ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות שרטוט, כולל תוכנות תלת מימדיות (לדוגמא סקצ'אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד/סקצ'אפ לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24' נחמד של דל, 1980*1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין הדגמים- [h=1]ASUS VivoBook S301LA-C1021H[/h] http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20506&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap [h=1]Samsung NP530U4E-S01IL[/h] http://ksp.co.il/?uin=18230 על איזה מהם אתם ממליצים? המעבד של ASUS טוב יותר או שאני טועה? אני צריכה מחשב מהיר עם זמן סוללה ארוך. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני זקוק לעזרתכם.היום קיבלתי את הנייד HP pro book 4530s אשר רכשתי במבצע 2,100 ש"ח (שרות אלקטרה- שנה 1). משום מה אני לא כל כך שלם עם הקנייה הזאת בגלל : א- המחשב הגיע עם מע" הפעלה באנגלית כאשר לתומי חשבתי מראש שניתן לבחור באנגלית או עברית מפני שבמפרט היה רשום English (hebrew enabled העניין הובהר לי בחנות אך בכל זאת החלטתי לקחת אותו ברגשות מעורבים.כי בכל זאת הייתי מעדיף שזה יהיה בעברית . ב- מה שיותר מפריע לי זה שהשרות הוא של אלקטרה ולא של HP ישראל (בדף המוצר היה רשום באחריות היבואן ולא צויין מי זה ) לא יודע למה אבל אני מריח שתהיה לי בעיה איתם בהמשך במידה ואזדקק לשרות\ תמיכה שלהם. האם לניידים של HP יש שרות גם של אלקטרה וגם של hp ישראל , ומה עדיף ? והאם חששותיי מוגזמים…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי את המפרט הבא אבל יש לי יום יומיים לבצע שינויים. האם בחרתי נכון או שאולי צריך לשנות את אחד או חלק מהחלקים. תודה לכולם מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1379 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤479 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL5 ¤462 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GV5 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe ¤1237 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV388 צורב Pioneer DVR-212 X18 DVD …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קניתי את האייסר והוא ממש מרשים.. עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו.. בחנות אמרו לי שאני צריך להטעין את המחשב במשך 24 שעות ושאני יכול לעבוד בזמן הזה, עכשיו אני כרגע על המחשב בזמן שהוא מחובר לחשמל עם הסוללה וכתוב שהסוללה מחוברת אבל לא נטענת, יש עם זה בעיה שהיא לא נטענת? כאילו היא אמורה להיות עכשיו בטעינה? הכל מחובר ואני על המחשב אבל הסוללה לא נטענת אלה רק מחוברת.. עכשיו יש לי שאלה נוספת. קניתי בנוסף משטח קירור עבור המחשב וכאשר אני מחבר את המחשב למשטח הוא לא מזהה אותו. רציתי לדעת מה הבעיה והאם יש פגם כל שהוא במשטח עצמו. תודה. נ.ב צפו לעדכון עם תמונות בהמשך.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין מספר דגמים (כולל מקבוק פרו, למרות שלא החלטתי אם לעבור עדיין) מתעסק בהנדסה אזרחית אשמח להמלצתכם (גם ה- XPS15 אופציה אולי, למרות שהוא מעל התקציב אז לא אידיאלי) תודה יוני מחשב נייד עם מסך מגע Dell XPS 13 Plus 9320 XP RD33 143 (ksp.co.il) מחשב נייד עם מסך מגע Lenovo Yoga Pro 9 14IRP8 83BU003HI (ksp.co.il) מחשב נייד Lenovo - ThinkPad X1 Carbon Gen 11 21HM005MIV (pc365.co.il) מחשב Apple MacBook Pro 14 Apple M2 Pro Chip 12 Core CPU (ksp.co.il) מחשב נייד עם מסך מגע Dell XPS 15 9530 XP RD33 14424/97 (ksp.co.il)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שימו לב, הקנייה מ-KSP בלבד. אני מעוניין לקנות מחשב רב תכליתי, בהכרח עם SSD, שיכול להתמודד עם הכל ובמהירות, כולל גיימינג. יחד עם זאת, מאוד חשוב לי שיישאר שקט ככל האפשר. התקציב גמיש סביב ה-5,000 ש"ח (ללא ציוד היקפי). מה אתם הייתם עושים אם אלו היו הצרכים והמגבלות שלכם? אני דיי סגור על המעבד (הבנתי שגירסת ה-K זה ל-OC): Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray - 945NIS אני ממש לא סגור על לוח האם, עדיין לא קראתי על כל ההבדלים בין P67, Z68 וכן הלאה, אני עדיין לא בטוח מה אני צריך, אם מישהו מוכן לעזור בהסבר קצר, אני אשמח... GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI - 550NIS 15 ש"ח יותר מקינגסטון הפשוטים ביותר, סכום שאני מוכן להשקיע,…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי: e6750 2x1gb ddr2 667mhz hd4670 אני מעוניין לשדרג את הביצועים במשחקים , ולשם כך עומדות בפניי שני אפשרויות: 1. לקנות 6850 2. לקנות מחשב חדש לגמרי. מה אתם ממליצים? כמובן שהאופציה הראשונה היא העדיפה השאלה היא אם זה באמת יעזור או שזה טיפה בים ועדיף כבר לשדרג. בכל מקרה קנייה של מחשב חדש תהיה בעלות של 3K וכמובן שתהיה AMD בשל עלות-תועלת.