עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים. אשמח אם תייעצו לי בהרכבת מפרט למחשב אודיו. מפאת תקציב של 2000 ש"ח פלוס-מינוס, זה כנראה לא הולך להיות מחשב מקצועי לאודיו, אלא פשוט מחשב שמותאם לאודיו... נועד לעבודת הקלטות ועריכתם בקנה מידה של להקה סטנדרטית ואולפנה הביתי. מיועד להפעלה עם Win XP בינתיים. עבודה בעיקר מסביב ל-Cubase עם פלאגינים והקלטות. כרטיס קול בינתיים לא רלוונטי לשיחה הזו. רכיבים להתבסס עליהם שכבר גיבשתי: מעבד: INTEL Core i3 2120 לוח אם: INTEL Chipset H67 זיכרון: 4GB Dual-DDR3 1333 Mhz וכאן אשמח אם תעזרו: מארז: נתקלתי כבר במספר אפשרויות, מביניהן ה-6AR6 אשר משך את צומת ליבי בשל הקונפיגורציה הנוחה + מאוורר 120 מ"מ שלו ומחירו הזול, אך התעניינתי בסוף יותר ב-Antec NSK 1380 …

2. Started by Dj_dani,

אני מחפש מחשב, אך לא מבין יותר מידי, מה שכן לא מוותר על 3 שנים אחריות. רצוי גם שיהיה מאייבורי כי יש לי ניסיון מאוד טוב איתם עם מחשב העתיק שלי, א רשת אחרת גדולה דוגמת ksp. השימוש במחשב הוא לרוב אינטרנט (פורומים וכו׳), המון צפייה בסרטים, ומשחקים כמו nfs gta ושלל סימולטורים. המחיר צריך לכלול כרטיס רשת אלחוטי כי המחשב קולט אינטרנט אלחוטי מתוך ממ״ד ככה שחשוב שיקלוט טוב. דרישות: מעבד אינטל i3, הבנתי שהוא הכי טוב שאפשר למצוא בתקציב. זיכרון ddr3 לפחות 4gb הארדיסק של 300-500 ג׳יגה כרטיס מסך באיכות hd, בשביל הסרטים, ובשביל הסימולטורים. וחוץ מזה אני לא מבין יותר מידי ואשמח להמלצות. מה שכן, אין לי צורך בצורב, ורצוי שיהיה לפחות שתי כניסות usb קידמיות. לגבי המסך, 22 אינץ מינימום, רצוי …

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. הדבר היחיד הוא שאני רוצה מארז עם חלון - יש לכם הצעה טובה באותו מחיר? מארז מרווח שקט לא גדול מידי שנראה מעולה עם חיבורים מקדימה? מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪998 מעבד: [..] INTEL 2500K + SCYTHE MUGEN II- זמין במלאי ₪1105 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z68A-D3H-B3 - זמין במלאי ₪687 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪112 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪815 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪380 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 620W - זמין במלאי ₪377 דיסק קשיח: [..] SA…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by House M.D.,

היי, לפני כ10 חודשים הזמנתי מחשב נייד מ DELL בארה"ב. עשיתי את זה בלי לחשוב פעמיים, כי הוא היה מאוד זול. תכלס יצא לי אחרי מכס 2600 ש"ח. אבל עכשיו הבנתי שעשיתי טעות, הוא עושה דיי הרבה בעיות : התחממות במשחקים (אחרי החלפת משחה טרמית, לפני זה הוא התחמם עד כדי כך שהוא נכבה. עכשיו לא נכבה), מסך מבריק שרואים עליו כל גרגר אבק, וכו'. כמו כן אני לא יוצא איתו מהבית אז לא עדיף כבר נייח שאפשר להשאיר דלוק בלילה בלי לחשוש מהתחממות? בקיצור אני מבקש הצעת מחיר כדי שאני לא אמכור אותו באיזה מחיר לא ריאליסטי ואז לא יקנו אותו. שימו לב: זה לא ת'רד מחירה, אני רק מבקש הצעת מחיר. דגם: Dell n5010 \ 15R מפרט: מעבד i5 460M 2.53GHz זיכרון : DDR3 6GB 1333MHz (פועל משום מה ב 1066MHz, כנראה מגבלת לוח\מעבד…

5. Started by dr70,

קיבלתי מהבוס שלי במתנה את המחשב הנייד שהמפרט שלו מפורט כאן: http:///www.dealtime.com/Compaq-Presario-7000-470004-759/info?tab=specs אם ניתן לשדרג אותו למחשב מודרני וטוב יחסית בעלות נמוכה, אשמח לדעת גם על כך. כמובן שאם הנחה שלהפוך אותו למחשב ברמה של מחשב חדש סביר, יעלה לי כמעט כמו עלות מחשב חדש זה לא משתלם לי. אם זו לא אופציה אני מעוניין לשדרג אותו בצורה מינימלית. השידרוג הוא ע"מ להריץ עליו Win xp ולהשתמש בו בעיקר לאופיס, גלישה באינטרנט ו-Skpye. אשמח לקבל המלצות. תודה מראש ושנה טובה, dr70

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by אנייניר,

שלום. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה הקרובה ואני גיימר די כבד. מה שחשבתי לעשות הוא לקנות מחשב נייד יחסית קטן אבל עם חומרה מספיק חזקה בשביל לתמוך במשחקים כבדים - כך שבלימודים אני אשתמש במחשב נייד קטן וכשאני אשחק אני אחבר למחשב מסך גדול עם מקלדת ועכבר. הבעייה היא שאני לא יודע אם החומרה של המחשב נייד יתאימו להרצה של משחקים כבדים על גבי מסך 22-24 אינצ'. חשבתי לקנות את המחשב של Alienware - ויש לי אפשרות לבחור את החומרה http://www.dell.com/us/p/alienware-m14x/pd.aspx מפרט לבחירה : Processor Intel® Core™ i5 2430M 2.4GHz (3.0GHz with Turbo Boost, 3MB Cache) Intel® Core™ i7 2670QM 2.2GHz (3.1GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache) Intel® Core™ i7 2760QM 2.4GHz (3.5GHz w/Turbo Boost, 6MB…

7. Started by dushicms,

תקציב משוער: 3500 שח (עדיף פחות) מטרות המחשב: משרדיות, לימודים ודיאבלו 3. גודל מסך 15.6 משקל רצוי: עדיף פחות מ2.5 קילו אבל לא כזה חשוב זמן סוללה: ממוצע. עדיפות לכניסת hdmi כונן קשיח 500gb אין צורך בצורב אין צורך בכונן bluray לא נדרשת אחריות ביןלאומית אין צורך במערכת הפעלה אין העדפה לחברה מסוימת

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, משחקי רשת פשוטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכוונת לקנות מסך 21-24 ברזולוציה טובה בשביל סרטים (לא בתוך התקציב הזה - אשמח להמלצה עד 1000 ש"ח, עדיף פחות) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש אותי ללימודים (אופיס), אינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב כנראה יהיה מאוד נייד אז המשקל תופס פה חלק מרכזי. את המחשב אני ייקנה בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים (FULLHD וFULL3D לפעמים), וכמעט ולא משחקים. * גודל המסך? 13-15 (ברזולציית FULLHD!) * משקל רצוי? פחות מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך רצוי כמה שיותר ארוך (4-5 שעות זה סביר ?) פשוט לאמא שלי יש מחשב פ'וגיסטו והנייד בקושי מחזיק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  10. התקציב המקסימאלי הינו 3000 ש"ח, אפשר לחרוג בכ1000 ש"ח המחשב משמש להקלטות כלי נגינה בלייב וגם כלים וירטואלים, ועיבוד סאונד בעזרת תוכנות לעיבוד (תוכנות כגון Native Instruments Komplete 7 Elements, WAVES, CUBASE וכולי) דרישות: עבודה מאומצת מהמעבד, מתח יציב, קירור יעיל ושקט מאוד. דיסק קשיח בעל יכולת קריאה וכתיבה מהירים 2x500g חיבורי firewire ו usb אין צורך בלוח אם עם כרטיס קול מטורף (מובנה פשוט יספיק), אין צורך בכרטיס מסך אלא אם כן הוא יוריד מהעומס שעל המעבד (חשוב שתהיה יכולת לצפייה בשני מסכים ביחד). אין צורך במסך וציוד נלוה. תודה וחתימה טובה

