עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניינת לרכוש בארץ נייד 15" או 14" בתקציב של עד 4000-3,500 ש"ח. שימושים: כתחליף למחשב ביתי (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים וכו). מעדיפה מסך מט עם חברה אמינה שנותנת אחריות לשלוש שנים. ראיתי ארבעה דגמים רלוונטיים: 1. Dell Inspiron N5521 IN-RD33-6506 2. Dell Inspiron 3521 I5-3317U HD 8730M 3. Dell Inspiron 5423 14z i7-3517U HD 7570M 6GB (יחיד עם 14") 4. Samsung NP350V5C-S07IL (היחיד שהוא מט) מצ"ב טבלת השוואה ואשמח להתייחסותכם המהירה (אני לא ממש בקיאה במפרטים): http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,21514,21529,21677 בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, יש לי כיום macbook air mid 2013 שאני מעוניין לשדרג... מפרט - 13.3" MacBook Air dual-core Intel Core i5 1.3GHz (4th generation Haswell processor), Turbo Boost up to 2.6GHz, 8GB RAM, 128GB Flash Storage, Intel HD Graphics 5000, 12 Hour Battery Life, 802.11ac Wi-Fi לגלישה/מסמכים או סבבה - אבל כשמעמיסים עליו מעבר (פיתוח/עריכת תמונות/קצת משחק בעריכת וידיאו) אני מרגיש שהוא חלש לי מדי. מבחינת ניידות - אני מנייד אותו לעיתים די רחוקות, זו בהחלט לא דרישה מהמחשב החדש אבל nice to have. חשבתי ללכת על אחד הטאבלטים שעם מפרט שקול ללפטופ (surface או מתחריו) - או לחלופין על מחשב שולחני. יש למישהו המלצה למחשב שיהווה שדרוג מור…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by snop,

שלום ! רציתי לשאול האם אתם מכירים ויכולים להמליץ על מקומות שניתן לחרוט בהם על מקלדת של מחשב נייד....? הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי רק את חברת Pcgraph, הבעיה בשבילי שהיא נמצאת במרכז ואני גר באיזור חיפה ואני לא יכול לוותר על המחשב ליותר מיום, אני מחפש משהו שבאותו יום אני אוכל לקחת. אז ידוע לכם על מקומות באיזור חיפה שניתן לעשות את זה ? ודבר חשוב - יש לי תאורה אחורית - חשוב שהחריטה תהיה מקצועית שגם העברית תואר. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברי פורום יקרים אני צריך המלצה למפרט ששימושיו הם- אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים התקציב הינו 2200 עם אפשרות לחריגה של 100 שח מהתקציב לא חייב שיהיה שקט ואין צורך ב OC ובמערכת הפעלה כולל ציוד היקפי (ללא רמקולים) ועדיפות למסך 21 HD

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MasterDK,

אני צריך מחשב נייד יד שנייה. משו זול. שיתאים לפעולות הבאות: אופיס, תיכנות בשפת סי תחת דוס, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה, התחברות לאינטרנט אני צריך מחשב זול לא משו יקר אפילו פנטיום אחד יספיק. להצעות נא לפנות לפה או לפרטי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, רכשתי מחשב Asus Eee PC 1001PX עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 STARTER בעת שאני מנסה להתחבר לרשתות ציבוריות אלחוטיות לדוגמא : בבתי קפה, בלימודים וכו' אינני מצליח להתחבר (WINDOWS WAS UNABLE TO CONNECT...) אך לרשת האלחוטית בבית שלי ושל חברים בבית אני מתחבר ללא שום בעיות, אשמח לקבל עזרה, אריאל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. עשיתי סינון ראשוני בזאפ: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db147729=250926&db710529=3275989&orderby=price ומכאן אני צריכה את עזרתכם. הצרכים שלי: אינטרנט ואופיס, ולראות סרטים מדיי פעם אך לא חובה לא מפורט למי יש מסך מט, ולגבי המעבדים השונים של אינטל (תתי סוגים של I3), אז למשל עשיתי השוואה בגוגל http://processors.betanews.com/compare/39-968/Intel-i3-2370M-vs-Intel-i3-3110M ואני רואה את השוני במפרט הטכני, אבל איך בדיוק ההשפעה של זה על מה שבפועל אני עושה עם הלפטופ לא ממש ברור לי. אני יודעת שלצרכים הפשוטים שלי (שלא כוללים גיימינג וכוחות עיבוד גדולים) כמעט הכל יהיה סביר, השאלה שלי היא איך אני ממקסמת את מה שאני משלמת למה שאני מקבלת. למשל - האם ההבדל בב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. השאלה בכותרת.. יש חרם על מחשבי 14 אינצ'?? ה-15 נראה לי פשוט גדול מדי. משהו בדק עם הם מקבלים אחריות בארץ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ic3 CuB3,

שלום !! רציתי לדעת מה ההבדלים, ומי עדיף, בין שני המחשבים הללו של HP. זה : HP dv5269ea http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 או זה: HP Dv6160 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2151&scat=320&tcat= מה ההבדלים ?? כי הם נראים מאד דומים במפרט... ואם יש מחשב שיהיה יותר טוב בתקציב הזה אז אני אשמח לקבל הצעות. !! תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by psybrain,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7762 יש אותו במחיר מבצע עכשיו ללקוחות HITECH ZONE ב 3290 במקום 3690 בגדול אני צריך את המחשב לגלישה יום יומית , סרטים HD , הורדות , מוזיקה , קיובס תוכנת הפקה מוזיקלית, ומשחק אחד פיפא! אז מה אתם אומרים זה נייד טוב ? והאם יש עליו ביקורות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני רוצה מפרט למחשב משחקים צריך המלצה ללוח ראשי, מעבד, זכרון, כרטיס מסך, HD 500 GB נראה לי יספיק. אוליי גם ספק אם ייכנס בתקציב. אני מחפש כרטיס מסך עם אפשרות ל HD. המחשב מיועד בעיקר למשחק FARCRY2 מתי שייצא ואני רוצה להפעיל אותו על הגדרות גבוהות עד כמה שאפשר. התקציב ניתן לשינוי, הכל בהתאם להצעות שיעלו. ללא ציוד הקפי וללא OC חסר משהו ששכחתי? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חברים, להלן מפרט מחשב שהרכבתי למיטב הבנתי ומקריאה מעמיקה באתרים השונים. השימוש של המחשב יהיה: עריכת תמונות (לייטרום, פוטושופ וכו'), קבצי אקסל עם המון נוסחאות, צפייה בסרטים מהרשת ושידור לטלויזיות, גיימינג (COD וכו') ההתלבטות שלי היא במספר רכיבים, בהם ציינתי מספר חלופות כאשר אשמח לעזרתכם בבחירה החלופה המיטבית. (זכרונות, מארז, SSD, כרטיס מסך) מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 831 לוחות אם: Asus PRIME B450M-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 367 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 1.35V GP-AR32C16S8K2HU416R AORUS RGB Gigaby…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אז אחרי המון זמן שזנחתי את המחשב שלי לטובת אחזקת דירה שכורה, רכב ושאר חיים שדורשים היום המון כסף החלטתי לכבוד היום הולדת לנסות ולפנק את עצמי סוף סוף אחרי המון שנים במחשב מועדכן יותר שיכול להריץ משחקים בצורה מכובדת. המטרה היא מחשב בעל תמורה טובה למחיר שיכול להריץ בכבוד משחקים חדשים, שיחזיק כמה שנים טובות. על מנת לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר אני אדחה קניית רכיבים אשר אני יוכל לקנות בעתיד ללא בעיה (ארד-דיסקים\מסך וכו') על מנת להשקיע ברכיבים שיהיה יותר קשה לשנות אחר כך (מעבד\זיכרון\כרטיס מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עניין של תועלת אם זה שווה את זה אז אפשר לחרוג למעלה אם לא אז אפילו למטה ב) במידת הצורך- עד כמה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by CyberBot,

Asus ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING LGA1151 DDR4 DP HDMI DVI ATX Motherboard HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 Intel Core i7-8700K Samsung 860 Pro Series MZ-76P256 256GB SSD SATA III Corsair 750W 80+ Bronze CX750M מה אומרים? מה אתם ממליצים אם לא זה עד 8K גיימינג נטו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by DaMn18,

ב 2.2.04 (עוד פחות מחודשיים) הולכת להיות ירידת מחירים של מעבדי אינטל עם יציאת מעבדי הPresscot החדשים (במהירויות 2.8 - 3.4). אני מתכנן לקנות עוד החודש את המחשב הבא: MSI Neo2 865PE Intel Pentium 4 3.0Ghz 1GB DDR400 ATI Radeon Pro 128MB Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro WD 120GB S-ATA HDD Plextor 708A - DVDR/W ומקלדת ועכבר אופטי אלחוטיים של לוג'יטק. השאלה שלי : האם כדאי לחכות לפרסקוט שייצא חודש אחרי שאני קונה את המחשב ? אני יודע שכל הזמן יוצאים דברים חדשים אבל בכל זאת... (הבנתי שחלק מהפרסקוטים ידרשו גם החלפת לוח) , או שפשוט לקנות עכשיו ולהחליף כשייצאו דברים נוספים כמו כרטיסי מסך דור 4 (ATI R420, NV40) ולוחות PG775 (עם PCI EXPRESS, DDR-II וכו'), נגיד, עוד שנה או משהו כזה. מה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kfir1,

אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד חדש. השימוש הוא ללימודים/ סרטים וכד'. התקציב בסביבות 3000-4000 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה יחסית קל (כיום אני סוחב מחשב של 2.7 ק"ג), שהמסך יהיה איכותי ולפחות 14 אינץ, שיהיה מהיר, אמין, ובעל מקום אחסון מספק. אני מתלבט בין 3 מחשבים הבאים: (שמתי בלינק את המפרטים שלהם) Lenovo IdeaPad 720S-14 81BD002FIV HP 14-bf102nj 2PP15EA Lenovo IdeaPad 720S-14 81BD002EIV אשמח שתסבירו לי מה ההבדלים בין המחשבים, ומה נחשב יותר טוב. בין ה Lenovo-ים ל HP יש הבדל של 600 ש"ח, כך שה-HP זול יותר, ורציתי לדעת האם זה משמעותי. בנוסף, האם ידוע לכם איזה מחשב אמין יותר? אם יש לכם רעיון למחשב אחר בטווח המחירים שאתם חושבים שטוב יותר ממה שהצעתי, אשמח שתציעו. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sharonbh,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לשימושים כלליים ולמשחקים.תקציב עד 800$. מה דעתכם על המפרט של המחשב הבא: http://www.gateway.com/systems/product/529668643.php נ.ב., אני גר בארה"ב תודה שרון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מתכוון לקנות מחשב, כי המחשב שלי הלך לעולמו לכן איני צריך מסך, מקלדת ועכבר אבל מחשב בכל זאת אני צריך הנה המפרט שהציע לי מוכר חנות מחשבים, אגב לא הזכרתי, אני רוצה מחשב שיהיה חזק אני לא גיימר, אבל עדיין האימיול אצלי דלוק יומם וליל, ואני מפעיל איתו עוד כמה תוכנות לכן אני צריך מחשב שיהיה חזק הנה המפרט: יש כמה מילים שהוא רשם ולא כלכך הבנתי, אז אם אתם רואים משהו מוזר, תבינו intel core 2 dau E6300 1.6GB FSB 1066 --- מחיר 1170 Intel ----------------------------------- מחיר 520 DDR2 2X512 Supertaran ------------------- מחיר 663 SATA II 80GB ---------------------------- מחיר 244 DVD-RW Sony/Asus ------------------------ מחיר 200 soundcard & network card VGA: GeForce 6200 TC …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by LIOR100,

אני מעוניין לקנות מחשב משומש מהדגם הנ"ל האים הוא מולץ?[

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by IDOnoach,

והאם לדעתכם הם שווים כ 1500 שקל מחשב שולחני חזק מבוסס מעבד 4 ליבות דגם q6600,לוח אם של אינטל,4gb ram ddr2 800 mhz,כרטיס מסך: gtx 460 evga 768mb,דיסקים קשיחים: 160gb 160gb,ספק: 500W,צורב dvd,מארז חדש מקצועי ומרווח,הכרטיס מסך עוד באחריות לשנה בערך(ksp)לא בשבת. 3:29pm או זה באותו מחיר:מעבד Q6600לוח Abit AB9-Quad-GTזכרון 4GBכרטיס מסך : ATI HD5870ספק כוח: Thermaltake Litepower 700Wקירור: Thermaltake Big Typhoonדיסק קשיח 500GB

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mici 1234,

חשבתי לקנות כזה מחשב כדי לגלוש וקצת וורד אבל שיהיה חזק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by binia1990,

שלום לכולם קיבלתי את ההצעה הזאת למחשב גיימינג ב ksp והייתי מעוניין לדעת עם זה המקסימום שאפשר להוציא בתקציב של 3300 שקל בלי כרטיס מסך? ואיזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של 1500 שח עם חריגה של 300 ? תודה רבה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Murmur,

שלום לכולם, אני מעוניין לבצע כיול בסיסי (לא בהוצאה של מאות שקלים על ציוד) לצבעים של המסך של הנייד שלי (Lenovo T400 בהמלצת חברי הפורום) - יכולים לעזור? תודה,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yoel12,

שלום לאחרונה קיבלתי הצעה למפרט : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=24537 אך משום מה אמרו לי שהוא לא מאוזן אשמח לשמוע מדוע והאם יש לכם הצעה יותר טובה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 GTA 5 TW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "1080P 2…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, מחפש מחשב נייד שיתאים בעיקר לעריכת תמונות (PS, Lighroom) ועריכת וידאו, ולמעט פיתוח (Visual Studio) . כל שאר היעודים הם קלים יותר (מסמכים, אינטרנט וכו'), אין צורך למשחקים. מסך לא חייב להיות גדול מדי, 14 אינץ' יספיק, אני מתכנן בחלק מהזמן לעבוד עם תחנת עגינה למסך גדול יותר שיהיה צורך. בכל מקרה הרזולוציה ואיכות המסך כן חשובה למטרות הנ"ל. מסך מגע לא חובה, אבל אפשרי, למקרה ואחשוב על פיתוח אפליקציות. כל שאר הפרמטרים מבחינתי פתוחים לגמרי, אין העדפה למשהו ספציפי. מבחינת חברה, יש לי נסיון טוב עם אסוס, אבל לא חובה. תקציב - כ-3000-3500. אשמח להמלצות ואפילו עצות כלליות על מה חשוב להיות הדגש בצרכים כאלה (מעבד,זיכרון, דיסק). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים