ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. עברתי על רשימת המפרטים אבל אני מחפש משהו אחר. יש לי מחשב ישן (פנטיום 2) אבל יתר הדברים חדשים. יש לי - דיסק קשיח 40G , צורב , כונן DVD , מסך חדש , מקלדת ועכבר , כרטיס רשת , כרטיס קול עם יציאה ל-4 רמקולים. אני מחפש לשדרג רק את המארז,לוח אם,מעבד וזיכרון. (עדיפות ללוח אם שיש עליו כרטיס מסך , קול ורשת). אני צריך את זה לגלישה באינטרנט , תוכנות שיתוף וצריבה. יש המלצות? בתודה מראש , אמיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר למעבד AMD Turion II Dual-Core Mobile Processor P520: מבחינת ביצועים, לאיזה דגם של מעבד מחברת intel אפשר להשוות את המעבד הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב 2.2.04 (עוד פחות מחודשיים) הולכת להיות ירידת מחירים של מעבדי אינטל עם יציאת מעבדי הPresscot החדשים (במהירויות 2.8 - 3.4). אני מתכנן לקנות עוד החודש את המחשב הבא: MSI Neo2 865PE Intel Pentium 4 3.0Ghz 1GB DDR400 ATI Radeon Pro 128MB Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro WD 120GB S-ATA HDD Plextor 708A - DVDR/W ומקלדת ועכבר אופטי אלחוטיים של לוג'יטק. השאלה שלי : האם כדאי לחכות לפרסקוט שייצא חודש אחרי שאני קונה את המחשב ? אני יודע שכל הזמן יוצאים דברים חדשים אבל בכל זאת... (הבנתי שחלק מהפרסקוטים ידרשו גם החלפת לוח) , או שפשוט לקנות עכשיו ולהחליף כשייצאו דברים נוספים כמו כרטיסי מסך דור 4 (ATI R420, NV40) ולוחות PG775 (עם PCI EXPRESS, DDR-II וכו'), נגיד, עוד שנה או משהו כזה. מה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם GIGABYTE GA-M56S-S3 38485 מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box AMD1170 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops OCZ2SOE6672GK כונן קשיח Western Digital WD3200AAJS 320GB 3200AAJS מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr VC3000BWS ספק כח ThermalTake TR2 420W W0061R כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO ULTIMATE 256MB PCIe NCX1950-ULT קרור למעבד Thermaltake V1 TT-CL-P0401 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) מה אתם אומרים על המפרט הזה? מישהו המליץ לי על זה. אני אוהב את המארז של ט'רמל טייק.. אני צריך עכשיו רק צורב DVD שתומך בLIGHTSCRIBE ואני לא בטוח לגבי הספק ( הוא יחזיק הכל ? )
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
b]x1800gto - 783 - Abit FATAL1TY FP-IN9 SLI NF650I - 599 גיגה זיכרון של קינג סטוק 533 מגה ארץ ספק פשוט 500W
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א)לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 23 INCH FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לחבר למחשב הנייד שלי מצלמת וידאו שיש לה רק חיבור של FIREWIRE (קטן) או וידאו (כבל קומפוננט צהוב, אדום, לבן). האם קיים מתאם כלשהו שמצד אחד תהיה כניסת USB ומצד שני החיבור/ים שפורטו מעלה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. מחפש מחשב לצורכי עריכת וידאו פשוטה- מצגות לבר מצווה וכד'. מעדיף כח על פני יופי או גודל מסך. תקציב- 1k, חריגה עד 300 שח. עדיפות להרבה זיכרון על פני ssd יכול להתקין בבית מערכת הפעלה- נא להוריד 50 מהתקציב אם מציעים ללא os. מבין שהתקציב לא ממש ריאלי, מחפש את הטוב ביותר ביחס למחיר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן לכווווווווווולם ... אני חדש בפורום הזה והוא נראה לי המקום הטוב ביותר לבקש עזרה... אז ככה... שמי זיו ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש טוב ואמין, הבעיה היחידה שאני לא כל כך מבין :s05:בחומרה הפנימית ..לכן.. אודה לכם אם תמליצו לי על חומרות שכדאי שיהיו במחשב ואפילו תמליצו על שמות של חברות מחשב ו/או דגמי מחשב... אם תוכלו גם להסביר לי בקצרה על החומרה שאתם ממליצים אודה לכם יותר.... ;D דרך אגב אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה- 7000 (לא הכי טוב ולא הפושטי) תודה רבה זיו. [glow=red,2,300][/glow]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פרוטי לופס 11 ועתודה יענו עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL STUDIO 11 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod, csgo,gmod,batman,minecraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24+ או לפטופ 17.3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+קצת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 moh mw3 בקיצור המשחקים החזקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בידי את הכונן הזה(512GB): http://www.amazon.com/gp/product/B00KFAGCUM?tag=thewire06-20&linkCode=as2 שהזמנתי מחו"ל ובקרוב את הGTX970 של MSI או ג'יגהבייט. אני רוצה לבנות מחשב חזק גם לגיימינג וגם ללימודים\עבודה שלי (אני צריך מעבד חזק). רציתי לבנות לפני כמה חודשים ושאלתי פה אבל בסוף בגלל אילוצים הייתי צריך לחכות . . מה התקציב המקסימאלי? חוץ מהרכיבים הנ"ל 7000-8000 אני עוד יכול לייבא רכיב נוסף מחו"ל אם ישתלם . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה שווה את זה לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים, עוד לא החלטתי על המסך הזמני אבל עוד כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי אי הבנה לא נעימה פרסמתי מחדש אשכול קצת יותר מדוייק, מצטער אם התגובה שלי לא הייתה במקום אני מתכנן לקנות 2 ניידים, אחד בתקציב של 5K מהארץ בשבילי והשני בתקציב של 3K בארץ (נקנה אבל מאר"הב) מחשב ראשון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 14.1 או 15.4 - מעדיף מחשב חזק יותר מאשר קטן יותר * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, רק שיעביר את היום (בשימוש נורמלי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? רצוי אבל לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB לפחות * צורב DVD? כן אבל לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שהמחשב יראה סב…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 CS:GO וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר עבור אינטרנט, תיכנות, סרטים עבודה עם הרבה תוכנות יחסית "כבדות" בו זמנית (אני מהנדס תכנה) משחקים אני לא משחק ככה שכרטיס מסך לא בעל חשיבות גדולה. מאוד חשוב לי שהמסך יהיה כמה שיותר איכותי. התקציב שלי זה +- 5000 שח, לאחר חיפוש קצר בזאפ המחשבים שנראו לי מתאימים: LG F1-224DE 1.73Ghz 512MB 15.4" Dual Core [5300] MSI S420 1.86GHz 512MB 14.1" CORE DUO 2.1KG [4850] ACER TM4222WLMI 1.66GHZ 512MB 15.4" CORE DUO [5600] ACER ASPIRE 5601WLMi 1.6Ghz 1GB Dual Core 15.4" [5750] Acer Aspire 5101WLMi AMD Turion 64 MK36 2.0GHz 15.4" [4450] מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריכה לקנות מחשב נייד לעבודה עם תוכנות אודיו cuebase 7 ו TRAKTOR אני ישמח לעזרה האם המפרט של המחשבים האלה יעבוד לי מעולה עם אותן תוכנות... יש לי 3 אופציות סליחה אם זה יותר מידי מידע... אופציה ראשונה: מגיע עם אופציה ל שדרוג המחשב למעבד I7-4500 עם זיכרון 8G וכרטיס מסך AMD 8870M 2G - אם יש צורך... (כולל השדרוג זה יצא לי 4100 ש"ח בלי השדרוג פחות 550 ש"ח) אבל נראה לי שהמסך ענק מידי.. מסך- 17.3in HD+ (1600 x 900) Backlit Display with TL [TABLE=width: 568] [TR] [TD]דגם המחשב[/TD] [TD]Dell - INSPIRON 3737[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]4th Generation Intel Core i5-4200U (3M Cache, up to 2.60 GHz)[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך[/TD] [TD]17.3 inch LED Backlit Display with…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכעל במידת הצורך, לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כבד בגלישה באינטרנט, יישומי אופיס וצפייה בסרטי 1080p ובלוריי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג, אולי משחקים קלים כדוגמת סיסמס ומשחקי דפדפן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 נקנה dell 23u12 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? הוא 13 אינץ' אשמח לדעת. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף רק SSD. * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. רכישת המחשב תהיה בארץ. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר, סטודנט לאדריכלות בקרוב, בקניית מחשב ללימודים. קראתי קצת המלצות ואני מבין שמעבר למחשב חזק סטנדרטי (מעבד חזק, זכרון מספיק, זכרון SSD, רזולוציה גבוהה וכו') דרוש גם כרטיס גרפי בעל לפחות 1GB זכרון עצמאי, 3D class Video Card, יכולת תמיכה ב-OpenGL version 2.0 וכו' לטובת הרצת תוכנות עריכה ווידאו כמו sektch-up וכו'. המושגים של כרטיסי הוידאו פחות מוכרים לי ולא הצלחתי להתמצא בדגמים הקיימים בעלי תוספות הוידאו הנ"ל. אשמח להכוונות/המלצות על דגמים. תודה. ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבריה שלום רכשתי לוח אם H77 של GB ומעבד I5 מחפש מארז מתאים שקט כאשר יש יציאות USB3 גם בפנל הקדמי אשמח להמלצות תודה ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב inspirion 3537 של דל עם מעבד I7 וכרטיס מסך radeon 8850m יש לי בעיה שאני פותח את המסך אז הוא לא נדלק בחזרה והמנורות של המחשב עובדות רגיל. יש לי אותה בעיה שהמחשב לא מתעורר ממצב שינה. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך של raden וגם לכרטיס מסך הבנוי של intel iris 4400 הבעיה לא נפתרת וממש מעצבנת למחשב חדש. אגב אני משתמש בוונדוז 8.1 חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד מצוין גם במשחקים כבדים אז אני לא חושב שזאת בעיית חומרה דווקא
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 (A3) לוח אם AMD ATHLON XP 2100 + FAN (AIUHB) מעבד Thermalright SLK-600 Extreme גוף קירור למעבד Thermaltake SF2 מאוורר Winbond / Twinmos DDR 512MB 3200/400Mhz זיכרון פנימי WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE דיסק קשיח Connect3D 9500 Pro 128Mb DDR / כרטיס מסך IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR מסך Thermaltake Highest Xaser II 5000 Plus Chassis מארז Enermax 350W EG 365P VE ספק כוח Lite on x 52 OEM black …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחשב למטרות משחקים (בעיקר) וסרטים, הורדות ואינטרנט אך בעיקר משחקים עדיף שיהיה שקט. התקציב הוא 6K עם אפשרות לחריגה קלה. כולל מסך ועם אפשרות לOC.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hi, I would appreciate if you could help me with price tag for my rig: Motherboard : Gigabyte GA-945P-S3 RAM: Kingston 4x1GB kvr667D2N5 DDR2 667 CPU: intel E6300 core2duo CPU FAN: Zalman Z-Machine GV1000 Video Card: Sapphire Radeon x1950xtx Video Card Fan: Scythe Shuriken Rev.B3 SCSK-1100 Power Suppply: ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-