עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז התקציב הוא לא גדול, בכלל לא, כ- 2500 ש"ח לבניית מחשב(אני קונה רק את החלקים בKSP ומרכיב את המחשב לבד) בתקציב צריך להיות כלול מערכת הפעלה חלונות 7 Home premium באנגלית כמובן. וכרטיס מסך שיסיפיק למשחקים, לא הכי כבדים, עדיך כרטיס מסך של NVIDIA. מעבד אני מעוניין בINTEL ודיסק קשיח לא יותר מ500GB, אבל מהיר SATA3 תודה רמה לכל המבינים!

2. Started by shimon166,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית בעיקר אופיס מוזיקה וסרטים * גודל המסך? 14 15.6 חשיבות למסך איכותי ומט!!! * משקל רצוי? כמה שפחות... אבל אני לא אמות מעוד חצי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן... סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיפות לUSB 3 HDMI ותמיכה בSSD לשדרוג עתידי למרות שאני מאמין שכולם יש SATA * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? * כונן CD/DVD? צורב? חובה. ובדגמים של 14 15 יש בד"כ * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מעניין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by kisin,

אני מחפש מחשב נייד שיהיה בערך שווה ביצועים למחשב macbook air מהדגם החדש. אני מתכוון למעבד i5, הארדיסק SSD, מסך 13.3-14 אינץ, מסך איכותי, בטריה חזקה, 4-6 גיגה זכרון מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שכזה?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by sharontk,

אני מחפש מחשב לשימוש כללי בעיקר לילדים גילאי העשרה המוקדמות , אני מתלבט בין לנובו ודל, תקציב של עד 3000 ש"ח. אשמח לעזרה הנושא די דחוף

5. . מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:על המחשב ישוחקו משחקים כגון Call of duty ,Combat Arms,GTA IV , Crysis2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית : 22 אינץ מסך של פליפס -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג מזה ואני אף פעם לא מבין , אז לא. 7. האם האם י…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by noynisim12,

שלום לכולם וצהריים טובים. אני מחפש מחשב שהייעוד שלו הוא למשחקים כבדים (בעיקר לאלו שהולכים לצאת בשנה הבאה) מה שאני מבקש מכם זה לבנות לי מפרט שיוכל לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג ב 200 ש"ח בלבד! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty / Assassin's Creed / GTA IV / METRO 2033 / BattleField מיועד למשחקים…

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  7. סורי מראש על השאלה הדבילית. פשוט לחבר שלי יש מחשב נייד ואנחנו רוצים לחבר את המחשב לTV ולצפות בסרט, אך יש מצוקת מקום וצריך לשים לשים את המחשב בצורה המקופלת שלו אלייד המחשב. איך עושים שהמחשב הנייד לא יתכבה או יכנס STAND BY ברגע שמקפלים אותו ושהיה יהיה אפשר לנגן סרט כשהוא מקופל?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  8. שלום. לפני חודש וחצי בערך רציתי להרכיב מפרט והבנתי שעדיף לי לחכות קצת. כאן בפורום היו כמה אנשים רציניים שמאוד עזרו לי אז חזרתי לכאן. אני רוצה להזמין מחשב כבר, הוא בעיקר בשביל BF3 שיבוא עלינו לטובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 נשמע סביר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים די כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 בעיקר. גם skyrim ומשחקים שיצאו בשנתיים ה…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שהרכבתי מקריאה פה בפורום, התקציב הוא 2K מקסימום, צריך לכלול מקלדת ועכבר בלבד, נועד לזוג מבוגרים לשימוש יום יומי, ולפעמים למשחקים פשוטים לנכדים מעבד: Intel Core i3-2100 3.1GHz 3MB Cache 65W LGA1155 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2-B3 Intel H61 LGA 1155 uATX זכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 MHz CL9, דיסק קשיח: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm SATA3 6GBp/s צורב: LG או Sony פשוט. מארז: Cooler Master Elite 335 No PSU ספק כוח: HEC Cougar RS400 400W 80Plus סה"כ 1880 לערך, + מקלדת ועכבר 2000. המחשב לא צריך הרכבה, תודה ובברכת שנה טובה (אפשר כבר לברך בשנה טובה?). גיא

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by Velo,

שלום, מחפש מחשב חזק לעבודה משרדית, כמה שיותר קל משקל ודק, עם מסך בגודל 15.6, וחיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות). לדוגמא, samsung 9 series, http://www.samsung.com/us/news/newsRead.do?news_seq=19774 בסדר הגודל של משקל וכח המחשב, אך במקרה זה הוא מסך קטן מידי, וחיי הסוללה שלו נמוכים מאוד לפי הביקורות. תודה מראש על העזרה.

