ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט , אני צריך אותו יותר לכיוון המוסיקה וסרטים HD ועומס על המחשב. התקציב שלי זה 4500 -5000 ש"ח. עם חרגיה של עד 150 שקל. מסך: [..] SAMSUNG LCD LED 23" S23A300B 5ms DVI WIDE - זמין במלאי ₪886 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪917 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 ₪497 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 "XMP" : CMZ8GX3M2A1600C9 - זמין במלאי ₪409 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GT430 2GB DDR3 - RETAIL ₪410 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] NZXT PHANTOM (BLACK) w/o PSU ₪663 סט מקלדת ועכבר: [..] LOGITECH CORDLESS DESKTOP WAVE ₪387 ספק כוח: [..] SEASONIC …
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד איכותי בתקציב של כ-1000$ בארה"ב. חשוב לי שיעבוד היטב בעומס, אני הולך להשתמש בו הרבה ללימודים, גלישה ותקשורת דרך האינטרנט, תוכנות אופיס וצפייה בסרטים. ושהיה הכי קל שאפשר ונעים למראה. מאד אשמח לעזרה והמלצות לדגמים ספציפיים... ניסיתי להתייעץ בחנויות באג אבל המבחר שם מאד מצומצם ואין כמעט דגמים עם מסך 14 אינטש, מה שאני רוצה... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?כמה שפחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מסמכים ,משחקים וסרטים לילדים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין …
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב יד שניה (או לפחות לבוא לראות) ויש לי כמה שאלות (ותודה רבה על המדריך רכישה בחול הוא גם עזר לי): לפי מה שבהנתי מכמה תגובות פה - אם יש למחשב שלי service tag שרשום באתר של DELL שיש לו אחריות אז יתקנו את המחשב - בלי להגיב הוכחות קניה/בעלות וכו' הבנתי נכון? אם כן האם יש צמורך בהעברת בעלות בכלל? (אם כן למה?) אני יודע שאמורה להיות מדבקה בתחתית הנייד עם ה service tag אם במקרה אין אותה (אבל המחשב רשום כך שיש לו אחריות) האם האחריות לא תקפה? האם את כל המפרט ניתן לבדוק במנהל ההתקנים של WIN ? (אני מתכוון למה ששונה בין כל קונפיגורציה של אותו דגם - לא דברים כמו גודל מסך וכו') [ואיך ניתן לדעת האם ה WIN חוקי? - אם הוא "חוקי" יכול להיות שזה KEY מהרשת לא? או שיש דרך לווד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התקציב שברשותי בין 5000 ל-6000 שקל. המחשב אמור לשרת אותי בעיקר לפוטושופ ולייטרום באופן מאסיבי. לייטרום בעיקר היא תוכנה שמרנדרת הרבה תמונות ברקע ועובדת על בסיס נתונים עמוס מאד - העיסוק שלי הוא צילום אירועים. חשובה לי המהירות והיכולת של המחשב לגמוע את המאסות של התמונות. אני כמובן מחפש את השילוב הנכון בבחירת מעבד, לוח אם וזכרונות (כמות, מהירות ומותג), כרטיס מסך ומארז. בנוסף, האם כדאי לקנות כונן בטכנולוגית פלאש רק בשביל מערכת ההפעלה? האם זה ישפר את ביצועי המערכת? תודה רבה נ.ב. - תתעלמו מהחתימה שלי.. זה כבר לא רלוונטי
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן מפרט המחשב שלי: CPU: Q9550 Rev E0 @ 3.8 GHz [450*8.5] Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3P [Rev 1.0] ~ BIOS: F10 Memory: 2x2GB G.Skill TT PI DDR2 PC2-8500 (1066MHz) PI Edition @5-5-5-15 2.1V GPU: Gigabyte Radeon HD6950@70 Soundcard: Native Instruments Audio 8 DJ HDD 1: Hitachi Desktar 7200RPM 500GB HDD 2: WD Greenpower 7200RPM 500GB Cooling: Zalman CNPS10X Extreme PSU: Seasonic X-650 80+ Gold Case: Antec P182 המחשב עובד מצוין, אין לי שום בעיה להריץ משחקים תוכנות וסרטים ברמה הכי גבוהה, אבל יש לי אפשרות למכור את הלוח, המעבד והזכרון שלי ב-600 ש"ח לחבר ולשדרג לעצמי את המערכת. עוד סיבה רצויה לשדרוג היא שאני רוצה לעבור לזכרון DDR3, הלוח הנוכחי שלי כמובן לא ת…
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, המחשב בבית קרס אתמול, הגיע הזמן להתחדש אשמח אם תוכלו לעזור לי עם מפרט השתמשתי בשאלון שבנעוץ כפי שהומלץ תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 אבל עדיף להימנע מלחרוג, אלא אם כן ממש ישתלם לי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, סרטים אינטרנט וכו' אבל גם משחקים כמו פיפא 2012 ואולי גם כמה משחקים חדשים שאני אכיר ברגע שיהיה לי מחשב שיעלה אותם טוב אבל בעיקר פיפא שיעבוד חלק, שאר המשחקים - לא צריך על האיכות המקסימלית, אבל שבכל זאת יעבדו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן ש…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום חברים, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט. **אולי כדאי לקנות את המחשב בחלקים כדי שיצא זול יותר..? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני לא גיימר כבד, אבל יהיה נחמד אם המשחקים המערכת תהיה מסוגלת להתמודד עם המשחקים האחרונים תחת הגדרות סבירות..משחקים ברזולוזיה של( Full-HD 1,920 x 1,080 ) הפעלה בו זמנית של מספר תוכנות ביתיות .סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:ש שימוש מזדמן בסוליד וורקס …
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה השנה, דרישות בסיסיות לתוכנת C, JAVA,אסמבלר... חוץ מהלימודים אני רוצה שהמחשב יהיה לצפיית סרטים,גלישה באיטרנט ושירוץ באמת טוב לכן נחוץ לי מעבד I7 וכרטיס מסך חזק עד כמה שאפשר כמובן בתקציב, אני חובב משחקים אבל לא מצפה לכבדים כמו קרייסיס כמובן התקציב הוא עד 4000 ש"ח אם אפשר במסך 15.7 זה יהיה מצויין עם קצת פחות גם לא נורא אבל שיהיה משתלם
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך את המפרט הבא: 1. התקציב הוא 2300 אפשר לחרוג בתחום ה50 שח אבל לא יותר.. 2. המחשב מיועד למשחקים. לדוגמה gta 4 על בינוני. אין לי מושג רזולציה טבעית... אם זה חשוב אני אברר. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיבים שלא צריך להוסיף. 5. השקט חשוב 3 6. אין צורך בoc 7-9. לא 10. לא יהיה שדרוג של המחשב. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וOC. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בע״ה אני מתחילה ללמוד רפואה השנה ואני רוצה לקנות מחשב נייד. אני יודעת פחות או יותר מה הדרישות שלי אבל לא יודעת מה זה אומר בפועל. אני לא אגור בבית ולא יהיה לי מחשב שולחני פרט לספריות, אני רוצה שהמחשב יחזיק לי מעמד לפחות 3-4 שנים, הסוללה צריכה להספיק לכמה שעות טובות והוא צריך להיות די קל. אני חשבתי על הדגמים של DELL, כשגודל המסך שלי צריך להיות ״14.1-״13.3. אשמח לקבל המלצה לגבי דגמים שיהיו רלוונטיים עבורי, ואשמח גם להמלצות נוספות אגב, קראתי כבר את המדריך לקניית מחשב נייד לפני שכתבתי את ההודעה. תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
זה מחשב שנועד בעיקר ועבודה, אינטרנט,וגם מעט סרטים ומשחקים... האם ללכת על HP?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם , בניתי מפרט למחשב לאבא שלי בתקציב של 3k , לפי ההמלצות של מחשב משרדי במפרטים המומלצים. אולם הייתי צריך לעשות שינויים קלילים. המחשב בעיקרון נטו לעבודה משרדית ומשחקים קלים (לרוב משחקי רשת). בעיקרון מה שאני לא בטוח בו זה הלוח אם (לא היה את הדגם המומלץ באתר) אשמח לחוות דעת , הצעות לשיפור תודה . מעבד: Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪107 לוח אם: Gigabyte H57M-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪649 מארז: Mustiff 6241-A11 PSU450W With 2 X SATA color metal design כמות: 1 - מחיר: ₪177 זיכרון: Hynix 4GB DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: …
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12803 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12426 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11651 צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem)…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן המפרט הזה ב2300 שקל שווה משהו? מארז: case lp05 500w psc לוח אם: intel original dh61ww b3/asrock h61m b3 מעבד: intel core i5 - 2500 3.3ghz 4cores זכרון מעבד: intel smart cache 6mb קירור: deep cool e21 big airflow supersilent 1155 זיכרון: kingston 4gb ddr3 דיסק קשיח: samsung spinpoint 1000gb 7200 כרטיס מסך: geforce gt520 2gb full hd המטרה שהוא יריץ משחקים כמו gta 4 בבינוני בערך מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד להרצת המון תוכנות כגון visual studio, מכונות וירטואליות, eclipse או כל תוכנה שמהווה סביבת פיתוח. המחשב צריך להיות מספיק חזק בשביל שלא יקרטע כאשר מכונה וירטואלית ו-visual studio פועלים יחדיו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כ"כ משנה. כמובן שהכול במידה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המחשב הראשון Dell Inspiron N5110 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=13838 המחשב השני Asus K53SV-SX129V ולהוסיף לו 4 ג'יגה זיכרון http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=13809 גודל מסך רצוי 15.6 השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, מוזיקה, סרטים ומעט משחקים לפעמים גם כבדים. תקציב עד 4500 ש"ח. האם שווה להוסיף כסף ולקחת את המחשב הנ"ל Asus N55SF-S1188V + SonicMaster Subwoofe ואם כן האם ההבדלים משמעותיים ובמה. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=13689 אם יש למישהו רעיון למחשב טוב יותר אשמח לשמוע, תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במסגרת ההיגיון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מדיה (צפייה בסרטים HD וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 47 אינץ' FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
דבר ראשון אין לי אחריות אז ללכת לפלאפון לא בא בחשבון. לפני כחודשיים המחשב הפסיק לעלות, כלומר המחשב עולה, נשאר על מסך של LG ואז כשהוא מנסה לעשות בוט הוא רושם את ההודעה הבאה תתעלמו מזה שהוא כותב פה בתמונה שאין מדיה בכונן דיסקים, זה אותו הדבר בכל פעם. השורות המעניינות הם מהמילים for antheros.... מישהו מצליח להבין מה הבעיה פה במחשב? איך אני גורם לו לעלות נורמלי/לעשות בוט מהסי-די כדי לפרמט אותו?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון, מותקן על המחשב מערכת הפעלה 64ביט שלא מסתדרת עם תוכנה 64ביט של אוטוקאד (המחשב מתרסק שפותחים את התוכנה). רציתי לדעת כמה דברים - א) האם אפשר להתקין מערכת הפעלה 32ביט? (אחרי שבדקו אמרו לי ב notebookclub שאי אפשר להחליף למערכת הפעלה 32ביט בדגם הזה), איך אני בודק דבר כזה? ב) מה אפשר לעשות עם התוכנה של אוטוקאד והמחשב? הסתבכתי, אני שוקל למכור אותו יד שניה ורק קניתי אותו לפני 3 חודשים...
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיים מעבד- Intel Core i7 2600 sandy bridge, יש לי רק את הצ'יפ, לכן אם צריך משחה טרמית אבקש לכלול אותו גם במפרט. 1 . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיים מעבד- intel core i7 2600 sandy bridge, יש לי רק את הצ'יפ, לכן אם צריך משחה טרמית אבקש לכלול אותו גם במפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב לשימוש ביתי סולידי הכולל בעיקר גלישה, מעט סרטים, מעט משחקי מחשב (ישנים כאלו שעבדו על המחשב בן ה-6 הקודם).מלבד פיקאסה אין תוכנה שנמצאת בשימוש קבוע 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5k-1.2 עם מקסימום חריגה כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב: כאמור לעיל, .המסך הקיים הינו בגודל 19 אינץ. לא ידועה הרזולוציה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? לא קריטי - רעש סטנדרטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבה? windows7 לשימוש ביתי (בתקציב נפרד) והרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. עדיפות לירושלים/ ת"א. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-