עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ani,

המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולתיכנות ג'אווה סי-שארפ ועוד. חובה 2gb זיכרון (מפעיל הרבה אפליקציות במקביל). צריך צורב, לא צריך מקלדת ועכבר. חובה שהמארז (ולכן גם הצורב, כן?) יהיו בצבע לבן (לא משנה העיצוב העיקר שלא יהיה מארז שחור) רצוי מאוד מאוד להחליף את המאווררים של המארז ואת הקירור של המעבד בשקטים יותר (לא מתוכנן oc) יהיה נחמד (אם כי לא חובה) שמשחקים קלים כגון fifa/pro יפעלו (מספיק שיפעלו, לא צריך שיפעלו "טוב") יהיה נחמד אם בעתיד תהיה את האופציה לשדרג לכרטיס מסך רציני יותר אולי אפילו dx10 ושיהיה אפשר לשחק במשחקים יותר רציניים תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום. דוד שלי מחפש לקנות מחשב חדש למשרד, שישמש לאופיס ולאימיילים, כלומר די מינימלי בדרישות. יש צורך במסך, עכבר ומקלדת, כמו גם מערכת הפעלה ואופיס. אני יודע שנהוג לתת תקציב ממשי כדי לעבוד בו אבל הרעיון הוא תמורה לכסף, מכיוון שהדרישות מינימליות, אין צורך להגיע אפילו לרכיבי mid-end אבל ההעדפה היא לא לקנות רכיב שבעוד חודש לא יהיה שווה כלום אשמח אם תוכלו לעזור בנושא.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. אחי הקטן (13) מחפש מחשב חדש. הדרישות? מחשב חזק עד כמה שניתן עם דגש על משחקים. ולמה רק "דגש"? כי אין שום צורך בכ.מסך שיעלה חצי ממחיר המחשב. אשמח מאוד אם אפשר יהיה לדחוף בפנים מעבד I3. אין צורך להשתגע עם לוח אם ופיצ'רים שונים בו - משהו בסיסי יספיק התכנון הוא 8GB זיכרון (לא כי צריך, פשוט כי זה יחסית זול וכהכנה לעתיד) מארז מספיק משהו פשוט עם שני מאווררים - אין צורך להשתגע. לגבי ספק - מעוניין במשהו חזק יחסית, שיהיה אופציה לשדרוג קל בעתיד אציין כי כיום הוא עם מעבד כפול ליבה של AMD, 2GB זיכרון RAM וכ.מסך מסוג 8600GT - רק כדי שתהיה לכם נק' התייחסות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by שסע,

שלום לכולם! כמו אחדים מבאי פורום זה – אני מעוניין לרכוש מחשב. אני לא מאוד מבין בזה, ובפעם האחרונה שניסיתי בעצמי – נתקעתי עם מחשב מקרטע שגם התקלקל לאחר חודשיים ("לא בתחומי האחריות"). בקיצור – אשמח מאוד לעזרה. ערכתי מחקר עצמאי בהיקף מצומצם, ומלבט בין Yoga 11 2 לG510 וG580 של לנובו. למה לנובו? כי קראתם מה ארע בפעם האחרונה שרכשתי מחשב שייצרה חברה עלומה. על כל מקרה – אני פתוח להצעות. התקציב, כאמור – עד 2500 (עם אפשרות לחריגה קלה) והצרכים: - מטרות המחשב: עבודה עם וורד ואינטרנט במקביל, במהירות סבירה, רצוי יותר מזה. - גודל המסך: לא קריטי, מסך מגע כמו הYoga – זה בונוס נחמד, במידה והתקציב מאפשר. - רזלוציית מסך: לא קריטי. - משקל רצוי: לא יותר מ2.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by StrayGator,

קודם כל, השימוש שלי בו זה לא למשחקים. יותר עריכת תמונה / סאונד ברמה די חובבנית, פה ושם עבודה עם matlab... לא יותר. 2 אישוז: אני בהחלט מסוגל לערוך תמונה, טראקים, לעבוד על אקסל, וינאמפ, 2 וורד, 7 אקספלורר ושולה המוקשים בו זמנית :-\. בנוסף, הוא צריך לעמוד במבחן הזמן (הוא מחליף PII 350 שקניתי לפני 6 שנים). בגדול מה שהמליצו לי אנשים נראה בערך ככה: P4c Northwood 2.8 512(2*256)MB DC DDR לוח... שיתמוך בהכל, נו. לא מבין בזה : 80MB/8MB S-ATA HD Raedon 9200se Creative Live Value 5.1 CD-RWx52 וזהו בעצם. מארז סנדרטי, מקלדת פשוטה. עכבר, רמקולים ומסך אני לא צריך. אני לא מתעסק עם OC. קיבלתי למפרט הזה (או דומים לו) הצעות החל מ-3200 ש"ח (במפתיע, אחת הנמוכות היא דווק…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Rhinoc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים / סטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן , LOL אולי GTA וכאלה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מפרטים לקנות אחד של amd ואחד של אינטל: תגידו לי בבקשה מה עדיף מבין השניים ואם יש הצעות לשיפור אני אשמח אם תרשמו. אני אישית חושב שהמחשב של הamd עדיף בגלל המחיר ובגלל האחריות על הספק במפרט הזה. amd: AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1105 Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=228 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 ₪237 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS, יחידות 1 ₪215 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=89 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪105 http:…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. התקציב המקסימאלי הוא 2,000 ש"ח. עדיף פחות - אזור 1,800 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש ביתי (כלומר גלישה באינטרנט ומשחקים קלילים אולי), ומעט שימוש בפוטושופ וכלים כמו Eclipse. אין צורך בציוד היקפי (מסך 22"). שקט לא קריטי, אך לא רועש מדי. לא מתוכנן OC. לא לכלול תוכנות מסוימות. חברות: Zigzag2000 בעדפיות ראשונה, RSM, IQPC ודומיהן אח"כ. לא מתוכנן שדרוג בעתיד. חשבתי לקחת מפרט שמבוסס סביב G620, אך ראיתי כמה מפרטים שכללו את A6-3500 וממעט קריאה נראה שהוא מעבד נפלא. מפרט סביב G620 יוצא בערך 1,800 ש"ח, האם שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בערך ולקחת מפרט כמו הבא? זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד AMD X3 A6-3500 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by FearNot,

שלום לכולם בערך בתחילת ינואר אני מתכוון להזמין את המחשב החדש, המעבד, הזיכרונות והכרטיס מסך יגיעו מnewegg.com וכל השאר מהארץ המחשב מיועד לגיימינג כבד, לאוברקלוק ולשאר השטויות שעושים עם מחשבים בימינו. הנה המפרט שהרכבתי, דעות, הצעות לשיפור וכו' יתקבלו בברכה ! את זה אני מזמין מTMS: קטגוריות מוצרים מחיר כמות לוחות אם Asus P5N32-E SLI ₪ 1081 1 מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ₪ 457 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ₪ 260 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ₪ 600 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ₪ 443 1 מעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E1681911501…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by boriskz,

טוב, אז כנראה שהלך לוח האם.. בכל מקרה הגיע זמנו. יש לי כרטיס n710d3 מסך https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N710D3-2GL#ov האם כדאי להחליף ללוח אם ללא כרטיס מובנה ולהשתמש בכרטיס הזה או שהיכולות של הכרטיס הזה כבר לא שוות הרבה? אם לנצל את הכרטיס לאיזה לוחות אם כדאי לכוון? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by wrecker,

היי אני צריך מפרט בעיקר למשחקים, רק קופסה ז"א: מעבד, לוח, זכרונות, קשיח, כ. מסך, מארז וספק אם זה מוזיל אני יכול להרכיב בעצמי תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ben060,

