עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, קיבלתי במתנה מעבד I5-2500K - כרגע יש לי מעבד E8400 עם לוח של גיגהבייט ו-8 ג"ב זיכרון וקירור של THERMAL TAKE (יושבים בתוך מארז סונטה 3 נהדר עם ספק 500 שבא איתו) אני מבקש להחליף את הרכיבים הרלוונטיים כדי שיתאימו למעבד החדש - באותה הזדמנות אני חושב שהגיע הזמן שאני אתקדם ל-SSD אשמח להעראות\הארות - תודה: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ לוח אם ASRock H61M/U3S3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16180 כמות: 1 מחיר: 390 ש"ח ( למזומן:382 ש"ח ) G.Skill Ripjaws-X 2x4GB (8GB) DDR3 1333MHz CL9 - F3-10666CL9D-8GBXL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14344 כמות: 1 מחיר: 310 ש"ח ( למזומן:304…

2. Started by stomer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CS5.5, Avid, Maya ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  3. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני אשמח לקבל עזרה בנושא. כמה נקודות חשובות: 1. התקציב הוא 5,000 ש"ח. מותרת חריגה של עד 500 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, כאשר השאיפה היא למחשב חזק, שיכול להחזיק משחקים בדרישות גבוהות, ויתתחיל לפגר מאחור רק עוד שנתיים וחצי-שלוש. לדוגמה Modern Warfare 3 3. לא מפריע לי יותר מדי כמה שקט יהיה המחשב אבל אני לא רוצה בולדוזר בחדר. 2/10 4. לא מעוניין באוברקלוקינג למחשב. 5. אני מעוניין לרכוש עם המחשב את מערכת ההפעלה ווינדווס 7 64BIT. 6. 1TB צריך להספיק 7. מעדיף לקנות את המחשב באזור באר שבע אבל אני לא פוסל חנות טובה באזור ראשון לציון. 8. לא מחפש לשדרג את המחשב 9. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by shlosi,

שלום לכולם, חפשתי במפרטים המוכנים וראיתי שאין שם אפילו לא מפרט עריכת וידאו אחד לרפואה אז אני מציק לכם פה: אני רוצה לרכוש מחשב חזק מאוד שמיועד לעריכת וידאו HD-אוויד ופרימייר, כולל אפטר אפקטס, ואולי גם תלת מימד בעתיד הלא רחוק. התקציב יכול להגיע גם עד 8000, והדברים החשובים הם: מעבד i7 זכרון אני לא יודע כמה, אבל אני מניח ש12 או 16 ג'יגה כרטיס מסך חזק במיוחד הארד דיסק פנימי של 2 טרה הבנתי שכונן SSD הוא די נחוץ, אז אחד של לא פחות מ120 ג'יגה זהו פחות או יותר. כמובן הדברים הרגילים- צורב, חיבור usb3, מערכות קירור וכו'. חוץ מהמפרט עצמו אני לא מחפש ציוד היקפי. תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  5. Started by TehDavid,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול המחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך- BENQ E2200HD רזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. Started by Kryptonite,

**אני מעוניין לשדרג רק מעבד, לוח אם וזכרונות. מחשב נוכחי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? הכרטיס מסך פתוח ל6970 עם OC, מתוכנן OC גם למעבד. 8. האם …

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  7. שלום לכולם, החלטתי לרכוש מחשב, וממחקר קטן שעשיתי הגעתי למפרט הבא: מארז: lancool pck60b לוח: gigabyte Ga-Z68X-UD3P-B3 מעבד: intel i5 2500k קירור: skyth Katana 3 זכרון: corsair vengeance 8gig kit הארדיסק: WD10EALX כרטיס מסך: saphire 6950 toxic דיוידי : סוני\ סמסונג. ספק: seasonic X-560 יחובר למסך 1920X1080 משחקים חדשים כמובן. עדיף כמובן לא לחרוג מהתקציב ואם ניתן להוזיל, מה טוב. אין צורך בציוד היקפי. ללא מערכת הפעלה. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ופוטושופ, חשוב לי שיהיה שקט, ואני מתכוון בשלב כלשהו לבצע המהרה. אשמח לשמוע דעות. בברכה תומר.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  8. בוקר טוב לכולם ידידה שלי מתחילה ללמוד עוד שניה והיא צריכה נייד - חשוב שיהיה טוב התקציב הוא 2500 ש"ח +- אפשר לחרוג קצת, אשמח לשמוע לעזרתכם . תודה

9. Started by josef19,

שלום. מבקש את דעתכם על הדגם הזה [table][tr][td][table][tr][td] Model‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎5750-2312G5‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Colur‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Black‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Intel® Core i3 2310M Processor, 2.1GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table…

10. Started by Grest,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim COD קיצר רוב המשחקים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  11. Started by shik,

שלום לכולם ! אני מחפש מחשב נייח - לטובת משחקים, אך בעיקר המשחק Battelfield 3 . דרישות מומלצות עבור המשחק : OS: Windows 7 64-Bit Processor: Quad-Core CPU Memory: 4 GB Hard Drive: 20 GB Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 or ATI RADEON 6950) Sound Card: DirectX compatible Keyboard and Mouse DVD Rom Drive טופס עבור המחשב הנייח : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ואין ברירה - 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by roei1984,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+משחקים+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו2012+פיפא2012+מנג'ר2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי כיום מסך 19" של סוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הייתי רוצה שהמשחקים שציינתי ישוחקו ברמה …

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ותכנות WEB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Elder Scrolls, World Of Warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by muam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אבל זה התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקלים, עד 6500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by tomer99r,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 (יש לי כבר מעבד i7 2600k ולוח אם תואם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית, עריכת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ,maya, photoshop, after effect, illustrator, indesign,3d studio השימוש הוא באופן כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב ? מסך יקנה לאחר רכישת המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by Lambomeir,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין דגמים של אסוס שרשום בהם 3D וכאלה שרשום בהם 3DE. שמתי לב שהמחיר של ה 3DE יקר משמעותית, עשיתי חיפוש והבנתי שההבדל הוא שהאות E ב 3DE מסמלת את המילה embedded (משובץ). חוץ מלהבין את זה לא כזה הבנתי מה תכלס ההבדל בין השניים. תודה, מאיר

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש של : סרטים , שירים , הורדות , מולטי-טאסקינג , ומשחקים שיצאו עד 2010. אני חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=790492 רציתי לשאול מה אתם חושבים עליו או אם כדאי אחר ?

18. אני מחפש לפטופ לצרכי לימודים של עיבוד גרפיקה אני אשתמש בתוכונות AUTOCAD וSKETCHUP לעבודות שלי התקציב הוא סביב ה4000 שח, אני מעוניין במכשיר חזק ומתקדם למטרות אלו יש הצעות מוכרות?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  19. שלום, מבקש את עזרתכם במציאת מפרט מתאים אז ככה: 1. המחשב לא מיועד לעבור אוברקלוק 2. השקט לא חשוב 3. תקציב מקסימלי 4000 ש"ח 4. הולכים לשחק על המחשב ברזולצית 1920X1080 5. אין צורך במסך/ ציוד היקפי 6. אין דרישות מיוחדות נוספות 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבת מחדש בתקציב כל זאת אני אבצע תודה מראש חברים...

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by 0ren,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (פוטו שופ) ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  21. שלום לכולם. אני צריך מחשב לצרכים יומיומיים, עבודה, ומשחקים. המחשב יחובר למסך ברזולוצייה של 1440X900 העבודה תכלול תכנות ועבודה עם VMs. המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2400 3.1Ghz - TRAY ₪830 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 ₪541 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 : CMZ8GX3M2A1600C9R ₪410 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪703 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY - זמין במלאי ₪97 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2 1TB SATA2 ₪285 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2978 מפרט זה הורכב באת…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6-1330ej ואני מתלבט בין המשטחי קירור הבאים: 1. http://dealextreme.winwin.co.il/p/dual-fan-usb-cooling-pad-with-usb-4-port-hub-for-7-15--laptop-notebook---black--40cm-cable--59079 2. http://www.dealextreme.com/p/3-fan-usb-powered-aluminum-laptop-cooling-pad-8915 3. http://www.dealextreme.com/p/high-performance-3-fan-laptop-cooling-pad-with-4-port-usb-hub-9141 4. http://www.dealextreme.com/p/stylish-translucent-3-fan-tilted-laptop-cooling-pad-usb-powered-13227 אפשר המלצות או הצעות? איזה מבין ה-4?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  23. אהלן, בדקתי מחשב חדש שאני רוצה לקנות ומצאתי בדיל טוב את המחשב הנ"ל Acer Aspire 7750G-2414G75Mnkk http://arna-software.co.il/aecommerce/c2178/135586.php במחיר הזוי של 3600 ש"ח... נשמע הגיוני? כי זה ממש זול, או שזה מתבטא באיכות הרכיבים ושאחרי חצי שנה צריך להחליף מקלדת ואת כל השטויות מסביב? לשם השוואה אני בעל DV6 של HP מהדגם הישן 1330EJ ואני מרוצה מאיכות החלקים עד כה כבר שנתיים. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by muam,

שלום, אני מרכיב מפרט מחשב לחבר ואני צריך עזרה בהתאמה. המפרט כולל GTX580 ו-i5 2500k. על איזה לוח אם אתם ממליצים בשביל המפרט הזה? ועל איזה קירור ומארז אתם ממליצים ? הקירור צריך להיות מעולה כי השימוש של המחשב הוא לגיימינג כבד. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו. תודה, נועם

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by dwking3,

המפרט אמור להיות מיועד לגיימינג בינוני כבד לשנים הקרובות: [table][tr][td] מעבד:[/t] AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 מחיר: ₪641 [table][tr][td] קירור למעבד:[/t] בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original כמות: 1 מחיר: ₪14 [table][tr][td] לוח אם:[/t] Gigabyte GA-MA74GM-S2 כמות: 1 מחיר: ₪202 [table][tr][td] מארז:[/t] Case Thermaltake SIDE PANEL WITH 23CM FAN BLACK (For Soprano, Armor JR, Tsunami) כמות: 1 מחיר: ₪78 [table][tr][td] קירור למארז:[/t] Cooler for Case 80 mm CC80 כמות: 1 מחיר: ₪10 [table][tr][td] ספק כוח:[/t] Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 מחיר: ₪317 [table][tr][td] זיכרון:[/t] Corair 2Gb DDR2-800 VA…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים