עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם החשב הוא לשימוש כמדיה סנטר סרטים באיכות FHD, משחקים כמו GTA VI' NEED FOR SPEED SHIPT' ועוד... התקציב עד 3200 ללא מסך היום הלכתי לקבל הצעת מחיר וזה המחשב שבנו לי: Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB BOX, יחידות 1 ₪618 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1470 Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪578 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1506 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪251 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪249 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Sapphire ATI Radeon 5670 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪464 http://www.rsm.co.il/produc…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  2. https://www.asus.com/us/laptops/for-home/zenbook/asus-zenbook-s-14-ux5406/?utm_source=hwc&utm_medium=kol&utm_campaign=24q3_ifa_hq כדאי לשים בראדאר שלכם.

3. Started by Sharon12435,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימסיטי 5 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. בוקר טוב! יש לי מחשב נפלא של אסוס (נדמה לי ששמו הוא U31SD) שמלווה אותי כבר שלוש שנים (כל התואר הראשון). כל שקעי הUSB שלו הפסיקו לעבוד, כששלחתי את המחשב לחברה, הם הציעו להחליף לי את כל לוח האם ב-1500 שקלים. מכיוון שהתיקון יקר מאוד, חשבתי כבר לקנות מחשב חדש (אלא אם יש מישהו שחושב שאני לא בטוח צריך מחשב חדש, אשמח לשמוע למה). שתי הדרישות המרכזיות: סוללה ומשקל. הסוללות של ASUS נפלאות ונטענות אחת ל 8-10 שעות. זה מעולה מבחינתי ואני אשמח שגם במחשב הבא תהיה לי כזו סוללה. היה לי גם מחשב יחסית קל, ואשמח שגם הבא יהיה כזה. בלי קשר, אני רוצה שהמחשב יפעל חלק ותקין ולא יהיו לו יותר מדי בעיות אם נעשה את זה לפי השאלון שלכם, אז להלן: מטרות המחשב? שימוש בסיסי לסטודנט. * גודל המסך? אני חושב …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא עד 3,000 שקלים. חריגה קטנה אפשרית במידה ויש הצעה מאוד משתלמת. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, משחקים קלים וישנים האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד, אך שיהיה שקט במהלך צפייה בסרטים או שימוש יומיומי. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

6. שלומות, דיסקליימר: בכל הקשור למחשבים וטכנולוגיה הנני הדיוט. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר להקלטה ועריכה של מוסיקה, וגם לצרכי דיג'וי (וכל היישומים הריגילים יותר כמובן). התקציב שלי הוא בערך עד 5000 ש"ח, כולל ציוד נלווה, במידת הצורך. אשמח מאוד לקבל מידע על מפרטים מומלצים (כולל ציוד נלווה), ואם יש למישהו גם סבלנות להסביר לי את השיקולים מאחורי ההמלצות, הרי זה משובח; אני מעדיף לקנות על בסיס הבנה ולא חיקוי תוכיי. בתודה מראש ובברכה, גיא

7. אפשרי הדבר חיבור hdd של מחשב נייח למחשב נייד? (יש לציין שהhdd של מחשב הנייח מחליף את מקומו של הhdd של הנייד כי אין בנייד hdd מקורי) בתודה מראש...!!!

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  8. חברה חפרתי פה הרבה אז קצת סבלנות- אם אתם באמת רוצים לעזור ממולץ שתקראו את כל מה שרשמתי כדי שתבינו איפה אני נמצא ומה אני צריך תודה! אז ככה חבר'ה בזמן האחרון יש אחלה משחקים בשוק והחלטתי לשדרג את המחשב בצורה שבה הוא יתפקד בעיקר למשחקים(המטרה העיקרית) דוגמא: GTA IV Crysis fary cry2 ובין היתר לסרטים וכו' המחשב נמצא אצלי משו כמו שנתיים + ובזמנו הוא היה נחשב למחשב מצויין שקניתי אותו אבל בזמן האחרון משום מה הוא עושה בעיות למשל במשחק החדש של הניד פור ספיד אנדרקובר הוא מעלה לי אותו עם קווים שחורים ולא רואים תמכוניות עד שהמשחק נתיקע.... אני לא יודע אם זה תוצאה של חימום יתר אין לי מושג.. עוד בעיה הייתה שלפעמים הייתי מעלה משחקים כמו הנסיך הפרסי וקרייסיס שהיו עובדים מצויין ולאחר…

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  9. עדיפות למארז יפה (-: תודה רבה!!

10. Started by tal_p,

אז זה המחשב שלי:: AMD AM2 atlon 3800X2 2.1GHZ asrock AliveXfire esata2 Nvidia 7600GS 256 3GB ram אני רוצה לשדרג אותו.. כנראה כ.מסך, ולוח.... תקציב: 1150

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%97%d7%a8-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%95-%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%99-%d7%a4/

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. בלי משחקים, רק לעבודות , אפילו עד 3500 אם אפשר, ואיפה אני יכול לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב? 4500~. 2. מטרות המחשב? כל המשחקים שיש, עבודות קלות בפוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כונן דיוידי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? מה שיותר זול יותר טוב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור מאוד חשוב במחשב והשקט לא רלוונטי בשבילי. המראה של המחשב כן משנה לי כי יש מארזים שאני לא אוהב~. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב כלל. 10. האם מתוכנן OC? שימוש במעבד E8400 עד 4GHZ בערך. 11. במפרט …

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  14. שלום, אבא שלי מחפש מחשב נייד חזק, השימוש שלו הוא יומיומי, צפיה בסרטים, גלישה, הורדה וכו'.. הוא מחפש מחשב שיהיה טוב גם בעוד כשנתיים לפחות, בגלל זה יש צורך בחיבורים יציאות וחלקים מהדור האחרון, התקציב הוא 4000 ש"ח ואלה הנתונים: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים * גודל המסך? סטנדרטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? אפשרי לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברה עם איכות חומרים טובה, …

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by dudidudu,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by AlexFuks,

שלום לכולם! התקנתי סולידוורקס על הלפטופ החדש שלי של TOSHIBA עם מערכת הפעלה ויסטה 32ביט וכרטיס מסך ATI Mobility HD3650. כל פעם שאני מפעיל אותו, מסך הצפייה בחלק שחור לגמרי. רק כשאני מסובב את נקודת המבט (למי שמכיר ע"י לחיצה על הגלגלת) המסך חוזר למצבו הנורמלי, אבל כשאני עוזב את הגלגלת הוא חוזר להיות שחור. מישהו יכול להמליץ על משהו, האם זה משהו בהגדרות או פשוט סולידוורקס לא יעבוד עם כרטיס המסך הזה? המון תודה, יום טוב

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. שלום חברים אני רוצה לשפר את המחשב שלי... המפרט הנוכחי שלי הוא: לוח אם - Intel Lemont DP965LT מעבד - DualCore Intel Pentium D 915, 2800 MHz כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD 4850 ספק כוח - 500W זיכרון - 4GB (אני לא זוכר מה המהירות ולא יודע איפה למצוא במחשב) אני חושב שכדאי לי להשתדרג ולקנות מעבד ולוח אם חדשים... על מה אתם ממליצים? אני בעיקר משחק במחשב, פה ושם סרטים, אינטרנט... התקציב הוא עד 1500 ש"ח, אבל אפשר גם פחות תודה רבה רבה לעוזרים, וגם לאלה שלא חג שמח לכולם ושבוע טוב! לירן

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by golanh,

שלום לחברי הפורום , רוצה להתייעץ בקניית מערכת מבוססת נוק . בקושי מוצא סקירות ברשת לשימושים משרדיים ועבודות גרפיקה קלה ורינדור של סרטונים קטנים שזה ייעודו של המחשב . חשוב שהמחשב יכלול SSD איכותי ואמין של כ 256GB ואם זה אפשרי גם כונן 2.5 של 1T ( לא הבנתי אם אפשר להכניס את שניהם למארז ?) הבנתי שיש שני סוגי מארזים . כמו כן צריך גם מסך 23 אינצ' ( עדיפות למותג ) איכותי IPS שיתאים לחיבור המחשב ב VESA בגב המסך . פרטי המפרט הנדרש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל 2. מה שימושי המחשב ? משרדי , אקסל , גרפיקה קלה , אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : גרפיקה קלה בתדירות נמוכה-בי…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by mtng,

תודה על העזרה בבניית מפרט מחשב חדש המפרט: AMD 3200 939 GIGABYTE K8NS ULTRA S939 GBL F/WIRE DDR400 512 RAM A DATA X2 W.D 120 8MB SATA 7200 RPM PINE XFX 6800 128MB TV+DVI NEC DVD R 3520 CDROM LG X52 FLOPPY COMPUCASE HEC 6A19 MIDI TOWER מקלדת +עכבר מיקרוסופט הרכבת חבילה סה"כ 5950 ש"ח כולל מע"מ מה אתם אומרים על החבילה? ועוד שאלה... מאיפה אני מוריד את הדרייברים העדכניים ביותר ללוח אם וכרטיס המסך? אני לא מתכנן להתקין את הדרייברים מהCD אלא להוריד את הגירסה הרשמית הכי חדשה שיצאה ואיפה אני יכול להשיג 3DMARK כדי לבדוק את הביצועים?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by DarkMetal,

הי,מצטער על הכינוי הילדותי שנרשמתי הייתי ילד........ אני צריך מחשב למשחקים שיוכל להריץ את GTA החדש וקריסיס ודומיהם בלי בעיות, עם הרבה מקום,שיעבוד חלק,ומהר. ווינדוס ויסטה,או אם אתם חושבים שלא כדאי ספרו לי. ללא מסך,רמקולים,עכבר,מקדלת. צורב DVD,וכונן דיסקים/DVD (נפרדים) עדיף באיזור ה2000 אבל שייתן בראש(חשוב לי מאוד הביצועים אבל זה לא הכסף שלי) ואני צריך את זה למחר מחרתיים,מצטער. תודה . לא יודע אם מזומן עד 4500 2. משחקים-כבדים-שוב שהGTA החדש וקרייסיס ודומיהם יעבדו חלק ובלי בעיות ,סרטים והורדות(אבל אם זה פוגע בתקציב אפשר לוותר) 3. לא צריך היקפי 4. לא אין דבר שלא צריך. 5. לא אין העדפה לחברה 6. לא עיצוב,קירור,שקט במיוחד לא נחוץ 7. כן צריך מערכת חוקית(פוטר הרבה כ…

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by ronen100,

אני מחפש מחשב נייד לשימושים בייתיים ( אינטרנט , OFFICE ) + הרצת סרטי HD ( חיבור למסך FULL HD ) עד 4000 ש"ח ראיתי את המחשב הנ"ל (DELL VOSTRO 3500 i3) שנראה מתאים מה דעתכם http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-350m.htm

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. קניתי אתמול HP G6-1150sj ועידכנתי לו BIOS מהדרייברים שיש באתר של HP עכשיו בטעות סגרתי את המסך חצי וזה נכבה, מה עלי לעשות? ניסיתי להוציא את הסוללה לכמה דקות ועדיין לא עולה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, אני עומד ממש כמה ימים לפני רכישה של המפרט הזה : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1429 לוח אם: ASUS P5Q PRO ¤798 מסך: CHI MEI LCD 22" 222H 5ms DVI WIDE ¤1229 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL ¤1477 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 דיסק קשיח 2: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤163 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 DHX CL 4-4-4-12 - TWIN2X4096-6400C4DHX ¤481 מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ¤788 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ¤87 ספק…

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by cozmo,

שלום אני מתלבט ברכישת מחשב נישא. האם כדאי לקנות את ה- lenovo300 n100 עם המעבד החדש של אינטל (duo) או לרכוש את ה- R50 הישן (והזול משמעותית). השאלה אם כדאי להשקיע 2000 ש"ח בקניית מחשב עם המעבד החדש? אם ידוע על מחלות ילדות של המעבד החדש Dou? ועוד שאלה מהו המעבד sonoma -pentum מה ההבדל בינו לבים ה-centrino הרגיל. תודה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  25. שלום לכולם, אני עוזר לחבר להרכיב מפרט ואשמח לעזרתכם. הוא ציין בפני שהתקציב שלו זה עד 3500 ש"ח,והוא צריך רק את המארז עם הרכיבים, לא צריך מסך\לא צריך ציוד היקפי לא כלום. (יש לו מסך 22 אינץ'). לאחר שיחה קצרה הבנתי ממנו מספר דברים הכרחיים (כל השאר כמובן לשיקולכם) : מעבד: הוא מעוניין במעבד intel מסדרת core 2 (כפול\מרובע ליבה, אך לא פחות מE8400) . כרטיס מסך: ביקש שכרטיס המסך יהיה באזור רמת radeon 4870 (או משהו דומה\מקביל). הארד-דיסק: 500GB ומעלה. אשמח לעזרתכם,תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.