עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AmL1,

בוקר טוב, אני מחפש מחשב לשים בסלון שיהיה מתאים לטלויזיה 42'. שיריץ לי סרטים,אינטרנט ושיהיה עם שליטה מרחוק. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב HTPC בסלון לסרטים,מוזיקה ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפי…

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by Swed,

שלום וחג שמח אני צריך המלצה למחשב נייד עד 3000 שקל ישמש ללימודים באוניברסיטה. תודה רבה עדיפות לחברה HP לנובו HDD 500GB לפחות מסך עדיפות ל15.6 כונן DVD משקל כמה שיותר קל זמן סוללה סביר

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS, RPG ו MMO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפ…

4. שלום, כן, אני יודע שעל פניו המפרט שאני מחפש לא חריג וכן, בדקתי את עמוד המפרטים המוצעים. אבל יש לי כמה בקשות מיוחדות לכן בכל זאת פתחתי את השרשור הזה. קודם כל תשובה לשאלות החשובות לפי חוקי הפורום: 1. תקציב מקסימאלי: 2.5K, עדיף לחסוך ועדיף לא לחרוג (לא נראה לי גם שיהיה צורך). אין צורך בציוד היקפי. 2. שימושי המחשב: קולנוע ביתי HTPC (בעיקר סרטים full HD, סדרות טלוויזיה, צפייה בתמונות, האזנה למוזיקה). גם גלישה מזדמנת באינטרנט, שיחות סקייפ. 3. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך LED 46 אינטש 1920:1080. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. המחשב נמצא בסלון ועדיף שלא ירעיש בזמן האזנה למוזיקה קלאסית עדינה, נניח. לכן עדיף רכיבים שלא מרעישים וקירו…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by Sheffer24,

שלום לכולם. יש לי אפשרות לקנות בחודש הקרוב נייד בהונג קונג ואני אשמח לעזרה. בעקרון המחשב נועד ללימודים אבל אני ארצה להשתמש בו גם למשחקים אז אני אצטרך מעבד וכרטיס מסך חזקים. אחותי הביאה לפני יותר מחצי שנה (גם מהונג קונג) את ה- Sony VAIO E Series VPCEA36FG בעקרון לפי מה שבדקתי הנייד עומד בדרישות שלי פשוט הייתי רוצה נייד מעבד i7. המשקל לא חשוב לי המסך הייתי רוצה מ15 אינץ ומעלה. לגבי התקציב זה משתנה מכיוון שהקניה תתבצע בהונג קונג. אשמח לכל דעה או עזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by stip89,

יש לי מחשב נייד של hp probook 4520s הוא עלה לי 3000 שקל יש בו בעיה קטנה ולכן אני הולך יום ראשון לחנות ממנה קניתי אותו (ivory) ומחליפים לי את המחשב למחשב חדש עם אותו מחיר רציתי לשאול אתכם איזה מחשב אתם חושבים שאני צריך לקחת איזה חברה נחשבת טובה כי ראיתי את lenovo ואני לא יודע אם היא טובה ואיך השירות שלה בארץ...(מה שאני יכול להגיד על hp שהשירות שלהם מדהים בארץ!) פרט מאוד חשוב במחשב זה שאני רוצה שהביצועים הגרפיים שלו יהיו גבוהים זאת הסיבה שהם מחליפים לי כי ביקשתי כרטיס מסך וקיבלתי משהו ברמה נמוכה יותר ממה שביקשתי (ביקשתי radeon 5470 וקיבלתי radeon 4300) ... אודה לכם מאוד על העזרה !! תודה מראש... מטרות המחשב : משחקים כבדים אבל לא משוגעים (battlefield bc 2) סרטים וכל הנלווה *…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  7. Started by stip89,

יש לי מחשב נייד של hp probook 4520s הוא עלה לי 3000 שקל יש בו בעיה קטנה ולכן אני הולך יום ראשון לחנות ממנה קניתי אותו (ivory) ומחליפים לי את המחשב למחשב חדש עם אותו מחיר רציתי לשאול אתכם איזה מחשב אתם חושבים שאני צריך לקחת איזה חברה נחשבת טובה כי ראיתי את lenovo ואני לא יודע אם היא טובה ואיך השירות שלה בארץ...(מה שאני יכול להגיד על hp שהשירות שלהם מדהים בארץ!) פרט מאוד חשוב במחשב זה שאני רוצה שהביצועים הגרפיים שלו יהיו גבוהים זאת הסיבה שהם מחליפים לי כי ביקשתי כרטיס מסך וקיבלתי משהו ברמה נמוכה יותר ממה שביקשתי (ביקשתי radeon 5470 וקיבלתי radeon 4300) ... אודה לכם מאוד על העזרה !! תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. ככה, יש לי כבר ספק (PC&P 610w), כרטיס קול (Creative SB, 24bit), ודיסק קשיח (320GB+ 1TB) במחשב הזה. בניתי מפרט בלי הפריטים שנמצאים למעלה: Intel Core i7-2600K, 3.4GHz ASUS P8P67-M Intel P67 LGA1155 B3 G.Skill DDR3 8GB Dual Channel 1333MHZ CL9 Sapphire AMD Radeon HD 6950, 2GB CoolerMaster HAF 922 4350 ש"ח. *לא מבצע OC, ולא Crossfie. הוספתי גם מארז כי המחשב שברשותי קטן ללוח שאקנה. מה מוגזם לדעתם במפרט?

9. Started by rafe12,

ראיתי אותו פה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=111482&CatId=2508 במחיר מציאה של 300$..... כבר יש לי מחשב שולחני חזק לגיימינג וכל שאר צרכים תובעניים..... המחשב הזה הוא לאינטרנט וסרטים נטו ובעיקר שיהיה נייד, רוב הזמן שהוא יהיה בשימוש לא יהיה בבית. מה אתם אומרים, להזמין?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  10. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא מיועד למשחקים כבדים (אולי משחקים קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15" * משקל רצוי: לא ממש חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, אבל שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא עקרוני. * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב מאוד, אבל עדיף שכן. * כונן Bluray? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אני לא חושב, אבל מעדיף מחשב עם אחריות ארוכה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אני יודע שאין באמת צורך למעבד חזק יותר מ-i3 לשימושים בסיסיים אלה. אבל אני רוצה מחשב שיחזיק מעמד כמה שיותר. בנייה איכו…

11. Started by lior00112,

תקציב 2600 משחקים battlefield 3 csll of duty A.V.A assassin's creed ועוד מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪874 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Biostar H61MLC for 1155 socket כמות: 1 - מחיר: ₪255 מארז: Yeong Yang 5906 Mid Tower 120mm X 2 כמות: 1 - מחיר: ₪157 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪316 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪194 כרטיס מסך: …

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  12. שלחום רב מעוניין במחשב לקומפוזינג: * תוכנות אפטר-אפקטס * שילוב של וידאו, עם אפקטים, גרפיקה, אנימציה בתלת מימד. * סכום: 10,000-12,000 * ללא ציוד נלווה * אשמח לתשובותתודה.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום. לפני חודש וחצי בערך רציתי להרכיב מפרט והבנתי שעדיף לי לחכות קצת. כאן בפורום היו כמה אנשים רציניים שמאוד עזרו לי אז חזרתי לכאן. אני רוצה להזמין מחשב כבר, הוא בעיקר בשביל BF3 שיבוא עלינו לטובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 נשמע סביר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים די כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 בעיקר. גם skyrim ומשחקים שיצאו בשנתיים ה…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום אנשים , התחדשתי לי במחשב נייד חדש ASUS U36SD, היות והיו לי התלבטויות רבות בנוגע לדגם הזה ולא מצאתי יותר מדי ביקורות ברשת שממש אפשר להסתמך עליהם (לא YNET זה לא מקור אמין לדעתי בכל מה שקשור לביקורות מוצרים) אז החלטתי לשתף אתכם בסוג של ביקורת למחשב. רכשתי אותו היום בשעות הצהריים כך שכל מה שנרשם כאן זה בגדר רושם ראשוני..בהמשך השבוע אני אכתוב ביקורת מלאה עם תמונות ובנצ'מרק המחשב הוא למטרת לימודים - אני סטודנט ללימודי תוכנה (שנה שנייה ) והדברים שחפשתי במחשב הם קלות,עוצמה,זמן סוללה ומקלדת נוחה. אז לעניין ... דברים שישר בולטים לטובה : - קל זו לא מילה ! - דק ! אם כי לא כמו מקבוק-אייר אבל עדיין לא רע בכלל ביחס למחיר . - באנדל נחמד - מקבלים תיק נשיאה של ASUS בתוך הארגז ועכבר ק…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Serene,

* מטרות המחשב? משחקים כבדים, סרטי HD. * גודל המסך? רגיל? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD מומלץ, לא חובה. * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את העכבר של ה-lenovo? אבל לא ממש חשוב איזו חברה. הייתי רוצה מחשב עם I7 2630Qm, Geforce GT540m. 6GB RAM. 640Gb HDD יש חיה כזאת בתקציב עד 5K? תודה מראש. חג שמח.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  16. Started by mrsph666,

שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בתחילת אוקטובר לצורך גיימינג. האם כדאי לכלול במפרט כרטיס GTX570 או שני HD6870? אבקש 8GB זכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים עכשוויים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by shahar0592,

אני צריך מחשב עד 4700 (ללא חריגות, כן כן אני יודע שכבר היה נושא אחד שלי על זה אני פשוט יכול לרכוש את המחשב רק בשני או רביעי באוקטובר..) טוב אילו שני המפרטים שבניתי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-P67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪472 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪530 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪23 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪275 כרט…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by solaric,

המחשב הישן שבק חיים, הגיע הזמן להחליף. . מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט ועריכת סרטים בתוכנה פשוטה שעורכת קבצי mpeg. (אין צורך להשקיע את מירב התקציב, העיקר שהתוכנה תסחוב כמו שצריך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  19. שלום אני כנראה מחר הולך לקנות מחשב של אפל רק שאני לא סגור על איזה אני ילך.. כי יש לי מחשב נייח יחסית חדש והוא מצויין הוא בנוי למשחקים כבדים והכל ככה שבמפרט אין מה להגיד הכל עשר.. אז בגלל זה בהתחלה חשבתי ללכת על המחשב הנייד בעצם (MACBOOK PROׁ 13" ) כדי שיהיה לי משהו נייד שאני יוכל לקחת בתוך הבית בשביל אינטרנט וכל השאר.. משחקים אני ימשיך לשחק במחשב הנוכחי.. בקיצור לשימוש בתוך הבית וגם לבחוץ למרות שזה יהיה נדיר מאוד שאני יצא איתו החוצה.. בכל מקרה אם אני לוקח תנייד אני יאבד את כל החווית צפייה המדהימה שיש בiMac זאת אומרת.. על המסך הגדול.. אף על פי שאם חושבים על זה.. גם הiMac די נייד.. כי הוא בסך הכל מסך עם כבל חשמל אחד בלי יותר מדי סיבוכים.. אבל עדיין יש מגבלויות בנייח ש…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by idan100,

שלום, אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪874 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪538 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪346 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 - מחיר: ₪142 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 2 - מחיר: ₪275 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail כמות:…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by avishem,

חברים יקרים שלום, לאחר תקופה של חיפושים וציפיה בארה"ב, הוא הגיע והוא ענק (תזכורת במה מדובר). למעט החלפת כונן אחד ב-SSD והתקנת מערכת הפעלה עוד לא עשיתי דבר. מצ"ב מדד חווית Win7. תודה לכל העוזרים בבחירה. שנה טובה, סיקור מפורט בשבועות הקרובים אחרי שאני יעבוד איתו קצת. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  22. Started by rbaron,

מחיר המחשב עד 2000 ש"ח אפשרות לחריגה עד 2500 מטרות המחשב? סטודנט להנדסת מחשבים (חשוב שיוכל להריץ VISUAL STUDIO וכו') * גודל המסך? נראה לי ש 15" לא חובה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לכונן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות ל3 שנים אחריות לא חשוב אם בינלאומית או לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לא פחות מ4GB זיכרון תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. זה למשחק החדש מהסדרה של oblivion Recommended System Requirements * OS: Windows XP, Vista or Windows 7 * CPU: Core 2 Quad 3 GHz * RAM: 3 GB * HDD: 15 GB free disk space * Graphics: 512 MB Graphics Memory * Sound Card: DirectX 9 Compatible * DirectX: Version 9.0c Supported Graphics Cards: Minimum – 8800 GT Recommanded – Geforce GTX 460/Radeon 5850 ועל איזה הגדרות גרפיות אני יכול לצפות להריץ אותו? המפרט המומלץ למטה: מעבדAMD Athlon-II X3 450 3.2Ghz 390 פתרונות קירור למארזScythe Slip-Stream 12cm (1200RPM)50 גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2120 לוח-אםGIGABYTE GA-MA78LMT-S2280 זכרונות1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת130 כונן קשיחSAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by ibanezzzzz,

דרוש לי ניד טוב לסרטים ואינטרנט לא יותר מי זה. עכשיו חבר שלי חזר מארהב לפני 3 חודש והוא קנה שם את המחשב הזה http://www.tgspot.co.il/hp-pavilion-dm1z-ultraportable-laptop/ . http://www.engadget.com/2011/01/17/hp-pavilion-dm1z-with-amd-fusion-review/ אין לו ככ שימוש בו והוא מוכן למכור לי ב-1000 שקל. למחשב עדיין אחריות. אין לי ככ כסף להשקיע כרגע...אז השאלה היא אם זאת הזדמנות טובה או שזה סתם מחשב חלש מאוד שגם לא ישמש תצרכים האלה עם הזמן. הבנתי גם הכרטיס מסך חלש מאוד...ומעבד עם ליבה כפולה זה כבר ממש לא מי יודע מה... תודה לכולם

25. Started by Adir88,

טוב אז שנת הלימודים בפתח והגיע הזמן לקנות מחשב. אני מחפש מחשב קל, אמין וחזק שיחזיק מינימום 4 שנים. מסך 13-14, זמן סוללה גבוה ככל שניתן. הדרישות הם לא מיוחדות. . ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט מוסיקה וסרטים. משחקים לא מעניינים אותי בכלל. לגבי יציאות את HDMI כמובן חובה. מעבר לזה אין משהו קריטי שאני צריך. כונן DVD מומלץ מאוד אבל חובה. דיסק קשיח 500 גיגה ולא פחות. אין צורך באחריות בינלאומית וגם לא במערכת הפעלה. הדרישות מהמחשב לא גדולות במיוחד אבל כן הייתי מעדיף להכניס בתקציב מערכת כמה שיותר חזקה (שאיפה ל I5) שמחשב יסחוב גם בעוד כמה שנים. תודה מראש. (ד"א המלצה ככה לקראת פתיחת שנת הלימודים אני מכיר הרבה אנשים שקונים מחשב בתקופה הקרובה ונעזרים בפורום הנ"ל. לדעתי יעזור מאוד אם יפתח …

דיונים חדשים בפורומים