עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Triple-z,

שלום, הסוללה במחשב הפסיקה להיטען, בחלונות הוא רושם: 0% זמין, בטעינה. משהו כזה, בנוסף מהבהבת המנורה של הסוללה עם אור כתום. המחשב כאילו לא מזהה בכלל את הסוללה, אם מנתקים את החשמל הוא ישר נכבה לגמרי. ניסיתי להוציא ולהחזיר וגם להשתמש במטען אחר, יש את אותה בעיה, סוללה אחרת אין לי אז אני לא יכול לבדוק. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות? חייבים להחליף סוללה בוודאות או שיש משהו אחר שאני יכול לבדוק? המחשב רק בין חצי שנה איך כל כך מהר נדפקה הסוללה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אן למישהו יש המלצה שיודיע לי...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shelomo-levi,

לפני שאני קונה אני רוצה חוות דעת אם אפשר.. התקציב הוא 6500 כול מסך עכבר מקלדת ובלי צורב כמו שאתם רואים...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום~ לפני כשבועיים וחצי בערך ביקשתי את עזרכתם בהרכבת מפרט מחשב. אחרי שלקחתי את ההמלצות לתשומת ליבי ואחרי מחקר קטן שערכתי כאן בפורום וברחבי האינטרנט הרכבתי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪826 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪112 לוח אם: Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪535 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪397 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪349 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪223 קשיח למחשב שולחני: Samsu…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המחשב הישן שלי שכבר לא סוחב: מעבד e4500 או e4600 שעשיתי לו אוברקלוק לאיזור ה 3ghz זכרון ddr2 2gb כרטיס מסך nvidiga 8500 אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ל: אינטרנט: תמיד יש לי פתוח על המחשב פיירפוקס עם איזה 30 טאבים פתוחים. מדיה: סרטים, סדרות באיכות 720P. תכנות: אני עובד כמתכנת JAVA ומשתמש בסביבת ECLIPSE. בערך פעם בחודש אני עובד מהבית. כרגע המחשב הנוכחי סוחב אבל לוקח לו יותר מידי זמן לקמפל ולעשות suggest כשעושים ctrl+space ב ECLIPSE. בעבודה יש לי e8500 ו3 גיגה זיכרון אבל גם הוא מרגיש איטי לפעמים. משחקים לייט: אני משחק בעיקר משחקי פלאש דרך kongregate, המחשב הישן נחנק לפעמים איתם.. כמו כן אשמח אם יהיה אפשר לשחק FALLOUT 3 בהגדרות גבוהות. במחשב הישן שיחקתי על נמוכות והיה די …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום! אני כבר כמה זמן מתלבט בין רכישת MAC PRO, לבין PC שייתן ביצועים גבוהים בהרבה (באותה מסגרת תקציב)... התוכנות שעליהם אעבוד: כל חבילת ADOBE: בעיקר PREMIERE PRO, ENCORE, AFTER EFFECTS, PHOTOSHOP AVID XPRESS אני לא גיימר אבל מידיי פעם אוהב לשחק... אני עובד עם שני מסכים: ראשון: (Primery - DELL 2007FP (1600x1200 משני שאולי אחליף: Secondery - CRT - MAG 996PFs אני מריץ הרבה מן התוכנות הנ"ל במקביל, לכן אני צריך הרבה זיכרון (4 גיגה יספיק לי כנראה לי בשלב זה) אני לא יוצר 3D... שימוש בחומרת 3D תיתכן בעיקר בAFTER EFFECTS... ועכשיו לדרישות החומרה: מעבד: מן הסתם מרובע ליבות, הבנתי שהQ6600 נותן תמורה מעולה. אהבתי שיש לו 8 מגה CACHE. הוא איטי יחסית - 2.4Ghz אבל הבנתי …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Shual,

שלום, אני מתלבט בין שתי מפרטים ובכלל לא יודע איזה לקחת, מצד אחד המפרט היקר ישמש אותי לכמה שנים טובות ויריץ כמעט כל משחק באיכות מאוד גבוהה ורזולציה מקמסימלית, מצד שני אני לא חולה איכות ובשנים האחרונות המחשב שיש לי יותר נחשב לעגלה והתרגלתי לאיכות ביננונית מינוס במשחקים מאוד חלשים [CS 1.6 TF2..] מה שגם, במשחקים לא תמיד משתמשים ברזולציה מקסימלית[מקטין את הדמויות] לצורך העניין עד עכשיו ב-CS שחקתי על 800X600 במסך ובמחשב החדש אני לא יעבור את 1024X768 כנראה.. ומהסתכלות שלי בפורומים רזולוציה 1980X1080 לא הכי נפוצה. ושוב אני יגיד - בעוד 800~ 900 שקל אני יוכל להריץ כמעט כל משחק חלק, וגם אלה שייצאו בשנה שנתיים הבאות. במפרט הזול - עדיף לקחת במקום ה-660 את ה-XT? הבנתי שה-XT מתעלה על 66…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Cyb3r,

