עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by R.E.L.V,

אני סטודנט להנדסת מכונות, ואני צריך לקנות מחשב נייד שיהיה לי ללימודים (כולל התקנת תוכנות להנדסה- מטלב סוליד וכד'). מצד שני הוא יכול להיות כבד- אני לא מתכוון להוציא אותו מהבית, אלא רק לעיתים רחוקות. התקציב המקסימלי הוא 4.5-5K, אבל אשמח לחסוך... השימוש יהיה גם לצורך לימודי הנדסה- כולל התקנת תוכנות - מטלב סוליד וכד', אך גם לגלישה ושימוש ביתי כללי. אין צורך בציוד הקפי. שקט ברמה סבירה. אין דרישה מסויימת. מעדיף עם אופיס, אבל לא קריטי. קנייה בארץ, ייתכן באילת. קנייה בשבוע הקרוב. מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by Idan Yeffet,

הכרטיס שאני רוצה לקנות: GTX 1070 TI https://ksp.co.il/?uin=43867 אני רוצה לדעת אם הלוח אם יוכל להריץ את הכרטיס המפרט: HP 8300 Elite Minitower CMT Motherboard 657096-001 Lga1155 Socket H2 i7 3770 cpu ‬ 16gb ddr3 ram gtx 1050 2g

3. היי אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מחשב שיאפשר לי ללמוד בנוחות, ואחר כך לעבוד בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך, אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כיעוד עיקרי, עריכת וידיאו כיעוד משני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לסטודנט לעיצוב גרפי - עבודה עם תכנות אדובי - photoshop, illustrator, indesign, וגם premiere pro ו-after effects. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ofer neumann,

שלום רב, אבקש לקבל המלצה למפרט מומלץ למחשב שולחני לעריכת וידאו בתקציב של 4000-6000 ש"ח תודה רבה להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-6000 ללא מסך וציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו FHD, עריכת תמונות, שרטוט ואופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) power director 16, Photoshop, AutoCADשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא י…

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. Started by GMTK,

אהלן חברים אני צריך עזרה בבניית מחשב כרייה חדש. אז ככה אמרו לי ללכת על 1060 יחס מחיר תועלת מי שמבין יותר יוכל לעזור המחשב ששימש אותי לכרייה גמר את הקריירה שלו ועכשיו החלפתי לו חלקים וחזר לעבודה. אז ככה תאמת אין הגבלה כלכך בתקציב. ללא מארז כמו שאתם יודעים. חניות חול או בארץ מTSM או כל חנות אחרת שתיתן לי מחיר טוב! כמות כרטיסים 6 תודה לעוזרים אם צריך עוד פרטים תגידו לי שוב תודה סביב ה10K או 15K

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. ההעדפה לאינטל היא כי יש גישה במשפחה לחנות עובדי אינטל שבה אפשר לרכוש מעבדים ורכיבים נוספים במחיר זול יותר לרוב ממחירי השוק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 , א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 אם זה ממש קריטי אבל עדיף לחסוך ולא להגיע למקסימום התקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומדיה (עבור ילד בן ~13) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקים מודרניי…

7. Started by Chloe,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש של Dell אבל כתוב המפרט שאין לו כרטיס רשת זה חשוב ? מה זה אומר? יש לי רשת בבית אני עדיין צריכה את זה ? זה המחשב המפרט https://ksp.co.il/?uin=42980&select=.268..271..132..211..580. תודה רבה לכל מי שענה ?

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by ome,

היי, יש למישהו דברים רעים להגיד על Asus Zenbook Flip 14 UX461UA-E1030T? תודה, אורן

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי, תכני HD ואולי קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

10. אני לא יודע אם זה הפורום אם לא מתנצל מראש הלך לי המסך אז חיברתי בנתיים לטלויזיה 42" LG 1080P עובד על 60HZ I5 2400 +GIGABYTE Z68X UD3H 16gb ddr3 +r9 280x אני מעוניין לשדרג את הכל מן הסתם וגם מסך 27" 1440P אך בשלבים השאלות: 1. אם אקנה 1070 GTX MINI או רגיל משומש עם אחריות מעל שנתיים יעלה לי 1700-2200 בערך אוכל להשתמש בו במחשב הקיים ולשחק בו? 2. מסך טוב ( 2500-3000 ) המסך עדיף לי רק אחרי הכרטיס מסך? כי הבנתי ש 280X לא יחזיק לי ב1440P במשחקים כמו ,FIFA 18 ,WITCHER 3 ,DRAGON AGE וכל מיני משחקים שיצאו השנה 3. מעבד זיכרון לוח אם ומארז שהם סביב 2500-3000 אחרונים 4. יש לי SUMSUNG 850EVO 240GB ועוד 1TB בחיצוני USB3 לאיחסון ועוד 500GB …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Kuroshiro,

