ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
ממצב אנשים ?! אז ככה דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש ... הוא ביקש ממני שאני ארכיב לו תפריט אבל אני כבר "חלוד" לא כל כך קורא מאמרים של מה חדש בעולם המחשבים אז באתי לפה בכדי להתייעץ אתכם ... הוא רוצה לקנות מחשב הכי טוב שיכול להיות עד 4000 ש"ח (עדיף עד 3800 ש"ח) ללא מסך ... תרכיבו לי בבקשה מפרט הכי טוב שאפשר שמתאים למחיר ! (מי שלא מבין כל כך טוב\לא מבין שלא יגיב פה בבקשה) תודה מראש, משה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הייתם משנים/משפרים/מוסיפים או מורידים? המחשב צריך להיות כולל מסך ומקלדת+עכבר Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 מחיר מיוחד בקניית מחשב חדש בלבד !, יחידות 1 ₪1433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2356 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ₪292 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=387 Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1726 G.Skill RipJaws 4GB DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL, יחידות 1 ₪266 http:…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, המטרה של המפרט הזה היא מחשב שישרת: בצורה מעולה צרכים כמו אופיס, גלישה ופיתוח (Visual Studio לדוגמא), בצורה מעולה להצגת סרטים, מוזיקה וכדומה, ובצורה טובה למשחקים ברמה של היום. המחיר תוכנן להיות באיזור ה- 3,000. ביחס של עלות מול תועלת, המליצו לי ללכת על שילוב AMD-ATI, וזו ההצעה שקיבלתי: לא מוזכרים כאן כוננים או ציוד היקפי, מכיוון שאותם אני לוקח ממחשב קיים. סה"כ המחיר על החבילה (כולל מאוורר נוסף, מארז וספק כח) הוא כ- 3,300 ש"ח. אשמח לשמוע דעות על הרכיבים השונים, כיצד יעבדו יחד, או האם כדאי ללכת על דגם או יצרן אחר, שאולי יעלה טיפה יותר אך יהיה יותר אמין או יתן ביצועים טובים יותר. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה בגדול אני ברעיון של לקנות מחשב נייח ומפציץ (תחלס נראה לי כבר עברתי את הגיל אז אני לא יודע מה אני אעשה איתו ) למחשב נייד יש לי יותר שימושים (אם הוא יוכל להריץ משחקים חמודים מה טוב...!!! בכל מיקרה אני מעונין לקנות מחשב נייד... יש אפשרות להביא מחשב נייד טוב עם 2GB זיכרון בתקציב הזה? אני נעול על 2GB כי אין מצב שאני מעלה ויסטה עם פחות.. ואני רוצה ויסטה על המחשב הנייד.. חוץ מיזה שלא נראה לי מועיל לקנות מחשב היום עם פחות מ2GB מעבר לזה הדרישות שלי מהמחשב הם... לא סלרון (תאמת שלא מפריע לי AMD אבל לא ידוע לי שיש בכלל למחשב נייד שיש ) אני מתחיל ללמוד עכשיו CCNA ואני רוצה שיהיה לי מחשב ללימודים למה אני לא אוהב לרשום ואני כותב במחשב בקצב רצח קיצר מחשב נייד יועיל לי בהחלט דברים…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף ככה: אני צריך לקנות מחשב כבר השבוע ואני בכיוון של intel lga 775 3.0 gb לגבי לוח אני בעד ASUS אך כיוון שהוא יקר הציעו לי של GIGABYTE- ושל MSI האם הם טובים? לגבי כרטיס המסך יש את הRADEON X300 מול ה- NVIDIA 5300 מה כדאי? ועוד משהו- יש הבדל ניכר במחיר הזכרונות של DDR מול ה DDR2 האם למרות זאת כדאי להשקיע כבר עכשיו ב DDR2 ? והינה העיקר שבעיקר ----האם באמת מוכרים חומרה משופצת ברשת IVORY או שזו סתם עלילה?? אם כן אז איפה כדאי לרכוש מחשב זול ומבית אמין?? אני יכול להשקיע עד 5500 ש"ח כולל מסך 17" דק וזאת גם ההצעה שקיבלתי מ-IVORY אז? היעו של המחשב הוא בעיקר אינטרנט ומשחקים ועריכת תמונות בקטנה כן מהצעה שקיבלי באייבורי יש הכול רמקולים מקלדת ועכבר מיקרוס…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ממש דל בתקציב אבל מצד שני אין מצב שאני לא נוגע ב fallout 4. לא יכול להרשות לעצמי כרגע מחשב חדש אז השאלה אם יש לי למה לשדרג בשביל שיסחוב עוד שנה/שנתיים או פשוט לא לעשות כלום. וגם במידה וכן מה כדאי להחליף וכמה זה יעלה, תבורכו(: זה המפרט שלי: לוח אם MA770T-UD3P מעבד AMD Phenom II X4 945 זיכרון 4GB של G.SKILL הארד דיסק SAMSUNG HD103SJ כ.מסך ATI Radeon HD 4870 מסך DELL U2312HM
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זהו המפרט שאני מזמין כנראה מנועה: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ¤ 1 ASUS P5W DH Deluxe 1690 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1390 ¤ 1 WD 36GB 10000 RPM SATA RAPTOR 740 ¤ 1 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 665 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 2400 ¤ 1 LITEON 52X32X52 RETAIL 160 ¤ 1 כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1 ANTEC P180 1050 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 620W 1100 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 275 ¤ 1 סה"כ: ¤ 11650 נכון שיצא יקר אבל אני מוכן להשקיע את הסכום הזה ולא להתפשר עכשיו כמה שאלות: 1.האם הכרטיס מסך הנ"ל מתאים למערך CROSSFIRE? אם כן אז למה ישנם כרטיסים שרשום בפירוט שלהם "CROSSFIR…
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב נייד, אך ההבנה שלי בנושא מעוד מועטה. קראתי פה את הדיון חוקים ואני רוצה לענות על השאלות שבו, אך אני באמת לא יודע מספיק בשביל להגיד מה אני מעדיף ומה אני רוצה, לכן אני אתאר את המצב שלי ואת הצורך ואקווה שזה יעזור. אני סטודנט למדעי המחשב, יש לי מחשב נייח בבית שהוא ברמה יחסית גבוהה, אבל אני רוצה עוד מחשב בשביל הלימודים, להפריד בין כשאני משחק או מוריד דברים וכו' לבין לימודים. הדברים החשובים מבחינתי במחשב: שיהיה נוח לנשיאה (מבחינת משקל), זמן סוללה מקסימלי (אני לא יודע כמה נחשב ממוצע וכמה נחשב הרבה), שתהיה לו יציאת HDMI ושיהיה מהיר. שיצליח כמובן לעמוד בדרישות הלימודים, ושאם אפשר יתאים גם לעריכת וידאו ברמת התחביב (לא צריך פה כרטיסי מסך מטורפים וכו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מחפש לאחי הקטן מחשב נייד זול שהמקסימום מאמץ איתו זה להריץ את המשחקים PES 2012 וFIFA 2012. המחשב נייד הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12526 או זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12502 יכולים לעשות את העבודה ? אם לא תתנו הצעות למחשבים אחרים כמה שיותר זולים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחק פוקר ולומד מדי פעם. מתכנן לחבר אותו למסך גדול בעמדה בבית ורוצה את האפשרות לקחת אותו איתי * גודל המסך? פחות חשוב, 13" ככה * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?שיהיה אפשר לחבר מקלדת ועכבר נראה לי סטנדרטי * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שאני יכול להסתדר עם SSD256 וללא כונן קשיח. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן כי אני קונה בחו"ל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היה לי ASUS שנגנב והיה מצויין. …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6,500 ש"ח עם יכולת חריגה של מאות שקלים בודדות (אם באמת מצדיק את זה). התקציב כולל מע"מ. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך. אפשר אפילו לקבל הצעות חריגה, אבל אני אשמח אם אפשר לעמוד בתקציב של -6,000 בלבד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? המפרט המוצע צריך לעמוד בתקציב, וניתן להציע חריגות בנפרד. 500-600 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר ואמור להתחבר לרסיבר ולטלוויזיה HD (בכניסת HDMI) סימולטורי טיסה ומשחקים בסיסיים משמש כתחנת עבודה (אמור להתחבר לשני מסכי 22" ב-RGB או DVI, חוץ מהטלוויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גיליתי שהמשחק BATTLE FOR MIDDLE-EARTH זה רק לבעלי קונן DVD במחשב, היה לי פעם, אבל עכשיו אין לי, הקטע הוא, שאם אני מתכוון לקנות אחד, אני מעדיף צורב DVD, עכשיו צורב DVD נחשב גם כקונן DVD? אני יכול להשתמש בצורב DVD לראיית סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקי DVD למשחב?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט טכני: לוח אם דגם: Intel® GRANT COUNTY 2 סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 300 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16 יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 945 מהירות מעבד: 3.4GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 4 MB אחריות: כל החיים זכרון נפח: 1024MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667MHz דיסק קשיח יצרן: MAXTOR/W.D/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אססין קריד3 BF3 קרסיס 3 ושאר משחקים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב1080-1920 מסל LED 47 אנטיש LG LX6500 עם חשוב הדגם (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי איך המפרט שבניתי: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=54fff34f64c64 המחשב מיועד בעיקר לשימוש משרדי אך גם לגלישה באינטרנט, סרטים וגיימינג קל מאד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קחו תקציב של 4200-4500 ש"ח ותמליצו לי על מחשב (איזה רכיבים) הוא צריך לשמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט ההתלבטות העקרית שלי כרגע היא על מעבד ולוח(AMD או INTEL), מסך(17 או 19), וכרטיס מסך. CD צריך להיות עם DVD כרטיס קול יכול להיות פשוט ומתלבט בין זכרון 256 או 512 נסו להרכיב לי את המחשב שישמש אותי הכי טוב למטרות האלה בלי לחרוג מהתקציב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב נייד עם קורא טביעות אצבע. התוכנה של ההתקן שהגיעה עם המחשב דורשת credentials, מישהו יודע מה זה? ואיפה אני יכול למצוא את זה? תודה וש"ש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Hi, I would appreciate if you could help me with price tag for my rig: Motherboard : Gigabyte GA-945P-S3 RAM: Kingston 4x1GB kvr667D2N5 DDR2 667 CPU: intel E6300 core2duo CPU FAN: Zalman Z-Machine GV1000 Video Card: Sapphire Radeon x1950xtx Video Card Fan: Scythe Shuriken Rev.B3 SCSK-1100 Power Suppply: ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נהרס לי ההרדריב אני מתלבט בין ביצועים ובין חיסכון בחשמל (עם עדיפות לביצועים) שימושים: אופיס, Visual Studio, אינטרנט ומשחקים שהשיעור מתחיל להית משעמם.. המחשב בן שנתים ומשו GATEWAY עם מעבד TO DOU T6400 ו4GB זיכרון הדיסק קשיח שהיה בו הוא WD 500GB 5400RPM http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7683 אני חושב להחליף לאחד מהיר יותר (7200)אבל עד כמה זה ישפיע על הזמן סוללה שלי?? בנוסף על איזה חברת קשיחים אתה ממליץ לי ?? WD OR SEAGATE???? תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב דיי סבבה יענטו מהיר והכל אבכל בכל זאת אם כל מה שיוצא וכל הדברים החדשים בא לי על חידוש יש לי כרגיע ג'יגה זיכרון מעבד 3.0 אינטל כרטיס מסך 6600gt קיצר בערך כמו שאתם מתארים את המחשב שלי בכמה אני יוכל למכור אותו ? ולשאלה השניה אני רוצה מחשב חדש עד 5500 שקל למשחקים וגם זהו זה כניראה יהיה המחשב שאני ישתמש בו לפחות ל 5 שנים האחרונות ..
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: שוב, תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למחשב נייד חדש. המחשב ישמש לעבודה משרדית אם כי אעדיף שיכלול כרטיס מסך לא מובנה (שהזכרון שלו עצמאי). הדבר החשוב ביותר הוא שהמסך יהיה נוח לקריאת טקסטים, וכמה שיותר גדול (לשם השוואה: הבנתי שבמסכי lcd רגילים מסכים בגודל 19 אינטש יותר נוחים לקריאת טקסט מאשר מסכי 20 אינטש למשל בגלל גודל הנקודה, האם אותו רעיון ישים גם כאן ?). מבחינת ניידות המשקל פחות חשוב אם כי כמובן כמה שיותר קל יותר טוב. אגב: מה דעתכם לגבי המחשב הזה: http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=5558&zap=1 המפרט שלו: מעבד:core 2 duot5500 1.6mhz זיכרון ראשי:2048Mb DDR2 533MHz דיסק:120GB תצוגה:14.1" XGA מצלמה:1,3MB כרטיס גרפי: Nvidia GeForceGO 7300 כוננים:DVD Super Multi Double Layer …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכיוון ושני המחשבים האלה כמעט זהים לגמרי, איפה אני אקבל זמן סוללה עדיף ? כמו כן, האם יש שוני נוסף בין שני המחשבים בתצורה החזקה ביותר הקיימת ? תודה. .[br]פורסם בתאריך: 17.05.2010 בשעה 04:46:15 או הLenovo IdeaPad S12 2959-KUG .תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודה, תוכנות ייעודיות לעבודה עם קבצים גדולים ובסיסי נתונים. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? כמה שיותר.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? קל יחסית. פחות מ-2 קילו, וכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מאוד. לפחות שבע שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? ברור. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חובה SSD. לפחות 128 גיגה, עדיף 256. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...): 16GB זיכרון (או לפחות אפשרות להרחבה עצמית עתידי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[מנהלים, אם זה לא שייך לפורום הזה אני מבקש שתעבירו נושא זה לפורום המתאים, תודה.] שלום לכולם! הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 משחה טרמית: ZALMAN ZM-STG1, 3.5g גוף קירור למעבד: ZALMAN CNPS9700 LED לוח אם: ASUS P5N32-E SLI זיכרונות: Corsair XMS2 DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL4-4-4-12, DDR2-800 - TWIN2X2048-6400C4 2 דיסקים קשיחים [במערך RAID ברמה 0]: Seagate Barracuda, 7200.10, 320GB, 16MB Cache, S-ATA II, NCQ, 8.5ms כרטיס גרפי ("כרטיס מסך"): EVGA e-GeForce 8800 GTS, 640MB - [כנראה בעתיד יהיה מערך SLi של שתי כרטיסי EVGA e-GeForce 8800 GTS] כונן DVD של: DVD-ROM Laufwerk IDE PLEXTOR PX-130A/T3BP צורב DVD של: DVD-+R/-+RW PLEXTOR PX-760A מארז: Miditower COOLER MASTER Stack…
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-