי אחרי ה GEFORCE 5600 לפני כ5 שנים. בכל מקרה מחר אני הולך לקחת את ה ב LOGICPC פה לידי. Sapphire Radeon HD4870 PCI-e 512 MB DDR5 X2 CROSSFIRE OCZ OCZ2RPR10664GK 5-5-5-18 (2x2048)MB 4GB 1066MHz Reaper DDR2 Memory set Intel Core2 Quad 2.5GHz …

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. אשמח אם תוכלו בבקשה לתת לי מפרט למחשב בשביל גרפיקאי בתקציב של 5000 ש"ח לא כולל מסך וציוד הקפי

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום ותודה מראש על העזרה... אני מחפש נייד שיתאים לי ללימודים אבל אני רוצה שיוכל גם להריץ משחקים... אחרי חיפושים ושאילת הרבה שאלות התאפסתי על נייד של dell . הדבר היחיד שאני לא יודע זה האם הכרטיס מסך של המחשב : ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ יוכל לעמוד במשחקים (אני מעדיף לא לקחת סיכון עם הפגומים של nvidia) אשמח אם תעזרו לי כי באמת אין לי מושג בכרטיסי מסך...

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. לא כולל מסך לא מיועד ל-OC זה מה שאני בניתי שם המוצר מק"ט אחריות מחיר ליחידה כמות סה"כ מעבדים Intel Core 2 Quad Processor Q9300 2.5GHZ BOX 3 שנים ¤ 1,580.00 1 ¤ 1,580.00 גופי קירור למעבדים SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 CPU COOLER שנה ¤ 260.00 1 ¤ 260.00 לוחות אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 3 שנים ¤ 480.00 1 ¤ 480.00 זכרונות OCZ DDR2 Platinum 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 111232 לכל החיים ¤ 260.00 1 ¤ 260.00 דיסקים קשיחים WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 3 שנים ¤ 345.00 1 ¤ 345.00 כוננים אופטיים ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA שנתיים ¤ 160.00 1 ¤ 160.00 כרטיסי מסך INNOVISION I-Chill Ge…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות גיימינג, ועולם החומרה אמנם לא סינית גמורה בשבילי, אבל אני רחוק מלהיות מומחה. הסיבה שלא רשמתי תקציב בכותרת היא שהתקציב גמיש מבחינתי, ואני מוכן לשלם הרבה בשביל מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות. כמה הרבה? ובכן, קיבלתי מ-KSP את ההצעה הזאת (7.4K), וזה די קרוב לגבול העליון שאני מוכן להוציא (האמת היא שחשבתי שאצא הרבה יותר בזול לפני שנכנסתי אליהם...) אם זה מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות (נגיד 3-4 בלי שום שדרוג בביצועים סבירים, ועוד 2-3 שנים עם שדרוג קל עד בינוני), אז אני מוכן לעשות את המאמץ הכספי ולקנות אותו. השאלה שלי היא כזו: האם המפרט הזה מצדיק את המחיר? האם הוא משתלם או שיש מקום לשיפור ואופטימיזציה? …

23. Started by yahavuna,

היי, מבקש המלצה למפרט מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לשימוש יום יומי ומשחקים. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל וכבד כאחד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

24. שלום לפני חודש התחדשתי במחשב נייד של לנובו Y50-70 מהחנות אור PC. 1. רציתי לדעת אם אני יכול לדרוש מהם לחדש את הרישיון של הוינדווס ללא תשלום משום שרק לפני חודש קניתי את המחשב ועוד חודש הרישיון נגמר. 2. יש לכם מושג לכמה ימים הם בערך צריכים לחדש לי? 3. אם אתקין וינדווס חדש פרוץ או שאפרוץ את האחד שיש לי זה יפגע באחריות? תמונה:

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, אלה אם כן יש הבדל משמעותי בביצועי המחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אני רוצה שהמחשב יריץ את WIN10 באופן מהיר וללא איטיות... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): FULL HD 1920*1080 …

• 24 תגובות
    • 11.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים