עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם קודם כל לפני הבנייה שאלה:המחשב שלי כבר בן 4 בערך,לאחרונה יש לו שגעונות מוות כאלו,הכוונה הוא לא נדלק ועובד נורא לאט הגיע הזמן להחליף אותו,נכון? כדאי לי להחליף אותו אם אני משתחרר עוד עשרה חודשים? ואם כן,אני צריך מחשב שיהיה טוב למשחקים,וגם שישמש אותי כסטודנט,כי מין הסתם יהיה גם איזשהו נייד אבל בבית כשאצטרך לכתוב עבודות וכו' אצטרך אחד נייח אז אשמח לקבל מפרט,ולשאול שאלה נוספת:כדאי לי אולי לקנות מחשב נייד,חזק כזה גם למשחקים וגם שישמש אותי כסטודנט? תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by dani9998,

אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר של עד 3000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודות ומשחקים אם אפשר המלצות למחשבים במחיר הזה אני אודה לכם מאוד

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חריגה במידה ויש שיפור משמעותי בביצועי מערכת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים SD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ישנים ללא צורך בהאצה גרפית כלל ומשחקים מודרניים כגון FALLOUT NEW VEGAS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. אחרי מספר שרשורים שפתחתי בפורום שבעזרתם למדתי להכיר את ההיצע הקיים היום בשוק, ניגשתי לאתר RSM והרכבתי מפרט שנראה לי הגיוני ושעונה על הצרכים שלי. הוא נכנס לתקציב בצורה יפה. אני רוצה לעשות הגהה. ווידוא שהמפרט אכן הגיוני (נגיד שבמקרה ולא הבנתי המעבד מגיע בלי קירור, ולא הוספתי מאוור למעבד במפרט) וגם אם אתם רואים משהו מיותר, תגידו לי. הנה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪536 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2655 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 Westr…

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by kisin,

אחד ממחשבי הultrabook הראשונים הגיע היום לחנויות בארה"ב. אני מדבר על asus ux21/31. הראשון הוא מחשב של 11 אינץ והוא נמכר ב999 דולר והשני הוא 13 אינץ ונמכר ב1100 דולר. מדובר על מחשבים חזקים, דקים וקלים. הטוב מכל העולמות. http://www.engadget.com/2011/10/11/asus-zenbook-ux21-and-ux31-headed-to-the-us-october-12-starting/ יש למישהו מושג מתי ואיפה יהיה ניתן לקנות את המחשב הזה בארץ? וכמה נראה לכם שזה יעלה?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by tomer953,

תקציב: 5000 ש"ח אך קיימת גמישות. (לא כולל מסך) שימושים: תכני HD, אכסון בנפח גבוה (סרטי HD), עריכת וידאו (ברמה לא מקצוענית אבל עדיין), גלישה מרובת כרטיסיות (לדוגמא 7-9 כרטיסיות בו זמנית של יוטיוב). המחשב לא מיועד למשחקים ואני כמעט ולא משחק, אבל אני לא אוהב הגבלות, ובמידה ויצא איזה משחק אני רוצה שיעלה לי בצורה טובה. משחקים שעשו לי את זה בעבר: Rainbow Six Vegas , Portal, Red alert 3, Sims 3 לא צריך לא אופיס ולא ווינדוס ולא כלום, רק הרכבת מחשב בחנות. עדיפות כמעט בלעדית לKSP קריות, גר בקריות דגשים: לפחות 2TB זיכרון קשיח תמיכה בפורמטים הכי חדשים של HDMI כל סיפור הUSB3 שלא יצא לי לשמוע עליו יותר מידי, עדיפות לתמיכה. מארז יפה עדיפות עם אורות ואיזו דופן שקופה, USBים מקדימה של המא…

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by bastard007,

המחשב ישמש ללימודים קלים כגון: דרישות בסיסיות לתוכנת C, JAVA,אסמבלר, ואופיס למיניהם. בין היתר לצפיית סרטים בקטנה, ולמשחקים בינוניים לא כבדים... ואינטרנט אנא ממכם חשוב מאוד שהוא יירכש באתר בעל אפשרות ל 36 תשלומים - TMS, http://www.hi-fi.co.il ואם אתם מודעים לעוד אתרים בברכה (: * גודל המסך? 13 -14.1 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סוללה הוא פרמטר חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 360 יכול להספיק * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך במערכת הפעלה * האם יש לכם…

8. Started by omri123,

היי אנשים אני מחפש איזה לפטופ קטן ("10) ככה שיריץ לי דפדפן ואופיס לא יותר מזה ושיהיה זול כי אני לא חושב שיהיו לו עוד שימושים. א. אשמח להמלצות. ב. אני מאמין שזה אינדבידואלי אבל עד כמה זה באמת נח? תודה

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by Royky,

כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד עם תאורת מקשים. אני מדבר על תאורה תחתית הקרויה גם backlit ולא על פנס שיושב על המסך. אני זקוק למחשב כזה במחיר נורמאלי של סביב ה- 5,000 ש"ח. מישהו מכיר דבר כזה? (אני יודע שלדל יש מחשב כזה XPS).

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Zmosh,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! אני סטודנט ואני צריך מחשב נייד בתקציב של 3k. אני צריך שהמחשב יריץ תוכנות כמו arena rockwell, ובכללי שיהיה סביר גם למשחקים וסרטים וכו' ושלא יתקע לי... בKSP הציעו לי את DELL INSPIRON I5, מה אתם אומרים? הצעות למחשבים אחרים יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. מפרט מחשב:מעבד:i5 2500 3.3 מאוורר מעבד:katana 3 לוח אם:GA-Z68MA-D2H-B3 זכרון ראם:kingston 2x4gb 1333 דיסק קשיח:samsung f3 1TB כרטיס מסך:Radeon HD 6870 OC ספק כוח:seasonic 620w bronze כונן: lg מערכת הפעלה:win 7 מארז:Armor A60 אני קונה את המחשב מאייבורי (ואל תגידו למה כי רק משם אני יכול) המחשב הוא בשביל משחקים (גיימינג) ואני לא מתכנן OC למעבד (הכרטיס בא מהחנות עם OC) תקציב 4500 וכולו מנוצל במפרט שלי....אי יש לכם משהו להגיד על המפרט טוב רע או לשפר אני ישמח תודה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  12. אהלן קיבלתי היום הצעת מפרט מחשב כדלקמן: מעבד:core i7 2600 לוח אם:p8z68-vpro:http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_PRO זיכרון:2X4GB g skill 1333 mhz כרטיס מסך:http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/ קירור למעבד:Scythe Ninja 3 CPU Coole:http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/ninja-3.html מארז:Six Hundred V2 Mid Tower Gaming Black Case שאר הדברים כמו ספק יש לי כבר אז לא צריך מה דעתכם? תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by לביא2112,

אני צריך תגובות אם המארז ששמתי מתאים למפרט ובאיזה שקט יהיה המחשב אם לא מתאים לרמה 7 אז תרשמו בבקשה הצעות מארזים אחרים אפילו מחנויות אחרות ו לוח אם אם אני לא יוכל להוסיף בעתיד זה אומר שגם אני לא יוכל לשנות למשל אחרי בערך 3 שנים צריך להחליף זיכרון אני יוכל להחליף או שאני לא יוכל אם לא אז תשאירו תלוח אם אם כן אז תורידו בבקשה ללוח אם שאני לא יוכל להוסיף ( עם כניסת USB3 ) אז הנה המפרט : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪840 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪117 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪462 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silver…

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by IgorStravinsky,

אני מעוניין במערכת עם intel ו nividia בלבד, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS -ים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by kfirmo,

1.מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שאם תצליחו לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, HD עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/ תדיר/כבד/פרנסה).word,eclips,access-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המסך שיחובר למחשב הואsamsung bx 2335 המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב crysis 2,cod black ops,,sims3,pro 2011,heroes 3,assian creed,gta (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-לאילו …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. לאחר התיעצויות עם כמה אנשים הגעתי למפרט הזה: מעבדים Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray inti52500T פתרונות קירור Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366 4571225045078 לוחות אם Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET B3 INTBLKDH67BLB3 זיכרונות Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz KingHX8Blu דיסקים קשיחים WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS WD10EARS כרטיסי מסך sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 כוננים אופטים Samsung SHS222 x 22 Sata- ATA Black SAMSHS222SATA מארזים ANTEC Three Hundred 300 Gaming antec300 ספקי כוח SeaSonic SS-600ET 600Wa…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by syncush,

מחשב לגיימינג ועריכות לפי ה חוקים: 1.ניתן לנצל את כל התקציב ב.חריגה 200 2.מחשב מיועד לגיימינג עריכות AFTER EFFECTS SONY VEGAS CINEMA4D שהרנדר יהיה טוב ושהמחשב לא יתקע ב.גיימינג:BF3,BO,סימולטורים,DEAD ISLAND 3.בלי ציוד מקיף 4.הכל מחשב קומפלט 5.לא חשוב מידת רעש 6.ללא אוברקלוק 7.לא בלי שום תוכנות 8.לא חשוב מאיזה חנות העיקר שהם מרכיבים בצורה טובה ואני חייב מסך יחסית פשוט רחב 20,22 אינטכ כל מי שעוזר לי תודה רבה רבה רבה !!!!

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by Elad83,

שלום, בעקבות מודעה שפרסמתי פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510900.0, התגבש לו המפרט הנ"ל: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪840 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪476 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪65 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Reta…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by alonchen4,

שלום לכולם.. ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATF 3 ובקיצור כל משחק כבד שייצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים- גבוהות 3. האם יש צורך …

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by dani0147,

. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS -ים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שק…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by lital1,

היי ! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לשתי האחיות הקטנות שלי , שתיהן תלמידות תיכון. הצרכים שלהם הם דיי בסיסיים- כתיבת עבודות ללימודים, גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות וקצת משחקים בסייסים. מה שחשוב לי בעיקר זה לרכוש מחשב שיחזיק לאורך זמן, יציב, עם מינימום תקלות. המליצו לי על מחשב נייד של hp מדגם G6-1140S שמחירו כרגע הוא 2,899 שקלים. האם הדגם מומלץ? האם יש דגמים טובים יותר לצרכים הללו ? ומבחינת אורך חיים של מחשב, האם עדיף לי לרכוש להם אולי מחשב נייח מאחר ואלה למיטב הבנתי מחזיקים זמן רב יותר? התלבטות נוספת שיש לי היא אולי לרכוש להם 2 נוטובוקים של אסוס במחיר של ה- Hp וכך שניהן יוכלו לעבוד באופן עצמאי יותר, אך מצד שני הבנתי שהנוטבוקים שורדים פחות זמן... בתודה ליטל

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by brsv,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , סרטים ומשחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח וכונן DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 עדיך שקט במסגרת תקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, אני מרכיב לבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין חנות ספציפית. 9. האם יש בקשות מיוחדות…

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה תדירה ב matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefield 3 , skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050*1680, גודל מסך 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  24. מחשב חזק לקידוד ומשחקים כבדים ישרת מסך בעל רזולוצייה 1280*1024 Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪79 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪480 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2545 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3080 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪285 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 XFX ATI Radeon 6870 687A-ZDFC Du…

25. אני מעוניין לקנות מחשב מותג נייח מוכן מחברה מוכרת עם אחריות הכיוון הוא DELL כזה למשל: Dell Inspiron 620MT i5-2310 GT420 או כזה: Dell Inspiron 620MT i5-2310 GT420 (ראיתי אותם באתר bug) מה דעתכם? אולי עדיף HP ? אני קצת חושש מאחריות בנלאומית (שלא נצטרך לטוס ליוון או אירלנד כדי להחליף זיכרון או כרטיס רשת...) מצד שני החנות השכונתית יכולה להסגר פתאום כמו שקרה לי עם למיר בהרצליה. אם אתם ממליצים על מפרט כלשהו - אז אשמח גם לשם החנות הממלצת. למה לא נייד? הילד עדיין קטן תוך כמה ימים המחשב יפול 10 פעמים שזה טוטל לוסט (חבל על הכסף) מטרה: בעיקר משחקי ילדים, לומדות. תודה.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים