ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב עד 10000 שח כולל ציוד הקפי לחבר הוא רוצה מסך טוב דק של סמסונג 19 נגיד בסביבות ה1500 שח והוא צריך גם מקלדת ועכבר שהוא יקנה מהחנות שהוא יקנה שזה נגיד 2000 שקל ביחד אז נשאר 8000 למפרט סומך עליכם עריכה: הוא צריך בעיקר את המחשב למשחקים אינטרנט אייסיקיו ואתם יודעים שיהיה מחשב שאפשר יהיה לסמוך עליו
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין מבמפרט למחשב חדש, כבר 2-3 חודשים לא התעניינתי בחידושים והתפתחויות בנושא החומרה ואני לא בעיניינים אני צריך מפרט למחשב שמיועד לאינטרנט, קצת סרטים, מוזיקה, וקצת משחקים. מעבד - 1000-1200 שקל לוח 800-1000 שקל כרטיס מסך 800-1000 שקל אין צורך במסך, צורב, עכבר, מקלדת (יש לי חדשים שקניתי בתקופה האחרונה) תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש איזה לוח אם עדיף ל INTEL Pentium 4 - 3.0 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 1.ABIT IC7-G (875P) - ATX - ש"ח 894 2.ASUS P4C800 (875P) - ATX ש"ח 1059 ניראה למרות ש ABIT יותר זול הוא יותר מומלץ פה . לגבי המעבד שמעתי ש - Prescott מתחמם ופחות טוב ( האמת שהוא טיפה יותר זול ) האם זה נכון ? דיסק קשיח :Maxtor 120GB-8MB - 7200RPM S-ATA או WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA לשניהם 3 שנות אחריות . כרטיס מסך : (אני לא משחק הרבה ) התלבטות בין : SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail או LEADTEK - Geforce FX 5700 256mb DDR VIVO - Retail שמחירים כמעט זהה - אל תגידו 9800 כי זה עוד 500 ש"ח שאין לי תודה אשמח לקבל תגובות .
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקרה מצער מאד קרה במהלך השבוע והמחשב שלי שבק חיים, אני חייב דחוף לקנות מחשב חדש כמה שיותר מהר ללימודים ולשיעמום שלי, אעריך כל עזרה שאקבל! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3די מקס, אפטראפקס, פוטושופ, VRAY, אאוטוקאד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פשוט שיוכל לתמוך במשחקים כמו דיאבלו 3, פחות קריטי עניין הגיימינג -אילו מש…
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני חדש כאן ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה: אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לא כולל מסך, התקציב הוא עד 3,000 שח. חשוב לי שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים בצורה טובה, אני לא איזה גיימר שמשחק במשחקים הכי חדשים וצריך כרטיס מסך באיזה 3000 ש"ח, אבל כן חשוב לי שמשחקים ירוצו עליו טוב. אחד הדברים שחשובים לי זה שתהיה אפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים בטלויזיה ושלא יהיו "תקיעות" בסרט. תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לחרוג מהתקציב. שלום לכולם ושבת שלום. בחודש הבא אני קונה אביזרים למחשב. יש לי כמה שאלות לגבי כל אחד מהאביזרים. 1) אני מתכוון לקנות 450GTS, אני רוצה לקנות מ-KSP, השאלה שלי היא כזאת: האם יש את הכרטיס מסך הזה ב-KSP, ואם יש אז בבקשה תביאו לי לינק. וגם: אם המערכת שלי יכולה להחזיק אותו: מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM ( וכשאני יקנה את האביזרים, מביניהם אני יקנה ספק כוח 650W, אז בקשר לספק כוח, אין מה לדאוג ) 2) השאלה השנייה שלי היא, אם המחשב שלי יוכל להחזיק גם את ספק הכוח: CoolerMaster GX 650W השאלה שלי היא: אם ספק הכוח הזה טוב, אם הוא יכול להחזיק את כרטיס המסך 450GTS, ואם כל שאר המערכת שלי יכולה להחזיק אותו. (א…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במפרט למטרות עיבוד גרפי ב2D בתוכנת פוטושופ בעיקר וגם תוכנות RAW ודומות למינהן. אין לי צורך בכרטיס QUADRO ממה