ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שם המוצרGigabyte Q1585N-5540H4 i5-540Mמק"ט:Q1585N-5540H4אחריות:שנתיים ע"י מור לוי טכנולוגיותיצרן יצרן: Gigabyte מערכת הפעלה מ. הפעלה: נמכרת בנפרד ראה שידרוגים ותוספות מעבד סוג המעבד: Intel® Core™ i5 Mobile מספר המעבד: 540M מהירות שעון (GHz): 2.53GHz תדר (Front Side Bus): 1066MHz זכרון מטמון (Cache): 3MB L2 זכרון זכרון: 4GB מהירות זכרון: 1066Mhz DDR3 8500 כמות רכיבי זכרון: 2GB+2GB כוננים כונן אופטי: DVD Super- Multi DVD-R/RW+R/RW,RAM דיסק: 500GB מהירות דיסק קשיח: 5400RPm תקשורת Bluetooth: כן כרטיס רשת אלחוטי: כן כרטיס רשת: (Gigabit Ethernet(10/100/1000 מקלדת ועכבר מתקן הצבעה: Touchpad with Scroll Function מקלדת: Standard 83Keys מסך גודל מסך: "15.6 רזולוציה טבעית: WXGA 1366…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריכה לעריכה גרפית, מצגות, ועבודה בדרכים שיהיה חזק, מקצועי וקל לסחיבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (מפרט בצד) בתקציב של עד 2300 ש"ח, לדעתי ניתן להשאיר את המארז, ספק כח, כ.מסך והארד דיסק. רוב השימוש הינו משרדי, קצת פוטושופ וקצת משחקים. עניתי על השאלון הנדרש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית וקצת משחקים אבל לא בהגדרות High. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט, אופיס וקצת פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד עם מסך בגודל 12". אני מחפש עבורו מין שרוול או נרתיק כזה, שיגן עליו בעיקר מפני מים ונפילות/חבטות, ואוכל לשים אותו בתוך תיק קיים. אני לא כ"כ מעוניין בתיק ממש - אך אם למישהו יש המלצה על תיק גב טוב שמיועד במיוחד לניידים 12", גם אשמח לקבל. מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי ללימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה וגם לפיתוח תוכנה עצמאי תקציב: לא משנה..עד 10000 מטרות המחשב: לימודים ופיתוח תוכנה גודל המסך: 13.3" או 14" מקסימום, מאט. רזולוציית המסך: בין 1366x768 לבין 1920x1080.. לא משנה דרישות מיוחדות: מעבד מסדרת ה-Haswell, ללא מסך מגע. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת עדיף..אבל לא חייב משקל רצוי: פחות מ-2 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, יותר מ-6 שעות לפחות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא Bluetooth: כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB לדיסק קשיח, עדיפות גבוהה ל-SSD בנפח 128GB ומעלה. כונן אופטי: לא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשה קצת מוזרה, אני יודע...מדובר במחשב שאמור להיות מתנה לבחורה. * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני אעדיף לקנות ללא מערכת הפעלה בכלל אבל אני לא יודע אם זה אפשרי... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק חברות בת"א/רמת-גן/גבעתיים בבקשה המחשב ישמש לצרכים משרדיים בעיקר אבל אני גם מעוניין שהיא תוכל להריץ משחקים לא כבדים על הגדרות נמוכו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, סרטים, מוזיקה וכו'. לא מיועד למשחקים. * גודל המסך? עד 13, עם עדיפות ל-12 * משקל רצוי? עד ה- 2 קילו, עדיפות לפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, לפחות חמש שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הייתי רוצה יציאת eSata וdisplay port, או משהו בסגנון * בלוטות? חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה, רק 7200, לא פחות. * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו, דל. אם יש אופציות נוספות אני פתוח להצעות. יש לי כרגע מחשב עסקי רציני e6400, שקניתי אחרי התלבטות ממושכת כאן בפורום. אני מעוניין לקנות מחשב יותר קטן, באותה איכות בנייה [חשוב ביותר] מכוון שזה פרוייקט…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני להרכיב לו מחשב ב3K כולל הכל, מסך, ציוד היקפי... המחשב נועד בעיקר לשימושים משרדיים... בלי משחקים... איך זה (מפינת המבצעים של KSP) מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5VDC-MX s775, ViA P4M800 Pro, VGA זכרונות DDR II 533 512MB Aeneon דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB כרטיסי מסך Galaxy FX5200 128MB TV, AGP כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים CD Recorders SONY 52x32x52 (Kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים RJA-70 ATX MIDI Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים FLAT 17'' CRT מחיר 2490 ¤ ואז נשאר עודף לשדרוג של המקלדת והעכבר+כרטיס מסך...