ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - מעדיף שלא, אבל יש מצב 2. מה שימושי המחשב (תכנות, משחקים, אופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - שימוש שוטף, יכול לפעול גם לילות שלמים מדי פעם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefiled Bad Company 2. GTA4, Starcarft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1280x1024, אינשט 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוה עבור הרזלוציה הנמוכה שלי, הייתי שמח שגם אם אני אשדרג את המס…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני, כולל מסך בגודל 21-23 אינצ' עבור תוכנת העריכה AVID 5. הדרישות המינימליות של התוכנה, כפי שהם נכתבו באתר החברה נמצאים כאן: Computer: Avid-qualified Windows-based computer or laptop2 (see details)OS: Windows 7 Professional (64-bit), Windows XP Professional SP3 (32-bit), Windows Vista Business SP2 (64-bit), Windows Vista Ultimate SP2 (64-bit) Processor: Intel Core 2 Duo 2.33 GHz processor or faster Memory: 4 GB of RAM (6 GB of RAM recommended for Windows 7 and Windows Vista) Graphics Card: NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) Internal Hard Drive: Minimum 500 GB 7200 rpm hard disk מלבד זאת אני אצטרך גם: זוג רמקולים איכותיים כרטי…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים ! ;D אני מחפש מחשב ללימודים שיהיה פעיל באזור ה-8-10 שעות ביום וצריך שיהיה לו קירור טוב (כלומר לא נטבוק נכון ?!)... מה מומלץ? אני נוטה לכיון לנובו אבל אין לי מושג כי זה עבור מישהי ולא בא לי לפשל אחרת ...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב קיים שמשמש כHTPC לצפייה בסרטים ע"ג LCD 37". במפרט הקיים היום סרטי HD נתקעים (עוצרים ואז ממשיכים וכו'). אני רוצה לשפר המפרט הקיים בחלקים (גם מיד שניה) עד 250 ש"ח. מתלבט במה כדאי להשקיע את התקציב (מעבד, זכרון, או כ. מסך). המפרט הקיים - לוח אם תומך בתושבת 478. מעבד סלרון 330 - 2.6GHZ. זכרון - 768מ"ב, מהירות - 400MHZ. כ. מסך - AGP geforce 5200 128mb. במה כדאי לשים התקציב ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Acer One 753-U362KI Model Name753-U362KI CPUIntel® Celeron processor U3600 (2MB L3 cache, 1.2 GHz, DDR3 800 MHz) Memory2GB Dual-channel DDR3 SDRAM support with two soDIMM modules, Up to 4GB HD500GB Display11.6'' HD (1366 x 768), high-brightness (200-nit) Acer CineCrystal™ LED-backlit TFT LCD GPUIntel® HD Graphics with 128 MB of dedicated system memory, supporting Microsoft® DirectX® 10 Dual independent display support Webcam1.3 Megapixel WebCam Optical DeviceNone LanGigabit Ethernet WirelessAcer InviLink™ Nplify™ 802.11 b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™ BluetoothYes, (Bluetooth® 3.0 + HS) AudioHigh-definition audio support MS-S…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דיי ישן בן 6 Fujitsu Amilo Pro V2000 נגמרה לו סוללת ה-CMOS/BIOS ואני צריך להחליף אותה. הבעיה היא שאני לא מוצא איפה היא (פתחתי רק מלמטה - יש זיכרונות HD ומתחתיהם כלום) מישהו יודע איפה זה?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ש לי מחשב נייד lenovo s10-3 ויש לי 1 RAM... עכשיו אני רוצה להחליף ךזיכרון הזה http://www.ebay.com/itm/2GB-RAM-MEMORY-4-Lenovo-IdeaPad-S10-3-S10-3c-DDR3-/270790530998?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0c5f97b6#ht_1787wt_1163 איל אני יכול לדעת אם המחשב יכול להחזיק כזו כמות של זיכרון? זה המעבד: Intel® Atom™ Processor N450, 1.66GHz כרטיס מסך: intel® graphics media accelerator 3150 גודל מסך: 10.1'' high-defnition LED backlight display, 16:9 widescreen מערכת הפעלה Windows 7 Starter 32 bit המחשב יצליח להחזיק את התוספת של הראם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב לעבודה משרדית, Office ואינטרנט. כמו כן גם לצפיה והקלטה של טלויזיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. צפיה והקלטה של טלויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לחבר את זה למסך U2410 שיקנה בנפרד. הרזולוצי…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפיה בסרטי HD, קריאת PDFים, תכנות, פוטושופ (לא כבד), אינטרנט ושימושים משרדיים, GNS, VMware. * גודל המסך? רצוי 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי, אני לא יודע מה זה זמן סוללה ארוך אבל נדמה לי 3-4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, VGA * בלוטות? אם יש אז נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? אפשרי שיהיה צורב. * כונן Bluray? לא נדרש. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS אם יש עוד חברות טובות אז בכיף. יש לי שאלה חשובה - כשקונים מחשב נייד מקבלים איתו דיסק דרייברים? אם כ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני עזרה ואני ממש לא מבין בנושא הוא צריך מחשב לעבודה ב AUTOCAD ו SolidWorks. אני לא יודע להגיד לכם מה בדיוק הוא עושה עם זה אבל הוא מהנדס מכונות אם זה עוזר. ניסתי קצת לחפש בפורום אבל רק יצאתי יותר מבולבל. ראיתי כל מיני המלצות על מעבדים,כמות זכרון,כמות של כוננים קשיחים,כרטיסי קוואדרו לעומת כרטסי מסךרגילים בקיצור זה לא התחום שלי ומחשבים זה לא התחום שלו ככה שכל אחד מנסה למכור לו איזה בוליש אחר. אין ממש תקציב מוגדר , השאיפה היא להוציא כמה שפחות אבל למיטב הבנתי אי אפשר להגיע למחשב נורמאלי אם מפרט בסיסי. בו נגיד שהקציב הוא סביב ה 3000 ואפשר לחרוג עד 4000 שקל כדי לקבל ביצועים נורמאלים/טובים תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה מעבד I5-2500K - כרגע יש לי מעבד E8400 עם לוח של גיגהבייט ו-8 ג"ב זיכרון וקירור של THERMAL TAKE (יושבים בתוך מארז סונטה 3 נהדר עם ספק 500 שבא איתו) אני מבקש להחליף את הרכיבים הרלוונטיים כדי שיתאימו למעבד החדש - באותה הזדמנות אני חושב שהגיע הזמן שאני אתקדם ל-SSD אשמח להעראות\הארות - תודה: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ לוח אם ASRock H61M/U3S3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16180 כמות: 1 מחיר: 390 ש"ח ( למזומן:382 ש"ח ) G.Skill Ripjaws-X 2x4GB (8GB) DDR3 1333MHz CL9 - F3-10666CL9D-8GBXL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14344 כמות: 1 מחיר: 310 ש"ח ( למזומן:304…
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CS5.5, Avid, Maya ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני אשמח לקבל עזרה בנושא. כמה נקודות חשובות: 1. התקציב הוא 5,000 ש"ח. מותרת חריגה של עד 500 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, כאשר השאיפה היא למחשב חזק, שיכול להחזיק משחקים בדרישות גבוהות, ויתתחיל לפגר מאחור רק עוד שנתיים וחצי-שלוש. לדוגמה Modern Warfare 3 3. לא מפריע לי יותר מדי כמה שקט יהיה המחשב אבל אני לא רוצה בולדוזר בחדר. 2/10 4. לא מעוניין באוברקלוקינג למחשב. 5. אני מעוניין לרכוש עם המחשב את מערכת ההפעלה ווינדווס 7 64BIT. 6. 1TB צריך להספיק 7. מעדיף לקנות את המחשב באזור באר שבע אבל אני לא פוסל חנות טובה באזור ראשון לציון. 8. לא מחפש לשדרג את המחשב 9. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, חפשתי במפרטים המוכנים וראיתי שאין שם אפילו לא מפרט עריכת וידאו אחד לרפואה אז אני מציק לכם פה: אני רוצה לרכוש מחשב חזק מאוד שמיועד לעריכת וידאו HD-אוויד ופרימייר, כולל אפטר אפקטס, ואולי גם תלת מימד בעתיד הלא רחוק. התקציב יכול להגיע גם עד 8000, והדברים החשובים הם: מעבד i7 זכרון אני לא יודע כמה, אבל אני מניח ש12 או 16 ג'יגה כרטיס מסך חזק במיוחד הארד דיסק פנימי של 2 טרה הבנתי שכונן SSD הוא די נחוץ, אז אחד של לא פחות מ120 ג'יגה זהו פחות או יותר. כמובן הדברים הרגילים- צורב, חיבור usb3, מערכות קירור וכו'. חוץ מהמפרט עצמו אני לא מחפש ציוד היקפי. תודה רבה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול המחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך- BENQ E2200HD רזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
**אני מעוניין לשדרג רק מעבד, לוח אם וזכרונות. מחשב נוכחי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? הכרטיס מסך פתוח ל6970 עם OC, מתוכנן OC גם למעבד. 8. האם …
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לרכוש מחשב, וממחקר קטן שעשיתי הגעתי למפרט הבא: מארז: lancool pck60b לוח: gigabyte Ga-Z68X-UD3P-B3 מעבד: intel i5 2500k קירור: skyth Katana 3 זכרון: corsair vengeance 8gig kit הארדיסק: WD10EALX כרטיס מסך: saphire 6950 toxic דיוידי : סוני\ סמסונג. ספק: seasonic X-560 יחובר למסך 1920X1080 משחקים חדשים כמובן. עדיף כמובן לא לחרוג מהתקציב ואם ניתן להוזיל, מה טוב. אין צורך בציוד היקפי. ללא מערכת הפעלה. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ופוטושופ, חשוב לי שיהיה שקט, ואני מתכוון בשלב כלשהו לבצע המהרה. אשמח לשמוע דעות. בברכה תומר.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ידידה שלי מתחילה ללמוד עוד שניה והיא צריכה נייד - חשוב שיהיה טוב התקציב הוא 2500 ש"ח +- אפשר לחרוג קצת, אשמח לשמוע לעזרתכם . תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. מבקש את דעתכם על הדגם הזה [table][tr][td][table][tr][td] Model[/td][/tr][/table][table][tr][td]5750-2312G5[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Colur[/td][/tr][/table][table][tr][td]Black[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i3 2310M Processor, 2.1GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim COD קיצר רוב המשחקים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש מחשב נייח - לטובת משחקים, אך בעיקר המשחק Battelfield 3 . דרישות מומלצות עבור המשחק : OS: Windows 7 64-Bit Processor: Quad-Core CPU Memory: 4 GB Hard Drive: 20 GB Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 or ATI RADEON 6950) Sound Card: DirectX compatible Keyboard and Mouse DVD Rom Drive טופס עבור המחשב הנייח : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ואין ברירה - 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+משחקים+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו2012+פיפא2012+מנג'ר2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי כיום מסך 19" של סוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הייתי רוצה שהמשחקים שציינתי ישוחקו ברמה …
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ותכנות WEB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Elder Scrolls, World Of Warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אבל זה התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקלים, עד 6500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 (יש לי כבר מעבד i7 2600k ולוח אם תואם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית, עריכת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ,maya, photoshop, after effect, illustrator, indesign,3d studio השימוש הוא באופן כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב ? מסך יקנה לאחר רכישת המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-