11. Started by coil,

שלום חברים, אני מחפש לשדרג מחשב לסכום של עד 3,000, המחשב הולך להיות בשימוש של תלת מימד בעיקר. אני לא מתכנן לעשות OC או כל מיני דברים בסגנון. מה שאני צריך זה לקנות לוח אם חדש, מעבד וזכרונות ראיתי שכל המפרטים האחרים שיש פה מגיעים עם מערכת קירור אז הוספתי גם את זה. בנוסף אני צריך לקנות גם ווינדוס 7 הום פרימיום באנגלית. מבחינת חומרה אני מעדיף מערכת מבוססת אינטל וזכרונות של קינגסטון. זה ההצעה שאני בניתי לעצמי באתר זיגזג. האמת שהסתכלתי יותר בכיוון המחירים ופחות מה מתאים למה כי את זה אני כבר לא כל כך מכיר אשמח לקבל הצעות אחרות/רעיונות. [table][tr][td][table][tr][td] מעבד Intel Core i5-2500K Tray[/t][/t][/t][/t][/t][/t] [table][tr][td] 1 [/td][td] …

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by lihayr,

שלום לכולם,קודם כל ישר כוח על הפורום שעוזר לאנשים שלא כ"כ מבינים במפרטים(כמוני) "למצוא את עצמם" בכל הנוגע לקניית מחשב שמתאים לצרכיהם האישיים. הקדמה קצרה: לפני קצת פחות מארבע שנים קניתי מחשב שהיה טוב עבורי כי לא הייתי גיימר מושבע. עכשיו שיחקתי בדמו של פיפא 12 על ההגדרות הכי נמוכות ורזולוציה יחסית נמוכה והמשחק קצת קרטע למרות זאת,הבנתי שהגיע הזמן לשדרג. המפרט: מעבד: intel dual core e2160 1.8 ghz לוח אם: Gygabite p35-ds3l זכרון: 2gb כ.מסך: ati radeon hd3850 256 mb מארז: raidmax sagitta צורב dvd lg hard disk 160 gb ספק: HEC 400 TRT 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. רציתי לקנות מחשב חדש אבל החלטתי שזה לא זמן מתאים מכל מיני סיבות אז יש לי שאלה על המחשב הישן מאוד שלי, אם אני "אשדרג" לכרטיס מסך 9600GT ויוסיף 2 ג'יגה DDR 1 400MHZ, המחשב באמת ישתדרג או שבגלל המעבד / לוח אם ההשקעה לא תעזור ביכלל? ואם הספק יחזיק את ה 9600GT? כמובן שאני לא מתכוון להפעיל ביכלל את BF3... זה בשביל משחקים קטנים כמו פיפא וכמה משחקי רשת כמו DRAGON NEST, MICROVOLTS, COUNTER STRIKE GO המפרט שלי עכשיו הוא P4 3.2GHZ (ליבה אחת כמובן) כ.מסך 6600GT 128MB 1GB DDR1 400MHZ לוח אם ASUS P5GD1 ספק RAIDMAX 420W תודה

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  14. אני צריך לקנות לבית ספר מחשב לכיתה של מגמת גרפיקה - פוטושופ אילוסרייטור ואינדיזיין. הבנתי מהמורים שהם לא צריכים מכונות חזקות מידי בגלל שהתלמידים לא מתעסקים עם עבודות ענק אלא עם דברים יותר בסיסיים. אשמח עם תוכלו לעזור לי. לא צריך ציוד היקפי חשבתי לקחת את ההצעה הזאת מאייבורי (כמובן לשדרג מארז) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode= האם זה קריטי שיהיה כרטיס מסך חיצוני או שגם המובנה בSB אמור להספיק? אני פתוח גם להצעות של AMD תודה מראש

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by nitro_6,

ראיתי שעוד כמה אנשים ביקשו את זה, אבל לא מצאתי שם את מקומי בעיקר למשחק BF3 ועוד אחרים מפרט נוכחי: לוח אם: intel dp55wg מעבד:intel core i5 750 @ 2.67GHz זיכרון:kingston 4GB 2x2GB DDR3 1333 מסך: dell 2209wa רזולוציה:1680x1050 ספק כוח:550watt לא יודע איזה חברה כרטיס מסך: ati redeon 5770 1024MB חשבתי להחליף כרטיס מסך, או להוסיף עוד אחד, דעתכם? לקחת כונן SSD, זה כדאי, ועל מה אתם ממליצים? אולי להוסיף זיכרון ואיזשהו קירור למעבד תקציב: 3000 אפשר לחרוג, למטה או למעלה כל עוד זה ייתן תמורה לביצועים. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AmiT-AmiRa,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא רועש, אמור להיות בחד…

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  17. Started by moping,

שלום יש לי מחשב HP 705EI MINI אני רוצה להחליף דיסק קשיח לגדול יותר מאחר ו60 ג'יגה זה קצת. ניסיתי לבצע זאת אך מעט מסובך מאחר ואינו נגיש. יודע אני שיש SERVICE MANUEL לכל מחשב כולל תמונות כיצד לפרק,מה לפרק וכן הלאה. אשמח מאוד לעזרה בענין הפירוק או לכל הפחות להוביל אותי אל הקובץ. מצאתי קובץ דומה אך הוא ללא תמונות ממתין לסיוע המון תודה!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by swisaman,

אני מעוניין לשדרג את המפרט הנוכחי על מנת לקבל כמה שיותר FPS בגיימינג(BF3,MW3 וכו) המפרט העכשווי: AMD 955 3.2@3.8 with MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-usb3 4GB RAM kingston 1333mhz SAPPIRE HD5850 SS 520W CM590 SAMSUNG 1TB F3 אני אישית חשבתי להוסיף עוד כרטיס לCF,ליקנות 8GB RAM וספק חדש.. מה דעתכם אני יכול לקבל עם התקציב הזה? :>

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. אהלן, ברצוני לקנות מחשב, אני מתלבט בין בחירת כרטיסי מסך. האחד יש את החיצוניים (ATI או NVIDIA) ומנגד יש Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD האם מישהו יודע והתנסה בהרצת סרטי HD באיכות 720P על הכרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD ? האם מישהו יודע והתנסה בהרצת סרטי HD באיכות 1080P על הכרטיס מסך?" תודה, משה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by anton11,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחותי שמתחילה ללמוד השנה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), (קצת) צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3 או 14 (עדיף עם מסך מט) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התקציב קצת גבולי (שאיפה לסדר גודל של 2500) תודה מראש לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  21. אהלן אני מחפש מחשב נייד כדי שיהיה גם ללימודים וגם להחליף את הPC משחקים זה לא הכי חשוב לי אלא יותר המשקל הסתכלתי על מחשב :Portege R830-S8330 Laptop רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שלו ביחס למחיר 1599 דולר בארהב השאלה הגדולה היא מה טיב האחריות שאקבל בארץ (רשום באתר שהאחריות היא בינלאומית) האם מפעיל יתנו לי שירות בכלל? החלטתי ללכת על טושיבה בגלל שהבנתי שיש להם אחריות טובה בארץ (מישהו יודע אם דברים השתנו) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  22. שלום הרכבתי מפרט למטרת GAMING ו צפייה בסרטי HD בעיקר ואשמח לעצתכם בנושא , בגדול המטרה היתה להגיע למפרט במחיר של 2500 ש"ח אבל זה גלש לי לכוון ה 3K אז אם אתם רואים מקום שאפשר לקצץ בו אשמח וכמובן אשמח לדעה שלכם לגבי תאימות הרכיבים והמפרט אז ככה : מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - 125W - BLACK EDITION - BOX - זמין במלאי ₪643 לוח אם: [..] ASROCK 970 EXTREME 4 ₪643 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪100 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6770 1G GDDR5 DVI/HDMI/DP + DiRT3 - RETAIL - מבצע מיוחד! - זמין במלאי ₪575 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC ONE HUNDRED w/o PSU ₪243 ספק כוח: …

23. Started by Salwaby,

הייתי רוצה לקנות נייד בבתקציב עד 2500 ש"ח. חשוב מאוד שהחנויות יהיו חנויות מורשות כמו אופיס דפו, טרקלין חשמל, שקם אלקטריק ... כי יש תלושים מהעבודה. סה"כ הייתי רוצה מסך בסביבות ה 15", כאשר השימושים של המחשב יהיו אינטרנט בעיקר, משחקים ממש בקטנה (סגנון ANGRY BIRDS) ותוכנות קלות, ככה שאין משהו מיוחד. תודה רבה לכל המסייעים. ** איך שני אלו, סתם לדוגמא http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PlbYhevYmEOWL7HkjmhjSFG:12bbi68k5?id=4357091&pr=QJ5&N=2%2031488%2032683&sgID=10 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PlbYhevYmEOWL7HkjmhjSFG:12bbi68k5?id=4357059&pr=QJ5&N=2%2031488%2032683&sgID=10

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by evgeni99,

בוקר טוב הרכבתי מפרט מחשב לשימוש משרדי (אופיס,גלישה) מידי פעם המחשב יריץ משחק fifa11 וזהו. אבקש חוות דעתכם במספר נושאים: 1.האם המחשב מאוזן 2.האם המחשב יחזיק מעמד תקופה של 4 שנים? 3.האם המארז הוא טוב כלומר האם זרימת האוויר והקירור יהיו טובים? התקציב הוא עד 1500 ש"ח (ללא ציוד היקפי) כל הערה/הארה תתקבל בברכה דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12982 זכרונות: DD…

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  25. או שמא טושיבה משום שיש לה אחריות טובה? התקציב הוא עד 1400. מבין המגוון הלא גדול בחנויות המחשבים הגדולות- מהי הבחירה בטובה ביותר?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים