ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום מעוניין לקנות מחשב נייד ולא יודע איזה חברה עדיפה מאיזה מחשב מבין לשניים יראו חד יותר זה רק מה שחשוב לי אולי למשהוא יש ויכול להמליץ יש שתי חברות HP וDELL מחשב נייד Dell Inspiron n5110 i3-2310M 3000 HD כרטיס מסך: Intel HD Graphics 3000 מחשב נייד HP G62-B50SJ LD655EA כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB חג שמח לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שווה המחשב הנ"ל: Core I7 860 Gigabyte GA-P55-UD3L 2*2 GB 1333 MHZ Gigabyte HD 6870 Antec True Power 750W (partially modualr and sleeved כל החלקים עם אחריות ושימוש של פחות מחודש, הכרטיס נקנה לפני משהו כמו חצי שנה אך עקב חוסר תאימות עם הלוח הישן שלי הוא ישב על המדף עד שהיה באפשרותי לקנות מחשב חדש. ד"א בכמה אני יכול למכור לוח של AMD תומך SLI ובכל דור הPHENOM?? ללוח קוראים asus m3n hd hdmi , קצת ישן אבל איכותי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט מחשב לעבודה בעיצוב גרפי. התקציב הוא כ-5000 ש"ח. מצד אחד - אין חובה לכסות את כל התקציב אם אין צורך, מצד שני - ניתן לחרוג במעט אם הסיבה טובה מאוד. המחשב ישמש לעבודה ממושכת ויומיומית בתוכנות: Photoshop, 3D Studio Max, Solidworks בגרסאותיהן החדשות. אין צורך בציוד היקפי (יש לי מסך מתאים, מקלדת, עכבר ורמקולים), או בכונן דיסקטים. יש צורך בצורב DVD. אין צורך במערכת הפעלה. על המחשב להיות שקט עד כמה שניתן, בלי לפגוע בביצועים בצורה משמעותית. לא מתוכנן OC אי-פעם, כך שאין חשיבות ליכולות ה-OC של המרכיבים. המחשב אמור להיות שימושי כמו שהוא למשך כמה שנים. שידרוג יתכן, אך לא מתוכנן. אם אפשר, נא להתייחס לרשת אייבורי http://www.ivory.co.il היות ויש לה סניפים הן …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי שכבר לא סוחב: מעבד e4500 או e4600 שעשיתי לו אוברקלוק לאיזור ה 3ghz זכרון ddr2 2gb כרטיס מסך nvidiga 8500 אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ל: אינטרנט: תמיד יש לי פתוח על המחשב פיירפוקס עם איזה 30 טאבים פתוחים. מדיה: סרטים, סדרות באיכות 720P. תכנות: אני עובד כמתכנת JAVA ומשתמש בסביבת ECLIPSE. בערך פעם בחודש אני עובד מהבית. כרגע המחשב הנוכחי סוחב אבל לוקח לו יותר מידי זמן לקמפל ולעשות suggest כשעושים ctrl+space ב ECLIPSE. בעבודה יש לי e8500 ו3 גיגה זיכרון אבל גם הוא מרגיש איטי לפעמים. משחקים לייט: אני משחק בעיקר משחקי פלאש דרך kongregate, המחשב הישן נחנק לפעמים איתם.. כמו כן אשמח אם יהיה אפשר לשחק FALLOUT 3 בהגדרות גבוהות. במחשב הישן שיחקתי על נמוכות והיה די …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? משער שלא יצטרך לעלות על 4K אך גמיש באופן כללי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ע"פ ראות עיניכם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: C, Paython, JAVA וכו'.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא במיוחד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נוח לקריאה וכתיבה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב נייד, אך ההבנה שלי בנושא מעוד מועטה. קראתי פה את הדיון חוקים ואני רוצה לענות על השאלות שבו, אך אני באמת לא יודע מספיק בשביל להגיד מה אני מעדיף ומה אני רוצה, לכן אני אתאר את המצב שלי ואת הצורך ואקווה שזה יעזור. אני סטודנט למדעי המחשב, יש לי מחשב נייח בבית שהוא ברמה יחסית גבוהה, אבל אני רוצה עוד מחשב בשביל הלימודים, להפריד בין כשאני משחק או מוריד דברים וכו' לבין לימודים. הדברים החשובים מבחינתי במחשב: שיהיה נוח לנשיאה (מבחינת משקל), זמן סוללה מקסימלי (אני לא יודע כמה נחשב ממוצע וכמה נחשב הרבה), שתהיה לו יציאת HDMI ושיהיה מהיר. שיצליח כמובן לעמוד בדרישות הלימודים, ושאם אפשר יתאים גם לעריכת וידאו ברמת התחביב (לא צריך פה כרטיסי מסך מטורפים וכו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם: Lenovo ThinkPad Edge E420S 4401-4NG מפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9622 סה"כ המפרט שלו סבבה, הבעיה היא בסוללה שהיא מובנית (כמו שקראתי בביקורת כאן: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-Notebook.53833.0.html) ידוע שסוללות בד"כ אחרי שנתיים + מתפגרות. השאלה עד כמה זה בעייתי, מאחר וזה לא כמו נייד רגיל אחר שאפשר פשוט להחליף סוללה פה זאת פרוצדורה אחרת... מישהו נתקל בתופעה ו\או יכול להמליץ אם אין 'סיכון' ללכת על המחשב הזה או להתרחק ממנו כתוצאה מה'בילט-אין' של הסוללה ?! תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט רק עם מסך למחשב למשחקים כבדים (Crysis...). תקציב 9000 גמיש. העדפות אישיות: מארז מאוורר היטב ושקט מעבד Q6600(או יותר טוב) זיכרון4 -2 GB כרטיס GeForce 8800GT G92 512 (או יותר טוב במחיר של עד 300-400 ש"ח יותר) OC
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט 1 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 7500 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪823 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪31 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2V כמות: 1 - מחיר: ₪211 מארז: Antec VSK-3000B-U3 + HP500S כמות: 1 - מחיר: ₪325 זיכרון: DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked כמות: 1 - מחיר: ₪234 כרטיס מסך: Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP כמות: 1 - מחיר: ₪652 קשיח למחשב שולחני: Corsair SSD 120G Force Series LE200 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪263 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. core2do e-7200 1066MHZ 3MB 560 NIS 2.EP-43-DS3L s775 C2Q 1333MHZ,intel P-43 DDR2 1066,PCI-E 508 NIS 3. 2GB kingstone value 220 NIS 4. 9600 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX.10 HDTV 2*DVI PCI-E 679 NIS 5. HEC Compucase 6C11 Midi Tower No Psu 170 NIS 6. 450 W,12cm Fan (24PIN) 140 NIS all : 2277 NIS ksp.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אססין קריד3 BF3 קרסיס 3 ושאר משחקים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב1080-1920 מסל LED 47 אנטיש LG LX6500 עם חשוב הדגם (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hello, first of all my hebrew fonts are screwed and I dont have power to fix it so sorry for the english... anyway Its time after allmost 2 years to upgrade my pc ;D I wanna run FarCry/Doom3/HalfLife2 after all dont I ? Anyway the parts im gonna upgrade is this: Leadtek GF4 TI4400 Athlon XP 2000+ (0.18micron...fucking toaster oven) GA-7VRXP 2.0 so I need a new graphic card, motherboard and processor. I have 2000nins to spend (after working this summer hehehe) I thought mabye I will get exoneration (zhikoi) for the old parts so it will sum up to about..uhh.. dunno +600-900nins ? could be cool if you can tell me how much I can get from this parts. Now I check th…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי איך המפרט שבניתי: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=54fff34f64c64 המחשב מיועד בעיקר לשימוש משרדי אך גם לגלישה באינטרנט, סרטים וגיימינג קל מאד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Price list updated 08-08-2006 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1250 1 1250 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 950 1 950 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Twinmos 450 2 900 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E 1190 1 1190 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 1 465 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 1 195 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Spire Price Units Total Spire SP741B3 DiamondCool II (Socket 754, 939,…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל להרכיב מחשב חדש. המעבד הולך להיות I7 2600K, כבר נרכש זכרון 2X4 GB 1600C של CORSAIR , כרטיס מסך טרם הוחלט. אני מנסה שהמחשב כולו יעמוד בתקציב של 5000-6000ש"ח. העזרה שאני מבקש זה עם לוח האם. מה מבין הלוחות הבאים יתן ביצועים טובים יותר עם המפרט הנ"ל: 1. INTEL DZ68BC 2. ASROCK EXTREAM 4 תודה לכל המגיבים מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח למפרט עד 4000 ש"ח בעיקר להורדות וצפייה בסרטים וגם למשחקים... כ. מסך חובה שיהיה DVI.. אשמח למפרט סביב המחיר הזה... תודה לכם..
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב מחשב לאבא שלי לעבודה משרדית (אופיס - וורד, אקסל ואימייל) ואינטרנט ועבודה עם הרבה PDFים.. המחשב אמור להיות ליחסית הרבה זמן, כ 4-5 שנים. התקציב עומד באיזור ה - 2K אבל גמיש, כלומר ההעדפה היא לא להוסיף רכיבים בעתיד. אין צורך בציוד היקפי (דרוש צורב בסיסי), השקט לא מאוד חשוב, לא מתוכנן OC, אין צורך בווינדוס/אופיס אני מעדיף לקנות ב KSP (קרוב מאוד לבית). לפי מה שהבנתי - המעבד לא אמור להיות חזק יחסית (כיוון שלא מיועדות להיות בשימוש תוכנות כבדות/גרפיקה). כן אני רוצה שיהיה זיכרון סביר שירוצו כמה דברים במקביל (אני חושב ש 8GB יספיקו - תקנו אותי אם אני טועה), וכן הדיסק קשיח צריך להיות 1 tera. ההעדפה היא שיהיו בלוח אם 6 יציאות USB אחוריות (ולא 4). חבר המליץ לי על SSD בטענה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך נטבוק גודל 13 עם הרבה זמן בטריה עמיד יחסית ומסך מספיק טוב לאור שמש גם זמן בטריה ארוך ירוץ אליו WIN7 עם אופיס ותוכנות קלות יחסית
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
intel i7 4790 3.60GHz 8ram אני חושב לקנות כרטיס מסך:gigabyte gtx 1060 g1 3gb video ram רציתי לדעת אם זה יעבוד ביחד ואם יש צבר בקבוק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לחבר שלי יש מחשב ישן ומשחקי מחשב עובדים לו ממש לאט (גם על האיכות הכי נמוכה רוב המשחקים לא מתקרבים ל60 FPS). זה המפרט שלו: אין לו הרבה תקציב, אז הוא מחפש מה אפשר לשדרג בזול בשביל לשפר את המצב. מה אתם מציעים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משרד לגלישה באינטרנט וכו'. אבל מחשב שיעבוד טוב כשמפעלים תוכנות כבדות כמו אימיול, ותוכנות עריכת מוסיקה. בעיקרון אני רוצה מחשב חדש על מנת ללמוד לערוך מוסיקה. הבנתי שאני צריך כרטיס קול אין לי מושג בזה אבל אני יודע שלמחשב הזה אני יחבר רמקולים altec atp או משהו דומה. מה צריך: מסך נורמלי מקלדת פשוטה עכבר לייזר פשוט (מייקרוספט של ה50 שקל מספיק) רמקולים של ALTEC מה לא צריך: צורב/כונן אחר. יש לי צורב DVD בבית שאני יכול להשתמש בו. אני לא צריך מחשב יפה.... רק שלא יתחמם יותר מידי. וכרטיס מסך לא צריך משהו מפואר, כי גם ככה אני לא משחק משחקים. משו כמו FX5200 יספיק. אבל דגש על הסאונד. שאני יחבר רמקולים כמו ALTEC ATP, שישמעו טוב. ושהכרטיס קול שיהיה מובנה על הלוח שיה…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים וחג שמח. אני מחפש מפרט שיהיה בנוי בצורה מושלמת לתקציב שלי ל-3 פרמטרים חשובים, חשוב לי לציין שיש לי כבר כונן SSD ואני מרוצה ממנו, אז אין מה לשים SSD במפרט, תודה. 1 - עבודה מהירה ואפקטיבית עם תוכנות עריכת מוסיקה. 2 - עבודה משרדית 3 - גיימינג. שאלון : . מה התקציב המקסימאלי? 5,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות מוסיקה , עבודה משרדית , משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Light room | Adobe After Effects | Premiere |Photoshop | illustrator שימוש כבד יומיומי כמעט לפרנסה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. תוכנות ADOBE בעיקר - לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 3 מסכים של 1080P לעבודה במקביל -לאילו הגדרות ג…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3 אפשרי גם מסך 14 אבל לא מעל 500 GB דיסק קשיח 4 GB זיכרון וכרטיס מסך שיהיה חזק ( שיוכל להריץ משחקים ) לא על התנאים הכי גבוהיים אבל שיוכל להריץ תקציב 4000 -4500 ש"ח בטרייה לא משנה לי רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל! חשבתי על הדגם של DELL 3010 שזה דגם מצויין מבחינתי הבעיה היא שאין לו כונן אופטי ( DVD) תודה על העזרה מאור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי ביקש ממני לחפש לו מחשב נייד בתקציב של 2000-2500 ש"ח. * גודל המסך - לא מהקטנים , ז"א13'-14' , אם התקציב מאפשר יותר אז בסדר. * משקל רצוי - שיהיה ממוצע אין דגש על מחשב קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - המחשב יהיה הרבה בבית בקרבת חשמל , מצד שני עדיף מחשב שלא יכבה אחרי שעה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות * בלוטות - לא מחייב , אם נכנס בתקציב עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB * צורב DVD - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - מספיקה אחריות לאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. המחשב ישמש לגלישת אינטרנט(אין לו מחשב בבית) , פה ושם סרטים ואולי משחקים ברמה של פיפ"א. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-