חיברתי מפרט (הודות לעזרתו האדיבה של Omerole) למרות המפרט הקודם, זה בינתיים נייר, ואני ממשיך לעגל פינות. המפרט כמובן למשחקים כבדים וטיפה תוכנות. נראה לי יצא פ33ה. דעות? (כמובן לפי הרכיבים אתם יכולים לראות שאני שוקל OC רציני) ושוב תודה ל Omerole Case: Antec High Performance 1088AMG W/ 480W PSU (950) Motherboard: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (920) Proccessor: AMD Athlon 64 +3200 Venice BOX 2.0GHz (1370) VGA Card: GigaByte Radeon X800XL SilentPipe (2100) Hard Drive: Hitachi 160Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II (650) RAM: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special (1950) Proccessor cooling: Thermalright XP-120 for P4 and K8 (265) Total: 8205 אם יהיה מצב אני…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי 4200 ש"ח היי חברה, אשמח אם תסייעו לי בהרכבת מפרט למחשב חדש אותו אני מתכנן לרכוש, המחשב יחובר למסך 24 אינץ' + לטלויזיה 42 LCS אותה יש לי בחדר. תודה מראש! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית, תכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים, סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא, לשימוש פרטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by coconut,

שלום, אני מחפש מחשב נייד (לא בהכרח מהבלאק פריידיי) וקצת הסתבכתי בחיפושים, אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, לימודים, צפייה בסרטים וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', עדיפות למבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף לא לעבור את ה2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-SSD של לפחות 128 גיגה, או כונן רגיל של 500+ * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *ח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם! ברצוני להתחדש במשב נייד, רכישה בארץ. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג כבד בעיקר. שימושים נוספים לתוכנות אדובי בעיקר פלאש ופוטושופ, סרטים אינטרנט וכו. **בבקשה לא להמליץ על מחשב נייח בגלל השימושים של גיימינג. ידוע לי שעדיף מחשב נייח למטרות גיימינג אבל אני בכל זאת רוצה מחשב נייד מסיבה הפשוטה - כי הוא נייד, תודה! * אין צורך בתלת מימד * גודל מסך - 15.6 או 15.4 FHD רצוי מהסדרה של IPS אם יש משהו יותר טוב - אשמח לשמוע פרטים. * חשוב מקלדת מוארת בחושך * משקל פחות קריטי, אבל עדיף כמובן כמה שיותר קל.. * זמן סוללה גם פחות קריטי. * יציאות רגילות - eSATA, HDMI, VGA אין צורך במשהו מיוחד מעבר למה שמציעים היום במפרט רגיל * כונן קשיח - התחדשתי לא מזמן ב- …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by s1nus,

חשוב לי שיהיה תומך בטכנולוגיות חדשות לשדרוג עתידי (PCI, AM2, ) וכאלה אמ.. בעקרון המחשב מיועד לCS ומייפל סטורי , משחקים בסגנון הזה עם מסך LCD רמקולים (רצוי עם סאב) ו.. מקלדת ועכבר תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz Corsair 1GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL5 Twin2X1024A-6400 Gigabyte GA-965G-DS3 Intel G965 LGA 775 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המחשב מיועד למשחקים + OC. אני מתכוון לפשוט את כל מה שאפשר מהמחשב העתיק שלי (P3). וזה כולל מסך, כרטיס מסך , דיסקים, CD , צורב , מקלדת ועכבר. לכן אני לא זקוק לכל אלה. לכן מה שאני רוצה לקנות זה 1.מעבד 2.לוח 3.זכרון 4.מארז 5. ספק (אלה אם פספסתי עוד משהו ???) הכרטיס מסך שיש לי הוא 4200 ואני לא רוצה להחליף אותו בינתיים.עוד כחודשיים אני אוכל להביא כרטיס מחו"ל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yitshak,

אשמח לחוות דעת על המחשב הבא: http://groupon.co.il/deals/special/gamvegama-c1301426984/27804746 חסרונות שראיתי הם שהמחשב נמכר בחנות בנתניה. אני כמובן מעדיף לקנות מחשב מרשת גדולה עם הרבה סניפים ולא להיות תלוי בחנות מסוימת. כמו כן, האחריות היא לשנה או תמורת ₪400 נוספים ניתן לקבל עוד שנת אחריות, כשברשתות הגדולות, האחריות היא ל 3 שנים. היתרון הוא המחיר בייחס למפרט. אם מישהו מכיר הצעה יותר משתלמת של מחיר בייחס למפרט למחשב all in one אשמח לשמוע. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DarkSight,

שלום לכולםםם! אני צריך לקנות מחשב לאיזה ידידה עדיין את האמת לא החלטתי אם כדי שהוא יהיה מבוסס AMD או INTEL כל מקרה צריך זכרונות, מעבד, לוח אם, ספק כוח, מארז וכרטיס מסך אני חושב שאפשר פשוט שיהיה על הלוח כבר ולא צריך הרכבה המחשב נועד רק לאופיס ואינטרנט ולא מעבר לכך התקציב הוא 1400 שקל תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by T-R,

Hello, first of all my hebrew fonts are screwed and I dont have power to fix it so sorry for the english... anyway Its time after allmost 2 years to upgrade my pc ;D I wanna run FarCry/Doom3/HalfLife2 after all dont I ? Anyway the parts im gonna upgrade is this: Leadtek GF4 TI4400 Athlon XP 2000+ (0.18micron...fucking toaster oven) GA-7VRXP 2.0 so I need a new graphic card, motherboard and processor. I have 2000nins to spend (after working this summer hehehe) I thought mabye I will get exoneration (zhikoi) for the old parts so it will sum up to about..uhh.. dunno +600-900nins ? could be cool if you can tell me how much I can get from this parts. Now I check th…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Potter,

צריך מפרט למחשב פשוט בלי ציוד הקפי ( מקלדת עכבר מסך) שיוכל להריץ משחקים פשוטים לא גרפיים, ולצפיה בסרטים. וישומי OFFICE.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by p00ter,

היי כולם, אני צריך עזרה בהרכבה של שרת קטן המיועד לעיבודים כבדים של הרבה נתונים. מגבלת תקציב עד 20 אלף שקל. צרכים בסיסיים: מעבד - 8 ליבות זיכרון - 64GB דיסק SSD 1TB ועוד דיסק SSD מהיר עד 64GB (להתקנות מערכת הפעלה ותוכנות נוספות) יציאת רשת כניסות USB כונן דיסקים אשמח לעזרתכם

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dinsh,

שלום לכולם, אני מתחיל להרכיב מחשב חדש. המעבד הולך להיות I7 2600K, כבר נרכש זכרון 2X4 GB 1600C של CORSAIR , כרטיס מסך טרם הוחלט. אני מנסה שהמחשב כולו יעמוד בתקציב של 5000-6000ש"ח. העזרה שאני מבקש זה עם לוח האם. מה מבין הלוחות הבאים יתן ביצועים טובים יותר עם המפרט הנ"ל: 1. INTEL DZ68BC 2. ASROCK EXTREAM 4 תודה לכל המגיבים מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Greenbird,

למי שראה את ההודעות הקודמות שלי, התלבטתי לגבי קניה של מחשב נייד חדש. בסופו של דבר החלטתי ללכת על MSI באייבורי. כרגע אני מחפש תחנת עגינה לחבר לו, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אין לי שמץ מה אמור להתאים למחשב הזה! המפרט המלא בלינק המצורף, אשמח לקבל כיוון, אשמח עוד יותר ללינק מדויק... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 אגב, מחשב מומלץ... מאוד נוח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. צריך נטבוק גודל 13 עם הרבה זמן בטריה עמיד יחסית ומסך מספיק טוב לאור שמש גם זמן בטריה ארוך ירוץ אליו WIN7 עם אופיס ותוכנות קלות יחסית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kebibas,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים, מוזיקה, הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הגודל של המסך 22 אינצ' והוא HDR * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by M7a,

שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי . אני זקוק ל: לוח מעבד (מעדיף של אינטל) מאוורר למעבד (של טרמלטייק) זיכרון דיסק קשיח (320G ומעלה) כרטיס מסך המחשב מיועד להכול, מגלישה באינטרנט ועד עבודות גרפיקה ומשחקים. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מחפש להחליף את המחשב הישן שלי, המחשב החדש ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, מולטי-טאסקינג וצפייה בסרטים (HD 1080), במשחקים אני לא משחק. מסך כבר יש לי, אמנם לא תומך ב HD אבל כרגע מספק אותי SAMSUNG SYNCMASTER 931B 19", בעתיחד הקרוב התכנון הוא גם לחבר את המחשב ל- LCD 42". אפשר גם לחרוג קצת מהתקציב אם יש צורך אבל השאיפה היא כמה שפחות תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים