ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/print_svcart.php?scID=Rwa5Z5XM מה דעתכם אני רוכש היום לשנות משהו להחליף?? תודה CHEERS !
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן חברה.. אני מחפש מחשב בתקציב דל עד 1500 שקל כולל מסך, שיתאים לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. אני יודע שזהו תקציב בעייתי, ובדרך כלל אני לא מסתכל על המפרטים הבנויים של החנויות ומעדיף לבנות בעצמי, אך ראיתי מפרט לא רע בכלל לשימושים שלי, אני רק רוצה את חתימתכם על כך. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1 זהו המפרט. 1395 יסחב win7 ? איך המסך סביר? יהיה אפשר לחבר את המחשב לlcd hdmi כדאי לראות סרטים ב hdfull? יסחב?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל הצעות למחשבים ניידים עד 3000 ש"ח לסטודנט, עם דגש על הבאים: 1. מקלדת נוחה, יש לי ידיים גדולות ומקלדת נטבוק קטנה לי מדי ולא נוחה 2. כמה שפחות משקל 3. עדיפות לToshiba HP וlenovo 4. מעבד חדש וחזק 5. מסך ומעבד גרפי HD כניסות USB 3.0 HDMI חריץ SD, קישוריות BT וWIFI. תודה רבה לכל לעונים!
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אך הם כמו חלק מהתקציב לומר התקציב הוא 4200-4700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, ASSASSIANS CREED, COD ומשחקים אחרים הרמת גרפיקה דומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם לקנות מסך בתקציב הזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אהלן, בשישי האחרון הזמנתי מלנובו מחשב Y470 ביחד עם מטען וסוללה נוספים, עפ"י הקבלה שקיבלתי ואישור ההזמנה הם אמורים לצאת זמן משוער ב27 מאצלם ועם משלוח מהיר של 3 ימי עסקים להגיע ליעד בניו יורק משם המחשב עולה על המטוס עם חבר. היום מתקשר אלי שכני הטוב שעם הכרטיס שלו בוצעה ההזמנה והוא אומר שלנובו שלחו לו מייל שהכרטיס שלו לא כובד והם ביטלו את ההזמנה. עכשיו העניין שאני לא יודע כמה זמן נשאר לי להזמין שוב למה החבר טס ברביעי בנובמבר (אני גם לא יודע באיזה חלק של היום) ואוקצור אני בבעיה. לפי האתר שלהם אם אני מזמין אחד נוסף הוא ייצא משוער מהם ב28 ושלוש ימי עסקים, לפי החישוב שלי זה אומר שהכי מאוחר הוא מגיע ליעד ב3 שזה בדיוק יום לפני, הייתי אומר לשכן לצעוק עליהם קצת שידאגו שהמחשב יגי…
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אמנם אני איש המחשבים המשפחתי, הדרישה היתה שבמקרה של מימוש אחריות מישהו מהחנות יבוא ויקח את המחשב\יבוא ויטפל בבעיה. בעצם מחפשים חנות בת"א עם שירות מעולה, אין בעייה אם המפרט יהיה יקר יותר ב10% בשביל זה, הכוונה היא לא שהתקציב גדל, אלא שאיכות המפרט יורדת במקרה שכך המצב. הדרישות הן כמו בנושא הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511922.0 המפרט שהוצע לי בתגובה הזאת נראה לי בסדר גמור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511922.msg4375485#msg4375485 עכשיו, התקציב גדל ל2500 (ללא שום חריגה, אפילו לא חצי שקל), המטרה אותה מטרה, המפרט שהוא הציע לי בסדר. אם למישהו יש מפרט דומה מחנות שהוא חושב שיותר טובה, או שיפור מעולה למפרט (וכפי שכתבתי, מה שהוא הציע ל…
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Combat Arms , call Of Duty , GTA IV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 אינץ שהוא גם טלויזיה של פליפס -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה שהמחשב ישאף לגבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ms flight simulator -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אנשים , התחדשתי לי במחשב נייד חדש ASUS U36SD, היות והיו לי התלבטויות רבות בנוגע לדגם הזה ולא מצאתי יותר מדי ביקורות ברשת שממש אפשר להסתמך עליהם (לא YNET זה לא מקור אמין לדעתי בכל מה שקשור לביקורות מוצרים) אז החלטתי לשתף אתכם בסוג של ביקורת למחשב. רכשתי אותו היום בשעות הצהריים כך שכל מה שנרשם כאן זה בגדר רושם ראשוני..בהמשך השבוע אני אכתוב ביקורת מלאה עם תמונות ובנצ'מרק המחשב הוא למטרת לימודים - אני סטודנט ללימודי תוכנה (שנה שנייה ) והדברים שחפשתי במחשב הם קלות,עוצמה,זמן סוללה ומקלדת נוחה. אז לעניין ... דברים שישר בולטים לטובה : - קל זו לא מילה ! - דק ! אם כי לא כמו מקבוק-אייר אבל עדיין לא רע בכלל ביחס למחיר . - באנדל נחמד - מקבלים תיק נשיאה של ASUS בתוך הארגז ועכבר ק…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*960 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
