ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Far Cry 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גבוהה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש אפשרות לקנות בקופון את הלפטופ שבכותרת בכ-2200 ש"ח. http://www.gamaoffice.co.il/products/194271 השימושים - גלישה, אופיס, סרטי HD ואולי גם פוטושופ. איך המעבד U5400? קראתי שהוא מקביל טכנולוגית ל-i3 אבל לא הבנתי כמה חזק הוא. לא תהיה לו בעיה לנגן 1080P לדוגמה? אם לא המחשב הזה, יש משהו אחר מומלץ בתקציב הזה או עד כ-3000 ש"ח? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את הG550 K3G, הוא מגיע עם VISTA HOME PREMIUM אני יודע שיש אופציה "לשדרג בחינם" דרך LENOVO לווינדוז 7 (תמורת דמי משלוח "פעוטים" של 20 דולר בערך) אך הסדרה של G550 לא נמצאת שם לבחירה. כלומר, האם כדאי לחכות? כמה זמן יקח למעבר בניידים לווינדוז 7? ואם אקנה עכשיו ואתקין את הוויסטה שמגיעה איתו, עם כל הדרייברים מכונן הRESTORE וכולי, איך יתבצע המעבר לווינדוז 7 שכולל פירמוט? איך גורמים למערכת להכיר ולהסתדר עם כל האופציות של הנייד? תודה רבה וסופ"ש נעים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שהמחשב יוכל להריץ תכני HD ו3D, ולהריץ משחקים בצורה גבוה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך רחב בגודל 20 אינצ, אבל אני רוצה בעיקר לחבר אותו לטלוויזיה שלי 42 אינצ... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב דיי סבבה יענטו מהיר והכל אבכל בכל זאת אם כל מה שיוצא וכל הדברים החדשים בא לי על חידוש יש לי כרגיע ג'יגה זיכרון מעבד 3.0 אינטל כרטיס מסך 6600gt קיצר בערך כמו שאתם מתארים את המחשב שלי בכמה אני יוכל למכור אותו ? ולשאלה השניה אני רוצה מחשב חדש עד 5500 שקל למשחקים וגם זהו זה כניראה יהיה המחשב שאני ישתמש בו לפחות ל 5 שנים האחרונות ..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. דוד שלי מחפש לקנות מחשב חדש למשרד, שישמש לאופיס ולאימיילים, כלומר די מינימלי בדרישות. יש צורך במסך, עכבר ומקלדת, כמו גם מערכת הפעלה ואופיס. אני יודע שנהוג לתת תקציב ממשי כדי לעבוד בו אבל הרעיון הוא תמורה לכסף, מכיוון שהדרישות מינימליות, אין צורך להגיע אפילו לרכיבי mid-end אבל ההעדפה היא לא לקנות רכיב שבעוד חודש לא יהיה שווה כלום אשמח אם תוכלו לעזור בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט נטו בלי מסך או ציוד הקפי עד 3500 שקל למטרת משחקים... יש העדפה ל2 ג'יגה ראם
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ומועדים לשמחה אשמח לקבלת עזרה למפרט למחשב ביתי משפחתי שישמש לבני הבית לגלישה באינטרנט, שימוש באופיס (וורד אקסל) וצפייה בנטפליקס וקודי. צריך הכל מלבד מסך מחשב (מקבלים מחבר). תודה רבה מראש לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 כולל ציוד היקפי, מערכת הפעלה ואופיס. לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?גלישה באינטרנט, שימוש בוורד ואקסל, צפייה בסרטים עם נטפליקס וקודי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?צריכים בנוסף, מקלדת ועכבר, רמקולים 2.1 . אין צורך במסך. 4. האם …
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, אז אחרי הרבה זמן יחסית שלא הייתי פעיל בפורום, החלטתי לפנות אליכם לגבי יעוץ לשדרוג מחשב בן 6 שנים (שעדיין בועט) ובגלל מבצעי הבלאק פריידי. בגדול המחשב מבוסס מעבד AMD, זכרונות 4GB ב-D/C, כרטיס מסך ישן Radeon 5770 ולוח אם מסוג GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H. רושם פה מפרט מלא של המחשב: ספויילר CPU: AMD Athlon II X4 635 (Propus, BL-C3 (Bloodhound)) 2900 MHz (14.50x200.0) @ 803 MHz (4.00x200.9) Motherboard: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H Chipset: AMD RS880 + SB750/SB710 Memory: 4096 MBytes @ 669 MHz, 9-9-9-24 - 2048 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Transcend JM1333KLU-2G …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי סינון ראשוני בזאפ: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db147729=250926&db710529=3275989&orderby=price ומכאן אני צריכה את עזרתכם. הצרכים שלי: אינטרנט ואופיס, ולראות סרטים מדיי פעם אך לא חובה לא מפורט למי יש מסך מט, ולגבי המעבדים השונים של אינטל (תתי סוגים של I3), אז למשל עשיתי השוואה בגוגל http://processors.betanews.com/compare/39-968/Intel-i3-2370M-vs-Intel-i3-3110M ואני רואה את השוני במפרט הטכני, אבל איך בדיוק ההשפעה של זה על מה שבפועל אני עושה עם הלפטופ לא ממש ברור לי. אני יודעת שלצרכים הפשוטים שלי (שלא כוללים גיימינג וכוחות עיבוד גדולים) כמעט הכל יהיה סביר, השאלה שלי היא איך אני ממקסמת את מה שאני משלמת למה שאני מקבלת. למשל - האם ההבדל בב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרנות כרטיס זיכרון למחשב הנייד שלי יש לי עכשיו 192 MB אני רוצה לשים 512 MB כתוב לי באורסט DDR SDRAM איך אני יודע מה זה? ויש לי את הדגם HP PAVILION ZV5000 איך אני יכול לשדרג אותו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hi i want to buy a mew pc but i dont sure about the parts so i have 1000-1500 american dolars to spend on a pc that can hold realy havy games internet and multi aplications i dont need nothing eccept the pc himself im buying the pc in canada so give me advices about some good chep store there tnx and bye
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב משחקים לילדים. צריך להריץ משחקים עדכניים, פחות או יותר, ברמה סבירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אפשר לחרוג ב 100-200 ש״ח אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. מסך 24, 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך, אין צורך בכונן אופטי, אין צורך בדיסק קשיח (רק SSD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש (נוסף לאחד שיש לי בבית) ולהלן מספר שאלות/סוגיות שאני מתלבט (שימושי המחשב הם למשחקים, אינטרנט, סרטים ...): 1) על פי כל מה שכתוב באתר, מומלץ לקנות מעבד עם ליבה כפולה, לכן כדי לא להשקיע יותר מדי מומלץ ללכת על מעבד Intel. מהוא לוח האם הטוב ביותר עבורו (אין צורך ב SLI) ? 2) מה עדיף - כונן H.D. אחד גדול (נניח 160GB) או שניים קטנים בתצורת RAID ? עד כמה המהירות ב RAID תהיה יותר גדולה ? (בתצורות המחשבים המומלצים לא כתבו על חיבור RAID של דיסקים קשיחים). 3) האם יש switch/router שיכול לחבר רשת מחשבים (2 במיקרה שלי) חוטית וגם בעל יכולת אלחוטית לחיבור עתידי של מחשב נייד ? איזה מומלץ ? 4) אחד מתפקידי המחשב הינו להציג וידאו וטלויזיה (בחדר ילדים). מה עדיף: כרטיס ט…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לפטופ יותר חזק מאשר נייד :תקציב: 5000-6000 מדינה: ישראל מטרות המחשב: שימוש של סטודנט יותר בבית,אין צורך רב בלהביא אותו לאוניברסיטה, משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 15 אינץ זמן סוללה:האמת אני לא כל כך בקיא,לפי מה שקראתי הבנתי שמה שאפשר לצפות מקטגוריה זאת זה 3-4 שעות? יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש בלוטות: אין חשיבות גדולה זיכרון:180 ומעלה מעבד:i5 או i7,למרות שאני לא בטוח אם התקציב מספיק לI7 כונן: CD DVD לא חובה צורב כונן BLUERAY -לא חובה לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 חברה:לא באמ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברה, הנה המפרט שבניתי המחשב מיועד למטרות פיתוח בעיקר ומעט משחקים תקציב 4000-5500 סופי אחרי כל החריגות יש לי ציוד היקפי מעולה וכן מסך 19 אינץ מעולה. יש לי כונן קשיח שמספיק לצרכי כונן רשת וכרטיס רשת אני מעוניין רק בסוגי הרכיבים הנ"ל כרטיס המסך שלי מספיק לצרכי ל 3 השנים הקרובות. מן הסתם מעדיף לחסוך i7 950 tray GIGABYTE GAX58AUD5 KINGSTONE 2GB DDR3 1333MHZ *3 1336 EVERCOOL buaffalo Lancool Midi Tower PC-K56B Black Antec TruePowertrio 550W סך הכל 4344 כולל מע"מ מ PCCENTER בברכה ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב חברים. אני מחפש דרייבר לנייד מסוג dell Inspiron N3010 ל -Webcam למערכת הפעלה מסוג windows 7 ultimate 64BIT. מיותר לציין שחיפשתי באתר היצרן ולא מצאתי ולו דרייבר אחד למצלמה. אנא עזרתכם. תודה והמשך יום נפלא.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב קטן אבל זה מה שנתנו לי אין הרבה לכתוב בלי OC גימינג בינוני בלי חריגות תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין הדגמים- [h=1]ASUS VivoBook S301LA-C1021H[/h] http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20506&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap [h=1]Samsung NP530U4E-S01IL[/h] http://ksp.co.il/?uin=18230 על איזה מהם אתם ממליצים? המעבד של ASUS טוב יותר או שאני טועה? אני צריכה מחשב מהיר עם זמן סוללה ארוך. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הכנתי מפרט מהחנות OMC. תגידו לי בבקשה מה דעתכם עליו ואם כדאי לי להחליף חנות. amd athlon am2 3800 dual core - 400 ש"ח gigabyte m61p-s3 לוח אם kingston cl5 1gx2 667mhz case ea6a21 black 400w 775/478 מארז של HEC עם ספק מקורי שלהם winfast leadtek lv36 256mb/ 256 bit/ d3/ dvi/ pe כרטיס מסך 940 ש"ח זה יוצא 2800 ¤ כולל מע"מ והתקציב הוא בערך 3000¤ לא צריך עוד חלקים אז אל תוסיפו. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וברכות על הפורום המקצועי ביותר שלא האמנתי שקיים עד החיפוש הנוכחי. בכוונתי להשקיע במחשב חדש, שיעשה מעט עריכות וידאו - (לא תלת מימד) ויותר קידוד DVD לDIVX ברור לי שאצטרך מעבד חזק - (שלי (פנטיום 4? 2.6 HT) מרנדר DVD שלם ב6 שעות, מחשב חדיש עושה זאת ב3) לא ידוע לי עד כמה גדולה מעורבות כרטיס המסך בתהליך הרינדור או העריכה והאם יש עדיפות לnvidia או ati המחשב אמור לעשות את מה שציינתי תוך כדי עבודה במקביל על הרבה תוכנות פתוחות כמו דפדפנים, מסמכים, אימיול וכו. ו.. לרוץ חלק שאת זה הנוכחי לא עושה. דרישות מיוחדות - 2 יציאות DVI firewire תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , חדש פה קורא פסיבי וזקוק לעזרת במפרט למחשב לגרפיקה - קראתי את האשכולות הנעוצים בנושא אך לחדש כמוני המונחים המקצועיים יצרו קצת בילבול :-\ כפי שצויין בכותרת מפרט לשימוש גרפיקה בעיקר דו מימד - ומעט תלת מימד לא מורכב מידי 1. מה התקציב המקסימלי? 10K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה עם גרפיקה דו מימד ותלת מימד - שימוש מספר תוכנת במקביל ואינטרנט . א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. , פוטושופ ,אילוסטרייטור ,פלאש,פיירוורק - גירסאות חדשות CS5 .פוזר ו3DS MAX ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה . עיקר העבודה 2D 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן יש צורך בציוד…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב(לפי מה שכתוב ב EVEREST ): CPU Type Intel Pentium 4 630, 3100 MHz (15 x 207) Motherboard Name MSI 945P Series (MS-7176) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN Motherboard Chipset Intel Lakeport i945P System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 LE (256 MB) Monitor AOC FT7x0 Series [17" CRT] (161715272) Maximum Resolution 1280 x 1024 איך אני יכול לדעת איזה ספק כח יש לי? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לשדרג תמחשב בסכום של עד 2500 + - ......שיריץ את כל המשחקים שיצאו לאחרונה ושיצאו ב…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הסוללה במחשב הפסיקה להיטען, בחלונות הוא רושם: 0% זמין, בטעינה. משהו כזה, בנוסף מהבהבת המנורה של הסוללה עם אור כתום. המחשב כאילו לא מזהה בכלל את הסוללה, אם מנתקים את החשמל הוא ישר נכבה לגמרי. ניסיתי להוציא ולהחזיר וגם להשתמש במטען אחר, יש את אותה בעיה, סוללה אחרת אין לי אז אני לא יכול לבדוק. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות? חייבים להחליף סוללה בוודאות או שיש משהו אחר שאני יכול לבדוק? המחשב רק בין חצי שנה איך כל כך מהר נדפקה הסוללה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-