עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתכוון לקנות מחשב, כי המחשב שלי הלך לעולמו לכן איני צריך מסך, מקלדת ועכבר אבל מחשב בכל זאת אני צריך הנה המפרט שהציע לי מוכר חנות מחשבים, אגב לא הזכרתי, אני רוצה מחשב שיהיה חזק אני לא גיימר, אבל עדיין האימיול אצלי דלוק יומם וליל, ואני מפעיל איתו עוד כמה תוכנות לכן אני צריך מחשב שיהיה חזק הנה המפרט: יש כמה מילים שהוא רשם ולא כלכך הבנתי, אז אם אתם רואים משהו מוזר, תבינו intel core 2 dau E6300 1.6GB FSB 1066 --- מחיר 1170 Intel ----------------------------------- מחיר 520 DDR2 2X512 Supertaran ------------------- מחיר 663 SATA II 80GB ---------------------------- מחיר 244 DVD-RW Sony/Asus ------------------------ מחיר 200 soundcard & network card VGA: GeForce 6200 TC …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בכותרת 2.5-3.5 אפשר יותר אם יש דגם באילת כי יש אופציה לקנות שם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד לחבר , לפי מה שהבנתי הוא רוצה שהנייד יחליף מחשב נייח ישן וישמש לגלישה ואופיס ואולי בעתיד לעבודה או משהו לא הכי הבנתי ממנו אם יש משהו ספציפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע כמה השאלה תקפה לנייד אבל מאמין …

3. Started by אליהו פלג,

היי. מחפש מחשב לצורכי עריכת וידאו פשוטה- מצגות לבר מצווה וכד'. מעדיף כח על פני יופי או גודל מסך. תקציב- 1k, חריגה עד 300 שח. עדיפות להרבה זיכרון על פני ssd יכול להתקין בבית מערכת הפעלה- נא להוריד 50 מהתקציב אם מציעים ללא os. מבין שהתקציב לא ממש ריאלי, מחפש את הטוב ביותר ביחס למחיר. תודה

4. המחשב מיועד למשחקים ואני אעשה OC בעתיד כנראה. מה דעתכם? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1285 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤621 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2107 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤802 מארז: GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XA1CASTB ¤435 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT ¤595 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤252 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤6550 המפרט הורכב …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Triple-z,

שלום, הסוללה במחשב הפסיקה להיטען, בחלונות הוא רושם: 0% זמין, בטעינה. משהו כזה, בנוסף מהבהבת המנורה של הסוללה עם אור כתום. המחשב כאילו לא מזהה בכלל את הסוללה, אם מנתקים את החשמל הוא ישר נכבה לגמרי. ניסיתי להוציא ולהחזיר וגם להשתמש במטען אחר, יש את אותה בעיה, סוללה אחרת אין לי אז אני לא יכול לבדוק. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות? חייבים להחליף סוללה בוודאות או שיש משהו אחר שאני יכול לבדוק? המחשב רק בין חצי שנה איך כל כך מהר נדפקה הסוללה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב אשמח להמלצות למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים (!) וגם גלישה באינטרנט. (משחק בעיקר משחקי רשת ואסטרטגיה אז אין חובה להפציץ בקונפיגורציות שדרושות לCRYSIS ודומיו) ללא ציוד היקפי. מיועד למסך 19' שנקנה לאחרונה. מארז שקט- חשוב כרטיס מסך- NVIDIA בלבד. תודה. תקציב עד 4500 ש"ח תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 2500K מעבד Z68X-UD4-B3 לוח Gigabyte GTX 560 Ti 1GB OC שני כרטיסי מסך Corsair SSD 120GB Force 3 GT אשמח אם תציינו מחיר של חלק בנפרד. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש... בניתי את המפרט הזה: http://planet.nana.co.il/puredeat/%3DX.JPeG מה דעתכם? Plz Help, אני קונה את המחשב בקרוב מאוד.... תודה :-*

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Aviad1988,

שלום, אני רוצה לקנות נטבוק בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש באופיס. תקציב - עד 2000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה). חשוב שהוא יהיה קל, שהסוללה תחזיק זמן רב (6 תאים), ושגודל המסך יהיה בין 10.1" - 12". ב-KSP המליצו לי על הדגם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11164, אבל אני מעדיף לבדוק גם אופציות נוספות. האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על הנטבוק שייתן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. בניתי את המפרט הזה בRSM רציתי לדעת כיצד אני יכול לצמצם במחירו בלי לפגוע במערכת כולה. המפרט מיועד לגיימינג כבד ולמשחקים FPS בגרפיקה הגבוה ביותר מתוכנן OC בינוני בעתיד Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1058 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪107 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3090 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪285 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 ThermalTake V9 Black Edition 2x230mm 2x…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. זקוק למפרט עד 6500 ש"ח כולל מסך דק 19 אינצ' למשחקים, גלישה באינטרנט , הורדות... תודה מראש, מתן.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חוות דעת אחרונה על המפרט הזה לפני שאני הולך לקנות אותו.. אני לא קונה מ-KSP למי שרוצה לדעת.. כולל מסך 22. תודה מראש..

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Shual,

שלום, אני מתלבט בין שתי מפרטים ובכלל לא יודע איזה לקחת, מצד אחד המפרט היקר ישמש אותי לכמה שנים טובות ויריץ כמעט כל משחק באיכות מאוד גבוהה ורזולציה מקמסימלית, מצד שני אני לא חולה איכות ובשנים האחרונות המחשב שיש לי יותר נחשב לעגלה והתרגלתי לאיכות ביננונית מינוס במשחקים מאוד חלשים [CS 1.6 TF2..] מה שגם, במשחקים לא תמיד משתמשים ברזולציה מקסימלית[מקטין את הדמויות] לצורך העניין עד עכשיו ב-CS שחקתי על 800X600 במסך ובמחשב החדש אני לא יעבור את 1024X768 כנראה.. ומהסתכלות שלי בפורומים רזולוציה 1980X1080 לא הכי נפוצה. ושוב אני יגיד - בעוד 800~ 900 שקל אני יוכל להריץ כמעט כל משחק חלק, וגם אלה שייצאו בשנה שנתיים הבאות. במפרט הזול - עדיף לקחת במקום ה-660 את ה-XT? הבנתי שה-XT מתעלה על 66…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by exercise,

http://www.apple.com/macbookpro/ האם למישהו יש אותו ? התרשמויות ? השאלה העיקרית היא האם הוא יכול להחליף גם את התפקיד של מחשב רגיל (PC) ? הרי הוא הנייד שמריץ את ויסטה הכי מהיר היום איך הוא עם הרצת משחקים (יש לו 8600M) ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by coconut,

שלום, אני מחפש מחשב נייד (לא בהכרח מהבלאק פריידיי) וקצת הסתבכתי בחיפושים, אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, לימודים, צפייה בסרטים וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', עדיפות למבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף לא לעבור את ה2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-SSD של לפחות 128 גיגה, או כונן רגיל של 500+ * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *ח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לפורום האהוב עליי! אני צריך בבקשה שתרכיבו לי מפרט למחשב לאחותי עד 2500 ש"ח (AMD כי הם זולים) ושיהיה לו קירור סביר כדי שלא ישרף לי פתאום. אני כמובן צריך את המחשב עם מסך 17" אבל לא של חברה מעזאזל אלא משהו סביר שלא יעשה נזקים (PROVIEW הם טובים וזולים כמו שהבנתי). לא אכפת לי שכרטיס מסך (רצוי 64 מגה), כרטיס קול וכרטיס רשת (חובה) יהיו ONBOARD. ואם תוכלו הארד דיסק של 40 ג'יגה. זהו, סך הכל המחשב למשחקים לא רציניים ובעיקר לאייסיקיו ואינטרנט. אני סומך עליכם שהמחשב יחזיק טוב בלי נזקים תודה!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם! ברצוני להתחדש במשב נייד, רכישה בארץ. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג כבד בעיקר. שימושים נוספים לתוכנות אדובי בעיקר פלאש ופוטושופ, סרטים אינטרנט וכו. **בבקשה לא להמליץ על מחשב נייח בגלל השימושים של גיימינג. ידוע לי שעדיף מחשב נייח למטרות גיימינג אבל אני בכל זאת רוצה מחשב נייד מסיבה הפשוטה - כי הוא נייד, תודה! * אין צורך בתלת מימד * גודל מסך - 15.6 או 15.4 FHD רצוי מהסדרה של IPS אם יש משהו יותר טוב - אשמח לשמוע פרטים. * חשוב מקלדת מוארת בחושך * משקל פחות קריטי, אבל עדיף כמובן כמה שיותר קל.. * זמן סוללה גם פחות קריטי. * יציאות רגילות - eSATA, HDMI, VGA אין צורך במשהו מיוחד מעבר למה שמציעים היום במפרט רגיל * כונן קשיח - התחדשתי לא מזמן ב- …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by s1nus,

חשוב לי שיהיה תומך בטכנולוגיות חדשות לשדרוג עתידי (PCI, AM2, ) וכאלה אמ.. בעקרון המחשב מיועד לCS ומייפל סטורי , משחקים בסגנון הזה עם מסך LCD רמקולים (רצוי עם סאב) ו.. מקלדת ועכבר תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Psychopath,

אני הולך לקנות את זה: http://www.alienware.com/configurator_pages/aurora_m9700.aspx?syscode=PC-LT-AURORA-M-9700&subcode=SKU-DEFAULT מספר שאלות תקציביות: - בהתחשב שהתקציב הוא 2200$, מה השידרוגים העדיפים ? 2GB זכרון ? SLI Enabled ? איזו מהירות מעבד ? - בקיצור מפרט במסגרת התקציב.. - דעות נוספות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המחשב מיועד למשחקים + OC. אני מתכוון לפשוט את כל מה שאפשר מהמחשב העתיק שלי (P3). וזה כולל מסך, כרטיס מסך , דיסקים, CD , צורב , מקלדת ועכבר. לכן אני לא זקוק לכל אלה. לכן מה שאני רוצה לקנות זה 1.מעבד 2.לוח 3.זכרון 4.מארז 5. ספק (אלה אם פספסתי עוד משהו ???) הכרטיס מסך שיש לי הוא 4200 ואני לא רוצה להחליף אותו בינתיים.עוד כחודשיים אני אוכל להביא כרטיס מחו"ל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Toxic Sperm,

שלום, אני מעוניין במחשב גיימינג חזק אבל שקט יחסית שיעלה בין 4000 ל-5000 ש"ח. גם פוטנציאל אוברקלוקינג קל יהיה נחמד עריכה: בהשראת חוקי הפורום שהדף שלהם לא עבד לי משום מה קודם: מעדיף לחסוך, לא לחרוג מ5000. משחקים: Crysis 2, BFBC 2, The Witcher 2, Deus Ex Human Revolution... מסך 23" 1920X1080 הגדרות גבוהות, לשם שינוי. אין צורך במה שלא רשמתי למטה שקט: 7 מ10 הרכבת מחשב בחנות עדיפה, אבל במידה ויש פערי מחיר או יעילות, אני ארכיב בעצמי. רצוי שיהיה USB3. מישהו רוצה מחשב בלי אפשרות שדרוג? לא אני הרכבתי מפרט דרך קיי אס פי (לא הכרחי לקנות משם, אבל אני מעדיף לקנות את רוב הרכיבים מאותה החנות ואני גר באיזור רעננה כך שזה קרוב). מעבד: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU C…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?--3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?--לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--diablo 3,wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).--1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?--בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?-- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?--אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?--8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Greenbird,

למי שראה את ההודעות הקודמות שלי, התלבטתי לגבי קניה של מחשב נייד חדש. בסופו של דבר החלטתי ללכת על MSI באייבורי. כרגע אני מחפש תחנת עגינה לחבר לו, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אין לי שמץ מה אמור להתאים למחשב הזה! המפרט המלא בלינק המצורף, אשמח לקבל כיוון, אשמח עוד יותר ללינק מדויק... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 אגב, מחשב מומלץ... מאוד נוח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sagi_10,

אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג ב- 700-800 שח בלי חריגות תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב שישמש לי לעבודה משרדית בעיקר, אולם ברצוני גם לראות בו סרטים ושיעבוד בצורה די מהירה, את המפרט הנ"ל הרכבתי בעצמי ואבקש את חוות דעתכם עליו ואשמח אם תוכלו לתקן אותי במידה וצריך. הסכום אינו משנה, כל רצוני לדעת אם המפרט הנ"ל טוב לצרכי או לא. תודה מראש לכל העוזרים. זה המפרט: מעבד:Intel i3 2130 3.4GHz 1155 3MB with graphics Tray קירור למעבד:ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם:Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI מארז:Case Thermaltake SIDE PANEL WITH 23CM FAN BLACK (For Soprano, Armor JR, Tsunami קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm ספק: SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only זיכרון: C…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים