ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, שלום רב, זו הפעם הראשונה שאני מנסה לכתוב בפורום, אז אשמח להצעות שיפור בדרך העברת המסרים שלי ! העיקר - הנני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים בסך 400 ש"ח, חלקן עם דרייבר וחלקן ללא. דוגמא זה רמקולים של מיקרולב. איך אוכל לנצל את המירב מכרטיס הקול שלי? האם דרייבר של רמקולים ב- 400 ש"ח טובים יותר/ פחות מכרטיס הקול שלי? האם זה מתנגש/ מחליף אחד את השני ? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי לקנות כזה מחשב כדי לגלוש וקצת וורד אבל שיהיה חזק
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? ש"ח3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.שימוש עיקרי יהיה למשחקים, סרטים ואינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין מסך כרגע, רוצה לקנות אחרי שיהיה לי מפרט למחשב * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקי אסטרטגיה/ספורט/תפקידים/ירייה בגוף ראשון ברשת ובמחשב החדשים ביותר או שעומדים לצאת. * באילו …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קיבלתי הצעה למפרט : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=24537 אך משום מה אמרו לי שהוא לא מאוזן אשמח לשמוע מדוע והאם יש לכם הצעה יותר טובה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 GTA 5 TW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "1080P 2…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, אני רוצה 2 מפרטים- אחד של אינטל ואחד של AMD. (אבל אחד זה יספיק, מקסימום אני אשווה בין שאר המשתמשים בשיתנו לי מפרטים) לא מתוכנן OC, ואני רוצה שהמחשב ידלוק להרבה זמן(בימי לימודים כ-10 שעות, בזמן חופשים כמו עכשיו- בסביבות ה15) ושלא ירעיש יותר מדי, ולא יעשה ריסטים מתי שבא לו, כמו המחשב הזה. אני רוצה שהמחשב יעבוד חלק מתי שאני עובד איתו בעבודות משרדיות(באינטרנט למשל שהפיירפוקס יעבוד עם הרבה טאבים וחלונות פתוחים בלי תקיעות) ושבמשחקים שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו סאן אנדרס ו-HL2 ברזולוציות נורמליות ואיכות טובה חלק, אם המחשב יוכל להריץ משחקים בעלי דרישות גבוהות יותר(כמו אובליביון או סטוקר) באיכות יותר נמוכה, אבל חלק-זה בכלל יהיה נהדר.(המסך העכשווי שלי-מסך של פיליפס, זמן…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד ללימודים, בעיקר כתיבה וגלישה באינטרנט. יכול להיות שגם סרטים (לא תלת מימד) אבל לא משהו מעבר. חשבתי לקנות מחשב נייד hp pavilion g6 מיד שניה, המחשב בשימוש מועט מאד כשנתיים (הערכה גסה). המצב שלו מצויין, ואני סומך על מי שמוכר לי אותו. למי שלא מכיר (אני לא יודע עד כמה המחשב הזה נפוץ) יש לו מעבד I3 - 2310M. עם 3 גיגהRAM. מותקן עליו - WIN 7 הום פרימיום ואופיס 2007 הבסיסי (וורד ואקסל). מה המחיר שכדאי לשלם עבורו? ומה דעתכם על המחשב באופן כללי? תודה רבה, וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה לשדרג מחשב משרדי lenovo (מפרט קיים בהמשך..) למפרט גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + vmware א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fc,bf4,gta5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע - המסך ירכש בעתיד בהתאם למפרט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחרתי כבר את החלקים למחשב וקיבלתי הסכמה מלאה מכמה מחברי הפורום אבל בקשר לכרטיס מסך אני פשוט לא יכול להחליט אני מתלבט בין ה 8600gts ל 2600xt הכרטיס הזה צריך להחזיק אותי לכמה שנים טובות ולכן חשוב לי שהוא כבר יהיה DX10 .. לפי מה שהבנתי הם יותר חלשים מכמה שנמצאים היום בשוק ותומכים DX9 אבל מתישהו בשנה שנתיים הקרובות DX10 יהפוך לסטנדרט אני לא גיימר מטורף שמשחק כל היום ולכן לדעתי אני בכלל לא אראה בעיניים את כל ההבדלים שמציינים ב benchmark אני בסה"כ רוצה שמשחקים כמו gta החדש שיצא ומשחקי ספורט יעבדו אצלי חלק אשמח לשמוע עצות ... תודה!
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, התחדשתי בנייד הזה אתמול זאת הפעם הראשונה שיש לי נייד אז יש כמה דברים שלא כל כך מובנים לי ואשמח לעזרה בהם. ייתכן שאוסיף שאלות עם הזמן... וחלק מהשאלות הם בעצם על ווינדוס 8 כי זאת גם פעם ראשונה שלי עם ווינדוס 8. 1. איך מחליפים מכרטיס המסך המובנה של Intel לכרטיס מסך של Nvidia? אני מופתע כי חיפשתי גם כאן וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לזה... בעיקרון הגעתי ללוח הבקרה של Nvidia (תמונה מצורפת) אבל אני לא סגור על זה שזה אומר שאכן החלפתי את כרטיס מסך, אשמח אם תאשרו שזה אכן נכון. אם כן, זה אומר שגם סרטים לדוגמא ירוצו על כרטיס זה? 2. קיבלתי דיסק עם דרייברים - כשאני מכניס אותו ומפעיל את ההתקנה אני מקבל את ההודעה "The drivers in this disk are not compatible with your hardwar". א…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המחשב הוא לצרכי משרד אך רצוי שיהיה לטווח הארוך ביותר שאפשר. המחשב צריך לרוץ בסביבה חלונאית XP ויש לקחת בחשבון עבודה באינטרנט ותוכנות משרדיות MS OFFICE. חשבתי לצייד אותו ברכיבים הבאים: כונן קשיח WD 80 GB או 40 מעבד ATHLON XP 1800+ או 2500+, אם 1800+ אז יש צורך בהמלצה למאוורר. זיכרון סמסונג 256 400 מה"צ -> אפשר גם 333 מה"צ רק שלא בדיוק מצאתי במלאי של חנויות או שהמחיק נמוך ב- 20 שקלים. (אני מהמרכז אז חנויות שלא מהמרכז לא כ"כ מעניינות אותי). כל זה נכנס לתוך COMPUCASE 6A19 עם ספק HEC 300W. לגבי כרטיס מסך אני עדיין לא החלטתי, אני מחפש משהו ממש פשוט וזול שיהיה אמין . מתלבט בין MX 440 לאחד הרדאונים, המלצות לגבי הכרטיס יתקבלו בברכה. לגבי לוח האם , יש לי לבטים האם כדאי להש…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לפני 3 ימים קיבלתי את הנייד ויש לי רק דבר אחד להגיד עליו..... מ-ד-ה-י-ם ! ! ! ! בעוד כשבוע אני אעלה סקירה מקיפה עליו כי יש הרבה מה לספר, לבנתיים מצורפת תמונה, להתרשמותכם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז בשבוע הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד שצריך להתאים לצרכים הבאים: עריכת וידאו SD בתוכנת Premier CS2 תכונות Office כגון Word ( לא חובה שיבוא עם עותק מקורי של Office ) וזהו בעיקרון, התקציב הוא 2,000 ש"ח - יש עדיפות לקנייה מאייבורי. אשמח להמלצות, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שאני רואה בו ניצני התיישנות בהרצת משחקים חדשים יותר (וגם זה מזן האסטרטגיה/תפקידים הנחשבים פחות דורשניים). אני מתכוון לשמר כמה שניתן (זה לא יותר מידי, אבל..). אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך. הרעיון הוא לקנות את ה- Gf7600GT של אסוס. הבנתי שזה צורך שינוי רציני במחשב (לוח אם, מעבד ומארז), תראו את המפרט ותגידו בעצמכם: AMD XP 2500 Athlon Abit NF7-S 1GB 400 Gf4200 Ti 128 כמו כן, אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בין 150 ל- 250 ג'יגה חדש (SATA) בתודה מראש,
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח במידת הצורך 8500 ש"ח רק אם יש הבדל משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו וגרפיקה. תכני HD 2K 4K. תוכנות אדובי primeire, photoshop, after effects ומעלה.גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדגם: Lenovo ThinkPad Edge E420S 4401-4NG מפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9622 סה"כ המפרט שלו סבבה, הבעיה היא בסוללה שהיא מובנית (כמו שקראתי בביקורת כאן: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-Notebook.53833.0.html) ידוע שסוללות בד"כ אחרי שנתיים + מתפגרות. השאלה עד כמה זה בעייתי, מאחר וזה לא כמו נייד רגיל אחר שאפשר פשוט להחליף סוללה פה זאת פרוצדורה אחרת... מישהו נתקל בתופעה ו\או יכול להמליץ אם אין 'סיכון' ללכת על המחשב הזה או להתרחק ממנו כתוצאה מה'בילט-אין' של הסוללה ?! תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי המפרט שלי כרגע הוא: i7 4770 16gb ram ddr3 1080ti מסך BENQ 144H אני יהיה באילת בזמן הקרוב עכשיו אני שם לב שכל המשחקים החדשים שיוצאים אני כבר לא כלכך עובר את ה100 FPS ואחרי שהתרגלתי לשחק עם 144H זה קצת מציק השאלה שלי היא כזאת אם יש טעם לשפר ל8700K שזה אומר כבר להחליף זכרונות ולוח אם האם זה יתן לי הבדל משמעותי בביצועים? או בכלל לחכות I7 9700K של אינטל למרות שהבנתי שהוא לא ממש יהיה יותר חזק מה8700K ? או בכלל לא לשרדג ולהשארר עם המפרט שלי ? :) מעריך את העזרה שלכם תמיד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, משחקים (עד רמה גרפית של בינוני מינוס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו קריטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guild wars 2, assassin creed 2, ג'יטיאיי האחרון.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גר…
-
שלום אני ליאור אני חדש בפורום אשמח לעזרה בבנית מחשב . חשוב לי צייין המטרה שלי זה לבנות את המחשב הכי טוב/ חזק שאפשר מ 2.5K . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 50 שקל לא נורא אבל לא יותר מי זה . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים , מכונות וירטואליות , וקצת משחקים בשביל הנשמע D: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיודע לתכונה ספציפית . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן אבל לא רק . -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה בבסיס בעיקר, ככה לאינטרנט, צפייה בסרטים וגם משחקים ברמה סבירה (לא אכפת לי להתפשר על הגדרות נמוכות אבל שיריץ משחקים מודרניים ב FPS שחיק). מבחינת דברים ספציפיים - אני מעדיף מסך בגודל של בערך 15 אינץ', המשקל הוא לא פקטור ממש בשבילי (שלא יהיה מקרר כן..). התקציב - אני מכוון ל 4000 שקל בערך. בנוסף קיבלתי המלצה מחבר על dell inspiron n5010 - חיפשתי ונראה שהוא עומד בדרישות אך עם חריגה בתקציב, דעתכם עליו? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.11.2010 בשעה 13:39:56 bump קטןמצאתי את זה, נראה מחיר נמוך להפליא, מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לסדר את המחשב שלי שיתמוך בעבודה גרפית אני סטודנט לגרפיקה ואני צריך שהמחשב שלי יריץ תוכנות לעריכת וידאו תמונות ואנימציות כרגע יש במחשב מעבד I7 920 לוח אם ג'יגהבייט UD5 זכרונות CCZ 1024X3 בנפח 1333 כונן קשיח 1T של WD דגם גריין כרטיס מסך של ג'יגהבייט ATI 4870HD ספק כח 650 מקורי קרור בעזרת מאוררים 2 בחלק העליון של המארז אחד הדלת אחת מאחורה ואחד מקדימה במארז COOLER MASTER CM690 תודה לכל העוזרים, ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה?? אני חייל ועקב השירות לא יצא לי להתעדכן בעולם המחשבים בשנתיים וחצי האחרונות. אני חובב מחשבים ורוצה לקנות מחשב חדש למשחקים וסרטים. בניתי מפרט אשמח לקבל עליו תגובות. יש לי מסך 22 אינץ' וציוד היקפי סביר. אני לא מתכנן אובק קלוקינג או איך שלא קוראים לזה. ואני זקוק למחשב חזק שיתן ביצועים גבוהים במשחקים חדשים וטובים. המפרט מחנות ksp ששמעתי שהם הכי זולים. Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray 1330 מעבד P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E gigabyte 610 לוח אם DDR III 1600Mhz Price Units Total 2GB Kingston HyperX Blu 185 זכרונות 6 גי'גה כפול (2 כפול 3) GIGABYTE Price Units Total GTX460 1GB GDDR5 DX11 2…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המחשב למשחקים, גראפיקה ורינדור סרטים. המחשב צריך להיות יחסית שקט (לא חירשי ולא רועש מדי). עדיפות לחנות אמינה כמה שיותר קרוב לתל אביב. מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 95W 2.50Ghz 6MB OEM ¤1479 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX ¤217 1 לוח אם Asus P5E ¤1232 1 מארז ANTEC P182 3x120MM Black ¤793 1 ספק כוח Corsair 620W 50A @ 12V EPS 12V Modular ¤799 1 זיכרון Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ¤692 1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤489 1 כרטיס מסך BFG 9800GTX 512MB HDMI Retail ¤1790 1 כונן אופטי Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail ¤186 1 מסך Dell 24" 2407WFP HC Wide Ultrasharp Black Only ¤3324 1 הרכבה הרכבת מער…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-