ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
אוקי...אוקי אני צריך את מפרט החלומות שלכם: המעבד הכי חדש... הלוח אם הכי מצ'ונפר... הכרטיס מסך הכי חלומי... אין אין כל מה שחלמתם שיהיה במחשב וצריך דברים מהצד עכבר..מקלדת וכו' וכו' וכו' יאללה תיתפרעו!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
חברה אם אתם יכולים בבקשה לתת לי מפרט למחשב ב8000 למשחקים אפשר לחרוג טיפה. אני לא מתכנן oc
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, בגלל שהמחשב שלי לא יכול להריץ משחקים והוא קצת מקרטע, החלטתי לקנות מחשב חדש. ובגלל שאני כנראה מתחיל ללמוד שנה הבאה, אני מניח שעדיף לי כבר לקנות לפטופ שיעשה את הכל. * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, אבל צריך שגם יהיה נוח לעבוד עליו. * גודל המסך? ממוצע כזה? * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שישרוד יום לימודים באוניברסיטה.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם יהיה אפשר לחבר לטלוויזיה וזה לא יעלה עוד הרבה אז מגניב, אבל חוץ מזה לא צריך. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני מעדיף טרה, לא מבין בסוגים. * כונן CD/DVD? צורב? DVD מן הסתם, שיהיה גם צורב. * כונן Bluray? …
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
Sempron 2800+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 533 512MB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול 7.1 Channel Audio כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD LG 16x 40x White ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70 MIDI Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None השאלה היא האם להחליף את המעבד, ולהגיע למחיר של 2000 בשביל P.D ? והאם המפרט הזה מספיק בשביל סרטים ככה ומשחקים בקטנה, לא משהו רציני... תודה!
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כולל מסך 19 אינטש, לשני שימושים: - הרצת ישומים כבדים (לא גרפית. סימולציות וכו' עבור האוניברסיטה) - צפייה בסרטים תודה רבה! אמיר
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי לכם~! קניתי לא מזמן לפטופ מעולה אבל שלא עונה על הצרכים שלי כרגע ואני מנסה למכור אותו. פרסמתי בפייסבוק, פה ב-HWzone וביד 2. הבעיה היא שהוא די יקר ומחברה שלא מוכרת בישראל (Clevo). יש לכם אולי איזה עצה לתת? אני די אבוד >_< תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת אינטרנט ולא יותר מזה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! טוב אז ככה אחרי חודש של בדיקות באינטרנט אני חושב שהגעתי למפרט מחשב גיימרים מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤1194 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤820 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤694 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2900XT 512MB HDCP PCIe ¤2170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCH2900XT-512 מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon ¤437 http://skypc.co.il/product.asp?pid=40722 ספק כח Enermax Liberty 500W ¤604 http://skypc.co.il…
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש נטבוק לשימושי אינטרנט ומסנג'ר פשוטים. יש באפשרותי לרכוש אותו באילת מאופיס דיפו במחיר של 1300 שח. האם יש אלטרנטיבות טובות יותר במחיר? *אני מודע לכך שהסוללה בעלת שלוש תאים אך אין צורך ביותר מכך. *אני מודע לכך שהHDD עובד על 4200RPM אך מכיוון שהשימושים הם בסיסיים ביותר אין הבדל לעומת RPM גבוה יותר.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן חברה. מחשב נייד פשוט,למטרת גלישת באינטרנט ועבודה משרדית (אופיס וכד') את הטוב ביותר בתקציב הנ"ל... תודה מראש! שבוע טוב אנשים