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי שמח להמלצה על מחשב נייד "מוכן" של חברה מוכרת ואו מחשב שמרכיבים אותו במיוחד אם יש חברות כאלה בארץ אני פשוט לא כ"כ מכיר. תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! כידוע לכם (או לא) אני מתכנן רכישה של 7800GTX בקרוב, ולכן עלי להחליף את הלוח אם (AGP) ואני מנצל את המצב לעשות שדרוג כולל. כמה לדעתכם יעלה המחשב הבא? מעבד: אינטל פנטיום 4 2400MHZ 533MHZ באס, ליבת נורט'ווד. לוח אם: אסוס P4S533-MX. זכרון: סטיק של 512MB של מיקרון ועוד סטיק גנרי של 256MB. שניהם PC2100. כרטיס מסך: רדיאון 9800 פרו של הרקולס האגדית (עם קירור נחושת עם לד כחול וכו'...). דיסק קשיח: 80GB 2MB באפר, 7200 סל"ד של מקסטור. מארז של סימבדה (לא זוכר דגם)+ספק 480W גנרי. 1.44MB פלופי גנרי. כרטיס FIREWIRE עם 3 פורטים. עכשיו אני לא בטוח לגבי הכוננים האופטיים... יש לי צורב CD של ARTEC X48X24X48, צורב DVD של NEC דגם ND1100 וכונן DVD של LG X48X16. עכשיו, אני אעדיף לשמור את חלקם…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב Thinkpad T61 , אם אני לא טועה מדובר ב pc2-5300 . רציתי לשאול כמה צריך לעלות סטיק של 2 ג'יגה? (אני רוצה 2 כאלה) ואם אפשר המלצה על איפה לקנות.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי קריאות רבות פה בפורום בניתי לי מפרט שמיועד לגיימינג כבד ולהגדרות הכי גבוהות שאפשר. התקציב שלי עד 7500 שקל. השאלה היא אם כדאי להשקיע בi7 או שאפשר להסתפק בi5 ואם באמת מפרט כזה יחזיק לי את אותו זמן כמו שמפרט ב5.5 אלף יחזיק? 1370 ₪ - Intel Quad Core i7 4770 3.4Ghz S1150 465 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H87M-D3H S1150 360 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 2350 ₪ - GeForce Gigabyte GTX780 3GB WindForce3 499 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 420 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 810 ₪ - FD R4 Titanium + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 850 ₪ - DELL 23'' U2312HM ULTRA S…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי המפרט הקיים: מעבד: Intel(R) Core(TM) i3-7100 CPU @ 3.90GHz זכרון : SAMSUNG 8GB DDR 4 2400 MHZ כרטיס מסך: Intel(R) HD Graphics 630 (קיים גם NVIDIA GeForce GT 710) ספק כח : THERMAL TAKE 450W לוח אם : ASUS H110M-R 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 ש"ח. כן ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו GTA V FORTNITE DRAGON BALL Z KAKAROT 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. נטבוק עם מעבד N570. עייף, איטי! האם כונן SSD (סאטא 2) יציל את הנטבוק? או שאני מבזבז את הזמן? אני מדבר על מעבר בין תכניות, על טעינת אתרים (רינדור)...... חבל לי להוציא כסף סתם תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ההצעה הבאה איך היא? לוח ABIT IS7-E p-4 800 mhz intel 865pe מעבד 2.6GB 800mhz 512kb מאורר Fan for p4 intel זיכרון 2*512mb DDR 400 mh dual channel כונן דיסקטים : panasonic 1/44mb כ.מסך : Abit nvidia Fx5600 256 mb ddr tv=dvi צורב CDRW lg 52*32*52 דיסק WD 120 gb SATA 7200 8m cache DVD lg * 52 כרטיס קול 6 channels 128 bit כרטיס רשת 10/100 מארז ATX midi 500W usb 8675 כסוף microsoft optical mouse BTC keyboard multimedia מסך : 17Lg T710Bh מחיר 5440 ש"ח שווה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל.. הוא משחק במשחקים לפי מה שהבנתי, גם דיי חדשים, אבל לא ברשת - ככה שהוא לא צריך 400FPS כי הוא יפסיד איזה אליפות עולם בגלל שהיה לו לרגע 200.. מסך אפשר 17" אני חושב, אבל אם אפשר לא איזה proview מעפן (יש לי נסיון מאוד רע איתם בבית ספר שלנו, זה מסכים מגעילים), עכבר אפשר "להסתפק" בMX500 של לוג'יטק.. המקסימום - אבל באמת את זה פשוט לא לעבור, 6500. אם אתם מרכיבים מפרט סביר ונשאר קצת כסף - לא צריך מצלמת אינטרנט, ג'ויסטיק או גיימפד יהיו נחמדים, אבל אני בספק אם ישאר כסף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחשב HP Pavilion dv5-1160ej עם Vista, המחשב נדלק ורואים את המסך שכתוב HP לאחר מכן המסך ניהיה שחור ונתקע כך, ניסיתי להעלות את המחשב עם דיסק איתחול של וינדוס וזה נתקע באותו שלב וגם שמפעילים את האפשרות של Windows recovery המחשב פשוט לא מגיב. הרצתי את הבדיקות של הביוס לזיכרון ולהארד דיסק והכל תקין. אודה אם מישהו יוכל לעזור לי או אפילו לתת לי כיוון איך לבדוק את הבעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בהרכבת שני מפרטים לשימושים שונים. האחד- מחשב לאבי שאינו משחק במשחקים , בעיקר שימושיו הם גלישה באינטרנט , סקייפ, צפייה בסרטים(סטרימינג) . השני- לאחי שהוא צורך את המחשב ביתר אינטנסיביות שזה כולל אופיס , אינטרנט, (סקייפ , אי סי קיו , מסנגר -במקביל) מולטי טסקינג, וגיימינג קל. *לשניי המחשבים אין צורך בציוד הקפי. *למחשב השני אין צורך בספק (נקנה לא מזמן GLN -FSP 400W). *לשני המחשבים אין צורך בצורב DVD. ----אני מעוניין במינימום תקציב אך ללא התפשרות בצרכים שאותם פירטתי.---- -- אני שייך לאסכולה של המקובעים על מעבדי אינטל כך שאני אשמח שיופיעו במפרטים.--- תקציב גג לשניי המחשבים ביחד 3000 ש"ח . העדפה לקנייה באיזור פ"ת והמרכז. תודה , ירון.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי צריך מחשב שישמש בעיקר להמרת סרטי וידאו ישנים ל DVD. האם יש צורך במפרט מיוחד או שניתן לבצע על כל מחשב מודרני ? כמו כן הוא מבקש מעבד 4 ליבות. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש מפרט למשחקים בלי מסך בלי הארד דיסק בלי כונן דיסקים ובלי ספק כוח הסכום נע בין 2000-2500 רצוי שיילקח בksp כי החנות פשוט יותר נגישה אלי תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שאני הצלחתי לסדר הכי טוב ב 5000 ש''ח לא כולל תוכנות, מקלדת, עכבר. כולל: רמקולים, מסך (לא דק! אבל שיהיה 19"), מארז וכל החלקים. מה תוכלו להציע יותר טוב בסביביות ה 5000 ? מחשב צריך ליהיות מהיר, טוב למשחקים חדשים..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. באפשרותי לרכוש מחשב מסוג HP Pavilion dv4-1190ej Entertainment Notebook PC והעניין הוא כזה.. אני צריך שהוא יהיה יותר טוב מהמחשב שיש לי עכשיו.כי אם הוא לא אז אני לא קונה(למשחקים) תגידו לי מה יותר טוב המחשב שלי עכשיו או הלפטופ(טוב למשחקים) הנה תמונה עם המפרט שהכנתי כשרק קניתי את המחשב(לפני שנה וחצי) http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg והנה קישור למפרט של הHP (מה שמצאתי בגוגל ) http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3747826-3819693.html#null בבקשה רק תגידו לי אם המחשב נייד של HP הוא יותר טוב למשחקים מאשר המחשב הנוכחי שלי(מופיע למעלה) ----------------------------------------- נ.ב.…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה למחשב במחיר נמוך מאוד. כרגע בבעלותי רק לפטופ וחשבנו להשקיע במחשב אחר - אני זקוק למחשב שבתקציב של עד כ1500, לא כלל רכיבים צדדיים כמו מסך מקלדת עכבר ורמקולים - שישנם ואני מעוניין אם אפשר להשאיר. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אנטרנט אופיס ותוכנות קלות במיוחד(למעט פוטושופ, אך השימוש שלי בו נמוך יחסית). לאחרונה התחלתי להתעניין קצת במשחקים והמחשב שלי כבר מאוד, ישן ולפטופ, ככה שהוא בקושי הצליח להריץ דברים יחסית ישנים. גם כשהתחלתי להתעניין בלהריץ משחקים מאמולטור לPS2 המחשב הוכיח עצמו כלא מספיק חזק. בקצרה- תקציב 1500 ש"ח ללא ציוד כגון מסך מקלדת עכבר ורמקולים - פחות התמקדות בזכרון כיוון שיש לי חיצוני. סוג מחשב- נייח. שימושים- גיימינג לא כבד(הרצה של אמולטורים PS2 והרצ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן . מה התקציב המקסימאלי? 8-8.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה לא משמעותי מבחינת ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MAYA מזדמן , UNITY\UNREAL ENGINE תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher/ battlefield/starcraft/fallout וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך אבל לא יהיה פחות מ21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-