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by Fwiffo,

שלום לכולם אשמח עם תעזרו לי בהצעות למחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים כבדים ועבודה עם MATLAB. אני מתכנן שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 6 שנים, מקסימום טיפה שדרוג כדי להאריך עוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי (נניח 10K) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג חפשי... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, ו- MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by דין כהן,

שלום זה המפרט שאני רוצה לקנות....עכשיו השאלה שלי האם הוא טוב ואם לא אתם יכול להגיד לי מה כדאי לשנות....אני לא רוצה למלא שאלון כי אני רוצה את המפרט אתה ורק אם צריך אז לשנות כמה דברים....תודה נ.ב- אני יכול לקנות רק מאייבורי. מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz box מאוורר למעבד:KATANA 3 SCKTN3000I לוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3 זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333 דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD ספק כוח:seasonic-boronze 520w מערכת הפעלה: Windows 7 home primium 64 Bit מארז:מארז Thermaltake דגם Armor A60 יש לי עוד שאלה האם עדיף לי לקחת את הלוח אם הזה Gigabyte GA-H67M-D2-B3 ואז…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. אני מצטער על הדיון האחרון שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512985.10 ואני מצטער ששאלתי עוד פעם פשוט בסוף אני צריך מחשב יותר זול ואני לא מבין הכי גדול במחשבים לכן שאלתי מחדש על מפרטים יותר זולים אז סליחה ובבקשה תבנו לי מפרט סופי אם יש כמה אנשים עם עוד כמה דעות לעוד מפרטים אקבל בשמחה ( עדיף דעות למפרט יותר זול ) אני רוצה את הדברים שרשמתי בפעם הקודמת רק עם שני כוננים קשיחים של 500 GB של מה שהציעו לי ( אחד לגיבוי ) לא אחד של 1000 או אחד של 500 ועוד אחד של 1000 . ומערכת הפעלה פרימיום עברית 64 סיביות כרטיס מסך 6870 או 560 אבל כמה שיותר זול בבקשה . לוח אם עם לפחות 4 חיבורים של USB וחיבור אחד של USB 3 וחיבור אחד של HDMI חיבור אודיו ושאר החיבורים שצריכים למחשב רגי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן חברה, לאחרונה נשרף לי הלוח אם. אני נמצא כרגע בלבטים האם כדאי לי רק לקנות לוח אם חדש, או אולי לשדרג טיפה את המערכת. זה המפרט שלי: מעבד AMD Athlon X2 Dual-Core +5200. הלוח אם שהיה לי Asus m2n-e זכרון G.Skill DDR2 2 GB כרטיס מסך ATI Radeon HD4850 ספק כוח Crossair 520W אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וסרטים HD. אני לא כל כך מתעניין בOC. ההתלבטות שלי היא כזו, אם אני רק משדרג את הלוח אם, חשבתי על ASRock 770DE+ אבל חשבתי שאם אני כבר צריך לקנות לוח אם חדש עדיף לי לשדרג טיפה את המערכת. משהו בכיוון של: מעבד AMD Phenom II X4 965 לוח אם ASUS M4A87TD EVO וזכרון DDR3 איזשהו אני מוכן להשקיע עד 1500₪. אני צריך עזרה בעיקר להחליט האם לפי דעתכם כדאי לי לשדרג או להשאר עם אותה מערכ…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  15. שלום הזמנתי מחשב נייד ומעוניין לשמוע חוות דעת עליו.. עד כמה הוא יריץ לי משחקים ועל איזה איכות.. משחקים כמו NBA 2K12 או BATTLEFIELD 3 הנה המפרט: XPS 17 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz Genuine Windows® 7 Home Premium, 64-Bit, English NVIDIA® GeForce® GT 550M 1GB graphics 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory 750GB 7200 RPM SATA Hard Drive 17.3" FHD (1080p) 3D Display with 2.0MP HD Webcam Tray Load Blu-ray® Triple Writer (reads and writes CDs, DVDs, BDs) NVIDIA 3D Vision glasses ---- זה גם כלול אגב עלה לי 1300$ תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eyal m,

