ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי סופסוף לאחר חצי שנה של חיפושים - DELL E6400 P9500 ויש לי מספר שאלות.. 1. יש משהו מיוחד שעושים בהפעלת נייד בפעם הראשונה? טעינה ארוכה וכו'? 2. כיצד משפעלים את קורא טביעת האצבעות - והאם כדאי? 3. המחשב מגיע עם WINDOWS XP, האם לשדרג כרגיל ברשת? או שיש דברים מיוחדים שיש לקחת בחשבון במחשב נייד..? האם כדאי לעבור לויסטה? 4. מה אתם יודעים על סל התכונות של DELL, הבנתי שמגיעה איזו חבילת תוכנה.. האם יש שם משהו מעניין? 5. המחשב הגיע עם כרטיס מסך NVIDIA QUADRO 160M, זה כרטיס מסך שאינני מכיר - אם כי הוא לא בדיוק מהז'אנר של האונבורד. האם הכרטיס שימושי לצפייה בסרטים? האם ניתן להפעיל איתו משחקים ברמה סבירה? איך הוא בהקבלה ל3470 של ATI לדוגמא? (האופציה של לנובו). תודה!
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי אני מענויין לרכוש מטען נוסף (מקורי) לנייד דל שלי (V131) ראיתי שהמחירים בארץ נעים בין 200 ל 250 ש"ח למקוריים בחול פחות מ 20 דולר...נראה הגיוני או שמדובר בזיופים ? ebay amazon
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך מחשב נייד ללימודים בתקציב של 3000-4000 ש"ח. חשוב שזמן הסוללה בו יהיה ארוך ומסך יחסית גדול. המהירות שלו תהיה גבוהה וזהו בעקרון. אין עדיפות לחברה מסוימת (רק שתהיי אמינה בקטע של אחריות). * מטרות המחשב? בעיקר לסטודנט למערכות מידע ושיהיה גם לשימוש יום יומי של אינטרנט * גודל המסך? 13-15 פחות או יותר * משקל רצוי? לא ממש משנה אבל לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? אני מעדיף בערך 6 שעות בלי הטענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך במיוחד * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 120GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 1200 ¤ 1 GIGABTE GA-K8NXP-9 939 1095 ¤ 1 CORSAIR DDR 512MB 400 MHZ VALUE 600 ¤ 2 GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS 885 ¤ 1 סה"כ: ¤ 4380 עכשיו קחו בחשבון שקניתי את זה בחו"ל ב2800 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם , ווידוי : זו פעם שניה שאני מפרסם את הבקשה הזו , פעם קודמת היתה לפני חודש אבל אז נוצר לחץ בלימודים ולא יכלתי להתעסק עם המחשב , עכשיו אני מתכוון לקנות ורציתי לראות אולי יש איזשהו שינוי , כמו כן הדרישות מלוח האם שונו קצת. תודה רבה על העזרה חברים. המחשב בעיקר לעבודה יומיומית שכוללת יישומי אינטרנט ואופיס. כמו כן , תיכנות על visual studio 2011 ו eclipse . אני רוצה לשמור לעצמי אופציה להריץ קצת משחקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי ולכן אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק פחות או יותר , המסך איתו אני עובד הוא DELL U2412M דברים חשובים : 1) אני חייב יציאת סאונד coaxial לרמקולים שלי - אבל אשמח לקבל גם מפרט עם לוח אם ללא יציאת coaxial אלא אופטית , לאחרונה מצאתי איזשהו מתאם שהו…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיהיה בנוי למשחקים בעיקר ב-4,500. חשוב מאוד שיהיה כלול גם מסך ואם אפשר אז גם זיכרון פנימי של 2 ג'יגה (אם אין מקום במסגרת התקציב,ניתן לחרוג במעט) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה לא צריך: מיוד הקפי (מסך עכבר מקלדת רמקולים כ. קול) מה אני כן רוצה: חשוב לי מאוד שהמחשב יהייה שקט יקריר, אני רוצה קירור אמין (הכוונה לקירור למעבד שיהייה איכותי, וכרטיס מסך בעל קירור אמין). המטרה שלי היא לא אוברקלוק (למרות שיהייה נחמד שתהייה את האפשרות הזאת, בשביל העתיד) אלה שהמחשב יוכל לעבוד במצב של Full load גם אם טמפרטורת החדר היא 40 מעלות . שאלות: Crysis הוא משחק שעתיד לצאת ולהתבסס על DX10 נכון? האם כדאי לחכות לכרטיסים תומכי DX10 או לרכוש עכשיו בכל זאת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה גרפית (ציור דיגיטלי, פוטושופ, אילוסטרטור וכו'), גלישה ברשת וצפייה בסרטים, משחקים ברמה בינונית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ציור דיגיטלי, פוטושופ, אילוסטרטור באופן כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי סימס החדשים אם ב…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין שני כרטיסי המסך הבאים הוא משמעותי כשהשימוש העיקרי של המחשב הוא לצפייה בסרטים וסדרות משחקים כמעט ולא וגם אם כן אז הם ישנים או שלא דורשים יכולת גרפית גבוה ! הדגמים הם : Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory לעומת : NVIDIA GEFORCE 8400M GS בתודה מראש !!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר שלי צריך נייד ללימודים, שלא יהיה כבד וגדול מדי, ושהסוללה שלו תספיק להרבה זמן. מעבר לזה אין ממש דרישות. שלא יהיה HP ושהאיכות בניה תהיה טובה. טנקס :-*
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מחשב שיהיה מהיר ויציב בשביל גלישה באינטרנט,אופיס וסרטי FULL HD אני לא צריך שום ציוד היקפי בלי הרכבה ובלי מערכת הפעלה את זה אני יוסיף אחר-כך. יהיה מותקן על המחשב WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 BIT על המחשב יהיה קצת עומס לפעמים פתיחת כמה חלונות בדפדפן בו זמנית ,וגם מדי פעם תוכנה שרצה ברקע (סריקה של אנטי-וירוס או סרט ב -יוטיוב לדוגמא) אני לא רוצה שזה יאט את המחשב ,אז אני חושב שאני יצטרך יותר ממעבד עם 2 ליבות. את המחשב אני לא יכבה כמעט אף-פעם ככה שצריכת החשמל ועוצמת הרעש מאד חשובים. אני צריך שיהיה מארז וספק איכותי שיהיה שקט ומספיק מקורר (אבל לא צריך להגזים נראה לי אפילו שמארז באזור ה-300 ש''ח יספיק) התקציב עומד על 1700 ש''ח אבל אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה את זה
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב. לפטופ בין שנתיים אני חושב. במצב מעולה, מעולם לא הוצא מהבית. Dell Inspiron 1525 מפרט בתמונה: הארדיסק 150 גיגה בייט מסך 15.6 אינצ'
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית וקניתי כרטיס מסך חדש - 6600GT אני מתלבט על איזה מחשב לשים אותו. השימוש שלי צפיה בסרטים וקצת משחקים מחשב 1: P4 1.8GHZ 768MB RDRAM 800HZ מחשב 2: P4 2.66GHZ 640MB DDR 333HZ איזה מהם ירוץ טוב יותר? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מחשב נייד לצרכים הבאים: הפעלת תוכנות אדריכלות ועיצוב פנים:AUTOCAD 2009-2010,כאשר השימוש הראשי במשאבי המחשב יהיה בשימוש התוכנה הנ"ל. שאר התוכנות פחות מצריכות כח ומשאבים מהמעבד והקונפיגרציה של המחשב. חשוב לציין דבר מאוד חשוב:המחשב אמור להגיע מארה"ב.שוטטתי קצת באתרי מכירות המחשבים ומצאתי 6 דגמי מחשב שהייתי שמח לקבל את חוות דעתכם בהנ"ל: 1-http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9149557&type=product&id=1218036213752 2- http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9149414&type=product&id=1218036213682 3- http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9167947&type=product&id=1218041998788 4- http://www.bestbuy.com/site/olspage.js…
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לדעתכם על המפרט הבא. המחשב מיועד למשחקים בלבד, כבדים ככל שיהיו, כרגע ב 1080p (ובעתיד אולי גם oculus rift). בהחלט אנסה לבצע OC - לכן אני מתלבט לגבי לוח אם. כרטיס מסך כבר יש - 970gtx, דיסק קשיח, מסך וכו' כנ"ל. תקציב הוא כ 5000 שקל. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80662I76700K - Intel - i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Box... שלוש שנים אחריות - נמכר רק כחלק ממערכת ולא בנפרד כמות: - 1 - 2005/1965 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170X-Gaming-3 - Gi…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
עד 3500 ש"ח. * מטרות המחשב? סטודנט להנדסת מערכות מידע. רוב השימוש במחשב יהיה תכנות ולימודים (אינטרנט, הרצאות VOD). תכנות וקימפול. לא בטוח מה מחכות לי בשנים הבאות, יכול להיות שיהיו עוד כמה תוכנות שדורשות מחשב ממוצע. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מאוד מאט, אך לא קריטי. * רזולוציית המסך? לרוב ארצה לחבר אותו בדירה למסך גדול. מה כדאי? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כניסת LAN לאינטרנט אבל לא חייב. * משקל רצוי? אקח אותו מדיי פעם לאוניברסיטה אבל לא הכי קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאו…
-
- 25 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
אני מתעניין לקנות מחשב נייד פשוט אך מהיר לשימושים של אינטרנט וסרטים כרגע זה מה שהכי מתאים לי ככל הנראה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17946 אני מתעניין אם מישהו היה ברוסיה - מוסקוה ויודע מה טווח המחירים שם לעומת הארץ אני נוסע לטייל במוסקווה בעוד חודשיים +- האם הפער הכספי מצדיק את ההבדל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתחיל ללמוד השנה וצריך המלצה לנייד (אני ממש לא עושה את זה בלב שלם, אהבתי היא לנייחים, אבל כולם אומרים לי שהכי טוב ונוח ללימודים נייד.. מפחד שאני עושה טעות..) בכל אופן המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים/סדרות וכו' - אבל לא רק.. אני כן גיימר קל ואני אשמח אם המחשב יריץ משחקים (אובליביון ו-world of warcraft זה יותר מדי לבקש?) תקציב - השאיפה היא בין 3 ל-4 אלף, וגם זה די לחוץ לי.. גודל מסך - למרות שאני אהיה סטודנט והכל, אני כן רוצה את המחשב גם לסרטים ומשחקים כפי שציינתי, ולכן אני כן מעדיף מסך "רגיל" ולא קטן (עוד קילו, פחות קילו, לא קריטי לי) חוץ מזה אני לא חושב שיש עוד דברים חשובים או קריטים.. תודה רבה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך שתרכיבו לי מפרט עד 5500 שקל...!! הוא לצורך מישחקים ותוכנות ואינטרנט... !! תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
נתחיל מזה שהייתי חבר בפורום הזה לפניי דיי הרבה זמן והייתי מתעסק הרבה בחומרה וכו' . עם הזמן זה ירד וירד עד שהגעתי למצב שאני מפרסם נושא בכדי לקבל מפרט למחשב חדש . המחשב הוא בעיקר לשימוש ביתי שזה אומר אינטרנט ומשחקים קצת פחות מספיק שיחזיק בצורה הכי טובה את הFIFA 2011 שצריכה לצאת . מה שאני מחפש בגדול זה מעבד של אינטל בלבד[מצטער לא סומך על AMD ] , כרטיס מסך בינוני + שאמור להגיע עד רבע מהתקציב , זיכרון לא ממש מפריע לי לא מאמין בזה , צורב דיוידי חובה , ספק כוח לא ג'נרי שיש לו אספקה של 500 וואט ועולה 70 שקל .. מעדיף אחד של 350 לא ג'נרי יותר יקר . חשוב שהמארז יהיה עם פתחי איוורור רבים בגלל שהמיקום של המחשב הוא בחור ונצבר שם דיי הרבה אבק . בקשר להארד דיסק אני לא הולך להשתמש יותר…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, התחלתי לקרוא פה כל מני המלצות אבל שום דבר לא היה חד משמעי ולא בדיוק מה שאני צריך.. אז ככה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תמונות וקצת פוטושופ * גודל המסך? לא משנה כל כך, הבנתי ש13 מספיק וגם לא זולל סוללה. * משקל רצוי? לא כל כך משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ואם אפשר אז גם USB3 * בלוטות? יהיה נחמד לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לפחות 320G * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שכן, לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות: עדיף 3 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה …
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כמה צורך מחשב נייד חשמל? עם מסך 15 אינץ ועם 17 אינץ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב HTPC לסלון בחודש הקרוב בערך. ואני מתלבט בין להרכיב מפרט בעצמי ולקנות פשוט את החלקים או ללכת על מחשב ייעודי. המחשב היעודי שהכי קסם לי ביינתים זה: ASUS Eee Box EB1501P הוא עולה ב newegg 520$ ויהיה לי איך להביא אותו משם. הנה לינק לאתר שלהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16883220050 יש לי היום את ה Eee 1005ha וטפו טפו טפו אין על האמינות שלו. אני מאמין שבמחיר שלו אני אצליח לקנות מחשב יותר חזק השאלה אם כדאי לי ? ומה אני מפסיד מכך שאני לוקח את המחשב הזה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב יהיה מיועד למשחקים, OC (לא גדול) לא מתכנן בזמן הקרוב אך חשבתי עליו בזמן הכנת המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 U400 Motherboard (Dual DDR,AGP8,Sound,RAID,SATA,Firewire,G-LAN,USB 2) [ ¤ 685.34 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 1 CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler [ ¤ 177.93 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black ! [ ¤…
-
- 44 תגובות
- 4.5k צפיות
-