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מחפש מחשב לגיימינג בתקציב של 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה. כולל הכול: מקלדת, עכבר , מסך, מערכת הפעלה. האם ניתן למצוא מחשב נייד בתקציב הזה עם ביצועים שיספיקו להרצה סבירה של משחקים? במדור מפרטים מומלצים באתר נראה שהמפרט שמתאים לתקציב הזה עם תוספת מסך וציוד היקפי הוא הנמוך כשהמפרט הבא אחריו בתור הוא בסביבות התקציב ללא ציוד היקפי בבירור מהיר נראה שרוב החנויות נותנות כמעט אותו דבר ולכן מה הנקודות החשובות לבדוק בהשוואה ביניהן? אני יודע שהתקציב קצת לוחץ ולכן רציתי לדעת על מה לא להתפשר ועל מה כן. מעבד i5 או אפשר להתפשר על פחות? יש הבדלים משמעותיים בין יצרני לוחות האם? כרטיס מסך 1050? מארז? מה מינימום ההספק הנד…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם, שוב פעם אני פותח ת'רד, הפעם מסודר כמו שצריך אחרי שקילבתי כמה הצעות. אז ככה, אני משרת בצבא, לכן אני צריך מפרט לא מטורף במיוחד, אבל שיהיה מודרני ותמורה טובה לכסף. קודם כל, הגעתי לתקציב סופי של 4300, עד עכשיו לא הייתי סגור על תקציב, אבל זה התקציב. עכשיו למספר שאלות: 1) מוכר במרדנית אמר לי שאני צריך לוח עם צ'יפסט 965 בשביל לנצל את הקונרו, לא זוכר בדיוק מה הוא אמר, אבל לפי מה שאני יודע (תקנו אותו אם אני טועה) ההבדל בין ה945 ל965 הוא בתמיכה בDDR800, וזה גם רק עם מעלים את הבאס של המעבד, קיצר הוא דחף לי לוח של GB 965P-DS3 2) הדבר שהכי זימבר אותי מבחינת מפרט היה מארז וספק, רציתי לקנות בKSP ושם בשביל מארז וספק נורמלי אתה צריך לשלם 650 שקל, לעומת 420 עם הHEC, אז האם יש ל…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לאחר חרישה מעמיקה בתחום החומרה אני גאה להציג את יצירת המופת שתעמוד אצלי בחדר. אם למישהו יש הצעות לשיפור או דעות אשמח לשמוע אותם. די סגור על רוב המפרט יתכנו כמה שינויים קטנים אבל הבסיס ישאר איתן.. המפרט כוון למחשב שקט ותקציבי עם יכולת לHD, שימוש כללי ומעט משחקים עם מארז קטן שיתכן שיוסב למחשב סלוני בעוד תקופה. מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX - BOX ¤498 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤453 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤969 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N X18 - SATA - BLACK ¤131 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז המחשב של ההורים שלי התקלקל והם רוצים לקנות חדש. הם כרגע חושבים לקנות איזה מחשב ב-KSP ב-700 ומשהו שקל שלדעתי סתם ילך להם תוך כמה חודשים אז הם אמרו לי שאם יש לי משהו יותר טוב להציע הם ילכו על זה, ובגלל זה אני כאן. אני צריך מפרט למחשב שיהיה שקט יחסית וישמש רק לאינטרנט וקצת אופיס, שיחזיק הרבה זמן. התקציב עומד על 1000 ש"ח, אך אני מעדיף שלא להשתמש בכולו אם אפשר. ללא ציוד היקפי או OC. שהמפרט יהיה כולל הרכבת המחשב בחנות. עדיפות גבוהה למפרטים מחנויות בראשון לציון. תודה מראש למי שיעזור.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרצת מכונות וירטואליות, משחקים, וגראפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ (תדיר), VMWARE (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.WOW , CSGO , BATTLEFIELD 3 ובכללי משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאיל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט ומשחקים. לא אעשה לעולם OC. זה מחשב חדש לגמרי ואני צריך איתו מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אני מעדיף לשמור אותו בסביבות ה8500 שקל אבל עם עליית הדולר אני לא בטוח שזה אפשרי. התלבטות אחת שיש לי היא אם ללכת על מסך Dell2007fp או Viewsonic 930. הדל אמנם גדול יותר, אבל הוא גם יקר יותר וגם ידרוש ממני לקנות כרטיס מסך של 640 מגה. עם הויוסוניק אני יכול לקנות 320 בכיף. חוץ מזה, הבנתי מהפורום של המסכים שהרבה אנשים מקבלים את הדל עם פאנל p-va, ואז מעבר לגודל אין לו באמת יתרון על הויוסוניק. חשבתי על המפרט הבא, אבל אני לא מקובע על כלום: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤875 לוח אם: …
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם (: , הייתי רוצה שבחוות דעת על המחשב לא תנסו לחסוך בכסף על החלקים בהמלצה שלכם ולתת לי משהו פחות טוב אבל אם אתם רואים חלקים באותה רמה שיש בפחות כסף אז מה טוב תודה . מעבד : intel core2quad 9300 2.5ghz 1333mgh 6mMB cache- ש''ח1030 לוח אם : -1020ש''ח- Gigabyte GA-X48T-DQ6 1600MHZ DDR 3 1900 2*PCI-E eSATA 2 intel X48 כרטיס מסך :-838ש''ח Geforce 8800GTS 512MB GDDR3 HDTV כרטיס קול :370ש''ח -Creative sound Blaster X-Fi Xtreme gamer ספק כוח : Chieftec 550W PSU 12csm fan 24pin Active PFC Retail 251 מארז :NZXT Hush HU001 classic Series silent Mid tower black case no psu- 333 דיסק קשיח : 275 ש''ח Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB sata 2 ADVICE UPS 750 USB + Program 3…
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי(HP) לטלויזיה באמצעות כבל HDMI. למחשב יש יציאת HDMI והטלויזיה היא HDMI READY. איך אפשר לברר האם יש כניסה של HDMI בטלוזיה?ומהו צורב DL?מהם היתרונות ומה החסרונות שלו?אם יש.. ושאלה אחרונה האם כרטיס מסך:NVIDIA GeForce Go 8400M GS graphics with 256MB יעביר את הHDMI בצורה טובה? תודה מראש וסופ"ש נעים
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
. מה התקציב? 6500 ש"ח במזומן שטרות כסף 2. מטרות המחשב? עריכת וידאו כבדה מאוד HD,עריכה כבדה בפוטושופ ופלאש. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: דרוש מסך 22 אינץ' תומך FULL HD. וגם רמקולים סבירים, רמקולים בסביבות 400 ש"ח. דרוש גם סט של מקלדת ועכבר אלחוטי MICROSOFT LASER DESKTOP 3000 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אין צורך בכרטיס קול איכותי (מספיק המובנה על לוח האם). דרוש צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש משהו דרסטי לשפר אז לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל מהכל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? dell u2311h 23 inch * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/uckjs9gv תנו לי חוות דעת בבקשה תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך מפרט חדש אני רק מבקש חוות דעת על זה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, ועריכת וידאו חובבנית+ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf3, crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות ג…
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הרבה התלבטויות ואני צריך שתעזרו לי להרכיב את המחשב החדש שלי : צריך עזרה עם הדברים הבאים: AMD DUAL CORE חובה לגביי כרטיס מסך אני מתלבט - המלצות? זיכרון - מינימום 2GB לוח אם - פה אני חייב את ההמלצות שלכם ! קירור\מאוורר ממש ממש טוב למעבד - המלצות? בקשר לספק כח - אני חשבתי ללכת על החברה של קרוס-איר 520 וולט. לא צריך (יש לי את הדברים הבאים ) : מסך עכבר מקלדת רמקולים מארז כונן קשיח
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אז אחרי שכל דבר עלה לי על המחשב בצורה מעולה כבר כמה שנים טובות עם ההגדרות הגבוהות ביותר, הגיע כמובן קרייסיס 3 והחל לקרטע, ואני מתחיל לחשוב שהגיע הזמן להחליף את המחשב. מה שיש לי כרגע: intel e6750 intel dp35dp hd6770 1GB CM 690II corsair 650TX M מסך ברזולוציה 1680X1050 בעקרון אני צריך לשדרג את רכיבי הליבה, אבל חשבתי אולי במקום לקנות כרטיס מסך חדש לקנות אחד תואם ולעשות מערך קרוספייר (הספק יחזיק אני מניח, אבל השאלה אם ההבדל בביצועים בין מערך קרוספייר של הכרטיס הזה לבין כרטיס חדש לגמרי יהיו שמיים וארץ או דברים מינימליים?) לא צריך HD (יש 4) וכונן אופטי זו אפשרות אבל לא חובה (יש 2 IDE). בכל מקרה, התקציב הוא באיזור ה2.5, עדיפות לKSP כי אני יכול להשיג שם הנחה קטנה. עריכה: ועוד שאל…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לשמוע את דעתכם והמלצותיכם לגבי מחשב נייד שאני מחפש. אין לי בעיה לקנות את המחשב בחו"ל ושישלחו אותו לארץ. נק' חשובות: + מסך 13 או 14. + משקל 2 ק"ג. + איכות מסך גבוהה (ברמה של סוני או אפל) + 4 GB זיכרון לפחות. + מצלמת וידאו. + ניידות גבוהה (4- 7 שע') + פעולה שקטה. + שלא יחמם את איזור שבו הידיים מונחות ע"מ להקליד. + אחריות בינלאומית של 3 שנים. אני לא מתחבר למק-בוק אייר או פרו. תודה רבה על העזרה! גלעד
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך שני מפרטי מחשב שניהיהם בלי ציוד הקיפי ולמשלחקים אשמח לראות מפרטים בהקדם
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-