שלום חברים, אני מתעסק בצילום אז אני מחפש משהו שיתאים לי לעיסוק. לצורך:תוכנות כגון פוטושופ,לייטרום וכו',אינטרנט,שיהיה מהיר ,כרטיס מסך טוב וזיכרון גדול. המחיר כולל מסך טוב.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  17. Started by annam2402,

שלום ברצוני לקנות לפטופ חדש היתי רוצה אם תוכלו להגיד איך ניראה לכם המפרט הזה אם זה שווה את הכסף ואם הוא ישמש אותי טוב בעבודה שלי שהיא רובה לעשות עבודות ללימודים, לגלוש באינטרנט ולהוריד ולראות סרטים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=8216 תודה, אנה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  18. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (GTA IV, NEED FOR SPEED, FIFA 2012) ותכני HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  19. שלום לא מוצא היכן נמצא הדיסק קשיח בנייד מיני 10 אינץ HASSEE החלפתי פעמים רבות בניידים אחרים. כאן לא מוצא! הברגים הם או של הזיכרון או למסגרת. צריך לפתוח את כל המחשב?? תודה לכל מי שיענה

20. Started by House M.D.,

היי, קניתי מחשב n5010 של דל מארה"ב (שם הדגם נקרא 15R) ושלחתי אותו אלי דרך חברת ezbuyus (כמו mustop). נקנה ב 1.1, עם אחריות לשנה בארה"ב. יש לי כרגע בעיה עם חלק ספיציפי וקטן, כרטיס הבלוטוס שנמצא בתוך המחשב. אני משתמש באוזניות בלוטוס, ולפעמים הכרטיס נכבה מעצמו וכמובן מנתק את האוזניה (אני יודע שהוא נכבה כי אייקון הבלוטוס נעלם וגם הוא נעלם ממנהל ההתקנים). ואז יש צורך לשים את המחשב למצב שינה ולהפעיל כדי שהבלוטוס יחזור לפעול. נראה שמדובר בבעיית חומרה, כי בוצע פירמוט בתקופה האחרונה. אבל האם אוכל לקבל אחריות כלשהי מדל? האחריות כאמור לא זמינה בארץ, אבל בסך הכול מדובר בחלק קטן שאני יכול גם להרכיב בעצמי, פתחתי את המחשב כבר מספר פעמים כדי לנקות אותו. בפעם האחרונה גם ניסיתי לנקות את המ…

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  21. Started by annam2402,

שלום, ברצוני לקנות לפטופ חדש היתי רוצה אם תוכלו להגיד איך ניראה לכם המפרט הזה אם זה שווה את הכסף ואם הוא ישמש אותי טוב בעבודה שלי שהיא רובה לעשות עבודות ללימודים, לגלוש באינטרנט ולהוריד ולראות סרטים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=8216 תודה, אנה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  22. שלום, אני זקוק למחשב לגיסתי בתקציב של עד 2000 ש"ח כולל מסך. השימוש בסיסי ביותר, כלומר אינטרנט, אופיס, סרטים SD ומוזיקה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה אמין, אפילו אם זה בא על חשבון ביצועים. ראיתי באתר מפרט ב-1930 ש"ח, רציתי לברר היכן אפשר לרכוש את המחשב באזור ראשון לציון\נס ציונה. ל-K.S.P אני לא מתקרב. תודה מראש

23. אהלן חברה.. אני מחפש מחשב בתקציב דל עד 1500 שקל כולל מסך, שיתאים לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. אני יודע שזהו תקציב בעייתי, ובדרך כלל אני לא מסתכל על המפרטים הבנויים של החנויות ומעדיף לבנות בעצמי, אך ראיתי מפרט לא רע בכלל לשימושים שלי, אני רק רוצה את חתימתכם על כך. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1 זהו המפרט. 1395 יסחב win7 ? איך המסך סביר? יהיה אפשר לחבר את המחשב לlcd hdmi כדאי לראות סרטים ב hdfull? יסחב?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by edvin22,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך כמה מאות אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by djz,

צריך חוות דעת על המפרט לפני קניה 5000 ש"ח כולל מסך תודה לעוזרים! Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪926 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3090 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪285 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5 בקניית מחשב חדש בלבד, יחידות 1 ₪799 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2896 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Tri…

• 4 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.