קודם כל תודה שהקדשתם מזמנך להכנס לאשכול שלי. כמו שציינתי בכותרת חברה שלי מתחילה ללמוד השנה , היא הולכת ללמוד אדריכלות. ואני מחפש מחשב נייד שיעזור לה בלימודים(מתנה). כמו שאני יודע היא הולכת להשתמש בהרבה תוכנות גראפיקה ועיצוב למיניהם אז חשוב לי נורא שהמחשב יהיה מספיק חזק בשביל להריץ את התוכנות בסגנון, וכמו כן הייתי רוצה שהרזולוציה של המסך תהייה כמה שיותר גבוהה (1920x1080). אני מחפש מחשב שהוא עם מסך גדול יחסית(15.6 ולא המיני למיניהם) וגם למרות שזה סותר אני מחפש מחשב כמה שיותר קל מכיוון שעדיין הוא מיועד לבחורה. גם הסוללה חשובה שתהייה כמה שיותר חזקה ומצד שני שתהייה כמה שפחות מזיקה ( שתפלוט כמה שפחות קרינה!!) וכמובן שאני מחפש המצלה למחשב של יצרן טוב ( לפי מה שידוע לי זה DELL ) …
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, תקציב עד 2000 ש"ח ל Netbook. הדרישות היחידה הן; שיהיה 2GB זכרון ומעדיף מסך של 12". איך הנייד הזה : http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=1215N&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he תודה
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake Frio CPU Cooler CLP-0564 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11583 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12947 זכרונות: DDR3 2000Mhz 2x2GB Corsair Dominator-GT Dual Channel CL8 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10440 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9832 צורבי DVD: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) http://www.ksp.co.il/hmain.php?u…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן. אני רוצה לשדרג לוח אם ל ASROCK H61M/U3S3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2950 ומעבד לאינטל I3 או I5 . שאלה שלי אני יכול להמשיך להשתמש בזכרונות שלי 2X2G DDR2 800 ?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד חדש. קודם כל, פרטים: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בגדול - משרדי, בקטן - סרטים, משחקים קלים, בקטן מאוד - פוטושופ * גודל המסך? 15" לפחות * משקל רצוי? לא מהווה פקטור * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מהווה פקטור * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? כמובן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגות * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם יהיה - מה טו…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, כן, אני יודע שעל פניו המפרט שאני מחפש לא חריג וכן, בדקתי את עמוד המפרטים המוצעים. אבל יש לי כמה בקשות מיוחדות לכן בכל זאת פתחתי את השרשור הזה. קודם כל תשובה לשאלות החשובות לפי חוקי הפורום: 1. תקציב מקסימאלי: 2.5K, עדיף לחסוך ועדיף לא לחרוג (לא נראה לי גם שיהיה צורך). אין צורך בציוד היקפי. 2. שימושי המחשב: קולנוע ביתי HTPC (בעיקר סרטים full HD, סדרות טלוויזיה, צפייה בתמונות, האזנה למוזיקה). גם גלישה מזדמנת באינטרנט, שיחות סקייפ. 3. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך LED 46 אינטש 1920:1080. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. המחשב נמצא בסלון ועדיף שלא ירעיש בזמן האזנה למוזיקה קלאסית עדינה, נניח. לכן עדיף רכיבים שלא מרעישים וקירו…
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום שוב. אני מתנצל על זה שאני פותח נושא חדש, אבל אני מקווה שתסלחו לי כי אני רוצה לקנות את המחשב כבר היום, וזו הוצאה כספית לא קטנה מצידי. אז זה חשוב לי מספיק כדי להיות קצת נאג'ס. שוב סליחה. אני רוצה חוו"ד לגבי המפרט הבא, בהנחה שהוא בול בתקציב שלי ושאני לא מתכנן לשדרג אותו בשנתיים הקרובות (ושאז יכול להיות שאני כבר אקנה חדש). בעיקר תגידו אם יש איזה חלק בעייתי, שיוצר צוואר בקבוק, או שאני יכול לשדרג למשהו טוב משמעותית ובזול. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪780 מא…
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד לצורך הדרישות הבאות תקציב - 3500 פלוס מינוס. 1. ישומי אינרטנט אופיס כמובן 2. בנוסף אני הולך לעבוד איתו עם תוכנות visual studio ו ssis,ssas ו כן sql developer ולכן דורש מספיק כוח להרצה של שאילתות וחישובים על טבלאות ובסיסי נתונים גדולים 3. אני לא משחק משחקי רשת אבל שיהיה כרטיס מסך סביר שיתמוך בעבודה על חלונות מרובים וכו.. ( לא יודע אם יש קשר ..) 4. מסך - 14' נראה לי הכי אידיאלי אבל אולי אוכל להסתפק ב 13'. 5. מסך - מט ! חשוב! המסכים הבהירים גמרו לי על העיניים. 6. זמן סוללה - כמובן רצוי כמה שיותר 4- 5 נראה לי סביר. 7. משקל -בכל זאת סטודנט - שאוכל להתנייד איתו בלי לשבור את הגב כמו כן - האם לצורך הדרישות הללו אני זקוק למעבד i5 או שאוכל להסתפ…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בבקשה תבנו לי מפרט אני ישתמש במחשב במיוחד למשחקים ברמה גבוהה כמו וסרטים ותוכנות וזיכרון 6 /8 ושני כוננים קשיחים מעל 250 GB מעבד i5/7 4 ליבות 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בע"ה אני יתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה הבאה וחשבתי לקנות מחשב. אחרי שיקולים רבים נותרתי עם שתי אפשרויות: Alienware m14x HP Envy 14 Beats Edition אשמח אם תייעצו לי איזה מבין שניהם יותר כדאי! תודה מראש! **השימושים שייעשו בו הם כמו של כל סטודנט רגיל...אולי משחקים וסרטים טיפה פה ושם אם יהיה זמן.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ראיתי אותו פה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=111482&CatId=2508 במחיר מציאה של 300$..... כבר יש לי מחשב שולחני חזק לגיימינג וכל שאר צרכים תובעניים..... המחשב הזה הוא לאינטרנט וסרטים נטו ובעיקר שיהיה נייד, רוב הזמן שהוא יהיה בשימוש לא יהיה בבית. מה אתם אומרים, להזמין?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אוקי אני לא כזה סגור על התקציב שלי יש קיבלתי המון מפרטים שהם בין 2000-3000 עכשיו אני לא סגור על התקציב אני צריך שתמליצו לי על המפרט הכי טוב בעד 2500 ש"ח , ובמפרט הכי טוב ב3000 ש"ח כאילו אני יביא פה מספר מפרטים ותעזרו לי לבחור את השתיים הטובים ביותר למטרת גיימינג מפרט אחד שהוא עד 2500 ומפרט שני שהוא מעל 2500 תודה לעזורים ואלה הם המפרטים : 2500- ________________________________________________ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪617 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪128 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T ES3 כמות: 1 - מחיר: ₪339 מארז: Si…
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, טוב, ה Define R3 עושה את דרכו ל KSP אז צריך להחליט מה אני מכניס לתוכו, תעזרו לי להשלים כמה פרטים. הקדמה: המחשב לשימוש כבד, משחקים ב FHD, תכנות, מכונות וירטואליות ועוד. המחשב משמש אותי לפרנסתי ואת המע"מ אני מקבל בחזרה. התקציב שלי לא מוגדר במיוחד אבל אני לא אוהב לשלם על דברים שאני לא צריך. אני כמעט ולא מחליף את המחשב ועם הנוכחי שלי אני כבר יותר מ 4 שנים. OC לא מתוכנן כרגע אבל בשלב כזה או אחר גם זה יגיע. ההחלטות שכבר קבלתי: i7 2600K על לוח Z68 , 8 גי'גה זכרון, במארז Fractal Design R3 ו Crucial M4 SSD 120 GB. אין צורך בציוד הקפי או מסך מהמחשב הנוכחי שלי אני לוקח: Sapphire 5870 - לא רואה סיבה לשדרג אותו כונן אופטי 3 דיסקים קשיחים (כולם סמסונג, 4.5 טרה סה"כ) ההתלבטויו…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-