שכבר הבנתי מדיונים ותגובות קודמות כאן בפורום. את המפרט הבסיסי קיבלתי בהמלצתכם כבר מלפני מספר חודשים אך בחרתי לחכות לכרטיסים החדשים ולירידת המחירים של אינטל, הזכרונות, הרכיבים האחרים וכמובן הדולר שכנראה תרם. אז הנה המפרט המעודכן, אשר בעבר התבסס על ה7600GT ועל 2GB זכרונות של GSKILL מסוג PK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3205 ועתה בחרתי ללכת על ה-HK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186 תזמונים יותר טובים וגם קצת יותר זולים. (אני מתכנן OC בעתיד, לא מיד עם הקניה) השאלות שלי בסוף אחרי המפרט: מעבד: INTEL C…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רגע לפני שאני מזמין אני רוצה לשמוע מה דעתכם על הפרט שהרכבתי, Q6600 G05 Asus P5K-E/WIFI-AP 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400C4 CL-4-4-4-12 DHX x2 WD 320GB WD3200AAKS WD 500GB WD5000AAKS Antec SONATA-II 450W BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 מחיר כולל: 6000 ש"ח לזה מצטרפים Big Typhoon וצורב LG שכבר רכשתי. מה דעתכם? יש צורך לשנות משהו? רציתי גם לדעת אם יש טעם לדעתכם לחכות שיצאו המעבדים החדשים, זה ייתן שיפור משמעותי? תודה מראש לכל העונים....
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לעזור לאחיין שלי לקנות מחשב לבר מצווה . בעקבות המלצות שלכם ממפרטים שונים הגעתי למפרט הבא. אנא תעדכנו אותי אם יש משהו שכדאי לי לשנות או להחליף ולא לחרוג מהסכום הזה פחות או יותר. בעיקרון זה בעיקר למשחקים וסרטים ובגלל זה העדיפות למסך הזה והרמקולים. המארז פחות חשוב מבחינת מראה אבל הבנתי שהוא שווה ויתן תמורה טובה. תודה מראש לכולכם מחיר כמות ¤ סה''כ INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1505.00 1 1505.00 GIGABYTE GA-P35-DS3R (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 675.00 1 675.00 GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 667MHZ CL5 WITH COOLING (KIT) 529.00 1 529.00 GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E 1684.00 1 1684.00 W.D WD250…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, אלה אם כן יש הבדל משמעותי בביצועי המחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אני רוצה שהמחשב יריץ את WIN10 באופן מהיר וללא איטיות... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): FULL HD 1920*1080 …
-
- 24 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, אפשר לגלוש במאות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא ע"ח ביצועים במסגרת התקציב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בביקור בארה"ב. רציתי תחילה לרכוש באתר של B&H אבל הבנתי מהשירות לקוחות שלהם שאף מחשב אצלם לא מגיע עם אחריות בינלאומית של היצרן. וכאן הבעיה. איך אני מוצא חנות עם מחירים סבבה שבטוח האחריות תהיה בינלאומית ותכובד ע"י לנובו\דל\אסוס? (האם יש פרצודורה לאחר הקניה כדי שהאחריות תכובד?) אם זה משנה, אני מתלבט עדיין בין: Dell XPS13 Asus Zenbook UX303LA Lenovo Yoga 2 Pro Lenovo Yoga 3 14" (התקציב הוא עד 930$ והדרישות היחידות שלי הן 256GB SSD, i5, 8GB RAM ומשקל של עד 1.7 ק"ג כאשר הרצוי הוא 1.5)
-
- 24 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
ראיתי נושא דומה אבל הצורך שלי קצת שונה אז אני אהמר על נושא חדש. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעמוד בביצוע וירטואליזציה של רשת מחשבים הכוללת שרתים שונים (אינרנט,דואר,איחסון וכו') כמו כן יכלול כמה וכמה תחנות עבודה במקביל. כל זה אמנם לצרכי לימוד וניסוי ביתיים אבל אני רואה בו גם כמחשב למשחקים - אך זהו צורך משני. אני צריך: 1. מארז וספק (אולי בנדל של שניהם-ראיתי בנדל של ANTEC NSK6580B שנראה טוב ואם מישהו מכיר ויכול לאשר את טיבו). 2. דיסק קשיח של 500GB. 3. כרטיס מסך נורמאלי. 4. 4 גיגה זיכרון 1333(פתוח להצעות בקשר לסוג, העיקר שיבצע את העבודה). 5. מעבד מרובע ליבות (פה אני חייב עזרה כי למרות שמאז ומעולם היה לי אינטל אני מוכן לנסות להשתכנע על AMD אבל לפחות ברמה של I5-2300/24…
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. החלטתי לשדרג מערכת 4770K | 1080Ti | 16Gb. למה : אני רוצה להרכיב M2 וגם זכרון 32Gb. לא רוצה להשקיע במערכת הקיימת מטרה: עיבוד קבצי RAW, וידוא, ומשחקי מחשב 4K. שאלה1: Asus או Gigabyte ? תקציב 1000₪ קניתי: GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 7 (920.03 ש"ח) $266.52 המחיר באילת: 1,076 ₪ שאלה 2: איזו זכרון ? תקציב עד 1800₪. קניתי: Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 2666 C16 for DDR4 systems - White - CMK32GX4M2A2666C16W (1506.63 ש"ח) $436.45 המחיר באילת: 1,752 ₪ קונה באילת או אמזון. (2426.66ש"ח) $702.97 חסכתי דרך אמזון 402 ₪ שאלה3: איזו m2 ממליצים לקנות 25…
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם על מפרטים בתחום התקציב וגם על Tt אני נורא אוהב את ה עיצובים שלהם ובכלל את ה מארזים ו נורא אהבתי את ה armor ואולי את ה shark אבל אם אתם לא ממליצים לי על Tt בבקשה תגידו לי למה ומעבד רציתי את ה e6600 האם הוא יתאים מבחינת תקציב לוח נראה לי שתציעו לי את DFI נראה לי טוב אבל האם בעתיד ה קרוב יהיו אלטרנטיבות יותר טובות ממנו או ברמה שלו ציוד הקפי אני מעדיף לקנות לאחר כך כי נראה לי שמה שאני מחפש לא יכנס מבחינת התקציב ו מסך LCD 17 האם תוכלו להמליץ לי על אחד טוב אני מתכוון איכותי כמובן במכגרת התקציב וספק ה לבריטי נראה לי בחירה טובה לא? אם תציעו ותסבירו בבקשה (אני מתכוון לליברטי 400W) ו בכרטיס מסך נראה לי משהו של ATI או ה 1800 או 1900…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לי ולאחי הקטן יש מחשבים דיי ישנים...אבא שלי ביקש שאני יברר לו על שני מחשבים חדשים עם מסכים דקים (כולם מתלהבים מזה ) אם זה אפשרי בכלל ! שיהיה מחשב אחד רציני בשבילי ! שיהיה amd 64bit עם צורב דיוידי המחשב הוא בעיקר למשחקים ולאחי הקטן מחשב לא ממש רציני הוא משחק diablo2 ו fifa לא צריך משהו עד כדי כך בשביל זה... תודה מראש ! רק אתם יכולים לעשות את זה כמו שאמרתי התקציב הוא 14,000 ש"ח עריכה: רק בבקשה בגלל התקציב הנמוך אל תשימו לי מסכים של חברת ג'יפה...שיהיה משהו נורמלי בבקשה.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 4400 939 GIGABYTE GA-K8N ULTRA SLI DDR (400) 1G SAMSUNG CL3 X4 WESTERN DIGITAL S-ATA2 - 400 GIG 7200 RPM 16M DVDRW SONY D23A X16 DUAL CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV NETWORK CARD 10/100/1000 LAN (OB) LOGITECH G5 LASER MOUSE אבקש לקבל הערכת מחיר ותגובות על המפרט אבקש לקבל הצעה על כרטיס קול טוב+רמקולים מקלדת טובה(לא אלחוטית!!) עם קורא טביעות אצבעות בנוסף גם הצעה למארז טוב כולל לדים מובנים ותצוגת LCD תודה רבה נ.ב מה עדיף (למשחקים)? CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV או GIGABYTE GeForce 7800GTX 256MB
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 באילת ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות אדובי, בעיקר פוטושופ אילוסטרייטור ואפטר אפקטס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף עם כמובן 8. האם יש…
-
- 24 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שהכותרת אומרת , תודה מראש לכולם כולל מסך , ולא מתוכנן OC.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נראה שהמחשב שלי שובק חיים, גם לוח האם וגם הספק עושים לי בעיות וכבר לפני זמן מה החלטתי להחליפו. בכל מקרה, החלטתי ללכת על המפרט הרב תכליתי פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137642§ion=293&target=%D7%A8%D7%91-%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 עם שני שינויים: 1. אני לא הולך לקחת כונן קשיח שני, יש לי 3 כוננים מהמחשב הקודם שהייתי רוצה להוסיף לכונן החדש במחשב הזה. כך שרציתי לדעת האם המארז הזה יוכל להחזיק 4 כוננים. 2. בזמן שהמחשב הישן עצמו נקנה לפני 3 שנים, את כרטיס המסך קניתי שנה שעברה, כך שאני לא ארצה להחליף גם אותו בינתיים Geforce GTX460. אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות, תוכנות גרפיות כבדות ולפעמים לגיימינג. אני גר בפתח תקווה א…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב למשחקים(לא כבדים מדי) ולעבודה שוטפת שכוללת שיתוף קבצים, צפייה בסרטים ועבודה משרדית. אני לא צריך ציוד היקפי וגם לא מארז, ורוצה שיהיה צורב DVD. העיצוב לא משנה, יותר חשוב שהמחשב יהיה שקט. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני צריך עזרה בקניית מחשב חדש,תודה לעוזרים. 1.תקציב מאקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,פוטושופ,מוזיקה אינטרנט.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך:22" רזולוציה: 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות~גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני זקוק למחשב נייד, בתור סטודנט השימושים העיקריים זה אופיס, ואינטרנט. מרוב הדגמים והסוגים אני כבר לא יודע מה אני צריך ומה סתם גימיק מיותר . מאוד אהבתי את מה ש tmpusr עשה ואני יעתיק את זה ממנו (מקווה שאין התנגדות) 1. מה התקציב? 4000 ש"ח פלוס מינוס. 2. מטרות המחשב? סטודנט, תוכנות אופיס, אולי סרטים ומוזיקה, אינטרנט. 3. גודל המסך? מכיוון שרצוי נייד לא גדול וכבד אז 15" יהיה בסדר. 4. משקל רצוי? רצוי לא כבד. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי כי לרוב יש שקע זמין (אבל שלא יהיה זמן עלוב). 6. יציאות מיוחדות? אין דרישה מיוחדת. 7. בלוטות? חייב BT כדי להתחבר לאינטרנט דרך פלאפון. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ 60. 9. צורב DVD? רצוי - לא הכרחי. …
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הבעיה שיש לי הרבה דרישות - אז ככה. אני צריך מעבד AMD לוח וזכרון, HD של 80G מראז וספק. המחשב אמור להיות למשחקים - וגם OC אשמח לשמוע הצעות ... נכון לעכשיו חשבתי על מה שמפואט למטה אבל ככול שאני קורא כאן אני מרגיש יותר ויותר אבוד .... ??? : athalon XP 2400+ 990 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 690 512MB kingston 333mhz ddr 490 80GB WD ATA100 8MB 690 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 290 - סתם מארז גנרי נראה לי אני מניח של OC אני צריך עוד מאווררים ושאר - אשמח לשמוע מה - תודה - ואנא פרטו כמה שתוכלו אני ממש טרי בזה.
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, חבר שלי ביקש ממני לעזור לו לבנות מפרט לתחילת הסמסטר הבא. חשבתי לבוא ולהתייעץ איתכם ולשמוע רעיונות. כרגע אני חושב לכיוון מעבד 939 (3 או 3.2), לוח NF4, חצי גיגה של זכרון וכו. הוא אמנם מיעד את המחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים ולימודים, אבל ישמח לשחק קצת FIFA בין לבין (הוא לא צריך 7800GTX אבל אני חשבתי על X550 - אלא אם יש לכם הצעה טובה יותר). גם בקשר למסך אני אשמח לשמוע דעות על מסך LCD 17 בעד ~1500 שקל (מה שמשאיר למפרט 2500 :-\ ). אפשר לגלוש קצת, אבל תשתדלו לא יותר מידי - יש גם שכר לימוד לשלם.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-