המערכת שלי היום היא i5 760 עם 8 גיגה ראם. אני מגיע ל100% ראם יותר מידי אז הגיע הזמן לשדרג אבל אני לא רוצה להשקיע במערכת הישנה הזאת ולקנות DDR3 כי זה לא משתלם כבר. אבל מצד שני עם המחירים המטורפים של הראם זה גם לא ממש משתלם עכשיו לקנות לוח אם, מעבד וראם חדשים. אז מה עדיף? לחכות שהמחירים ירדו או להשיג 16 גיגה DDR3 לבינתיים? (אני צריך רק מעבד, לוח אם וראם כי כל השאר חדש)

12. אני רוצה מחשב שיתן לי לערוך תמונות ע"ג מסך 2k וגם משחקים פה ושם (לא חייב את כל ההגדרות הגבוהות). כבר שאלתי שאלה דומה - אבל מאז ירדתי מהרעיות של מסך 4K. זה עדיין לא פראקטי מבחינתי וגם מוזיל את העלויות בצורה משמעותית. זה המפרט שבניתי ואשמח לקבל ביקורת של האנשים היותר מנוסים ממני: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=9192 רקע: את המחשב הקודם שלי קניתי לפני עשור לפי הצלצות כאן והוא סחב לא רע עד שיום אחד הפסיק לעבוד וזמנית אני משתמש בלפטופ - שזה לא מדהים כי התמונות נמצאות כרדע בדיסק USB חיצוני וזה ממש איטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצו…

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by עירא איתם,

שלום קוראים לי עירא. אני סטודנט להנדסת מכונות יש לי מחשב נייח שקניתי אותו בשנת 2012 בזמן האחרון הוא לא כל כך בשימוש , אני רוצה לשפר ביצועים ולא להשקיע עכשיו במחשב חדש(יש מחשב נייד חדש ) המחשב יריץ בעיקר solidworks ו visual studio לוח אם- asus p8h61-mlx כרטיס מסך- nvidia geforce gt 520 מעבד -intel core i3 2120 זכרון ראם- ceon ddr3 1333 4gb זכרון של 500gb הדבר הראשון שחשבתי להוסיף זה כונן קשיח ssd 100/200 להוסיף עוד זכרון ראם(לפחות עוד 4 מאותו סוג) מעבד כדי להחליף? אם כן מה הדור המקסימלי שאני יכול להחליף? כמובן שעדיף שזה יהיה במינימום כסף אשמח להמלצות 🙏 יום טוב ושמח

14. Started by sayeretp95,

שלום רב לכולם לאורך השנים ראיתי שמחשבים נייחים מוכנים של מותג (דל,HP,לנובו וכו') היו יקרים יותר ממחשב בעל אותו מפרט שיכולת להרכיב בעצמך בחנויות מחשבים השונות. שמתי לב לכאורה לדבר מוזר: נכנסתי לאתר KSP ומצאתי שם מחשב גיימרים מוכן של חברת לנובו. הנה הקישור(https://ksp.co.il/?uin=45845&select=.269..4089.) כשפניתי להרכיב בעצמי אותו מחשב ראיתי שיוצא לי יותר יקר. לכן שאלתי היא האם באמת יכול להיות מצב כזה שישתלם לקנות את המחשב הנ"ל או שיש פה רכיב או רכיבים שחסכו בהם מאוד? האם זה נכון שההתאמה בין החלקים במחשב מותג (נייח) טובה יותר מההתאמה בין החלקים של מחשב הניתן להרכיב בחנויות השונות? האם ניתן להגיד שמחשב מותג (נייח) אמין יותר ממחשב הניתן ל…

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  15. נקנה לפני כחצי שנה. אשמח לדעת בכמה למכור אותו ביד2 כיום..

16. שלום לכולם מחפש סיוע בבניית מפרט מחשב מבוסס אינטל לשימוש ארוך טווח למישהו שמחליף מחשב בממוצע פעם בעשור וחצי (לא צוחק) תקציב כ 3500 ש"ח (אפשר לחרוג) השימושים בעיקר משרדיים אך יכללו פה ושם גם משחקים ותוכנות סטטיסטיות עם צפיית פני עתיד. אין בעיה של רעש לא מתוכנן אוברקלוק וכרגע גם אין צורך בכרטיס גראפי מעבר לזה שבמעבד אבל צריך לשמר אפשרות לשדרוג עתידי. בשורה התחתונה - צריך מפרט חזק ככל האפשר (במסגרת התקציב פלוס) שיאפשר שידרוג עתידי לאורך זמן בלי החלפה של חלקים מיותרים תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by elis02,

מחפש מחשב נייד לצלמת שעושה גם עיבוד תמונה. 1T זכרון צריך להספיק. עדיף יותר. זכרון פנימי צריך להיות גדול וגם כרטיס מסך צריך להיות ממש טוב עם זכרון גבוה. גודל מסך 15 אינצ'. תוכנות :Photoshop, lightroo, adobe in design אשמח להמלצות. נא לשים לב שמדובר על מחשב נייד לצלמים/ מעצבים. צריך להיות מסך IPS או יותר טוב.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by Ratpark,

שלום, החלקים שקיימים: 1. i7 8700k 2. לוח אם: GIGABYTE Z370 AORUS GAMING 3 3. שני SSD 4. NVIDIA 1050TI דרושים: 1. מארז (זול) 2. ספק כוח (שיספיק לשידרוג עתידי של הכרטיס מסך) 3. קירור למעבד (עם עדיפות לשקט) 4. זיכרון (16GB) אשמח להמלצות. דבר נוסף, אני מתכוון להרכיב אותו בעצמי למרות שאין לי הרבה נסיון בזה. אני מבין שאני צריך משחה טרמית, האם יש עוד משהו? כבלים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אלו הם שני המפרטים שבניתי: 1. https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=229085 2. https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=229086 השאלות שלי: 1. האם משתלם התוספת תשלום במעבר ממפרט 1 למפרט 2 2. האם יש תוספות מומלצות או כל המלצה אחרת למחשב לצורך גרפיקה כפי שמתואר בכותרת? תודה אלון

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by Anon1333,

אני חסכתי הרבה זמן למחשב גיימינג בשביל להשתדרג מהמחשב הישן שלי, אז אני רציתי לשאול כמה שאלות לגבי המפרט שלי. 1.האם יש משהו לתקן בו (אני מוגבל בתקציב אז אני לא ממש יכול לעלות אותו) 2. יש לי את המסך M27Q של ג׳יגהבייט שקניתי אותו בזול ממש והוא 1440p 170hz והאם המפרט יעבוד טוב איתו? המפרט : מעבד: i5 10600KF לוח אם: Gigabyte Z490M קירור למעבד: Coolermaster Hyper 212 Black edition זכרון: XPG 16G 8x2 3200Mhz CL16 D50 RGB grey כרטיס מסך: ASUS RTX 3060 TI TUF 8G דיסק קשיח: XPG 256G M.2 NVMe 3000/3500MB/s דיסק קשיח:Seagate 1T 3.5 7200RPM ספק כוח: Antec 700W Neo eco gold Zen5 80+ מארז : Antec DF600 FLUX Tempered glass RGB …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם! התחלתי לקחת קורס בעריכת וידאו ואני צריך מחשב נייח בסיסי עם אופק שדרוג. לא יודע אם אמשיך בכך בחיי אז מחפש משהו התחלתי. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 500 ש"ח חריגה. כמה שיותר זול יותר טוב, כל עוד זה עונה על הצורך הבסיסי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרימייר ומעט אפטר אפקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, יש צורך במסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם י…

22. Started by idanshapira,

אהלן, אני חדש פה בקהילה והאמת שנרשמתי במיוחד כדי לשאול את זה. אני מעוניין שיהיה לי שרת בבית. והזדמן לי דיל ממש טוב לשרת מהדגם שרשום בכותרת. השאלה שלי מניסיונכם מבחינת רעש , האם הרעש חזק ברמה שמפריעה, נניח אם זה יהיה באחד מחדרי השינה? אין לי חדר ייעודי לשים את זה תודה מראש

23. Started by topy11,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 7.5 עד 8 אבל חריגה עד 8500 אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש למשחקים וכמובן שגם לגלישה באינטרנט וסרטים וכל השאר כרגע עם מחשב ישן ולכן אין לי דוגמאות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך אני אקנה בנפרד וגם את כל השאר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם אפשר להתחשב זה טוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי…

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by סקיבס,

אהלן אהלן, יש לי מחשב לנובו טאץ', I7 7500U, 2.70GHZ, 8GB RAM. גודל מסך 15. הוא נשבר. מחפש מחשב חלופי, עד 4000 שקלים. אשמח לא לוותר על הטאץ', ולא לרדת בעוצמות. למישהו יש רעיון למחשב? תודה, שי

25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (אם אפשר בפחות אז מעדיף) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. חשוב לי בעיקר האמינות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף שיהיה לפחות 14 אינטש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.