ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
אז בעקבות ההמלצה החמה של CHVI הצלחתי סוף סוף להשיג דל לטיטוד אי 5540, ובינתיים אני ממש מרוצה, המון המון תודה על ההמלצה! יש לי רק בעיה אחת איתו, נראה שהמקלדת רגישה מדי ויוצא לי כל הזמן כשאני מקלידה שנלחצת לי אות פעמיים בטעות. האםם (הנה דוגמא) יש דרך להתאים את הרגיישות של המקלדת? ניסיתי לשחק אם הרגישות בלוח בקרה, אך זה לא עזר. יש אולי דרייבר למקלדת בו אפשר לשלוט על זה? הורדתי דרייבר טאצ' פד אך אין בו הגדרות שקשורות למקלדת. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעבד PENTIUM D 3.4 800MHZ DUAL CORE 2X2MB לוח GIGABYTE שמתאים למעבד הנ"ל (לא זוכר דגם) זיכרון KINGSTONE 1 GIGA 667 כרטיס מסך ATI9200 256MB דיסק WD160 GIGA צורב NEC-DVD מסך NU19 אינצ' 8 MS מארז 500W תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: תכנות, משחקים, עבודה, עיצוב * גודל המסך: גודל 17 אינצ', לא רלוונטי סוג * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 * נדרש זמן סוללה ארוך: שעתיים+ * כן יש צורך ביציאות מיוחדות (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * כולל Bluetooth * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 1TB * כולל כונן אופטי * אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית * רצוי שתהיה אחריות בינלאומית * אין צורך במערכת הפעלה חוקית * העדפה למחשב של החברות: DELL, LENOVO, ASUS * רצוי צבע לבן
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן חברים,יש לי אפשרות לקנות את המחשב HP 450 ProBook i5-4210U J4S16EA ב2700 ש"ח, ראיתי שהמחיר הנמוך ביותר בזאפ הוא 3300, אשמח לחוות דעת מכל אחד ואחד מכם ושאלה נוספת לגבי הכרטיס מסך - intel hd 4000 יכול להריץ משחקים? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה לצרוב במחשב הנייד דיסקים, יש לי win 7 וכשאני מנסה לצרוב איתו, הוא צורב אבל לקראת הסוף כשהוא מנסה לסגור את הדיסק הוא מראה הודעה: The disc wasn `t burned succesfully, Make sure that you have the latest firmware for yor cd or dvd burner installed. בדקתי את הקושחה והיא עדכנית. בנוסף כשאני מנסה להשתמש בתוכנת burnaware התוכנה פשוט לא מזהה את הכונן... אני מיואש
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אינני זוכר של איזה חברה הכרטיס, אם אני לא טועה של Sapphire, במצב מצוין, לא עבר OC אף פעם, הנה הפרטים המלאים עליו מה-Catalyst Control Center: Graphics Card Manufacturer Powered by AMD Graphics Chipset ATI Radeon HD 4870 X2 Device ID 9441 Vendor 1002 Subsystem ID E89A Subsystem Vendor ID 174B Graphics Bus Capability PCI Express 2.0 Maximum Bus Setting PCI Express 2.0 x2 BIOS Version 011.016.000.025 BIOS Part Number 113-AAE89Q-X101 BIOS Date 2008/12/11 Memory Size 1024 MB Memory Type GDDR5 Core Clock in MHz 750 MHz Memory Clock in MHz 900 MHz Total Memory Bandwidth in GByte/s 115.2 GByte/s תודה מראש נ.ב. שחכתי לציין שאין עליו כבר אחריות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לוח ומעבד... הלוח צריך להיות בעל AGP, ללא צרכי א"ק.. חשבתי על מעבד 3000+, התקציב לא מאפשר יותר... בקיצור, צריך לוח טוב, והצעת מחיר מחנות.. תודה מראש! נדב.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב ככה.. המחשב שלי מתחיל להתיישן.. ונראה לי הגיע הזמן לחדש תגרוטאה... המשחקים החדשים (אלה שעובדים עליו..) כבר מתחילים לקרטע.. המפרט כיום: AMD Athlon 64 Processor 3000+ @ 1808MHz Gigabyte KNS939 DDR 2x256 400MHz CL2.5 Dual Channel Geil Leadtek 6600GT אז ככה.. חשבתי לשדרג מעבד + לוח + זיכרון + כרטיס מסך התקציב הוא כ-2000 שקלים חדשים.. אפשר להתגמש (עד 2500).. תלוי אם זה כדאי.. נראה לי שתקציב כזה מספיק לא? ליבה כפולה... 2 ג'יגה זיכרון.. אממ.. אני מניח שאינטל.. אלא אם כן בימים כאלה עדיף AMD?! קיצר זה הכל.. אה וחנות באזור המרכז.. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456139.0 - לאחר מסע הסברים שכנעתי את אחי שעדיף לו להתגמש מבחינת העובי (והפוזה) לטובת מחיר יותר שפוי. כרגע הדרישות הן : נייד ~13 שיריץ אינטרנט סרטים (לא HD אלה איכות רגילה) ושירים בצורה חלקה ומהירה. הוא מיועד לנסיעות תכופות מאוד - מספר פעמים בכל חודש -- לכן הוא צריך להיות קל ודק אבל דגש הרבה יותר גדול לכדאיות. רצוי שיתן כמה שיותר תמורה למחיר. לדעתי הסדר גודל של המחיר צריך להיות באיזור ה600$ אבל מכיוון שהידע שלי בניידים מוגבל מאוד אפשר לחרוג אם יש סיבה. כפי שציינתי בכותרת המחשב יקנה בניו יורק ויוכרז במכס!! (צריך להוסיף מע"מ). אשמח מאוד לקבל המלצות.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעזור לחבר לקנות נייד חדש. נמאס לו מהנייד הישן שלו (משנת 2008, ויסטה והוא כבר החליף פעמים סוללה - העלות המצטברת כבר לא מתאימה לו, לא מעוניין לחכות לפעם שלישית...) ממה שהבנתי ממנו, אלה הפרטים: * תקציב: 2600 (ניתן לעלות לכיוון 3000 אך בהחלט עדיף להשאר באזור 2600) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15.6 מינימום האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? אינטרנט אלחוטי (אם אפש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש אשר ישמש אותי לעבודה ביתית. גלישה מהירה באינטרנט, תפעול מהיר של המחשב, הצגת תמונות ועריכתם ללא בעיה (lightroom, photoshop) ושימוש באופיס. התקציב שלי הוא 2500 ש''ח, כמובן שאשמח להוזיל תקציב זה אם אפשרי. חשוב לי שהוא יהיה שקט, נפח דיסק 500GB. בנוסף, אני זקוק למערכת הפעלה בסיסית של Windows 7. בלי קשר ל2500 ש''ח של המחשב אני צריך גם המלצה למסך רחב בגודל של 21 עד 24 אינצ'. מחיר המסך עד 1000 שקלים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן חברלס.......החלטתי לאחר כמעט 3 שנים שאני צריך להחליף את המחשב שלי למחשב עריכת וידאו\משחקים רציני!!! אני שוקל מאוד ברצינות ללכת על הATI X800 XT שעולה בסביבות ה 3000. השאלה היא איזה לוח כדאי לי ליקנות כדי שינצל כמה שיותר ת הכרטיס.....כמובן PCI EXPRESS אבל גם שלא ישבור את חשבון הבנק! כמה שאפשר..... החלטתי גם ללכת על ה3.0 GHZ נראה לי שזה מספיק...........הבדלי המחירים עד ה 3.4 גבוהים ולא נראה לי שאני יקבל עודף ביצועים מזה.........אני צודק? דרך אגב ...בלי לפגוע בכול מעריצי AMD המחשב שלי פועל NONSTOP ואני צריך שישרוד לי די הרבה זמן וממש אין לי צורך ב"פלטה חמה" בישביל להכין פנקייק.. אז תירדו מההצעות על AMD שוב בלי לפגוע.... אשמח לקבל כמה הצעות.....
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מחשב ליוכל להריץ משחקים כבדים, התקציב שלי הוא 3.5 אלף, ללא חריגה, וללא ציוד היקפי. אודה למי שיוכל לעזור לי בבניית מחשב! נ"ב אם יש לי הגבלות, האם עדיף לי לקנות מעבד AMD בכ- 700 , והאם הוא יהיה בעל ביצועים זהים פחות או יותר לסדרה הCORE2 של אינטל, (6XXX), אני לא מעוניין ב-OC.
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה! הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 550 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו \ גרפיקה \ משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premeire \ Lightroom \ Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Visual Studio \ Virtual PC \ 3DsMax -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GTA V, Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יהיו 2X1080p וראשי 1440p -לאילו הגדרו…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מתכנן להחליף את המחשב המזדקן שלו באחד חדש ונוצץ, ומאחר שאין לי מושג מה הדרישות של מחשב לעריכה גרפית - באתי לכאן כדי לקבל עצות מסכים - יש כבר 2, אין כוונה להחליפם. מעבד, לוח אם, זיכרונות - אין כוונה לOC. הרדיסק - מקום אחסון רב ככל האפשר. 300 ג'יגה מינימום, אבל כמה שיותר - יותר טוב (אבל לא להגזים ולקחת 5TB ומעבד פנטיום 3 ) כרטיס מסך - עריכת הווידאו המתוכננת היא לא עבודת 3D אינטנסיבית-בעיקר עריכה של רקע על מסך כחול, לכן אני לא בטוח אם שווה להשקיע בכרטיס מקצועי (Quadro) או לקנות 8800GTS בערך באותו מחיר: אם לשני הכרטיסים יש את אותם ביצועים בעריכה הצפויה, עדיף לקחת את ה8800GTS עם הDX10 והתמיכה הטובה יותר במשחקים. תוספות - צורב DVD, כרטיס קול (עם עריכ…
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש למשפחה שלי מחשב זול ואני מתכוון להכי זול שניתן למצוא בשוק. עיקר השימוש במחשב הוא לצורך גלישה וoffice ללא OC אין חנות מועדפת - אני גר בעפולה אז חנות באיזור. 250 GB זכרון קשיח,ניתן להתפשר על 160 1-2GB זכרון פנימי אין צורך בצורב או כל קורא דיסקים אחר. מארז זול ושקט. ולא יתחמם יותר מדי. אין צורך בשום ציוד הקפי. נ.ב המחשב הקודם שהיה..מת. אבל המארז לא נפגע בשום צורה שהיא. אז זה יתכן לבוא לחנות ולבקש מהם פשוט לשים אתה מפרט במארז שקיים?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח לקבל מפרט מחשב שישמש לצורכי עבודה משרדית, עריכת גרפיקה, מוזיקה וסרטים (תוכנות כמו סוני וגאס, פרימייר ופוטושופ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, עריכת מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה( - סוני וגאס, פוטושופ, פרימייר - תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת ועכבר אלחוטיים ומסך 23 אינץ' 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד(? לא 7. הא…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בבערך 3500 ש"ח. שמתי לב שבמחיר הזה יש מפרט שהרבה ממליצים עליו מ-TMS. (התמונה התחתונה) העניין הוא שאני מעדיף לקנות מחשב מחנות קרובה אליי כמו KSP. יצרתי מפרט דומה ורציתי לדעת אם הוא בסדר. (התמונה העליונה) לגבי המפרט, כדי לא לחרוג במחיר ירדתי ל-270X ואין לי צורך בצורב. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקציב של עד 1500 ש"ח, ללא אפשרות לחרוג ועם רצון לחסוך כמה שיותר. שימושים - אך ורק עריכת תמונות (Raw של 10-20 מגה עם Nikon NX2 ו-JGP של 5-10 מגה עם Lightroom ו-photoshop) בשימוש מזדמן של חובב עם גישה לאינטרנט. במידה והמפרט יאפשר לצפות בסרטים באיכות של 720P, נהדר. אם לא - זה בעדיפות שנייה ואני לא מעוניין להוציא על זה סכום נוסף. אני עובד עם Dell 2209 IEPS ואין צורך בשום ציוד היקפי וגם לא בכונן דיסקים. השקט אינו חשוב בכלל, לא יודע מה זה אוברקלוק ולא בונה על התעסקות מיותרת עם המחשב. חיבור DVI או HDMI יהיה מצויין, כי יש לי נטבוק נוסף שמתחבר עם כניסת VGA רגילה (ומשמש למעשה לכל השאר). לא מתוכנן שדרוג, ולא חשוב לי אופק השדרוג בעתיד... שורה תחתונה - אני צלם חובב, אני צ…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן 3 שנים, ולמרות שהוא מספק אותי ועונה על הצרכים שלי כרגע, אני רוצה להתקדם ולשדרג למשהו יותר חזק, השימושים העיקריים של המחשב הם צפיית סרטים באיכות 1080p על מסך 42", משחקים ברזולוציות גבוהות וגלישה באינטרנט. מפרט קיים: CPU: Q9550 Rev E0 @ 3.8 GHz [450*8.5] Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3P [Rev 1.0] ~ BIOS: F10 Memory: 2x2GB G.Skill TT PI DDR2 PC2-8500 (1066MHz) PI Edition @5-5-5-15 2.1V GPU: Gigabyte Radeon HD6950@70 Soundcard: Native Instruments Audio 8 DJ HDD 1: Hitachi Desktar 7200RPM 500GB HDD 2: WD Greenpower 7200RPM 500GB Cooling: Zalman CNPS10X Extreme PSU: Seasonic X-650 80+ Gold Case: Antec P182 יש כרטיס מסך חזק, יש ספק כח מצוין, קירו…
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב ב- 3000 כולל מסך (עדיף ''17) , לא משנה לי אם המערכת מבוססת על AMD או Intel. כולל עכבר ומקלדת וכמובן הרכבה של המחשב (אין צורך בווינדוס) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך להרכיב מפרט הכי זול שיש, בלי מסך, למשרד. אני מחפש את המפרט הכי זול שיש, לא משנה לי אינטל או AMD, העיקר המחיר חיפשתי ומצאתי שהמפרט http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=office&price=2500&monitor=17 שיש באתר הוא ניראה לי די זול (בלי מסך). השאלה שלי היא ככה: האם ניתן להרכיב מפרט יתור זול? (ממה שראיתי החנויות האינטרנט לא ממש..). האם הספק כוח של אינט ושל AMD זה אותו ספק או ספקים שונים? האם AMD יכול לשבת על מארז של אינטל (שוב, האם ש שוני במארזים?)? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שרשמתי בכותר המחשב יהיה מיועד לעריכה גראפית (לא משהו כבד במיוחד) בפיינט שופ ועוד כל מיני עיסוקים הקשורים בתמונות, חוצמזה שיהיה יוכל גם להפעיל קצת משחקים. חוצמזה הוא יהיה מחובר למערכת לשמיעת מוזיקה. המחשב יהיה דלוק בחדר השינה שלי 24/7 בערך מטר מהראש שלי במיטה אז הוא חייב להיות ממש שקט התקציב הוא בערך 3000-3600 שקל אולי קצת יותר אם זה שיפור משמעותי... טוב, אז הנה המפרט שלי Athlon XP 1700 450 Epox 8RGA+ 780 Seagate 80GB 7200 rpm 650 DVD Liteon x16 (Black) 240 Thermaltake Smart Case Fan 2 X2 160 Zalman 6000 for AMD CPU 190 ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black 290 מארז ג'נרי מעפן MS Internet + MS Mouse Optical 140 כל הנ"ל יוצא בערך 2650 שקל חוצמזה עוד ש…
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, fifa15 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש ר…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני מעונינת לרכוש מחשב לסלון שישמש עוד לצפיה והקלטה של שידורי טלויזיה וגלישה באינטרנט עם אופציה לשיתוף קבצים מאוד חשוב לי שתהיה אופציה להקליט ולצפות בתוכן אחר בו זמנית ושיהיה תמיכה לכל החיבורים הדרושים כולל HDMI מה דעתכם על המדיה סנטר היא מומלצת לצרכים שלי ומה עלות התוכנה והאם הא קלה להתקנה ותפעול בתודה אלמוג
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-