ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
להלן מפרט שבניתי לעבודה משרדית ובסוף שאלות: מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤295 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2L Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤321 מארז: Raidmax APEX 2x120mm FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ¤267 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤190 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤228 כרטיס מסך: Palit Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤137 מקלדת: LOGITECH Deluxe Keyboard Black - OEM כמות: 1 - מחיר: ¤64 עכבר: LOGITECH LX3 Optical Mo…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על מפרט המחשב הנייד הבא? ועל המחיר (בהנחה שמשדרגים את הזיכרון)? תודה רבה!! LG Series K2-999E Processor Intel® Core2 Duo Processor ~ T5500(1.66GHz), 667MHz FSB, 2MB L2 Cache Operating System Windows® Vista Home Chipset Mobile Intel® 945GM Express Memory 512MB DDR2(667MHz, Up to 2GB) Display 15" XGA(1024x768) Graphics Intel® GMA950 (up to 256MB) HDD 120GB(SATA) ODD DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) Communications Wireless Intel® Pro/Wireless 3945BG / MSI(802.11b/g) WLAN Antenna Dual Antenna Modem 56kbps Modem LAN 10/100MB Ethernet Input Device Keyboard Full Size 87Keys or 88Keys Pointing Device Tou…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר ביקש עזרה ואני מצאתי את עצמי בתסביך עם הבקשות שלו: 1) מארז מצועצע(חלון צד, עיצוב מדליק) ויעיל מבחינת קירור. 2) עכבר Logitech MX518. 3) מקלדת רגילה אבל שתהיה נוחה למשחקים. 4) רמקולים Surround טובים, שזה 5.1 ולא 2.1. 5) 4GB זיכרון אם אני לא טועה. 6) לוח אם יותר "טוב" מ-GA-P35-DS3L. 7) רוצה Quad, אבל אני אומר לו ש-C2D יותר מתאים לקרטריון, ה-E8400, אבל כנראה צריך לרדת ל-E8200 או E7200 אפילו... 8) HDD של 500GB. זהו נראה לי, וכל זה בעלות של 4,700 ש"ח... :-\ אמרתי לו שזה לא ריאלי בתקציב הזה, אבל הוא מתעקש ולכן יש לי את הסיבוך עם זה, אנא תעזרו... אה, והתשלום הוא בתשלומים... תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים צריך המלצות לקניית מחשב שבעיקר ישמש להקינג ופעולות דומות ..מה הדברים שחשובים שיהיו למחשב כזה ??? לשים דגש על מעבד? כמות זיכרון? מספר יציאות USB ? כל דבר. וכמובן אם יש איזה לינק למחשב במחיר טוב אשמח !!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב כמו שציינתי בכותרת עד 3000 ש"ח כולל מסך 24אינץ' אבקש לנסות לחסוך בתקציב ולא לחרוג המחשב הוא מחשב משפחתי לשימושים של : עבודה כללית,אינטרנט, סרטים וקצת עבודה עם גרפיקה בעתיד *יש צורך במסך רצוי בגודל בערך 24 אינץ', רמקולים, מקלדת ועכבר *השקט של המחשב חשוב אך לא באופן קריטי ולא מתוכנן אוברקלוקינג ויש צורך במערכת הפעלה מאחר והמחשב הוא לאחותי וקצב ההחלפה שלה במחשבים הוא לא כל כך מהיר אשמח אם המחשב יהיה גם עמיד לכמה שנים טובות תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם! אני מתכוון לרכוש מחשב נייד של HP דגם G62-234DX אני רואה במפרט שהכל טוב ויפה... המחשב מגיע עם 4GB זכרון DDR3 ומעבד I3 אך כרטיס המסך הוא של אינטל מדגם: Intel® HD graphics ככה כתוב בבסט ביי.. כרטיס המסך מגיע כמובן עם HDMI ורמקולים של Altec Lansing משהו כזה... וזכרון מורחב בעזרת המחשב עד 1696MB עכשיו בקיצור אני לא יודע אם כרטיס המסך יספיק לי כי אני רוצה להפעיל משחקים בסיסיים ככה.. האם הוא יתאים? בתודה מראש, ארד גונן נ.ב. אם יש לאחד מכם רעיון על מחשב יותר טוב עד 550$ אז אתם מוזמנים לכתוב..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, אין לי יותר מדי נסיון בעולם השרתים ואני צריך את עזרת הפורום. החלטנו בקבוצת התוכנה אצלנו בעבודה לרכוש שרת שנוכל לקמפל (gcc) עליו את הפרויקט בהתחברות מרחוק בלי להשבית את המחשבים האישיים שלנו. מדובר על מוצר מאוד מורכב וקומפילציה מלאה לוקחת באזור השעתיים. אני צריך שרת כמה שיותר חזק בתקציב שבכותרת. אין צורך במסך, ציוד הקפי או מערכת הפעלה. אין צורך ביותר מ-4 ג'יגה זיכרון (הסביבה היא 32 ביט) הסדר גודל זה 4 משתמשים שמקמפלים בו זמנית. לא צריך כרטיס גרפי או SSD לא צריך אחסון (500 ג'יגה בהחלט יספיק) - אפשר לשים 2 בשביל RAID גיבוי שקט לא רלוונטי אתגר שאתם לא מקבלים פה כל יום... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש לדור הנוכחי ואני צריך את העזרה שלכם המחשב מיועד לגיימינג אין צורך בציוד היקפי בכלל 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב !!. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 700 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב אינו מיועד לשום תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג . …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן, ואני צריך מפרט ב-7500 שקל. לא צריך במפרט: מקלדת, רמקולים, מסך. אישית, אני מעדיף AMD 64, אבל איך שבא לכם. המחשב מיועד למשחקים, כבדים יחסית. שיהיה מחשב פיצוץ! הכי טוב שאפשר, ואם צריך אני יוסיף לתקציב. תודה מראש, רשף - הקוף המטאלי המלא נ.ב: איפה נמצאת החנות של פנדה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מתלבט לגבי מחשב נייד (סטודנט למדעי המחשב - ישמש בעיקר לפיתוח, ולעבדה שוטפת אבל צרך להיות מסוגל להריץ תוכנות כבדות) גודל המסך - רצוי 14", אפשר להתפשר על 13.3", עדיף מאט (לא הכי קריטי). רזולוציה - אין דרישה מיוחדת משקל רצוי- כמה שיותר קל (בטח לא יותר מ-2קג, עדיף עד 1.7-1.8) זמן סוללה - חשוב מאוד, כמה שיותר ארוך (4+) כונן קשיח - SSD, לפחות למעה"פ, רצוי בכלל לא צריך אחריות בינלאומית. הדברים שחשובים ביותר הם משקל קטן,זמן סוללה ארוך, SSD, מעבד טוב פחות חשוב - יכולות גרפיות (אשמח לראות סרטים בצורה טובה, לא יותר), מסך מגע, רזולוציה, וכו' תקציב - 4000-4500 בערך (אם יש משהו ששווה קצת יותר - אפשר גם) חשבתי על VOSTRO 5470, הE330 (אבל הוא לא נראה חזק מספיק), חלק מהlattitude נראים…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA78LMT-S2 (Socket M2) 4.00GB Single-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) 1024MB ATI AMD Radeon HD 5800 Series (Sapphire/PCPartner) 931GB SAMSUNG HD103SJ ATA Device (SATA) TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device חריגה 200~500 שקל, אם אפשר לחסוך כמה שיותר, המחשב למטרות גיימינג בעיקר, משחק משחקים כמו H1Z1 , CS:GO תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
[h=1]15.6 Dell Inspiron 3521 i5-3337U[/h]http://www.dell.com/il/en/p/inspiron-15-3521/pd יש חייה כזו בארץ ??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוב השימוש במחשב הוא גיימינג, התקציב הוא 6-6.5K. יש לי מסך SAMSUNG T240 בקרוב. מחפש דעה על המפרט, הערות, הארות, הצעות והמלצות... זה המפרט: INTEL I7 920 STEPPING D0 BOX GIGABYTE X58-UD4 SAPPHIRE ATI HD4890 1GB OC GDDR5 640GB WESTEN DIGITAL 16MB OCZ 6GB DDR3 1600 MHZ GOLD EDITION CL8 NZXT TEMPEST OCZ STEALXSTREM 600W DVD-RW SAMSUNG/LG כרטיס רשת אלחוטית מחיר בIQ-PC 6150 שקל. אם לא אסתדר עם הספק (כי אני קונה מספק שהוא חבר) אז אקנה את הZalman ZM600-HP תודה רבה. SHAPIN.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אדריכל צעיר שפותח עכשיו עסק. בגלל שעוד אין לי משרד ואני מתנייד הרבה אני רוצה להתחיל לעבוד על מחשב נייד (גם מהבית). אני משתמש בתוכנות אוטוקד וREVIT כאשר אחד השימושים שאני לא רוצה לוותר עליהם זה אופציה לרנדר רינדורים פשוטים ליד הלקוח (לצורך המחשה ותיקון תוכניות במהלך פגישה). קראתי את המדריך וגם עיינתי שעות ארוכות בפורום ונראה לי שהכוון כזה: דירוג צרכים (ע"פ מסקנותיי) 1. אמינות- לא יהיה לי זמן לתחזק ולתקן 2. אחריות 3. יעילות ביחס בין מעבד+ זכרון+ מהירות דיסק 4. משקל- סביבות ה 2 ק"ג 5, סוללה- לפחות שעתיים 6. גודל מסך- "14 נראה אידיאלי נראה לי שאני צריך: מעבד i5-620 ומעלה , זכרון בגודל 4GB, מהירות דיסק של 7200, משקל 2 ק"ג, מסך "14, כרטיס גרפי 500MB ומעלה, סוללה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז בשבוע הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד שצריך להתאים לצרכים הבאים: עריכת וידאו SD בתוכנת Premier CS2 תכונות Office כגון Word ( לא חובה שיבוא עם עותק מקורי של Office ) וזהו בעיקרון, התקציב הוא 2,000 ש"ח - יש עדיפות לקנייה מאייבורי. אשמח להמלצות, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט הנוכחי שלי: AMD Athlon || X3 450 3.2GHZ AM3 Box Gigabyte GA-MA78LMT-S2 Thermaltake V3 Wondow Black Cooler For Case 120 mm X2 Seasonic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3 Samsung HDD 500GB SATA || 16MB SHAPPHIRE HD 6850 1GB GDDE5 PCIE DVI SONY NEC DVDRW D/R X24 SATA AD7260S BLACK אני רוצה לשדרג אותו. אני רוצה לשדרג מעבד וכרטיס מסך. זיכרון כבר יביאו לי עוד 4 גיגה. חשבתי על מעבד של פנום 6 ליבות כי התמורה שלו לעומת המחיר שלו היא מאוד גבוהה וגם זה המעבד היחיד הכי חזק שמתאים ללוח אם אני חושב. וכרטיס מסך עוד לא החלטתי.. אשמח לקבל המלצות ולשמוע דעות. תודה ) על מה אתם מליצים? 1. מה התקציב המקסימא…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 והוא נראה לי כמו אחלה של מחשב. בעקרון אני מחפש מחשב למשחקים עד 4000 שקלים. השאלה האם החברה טובה מבחינת אחריות והאם המחשב יוכל להריץ לי משחקים באיכות גבוהה ואם אפשר לדעת מה היתרונות והחסרונות אני אשמח תודה :-) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, משחקים (עד רמה גרפית של בינוני מינוס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו קריטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guild wars 2, assassin creed 2, ג'יטיאיי האחרון.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גר…
-
שלום אני ליאור אני חדש בפורום אשמח לעזרה בבנית מחשב . חשוב לי צייין המטרה שלי זה לבנות את המחשב הכי טוב/ חזק שאפשר מ 2.5K . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 50 שקל לא נורא אבל לא יותר מי זה . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים , מכונות וירטואליות , וקצת משחקים בשביל הנשמע D: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיודע לתכונה ספציפית . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן אבל לא רק . -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי בניתי מפרט למחשב שמיועד למשחקים כבדים FARCRY 4 וכו' ובנוסף להרצת מחשבים וירטואליים. ובנוסף שאלה לגבי הזיכרונות, אני מעוניין ב GB16 והשאלה אם לשים 2x8 או 4x4 אמרו לי שהמעבד יכול לפנות לכל הארבעה בבת אחת. מה יתן ביצועים טובים יותר ? אני עובד עם מסך DELL24 אשמח להערות והצעות מפרט : מעבד Intel Core i7 5820K Tray לוח אם Gigabyte GA-X99-UD3 זכרון למחשב נייח Crucial DDR4 8G 2133Mhz CL15 CT8G4DFD8213 כפול 2 מאוורר ופתרון קירור ZALMAN CPU COOLER CNPS11X Performa ספק כח Seasonic X-850 850W כרטיס מסך Gigabyte GTX980 4GB DDR5 GV-N980WF3OC-4GD WINDFORCE 3X דיסק קשיח פנימי Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 כונן SSD קשיח פנימי Samsung MZ75E250 250GB סמסונג צורב DVD פנימי LG GH24N…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות עם כרטיס רשת אלחוטי כי הוא יהיה בחדר בלי קו טלפון. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 מצאתי באייבורי את המחשב הבא שזהה למפרט המופיע במדור המפרטים המומלצים מלבד שכאן לוח האם הוא GA-G31M-ES2L במקום ה GA-G31M-ES2C מה אתם חושבים על המפרט?? אני רוצה להוסיף את הכרטיס רשת הזה. האם הוא טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2697&CatCode=60 מקלדת ועכבר אני אקנה את המייקרוספט 1000 או 2000 שעולים 153 ו-190 בהתאמה. במסך אני דווקא רוצה להשקיע ולקנות את ה LG L2000CP שעולה 1680 תודה על העזרה..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לגיימינג בתקציב של עד 3000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, אך לא לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO,AC, Witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים יש בעיה גדולה אני מחפש מחשב נייד: 15 או 14 אינץ FHD 4 או 8 גיגה ארדיסק 1 טרה או חצי טרה (אמרו לי להתעקש על SSD כי זה יותר מהיר ושומר על סוללה). i7 או i5 באופן כללי, אני כל היום על המחשב, מרמה של ניהול עסק, מצגות, דוחות, המון המון חלונות ותוכנות פתוחים במקביל, חלקם גם של וידיאו (טיפים, מצגות, תמונות, יותר צופה לא עורך בפועל ). וגם כל העבודה המשרדית (המון וורדים במקביל אני גם סטודט ולומד דרכו (צופה בשיעורים וכו) לכן חשוב שהוא יהיה קל, אזור של 2 קילו ודק בתיק לא מוצא מחשב כזה כמעט באף מקום מחיר עדיף באזור ה2000 או 3000 בכל מקרה לא יותר מ4 א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה?? אני חייל ועקב השירות לא יצא לי להתעדכן בעולם המחשבים בשנתיים וחצי האחרונות. אני חובב מחשבים ורוצה לקנות מחשב חדש למשחקים וסרטים. בניתי מפרט אשמח לקבל עליו תגובות. יש לי מסך 22 אינץ' וציוד היקפי סביר. אני לא מתכנן אובק קלוקינג או איך שלא קוראים לזה. ואני זקוק למחשב חזק שיתן ביצועים גבוהים במשחקים חדשים וטובים. המפרט מחנות ksp ששמעתי שהם הכי זולים. Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray 1330 מעבד P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E gigabyte 610 לוח אם DDR III 1600Mhz Price Units Total 2GB Kingston HyperX Blu 185 זכרונות 6 גי'גה כפול (2 כפול 3) GIGABYTE Price Units Total GTX460 1GB GDDR5 DX11 2…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב פשוט בלי ציוד הקפי ( מקלדת עכבר מסך) שיוכל להריץ משחקים פשוטים לא גרפיים, ולצפיה בסרטים. וישומי OFFICE.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-