אני רוצה לרנות כרטיס זיכרון למחשב הנייד שלי יש לי עכשיו 192 MB אני רוצה לשים 512 MB כתוב לי באורסט DDR SDRAM איך אני יודע מה זה? ויש לי את הדגם HP PAVILION ZV5000 איך אני יכול לשדרג אותו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי ;D בקרוב אני מתחיל ללמוד ואני מעוניין לרכוש Netbook ללימודים. אני כרגע מעוניין ב Asus EEE 1005HA (החדש). יש לו אחלה מפרט וסוללה של 10 שעות!!! העניין הוא שאני לא יודע אם זה תזמון טוב לקנות מחשב נייד. הרי בקרוב תושק Windows 7 ואני מניח שיצאו מחשבים חדשים עם ה Windows הזה... השאלה אם לחכות להשקה של ה Windows החדש? האם כדאי לחכות ולקנות Netbook עם Windows 7 כבר? האם הוא יהיה בכלל מותקן על Netbookים? הוא יהיה יעיל כמו ה XP? אשמח לשמוע הצעות... תודה רבה! 8)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם אני חדש כמו שאתם רואים אמממ....טוב אז אני צריך מפרט למחשב ב-4000 ש"ח כמו שכתבתי. אני לא בטוח שמה שבחרתי טוב זה הכול מידע בסיסי הצעות לשינוים במפרט יתקבלו בברכה ותודה לכולם על העזרה מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1140 1140 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 1 370 370 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 570 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 1 730 730 דיסקים קשיחים? Samsung כמות מחיר סה"כ 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 255 255 צורבים? DVD Recorders כמ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by דניאל נ,

אני צריך מפרט לאחי של מחשב חזק למשחקים אין צורך בדיסק קשיח אין צורך בכונן דיסקים אין צורך במארז ואין צורך במוצרים נילווים יש לציין כי בידי 1.5 GB ראם של 667 MHZ DDR2 אולי זה יעזור תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Nahum2,

הי חברה, הנה המפרט שבניתי המחשב מיועד למטרות פיתוח בעיקר ומעט משחקים תקציב 4000-5500 סופי אחרי כל החריגות יש לי ציוד היקפי מעולה וכן מסך 19 אינץ מעולה. יש לי כונן קשיח שמספיק לצרכי כונן רשת וכרטיס רשת אני מעוניין רק בסוגי הרכיבים הנ"ל כרטיס המסך שלי מספיק לצרכי ל 3 השנים הקרובות. מן הסתם מעדיף לחסוך i7 950 tray GIGABYTE GAX58AUD5 KINGSTONE 2GB DDR3 1333MHZ *3 1336 EVERCOOL buaffalo Lancool Midi Tower PC-K56B Black Antec TruePowertrio 550W סך הכל 4344 כולל מע"מ מ PCCENTER בברכה ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ori Sharon,

אני עומד לרכוש מחשב משרדי, וזקוק לכוח עיבוד רב, לא עבור משחקים אלא עבור תכנות וניתוחי נתונים כבדים. מה דעתכם על המפרט להלן? האם יש רכיבים שהייתם מחליפים באחרים? https://www.ivory.co.il/build_computer.php?ccfg=5dcec3fcc27ec5dcec3fcc27ed

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום שמתי לב בזמן האחרון, שהמחשב שלי כשהוא במצב IDLE או כשאני חוזר לאחר זמן מה שלא נגעתי בו, הכרטיסי מסך עובדים ואני רואה דרך MSI AFTERBURNER שהמהירות שלהם עולה, כלומר על חצי בערך ממה שאמור להיות במנוחה. מה שמביא את ה SLI לטמפרטורות של 50 מעלות במנוחה, ברגע שאני נוגע במחשב או מזיז את העכבר, זה פוסק (יש מקרים שגם זה לא עוזר ורק אחד מהכרטיסי מסך מפסיק את עבודתו). כל זה הביא אותי למחשבה שקיימת אצלי רוגלת BITCOIN במחשב, אבל ניסיתי לבדוק כמעט דרך כל דבר ולא מצאתי פיתרון. אפילו דרך התוכנה PROCESS EXPLORER - אין שום דבר שמפעיל את ה GPU או גוזל משאבים. מלבד פעמים בודדות שידוע לי ש GOOGLE CHROME היה גורם לזה, אבל אני תמיד סוגר אותו לגמרי. מה אפשר לעשות במקרה כזה? הדרייברים מעודכני…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מה שהכי חשוב לי, זה ש Starcraft2 ירוץ לי טוב על המחשב (ברזולוציה טובה, לא חובה הכי מקסימלית). אני קונה אותו במיוחד בשביל זה... זה המפרט שהרכבתי כרגע, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למה כדאי לשפר\להחליף? (המפרט ללא ציוד היקפי כרגע) מארז + ספק כח Compucase 6c28+ he cps מעבד Intel® Core™ 2 dou e8400 לוח אם לוח Gigabyte דגם g-41mft-us2h כרטיס מסך N-VIDIA 9500GT 1G דיסק קשיח 1000GB SATA2 7200RPM 1טרה זכרון פנימי Kingston/ 4096 DDR3 1333MHz 4 גיגה כונן אופטי צורב SATA DVD תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by noam,

שלום, הבנתי שהאפליקציה הזאת מבצעת גיבוי של הדיסק ל- partition נפרד. שם גם מאוחסן דיסק ה- recovery. כרגע מותקן לי XP ואני רוצה להתקין Vista ב- partition נפרד ולהשתמש ב- dual boot. האם R&R תדע לגבות את 2 המחיצות או שהיא מגבה רק מחיצה אחת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gabishpak1,

אני יודע שהתקציב קטן אבל זה מה שנתנו לי אין הרבה לכתוב בלי OC גימינג בינוני בלי חריגות תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by אלכס רקנט,

שלום לכולם ! +AMD FX 8370 EIGHT CORE 4.3 AM3 arctic freezer Xtreme REV2 +GIgabyte 990XA-UD3 AM3 G/SKILL RIPJAWS-X 2*8 GB DDr3 1600 PC3 CL9-9-9-24 SAPPHIRE RADEON R9 280 DUAL X BOOST WESTERN CAVIAR BLACK WD1003FZEX 1TB SATA3 TRANSEND SSD370 TS128GSSD370 128 GB SATA3 ANTEC 850 80+ bronze ACTIVE MODULAR זה המפרט שאני רוצה להביא מה לדעתכם הוא שווה ואולי יש דברים שניתן להחליף בחברה אחרת יותר אמינה אך לא הרבה יותר יקר תודה מראש

23. Started by orrun,

אני מתלבטת בין הדגמים- [h=1]ASUS VivoBook S301LA-C1021H[/h] http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20506&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap [h=1]Samsung NP530U4E-S01IL[/h] http://ksp.co.il/?uin=18230 על איזה מהם אתם ממליצים? המעבד של ASUS טוב יותר או שאני טועה? אני צריכה מחשב מהיר עם זמן סוללה ארוך. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by the kooks,

שלום. קיבלתי מפרט מחנות מחשבים מסוימת ורציתי שתיתנו לע הערכת מחיר לכמה המפרט הזה שווה... הינה המפרט.. מעבד: אתלון 3200+ (939) זיכרון:256X2 pc3200 dual הארדיסק: IDE (לא אמר לי חברה) 80GB 7200RPM 8MB BUFFER מסך : 17" שטוח H1731 AOC צורב: DUAL LAER DVD+- ספק: HEC 400W כרטיס מסך: GEFORCE 6600GT לוח אם : (בוקשי הבנתי את הכתב של המוכר אבל הינה זה) K8N4FI של MSI תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shiranbi,

כרגע יש לי 1GB זיכרון, אני רוצה להכפיל אותו אני רוצה לדעת אם יש לי slot פנוי השתמשתי בתוכנת cpu-z ושם כתוב שיש לי רק stick אחד פתחתי את המקום המתאים של הmemory בתחתית המחשב ויש שם stick למרות שיש שם עוד מקום השאלה שלי היא אם מישהו מכיר את המודל ויודע אם ניתן לשים שם עוד אחד או שיש מקום רק לstick אחד במחשב הנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים