עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pergola,

השימוש הוא רק אינטרנט. מעבד של אינטל. מעדיף להשקיע במסך טוב. עדיפות ל24 אינטש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המחשב ישמש ללימודים כמובן, התקציב יכול להגיע עד 1500 אבל עדיף כמה שיותר לכיוון ה1000. עכשיו, המחשב יכול להקנות בעוד חודש אם המחירים יצדיקו זאת. האם המחירים יוזלו ובאם כן האם ישנה הצדקה לחכות עד אז כדי להנות מהירידה במחיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום מחפש אתר לקנות בו מחשב נייד בארה"ב אלה הדרישות: *. מטרת המחשב - עבודה עם תוכנות בתחום ההנדסה כמו matlab,solidworks ודומיהם ובנוסף קצת משחקים/סרטים *. גודל המסך - 15.6" אין צורך במסך מגע או משהו מיוחד *. רזולוצית המסך- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיך מקלדת מלאה * משקל רצוי- לא קריטי,כמובן שעדיף כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך- גם לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI * Bluetooth- אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-500 גיגה לפחות אם אפשר לצרף SSD עדיף אבל פחות קריטי * כונן אופטי- לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- לא חובה * האם יש לכם העדפה לחב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shibby15,

אני עוזר לחבר טוב לקנות מחשב, התקציב הוא בין 5000-6000 ש"ח. הוא אדריכל ככה שיש לו כמה תכנות "בינוניות" לא חייב מכונת עיבוד אימתנית אבל אני מעדיף בשבילו שלא יהיה סלרון. כנ"ל לגבי 512 זיכרון, מבחינת הארד דיסק אני חושב שגם 30 יספיקו, מקסימום משדרגים בהמשך למרות שלא נראה לי שיהיה צריך. לגבי כרטיס גראפי, שוב זה מחשב לעבודה משרדית ולא למשחקים, מספיק הכי פשוט שיש. לגבי גודל עדיף כמובן כמה שיותר קטן ולגבי סוללה לא הכי הכי חשוב אבל שוב כמובן עדיף משהו כמה שיותר חסכוני... אני מאד אודה לכם על המלצות או הערות ואגב אני אקבל המלצות לחנויות בשמחה! (בפרטי כמובן!)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Lital Laufgas,

מי שזוכר קניתי u430 של לנובו שנהרס. אחרי זה ניגשתי ל ksp ולא החליפו לי אבל לנובו הביאו לי חדש. הבעיה שגם הוא היה דפוק ואז לקחו אותו לבדיקה ואמרו שגם הוא דפוק. (כנראה שזאת הסיבה שלא מחדשים מלאי מהמחשב הזה). אחרי כל זה היום אני הולכת לקבל החזר מ kSp. כעת אני צריכה מחשב אחר;כרטיס מסך שסוחב סימס 4, זכרון 500 לפחות עם ssd קטן שיאיץ אותו. 8 ראם (אפשר ארבע אם ניתן להרחיב בתוספת תשלום), מעבד i5, מסך 14''.

6. Started by benmanii,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, סרטי HD ופה ושם משחקים די כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by tomerw,

מעבד: AMD Barton 2500+ לוח אם: Epox 8RDA+ זיכרונות: Kingston 256MB * 2 דיסק קשיח: Westren Digital 80GB 8mb Cache כרטיס מסך: Tyan Tachyon G9700 Pro כולל דיוידי של LG וצורב 52x24x52 של TEAC מסך: CTX PR711 Trinitron מה דעתכם? המחשב שקניתי טוב?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by omrisc,

רוצה לקנות מחשב נייד tablet pc עם מסך 12 מעוניין בהמלצות איזה לקנות (8000 ש"ח)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1075.98 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 707.57 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 EL Golden Dual Channel Kit [ ¤ 1282.29 ] 1 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.7 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1638.31 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.81 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 223.48 ] 1 Monitors : 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor [ ¤ 1855.7 ] 1 Cases : …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מחפש מחשב לגיימינג בינוני /כבד. מתלבט בין שני מחשבים שמחיר כל אחד מהם הןא 800 . 1. דגם HP ELITE 8300 מעבד Intel I7 CPU -3770 3.4 GH. זיכרון 12GB. דיסק קשיח +SSd 120 Gb HDD 500 GB . כרטיס מסך של NVidia GT-210 עם זיכרון פנימי 1Gb. 2. מעבד xeon e5 2620 v2 6 chores 12 threads זיכרון 16g 820gb hdd כרטיס מסך gtx 750 2gb

11. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים דרך הטלוויה. לא משחק עליו. * גודל המסך? 12-13" * משקל רצוי? 1.5-2.2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיהיה סוללה 6 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה יציאת HDMI!! * בלוטות? לא משנה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 160GB * צורב DVD? לא חובה, עם כלול אז סבבה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, אבל אני פתוח להצעות! העיקר שתיהיה חברה טובה ומוכרת. בינתיים חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 מה אתם אומרים??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום! אני צריך מפרט דחוף עפ"י הקרטריונים הבאים. 1. עד 5500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. המחשב מיועד לCAD בתוכנות 3DMAX 2010 ו AutoCAD 2010 וכו'. עבודת גרפיקה תלת מימדית. 3. אין צורך בציוד היקפי ומסך. 4. אין צורך בפלופי וקורא כרטיסים. 5. כרטיס מסךPNY Quadro FX 580 צריך להכלל במפרט. מינימום 8GB זכרון פנימי RAM. מעבד I7 870 עדיף. 1156 עדיף. 6. השקט רלוונטי 6/10 7. המשתמש אינו מתמצא באוברקלוק ואף אינו מתכוון לבצע אותו אי פעם. 8. מערכת הפעלה Windows 7 64x כבר קיימת, אין צורך לכלול במפרט. 9. רצוי מאוד מרשת IVORY. בשום פנים ואופן לא KSP! נכוותי מKSP קשות. 10. דרישה למארז מאורר וקר. המחשב יעבוד בתנאים של עומס כמעט 24/7. 11. שדרוג של המפרט בהמשך לא יתוכנן. תודה רבה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני צריך מחשב למשחקים עם כרטיס מסך כמה שיותר טוב ומסך 19" עד 5000 ש"ח.. בבקשה!!!!!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. סוף שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by psybrain,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7762 יש אותו במחיר מבצע עכשיו ללקוחות HITECH ZONE ב 3290 במקום 3690 בגדול אני צריך את המחשב לגלישה יום יומית , סרטים HD , הורדות , מוזיקה , קיובס תוכנת הפקה מוזיקלית, ומשחק אחד פיפא! אז מה אתם אומרים זה נייד טוב ? והאם יש עליו ביקורות ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום חברים. יש באפשרותי לרכוש מחשב דרך העבודה במסגרת המתנות לחג. המחשב אמור לשמש ליישומי אופיס שוטפים ומשחקים עבור הילד בסגנון סימולטורים,מרוצי מכוניות, משחקי מלחמה וכ.. . מחיר החבילה המוצעת הוא 3240 ש"ח. להלן המפרט: מארז:מהודר עם USB קידמי ואחורי לוח אם: MSI CHIPSET INTEL 915 , זיכרון: 512 מ"ב מסוג dual ddr מעבד: INTEL PENTIUM 4 PRESCOTT 3.0 GHZ 64 BIT HT 800 MHZ כרטיס מסך: PCI EXPRESS ATI RADEON X600PRO-256MB DDR+DVI דיסק קשיח: S-ATA 120GB 7200RPM 8MB CACHE צורב DVD מהמקובלים בשוק. כרטיס רשת: 10/100 כרטיס קול שישה ערוצים ( 5.1) - לא יודע האם מדובר ב- O.B או לא אבל זה לא ממש משנה לי. ציוד היקפי: עכבר גלילה ורמקולים. כמו שציינתי המחיר הוא 3240 ש"ח בקיזוז התלושים שאני מ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מחפש מחשב בסיסי ביותר לאמא שלי שמשחקת ב"סוליטר" ו"זומה". ולצפיה בסרטים (בשביל הנכדים). ממש פשוט ללא דרישות מיוחדות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כנ"ל: סוליטר ודומיו וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם יש באפשרותי לרכוש מחשב נייד נארה"ב. התקציב הוא עד 1000$. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות,צפיה בסרטים, HD, מחשב עסקי, שיחזיק מעמד כמה שנים, מקלדת נוחה ושימושית, בנוי טוב * גודל המסך? 15.4/6 * משקל רצוי? לא משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)- כן * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? ממוצע פלוס * צורב DVD? רצוי לא ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, זה חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על DELL או LENOVO אשמח אם תוכלו לעזור לי. כנראה אעשה את ההזמנה דרך האתרים של החברות אבל זה הרבה יותר קל מבחינתי לגשת לאחת מהחנויות הגדולות (בסט ביי וכו') ופשוט לרכוש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by captaincaveman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, VMWare ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. ה…

20. מפרט מחשב תקציב , 3000 שח במזומן מטרה: שרטוט ובנית מודלים תלת מימדים, רינדור של מודלים תלת מימדים . תוכנות autocad, archicad, photoshop, sketchup. למעט זאת שימושים משרדים סטנדרטיים. אין צורך בציוד היקפי העדפה ברורה למעבד אינטל, רצוי ספק באזור ירושלים קירור - מחשב שקט. אין צורך במחשב מעוצב הרכבת המחשב במעבדה .אין צורך במערכת הפעלה. לא נדרש OC אלה אם כן לדעתכם OC ישפר משמעותית את השימוש במחשב מצורף מפרט שהורכב משני מפרטים שהוצעו לי לפני כחודש בפורום זה ניתן להשתמש בו כבסיס להתיחסות. האם לדעתכם כדאי להשקיע תוספת תקציב למעבד מבחינת יחס עלות/תועלת? מפרט מחשב רכיב דגם מחיר מעבד intel core 2 quad q8200 4M 1333MHz 860 לוח אם Gigabyte GA-G31M-S2C 270 קרור למעבד …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by I_Dont_Know,

מעבד סוג: Intel® centrino Pentium M מהירות המעבד: 1.7GHz מסך גודל המסך: 15 אינץ רזולוציה: 1024x768 כרטיס מסך: Intel Extreme Graphics 2 זכרון :DDR 512MB כונן: צורב DVD ד.קשיח נפח איחסון: 60GB ד.קשיח מהירות: 5400RPM שמע כרטיס קול: מובנה רמקולים כניסת מיקרופון יציאת אוזניות תקשורת כרטיס רשת 10/100 מודם תקשרות מהירה V. 92 כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g מודם 56K פנימי מידות משקל כולל סוללה: 2.8 ק"ג נתוני סוללה זמן עבודה: עד 3.5 שעות מערכת הפעלה דגם: WIN XP HOME בעברית כאילו.. שווה את בכסף ? איך הכרטיס מסך בהשוואה לATI Readon 9200 ? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by -LosNir-,

היי, אני מבקש המלצה נייד חדש: - תקציב 3.5k, אפשר למתוח עד 4 / 4.5 תלוי במפרט - מסך, בגודל 13" / 14", מט - משקל בסביבות ה 2kg - מעבד, ברמה של i5 - כרטיס מסך, חיצוני של nVidia - סוללה, שתיהיה אפשרות לשדרג ל 9 תאים במעמד הקניה, כמובן בתוספת תשלום (כלומר לא להכניס בתקציב). האם אני מבקש יותר מידי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), בעיקר אינטרנט ואופיס וגם קצת צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר * משקל רצוי? כמה שיותר קל שלא יהיה כבד לקחת אותו ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? גן נדרש זמן סוללה ארוך, בין 3 ל-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה לו יציאה ל HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני אשמח מאוד אם יהיה בוא SSD של 8 או 1. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2300 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19". * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מכל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות ומעלה. 3. האם יש צורך בציוד היקפ…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by mind5,

1. core2do e-7200 1066MHZ 3MB 560 NIS 2.EP-43-DS3L s775 C2Q 1333MHZ,intel P-43 DDR2 1066,PCI-E 508 NIS 3. 2GB kingstone value 220 NIS 4. 9600 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX.10 HDTV 2*DVI PCI-E 679 NIS 5. HEC Compucase 6C11 Midi Tower No Psu 170 NIS 6. 450 W,12cm Fan (24PIN) 140 NIS all : 2277 NIS ksp.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.