ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום המחשב ישמש בעיקר לעבודה במאטלב ואקליפס. חשוב שהחומרה תעבוד על לינוקס. אם אפשר עדיף שיהיה חסכוני בחשמל תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאטלב ואקליפס. שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אך הנני מבולבל מעט מהשמות של המפרטים. אני מחפש מן שילוב של מחשב עבודה ומחשב גיימינג (אבל יכול להיות שאני סתם מגזים ומחשב עבודה מספיק). תקציבי מוגבל עד כ2000 ש"ח אך יכול לחרוג במעט אם נדרש זאת. אני מעוניין להשאיר אותו דולק כמה שיותר אז מעדיף אותו ממש שקט. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא שמיעת מוזיקה. מדי פעם אני גם רואה סרטים עליו ומשחק משחקי פלאש. מעוניין גם להריץ תוכנת טורנטים ברקע כמו utorrent. אני ממש לא מבין בזה אבל אני מתאר לעצמי שהמשחקי פלאש דורשים קצת יותר מהמחשב המשרדי הכי זול שיש. אז פשוט בגלל זה אני לא הכי בטוח. יכול להיות שאני סתם טמבל. הספריית מוזיקה שלי היא בגודל 300GB ואני מנגן מדי פעם קובצי מוזיקה בפורמט FLAC, אם זה משנה משהו. ל…
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מומחים שלום, נתחיל בסיכום לפי חוקי הפורום – 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב... ב. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 ₪ (כלומר 3500) 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD ומכונות ווירטואליות (VMWare Workstation) א. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920x1200 מסך 22'. ב. אילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? – לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים של hp. הראשון: HP Pavilion dv7-4296nr http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157844 לעומת השני: HP Pavilion dv7-6179us http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834158078 אני מתכוון להשתמש בהם למשחקים כבדים (יחסית) ולעבוד איתם על מוזיקה בעזרת הצוכנה traktor איזה עדיף? ד״א איזה פתרונות יש למקלדת בעברית (חוץ מהמדבקות של השנקל)
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני מתלבטת בין 2 המחשבים האלו המחירים של שניהם כמעט אותו דבר 3,800-4000 ש"ח אשמח לדעת מה טוב יותר Lenovo ThinkPad L520 7859-52G asus k53sc i7 תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בהתחשב בדרישות, למה לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב אמור לשמש את ההורים שלי, ככה שרוב השימושים שלו הם משרדיים - תוכנות אופיס, אינטרנט ותוכנות בסיסיות אחרות, בנוסף המחשב אמור להוות מאין HTPC ולהתחבר גם לטלוויזה בסלון (37' Full HD) אז צריך כרטיס\מעבד שיתמוך כמו שצריך ויאפשר לעשות העברה מהירה בין המסך מחשב לטלוויזיה באמצעות HDMI בלי פאקים כאלו או אחרים. וחשוב לי במקרה של מחשב כזה ספק כוח יעיל וידידותי לסביבה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם …
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
1. תקציב -אני לא רוצה להגביל, אבל השאיפה היא להיות כמה שיותר זול מבלי להתפשר על היכולת לבצע את העבודה 2. שימוש -גיימינג ועריכה גרפית בסיסית (ציור בעזרת טבלט בפוטושופ) המטרה העיקרית היא שהמחשב יהיה מסוגל להריץ את GUILDWARS2 על ההגדרות הכי גבוהות ללא מאמץ (ודיאבלו3+סדרת דרגון אייג' אבל אני מניח שהדרישות שלהם נמוכות יותר) מאחר והדרישות המדויקות של המשחק לא ידועות כרגע נגיד פשוט שאני צריך מחשב שיריץ משחקים כבדים יחסית על הגדרות גבוהות וברזולוציה גבוהה בנוגע לפוטושופ- החשיבות לא גבוהה במיוחד וגם המחשב הישן שלי הסתדר אז אני לא מעוניין לבזבז על זה יותר מידיי כסף אבל אם ישנה אלטרנטיבה זולה יחסית שתביא לשיפור משמעותי אני אשמח לשמוע 3. ציוד היקפי -אני זקוק למסך טוב בגודל "22 לפחו…
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את הנייד של אינטל N5110. מכיוון שאני לא משחק משחקים (חוץ מפרו אבולשוין 2012!! ;D ) חשבתי אולי יספיק לי הכרטיס מסך של אינטל ( Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD ) רק בכדי להריץ בצורה נורמאלית את המשחק המדובר. הדרישות של המשחק הן: דרישות מינימום מערכת הפעלה: Windows XP, Windows Vista ו-Windows 7. כרטיסי מסך נתמכים: Nvidia GeForce 6600 ומעלה, ATI Radeon X1300 ומעלה Pentium 2.4 GHz ליבה אחת זיכרון RAM: מינימום 1 GB 8-10 GB של שטח דיסק זמין כרטיסי קול: DirectX 9c תואם דרישות מומלצות מעבד אינטל - Core 2 Duo E4600 2.4GHz ולמעלה מעבד AMD - Athlon 64 X2 Dual Core 5000 ולמעלה כרטיס גרפי Nvidia - GeForce GT 240 GFX Card ולמעלה כרטיס גרפי ATI - Rad…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט שלי כרגע: CPU Intel Pentium D 820 SmithField 90nm Technology RAM 2.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 266MHz (4-4-4-12) Motherboard MSI MS-7236 (CPU 1) 48 °C Graphics LG TV (1280x720@60Hz) 512MB GeForce 9600 GT (Gigabyte) 57 °C Hard Drives 195GB Western Digital WDC WD2000JS-00MHB1 ATA Device (SATA) 44 °C Audio Realtek AC'97 Audio וכרגע אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש. לשימוש רב שימושי, הרצת משחקים כבדים והפעלה נוחה ומהירה של CUBASE 5 (לא באופן מקצועי) ופוטושופ והשאלה אם הכרטיס מסך שלי מספיק טוב או נדרש להחליף?.. מחר אני ניגש לאייבורי לקבל הצעת מחיר אודה לתגובות והצעות מפורטות למפרט טוב.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מעבדים Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray ₪ 826.00 פתרונות קירור מאוור Cooler Master Hyper TX 3 4719512015513 ₪ 99.00 לוחות אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz ₪ 826.00 דיסקים קשיחים Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ ₪ 285.00 כרטיסי מסך HIS 6870 IceQ X 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש ₪ 799.00 2 ₪ 1,598.00 מארזים NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Trio 650Watt ברכישת מחשב חדש ! ₪ 599.00 סה"כ מחיר: ₪ 4,233.00 המפרט הורכב ב-http://www.rsm.co.il 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה נית…
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מעוניין להרחיב זכרון פנימי למחשב. להלן מפרט של מחשב שלי. אנא המליצו לי על דרך להרחיב (כמה להוסיף זכרון ואיזה סוג מהירות). כרגע יש לי 1GB זכרון פנימי. אולי לשים אחד של 4 או 2 של 2GB אן להוסיף פשוט 1GB ו2GB תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רב. לידידה שלי יש אינספירון [table][tr][td][table][tr][td]System Type:Inspiron 1545[/td][/tr][/table][table][tr][td]Ship Date:14/01/2009[/td][/tr][/table][table][tr][td]Country:United States[/td][/tr][/table] יש בעיה במגעים של המסך (הוא לא עובד בבהירות תקינה, אלא רק אחרי שנותנים לו זפטה קטנה, או שמשחקים עם הזווית של המסך.) המחשב נקנה בארהב, נכנסתי לסרויס טאג של המחשב, באתר של דל. לא כתוב לכמה זמן יש אחריות, אם בכלל. איך אני מברר אם למחשב יש אחריות בארץ או לא? ואם כן אז לכמה זמן? (לא ראיתי בדף של דל. מישהוא יכול להכווין אותי אולי?) להערכתכם, אם המחשב לא באחריות, מה העלות של תיקון שכזה? כאמור, זוהי רק בעיית מגעים לדעתי, בפוזיציה מתאימה, או עם "זפטה" מתאימה, המסך עובד ב…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד I5 2500K, וספק כח SeaSonic 500 התקציב הינו 2000 לכלל החלקים הנלווים. השימושים הם אינטרנט, משרדי, סרטים. ייתכן שימוש בתוכנת SolidWorks אבל הבנתי שאין לה דרישות מיוחדות... אשמח לקבל דעתכם למפרט הבא שאני חושב לקנות : לוח אם Gigabyte GAP67AD3B3 כונן קשיח: Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX זכרונות : 2* 2GB - 1333Mhz / 1600Mhz - אשמח לקבל המלצתכם כרטיס מסך לא יקר - אין שימוש למשחקים או תוכנות גרפיות כבדות. צורב דיוידי פשוט תודה לעוזרים, חג שמח וחתימה טובה,נדב.
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 3K. וייעודו- רב תכליתי שיחזיק לאורך זמן. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪840 לוח אם: Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 - מחיר: ₪510 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪339 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪273 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-2000Mhz X-Series CL9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪206 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪330 כרטיס מסך: Sparkle GT440 1GB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ₪380 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים …
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט, עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג, תכנות והזרמת תכנים ל XBOX. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010, Sql Server 2008, IntelliJ IDEA וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייעוד עיקרי למשחקים שיצאו זה מכבר כגון Witcher 2 ולמשחקים שייצאו ממש עכשיו כגון Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף אם אפשרי ומתאים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עדכניים, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה. (לכלול רמקולים טובים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Deus Ex ,Diablo 3, SW:TOR, LA Noir, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080. המחשב יפעל על Del…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד זה זמן מה, אני כרגע נמצא בניו יורק(יכול להזמין באינטרנט) הדרישות שלי: המסך 14-15.6 אינטש ברצולוציה 1600x900 לפחות זמן סוללה 3 שעות לפחות כרטיס מסך ברמה של 555m של נוידיה או 6770/6750 של ATI (שיהיה חזק יותר מ540M) כרגע יש שתי חלופות samsung 7 series או asus n55sf או שיש חלופות יותר טובות(חוץ מהניידים של HP) מתכוון להריץ משחקים עדכניים על הגדרות בינוניות בנוסף לזה אני מתכנת בVISUAL STUDIO, MYSQL ואולי יעבוד עם vmware בעתיד הקרוב אני רוצה להיסגר על דגם כי שבוע הבא אני נוסע כבר תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן להחליף אץ המחשב שלי(pentium dual core e2180 , 2 gigs 667MHz.) ואני מ חפש מפרט נחמד ב1500 שקל, יש לי כבר כרטיס מסך ספק מארז , רק חסר לי מעבד לוח אם ראם והארד דיסק. מה שחשבתי עליו זה ככה: מעבד: Intel Quad Core i5 2300 2.8G 6Mb 1155 Tray או Intel Quad Core i5 2400 3.1G 6Mb 1155 Tray או Intel Quad Core i5 760 2.8G 8Mb 1156 Tray לוח אם : biostar H61MH+ B3 Intel H61 Chipset for 1155 או Intel H55PJ socket 1156 אני יודע ששניהם גרועים והכל אבל זה הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב שלי. ראם: kingston 1333MHz DDR3 הארד דיסק: western digital 750GB sata II 64 MB caviar green סך הכל יוצא בסביבות ה1500 אולי קצת פחות. חשבתי אולי ללכת על AMD ולקחת phenom II x4 955BE עם GigaB…
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני קונה בימים הקרובים נייד לקראת הלימודים בסוף אוקטובר מחשב שישמש אותי ללימודים ועבודות, סרטים ומעט משחקים. איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות? אני שוקל HP האם כדאי?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
[הקדמה קצרה] כנראה אין מנוס מלהזמין מחשב של (DEL(L אף על פי שהתמיכה שלהם בארץ זוועת עולם. ככה זה שכל האתרים שמפרסמים סתם את HP DV6 6040ej, אין לאף אחד במלאי (ורוב הסיכויים שגם לא יהיה), אחלה שיטה לגרום לך להתקשר והם מנסים לשדך לך מחשב אחר. [סוף הקדמה] נחזור לדל, http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=IN5110BKi263&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he זה המפרט של המחשב (כמובן שאני מוסיף את ה-8 ג'יגה זיכרון). יש למישהו חוות דעת על המחשב הזה, נראה לי שהוא די פופולרי פה בארץ אשמח לשמוע כל דבר תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן - אמנם אני עומד להפנות אתכם לדיון בפורום כרטיסי מסך - פשוט אני מעוניין שעוד אנשים שמבינים ייחפשו ויעזרו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514306.0 המסקנה כרגע היא שעדיף לקנות 6950 ולפתוח אותו ל6970 - יכולים להמליץ על כרטיס מIQPC שידוע שניתן לפתוח? מישהו שקנה והצליח? 6950 - זה לא גם עדיף בשביל בעתיד שתהיה את היכולת לשדרג ולקנות עוד 6950 ושיהיה CF? הלוח אם שלקחתי אגב לא תומך בזה אז לא שווה לקחת אחד אחר שיתמוך במערך מרובה כרטיסים לטובת שדרוג? יכולים להמליץ על לוח 68 שכן תומך?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנטית לשימוש בסיסי של אופיס, אינטרנט וגם עריכת סרטים בוידאו בתוכנות פרמייר, ברמה בסיסית/סטודנטיאלית. תקציב הגג הוא 4K, אך השאיפה היא לא להשתמש בכולו, אלא לחסוך כמה שאפשר) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (אופיס, אינטרנט) ועריכת וידאו בתוכנת פרמייר. * גודל המסך? לא מוחלט, אבל כנראה 15" * משקל רצוי? כמה שפחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לנפח אחסון גבוה, אם כי הוספת אחסון חיצוני ג…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש רק בתוכנות קטנות כמו SKYPE וDEAMON TOOLS וכאלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 אני רוצה לשחק לפחות על HIGH חלק.. .. RAGE.. SKYRIM.. THE WITCHER 2 ומשחקים כבדים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הדגמים הבאים: http://www.laptopdirect.co.il/item.asp?itemid=6053 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791931 וכמו כן: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791689 שנראה שהוא ממש זול ועם מפרט די טוב שעונה על הצרכים שלי. מה דעתכם עליו? והאם הייתם ממליצים לי על דגם אחר מאלו שציינתי? הצרכים שלי הם: התקציב - 3500 שימושים: מחשב לסטודנט. בעיקר גלישה ועבודה על תוכנות כמו אופיס. לפעמים צפיה בסרטים. חשוב לי שיוכל להחזיק הרבה משימות בו זמנית. גודל המסך: 14"-15.6". לא רוצה 13". משקל: רצוי שיהיה די קל זמן סוללה: שיחזיק לפחות 3 שעות בלוטות' וצורב DVD: רצוי אך לא חובה לא צריך יציאות מיוחדות HD: רצוי 500GB
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-