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני עומדת לנסוע לשנה בסין ומחפשת מחשב נייד בסביבות 4,000 ש"ח, שישרת בעיקר צרכים סטודנטיאליים. לא מתכוונת לצפות ביותר מדי סרטים ולא עוסקת בשום עריכה גרפית מכל סוג שהוא. האם יש מחשב מומלץ מהסדרות/יצרנים שציינתי? ראיתי את ה-Pavilion ואכן נראה שכרטיס המסך שלו מצוין, אבל האם זה אכן עקרוני/משמעותי כ"כ לעומת האחרים? תודה על העזרה, מיכל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 (A3) לוח אם AMD ATHLON XP 2100 + FAN (AIUHB) מעבד Thermalright SLK-600 Extreme גוף קירור למעבד Thermaltake SF2 מאוורר Winbond / Twinmos DDR 512MB 3200/400Mhz זיכרון פנימי WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE דיסק קשיח Connect3D 9500 Pro 128Mb DDR / כרטיס מסך IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR מסך Thermaltake Highest Xaser II 5000 Plus Chassis מארז Enermax 350W EG 365P VE ספק כוח Lite on x 52 OEM black …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט מיועד לילד בן 12 שמשחק בעיקר MINECRAFT וCALL OF DUTY על הגדרות נמוכות יחסית. אין צורך בציוד הקפי ואפשר לוותר על צורב. עדיפות מפרט מTMS. התקציב המקורי היה אמור להיות 1600 ש"ח אז אם אפשר שיצא פחות מ2000 אז יותר טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, סרטים, מוזיקה וכו'. לא מיועד למשחקים. * גודל המסך? עד 13, עם עדיפות ל-12 * משקל רצוי? עד ה- 2 קילו, עדיפות לפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, לפחות חמש שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הייתי רוצה יציאת eSata וdisplay port, או משהו בסגנון * בלוטות? חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה, רק 7200, לא פחות. * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו, דל. אם יש אופציות נוספות אני פתוח להצעות. יש לי כרגע מחשב עסקי רציני e6400, שקניתי אחרי התלבטות ממושכת כאן בפורום. אני מעוניין לקנות מחשב יותר קטן, באותה איכות בנייה [חשוב ביותר] מכוון שזה פרוייקט…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט למחשב שכולל את כל הציוד ההיקפי הנדרש. זה מחשב לסטודנט למדעי המחשב אז הוא ישמש בעיקר לתוכנות אופיס ותוכנות לתיכנות. חוץ מזה המחשב ישמש להורדות ולראות סרטים על הטלוויזיה כך שחשוב שלכרטיס המסך תהיה יציאה לטלויזיה. אני צריך גם את כל הציוד ההיקפי. מסך LCD 17 או 19 אינץ', עכבר ומקלדת אלחוטיים, מדפסת (רצוי לייזר, לא צריך ציבעונית). אין צורך ברמקולים. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג ב- 700-800 שח בלי חריגות תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אני לא בטוח במה זה בדיוק כרוך לכן אין תקציב מדויק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אשר המחשב יענה באופן אופטימלי לצרכים... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים & גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premiere CC 2014 גם מזדמן גם תדיר גם כבד וגם פרנסה צדדית. סורסים כבדים FHD של כמעט חצי ג'יגה לדקה, נכון לעכשיו חיתוכים CUT TO CUT ושימוש בMULTICAMERA של 3 עד 5 שכבות ללא אפקטים. בהמשך כנראה שצפויים שימושים באפקטים. לא יודע איזה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש אפשרות לקנות בקופון את הלפטופ שבכותרת בכ-2200 ש"ח. http://www.gamaoffice.co.il/products/194271 השימושים - גלישה, אופיס, סרטי HD ואולי גם פוטושופ. איך המעבד U5400? קראתי שהוא מקביל טכנולוגית ל-i3 אבל לא הבנתי כמה חזק הוא. לא תהיה לו בעיה לנגן 1080P לדוגמה? אם לא המחשב הזה, יש משהו אחר מומלץ בתקציב הזה או עד כ-3000 ש"ח? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתעניין לקנות מחשב נייד פשוט אך מהיר לשימושים של אינטרנט וסרטים כרגע זה מה שהכי מתאים לי ככל הנראה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17946 אני מתעניין אם מישהו היה ברוסיה - מוסקוה ויודע מה טווח המחירים שם לעומת הארץ אני נוסע לטייל במוסקווה בעוד חודשיים +- האם הפער הכספי מצדיק את ההבדל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב בעל 4GB זיכרון על מערכת Windows Vista 64Bit, לפעמים מתעורר ממצב שינה ולפעמים פשוט לא מוכן והאופצייה היחידה היא לכבות אותו ולהפעיל מחדש... איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצמה עבור מחשב למשרד + ללא משחקים מצורף מפרט שק" ספק 12 + BLACK Z835 + (2+1)USB • מארזGIGABYTE GA-B85 VGA+DVI • לוח ראשי INTEL CORE-i5 4460 3.2GHZ 6M CORE2DUE • מעבד צלעות + DDR-3 1600 • זיכרון ראשי 8 גיגה קינגסטון SSD מסוג GB128 • דיסק קשיח מהיר ראשי Western Digital • דיסק קשיח 500 גיגה כחול DVD-RW • צורב INTEL • כרטיס מסך מובנה Realtek High Definition Audio • כרטיס קול מובנה Intel® 82579V Gigabit Network Connection • כרטיס רשת מובנה • סט מקלדת + עכבר ₪ סך עלות המערכת – 3300 ₪ 525 - "22 MAG • מסך ₪ 690 - "24 MAG • מסך ₪ • תוספת למקלדת + עכבר מיקרוסופט - 105 ₪ • תוספת לאנטי וירוס מקאפי רשיון לשנה - 90 - ---------------------------------------------------------…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא חובב גדול של ניידים , אבל פשוט המחסור במקום למחשב נוסף בבית מכריחה אותי לרכוש מחשב נייד אז ככה אני צריך עזרה בבחירת המחשב התקציב עד חמש וחצי אלף שקל מה מחפש : סוללה חזקה WIDE SCREEN זכרון של גיגה HD לפחות 80 מתפשר על כרטיס מסך מובנה הצעות ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הקטן (13) מחפש מחשב חדש. הדרישות? מחשב חזק עד כמה שניתן עם דגש על משחקים. ולמה רק "דגש"? כי אין שום צורך בכ.מסך שיעלה חצי ממחיר המחשב. אשמח מאוד אם אפשר יהיה לדחוף בפנים מעבד I3. אין צורך להשתגע עם לוח אם ופיצ'רים שונים בו - משהו בסיסי יספיק התכנון הוא 8GB זיכרון (לא כי צריך, פשוט כי זה יחסית זול וכהכנה לעתיד) מארז מספיק משהו פשוט עם שני מאווררים - אין צורך להשתגע. לגבי ספק - מעוניין במשהו חזק יחסית, שיהיה אופציה לשדרוג קל בעתיד אציין כי כיום הוא עם מעבד כפול ליבה של AMD, 2GB זיכרון RAM וכ.מסך מסוג 8600GT - רק כדי שתהיה לכם נק' התייחסות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאבא שלי יש סולם, סתם לא... אבל יש לו מחשב נייד. המחשב הוא ARMADA V300 של COMPAQ (סלרון 400 מגה הרץ, 160 מגה בייט SDRAM, דיסק קשיח 5 ג'יגה בייט, כרטיס מסך ATI RAGE MOBILITY ועוד...). הוא מתעקש לא לקנות מחשב חדש, אלא רק לשדרג. אני צריך המלצה לשידרוג מינימלי (חשבתי על דיסק קשיח של 20/30 ג'יגה בייט, להעיף סטיק זיכרון של 32 מגה בייט ולהוסיף עוד 128 מגה בייט). האם הזשדרוג שהצעתי טוב (בוא נגיד בתקציב של 600-700 ש"ח)? האם במחשב כזה ישן מהירות ההארד דיסק משנה? האם תוספת הזכרון תעזור (לא לשכוח שזה SDRAM ולא DDR)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחותי שאלה אותי איזה מבין שני המפרטים הבאים עדיפים , אני לא מבין גדול אז החלטתי להסב את השאלה הזו אליכם l R580-JS01IL CPU Intel® Core™ i3-330M Processor, 2.13GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 4GB (DDR3 / 2GB x 2) HD 500 GB (5400 rpm S-ATA) Display 15.6'' LED HD (1366 x 768) 16:9 Gloss GPU nVIDIA GeForce GT 310M (Ext. Graphic), 512MB Dedicated gDDR3 (Ext. Graphic) Optical Device Super Multi Dual Layer (S-ATA) Network Card Gigabit LAN Wireless 802.11bg/n Bluetooth Yes Integrated Camera 1.3 MP Web Camerara Speakers 3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2) Sound HD (High Definition) Audio Sound Effect SRS 3…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל בבקשה מפרט מחשב למשחקים חדשים יחסית ולעיבוד נתונים בתוכנות CAD. עם המחשב אני צריך מסך ורמקולים, אולם הרמקולים פחות קריטיים מהמחשב עצמו. להלן שאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4.5 אלף שקל, כולל כל הציוד ההיקפי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 5 אלף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, גרפיקה (סולידוורקס), עיבוד נתונים (ANSYS) וכדומה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Solid Works, Ansys, ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בע…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים / סטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן , LOL אולי GTA וכאלה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-