עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית אוטוקאד דו מימד * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 1-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?נ6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI, USB * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?256 ג'יגה ומעלה, SSD. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ובגלל שזה גם לגרפיקה הדרישה הטבעית היא כרטיס מסך ATI או NVIDIA. חשבתי לכיוון הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10409 אשמח לעוד המלצות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן אחים. נהרס לי המחשב [יש! 4 שנים אני סובל אותו כבר!!] והגיע הזמן להתחדש בחדש. אז ככה, ישלי מסך מחשב של PROVIEW שהוא 19 או 17 אינצ', ואין לי אפשרות להחליפו. אני כנראה אלך על מחשב ב4000, בתקווה שההורים יסכימו, אם לא, בסביבות ה3200. אלה המחשבים ששמתי עליהם עין, מה אתם אומרים? חשוב שמשחקים כמו GTA IV נגיד יעבדו חלק וטוב. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1600 ו http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky522~88~0.htm תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, ניתן לחרוג מהתקציב אם יש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנות ב Visual Studio , והרצת תוכנה 24 שעות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מכיר את המושג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום ותודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים החדשים והעתידיים לשנתיים הקרובות פחות או יותר, רזולוציה 1980X1020 מכוון להגדרות הכי גבוהות ו60+ FPS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, קודם כל כבר כמעט שבועיים מאז שקניתי מחשב נייד והוא בסדר. העכבר עובד כמו שצריך, את הכלים של המחשב הנייד החדש אני מתכוון ללמוד. רציתי לשאול אם אני רוצה ממש ללמוד על מחשבים ניידים (אבל חדשים) האם יש איזשהו אתר ישראלי או דובר אנגלית שאני יכול ללמוד מזה. במקביל אני אקרא יותר הודעות בפורום שלכם וכך אני אלמד מזה. תודה רבה ויום טוב, אדוארד.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. תקציב : 3500 חריגה : גג 150 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX ¤933 לוח אם: DFI LANPARTY DK P35-T2RS ¤583 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 זיכרון: MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ¤547 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤345 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤333 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤3647 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il זה המפרט מה אתם אומרים זאת התמורה הכי טובה למחיר או שאפשר לקבל משו יותר טוב במחיר כזה ד"א אלה החלקים שאני צריך לא יותר מזה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז ככה אני בונה מחשב למשחקים בעיקר ולעבודה ב2D\3D. ** קאטש: אני גר בניו זילנד כרגע אז אני מקונה מפה... אין פה יותר מידי מבחר בגלל שמחשבים ניידים הולכים פה הרבה יותר חזק. ** קאטש 2: אני לא קונה מארז... אני רוצה לנסות לבנות שולחן ואת המחשב בתוכו. כרגע ללא HDD, אני יעביר את ה-512GB SAMSUNG PRO מהמחשב הנייד ואשתמש בו, אני לא לחוץ על מקום כרגע. המפרט (כמו כל ישראלי טוב, אני רוצה את ההכי חזק בפחות כסף)! [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: cart-item, width: 10%, align: center]GIGE9113[/TD] [TD=class: cart-item][TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]GIGABYTE GV-N770OC-2GD GeForce GTX 770 2GB 256-bit GDDR5 PCI Express 3.0 HDCP Ready Video Card [change] [/TD] [TD][/TD] [/TR] …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by broken,

הייתי טיפש דיי והסקתי שהוא הבעייתי, במקום הזיכרון. רכשתי R7 250 ב415 ש"ח מTMS, ואז גיליתי שאחד הסטיקים של הזיכרון בעייתי. אני צריך לרכוש סטיק של 2GB DDR2 800 ומקווה לכסות לפחות את העלות הזו, זה ריאלי, או ששווה למכור את כR7? (פורסם בטעות גם בפורום כ. מסך, לא מצאתי איך למחוק אותו משם)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד ללימודים - המחשב ישמש רק לכתיבת סיכומים ושיעורים בזמן ההרצאות ואלה הפרטים : * מטרות המחשב? מחשב נייד לסטודנט * גודל המסך? עד 13 אינץ * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? נדרש זמן סוללה אורך ( 5 - 6 שעות ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של הארד דיסק ? לפחות 250GB * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MENASHEHE,

שלום יש לי מחשב נייד של ג'יגהבייט והעכבר שלו עושה לי בעיות הוא בוחר לי לפעמים לבד בדברים שאני לא לוחץ עלייעם ניגשתי עם המחשב למור לוי והטכנאי שם אמר לי שזאת בעיה במערכת הפעלה התקנתי ווינדוס אחר ועדיין הבעיה נמצאת אבל היא פחות ממה שהיה ליפני זה אבל היא עדיין קיימת וזה מעצבן אני ישמח לדעת אם יש פיתרון לדבר הזה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחברבסופו של דבר 4 מסכים לאותו מחשב (במסכים אני רואה בעיקר גרפים). לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. אני אתחיל בשאלה כללית מה ההבדל בין BOX ל OEM והאם זה משנה לי? Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤925 url]http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809'>http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809 האם כדאי לי לקחת את המעבד Q9300 למרות שהוא יקר יותר? האם אני…

13. Started by avz,

שלום אקווה שתוכלו לעזור. אני מחפש את המדריך למשתמש (USER MANUAL) למחשב נייד ישן HP EVO N1020V. כל ניסיונותי לחפש באינטרנט, כולל באתר של HP, הצלחתי למצוא את המדריך ותחזוקה ותיקון, לא את המדריך למשתמש. האם יש למישהו מחברי הפורום או מישהו יודע היכן ניתן למצוא? לעזרתכם אודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ESSENCE,

צריך מפרט ב 5k מטרה משחקים לא משנה איזה חנות לא הולך לבצע OC מארז נחמד אבל העיקר החלקים מחשב שקט תודה לכול העוזרים

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני זקוק להצעות למפרטים ב1500$ (ללא אף ציוד היקפי לא רמקולים, מקלדת,עכבר,מסך וכוכוכוכו'!!)אני קונה את המחשב בארה"ב אז המחירים יחסית זולים לארץ ורציתי לדעת מה עם כל המכס הם עושים בעיות?! כמה עולה להביא את המחשב לפה?? וכל מי שנותן הצעה שבבקשה יציין את השם של האתר המפרט חייב להיות מבוסס : AMD ATHALON 64bit 2x512 Redeon x800 pro 120GB ויש לי פה מפרט שבניתי ואני לא יודע איך הוא Cpu Amd Athlon 64 3200+ , 1MB L2 Cache, The only 64-bit Windows Compatible Processor - retail 278-300$ M.board Albatron k8t800 pro ll socket 754 via k85800 chipset 800fsb 100-120$ Memory Corsair 512mb pc3200 400mhz ddr x 2 285-300$ Vga Sapphire radeon x800 pro 256mb DDR agp8x (retail box) 390-430$ …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם ! מבקש המלצה על המחשב נייד הצורך הוא : סרטים,אינטרנט,ועבודה משרדית מה אתם אומרים על המחשב ‎Lenovo G550 NTD99IV ‎ ? שמוכרים ב KSP ואם יש יותר טובים אשמח לדעת ולקבל המצלה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by alex7777777,

לאחר עדכון מווינדוס 7 לווינדוס 10 הכונן הפסיק לקרוא דיסקים (הוא מוציא אותם החוצה) ורושים לי הודעה Plese insert a disc into driver E ניסיתי כל מיני דיסקים ושום דבר. יש לי מחשב נייד של acer כונן דיסקים פנימי שהגיע עם המחשב של pioneer

18. Started by pilgonico,

הנה מפרט שהרכבתי , מיועד בעיר לתלת מימד (רינדורים) פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו אשמח לשמוע הערות לשיפורים אם יש מפרט מחשב Intel Core 2 Duo E-6600 2.4GHz 4MB BOX + Thermaltake Big Typhoon (K8/775) Heatpipe 120mm Asus P5B E Deluxe Intel P965 Chipest Socket GXSATA2 FSB 1066MHz G.Skill DDR2 PC6400 800MHz 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 For RAID0 2XWD 250GB SATA 7200RPM 16MB Buffer RAID 24/7 WD2500YD + Cooler Master cooldrive 3 Asus EN7900GT TOP GeForce 256MB PCI-E Coolermaster CAC-T05 Centurion 5+ONE 120mm fan Front IEEE1394/USB NO PSU Enermax Liberty 500W כמו שאמרתי סה"כ כ-10K תודה לכל התייחסות

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הי אני צריך לבחור לוח אם וזכרון שמתאימים למעבד i5 2500K אני רוצה שיהיה USB3 (לא משנה איפה בלוח האם) בנוסף אני מעדיף שיהיה מתאים לזכרון TRIPLE CHANNEL 1600Mhz לדוגמא לזכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Ripjaws עדיף גם שלוח האם יהיה GIGABYTE אבל זה לא חובה הסיבה שאני מעדיף תמיכה ב-TRIPLE CHANNEL היא שהבנתי שזה יותר טוב משמעותית בהרבה מקרים, אבל אשמח לשמוע אם אתם חושבים אחרת לדוגמא אם אתם חושבים שמספיק לוח אם עם DUAL CHANNEL וזכרון 2*4GB. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, החלטתי להפתר מהLENOVO 3000 N100- שגרם לי רק צרות ב3 שנים האחרונות. מחפש מחשב שיהיה בעצם תחליף למחשב שולחני, ניידות נדרשת אבל לא שיקול משמעותי ( כלומר המשקל...). העבודה תהיה בעיקר לגלישה , יישומי אופיס, סרטים HD וכ'ו. יודע שבLENOVO לא נוגע יותר . מתלבט לגבי DELL HP . אמרו לי בDELL המקלדת לא נוחה בהשוואה לHP. בחיפושים התוודעתי לזה שיש מעבדים חדשים I7. אני לא יודע איך בעצם לבחור לפעמים המעבד חזק יותר ולפעמים יש יתרון לזכרון או כרטיס מסך וכ'ו. אני ארשום מספר דגמים רק לצורך השוואה - אני אשמח לתובנות ועזרה בהחלטה HP PAVILLON DV6 1340EJ HP PAVILON DM3-1010EJ DELL STUDIO 1555 DELL STUDIO 1557 (I7( אולי חברה אחרת טושיבה או LG...? תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K (אבל אני חושב ש 6K אמור להספיק) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים מוזיקה ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד (הרבה שעות על המחשב כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הרבה משחקים, רוצה שהמחשב יריץ witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by שלמה הדג,

שלום, אני זקוק למפרט מבוסס AMD לילד בן 9 במחיר שבין 4000 ל 4500 ש"ח. המחשב ייועד למשחקים והוא צריך לכלול מסך LCD, מקלדת, עכבר ורמקולים. בנוסף, הכונן הקשיח לא צריך לעלות על 80GB. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://fcb.pas-rahav.com/lgsale/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. הי אני מחפש לקנות מחשב נייד לעסקים באינטרנט וגם לעבודות משהו כמו בערך 1000 שח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום רב. בעוד כמה שבועות אני כנראה אקנה מחשב חדש. אני צריך מחשב לאינטרנט וכו', לא למשחקים כבדים וכל מיני. כרגע אני מתלבט בין שני מחשבים שאחד מהם אני מתכנן לקנות, על מחשב יותר משוכלל אני לא חושב כרגע, אולי בעתיד. בין שני המחשבים האלה אני מתלבט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6949- מחיר 1195 ש"ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4985- מחיר 1220 ש"ח כמעט אותו מחיר. שמתי לב רק שהמעבד שונה בין שני המחשבים, וגם הלוח אם (במחשב של ה-1220 יש כרטיס רשת עד 1Gbps) וגם שמתי לב שבמחשב של ה-1220 הכונן אופטי כלול, ובמחשב של ה-1195 לא כלול כונן אופטי. מה אתם מציעים לי אז לקנות מבין שני אלה? איזה מעבד יותר טוב? ה-Intel Dual Core E6600 של המחשב ב-1195, או ה-G620 של…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים